Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają 28 50,91%
Zbudyniałe matki 0 0%
Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki 6 10,91%
Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa 5 9,09%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 10 18,18%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 6 10,91%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-24, 11:35   #3331
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna
Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny byłam w Biedrze-jakie tam są śliczne naklejki do pokoiku dziecięcego! Normalnie wybór taki,że szok.Są śliczne dla chłopców w jakieś autka, statki itp, a dla dziewczynek w różne sówki, księżniczki, motylki. I niektóre są takie fajne,jakby z gąbeczką w środku

Ja znalazłam kilka z motywem safari i aż dzwoniłam do biednego męża, bo nie mogłam się zdecydować. Są za 9 zł
No ja właśnie 2 dni temu kupiłam tę z samolocikami, autkami i statkami
Chyba nakleję na meble ale to w przyszłości.

Trzymam kciuki za Ladan, żeby wszystko dobrze się skończyło!! Strasznie jej współczuję tych stresów i niepewności

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:37   #3332
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

A ja dziś mam miękki brzuch
A młoda daje czadu, skacze i skacze, a brzuch razem z nią

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:39   #3333
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja sobie wczoraj wieczorem z męża zrobiłam poduchę-rogala

co do pokoiku to ja Wam pokażę mniej-więcej jaki bym chciała dla Misia
wiem, że meble będą na pewno białe, resztę muszę jeszcze z mężonem uzgodnić
Też mam na dysku pełno takich zdjęć,żeby była inspiracja dla stolarza.Łóżeczko kupujemy gotowe, no ale mebelki zamawiamy, bo mamy skosy i trzeba to wszystko zrobić na wymiar. No i tak,żeby zagospodarować jak największą przestrzeń.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:39   #3334
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Butterfly, mu kupiliiśmy właśnie te naklejki z sówkami Nie wiem co mnie na sówki wzięło ostatnio...
te naklejki jakos ostatnio tez byly i tez wzielam te sowki no ale pozniej kupilam to drzewo ze zwierzatkami na allegro i juz bedzie za duzo sowek ale moze na szafe przykleje, a ze ma 3 metry to jakos sie to moze fajnie rozlozy
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:41   #3335
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja myślę, że u Ciebie to był też stres Matall, teraz wszystko dobrze się układa i brzuszek dochodzi do siebie.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:42   #3336
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam na dysku pełno takich zdjęć,żeby była inspiracja dla stolarza.Łóżeczko kupujemy gotowe, no ale mebelki zamawiamy, bo mamy skosy i trzeba to wszystko zrobić na wymiar. No i tak,żeby zagospodarować jak największą przestrzeń.
u nas malutki też bbędzie miał pokój ze skosami ja za dziecka marzyłam, żeby mieć taki pokój a na początek z mebli chcę łóżeczko, komodę z ikei,regał i fotel do karmienia tylko tak sobie myślę, że ja ten pokój mu zrobię a pewnie pierwsze 2 latka będzie łóżeczko u nas w sypialni

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:43   #3337
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
pięknie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
My mamy trzy pokoje w mieszkaniu w Polsce, jeden zajmuje mój brat z żoną, drugi jest mój, trzeci salon z gościnną sypilanią dla mamy.

Mój brat się buduje, więc się też wyprowadzi, ale nie zajmuje naszych pokoi teraz jak mieszka sam z zoną. Korzystają jedynie z salonu i swojej sypialni.

Mój TŻ ma przerabane, oni mają dom jednorodzinny i parę pokoi wolnych jest, ale teraz w lato jest problem, jak wszystkich ułożyć, bo nikt tak naprawdę nie ma swojego pokoju, i TŻ zawsze mówi, że nie czuje się tam jak w domu, że bardziej u mnie czy u moich dziadków się tak czuł, bo zawsze jasno określone czyj pokój jest czyj.
a planujecie wrócić? nie zawsze wszystko uda mi się nadrobić więc może coś przeoczyłam

Cytat:
Butterfly, mu kupiliiśmy właśnie te naklejki z sówkami Nie wiem co mnie na sówki wzięło ostatnio...

Dostalismy dzis zamówioną zabaweczkę http://allegro.pl/lamaze-zawieszka-s...233877389.html Jest super, wielkości dłoni + zwisające elementy. W sowie jest dzwoneczek, jej skrzydełka szeleszczą. Chmurka to piszczek, w słoneczku jest lustereczko, listek to gryzaczek.

Zuzince sie bardzo spodobała, cudownie mnie pokopała. Jeszcze nigdy nie była tak aktywna jak dziś
podobno dzieci uwielbiają te zabawki

Cytat:
super

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

my mamy tylko 2 pokoje na razie dziecko będzie z nami w sypialni, choć TŻ coś wspomina, że jak bęzie potrzeba to swojej babce jeden zabierze
Stary 2013-05-24, 11:44   #3338
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

No ja sobie nie pourządzam pokoiku bo jest malutki i cale mieszkanie mamy w drewnie malowanie mi odpada. No a przede wszystkim to TŻ powiedział że mam spadać bo to on będzie wybierał komodę, obrazki na ścianę, pościel itp:p a niech ma

W niedzielę nasz pierwszy dzień matki tż obiecał spacer z lodami
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:45   #3339
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
my mamy tylko 2 pokoje na razie dziecko będzie z nami w sypialni, choć TŻ coś wspomina, że jak bęzie potrzeba to swojej babce jeden zabierze

a macie domek czy mieszkanie?

ciekawe czy ja coś od synka na dzień matki dostanę- chyba kopa

Stary 2013-05-24, 11:47   #3340
Larysa88
Zakorzenienie

hej dziewczyny dzień dobry

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze Julka ma być zdrowa i spotkamy się kiedyś w Tarnowie
aaaa to ja też chcę !! )

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
A ja wczoraj byłam na tych zakupach. Myślałam, że TŻ sobie daruje a on się twardo ze mną wybrał... No gdyby nie on to na pewno kupiłabym więcej

kupiłam córce miętowe rurki w cubusie
A tż jakieś alladynki wygrzebał z muminkiem, powiedział, że musimy kupić bo on zawsze lubiał. No i gatki w kratkę i super miękkiego pajaca z polaru, będzie na chłodne dni
słodkie wszystko też właśnie chce jakieś takie kolorowe spodenki a'la jeansy

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
hejo

Ladan doczytałam, że w szpitalu jestes a co się stało, że tam trafilaś? Będzie dobrze

Misia widzę, że Kornelek zmienił się w Jaśka

nena fajne ciuszki
jesteś byłam ciekawa właśnie co u Ciebie, dlaczego Cię nie ma

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

przepraszam ale nie dam rady tyle nadrobić pędzicie jak szalone
wróciliśmy wakacje baaardzo udane, było super... ciężko teraz wrócić do rzeczywistości

w środę mam wizytę i mam nadzieję że w końcu poznam płeć, także proszę o kciuki
dzisiaj w nocy tż pierwszy raz poczuł jak dziecko szaleje w brzuchu... i dzisiaj cały szczęśliwy

i zdjęcie
Załącznik 5261287
eh, też marzą mi się takie wakacje aż wspomnienia Egiptu wróciły.... zazdroszczę!

Cytat:
Napisane przez Sylwia cypr Pokaż wiadomość
Co do badania glukozy mam pytanko...
Lece do Polandi w nocy z 30 na 31 maja - w Katowicach jestem o 1 w nocy , dojazd do domu itp itd wiec spac pojde nie wczesniej niz po 2 - a rano chce isc zrobic to badanie zeby miec wyniki na poniedzialkowa wizyte u gina, laboratorium czynne od 7:30 ale pewnie na otwarcie nie wstane , jak myslicie beda jakies przeciwskazania np. no nie wiem ze za malo snu, albo sa jakies ograniczenia z jedzeniem ze ostatni posilek to 8 godz przed niby lukam w necie ale nic nie moge znalezc
mi na początku powiedział gin, że ostatni posiłek o 18, ale jak zobaczył moją minę i jęknęłam to powiedział że dobra, o 20 i tak zrobiłam bo szłam na 8 do lab. więc akurat 12h przerwy, i tak podobno powinno być

Cytat:
mam info od Ladan

nie ma neta, dostała trzecią kroplówkę, ale ta ostatnia jakaś inna, lekarz na obchodzie mówił, że z brzuchem gorzej dostała garść tabletek i leży, serducho jej wali i głowa boli ale to niby po tej silnej dawce leków miała jeszcze pobrane 2 ampuły krwi, ale nie wie po co. i macie od niej pozdrowienia
ehh bidula, ale dobrze że pojechałla i jest w szpitalu! nawet szkoda że tak późno skoro to takie zaawansowane dość
ale będzie dobrze!!!
Stary 2013-05-24, 11:49   #3341
teacherka
Zakorzenienie

Passion, 2 pokoje to nie jest mało... My mamy 1 i jakos to musimy na razie ogarnąć. 100 tysięcy pomysłów już było i nie wiemy, jak to rozwiązać... Nie chcemy rezygnować z niektórych mebli, więc pozostaje kwestia co i jak ustawić żeby jednak było wygodnie i było miejsce na wszystko co potrzebne. Jakoś to będzie, a jak wrócę do pracy to będziemy myślec o kredycie na większe.

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Co do dnia matki to mnie Tż wypytuje co chciałabym dostać

A właśnie wspoinał jak on kupił swojej mamie pierwszy prezent samodzielnie. Sztucznego kwiatka
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:53   #3342
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ja myślę, że u Ciebie to był też stres Matall, teraz wszystko dobrze się układa i brzuszek dochodzi do siebie.
To na pewno, stres nie sprzyja brzuszkowi
Aczkolwiek od 2 dni 3-4 No-spa forte biorę i wstaję dosłownie tylko do lekarza i wc
A wcześniej to mi się zdarzało, np. poodkurzać albo coś...

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-24, 11:53   #3343
vea7
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Dziękuję. Ja też lubię takie kolorki Przez przypadek znalazłam ten komplecik.
A tak się zastanawiam, czy planujecie przekuwać uszy swoim małym dziewczynkom? w jakim wieku można?
Kolorki super - bardzo lubię takie lekkie, jasne dla dzieci
Wiesz co, nie podoba mi się przekłuwanie takim zupełnie małym Wydaje misie, że jak się Gwiazda zacznie domagać kolczyków, to warto się zastanowić. Ja miałam przekłute w pierwszej klasie podstawówki, natomiast moja chrześnica chciała dopiero na komunię... bo wszystkie dziewczynki miały
Wydaje mi się, że im mniejsze dziecko tym większe prawdopodobieństwo, że zgubi albo o coś zaczepi i sobie krzywdę zrobi.

Cytat:
Piękna, ale cena...

Cytat:
za nowe odkrycia w ekspresie Miłe zaskoczenie, co?
Ja do tej pory nie wiem, co umie mój robot kuchenny, bo 3/4 części jeszcze nie używałam i nie wiem, do czego są

Ja też wczoraj się ścięłam z tż i to tak, że 4 No-spa forte poszła w ruch On zestresowany, bo za dużo na głowie, ja zestresowana, bo leżę i nic nie mogę zrobić, a do tego Edi się rozłożył
Także teraz dodatkowo mnie głowa boli od płaczu wczorajszego i siedzimy z Edzikiem, bo miał ponad 38 stopni rano
No szok... szczególnie, że on na prawdę ma tylko trzy funkcje
Ale humor mam od rana

Oj, wirusa mały złapał?

Cytat:
Vea ja ten pokój opuściłam od razu po ślubie i partiami wywoziłam wszystkie rzeczy.te,które tam zostały nie są mi widocznie potrzebne, skoro od takiego czasu nawet na nie nie patrzyłam. No ale przykro tak zupełnie opróżnić ten pokój
Heh, ja brałam na raz, bo i za dużo rzeczy nie miałam
Został tylko mój portret w wieku lat 4 - mama zażądała, żeby został

Cytat:
a ja sobie wczoraj wieczorem z męża zrobiłam poduchę-rogala

Mój z kolei zaanektował rogala

Świetne inspiracje

Cytat:

Dostalismy dzis zamówioną zabaweczkę http://allegro.pl/lamaze-zawieszka-s...233877389.html Jest super, wielkości dłoni + zwisające elementy. W sowie jest dzwoneczek, jej skrzydełka szeleszczą. Chmurka to piszczek, w słoneczku jest lustereczko, listek to gryzaczek.
Bo sówki są super

Cytat:
No ja sobie nie pourządzam pokoiku bo jest malutki i cale mieszkanie mamy w drewnie malowanie mi odpada. No a przede wszystkim to TŻ powiedział że mam spadać bo to on będzie wybierał komodę, obrazki na ścianę, pościel itp:p a niech ma
Kurcze, zazdroszczę Wam urządzania pokoiku dla Dziecia
My mamy dwa pokoje - sypialnię i kuchniosaloon, więc Małe będzie spało w łóżeczku w sypialni, a jak podrośnie, to będzie trzeba mieszanie zmienić

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 11:54   #3344
passion80
Zakorzenienie

Cytat:

W niedzielę nasz pierwszy dzień matki tż obiecał spacer z lodami

Cytat:
a macie domek czy mieszkanie?

ciekawe czy ja coś od synka na dzień matki dostanę- chyba kopa
dom na wsi mieszkamy

kop na razie też fajny

Cytat:
Passion, 2 pokoje to nie jest mało... My mamy 1 i jakos to musimy na razie ogarnąć. 100 tysięcy pomysłów już było i nie wiemy, jak to rozwiązać... Nie chcemy rezygnować z niektórych mebli, więc pozostaje kwestia co i jak ustawić żeby jednak było wygodnie i było miejsce na wszystko co potrzebne. Jakoś to będzie, a jak wrócę do pracy to będziemy myślec o kredycie na większe.

A właśnie wspoinał jak on kupił swojej mamie pierwszy prezent samodzielnie. Sztucznego kwiatka
w sumie masz rację, nie ma co narzekać, tym bardziej, że salon jest duży

gest się liczy
Stary 2013-05-24, 11:56   #3345
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
dom na wsi mieszkamy
to może da się jakoś dobudować pokój

Vea a to mąż!

Stary 2013-05-24, 11:57   #3346
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Wiesz co, nie podoba mi się przekłuwanie takim zupełnie małym Wydaje misie, że jak się Gwiazda zacznie domagać kolczyków, to warto się zastanowić. Ja miałam przekłute w pierwszej klasie podstawówki, natomiast moja chrześnica chciała dopiero na komunię... bo wszystkie dziewczynki miały
Wydaje mi się, że im mniejsze dziecko tym większe prawdopodobieństwo, że zgubi albo o coś zaczepi i sobie krzywdę zrobi.
o rzeczy nie miałam
my się raczej wstrzymamy, jak to wytłumaczymy rodzinie z tym, że to podobno nie jest takie super dla małego dziecka, jest gdzieś wątek na wizażu, poza tym, mój mąż mówi, że takie małe, prawie łyse dziewczynki strasznie wyglądają z kolczykami

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
to może da się jakoś dobudować pokój

pomijając kasę
tu jest suteryna, pierwsze piętro a na drugim my mieszkamy, kuchnia na dole wspólna
rozstaw pokoi jest beznadziejny
Stary 2013-05-24, 12:00   #3347
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, wirusa mały złapał?
Właśnie chyba nie, bo ani kataru nie ma, ani nie kaszle
Podejrzewam jeszcze zęby, na razie dostał Nurofen i chyba czuje się nieźle

Na poprawę humoru polecam przeczytać punkt 7
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4065

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-24, 12:01   #3348
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Vea a to mąż!
Niom
I jeszcze mi powiedział - jak chciałam zabrać - że "no co? To prezent na Dzień Matki... w sumie Dzień Ojca też blisko"
Efekt był taki, że mąż uwalił się na rogalu, a ja na mężu

Cytat:
my się raczej wstrzymamy, jak to wytłumaczymy rodzinie z tym, że to podobno nie jest takie super dla małego dziecka, jest gdzieś wątek na wizażu, poza tym, mój mąż mówi, że takie małe, prawie łyse dziewczynki strasznie wyglądają z kolczykami
A musicie tłumaczyć?
Zgadzam się całkowicie z Twoim mężem

WYMIENIĘ

Stary 2013-05-24, 12:02   #3349
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
pomijając kasę
tu jest suteryna, pierwsze piętro a na drugim my mieszkamy, kuchnia na dole wspólna
rozstaw pokoi jest beznadziejny
aha, to szkoda może babcia sama zaproponuje, że odstąpi Wam jeden pokój

Vea

Stary 2013-05-24, 12:03   #3350
bojatoja
Zakorzenienie

Cześć

Brydzia zazdroszcze wakacji
Ja już od dwóch lat nigdzie nie byłam I raczej prędko nie pojadę

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość

Dziewczyny jak to jest ze znieczuleniem zewnątrzoponowym? Jest odpłatne? Ile kosztuje?
Zależy od szpitala. U mnie jest za darmo
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Ja powiem Wam szczerze, że jak tak teraz sobie przypomnę to panikowałam trochę w tamtej ciąży. Jak mnie w pachwinach bolało czy brzuch się spinał. Teraz jeśli spina się tylko czasem i na krótko to do głowy nie biorę a w pachwinach boli cały czas. Rozchodzi mi się pewnie wszystko.
Mnie lekarz powiedział, że jak boli po bokach to jest normalne, bo wszystko się rozciąga

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 12:04   #3351
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem przeciwna przekłuwaniu uszu małym dziewczynkom.
Po pierwsze, jak będzie chciała, to sama powie i wtedy pójdziemy.
Po drugie takie dziecko macha rączkami, biega, ciągnie się za uszy, bałabym się, że uszkodzi sobie.
Po trzecie to zawsze jakiś dyskomfort i ból dla dziecka, zupełnie niepotrzebny.
Po czwarte też uważam, że te dziewczynki strasznie wyglądają

Także Elenka będzie musiała sama wyartykułować potrzebę przekłucia uszu i będziemy rozmawiać o tym, że to trochę boli i musi być na to gotowa. A wcześniej jej będę klipsy kupowała, żeby mogła się stroić

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-24, 12:05   #3352
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
A tak się zastanawiam, czy planujecie przekuwać uszy swoim małym dziewczynkom? w jakim wieku można?
jestem absolutną ortodoksyjną przeciwniczką nie widzę żadnych plusów oprócz zaspokojenia "widzi-mi-się" rodziców/rodziny a minusów mnóstwo.
Ja przekułam w dniu 18 urodzin, wcześniej kompletnie nie odczuwałam potrzeby posiadania dziurek w uszach

Ladan, 3maj sie kurcze, może szkoda że nie pojechałaś wcześniej do szpitala

coś nie mam weny dzisiaj

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 12:08   #3353
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Po drugie takie dziecko macha rączkami, biega, ciągnie się za uszy, bałabym się, że uszkodzi sobie.

Także Elenka będzie musiała sama wyartykułować potrzebę przekłucia uszu i będziemy rozmawiać o tym, że to trochę boli i musi być na to gotowa. A wcześniej jej będę klipsy kupowała, żeby mogła się stroić
klask i:

Lecę do wanny... domowe spa czeka

WYMIENIĘ

Stary 2013-05-24, 12:17   #3354
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
A musicie tłumaczyć?
Zgadzam się całkowicie z Twoim mężem
dlatego oczko

Cytat:
aha, to szkoda może babcia sama zaproponuje, że odstąpi Wam jeden pokój
jest wyjątkową kobietą

Cytat:

Stary 2013-05-24, 12:18   #3355
Larysa88
Zakorzenienie

też nie jestem za przekłuwaniem uczu takim małym dzieciaczkom co nie wiedzą o co chodzi
ja sama chciałam mieć kolczyki, jakoś jak miałam 7 lat, bo to na pewno przed Komunia było i poszłam z mama, wszystko zostało mi wyjaśnione i było ok też tak zrobimy
Stary 2013-05-24, 12:22   #3356
Fikusek82
Wtajemniczenie

Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Moja córcia kolczyki dostała w prezencie na chrzciny i leżą sobie bezpiecznie jak będzie chciała to przeklujemy. Ja miałam dziurki zrobione w wieku 3 lat i to przez mamę ponoć uszy mi ropialy papraly się, ściągneli mi i ponownie przeklulam jak miałam 6 lat na własne życzenie i u kosmetyczki.

Ladan trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

Moja dzidzia to len straszny prawie w ogóle się nie rusza, ale to dopiero koniec 18 tygodna więc nie liczę na regularne ruchy.

Ta naklejka z misiem słodka może się skusze na taką jak będziemu córce pokój urządzać, pomyślałam żeby pomalować na zielono ponoć ten kolor uspokaja .

Udało mi się core odpieluchować wreszcie koniec z papersami. Na razie tylko w dzień ale zawsze to coś.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48

Edytowane przez Fikusek82
Czas edycji: 2013-05-24 o 12:24
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 12:23   #3357
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanko. Po każdym jedzeniu dziecku powinno się odbić. A co jeśli dziecko podczas ssania uśnie? Trzeba go obudzić do odbicia? Mnie się wtedy wydaje, że obudzi się, ale dodatkowo z płaczem i będzie podwójna robota.
Takie mnie myśli od rana męczą.
Stary 2013-05-24, 12:24   #3358
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Udało mi się core odpieluchować wreszcie koniec z papersami. Na razie tylko w dzień ale zawsze to coś.
nie na długo

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanko. Po każdym jedzeniu dziecku powinno się odbić. A co jeśli dziecko podczas ssania uśnie? Trzeba go obudzić do odbicia? Mnie się wtedy wydaje, że obudzi się, ale dodatkowo z płaczem i będzie podwójna robota.
a mnie też to zastanawia
Stary 2013-05-24, 12:25   #3359
Fikusek82
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Ja zawsze odbijalam zasnela czy nie odbicie obowiązkowo.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

20.10.2013 - Daria

2014 - 55
2015 - 48
Fikusek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 12:25   #3360
kaska87
Zakorzenienie

marta nie wiem ale dobre pytanie, ktoś wie?

ale mam włosy na brzuchu i to czarne takie pojedyńcze, ale to zejdzie, nie?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości