Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14! - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-24, 07:04   #811
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Hej

Charlize89 gratuluje udanej wizyty

surka, Rocky jak milo, ze juz jestescie w domu, teraz pełen relaks

Kubusiu fajny wozek podoba mi sie ten czerwony kolorek

Persephone współczuje dolegliwosci, chociaz tez zazdroszcze, chcialabym zeby raz mnie rozwolnienie dopadło, moze czulabym sie po tym lepiej. Jak na razie wciaz walcze w druga strone, jeszcze wyprobuje parafine.

Moja noc mozna doliczyc do bezsennych. Jak lezalam na plecach to mialam straszny ucisk na pecherz, a na boku, to syn mial chyba wygodnie bo czułam go wszedzie.

Trzymam kciuki za wizyty i gratuluje nowych tygodni

I życze WSZYSTKIM milego dnia

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 07:14   #812
sammi24
Zadomowienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Dzień dobry brzuchatki ja wyprawiłam Tż do pracy - dziś ma urodzinki mój duży chłopiec miał balony i filmik tematyczny zmontowany i 3 prezenty i kartę ręcznie robioną widziałam, że się cieszy jak dziecko dziś jakimś cudem muszę zrobić gyrosa, mięcho jakieś i ciasto ale nie wiem czy dam radę, a siostra chorutka, więc nie pomoże

Nie wiem czy mnie słuch nie myli ale sąsiadka nad nami chyba schabowe tłucze

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Rocky
super, że już jesteś z nami, życzę Ci, żeby referat napisał się sam, łatwo i przyjemnie
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 07:23   #813
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry brzuchatki ja wyprawiłam Tż do pracy - dziś ma urodzinki mój duży chłopiec miał balony i filmik tematyczny zmontowany i 3 prezenty i kartę ręcznie robioną widziałam, że się cieszy jak dziecko dziś jakimś cudem muszę zrobić gyrosa, mięcho jakieś i ciasto ale nie wiem czy dam radę, a siostra chorutka, więc nie pomoże

Rocky
super, że już jesteś z nami, życzę Ci, żeby referat napisał się sam, łatwo i przyjemnie
Wszystkiego Najlepszego dla Tż
A schabowe, jak mieszkałam z rodzicami, sasiadka tłukła zawsze w niedziele przed 7

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 07:39   #814
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry brzuchatki ja wyprawiłam Tż do pracy - dziś ma urodzinki mój duży chłopiec miał balony i filmik tematyczny zmontowany i 3 prezenty i kartę ręcznie robioną widziałam, że się cieszy jak dziecko
Jakie super urodzinki .

Sie nie przywitalam

Nozka bez zmian, wyglada jak dwie nozki

Ja juz po sniadaniu, spacerze z psem, zastrzyku i rodzinka wyprawiona
Ide (tzn. pelzne ) do pracowni na godzinke, potem normalnie ogarne dol i obiad, potem do pracowni i o 15 po Lale, ktora dzis ma imprezke 3 godziny w Bobolandii po poludniu . A my z mezem pojedziemy wtedy ogrodki ogladac, gdyz postanowilismy sobie ogrodek wydzierzawic w ROD niedaleko nas, taki rekreacyjny, zebym z dziewuszkami i zwierzyną miala gdzie na swiezym powietrzu czas spedzac . Postawimy altane, grilla, piaskownice, szalas, basenik i w ogole full wypas - buhahahhh, zamiast tej posiadlosci ziemskiej, co nam nie wyszla zdziebko
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 07:42   #815
madi82
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

[QUOTE=sammi24;40965932]Dzień dobry brzuchatki ja wyprawiłam Tż do pracy - dziś ma urodzinki mój duży chłopiec miał balony i filmik tematyczny zmontowany i 3 prezenty i kartę ręcznie robioną widziałam, że się cieszy jak dziecko /QUOTE]

Stowka dla mezaa
A jaki filmik mu zmontowalas?fajny prezent.

Witam sie porannie

Enlevee a czyTy dzis nie masz imienin,bo cos mi sie piatek obil o uszy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 08:00   #816
dzoan
Zakorzenienie

Dzień dobry
Pochmurno dzisiaj i chłodno..nic się nie chce robić...

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Sama byłam w szoku jak to mówił, ale wam sie kłamie. Może jakoś idzie to wyczuć?
Może rzeczywiście da się..dodatkowo obmaca brzuch.. ginowie wiedzą co czują pod paluchami gdzie ja nadal nie wiem czym mi się Lol wyżyna po bokach

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Stokrotka: ja uważam ze 20 tetrówek to stanowczo za dużo, chyba, ze chce sie używać je na pupcie zamiast pampersów ale to inna bajka

jak bedzie mało to wyjdzie w praniu i sie dokupi później
Przyjaciółka miała na początku ok. 10 pieluch i musiała dokupić..teraz ma ok. 17. I nie używa ich zamiast pampersów. Ale sama mówiła, że nawet do prania wygodniej jak ma się więcej, żeby pralkę móc szybciej zapełnić

Cytat:

Sto lat dla Tżta Fajne urodzinki mu urządziłaś/urządzisz, bo wciąż brak żarełka Pomogłabym Ci, bo dobrze się czuję, a zapłatą byłaby porcja gyrosa i kawałek ciasta

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Ja juz po sniadaniu, spacerze z psem, zastrzyku i rodzinka wyprawiona
Ide (tzn. pelzne ) do pracowni na godzinke, potem normalnie ogarne dol i obiad, potem do pracowni i o 15 po Lale, ktora dzis ma imprezke 3 godziny w Bobolandii po poludniu . A my z mezem pojedziemy wtedy ogrodki ogladac, gdyz postanowilismy sobie ogrodek wydzierzawic w ROD niedaleko nas, taki rekreacyjny, zebym z dziewuszkami i zwierzyną miala gdzie na swiezym powietrzu czas spedzac . Postawimy altane, grilla, piaskownice, szalas, basenik i w ogole full wypas - buhahahhh, zamiast tej posiadlosci ziemskiej, co nam nie wyszla zdziebko
Fajny pomysł z ogródkiem Dziewczynki będą szczęśliwe mając swoją małą bazę wypadową

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 08:05   #817
fiazo
Zakorzenienie

Dzien dobry.przez tz zwial mi autobus.spoznie się przez to do pracy.ale u mnie dzis zimno.ja chce słońce!

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 08:08   #818
Anulka_p
Zakorzenienie

Dzień dobry

Witam się przekazuję wiadomość od Sroki na temat nowości chusteczek Dada Newborn, od pierwszego dnia życia i lecę nadrabiać.

Od Sroki: Szału nie ma, ale też nie jest źle i można kupować.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 08:09   #819
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40962324]ale ci fajnie

w ogóle mam plan żeby w weekend jak ogarnę ogródek sprawdzić, czy zmieści mi się wózek do bagażnika... a mam pewne obawy.... z tyłu będą jechały chłopaki, a gondola chyba ze mną z przodu, bo jak stelaż z kołami wepchne do bagażnika to chyba już nic nie wejdzie..

i tak sobie mysle, ze chyba wyjdzie na to, że bedziemy musieli zamienic sie z TZ autami... najwyzej wezme jego kombi... [/QUOTE]
przymierz, przymierz, abys wiedziala. W niektorych wozkach latwo sie demontuje kola, wiec moze i gondola ci wejdzie. A ja uwielbiam auta kombi i vany. Odkad jest Marysia, jest to super rozwiazanie dla rodziny.

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Stokrotka: ja uważam ze 20 tetrówek to stanowczo za dużo, chyba, ze chce sie używać je na pupcie zamiast pampersów ale to inna bajka

jak bedzie mało to wyjdzie w praniu i sie dokupi później
ja przy Marysi kupilam 20 tetrowek. Ale moja mala miala refluks, ulewalo jej sie mega i wymiotowala, wiec po tygodniu dokupilam kolejne 20 i starczylo. Wycieranie buzi, podkladanie pod glowke masa ich szla dziennie. Kup na razie 20 i zobaczysz, jak cos dokupisz. Nie da sie przewidziec.

Cytat:

Rocky
no prosze jaka kochajaca zona - sto latek dla TZ.

Witam sie z rana. jem sniadanko. od 7 nie spalam z wrazenia czy mamie uda sie kupic pieluchy w Biedrze, czy bede musiala sama jechac. Ale po 7 napisala, ze ma, panie jej wyniosly z zaplecza, wiec zostaly mi tylko kosmetyki do kapieli malemu i krem do buzi i dla mnie Tantum Rose i moge sie pakowac

A teraz chwale sie swoimi wczorajszymi łupami:
1. ciuszki Aleksa - na teraz tylko jedne spodenki, reszta na zas, ale nie moglam sie powstrzymac bo idealny stan
2. ciuszki Mery
3. 2 pary polspiochow z Pepco po 6.99 sztuka

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013

Edytowane przez eveewe
Czas edycji: 2013-06-03 o 22:47
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 08:14   #820
ita83
Wtajemniczenie

no i chyba nie dam rady jednak dzis wstac z lozka :-( paracetamol juz na mnie nie dziala haha wiec zostaje mi7up hihihi jej chyba mam zzamroczenie bo smieje sie jak glupia - no coz po 1.5h snu mamoj organizm nie wyrabia juz niestety wiec pierd*lic konwenanse zostaje w domku a myslalam ze dam rade dociagnac ten tydz do konca
Stary 2013-05-24, 08:16   #821
dzoan
Zakorzenienie

Chodził po mnie pająk Byłam przerażona.. piszczałam i się darłam..łaził po brzuchu, a najgorsze, że nie mogłam bluzy ściągnąć- przy samym zamku był.. a mąż zamiast go szybko ściągnąć, to się jeszcze patrzył.. dobrze wie, że boje się i brzydzę tego paskudztwa.. Zaraz się pohaftuję..brrr

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Witam się przekazuję wiadomość od Sroki na temat nowości chusteczek Dada Newborn, od pierwszego dnia życia i lecę nadrabiać.

Wczoraj je kupiłam

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
1. ciuszki Aleksa - na teraz tylko jedne spodenki, reszta na zas, ale nie moglam sie powstrzymac bo idealny stan
2. ciuszki Mery

Edytowane przez dzoan
Czas edycji: 2013-05-24 o 08:17
dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 08:16   #822
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
2. ciuszki Mery
Tak od rana sie chwali, phiiiii .
A tak serio, brawa za łupki!!!

EDIT: jak wyprasuje, to Wam sie pochwale sukienkami bialutkimi dla Lali dla odmiany, jedna z haftem cudnym, druga z zakladkami, takie za kolanko, retro, letnie, rownie cudne co niepraktyczne - kupilam po 8 zeta

EDIT 2: a co tam, macie niewyprasowane
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sukienka1.jpg (44,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sukienka2.jpg (49,6 KB, 23 załadowań)
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-05-24 o 08:24
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 08:19   #823
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Tak od rana sie chwali, phiiiii .
A tak serio, brawa za łupki!!!
wczoraj sie mialam chwalic, ale nie chcialo mi sie isc po aparat, a ze dzis mam zamiar je uprac, to sie zmotywowalam i przynioslam i obcykalam.

A teraz ide walczyc z prasowaniem - taaaaaaaaaaakkkkkkk nadal nie skonczylam. To juz tydzien trwa. Ale chcialabym juz pieknie posegregowac rozmiarami, poukladac w szafce i moc sie tylko cieszyc.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 08:24   #824
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość

czy ktoras ma juz kosmetyki dla bobasow?:-P
Zostawiłam ten zakup na sam koniec. Będę kupować w Rossmannie w czerwcu.

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
ha pierwsza mowie dzis dziendobry a tak naprawde to spac nie moge przez bol:-( kurcze juz wzielam paracetamol i dalej boli jak choler* kregoslup biodra i noga do tego mam bole brzucha jak na okres:-( ciekawe jak ja wstane o 7? chyba jutro bede spala w pracy - niech juz tylko przestanie bolec
Ja cię wręcz błagam!!! Idź do innego lekarza, na zwolnienie.
Stary 2013-05-24, 08:26   #825
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Witam się w 34 tygodniu ciąży !!!

noc jak zwykle super starszy syn coś mi się rozkłada więc nie jedziemy do przedszkola, ale i tak do laba ze mną musi. A potem jedziemy do pediatry bo coś go siusiak boli i wole żeby obejrzała...

Cytat:
A my z mezem pojedziemy wtedy ogrodki ogladac, gdyz postanowilismy sobie ogrodek wydzierzawic w ROD niedaleko nas, taki rekreacyjny, zebym z dziewuszkami i zwierzyną miala gdzie na swiezym powietrzu czas spedzac . Postawimy altane, grilla, piaskownice, szalas, basenik i w ogole full wypas - buhahahhh, zamiast tej posiadlosci ziemskiej, co nam nie wyszla zdziebko
no to macie identyczny pomysł jak my 4 lata temu jak mieszkaliśmy w śródmieściu w mieszkanku kupiliśmy działkę 600 m między Bujwida a Mostami Warszawskimi przy samej odrze, zrobiliśmy piaskownice, huśtawkę, mieliśmy murowany domek, full drzewek owocowych, własne truskawki, porzeczki, maliny było super było też trochę minusów takiego rozwiązania, jak chcesz coś więcej wiedzieć pisz

eveewe - no u nas też się w x-landerze łatwo demontują kółka, ale całość stelaża jest na tyle duża, że pewnie zajmie cały mój bagażnik
ale póki nie sprawdzę to się nie wypowiadam

miłego dnia dziewczynki, udanych beztresowych wizyt
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 08:29   #826
Anulka_p
Zakorzenienie

Wczoraj pisałam, że będę się dziś chwalić i się nie pochwaliłam
Nadrabiam, więc zaległości w tym temacie.

Witamy się z Michasiem w 35 tygodniu ciąży. Blisko, blisko, coraz bliżej.
Stary 2013-05-24, 08:32   #827
surka
Zakorzenienie

Cześć Słoneczka Jak fajnie się z wami z rana przywitać

Cytat:
A mi się coś obiło o uszy, że miałaś się oszczędzać

A z działeczką super pomysł, nie powiem, że wpadłam na podobny

Cytat:
2. ciuszki Mery

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
no i chyba nie dam rady jednak dzis wstac z lozka :-( paracetamol juz na mnie nie dziala haha wiec zostaje mi7up hihihi jej chyba mam zzamroczenie bo smieje sie jak glupia - no coz po 1.5h snu mamoj organizm nie wyrabia juz niestety wiec pierd*lic konwenanse zostaje w domku a myslalam ze dam rade dociagnac ten tydz do konca
Biedactwo, dalej nie mogę uwierzyć, że ten lekarz nie chce dać ci L4
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 08:45   #828
Anulka_p
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40966391]Witam się w 34 tygodniu ciąży !!!
[/QUOTE]

za tygodnie.

Kciuki dla syneczka Oby się nie rozchorował.
Stary 2013-05-24, 08:51   #829
surka
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40966391]Witam się w 34 tygodniu ciąży !!!
[/QUOTE]

Cytat:

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
A ja napiszę tu, jutro wkleje do Klubu, bo nie każda ma dostęp, info ze SR- myślę ze ważne:
-aby zmniejszyć ryzyko wystąpienia kolek i problemów jelitowych u malucha warto łykać sobie w ciąży probiotyk :p

To z tych ważniejszych rzeczy, resztę musze sobie jutro przypomnieć.
A i było, żeby jak najwcześniej zacząć kłaść malucha na brzuchu na troszkę, bo wtedy mięśnie brzucha nie są tak napięte i też rzadziej występują kolki
A określiła co znaczy jak najwcześniej, np. 3 doba, 8

Zaciskam za dzisiejsze wizyty

Oliath - tak sobie właśnie pomyślałam, że może skuszę się na te ksiązki Gra o tron, tylko przeglądając zgłupiałam, która to pierwsza część "Gra o tron" tak
Stary 2013-05-24, 08:51   #830
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
a moim znajomym nic nie było po używaniu fridy.. (??)
Mnie też nic nie było od fridy. Poza tym nie zakładajcie, ze dzieciaszki będą chorowały, a takie suche babolce można na różne sposoby wyciągnąć.
Co do obrzydzenia, naprawdę przy własnym dziecku wiele rzeczy się zmienia. Jakoś gile jak Małgosi lecą to mnie nie brzydzą, ale jak widzę u obcego dziecka to mam od razu odruch wymiotny!

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Położna nam mowila, ze od 36 mozna lykac. To tabletki, mozna tez pitny. Na uelastycznienie krocza i latwiejsze rozwieranie sie szyjki. Zmniejsza ryzyko popekania
A który wiesiołek? Bo podobno są dwie firmy.

Witam
Ja tylko na chwilkę. Lecę z powrotem do przedszkola bo dziś logopeda i ma dzieci badać i chcę tam być.
Nie piszcie za dużo!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 08:55   #831
Anulka_p
Zakorzenienie

Ide zrobić sobie śniadanie, bo jeszcze nic nie jadłam, ale najpierw rozmowa z mężem z wczoraj:

Odłożyłam mu ubranka, które ma przywieźć do szpitala na wypis. Jakieś body, śpioszki, czapeczkę, rożek. Słuchał uważnie. Zapytał jeszcze gdzie mam odłożone większe rozmiary gdyby mały urodził się długaśny, zaproponował miejsce, w którym najlepiej wszystko to ułożyć i myślałam, że wszystko mamy załatwione i uzgodnione. A on nagle z pytaniem:

D: A pieniądze? Ile mam wziąć?
Ja: Pieniądze? Po co ci pieniądze?
D: No jak to?! Za dziecko. Takie skarby to wydają tak za darmo? No słodziak mój Tak miło mi się zrobiło, ale przy okazji wykorzystałam moment.
Ja: Płacić nie trzeba. Trzeba tylko przynieść drogi prezent dla mamusi.
Stary 2013-05-24, 08:57   #832
ita83
Wtajemniczenie

Cytat:
Zostawiłam ten zakup na sam koniec. Będę kupować w Rossmannie w czerwcu.

Ja cię wręcz błagam!!! Idź do innego lekarza, na zwolnienie.
Ty mnie prosic nie musisz bo to juz postanowione nie wiem czy dzis dam rade sie dowlec ale w pon na bank ide a tak nie w temacie to sciagnelam ta aplikacje na tel ale moge tylko tam czytac a nie ma opcji odpowiedzi wiec sie lacze z netem przez net i tak odpowiadam
Stary 2013-05-24, 09:03   #833
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość

Może rzeczywiście da się..dodatkowo obmaca brzuch.. ginowie wiedzą co czują pod paluchami gdzie ja nadal nie wiem czym mi się Lol wyżyna po bokach
Zawsze też gin bada brzuch i niby jest ok. Coś tam mruczy do siebie, że cztery palce wchodzą itd... Też bym tak chciała, dotknąć brzucha i wiedzieć co gdzie jest.
Jak próbuję to TŻ zawsze marudzi, że Anulce coś zrobie.
Ale dzisiaj rano wystawiła mi rączke, czułam to bo takie malusie było i zaczęłam głaskać brzuch to ją schowała

Cytat:
Wczoraj pisałam, że będę się dziś chwalić i się nie pochwaliłam
Nadrabiam, więc zaległości w tym temacie.

Gratulujemy, wow..już jak blisko.

A ja jakaś dzisiaj bez humorku, TŻ wczoraj mnie wpienił, spać nie mogłam, a jak pora do wstawania to ledwo żyję i jeszcze z mamą jechać znowu na te testy do Gdyni.
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:08   #834
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

Hej!
Dzięki Dziewczyny za wsparcie w mojej walce z nierównym przeciwnikiem...
Tyle dobrze, że Młodzież jest aktywna, wieczorem, w nocy, teraz - trochę mnie uspokaja. Aczkolwiek mógłby łaskawie nie kopać w to chore jelito

Cytat:
Dzień dobry

O kurcze, a ja się właśnie kierowałam jej opinią w sprawie innych chusteczek Dady i nie kupiłam :P
Ale trudno

A co do tych pieluszek, ja mam 10 tetrowych i 5 flanelek i jestem takiego zdania, że na razie mi to wystarczy, a przecież wszystko można w dowolnym momencie dokupić. Nie mieszkam na końcu cywilizacji, więc to jest kwestia kilku godzin.

W sumie to też trochę taka mi myśl przyświecała, jak decydowałam, że czekam tyle z wyprawką. Wszystko da się kupić szybciutko teraz, czy to przez neta czy stacjonarnie...
Oczywiście rozumiem, jeśli wolicie mieć wszystko wcześniej przygotowane, ale po prostu sądzę, że dokupywanie rzeczy potem lub na bieżąco nie stanowi jakiegoś istotnego problemu. Co innego mieli nasi rodzice, a co innego my...

A propos przesyłek - ja też wczoraj dostałam!!! Przyszedł żółwik! Tylko musimy mu załadować sprawne baterie, bo słabo świecił Ale jest fajowy, TŻ się cieszył jak dziecko, jak go rozpakowywał

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:14   #835
czarownica1
Zakorzenienie

Witam się z rana

gartuluję na wstępie kolejnych tygodni (jejku blisko, coraz bliżej )
trzymam mocno kciuki za udane wizyty
ściskam Mamusie leżąco-małochodzące
macham do Ewusi

u mnie noc bezsenna
nie planuje jakiś zajęc na ten dzień, czas pokaze ile zrobię, ile prześpie

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

PERSE, Ty kiedyś podawałaś link do strony z karuzelami (chyba dobrze kojarze). Kupowałaś już? Ciekawa jestem czy są solidne itd.
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:16   #836
Anulka_p
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40966870]

O kurcze, a ja się właśnie kierowałam jej opinią w sprawie innych chusteczek Dady i nie kupiłam :P
Ale trudno
[/QUOTE]

...bo większość dadowych jednak zmiażdżyła. Te oceniła jako chyba nie najgorsze (tak to przynajmniej odbieram ) a jedne też nowe, białe, sensitive nawet pochwaliła. Chyba się po prostu poprawili w tej kwestii
Stary 2013-05-24, 09:21   #837
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Ide zrobić sobie śniadanie, bo jeszcze nic nie jadłam, ale najpierw rozmowa z mężem z wczoraj:

Odłożyłam mu ubranka, które ma przywieźć do szpitala na wypis. Jakieś body, śpioszki, czapeczkę, rożek. Słuchał uważnie. Zapytał jeszcze gdzie mam odłożone większe rozmiary gdyby mały urodził się długaśny, zaproponował miejsce, w którym najlepiej wszystko to ułożyć i myślałam, że wszystko mamy załatwione i uzgodnione. A on nagle z pytaniem:

D: A pieniądze? Ile mam wziąć?
Ja: Pieniądze? Po co ci pieniądze?
D: No jak to?! Za dziecko. Takie skarby to wydają tak za darmo? No słodziak mój Tak miło mi się zrobiło, ale przy okazji wykorzystałam moment.
Ja: Płacić nie trzeba. Trzeba tylko przynieść drogi prezent dla mamusi.
Ale słodziak Gratulacje dla tż

A i dzisiaj już zaliczyłam labka, jeszcze tylko wypis odbiorę ze szpitala i się lenię Ewentualnie rosmana zwiedzę I jak tu nic nie robić w ciąży
Stary 2013-05-24, 09:30   #838
sarna405
Zadomowienie

Witam brzychatki- muszę się odrazu usprawiedliwić ze zerkałam wczoraj tylko na chwilę bo coś ostatnio nie mam czasu a poza tym coś mnie boli albo kregosłup albo nerka-dziś idę do ginekologa po zwolnienie to powiem. Ostatnio miałam problem z moczem pęcherz mnie bolał sobota niedziela poniedziałek ale jadłam zurawinę pomogło we wtorek juz nic ale po południu mnie chwyciło siadłam na wc i siusiałam aż musiałam rekom sobie tam trzymać tak mnie rwało i chyba wysiusiałam małego kamyczka. W srodę było juz git na pęcherz nic nie uciskalo normalnie siusiałam ale od wczoraj od południa boli mnie z tyłu tak jakby nerka promieniuje nie wiem w nocy spać nie mogłam bo ani na plecach ani na boku spać nie mogłam tak jakos bolało i teraz też promieniuje. podobny ból towarzyszył mi z lewej strony ale to od krzyza i zawsze przez noc przechodziło
a do tego katar mam

a tu coś wpadającego w ucho na dobry dzień
http://eduardd74.wrzuta.pl/audio/7CX...flames_of_love
http://www.youtube.com/watch?v=PBLN7lFUN6E

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

za tc
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."

Edytowane przez sarna405
Czas edycji: 2013-05-24 o 09:32
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:33   #839
Charlize89
Rozeznanie

No nic, zbieram się już do wyjścia. heh...

Niech mnie ktoś przytuli...
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:39   #840
sarna405
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
No nic, zbieram się już do wyjścia. heh...

Niech mnie ktoś przytuli...

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

a czy shegister się odzywała? wy jesteście na bieżąco
mieli mieszkanko wynajmować moze neta nie ma
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości