|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - część XVII
Czy któraś z was miała jakieś problemy po używaniu kremu bb z garniera?
Przez ostatnie kilka dni moja skóra przechodzi jakiś kryzys i szukam jego przyczyny. |
|
|
|
#4772 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się dziś rozpisałyście
czytałam w południe czy kto już fajne zakupy zrobil i do teraz z 10 stron doszło . Nie przeczytałam wszystkiego więc nie wiem czy ktoś już to pisał. Ja ceny wszystkich produktów sprawdzałam pod czytnikiem, rabat był już odjęty. Dobrze, że zrobiłam nalot pierwszego dnia bo teraz wszędzie informacja o promocji ![]() Upolowałam - woda termalna caramance 17,99 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...y-rozanej.html - Puder sypki Manhattan 17,99 - Rimmel Match Perfecton korektor 17,39 - Rimme lakier do ust 14,39 - Tonik nivea visage stay clear 8,99 - Tonik soraya 6,59 - Peeling enzymatyczny Lirene 6,59 - krem pod oczy ava bio alga (chyba wyrzuciłam pieniądze w błoto bo ma kiepskie opinie) 7,29 - lakier lovely gloss 3,59 - lakier wibo żelowy Gosia 3,59 - Blistex w tubce 7,19*2 - maseczka dermaglin, dax i floslek Wydałam 130 zł |
|
|
|
#4773 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
, choć podobało mi się krycie i lekkość
|
||
|
|
|
#4774 |
|
Zadomowienie
|
tą dużą, Caramance czy jakoś tak
![]() a jutro jeszcze skoczę po flosleka pod pczy i maseczkę dermiki pod oczy - jak znajdę takie cudo
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie te dwa były chwalone i zaczęłam się zastanawiać... muszę poważnie pomyśleć nad tym z Perfecty, bo nigdy nie miałam żadnego enzymatycznego, może akurat byłby ok poczytam jeszcze KWC
|
|
|
#4776 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Natomiast nie polecam Lirene, co prawda nawilżał w miarę dobrze, ale ile pryszczy przy tym było... Ale za to dermokosmetyki Eris są warte polecenia - chodzi mi o serię Clinic Way dostępną w aptekach.Wiadomo, że obok 40% obniżki nie można przejść obojętnie, więc czekam na odpowiedź innych dziewczyn dot. kremów przeciwzmarszczkowych godnych polecenia, dostępnych w rossie
|
|
#4777 |
|
Konto usunięte
|
Chciałabym wypróbować w najbliższym czasie L'Oreal True Match, podobno odcienie z W mają żółte tony, co mi się bardzo podoba, bo mam bardzo żółtą cerę
Bo napaliłam się na niego jak Chińczyk na rower |
|
|
|
#4778 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może to nie jego wina, bo zaczęłam używać ostatnio wiele nowych kosmetyków, ale ten krem bb jakoś pierwszy mi przyszedł do głowy. ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4779 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4780 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oscylujące w granicach dyszki.Łapy mnie swędzą, żeby go jutro użyć i wystukać kilka słów ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
![]() Dziękuję A konsystencja? Wodnista, czy bardziej treściwa? I rzeczywiście z tymi tonacjami taka fajna sprawa? Jak się utrzymuje? |
||
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteście złe! Byłam dzisiaj już dwa razy w Rossie, poszło około 160 złotych, a jeszcze mi się pomadek zachciało i coś tu wspominacie o wodzie termalnej. ;>
|
|
|
|
|
#4782 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Czyzby Rossmann podwyzszal ceny w wybranych sklepach? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
czy ta kredka z Lovely jest miekka? niestety u mnie nie bylo testera, wiec odpuscilam. |
|||
|
|
|
#4783 |
|
Raczkowanie
|
-
Edytowane przez InfallibleLifestyle Czas edycji: 2013-05-24 o 00:18 |
|
|
|
#4784 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4785 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
2. peeling odradzam, totalne rozczarowanie, w srodku nie ma prawie drobinek, a zapach jest slabo wyczuwalny (ja liczylam na cos orzezwiającego i swiezego). |
|
|
|
|
#4786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kolory to chyba jego najmocniejsza stona. Jest ich tak wiele, a w dodatku w 3 tonacjach: warm, neutral i cold, że każda wybierze idealny dla siebie
|
|
|
|
|
#4787 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W H. trwa tez promocja na Collosala - 16,99 (bez plynu )A co do pomadki, to w H. na promocji bedzie o 3 zł tansza. Ile dalas za ta z Lovely? |
|
|
|
|
#4789 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4791 |
|
Rozeznanie
|
jejaaaaa, kupiłam dzisiaj cień Bourjois Pastel Lumiere- mega jasny odcień i cudownie sprawdza się, jako rozświetlacz
![]() lakiery Lovely żelowe z drobinkami też są MEGA, kupiłam zielony, czerowny i granatowy, ale chyba pójdę jeszcze po ten mieniący się czarny
Edytowane przez Koko Szanelll Czas edycji: 2013-05-24 o 01:18 |
|
|
|
#4792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Przez to wszystko co tutaj piszecie chyba się znów obkupię jutro w większym Rossie
na pewno moim łupem padną cienie Maybelline Color Tatoo po tych zdjęciach co tutaj wkleiłyście muszę je mieć no i krem do twarzy nawilżający jakiś muszę dorwać w moim małym Rossmanku to nie było w czym wybierać
|
|
#4795 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Polecam filmik i komentarze: http://www.youtube.com/watch?v=tjvIwjE7-Bs ![]() PS: Dziewczyny, chyba jesteśmy szalone! Ledwo co 8:00 a tu już prawie 30 osób na wątku ;-) ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
Ja chyba też
INSTAGRAM: http://instagram.com/anitaosmolska Edytowane przez jestemann Czas edycji: 2013-05-24 o 07:52 |
||
|
|
|
#4796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- oki, dzięki
|
|
|
#4798 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurczę, jak to wygląda? Dajcie zdjęcie jakieś.
|
#4799 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Zastanawiam się, czy nie wrócić po Shine Caresse z L'oreala... Łazi za mną, odkąd się tylko pojawił w Polsce. Ale mam już tyyyyyyyyle mazideł do ust...
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann - część XVII
Ja juz tez po pierwszych zakupach
Póki co kupiłam tylko najpotrzebniejsze rzeczy:- peeling morelowy Soraya - krem L'oreal Triple Active Fresh (moze w koncu znajdę następcę Happyderm, bo go uwielbiałam )- dla mamy krem L'oreal Revitalift Laser na dzien i pod oczy (baaardzo polecany przez panie w moim Rossmannie, chyba tej serii jeszcze nie miała więc zobaczymy )- tusz do rzes Max Factor Clumpy Defy W promocji były jeszcze odżywki Aussie więc skusilam sie jeszcze na tą 3-minutowa, wzięłam tez słynna oluqke Hipp, bo w koncu trzeba ja wypromować i 150 zł poszło lekka reka.. A kusi mnie jeszcze ten nowy tusz do rzes, o którym piszecie L'oreal (lubię silikonowe szczoteczki więc od razu przyciągnął mój wzrok) i moze jakis cień albo blyszczyk. Nigdy nie ciągnęło mnie w kierunku ich szafy, a wczoraj kilka rzeczy wpadło w oko ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
![]() Wlasnie o tym samym blyszczylu pisałam powyżej Zachęcająco wyglądają tez szminki z tej serii, chociaż mnie bardziej chodzi po gronie teraz blyszczyk, bo chyba nie mam nawet żadnego Testowalas je w ogóle? Ciekawa jestem, czy maja jakis zapach O jakim kolorze myślisz?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

czytałam w południe czy kto już fajne zakupy zrobil i do teraz z 10 stron doszło . Nie przeczytałam wszystkiego więc nie wiem czy ktoś już to pisał. Ja ceny wszystkich produktów sprawdzałam pod czytnikiem, rabat był już odjęty. Dobrze, że zrobiłam nalot pierwszego dnia bo teraz wszędzie informacja o promocji 

, choć podobało mi się krycie i lekkość
Natomiast nie polecam Lirene, co prawda nawilżał w miarę dobrze, ale ile pryszczy przy tym było...
Ale za to dermokosmetyki Eris są warte polecenia - chodzi mi o serię Clinic Way dostępną w aptekach.