Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-23, 19:07   #4201
Tycikata
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

wiecie co

tak wczoraj pisałyśmy o ciąży i o dzieciach, a dzisiaj się dowiedziałam od koleżanki, że jest w 6-tym tygodniu ciąży

teraz ino czekać aż moja świadkowa mi powie, że jest w ciąży bo też poniekąd zaczynają swoje starania o dzidzi

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:14   #4202
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89
Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
my na podróż chcielibyśmy do Portugalii i po drodze zatyrzymac sie w mojej wymarzonej Barcelonie na kilka dni

w ogóle co do koszmarów przedslubnych, to mnie sie ciagle snią jacyś faceci, z którymi wplątuję się w romans. Dzisiaj to był uwaga: MARCIN TYSZKA zarywałam do niego i zaprosiłam go na piwo. Umówilismy sie na 20.00

poza tym mam dzisiaj i jutro w miarę dzien leniucha, bo wolne w pracy i leżę w poscieli jeszcze i oglądam pierdoły:P

A moj kochany NArzeczony dostał wczoraj zwrot z podatku i kazał mi całą tę kasę rozwalić dzisiaj na kosmetyki kochany jest

edit: wiem co jeszcze. Kocham tę piosenkę z Zapachu Kobietyhttp://www.youtube.com/watch?v=DdzmwX_0LT0 moze na pierwszy taniec?
Ja za te moje 13 zł zwrotu bym zaszalała

Mój pewnie by se do auta coś kupił, a nie dał mi

Dziewczyny jestem ostatnio nie do życia. Nie wiem czemu, jakaś deprecha chyba mnie złapała. Wstaję, idę do pracy, wracam, śpię, jem obiad i jest już wieczór i znowu śpię :/ Nawet nie mam siły siedzieć na kompie czy gdzieś wyjść :/

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:23   #4203
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
te krótkie sukienki ślubne są takie słodkie! aż zaczynam się trochę nad nimi zastanawiać...
Cytat:
Napisane przez Martika654 Pokaż wiadomość
Piękne, ale Tż by mnie udusił, w życiu nie zgodzi się na krótką sukienkę
Hehe a mnie mój TŻ powiedział, że właśnie najbardziej chciałby mnie zobaczyć w krótkiej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10237.jpg (53,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Salon Gala, Suzanne.jpg (52,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Emmi Mariage - Molly.jpg (85,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Sottero and Midgley - Isabella Leigh.jpg (61,1 KB, 6 załadowań)

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:25   #4204
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Ja za te moje 13 zł zwrotu bym zaszalała

Mój pewnie by se do auta coś kupił, a nie dał mi

Dziewczyny jestem ostatnio nie do życia. Nie wiem czemu, jakaś deprecha chyba mnie złapała. Wstaję, idę do pracy, wracam, śpię, jem obiad i jest już wieczór i znowu śpię :/ Nawet nie mam siły siedzieć na kompie czy gdzieś wyjść :/
Ciesz się, że zwrot, ja jak pisałam wcześniej, musiałam zwrócić 250 zł ale im
Może jakieś chwilowe przesilenie. Ja miałam coś takiego pod koniec kwietnia i wtedy wpadłam na genialny pomysł, że muszę coś zmienić i zapisałam się na siłkę - pierwszy raz w życiu Teraz po każdej godzinie ćwiczeń, mam takiego powera jak nigdy dotąd

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:29   #4205
Kate Noir
Zakorzenienie

Witajcie

Witam też nowe PM'ki

Zaczęłam przeglądać co naskrobałyście i natknęłam się na:

Cytat:
a to kochany tż! dziś w Rossmannie jest -40% na kolorówkę, to poszalej trochę
i poleciałam do rossmana Nie wspomnę ile pozostało mi się na koncie a wypłata dopiero za jakiś tydzień...

Cytat:
a co on to wyszperał za newsa od kiedy dają dofinansowania rodzinom wielodzietnym??
Podobno jest jakiś nowy projekt sejmu:

Cytat:
Program Mieszkanie dla Młodych, tak jak w przypadku "Rodziny na swoim" ma być sierowany do rodzin i singli. Będzie stanowił wsparcie w zakupie własnego mieszkania dla potencjalnych beneficjentów, w tym przypadku jak sama nazwa wskazuje, młodych ludzi.

Według założeń programu będą mogły skorzystać osoby do 35 roku życia. Dopłaty maja przysługiwać tylko w przypadku zakupu pierwszego mieszkania na rynku pierwotnym. Maksymalna powierzchnia mieszkania objętego programem mieszkanie dla młodych ma wynosić 75m2.

Beneficjenci otrzymają jednorazową dopłatę do kredytu (w wysokości 10 proc.), liczoną według wartości odtworzeniowej metra kwadratowego mieszkania. Dopłatą zaś zostanie objęte 50 mkw zakupionego mieszkania, o powierzchni maksymalnej do 75 m kw. Pomoc Państwa w ramach programu Mieszkanie dla Młodych może dodatkowo wzrosnąć, gdyż rodziny z dziećmi, skorzystają z dodatkowej kwoty dopłaty, tj. kolejnych 5 proc. Jeśli w ciągu 5 lat w zakupionym mieszkaniu urodzi się trzecie dziecko, rodzina ta otrzyma dodatkowe 5 proc. dopłaty.

z http://mieszkaniedlamlodych.pl/artyk...ie-dla-mlodych

Cytat:
my na podróż chcielibyśmy do Portugalii i po drodze zatyrzymac sie w mojej wymarzonej Barcelonie na kilka dni
Portugalia jest na mojej liście "must see", a stamtąd prosto do Galicjii

Cytat:
te krótkie sukienki ślubne są takie słodkie! aż zaczynam się trochę nad nimi zastanawiać...
środkowa przepiękna

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
W DDTVN Leci aktualnie laser zamiast okularów... laska miała -4 i przez operację wyzerowała jej się wada... Może po ślubie z mężem zamiast poślubnej zrobilibyśmy sobie taki prezent... Muszę mu ten pomysł sprzedać

tak bardzo chciałabym widzieć bez soczewek/okularów...
Rozumiem Cię bo ja chciałam za wszelką cenę skorygować zgryz i oto mam aparat Do ślubu mają mi go zdjąć

Cytat:
Napisane przez Martika654 Pokaż wiadomość
Witaj w Klubie też chciałabym aparat, ale przy mojej wadzie zgryzu nie pomógł by za wiele, to znaczy pomógł ale jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że zrobiłaby mi się wada na nowo Trzymajcie kciuki za mojego Mena, jest właśnie na rozmowie kwalifikacyjnej
http://www.ortodonta.info/przyklady-...a-zdjecia.html ja naoglądałam się zdjęć przed i po i stwierdziłam, że jest dla mnie nadzieja

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
hej ale mialam sen

Śniło m i się ze z wszystkimi dziewczynami z wątku umówiłysmy sie na spotkanie i kazda pila piwo i palila papierosy !!! a ja od jednej kupilam dwa listki gumy orbit za 2,50zł bo balam sie do domu wrocic
A najwyrazniej snila mi sie Velika , miala wlosy zwiazane w kucyk z piekna fioletowa duza kokarda no a na sobie miala tylko majtki (fioletowe) i biala koszule ktora byla rozpieta a pod spodem nie bylo biustonosza i kazda z nas sie zachwycala jej dorodnym biustem
co to byl za sen!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
mój ma identycznie !!! całe życie gorąco mu !! a spać z nim to takie uczucie jakby ktoś koło mnie ognisko rozpalił
mnie mój wkurza... i ja jego bo ja chcę spać pod kołdrą, a on na i nici z przytulania

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Zadzwoniła do mnie babka z tego ośrodka językowego, gdzie ostatnio byłam na rozmowie. I chcą mnie teraz na 10 godzin próbnych, a jak się sprawdzę to na wrzesień.
super!
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:30   #4206
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Teraz po każdej godzinie ćwiczeń, mam takiego powera jak nigdy dotąd
ja mam powera po 3 mocnych kawach wypitych pod rząd

wreszcie mi mózg zaczął pracować i skończyłam rozdział pisać

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:37   #4207
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cześć dziewczyny !!

Cały czas podczytuję, ale wiecie jak to jest z czasem

Kurcze ostatnio tak siedziałam (jak Tycikata napisała o kolorze pasującym do jej sali), że ja nad niczym się nie zastanawiam, bo jakoś nie mam do tego weny. Boję się, że obudzę się za późno, ale teraz to wydaje mi się wszystko za wcześnie !
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:39   #4208
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość

i poleciałam do rossmana Nie wspomnę ile pozostało mi się na koncie a wypłata dopiero za jakiś tydzień...
ja mam 5,21 zł na koncie wyczyściłam je przedwczoraj i wrzuciłam wszystko na lokatę, dobrze, że mieszkam z rodzicami, to chociaż jeść mam co a wypłata najprędzej we wtorek...
Ja miałam szałowe 4 zł zwrotu, ale takich małych sum nie przelewają :/

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
ja mam powera po 3 mocnych kawach wypitych pod rząd

wreszcie mi mózg zaczął pracować i skończyłam rozdział pisać
zdolniacha!!! Ja jak się uczyłam do egzaminów, to robiłam sobie pół litra mocnej kawy, ale miałam powera! Teraz już piję malutko, jedną dziennie w filiżance/

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:47   #4209
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Odp: Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 20

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
ijaa - aaaa weź, co ja jej będę tłumaczyć.
Mam brać kościelny, bo? Bo co ludzie powiedzą? Bo tak wypada? Bo wszyscy tak robią? Bo jak to tak? No nie wiem po co..
Oboje nie wierzymy, nie chodzimy do kościoła.
Nie chcę z własnego ślubu szopki robić i robić coś wbrew sobie. Nie przeszłaby mi przez gardło przysięga w kościele
Teściowie też do kościoła nie chodzą, teściówka w święta co najwyżej, czy tam koszyk poświęcić. Więc sorry, cóż ona ma do gadania o kościelnym? Jakby była zagorzałą katoliczką to jeszcze rozumiem, a tak? Bez sensu.
Rozumiem, że może wierzyć, a do kościoła nie chodzi, ok to niech ma tę wiarę w sercu, ale ja nie muszę
No żywcem wzięta sytuacja u teściów w nd, tez musieliśmy to oboje jak krowom na granicy to tłumaczyć

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:54   #4210
karolinuuusia
Zakorzenienie

co jest dziś przecenione w rossmanie ? coś fajnego ?

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:57   #4211
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
co jest dziś przecenione w rossmanie ? coś fajnego ?
chyba kolorówka i pielegnacja twarz (choc nie wiem czy nie same kremy tylko)
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:00   #4212
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
dzieki

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:01   #4213
vixena
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny !!

Cały czas podczytuję, ale wiecie jak to jest z czasem

Kurcze ostatnio tak siedziałam (jak Tycikata napisała o kolorze pasującym do jej sali), że ja nad niczym się nie zastanawiam, bo jakoś nie mam do tego weny. Boję się, że obudzę się za późno, ale teraz to wydaje mi się wszystko za wcześnie !

Witam się i ja!
też nie mam kiedy nadrobić po 1 dniu nieobecności
mam dokładnie tak samo, brak weny do spraw ślubnych bo tyle innych rzeczy. dzięki wątkowi przynajmniej mam poczucie, żeby coś zdziałać, ale zawsze uruchamia mi się "I'll think about it tomorrow" i nici
Stary 2013-05-23, 20:09   #4214
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
ijaa - aaaa weź, co ja jej będę tłumaczyć.
Mam brać kościelny, bo? Bo co ludzie powiedzą? Bo tak wypada? Bo wszyscy tak robią? Bo jak to tak? No nie wiem po co..
Oboje nie wierzymy, nie chodzimy do kościoła.
Nie chcę z własnego ślubu szopki robić i robić coś wbrew sobie. Nie przeszłaby mi przez gardło przysięga w kościele
Teściowie też do kościoła nie chodzą, teściówka w święta co najwyżej, czy tam koszyk poświęcić. Więc sorry, cóż ona ma do gadania o kościelnym? Jakby była zagorzałą katoliczką to jeszcze rozumiem, a tak? Bez sensu.
Rozumiem, że może wierzyć, a do kościoła nie chodzi, ok to niech ma tę wiarę w sercu, ale ja nie muszę
Popieram w 100%.

Cytat:

Kurde! Walnęliśmy sie z TŻ na kanapie po obiedzie, pogadać i co.. i spaliśmy półtorej godziny. Fatalnie w tym tygodniu zamulamy.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:10   #4215
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Witam popołudniowo
Dawno nie olejowałam włosów, dziś nałożyłam, a te wszystko moment wychlały musiałam dokładać
Złożyłam też zamówienie na rosyjskie kosmetyki do włosów, już jakiś czas czaiłam się na jedną maskę, a kasy było mi szkoda zamówiłam jeszcze szampon bo skład ma świetny, a jakoś wśród drogeryjnych nic mi nie pasuje.
Może któraś z Was ma doświadczenie z tymi kosmetykami? Składy są bardzo zachęcające, dwie maski już wypróbowałam - rewelacja.
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:14   #4216
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Witam popołudniowo
Dawno nie olejowałam włosów, dziś nałożyłam, a te wszystko moment wychlały musiałam dokładać
Złożyłam też zamówienie na rosyjskie kosmetyki do włosów, już jakiś czas czaiłam się na jedną maskę, a kasy było mi szkoda zamówiłam jeszcze szampon bo skład ma świetny, a jakoś wśród drogeryjnych nic mi nie pasuje.
Może któraś z Was ma doświadczenie z tymi kosmetykami? Składy są bardzo zachęcające, dwie maski już wypróbowałam - rewelacja.
ja mam ten olej http://kalina-sklep.pl/naturalny-ole...fii-p-518.html rewelka! Jeden z moich ulubionych
Z masek mam drożdżową, też ją bardzo lubię, o tą:
http://kalina-sklep.pl/drozdzowa-mas...0ml-p-255.html
Co prawda żeby mi włosy rosły szybciej, to nie zauważyłam, ale to przyzwoita maska i nie muszę jej niczym tuningować, sama daje radę. I bosko pachnie

Stary 2013-05-23, 20:25   #4217
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ja mam ten olej http://kalina-sklep.pl/naturalny-ole...fii-p-518.html rewelka! Jeden z moich ulubionych
Z masek mam drożdżową, też ją bardzo lubię, o tą:
http://kalina-sklep.pl/drozdzowa-mas...0ml-p-255.html
Co prawda żeby mi włosy rosły szybciej, to nie zauważyłam, ale to przyzwoita maska i nie muszę jej niczym tuningować, sama daje radę. I bosko pachnie
a właśnie się dziś czaiłam na ten olejek, następnym razem zamówię

a maskę drożdżową moje włosy również bardzo lubią
bardzo fajna jest też maska "organiczne avokado" pięknie włosy po niej pachną :
http://kalina-sklep.pl/maska-do-wlos...ado-p-284.html

Na próbę zamówiłam dziś maskę love2mix:
http://www.bioarp.pl/pl/p/Love2MixOr...-i-awokado/354
i szampon Baikal Herbals:
http://www.bioarp.pl/pl/p/Baikal-Her...-parabenow/197

Cały czas szukam idealnego szamponu...
Stary 2013-05-23, 20:28   #4218
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam 5,21 zł na koncie wyczyściłam je przedwczoraj i wrzuciłam wszystko na lokatę, dobrze, że mieszkam z rodzicami, to chociaż jeść mam co a wypłata najprędzej we wtorek...
to widzę, że podobnie jak u mnie ale nie chciałam aż tak dosadnie informować o moim stanie konta
edit: sprawdziłam i jednak starczy nawet na kebsa

Cytat:
- 40% na ten asortyment

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-05-23 o 20:31
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:30   #4219
KasiaK_080290
Zadomowienie

Dziewczyny, polećcie mi jakiś dobry thriller nas wieczór z TŻ
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:31   #4220
velika
Winter is coming

No szampon to ciężka sprawa. Ja ostatnio miałam ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...y-shampoo.html
I bardziej mi pasuje niż babydream, nie plącze tak włosów i tak nie wysusza. Jak zużyję swojego babydreama, bo mam całą butlę, to wracam do tego sanosana, jest lepszy zdecydowanie.

Stary 2013-05-23, 20:38   #4221
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

zdolniacha!!! Ja jak się uczyłam do egzaminów, to robiłam sobie pół litra mocnej kawy, ale miałam powera! Teraz już piję malutko, jedną dziennie w filiżance/
Gdzie lokata?

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:41   #4222
velika
Winter is coming

getin bank ale oprocentowanie jest teraz żałośnie niskie... no ale lepsze to niż nic, zawsze trochę jestem do przodu

Stary 2013-05-23, 20:42   #4223
wenedka
Zakorzenienie

Świetny pomysł na zdjęcie, nie ma co
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zawaliste zdjecie slubne.jpg (53,4 KB, 20 załadowań)
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:52   #4224
alloffkowa
Zakorzenienie

gadałam z tż o mailu z jego nazwiskiem i mówił żebym założyła a(od anny).m( od maria, ale to jest imię na bierzmowanie).nawisko

ale nie wiem czy to dobr pomysł choć brzmi ładnie a.m.mielcarek@gmail.com
nie ?
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 20:53   #4225
sensibleheart
Raczkowanie

dziewczęta !!! ile płacicie za kamerzystę (te dziewczyny, które go biorą )?? bo nie wiem czy 3 i poł tysia to dużo czy mało :/
Stary 2013-05-23, 20:57   #4226
szklaneczka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sensibleheart Pokaż wiadomość
dziewczęta !!! ile płacicie za kamerzystę (te dziewczyny, które go biorą )?? bo nie wiem czy 3 i poł tysia to dużo czy mało :/
Ja place ok.2500 ale jestem z malej miejscowosci wiec jak na moje okolice to raczej duzo...
Stary 2013-05-23, 20:58   #4227
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Hmm mi się wydaje, że dużo. Ale to zależy jakie cuda robią może
Ja mam pakiet w jednej firmie, za zdjęcia biorą 2800, a za filmowanie 2200 (utargowałam za 2000 )
i cały pakiet wtedy 4800.

Edytowane przez iLoNuS_ktl
Czas edycji: 2013-05-23 o 21:01
Stary 2013-05-23, 20:59   #4228
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystko zależy od regionu, czy wersja HD, czy dwie kamery itp.

My mamy foto i wideo w pakiecie, wersja HD - 3050 zł

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 21:02   #4229
sensibleheart
Raczkowanie

wersja HD, 2 kamery w cenie 45 min. film z wesela i teledysk. Zależało mi na tym, żeby wszystko było w dobrej jakości, kręcone lustrzankami...Foto osobno musimy znaleźć fotografa... Hmmmm. Może podrzucicie linkami do jakiś fajnych kamerzystów/filmowców?
Stary 2013-05-23, 21:05   #4230
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

sensibleheart, http://weddings.evileyestudio.pl/

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości