![]() |
#271 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
Cytat:
nie można odpowiadać za cudze błędy |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Konto usunięte
|
nie? a jak by ktoś opowiadał o Twoim dziecku, że jest przez Ciebie bite i głodzone, że doniesie do opieki społecznej a ja bym wiedziała, że to nieprawda i nie zareagowała - to byś była zadowolona z mojej postawy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Zakorzenienie
|
A ona jest bezmózgim owsikiem, który nie ma nic do gadania i którego on używa kiedy chce?
Cytat:
![]() I ona nie będzie odpowiadać za jego błędy, tylko za swoje. Błędem jest pomoc w robieniu z innego człowieka durnia. Błędem jest pomoc w oszustwie, okłamywaniu a może i zarażeniu jakimś syfem.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2013-05-23 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Nie mamy żadnego obowiązku dbać o szczęście, związki i rodzinę innych ludzi. Można iść do celów po trupach i pławić się całe życie w cudzych łzach. Owszem, na śmierć za to nie skazują, ale jest jeszcze chyba coś takiego jak moralność
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
jeśli znałabym cię to miałabym pretensję,ale gdybyś była obca to nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2013-05-23 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Konto usunięte
|
ale przyznasz, że moja obojętność mogłaby Ci zaszkodzić? więc w ogólnej ocenie moje postępowanie było po prostu złe.
Osobiście uważam za bardzo trafne zdanie: Jedynym prawdziwym grzechem jest zdrada: znać prawdę i nie dotrzymać jej wiary. (Mika Waltari) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To Twoim zdaniem kochanka nie jest winna?
![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- no wg niej nie jest winna.
![]() |
![]() |
#282 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak to mawiał mój dziadek K...a też kobita tylko ma pi.de łajdaczke, no ale to nie jej wina, przecież nie.
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Jaka moralność, to mit. A poza tym moralność niektórych osób dopuszcza całkowita niewinność kochanki, więc co ona robi niemoralnego? Nic.
![]() |
#284 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Autorko - życzę Ci tylko, żebyś za bardzo potem nie rozpaczała, jak to Ty będziesz żoną, a ojciec Twojego dziecka odejdzie do innej baby. Bo na to się musisz przygotować. Nie wiem jak można nie mieć szacunku do samej siebie do takiego stopnia, żeby się pakować w coś takiego na własne życzenie...
![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
toć jak ukradniesz z supermarketu, to też nikogo nie ranisz - oni i tak ileś tam towaru muszą wyrzucić, wiec co się stanie, jak sama ukradniesz ale to chyba nie tak działa ![]() cel uświęca środki: jak mogę zdobyć coś, to nie mają znaczenia zasady to, że kochanka nie odpowiada przed żoną, nie oznacza, że sama nie powinna mieć zasad ha, ładny dziś fragment trafiłam: "Kiedyś ludzie mieli charaktery. Teraz charaktery mają domy, a ludzie mają osobowości; to nie wystarczy" Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-05-23 o 21:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 | |||
Zakorzenienie
|
to zależy.
jeśli przyjaciółka,lub siostra to owszem Cytat:
nie musisz być moim adwokatem ![]() a jak nie ma kluczyków? przecież dalej jest wystawiony na pokaz? nawet jak zostawisz kluczyki,to nikt nie ma prawa ci go ukraść... ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- a twoim zdaniem każda jest winna? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Tytuł wątku jest nietrafiony, w końcu uwiedzenie miało już miejsce. Tylko kto kogo...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wszyscy wokół skaczą jak lemingi w przepaść, to jest twoim wyborem nie skoczyć jak milion much wcina odchody - to ty ich wolisz nie wcinać, podejmujesz wybór taki jak wszyscy jadą po prawej stronie drogi, to ty........... czekaj, za daleko poszłam ![]() innymi słowy: to, że wszyscy naokoło robią coś, nie znaczy, że ty musisz od razu nie mieć zasad, bo "inni tak robią i takie jest rzycie brótalne" ![]() Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-05-23 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli moja przyjaciółka staje sie kochanką mojego faceta to ona jest współwinna,ponieważ zdradziła moje zaufanie,a on ,bo zdradził mnie z inna. Cytat:
możesz się nie zgadzac z moimi pogladami i bedziesz musiała jakoś z tym żyć. ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2013-05-23 o 22:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Raczkowanie
|
Życzę Ci, żebyś z nim była. Życzę Ci tego z całego serca. Niech zostawi tamtą kobietę i dzieciaka (przynajmniej im już nigdy nie będzie wciskał kitów)... i niech kiedyś Ciebie też kopnie w dupę. Jak najmocniej - żebyś przypadkiem nigdy więcej nie ważyła się tknąć palcem zajętego faceta.
A tak w ogóle: Tchórz z Ciebie i tyle. Nawet w Internecie - zakładasz kolejne konto tylko i wyłącznie dlatego, żeby nie psuć sobie "opinii" na poprzednim. ŻAL. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
ale umiej jeszcze te poglądy uargumentować, a nie tylko wygłaszać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
przeciez argumentuję.
dla mnie zdrada dzieli się na fizyczną i emocjonalną.obca kobieta nie zdradza mnie ani fizycznie,ani emocjonalnie,ona jest tylko narzędziem. jest facet jest guwnemto nie ważne,czy to baśka,czy kryśka,on zawsze będzie zdradzał.kochanki sa bezimienne. choćbym nie wiem co dopowiedziała to i tak nie zmienisz swoich poglądów. ja nie rozumiem twoich ,ty nie rozumiesz moich ...a zycie toczy się dalej. Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2013-05-23 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma serduszko szeroko otwarte na świat przecież, na dwie go będzie mało ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- jeśli nie rozumiesz, to postaram się lepiej je opisać, bo być może piszę niejasno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
Autorko, poinformuj żonę, że macie romans. Powinna wiedzieć z jakim skur.. żyje i że jej wagina nie jest jedynym miejscem, które odwiedza małżonek i mieć prawo wyboru, czy ona w ogóle chce tkwić w czymś takim. Może owy pan wtedy zwróci się do Ciebie (i życzę Ci tego z całego serca, bo wtedy prawdopodobnie sama kiedyś będziesz postawiona na miejscu jego żony i zobaczysz jak to jest
![]()
![]() |
#296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Ja tam uważam, że najwięcej winy jest jednak niewiernego męża, bo okłamuje żonę, zdradza, jest dwulicowy. Ma mózg, powinien wiedzieć, że może okrutnie zranić swoich bliskich i chyba może też zapanować nad pożądaniem. Inna sprawa, że jakby był ok, to by powiedział żonie, że się zakochał i że nie może z nią już być i chce się rozwieźć. A tutaj tego nie ma. Jest domek, kłamstwo i dupienie na boczku. No i otoczka wielkiej miłości.
Kochanka jest tylko winna temu, że kusi i z premedytacją przykłada rękę do niszczenia rodziny. Potencjalnych kochanek może być mnóstwo obok nas, ale nie każdy żonaty facet od razu leci na jakieś flirty i uwodzenia. Mają swój rozum, wartości. Inna sprawa jak ich swędzi siusiak i sami szukają przygód na boku.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
jak uwieść? najlepiej wcale - bo to nie opłacalne dla strony zainteresowanej uwodzeniem (acz swoją drogą uwiedzione już przez obiekt który chce uwieść...)
druga sprawa - od nie odejdzie od żony i to nie jest kwestia gdybani - ON CI JASNO POWIEDZIAŁ, ŻE OD ŻONY NIE ODEJDZIE więc nie wiem na co tu się jeszcze można łudzić trzecia sprawa - on Cię kocha i Ty go kochasz i wszystko o nim wiesz i ble ble ble.. taa jednorożce i różowe słonie a jak się pokapujesz w sytuacji to Ty będziesz wyć w poduszkę a on sobie znajdzie inny, za przeproszeniem, materac po czwarte - skoro Cię kocha i dalej jest z żona.. to zauważyłaś, że ten facet CIEBIE ZDRADZA ? i jeszcze radośnie na to przystajesz? Czekaj, jak to było? Aaa już wiem - niektóre kobiety nawet jak są zdradzane to nie odejdą. Dla mnie w takich układach gdzie facet działa na dwa fronty to obie strony są zdradzane bo siłą rzeczy koleś zdradza żonę pukając ciebie na boku i zdradza ciebie pukając żone oficjalnie ... Naprawdę chcesz facet który kilka razy w tygodniu wkłada prącie w ciebie i kilka razy w tygodniu w żonkę? Szczyt marzeń i fakt - jest o co walczyć. A tak poza powyższym to ja również uważam, że to nie wina autorki. Co ona robi to jej sprawa ale prawda jest taka, że nawet jakby autorka szanownemu panu do łóżka nago weszła a on by był w porządku to by do niczego nie doszło. To koleś jest odpowiedzialny za swoją żonę a nie autorka. Autorka nic nie musi, przecież nie zauroczyła się tym kolesiem nikomu na złość - po prostu się zauroczyła. Co ten facet z tym robi to już problem. Gdyby koleś był ok to najpierw by rzucił żonę i dopiero bzykał autorkę - ale koleś nie chce to sobie bzyka obie. Ot cała tajemnica wielkiej miłości. Moim zdaniem nie ma czegoś takie jak przykładanie ręki do rozbijania rodziny - ale ktoś jest w porządku i dba o rodzinę albo nie. Czy zrobi to z autorka, czy pójdzie do prostytutki czy może przestanie rozmawiać z żona i sobie marszczyć po nocach - wsio ryba bo związek padnie i narządy autorki nie mają nic do rzeczy w tej sytuacji bo to facet nie nadaje się do rodziny i jej obecności czy jej brak nie uczyni z niego lepszego materiału na męża.
Edytowane przez eyo Czas edycji: 2013-05-23 o 23:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
Odp: Jak uwieść żonatego faceta?
Tak zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze w calej sytuacji nie tylko autorka jest winna. Facet tez wie i widzi co robi i na sile nikt by go w romans nie wmanewrowal. Przeciez nie jest bezmyslna maszynka.
Odnosnie jam go odbic-nie bedzie krytyki bo o to prosisz ale musze powiedziec ze nie popieram- oprocz powiedzenia zonie czy tez wyslania jakiegos anonimu listownie czy sms'em nie wiem jak to zrobic, bo na pewno jesli zone ceni a do tego ma dziecko nie latwo zdecyduje sie na rozstanie. Jednak trochr bym sie zastanowila czy dziewczyny nie maja racji w tym, ze moze on sie bawi sytuacja kierujac ja tak by miec i zone i kochanke. Mogl nawet celowo , wiedzac ze do Ciebie to dotrze, powiedziec komus, ze Cie kocha. Tak samo jak w przypadku rozpoczecia romansu podjal decyzje, ze to zrobi, tak samo moze podjac o odejsciu. Jesli tego nie zrobil zastanow sie czy na pewno nie robi Was oby w konia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#300 |
Przyczajenie
|
Po co Ci facet, który nie jest nic wart? zdradza żonę, Ciebie też będzie, nie myśl, że jesteś wyjątkowa... a poza tym nie odbieraj dziecku ojca, może jak mu z Tobą nie wyjdzie to się opamięta i doceni rodzinę. Nie rób komuś tego co Tobie nie miłe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.