Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-23, 09:58   #1141
fiolusiek
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Luna aż zazdroszczę takiego ''piżamowego dnia'' Mam trochę pracy, a zero mobilizacji

agatkaa1 może zapytaj siostry czy nie chciałaby Ci go tak częściej podrzucać Fajny pomysł dla niej i dla Ciebie
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 10:03   #1142
Luna0
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Perse:
ja miałam USG robione na kiepskim sprzęcie, sam gin sie wkurzał i polecał zrobić to 3D/4D, choćby z tego powodu. Nic mi nigdy nie mówił o wodach, przepływach itd...
Hosenko trzymam kciuki! A twojemu ginowi nie chodzilo o usg 3D tylko tak to nazwal bo przy tym jest szczegolowe badanie serca przeplywow itp w 2D. Poprostu zle to nazwal

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40940910]Dzięki Dziewczyny Już się nie martwię Zresztą pewnie łatwiej mi będzie urodzić, jeśli Mały nie będzie kolosem

Dokładnie, w Hebe jest promocja teraz Kupiłam Status Symbol i Island Hoping, szczerze mówiąc piękne kolory, mam nadzieję, że będą się również ładnie prezentować

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Oj mi mozesz uwierzyc, duzo latwiej bedzie...
Co do wagi to napewno jest ok moj byl bardzo duzy i w 32tc mial 2500 a w 39tc 3800 wg usg, w tym samym dniu sie urodzil z waga 4300 wiec widzisz ze usg robi co chce...
I bardzo sie ciesze ze wszystko ok

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Wika jakbyś trafi
ła
Oj z tym czujnikiem Wczoraj gotowałam wodę na mleko, zawsze ją dłużej gotuję i sciągnęłam kurek, oczywiście poszłam na minutkę pobawić się ze Stasiem i jak wróciłam po 40 minutach to czajnik się spalił i plastik, o mały włos, a wszystko by nie wybuchło. Dziś jeszcze wszystko śmierdzi
Ktoś nad nami czuwał

Koocur już niedługo Staraj się cieszyć ciążą, bo potem będziesz wracać do niego z sentymentem i wspominać kopniaczki
Jeju ja robie to samo az sie boje... ciagle cos przypalam bo zapominam tak mnie mlody pochlania...
A kopniaczki tak.. jeszcze dzis probowalam sobie przypomniec

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Rok temu był to najszczęśliwsza dzień mojego życia...usłyszałam serduszko Marysi...

http://www.youtube.com/watch?v=6zDe0L6Wim8

Teraz do 04.06 będą dla mnie chyba najtrudniejsze dni....

Wstałam z takim bananem na twarzy...
U mnie juz bardzo blisko do 25.05 i szczerze mowiac boje sie ze przy Kamilku zapomne tak te dni leca...

Kubek trzymam kciuki!

Monika ja sie nie dziwie ze Cie to przerasta bo naprawde latwo nie masz.... dlatego roznie matki sie czuja bo rozne maja dzieci.. jak moj mial na poczatku kolki to myslalam ze zwariuje z rozpaczy i stresowalam sie przed wieczorem bo wiedzialam ze w momencie gdy bede padac na twarz mlody bedzie zaczynal koncert i maraton kolysania na rekach do 24.. na szczescie sab pomogl...
Co do drugiego dziecka to ja chce wieksza roznice ok 4 lata.. bo chce troche zapomniec o pieluchach i pozniej znow sie nimi delektowac jak za pierwszym razem...tak bardzo chce sie nacieszyc Kamilkiem a nie byc wsciekla matka ktora nie ma na nic czasu i marzy tylko o uwolnieniu sie od dzieci. Pewnie mam takie podejscie bo napatrzylam sie na wiecznie wsciekla siostre ktora o dziwo tez jest Am...
Zreszta problemowej ciazy z dwulatkiem tez jakos nie widze... a taka mysl dopuszczam.

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 10:08   #1143
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
agatkaa1 może zapytaj siostry czy nie chciałaby Ci go tak częściej podrzucać Fajny pomysł dla niej i dla Ciebie
on jest kilka dni w tyg u mnie....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 10:08   #1144
Hosenka*
Zakorzenienie

Luna: nie, pytał i o 3D i połówkowe.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 10:18   #1145
Mmedeah88
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Kubeczku, Hosenko- za dzisiejsze wizyty!

Agatko, a ile bratanek ma lat?
Ja pamiętam, jak 2 miesiące po # przyjechaliśmy do rodziców i teściowa mi zaproponowała spacer z ośmiomiesięczną bratanicą męża. Mnie zatkało, ale mąż szybko zareagował i powiedział, że na żaden spacer nie idziemy...
Mmedeah88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 10:19   #1146
fiolusiek
Zakorzenienie

Hosenko, ale przepływy to robią bardziej nowoczesne aparaty do usg. Mój lekarz tego nie miał Bo do tego potrzeba usg z doppelerem czy jakoś tak.

Luna ja teraz wspominam czasy jak mogłam leżeć ze Stasiem i przytulać się teraz to już za bardzo nie jest chętny. Drapie, szczypie, ciągnie za włosy, piszczy i zaraz się chcę obracać. Jedynie skorzystam trochę jak usypia. Korzystaj ile możesz
Stary 2013-05-23, 10:22   #1147
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko, ale przepływy to robią bardziej nowoczesne aparaty do usg. Mój lekarz tego nie miał Bo do tego potrzeba usg z doppelerem czy jakoś tak.

Luna ja teraz wspominam czasy jak mogłam leżeć ze Stasiem i przytulać się teraz to już za bardzo nie jest chętny. Drapie, szczypie, ciągnie za włosy, piszczy i zaraz się chcę obracać. Jedynie skorzystam trochę jak usypia. Korzystaj ile możesz
Pisałam wczoraj chyba, ze mój gin miał kiepski sprzęt i nigdy nic nie mówił o przepływach itp.

A ten, z którym konsultowałam się po szpitalu i do którego dzisiaj idę pytał i o jedno i o drugie, więc powiedziałam jak to wyglądało.

Instagram

Stary 2013-05-23, 10:22   #1148
agatkaa1
Zakorzenienie

Medi on w lipcu będzie miał 4 lata jest cudowny i Kochany

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-05-23, 10:26   #1149
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Rok temu był to najszczęśliwsza dzień mojego życia...usłyszałam serduszko Marysi...

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 11:01   #1150
maksikola
Wtajemniczenie

luna też zazdroszczę takiego dnia "w łóżku" przy moich chłopcach nie ma takiej opcji cały dzień na nogach a kiedy idą już spać, padam razem z nimi

agatka a tą brzoskiwiniową mierzyłaś?

idę kończyć ciasto i obiad szykować.
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 11:06   #1151
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Hej!

Byłam na SR, a potem na zakupach w Lidlu i Biedronce.

Info dla ciężarnych: w Lidlu są naprawdę fajne te legginsy dla ciężarnych, mają 100 razy lepszy materiał niż takie, które kupiłam w sklepie z odzieżą ciążową (te wyglądają jak rajtuzy:/). Tylko są 3/4, ale mnie to nie przeszkadza. Ja wzięłam trochę duży rozmiar 40/42, mogłam o jeden mniejszy, ale nie jest źle, a liczę, że pochodzę jeszcze te 2 miesiące.
I kupiłam też Małemu gatki, 50/56 bo się trochę wczoraj wystraszyłam, że nie mam tych takich zupełnie malusich rzeczy, a jak on mi się urodzi taki maleńki, to będzie we wszystkim pływał.

Potem w Biedrze też dzieciowe rzeczy są na promocji. Kupiłam jakieś podkłady do przewijania, w sumie to nie wiem, czy mi się przydają, ale może na początek takie będą dobre, jak nie będę miała wprawy.

Ja w ogóle nic nie wiem, jak się przebiera dziecko (w sensie zmienia pieluszkę), to na czym? Na samym przewijaku czy na pieluszce czy na czymś, żeby nie zasikało? A w łożeczku na materacyku co się kładzie, żeby też nie przemokło w razie siuśków albo ulania?
Ja jestem ciemna masa. Jak Boga kocham, nic nie wiem o dzieciach i o akcesoriach. Dzisiaj kąpaliśmy na SR i alleluja, bo już wiem, z czym to się je, inaczej to bym chyba siadła i się popłakała przed tym moim biednym dzieckiem, bo bym się go bała tknąć. Ew. douczanie youtubowe w nocy...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 11:09   #1152
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
agatka a tą brzoskiwiniową mierzyłaś?
nie weszłam w nią

Perse bo podobne rozmiary tych ciuszków ciązowych w lidlu są mocno zawyżone! i trzeba brac rozmiar mniejsze....

ja pojadę może później bo chciałam majtochy kupić

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-05-23, 11:13   #1153
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam -

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40951113]Ja w ogóle nic nie wiem, jak się przebiera dziecko (w sensie zmienia pieluszkę), to na czym? Na samym przewijaku czy na pieluszce czy na czymś, żeby nie zasikało? A w łożeczku na materacyku co się kładzie, żeby też nie przemokło w razie siuśków albo ulania?
Ja jestem ciemna masa. Jak Boga kocham, nic nie wiem o dzieciach i o akcesoriach. Dzisiaj kąpaliśmy na SR i alleluja, bo już wiem, z czym to się je, inaczej to bym chyba siadła i się popłakała przed tym moim biednym dzieckiem, bo bym się go bała tknąć. Ew. douczanie youtubowe w nocy...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Można na przewijaku, albo normalnie na łóżku, podkładając podkład do przewijania, tak na wszelki wypadek.

Na łóżko też można położyć taki podkład, choć zdania też są różne - niektórzy uważają, że taki podkład odparza, inni że nie.

Na ulewanie kładzie się pieluszkę (z reszta na początku i tak się główkę kładzie na płasko ułożonej pieluszce, a nie na poduszce, chyba, ze jest bardzo płaska).

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2013-05-23 o 11:15
Stary 2013-05-23, 11:44   #1154
fiolusiek
Zakorzenienie

Perse spokojnie Sama byłam przerażona przed, a gdy już się urodził to strach minął Ja przewijałam i nadal przewijam na łóżku. Daję starszy kocyk, pieluszkę tetrową i jest ok. Przy chłopczykach trzeba uważać, bo już kilka razy musiałam zmieniać pościel jak siknął na bok
W szkole popytaj jak najlepiej podnosić, odkłać niemowlaczka, bo to też ważne
Stary 2013-05-23, 12:19   #1155
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
No i co myślicie???
bardzo ładne, ta żółta bardziej mi się podoba, ale w tym drugim kolorze bardziej mi się widzisz

Cytat:

Rena no i jak @?? u mnie to kurna chyba nie @ tylko OWU! i teraz jest dopiero akcja
ale jazda

Cytat:
ludzie pilnuję bratanka....w przeciągu godziny robi 3cia kupę!!
o matko!!! agent

Cytat:

Wstałam z takim bananem na twarzy...
kooocurku wiem że ciężko... ale masz to szczęście że masz pod sercem drugie maleństwo

bożesz cukry mi spadają, ręce mi się telepią, nie potrafię dawkować tego metformaxu;/ ale w sumie głodna jestem, kolega po jedzenie poszedł także powinno być lepiej jak zjem

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 12:40   #1156
Luna0
Zakorzenienie

Cytat:
Luna: nie, pytał i o 3D i połówkowe.
To chyba sam nie wiedzial czym to sie rozni.. 3D to tylko dodatek na ucieche rodzicow

Cytat:

Dobrze wiedziec

Perse na szczescie masz nas wiec jak czegos nie bedziesz wiedziec to Ci szybko powiemy
Na przewijak mozna dac specjalne przescieradelko ok13zl i miec ze trzy na zmiane. Ja mam dwa i troche malo. Wtedy dzidziusiowi nie bedzie zimno w pupke bo przewijak jest zimny.
A pod przescieradlo do lozeczka nic, dziecko ma przeciez pampersa wiec tylko czasami cos sie wymsknie ale to wtedy pierzesz przescieradlo i juz. Jak bedzie ulewal to podlozysz pieluszke tetrowa dlatego w pieluchy tetrowe trzeba zainwestowac

Aniołek 25.05.2012
Stary 2013-05-23, 12:58   #1157
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:

Zostanie czekać na mebelki..do młodego pokoju..no i..

Na nasz SKARB:p rosi:

Boje się i marze jednocześnie....

Cytat:
Wika jakbyś trafiła z tym czujnikiem Wczoraj gotowałam wodę na mleko, zawsze ją dłużej gotuję i sciągnęłam kurek, oczywiście poszłam na minutkę pobawić się ze Stasiem i jak wróciłam po 40 minutach to czajnik się spalił i plastik, o mały włos, a wszystko by nie wybuchło. Dziś jeszcze wszystko śmierdzi
Ktoś nad nami czuwał
Dobrze, że nic się nie stało

Cytat:
ludzie pilnuję bratanka....w przeciągu godziny robi 3cia kupę!!

Cytat:
Bratanek poszedł...przełączyłam na DDTVN a tam STECZKOWSKA w ciąży
Agatko, pewnie wcale byś na to nie zwróciła uwagi, gdyby nie Twoje osobiste przeżycia. Ja też dzisiaj poszłam na USG i idę i myślę, że dziś mija dokładnie pół roku, jak straciłam Jasia, już właściwie mogłabym go rodzić. Podchodzę pod gabinet i widzę, ze siedzą sobie 2 pielęgniarki i każda trzyma noworodka i oczywiście czekałam z nimi na to USG, maluchy mruczały, przeciągały się i było mi tak cholernie przykro

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40951113]

Ja w ogóle nic nie wiem, jak się przebiera dziecko (w sensie zmienia pieluszkę), to na czym? Na samym przewijaku czy na pieluszce czy na czymś, żeby nie zasikało? A w łożeczku na materacyku co się kładzie, żeby też nie przemokło w razie siuśków albo ulania?
[/QUOTE]
Perse, to chyba samo przychodzi. Pamiętam jak mnie Siostra zostawiła pierwszy raz z małym dzieckiem. Przebierałam ją, bo oczywiscie zaraz mi kupę zrobiła - tak, jak Siostra tłumaczyła, ale zużyłam do tego całą paczkę chusteczek nawilżających, kilka pieluch i myłam jeszcze tapczan a później zrobiłam to po swojemu i poszło raz dwa

Dziewczyny od tarczycy, mam do Was pytanie - mam hormony w normie, brak ognisk zapalnych, tylko prawy płat powiększony ponad normę. Czy to ma jakieś znaczenie? czy po prostu może być taka uroda tej tarczycy?
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 13:07   #1158
agatkaa1
Zakorzenienie

Wika aż tak to się nie znam....ale na moje oko to może być taka uroda....ja mam np guzka na tarczycy który pojawił mi się z rok po przyjmowaniu euthyroxu.....ale nie powiększa sie ani nic....tarczyca ok wyniki ok stanu zapalnego brak przeciwciała ujemne mi wychodzą ..... i endo mówi że to nie od tarczycy się u mnie tak dzieje jak dzieje....

Ja ogólnie lubię patrzeć na dzieci...zawsze jak jesteśmy na zakupach i ludzie z dziećmi są w nosidełkach to zawsze z Tż leziemy za Nimi i zaglądamy do dziecka jak jakies czubki....

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-05-23, 13:25   #1159
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
a nie byc wsciekla matka ktora nie ma na nic czasu i marzy tylko o uwolnieniu sie od dzieci.
alez wizja...
mnie latka leca i bede sie szybko decydowac na nastepna ciaze. zwlaszcza, ze pewnie znow dlugo bede czekac na II... eh...

Cytat:
Jedynie skorzystam trochę jak usypia. Korzystaj ile możesz

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40951113]
[/QUOTE]
u mnie bardzo duzo tych podkladow idzie. tez kupilam wczoraj w`Biedzie , ale wg mnie lepsze te z Rossmanna (kupuje na promocji za 10 zl).
dla mnie przewijak to zbawienie. przez tydzien nie mialam(szpital) i kregoslup mi odpadal od przewijania na lozku.
przewijak mam po dwoch dzieciaczkach takze jego wysluzenie chowam pod frotowymi pokrowcami na ktorych kladziemy podklad. podczas kapieli dodatkowo podscielamy tetre.

Torres ulewa i ma w lozeczku pod przescieradelkiem (z gumka) ceratke. ale sa ludzie ktorzy potepiaja takie rozwiazanie...
na przescieradle mamy dodatkowo zlozona na pol pieluche flanelowa (latwiej mi ja zmieniac codziennie niz przescieradelko).

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 13:33   #1160
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Cytat:
Wika aż tak to się nie znam....ale na moje oko to może być taka uroda....ja mam np guzka na tarczycy który pojawił mi się z rok po przyjmowaniu euthyroxu.....ale nie powiększa sie ani nic....tarczyca ok wyniki ok stanu zapalnego brak przeciwciała ujemne mi wychodzą ..... i endo mówi że to nie od tarczycy się u mnie tak dzieje jak dzieje....

Ja ogólnie lubię patrzeć na dzieci...zawsze jak jesteśmy na zakupach i ludzie z dziećmi są w nosidełkach to zawsze z Tż leziemy za Nimi i zaglądamy do dziecka jak jakies czubki....
haha dobre ja tylko oglądam się za maluszkami ale póki co nie chodzę za nimi

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 13:44   #1161
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
haha dobre ja tylko oglądam się za maluszkami ale póki co nie chodzę za nimi
a My i się oglądamy i łazimy za Nimi tylko co i ludzie se o nas myśla w tedy??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-05-23, 13:54   #1162
Hosenka*
Zakorzenienie

Zbieram się zaraz i jadę na spotkanie z klientem i prosto od niego na wizytę.
W tamtej ciaży nie czułam strachu przed żadną wizytą, nie przyszło mi na myśl, że z moją może być nie tak ... a teraz będę przed każdą czuć strach

Instagram

Stary 2013-05-23, 14:00   #1163
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Perse - podklady do przewijania sa tansze w rossmannie jak sa w promocji a czesto sa po 9,99. Ja uzywam caly czas. Na poczatku i co dzien musialam zmienic. Mam przewijak, ochraniacz na przewijak bawelniany i na to podklad. Inna kombinacja czyli przewijak i podklad slizga mi sie a Jakub odpycha sie nozkami wierci i bardzo musze pilnowac.
W lozeczku mam zestaw materac plus nakladka z fiki miki na to przescieradlo. Mam poduszke - klin wiec zeby nie bylo spadku klade na rozlozonym cienkim rozku. Niby sporo warstw ale i tak jest twardo wiec ok. Rozek juz byl pare razy w kupie.

moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-23, 14:02   #1164
Konto usunięte

Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII

Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi
Widzę, że panują różne rozwiązania. Już się bałam, że jest jedyne słuszne, a ja go nie znam...
Więc i my będziemy szukać najlepszego
Póki co mój Młody leniwy, rusza się owszem, ale malusio. On nie lubi takiej pogody, zresztą ja też, wolimy jak jest albo ciepło albo zimno, a nie tak jak dzisiaj - wietrznie i w sumie nie wiadomo jak, a przede wszystkim - śpiąco, właśnie się przebudziłam :/

Hosenko, ja mam przed większością wizyt biegunkę ze strachu. Nie śpię w nocy z wtorku na środę, wstaję już o 5-6 nad ranem... I chyba im wyższa ciąża, tym bardziej się boję, mimo, że wszystkie moje granice już za nami.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:12   #1165
Luna0
Zakorzenienie

Pani ja jestem przeciwniczka takiego rozwiazania ale jak dziecko nie ulewa albo ulewa jak moj 2 razy w tygodniu i prawie zawsze na mnie
Ale Twoj ulewa co chwile wiec jakos musisz chronic materac to proste .

Hosenko teraz bedzie duzo strachu ale popatrz ile tu dzieci z tych wyschizowanych ciaz wszystko bedzie dobrze, trzymamy za Ciebie kciuki

Perse na szczesce duzo rzeczy robi sie instynktownie, chociaz nie zawsze najlepiej

Aniołek 25.05.2012
Stary 2013-05-23, 14:24   #1166
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
a My i się oglądamy i łazimy za Nimi tylko co i ludzie se o nas myśla w tedy??

Cytat:
W tamtej ciaży nie czułam strachu przed żadną wizytą, nie przyszło mi na myśl, że z moją może być nie tak ... a teraz będę przed każdą czuć strach
przykro mi...
kazda z nas zna ten strach. ba! przerazenie...
okropne to jest. ze 'cos' zabralo nam bezwarunkowa radosc i naiwnosc ciazowa...

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40954968]
Widzę, że panują różne rozwiązania. Już się bałam, że jest jedyne słuszne, a ja go nie znam...[/QUOTE]hehe juz niedlugo Ty tez bedziesz miec jedyne i sluszne arturkowe

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Pani ja jestem przeciwniczka takiego rozwiazania ale jak dziecko nie ulewa
no ja tez bylam, ale trafil mi sie mokry egzemplarz

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:33   #1167
Konto usunięte

Widziałam takie ceratki, boję się, że nie przepuszczają powietrza, ale jak dziecko będzie ulewać czy coś, to pewnie ją kupię, bo lepsze to niż brudny materacyk...

No nic, zbieram się coś porobić, choć energii 0% dziś... Ale chociaż z góry ogarnę mieszkanie i zrobię obiad.

Stary 2013-05-23, 14:42   #1168
fiolusiek
Zakorzenienie

Pani po porodzie jest duża szansa zajscia ponownie w ciąże Życzę Ci zebyś na roczek Michasia już z brzuszkiem chodziła

Luna a co złego jest w tym, że dziecko ma ceratke pod przescieradłem
Stary 2013-05-23, 14:45   #1169
Kubek29
Zadomowienie

Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Ja juz po.
Wielkie uff.
Wszystkie parametry w normie.

Moje 7cm szczęścia chyba jest chłopakiem
I strasznym wiercipiętą
T niesamowite ze takie małe toto, a tyyyle juz widać.
Pieknie przelykal płyn owodniowy... Wzruszyo mnie to jego wiercenie sie i to przelykanie
Słodziak

Niech rośnie pieknie dalej

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2013-05-23 o 14:49
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:49   #1170
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

ja tylko na sekunde, robie porzadki z lekkim przemeblowaniem. no i juz mialam wyrzucic moje stare spodnie a tu przydaly sie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_5539a.jpg (21,3 KB, 48 załadowań)

Edytowane przez measia
Czas edycji: 2013-05-23 o 14:51
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości