|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann - część XVII
A u mnie tak wyglądały wczorajsze zakupy:
Rimel Wake Me Up 203 23,99 Bourjois 123 Perfect 53 29,99 Manhatan Puder 2 in1 76 15,59 szminki Maybelline ColorSensational 715 17,19 Wibo Eliksir 05 5,19 2 x Lakiery Wibo 7 i 3 3,59 Brązowy żel do brwi Wibo 5,69 Żel myjący 3x1 Perfecta 7,29 4 x maski Perfecta 1,09 zIaja maska Anty-stres 0,89 Lirene maska- odżywianie 1,49 Soraya Care Control- maska drożdżowa 1,99 Bez promocji -40%: 2 x żel pod prysznic ISANA (2,99), pianka do golenia i dezodorant męski..rodzynki ![]() Razem: 156zł Jutro wybieram się po kremy... :P |
|
|
|
#4862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion ? Cytat:
|
||
|
|
|
#4863 |
|
BAN stały
|
Ja jeszcze wczoraj kupiłam:
- krem Nievea Q10 dla mamy - maseczkę Dermika różaną też dla mamy, - róż w musie Maybelline, - tusz Astor Cuvre me sexy. |
|
|
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
to w sumie i ja sie pochwale
![]() Kolorówka *rimmel apocalips w kolorze stelar *wibo eliksir o8(czerwona) *lakier gel like wibo jasna mieta *wibo express growth with refleks nr 453 *maybelline collor tattoo taupe (mam nadzieje ze sie sprawdzi na brwi )*bourjois 123 kolor pierwszy *rimmel match perfection 103(100 za różowa jest;/) *wibo tusz zielony(growing lashes?) *masełko do ust nivea malinowe i wazelina floslek czekoladowa *kapsułki rival de loop hydro *chusteczki alterra do demakijażu Planuje jeszcze zakup *żółta maskara lovely *jakieś rózowe odcienie wibo eliksir *ziaja krem z olejkiem arganowym i isane med z mocznikiem(po co mi to nie wiem )*miss sporty płynny korektor i korektor z synergen i mam nadzieje ze na tym sie skońćzy choć niesamowicie kuszą mnie lakiery do ust z loreala i ten nowy tusz wings
|
|
|
|
#4865 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny a PUDER WIBO?
tak czy nie?
|
|
#4866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Rossmann - część XVII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4867 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
dermaglin do cery trądzikowej, ja mam mieszaną cerę i świetnie matuje na 2 dni, ale łagodzi trądzik również, są dobrze oceniane
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
miejmy nadzieje ze umnie też, bo na oku taki kolor mi sie napewno nie sprawdzi u mnie
|
|
|
|
#4870 |
|
szajbus
|
|
|
|
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4872 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi Ursynów jest bardzo nie po drodze
|
|
#4873 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny który róż z bourjois polecacie dla śniadej cery? w ogóle mam jeszcze czego szukać w rossmannie jeśli chodzi o te róze?
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj znowu poszłam do R., wydałam prawie 50 zł, Skarb już jest w drogeriach.
lista zakupów: 2 kremy przeciwzmarszczkowe z celia dla mamy, 2 eliksiry 06 i 08, chciałam jeszcze jedno 05 ale wszystkie były wymacane i uwalone w innych kolorach, blee 2 lakiery-jeden z wibo delikatny i szarak z lovely 2 maseczki nawilżające z ziaja: oczyszczająca i nawilżająca dwufazówka ziaja balsam do ust lovely z kamforą (w końcu go znalazłam w innym rossie)
|
|
|
|
#4875 |
|
Zakorzenienie
|
o Jezusie drogi, właśnie wypróbowałam Kate 16 i wygląda na ustach jak różowa landrynka....
|
#4876 |
|
Raczkowanie
|
To uczucie gdy nie wiadomo czy się cieszyć z nowych zakupów czy płakać, że wydało się więcej niż powinno... Pocieszam się tym, że w gruncie rzeczy na przestrzeni czasu zaoszczędziłam. Grunt to powstrzymać się przez następnych kilka miesięcy i zużywać zapasy.
Wczoraj pękło 163 zł, dziś 113 zł, ale podkłady, tusze, pomadki, kremy mam z głowy na co najmniej rok ;-). Lista zakupów z wczoraj: - podkład Astor Lift me up (nie mogłam się zdecydować od tygodnia, na liście był Wake me up, Match Perfection albo Healthy Mix; w końcu po 1,5 godziny zmęczona brakiem decyzji capnęłam ten) - podkład Soraya HD kryjący - dwie szminki Rimmel (Asia i 10 Kate Moss) - błyszczyk Lovely (ŻALUJĘ) - kilka jednorazowych maseczek - dwa kremy Ziaji sopot spa - micel Bourjois - tonik Lirene - tusz MF FLE - eyeliner Maybelline Dziś dokupiłam jeszcze: - dwie wody termalne Caramance - podkład Lirene City matt - podkład Soraya HD matujący - kilka maseczek jednorazowych Ziaji - trzy lakiery Lovely (Gloss like gel i UV shine) - tusz Loreal False Lash Wings (wahałam się do ostatniej chwili, choć wczoraj to był mój numer 1 na liście) Miałam ochotę jeszcze na kilka szminek, ale nie mogłam się zdecydować na żaden kolor. Mam ciemne usta i niewiele z tego co mi się podoba dobrze na nich wygląda. Rimmel Kate Moss nr 16 np. jest do bani, usta wyglądają jakbym je z twarzy wycięła :-(. Eh promocje promocje... Jakby były częściej, wzorem UK choćby, to by człowiek tak nie szalał jak nawiedzony... Edytowane przez divide Czas edycji: 2013-05-24 o 12:42 |
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj poszłam z zamiarem nakupowania kremów nawilżających i wyszłam z niczym dla siebie, nie było tych co chciałam, szkoda że niektóre r. mają o wiele mniejszy wybór...
ludzi też coraz więcej, nie ma się co dziwić, myślę że szczyt nastąpi w sobotę |
|
|
|
#4879 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie zapomniałam całkowicie o wodach termalnych dobrze ze przypomniałaś ![]() pochwal sie koniecznie efektami po Wings bo mnie też on strasznie mećzy
|
|
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybór nie jest ogromny, masz linka ![]() http://www.rossnet.pl/Produkty?s=&ca...page=&pageId=1 ja wzięłam dla mamy dwa pierwsze w kartonikach, ładnie wyglądają te bez opakowań-wydaje mi się, że jest ich większy wybór w sklepie, taki niebieski jest jeszcze na pewno leżą przy samej podłodze, w okolicach kremów ziaja, oczywiście przy pielęgnacji twarzy |
|
|
|
|
#4882 |
|
szajbus
|
|
|
|
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
wiecie, że są Rossmanny, w których w ogóle nie ma balsamów do ust?
wczoraj byłam w szoku
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałabym-wymiziałam się kremem bb z under twenty i mogę polecić z czystym sumieniem, bo nie świece się po nim przeokrutnie i ładnie wpasowuje się w odcień cery, nie jest za ciemny
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
podpinam się.
|
#4886 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak oto zamiast stworzyć grupę wsparcia "nie idź tam" to się naciągamy wzajemnie ;-). |
|
|
|
|
#4887 | |
|
szajbus
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
widocznie dużo zależy od odcienia ust
|
|
#4889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja właśnie wole załowąc ze nie kupiłam, bo jak załuje że kupiłam to dochodzi strata kasy jeszcze ale madrość swoja drogą, a i tak ide kupić zazwyczaj Powstrzymuje mnie fakt że jak dotą zana maskara z loreala sie u mnie nie sprawdziła
|
|
|
|
|
#4890 |
|
Konto usunięte
|
pomóżcie dziewczyny! kupiłam wczoraj w Rossmannie dwa kremy dla mojej siostry, dzisiaj przyjechała i okazało się że nie o te jej chodziło. Mam paragon. Powiedźcie mi czy można te kremy zwrócić, odzyskać pieniądze i kupić to co potrzebuje.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

Szukam zastępstwa dla biedronkowego 

W okolicy dobrze zaopatrzony jest jeszcze ten Ross na Chmielnej, ewentualnie jak nie znajdziesz tego, co szukasz w tamtych dwóch, to trzeci jest obok Smyka, chociaż tamtego za bardzo nie lubię i dawno mnie tam nie było więc nie wiem, jak z asortymrntem 

wczoraj byłam w szoku