Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14! - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-24, 09:40   #841
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość

[/COLOR]PERSE, Ty kiedyś podawałaś link do strony z karuzelami (chyba dobrze kojarze). Kupowałaś już? Ciekawa jestem czy są solidne itd.
Nie, to nie byłam
ja. Ja chcę karuzelkę z FP, ale jaką - jeszcze nie wiem... Na razie mam grającego żółwika

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
...bo większość dadowych jednak zmiażdżyła. Te oceniła jako chyba nie najgorsze (tak to przynajmniej odbieram ) a jedne też nowe, białe, sensitive nawet pochwaliła. Chyba się po prostu poprawili w tej kwestii
Mhm Ale chyba jako jedne z lepszych oceniła Lidlowe, więc pewnie je zakupię

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:42   #842
dzoan
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Teso, Anulka gratki za tygodnie

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Witam brzychatki- muszę się odrazu usprawiedliwić ze zerkałam wczoraj tylko na chwilę bo coś ostatnio nie mam czasu a poza tym coś mnie boli albo kregosłup albo nerka-dziś idę do ginekologa po zwolnienie to powiem. Ostatnio miałam problem z moczem pęcherz mnie bolał sobota niedziela poniedziałek ale jadłam zurawinę pomogło we wtorek juz nic ale po południu mnie chwyciło siadłam na wc i siusiałam aż musiałam rekom sobie tam trzymać tak mnie rwało i chyba wysiusiałam małego kamyczka. W srodę było juz git na pęcherz nic nie uciskalo normalnie siusiałam ale od wczoraj od południa boli mnie z tyłu tak jakby nerka promieniuje nie wiem w nocy spać nie mogłam bo ani na plecach ani na boku spać nie mogłam tak jakos bolało i teraz też promieniuje. podobny ból towarzyszył mi z lewej strony ale to od krzyza i zawsze przez noc przechodziło
a do tego katar mam

a tu coś wpadającego w ucho na dobry dzień
http://eduardd74.wrzuta.pl/audio/7CX...flames_of_love
http://www.youtube.com/watch?v=PBLN7lFUN6E
Dobrze, że dzisiaj do gina idziesz, niech zdiagnozuje Twoje problemy albo na badania wyśle.. Mam nadzieję, że to nic poważnego jednak

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
No nic, zbieram się już do wyjścia. heh...

Niech mnie ktoś przytuli...
tulę mocno

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:43   #843
surka
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Cytat:
Witam brzychatki- muszę się odrazu usprawiedliwić ze zerkałam wczoraj tylko na chwilę bo coś ostatnio nie mam czasu a poza tym coś mnie boli albo kregosłup albo nerka-dziś idę do ginekologa po zwolnienie to powiem. Ostatnio miałam problem z moczem pęcherz mnie bolał sobota niedziela poniedziałek ale jadłam zurawinę pomogło we wtorek juz nic ale po południu mnie chwyciło siadłam na wc i siusiałam aż musiałam rekom sobie tam trzymać tak mnie rwało i chyba wysiusiałam małego kamyczka. W srodę było juz git na pęcherz nic nie uciskalo normalnie siusiałam ale od wczoraj od południa boli mnie z tyłu tak jakby nerka promieniuje nie wiem w nocy spać nie mogłam bo ani na plecach ani na boku spać nie mogłam tak jakos bolało i teraz też promieniuje. podobny ból towarzyszył mi z lewej strony ale to od krzyza i zawsze przez noc przechodziło
a do tego katar mam
Oby lekarz pomógł
Cytat:

Cytat:

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

a czy shegister się odzywała? wy jesteście na bieżąco
mieli mieszkanko wynajmować moze neta nie ma
A She to już się dawno kontakt urwał, chyba, że pisała pod moją nieobecność
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:44   #844
Myszolka91
Raczkowanie

Hej mamusie. Slabo sie dzis czuje nie mam sily na nic W poludnie ma przyjsc szwagierka za ktora nie przepadam ale jakos wytrzymam te pare godzin. Dzis obiecalam mezowi na obiad gyros a tak mi sie nie chce robic ze masakra
Myszolka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:45   #845
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

A określiła co znaczy jak najwcześniej, np. 3 doba, 8

Zaciskam za dzisiejsze wizyty

nie określiła a ja nie pomyslalam zeby zapytać ale myślę ze od 3 doby juz mozna

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
A który wiesiołek? Bo podobno są dwie firmy.
Firma chyba nie ma znaczenia, bo w zielarskim można kupić i w aptece. Ja akurat mam Oeparol, bo w mojej aptece nie mieli nic innego.
Podobno najlepszy jest czysty olej do picia.

Witam sie i ja :p
Powiem wam, że w nocy myślałam, że się potne! Pierwszy raz w ciąży i w życiu mialam zgage! I to jaką. .:banghead: współczuję tym które ją mają często
Stary 2013-05-24, 09:46   #846
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:

Nie odzywała się.. była widziana często na pasku, ale zero odzewu, mimo wywoływania przez Dziewczyny.. Chyba się obraziła za nieprzychylne w jej kierunku słowa

Stary 2013-05-24, 09:50   #847
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:

Oliath - tak sobie właśnie pomyślałam, że może skuszę się na te ksiązki Gra o tron, tylko przeglądając zgłupiałam, która to pierwsza część "Gra o tron" tak
W zalaczniku wszystkie po kolei
A tu link do aukcji z kompletem: http://allegro.pl/piesn-lodu-i-ognia...240829856.html
Nie kupuj przed samymi narodzinami malutkiej, bo dziecko bedzie obsiurkane i glodne kwilic, a mamusia z wypiekami, stopery w uszy i nos w ksiazke nie zebym Cie podejrzewala, ale wiesz... na mnie tak by podzialalo
Cytat:
Ale dzisiaj rano wystawiła mi rączke, czułam to bo takie malusie było i zaczęłam głaskać brzuch to ją schowała
Sldko Moj maz wczoraj wieczorem przelozyl mi noge przez uda tak, ze dotykala brzuszka, i Lilo probowala nieporadnie skopac ta noge dalej, bo zawsze kopie, kiedy cos jej dotyka, i tak bidna probowala leciutko, potem mocniej i mocniej, a ta wielka ciezka noga nic nawet nie poczula i sie omalze nie rozczulilam do lez, jaka ona malutka i slabiutka i jaka dzielna przy tym, i uparta
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40966870]
A propos przesyłek - ja też wczoraj dostałam!!! Przyszedł żółwik! Tylko musimy mu załadować sprawne baterie, bo słabo świecił Ale jest fajowy, TŻ się cieszył jak dziecko, jak go rozpakowywał
[/QUOTE]
Do mnie tez zolwik dotarl, baterie akurat mialam, PERSE, NIE WLACZAJ POZYTYWKI, z pozytywka im cos nie tak poszlo chyba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gra o tron.jpg (86,8 KB, 15 załadowań)
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:50   #848
dzoan
Zakorzenienie

Powiedzcie mi jaka jest różnica pomiędzy magnezem a magnezem Wczoraj kupowałam w aptece, uprzedziłam że ma być bez wit. B6 i pani spojrzawszy na mój brzuch przyniosła mi jakiś tam konkretny i mówi, że innych by mi nie polecała w moim stanie.

Stary 2013-05-24, 09:51   #849
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
ha pierwsza mowie dzis dziendobry a tak naprawde to spac nie moge przez bol:-( kurcze juz wzielam paracetamol i dalej boli jak choler* kregoslup biodra i noga do tego mam bole brzucha jak na okres:-( ciekawe jak ja wstane o 7? chyba jutro bede spala w pracy - niech juz tylko przestanie bolec
Biedactwo, leż i odpoczywaj.. tak mi Cię żal, że już nie wiem co mam napisać

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry brzuchatki ja wyprawiłam Tż do pracy - dziś ma urodzinki mój duży chłopiec miał balony i filmik tematyczny zmontowany i 3 prezenty i kartę ręcznie robioną widziałam, że się cieszy jak dziecko dziś jakimś cudem muszę zrobić gyrosa, mięcho jakieś i ciasto ale nie wiem czy dam radę, a siostra chorutka, więc nie pomoże
No to sto lat dla Tżta- dobrą jesteś żonką skoro tak z samego rana prezentami zasypujesz

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Witam sie porannie

Enlevee a czyTy dzis nie masz imienin,bo cos mi sie piatek obil o uszy
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Koooochana moja tak, mam dzisiaj imieniny i tak mi się miło zrobiło jak przeczytałam, że pamiętałaś

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Ja juz po sniadaniu, spacerze z psem, zastrzyku i rodzinka wyprawiona
Ide (tzn. pelzne ) do pracowni na godzinke, potem normalnie ogarne dol i obiad, potem do pracowni i o 15 po Lale, ktora dzis ma imprezke 3 godziny w Bobolandii po poludniu . A my z mezem pojedziemy wtedy ogrodki ogladac, gdyz postanowilismy sobie ogrodek wydzierzawic w ROD niedaleko nas, taki rekreacyjny, zebym z dziewuszkami i zwierzyną miala gdzie na swiezym powietrzu czas spedzac . Postawimy altane, grilla, piaskownice, szalas, basenik i w ogole full wypas - buhahahhh, zamiast tej posiadlosci ziemskiej, co nam nie wyszla zdziebko
Fajny pomysł, dzieciaki skorzystają, Wy skorzystacie- same plusy bez długów

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Witam sie z rana. jem sniadanko. od 7 nie spalam z wrazenia czy mamie uda sie kupic pieluchy w Biedrze, czy bede musiala sama jechac. Ale po 7 napisala, ze ma, panie jej wyniosly z zaplecza, wiec zostaly mi tylko kosmetyki do kapieli malemu i krem do buzi i dla mnie Tantum Rose i moge sie pakowac

A teraz chwale sie swoimi wczorajszymi łupami:
1. ciuszki Aleksa - na teraz tylko jedne spodenki, reszta na zas, ale nie moglam sie powstrzymac bo idealny stan
2. ciuszki Mery
3. 2 pary polspiochow z Pepco po 6.99 sztuka
za łowy !

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Chodził po mnie pająk Byłam przerażona.. piszczałam i się darłam..łaził po brzuchu, a najgorsze, że nie mogłam bluzy ściągnąć- przy samym zamku był.. a mąż zamiast go szybko ściągnąć, to się jeszcze patrzył.. dobrze wie, że boje się i brzydzę tego paskudztwa.. Zaraz się pohaftuję..brrr
Ale gdzie tak łaził po Tobie pająk? z sufitu na Ciebie zlazł?

Cytat:
Ide zrobić sobie śniadanie, bo jeszcze nic nie jadłam, ale najpierw rozmowa z mężem z wczoraj:

Odłożyłam mu ubranka, które ma przywieźć do szpitala na wypis. Jakieś body, śpioszki, czapeczkę, rożek. Słuchał uważnie. Zapytał jeszcze gdzie mam odłożone większe rozmiary gdyby mały urodził się długaśny, zaproponował miejsce, w którym najlepiej wszystko to ułożyć i myślałam, że wszystko mamy załatwione i uzgodnione. A on nagle z pytaniem:

D: A pieniądze? Ile mam wziąć?
Ja: Pieniądze? Po co ci pieniądze?
D: No jak to?! Za dziecko. Takie skarby to wydają tak za darmo? No słodziak mój Tak miło mi się zrobiło, ale przy okazji wykorzystałam moment.
Ja: Płacić nie trzeba. Trzeba tylko przynieść drogi prezent dla mamusi.
dwie pieczenie na jednym ogniu słodka rozmowa

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40966870]Hej!
Dzięki Dziewczyny za wsparcie w mojej walce z nierównym przeciwnikiem...
Tyle dobrze, że Młodzież jest aktywna, wieczorem, w nocy, teraz - trochę mnie uspokaja. Aczkolwiek mógłby łaskawie nie kopać w to chore jelito

A co do tych pieluszek, ja mam 10 tetrowych i 5 flanelek i jestem takiego zdania, że na razie mi to wystarczy, a przecież wszystko można w dowolnym momencie dokupić. Nie mieszkam na końcu cywilizacji, więc to jest kwestia kilku godzin.

W sumie to też trochę taka mi myśl przyświecała, jak decydowałam, że czekam tyle z wyprawką. Wszystko da się kupić szybciutko teraz, czy to przez neta czy stacjonarnie...
Oczywiście rozumiem, jeśli wolicie mieć wszystko wcześniej przygotowane, ale po prostu sądzę, że dokupywanie rzeczy potem lub na bieżąco nie stanowi jakiegoś istotnego problemu. Co innego mieli nasi rodzice, a co innego my...

A propos przesyłek - ja też wczoraj dostałam!!! Przyszedł żółwik! Tylko musimy mu załadować sprawne baterie, bo słabo świecił Ale jest fajowy, TŻ się cieszył jak dziecko, jak go rozpakowywał

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Też robię tak jak Ty jeżeli chodzi o pieluchy
Problemów z jelitami współczuję, bo czy w tą czy w tamtą to jest koszmar straszny :/
Pokaż koniecznie żółwika, wnioskuję że jesteście zadowoleni!

Cytat:
Shestiger ostatni raz była aktywna jak przyszła wkleić zdjęcie synka z 3d, potem już jej tu nie widziałam.. myślę, że to nie kwestia internetu, a obrażenia się za pare słów prawdy i usunięcie z klubu..

Witam się imieninowo i stawiam wszystkim Mamusiom soczki
Dzisiaj imieniny obchodzę razem z moją mamą, bo ona Joanna, ja Zuzanna.. a żeby było lepiej na drugie mam po niej więc tak jakby podwójne imieniny, nie?
Z tej okazji idziemy na obiad do babci. Muszę wymyślić co Mamie kupić, a kompletnie nie mam pomysłu.. no nic, jeszcze chwilę mam to może mi coś wpadnie do głowy
Gratuluję nowych tygodni i za wszystkie wizyty!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:55   #850
surka
Zakorzenienie

A to Lilunią w 30 tc 3 d
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 30 tc 3 d.jpg (13,1 KB, 31 załadowań)
Stary 2013-05-24, 09:56   #851
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:

przytulam mocno

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40967341]Nie, to nie byłam
ja. Ja chcę karuzelkę z FP, ale jaką - jeszcze nie wiem... Na razie mam grającego żółwika
Mhm Ale chyba jako jedne z lepszych oceniła Lidlowe, więc pewnie je zakupię

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

wydawało mi się, że dawno dawno temu to byłaś Ty
ale cosik mi się ubzdurało...
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:57   #852
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Dzien dobry)

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Elaine ale Ci się uparciuszek trafił

A ja całe popołudnie przeleżałam z kindziorkiem i oglądałam seriale
oj trafił, i jak czółko marszczył przy tym, że co my w ogóle chcemy od niego) słodki ale uparty po rodzicach.
A jakie seriale?

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry brzuchatki ja wyprawiłam Tż do pracy - dziś ma urodzinki mój duży chłopiec miał balony i filmik tematyczny zmontowany i 3 prezenty i kartę ręcznie robioną widziałam, że się cieszy jak dziecko dziś jakimś cudem muszę zrobić gyrosa, mięcho jakieś i ciasto ale nie wiem czy dam radę, a siostra chorutka, więc nie pomoże

:
wszystkiego najlepszego dla męża)
Cytat:
Ja juz po sniadaniu, spacerze z psem, zastrzyku i rodzinka wyprawiona
Ide (tzn. pelzne ) do pracowni na godzinke, potem normalnie ogarne dol i obiad, potem do pracowni i o 15 po Lale, ktora dzis ma imprezke 3 godziny w Bobolandii po poludniu . A my z mezem pojedziemy wtedy ogrodki ogladac, gdyz postanowilismy sobie ogrodek wydzierzawic w ROD niedaleko nas, taki rekreacyjny, zebym z dziewuszkami i zwierzyną miala gdzie na swiezym powietrzu czas spedzac . Postawimy altane, grilla, piaskownice, szalas, basenik i w ogole full wypas - buhahahhh, zamiast tej posiadlosci ziemskiej, co nam nie wyszla zdziebko
hm.. bardzo ładnie odpoczywasz, nie ma co. A pomysł z działką super)

Cytat:
Dzień dobry

Witam się przekazuję wiadomość od Sroki na temat nowości chusteczek Dada Newborn, od pierwszego dnia życia i lecę nadrabiać.

Od Sroki: Szału nie ma, ale też nie jest źle i można kupować.
dzięki za info. Dobrze wiedzieć, bo kilka razy podchodziłam do tych chusteczek...

chociaż ja już sobie wymyśliłam że kupię te z netto.

Cytat:
no i chyba nie dam rady jednak dzis wstac z lozka :-( paracetamol juz na mnie nie dziala haha wiec zostaje mi7up hihihi jej chyba mam zzamroczenie bo smieje sie jak glupia - no coz po 1.5h snu mamoj organizm nie wyrabia juz niestety wiec pierd*lic konwenanse zostaje w domku a myslalam ze dam rade dociagnac ten tydz do konca
leż i i odpoczywaj!

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40966391]Witam się w 34 tygodniu ciąży !!!
[/QUOTE]

brawa za tygodnie!!
Cytat:

Witamy się z Michasiem w 35 tygodniu ciąży. Blisko, blisko, coraz bliżej.
brawa za tygodnie!!

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40967341]Nie, to nie byłam

[/QUOTE]

mój chrzesniak ma rainforest i zakochałam się w tych melodyjkach które są mega uspokajające... sama mogę przy nich się relaksować.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 09:59   #853
czarownica1
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedzcie mi jaka jest różnica pomiędzy magnezem a magnezem Wczoraj kupowałam w aptece, uprzedziłam że ma być bez wit. B6 i pani spojrzawszy na mój brzuch przyniosła mi jakiś tam konkretny i mówi, że innych by mi nie polecała w moim stanie.
hmmm, roznica moze byc taka:
-pani chce wyprzedac wlasnie ten bo zalega (opcja zlosliwa)
-moze niektore maja jakies inne dodatki, nie byly testowane na ciezarnych
-moze maja jakies dodatki, ktore ciezarna lepiej przyswaja
-wiecej do mojej zmeczonej glowy nic nie przychodzi
Stary 2013-05-24, 09:59   #854
surka
Zakorzenienie

Cytat:
W zalaczniku wszystkie po kolei
A tu link do aukcji z kompletem: http://allegro.pl/piesn-lodu-i-ognia...240829856.html
Nie kupuj przed samymi narodzinami malutkiej, bo dziecko bedzie obsiurkane i glodne kwilic, a mamusia z wypiekami, stopery w uszy i nos w ksiazke nie zebym Cie podejrzewala, ale wiesz... na mnie tak by podzialalo
Dziękuję bardzo, zamierzam sobie zamówić w bibliotece i zacząć czytać już teraz

Cytat:
Może zależy od dawki, mi w szpitalu podawali Asamg i taki sobie wczoraj kupiłam w aptece zapłaciłam ok 8 zł

enlevee

Wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Dużo zdrówka, spełnienia marzeń, szybkieg i bezbolesnego porodku oraz zdrowego maluszka
Stary 2013-05-24, 09:59   #855
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

no dobra, jedziemy do lekarza, trzymajta kciuki za synka siusiaka !!!
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:03   #856
czarownica1
Zakorzenienie

En, stooooooo lat, zdrowia, lekkiego porodu, spelnienia kazdego najskrytszego marzenia, miłosci, i kuuuupy pieniedzy, dla Ciebie i dla Mamy (oprocz lekkiego porodu)
Stary 2013-05-24, 10:04   #857
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
A to Lilunią w 30 tc 3 d
Super wyglądacie!! Mam brzuch w podobnym kształcie co Ty

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40967609]no dobra, jedziemy do lekarza, trzymajta kciuki za synka siusiaka !!! [/QUOTE]

Cytat:
Mi lekarz polecił asmag forte i go biorę nieprzerwanie od tego czasu
Ale czym się różni magnez od magnezu to nie mam pojęcia

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-24, 10:05   #858
czarownica1
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40967609]no dobra, jedziemy do lekarza, trzymajta kciuki za synka siusiaka !!! [/QUOTE]

trzymamy mocno!
Stary 2013-05-24, 10:05   #859
ita83
Wtajemniczenie

Oki dziewczyny sprobuje sie znow przespac - chyba znow wezme ten paracetamol choc sue boje bo od wczoraj od22 wzielam juz 3 ale inaczej chyba nie zasne jak nie zmniejsze bolu:-( zamkne oczy na razie i moze organizm Sam sie wylaczy ze zmeczenia
Stary 2013-05-24, 10:05   #860
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam sie z Wami
Trzymam mocno kciuki za wizytw
Gratuluje rozpoczetych tygodni

j atylko na chwilke zeby zobaczyc co sie dzieje u nas

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:05   #861
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin. Dużo zdrówka, spełnienia marzeń, szybkieg i bezbolesnego porodku oraz zdrowego maluszka

Cytat:
En, stooooooo lat, zdrowia, lekkiego porodu, spelnienia kazdego najskrytszego marzenia, miłosci, i kuuuupy pieniedzy, dla Ciebie i dla Mamy (oprocz lekkiego porodu)
Dziękuję no mama już raczej nie planuje kolejnego, ale kto wie co życie przyniesie

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-24, 10:07   #862
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Sarna, myszolka: zdrówka dziewczyny!

gra o trooon..próbuję doczytać całą serie, ale na ostatnia część czekam już kawał czasu, a najlepsze jest to, że moja kolej przy rezerwacji wypada...... w Sierpniu!:P

teso: kciuki zaciśnięte!

Envl
: najlepszego!!!!

dzoan: ja biore magnezin od gedeon richter polska

szaro buro ponuro.. nic mi się dzisiaj nie chce;(

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-24, 10:07   #863
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
A to Lilunią w 30 tc 3 d

jaki fajniutki ten brzusio nie za duzy nie za maly ja w Srode postaram sie wstawic moj brzusio (czekam na 30 tc u siebie zeby wstawic fotke ) ale mam wrazenie ze ja mam ogromny

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2013-05-24, 10:07   #864
Oliath
Zakorzenienie

A teraz - cos dla czarownic
Uwielbiam takie czary
Kupilam Dream-Catchery do naszej sypialni http://allegro.pl/indianski-lapacz-s...251087149.html, do wozeczka Lili http://allegro.pl/indianski-lapacz-s...236474334.html, i do dziewczynek tez
Biala magia nie jest zla
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dream catcher.jpg (53,7 KB, 29 załadowań)
Kubulek
Stary 2013-05-24, 10:08   #865
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość

Dziękuję no mama już raczej nie planuje kolejnego, ale kto wie co życie przyniesie
sto lat

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2013-05-24, 10:09   #866
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
no i chyba nie dam rady jednak dzis wstac z lozka :-( paracetamol juz na mnie nie dziala haha wiec zostaje mi7up hihihi jej chyba mam zzamroczenie bo smieje sie jak glupia - no coz po 1.5h snu mamoj organizm nie wyrabia juz niestety wiec pierd*lic konwenanse zostaje w domku a myslalam ze dam rade dociagnac ten tydz do konca
i bardzo dobrze.
zostan w domu.

a szukalas innego lekarza? pytalas gdzies o inna opinie?
moze powinnas pozukac kogos kto sie zajmuje kregoslupem i problemami tego typu???
robiz jakies cwiczenia na kregoslup? rozciaganie??

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:09   #867
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

uciekam bo musze sie uczyc

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2013-05-24, 10:09   #868
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

surka: sliczny brzuszek drobiazg jest)

no nic idę zmierzyć garderobę i jeszcze raz rozplanować półki - może w weekend będą już zrobione..

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-24, 10:10   #869
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

teso, Anulka
ale Wasze tygodnie brzmia powaznie)
ale nic... my tuz tuz za Wami!!

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 10:13   #870
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
A to Lilunią w 30 tc 3 d
Eeeeeee. To jest 31 tc???
OMG cudny, ale jak wrzuce swoj w 34 to Cie zmiazdze rozmiarem
Cytat:
Ja sie podlaczam, bom leniwa ZYJ NAM STO LAT, SOLENIZANTKO!

No i kciuki za wizyty, siurki, kreseczki - oraz brawa za tygodnie!!!
Kubulek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości