|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cześć Monika
Ooo dawno się czytałyśmy ![]() Widzę że powolutku wszystko Ci się ładnie ułożyło. Fajnie że mama Cię odwiedziła. Mnie właśnie ta rozłąka powstrzymuje przed wyjazdem do UK. Gdyby nie mama to rzucałabym wszystko w Pl, brałabym tż i już by nas tu nie było. Ona teraz ciągle siedzi z babcią (bo babcia już jest w stanie "leżącym") i opuszcza dom tylko gdy musi, czyli gdy idzie do sklepu albo do pracy Więc co mówić o większym wyjeździe.Oglądałam ostatnio Twój album. Jej, ale figurkę dalej masz piękną, naprawdę A mój low carb szlag trafił. Wczoraj bardzo ładnie mi szło, ale dziś tż kupił pieczarkarze (i to takie naprawdę megadobre bo teraz 100m od naszego bloku otworzyli salonik piekarniczy i wszystko jest naprawdę świeżutkie i pyszniutkie) no i co...Na śniadanie zjadłam znów jajówę, potem pół wieśniaka z wczoraj z pół wczorajszej grahamki ale teraz oczywiście pożarłam połowę tego pieczarkarza. No ale dobre i to...Jeszcze tydzień temu jadłam całego na raz i jeszcze dokładałam szynkę i lałam sosem czosnkowych Dobrze że chociaż ze słodyczami się trzymam.W ogóle to kimnęłam się trochę. Na 19 lecę jeszcze na 2h do pracy i weeeekeeeend Bo trzeba będzie trochę się pouczyć
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-05-23 o 14:16 |
|
|
|
#3122 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Hej
![]() Ja wczoraj nie miałam chwili żeby wpaść bo najpierw uczelnia a potem spotkanie ze znajomymi ![]() Ale menu ładne : ś: płatki owsiane + trochę bakalii+ jogurt naturalny + łyżeczka dźemu brzoskwiniowego 2ś: 1/2 kefiru o: 2 szaszłyki + sałatka p: 1/2 kefiru k: serek wiejski z warzywami + 2 małe piwa Niestety wczoraj nie było ćwiczeń bo wróciłam o 23 a dzisiaj na 8 miałam zajęcia. Ale jestem dumna bo znajomi jedli a ja nic nie ruszyłam Dzisiaj dietetycznie dobrze chociaż koleżanka siedzi obok i lody je ! ![]() A ja teraz lecę się pakować bo jadę z koleżanką do domu ![]() Makaron super że jesteś zadowolona Zośka co tam u Ciebie?
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz zapowiedziałam mamie że ma mnie gdzieś zabrać żebym mogła sie ładni ubrać i założyć nowe buciki Takie o kupiłam
|
|
|
|
|
#3124 | |
|
Wtajemniczenie
|
jak można się oczyścic?? Chce jeden taki sobie dzień zrobić np. Jutro... NIe ćwicze już kompletnie bo mi sie nie chce. Najpier chce do 60kg dojść a pozniej będe się już ujędrniać ćwiczeniami np basenem itd.
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
Niby obcas wysoki a w rzeczywistości bardzo wygodne.---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- w ramach oczyszczenia jutro planuję: I. 9:00 - jogurt bnaturalny + zielona herbata II. 12:00 - 2 jabłka III. 16:00- sałatka warzywna (sałata lodowa, papryka, kukurydza, pomidor, przyprawy) IV. 19:00- jogurt naturalny cały dzień woda woda woda... myślę że to dobry pomysł na jednodniowe oczyszczenie.
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Pojawiasz się i znikasz
![]() Podobnie jak ja!! Jakoś też nei mam weny do pisanioa. Nic mi nie idzie tak jak bym chciała. Nawet diety poczciewie nie mogę zacząć..---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Mielnus, ćwiiiicz
Ćwicz dalej. Nie tylko dla figury tylko dla samopoczucia. A wcześniej co ćwiczyłaś że Ci się nie chce? Może jakieś inne ćwiczonka wybierz. Ja zakochałam się w zumbie np. Ale dla mnie jest zbyt mało wymagająca więc chodzę od czasu do czasu. Ale już intensywny aerobik przy fajnej muzyce dużo daje. A jadłospis myślę że spoko. Nie będziesz głodna a faktycznie takie produkty Ci pomogą. Nie wiem tylko czy 1 dzień coś da. Pamiętam że kiedyś była taka dieta którą promowała Joanna Brodzik. Była bardzo chwalona, podobno fajnie oczyszczała, ale trwała 7 dni. U mnie już weeeekeeeeend Za mną bardzo udane zajęcia. W ogóle mam bardzo fajne grupy więc wracam do domu pełna pozytywnej energii. Mąż pognał do pracy na nockę więc zostałam sama. Zrobiłam sobie drina z wódki i soku grejfrutowego i oglądam Geordie Shore Takie to głupie, ale zarówno GS jak i JErsey Shore oglądam namiętnie od początku
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-05-23 o 22:11 |
|
|
|
#3127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam już w sumie 5 masek, a jak będę miała okazje to jeszcze ze 2 bingo chciałabym dorwać Cytat:
super, że 2 rozmiary mniejsze i wielkie brawa ![]() Hehe ja też dziś trochę poszalałam w Rossmannie 60zł pooszłooo kupiłam pomadki ( dwie ochronne jedną nude ) kremy, lakiery, fluid, błyszczyk, hennę itp itd zadowolona jestem ![]() Cytat:
![]() Farbowanie wcale nie jest takie złe jak się dba o włoski i tak dumna jestem z Ciebie, że tyle czasu nie prostowałaś bądź dalej twardka i się nie daj
|
|
#3128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niee e dziś było więcej o 0,1 Cytat:
nie powiem, że się nie cieszę![]() Tyyy się nie przełamuj tylko pisz!!! brakuje nam Ciebie ![]() Uff nadrobiłam ale ciężko było nie powiem
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
A o co z Lady chodziło? Jakieś zgrzyty były?
Ostatni który w ogóle tutaj pamiętam to ten o zakładaniu wątku, a wcześniej ten "Olowy" Tylko w przypadku ostatniego już nawet nie pamiętam o co poszło, ale chyba o to że te prezenty od faceta tak brała
|
|
#3130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie widzę też aby wspominali, że ostatni posiłek na bazie białka i tłuszczu należy spożyć 30-45 minut przed snem - to jest istotne. Oprócz diety siłownia + aero do zrzucania wagi, koniecznie oba. |
|
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3132 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale jak się ma więcej do zrzucenia to i łatwiej mniejszy rozmiar założyć![]() Cytat:
cieszę się z tych spodni jak głupek Osobiście dziś 2 Rosmany odwiedziłam ale dzielna byłam i tylko pielęgnacja wpadła w moje łapki: 2 kremy pod oczy, 1 do twarzy, 2x płatki żelowe pod oczy, 2x kapsułki-rybki z rival de coś i bibułki matujące i wsio choć nie powiem pomadki kusiły![]() Cytat:
hm ja myślę, że nawet za te 2 dni docenią pewnie się jakimś milusią niespodzianka pochwalisz![]() Cytat:
![]() ![]() Tak od siebie powiem, że po jedym opakowaniu tabletek to nie warto zmieniać, lekarze mówią, że ok 3 miesiaće to okres gdzie organizm się dostosowuje i np. u mnie się sprawdziło - 2 miesiące dziwnych plamień a potem ok i nie narzekam wcale ![]() Cytat:
ale jak wygodne to zazdroszczę podwójnie![]() Cytat:
taka pokrętna logika, ważne, że odpędza od lodówki![]() a Ty to roboty, innych motywujesz to i Ty zaraz kopa na rozpęd diety dostaniesz![]() Cytat:
jak oddam i odbiorę spodnie od krawcowej (kurduple muszą skracać ) to się o fotkę postaramładne zakupki I ja dziś poszalałam, patrzę w kalendarz a dziś już 23 i za kilka dni foto porównawcze i d... spięłam i dietkę trzymam na 100% i to działa, taki wew. strażnik-wstyd, że brak efektów będzie/wzrost wagi itd Dziś z Ewą skalpel i total trening oraz tifoczki i MelB BUM i przy wentylatorku co pot osuszał wytrwałam
|
|
#3133 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dzaga. Włąsnie osttanionie mam wogóle ochoty na ćwiczenia. Ta pogoda i strasznie niskie ciśnienie. Ostatnio miałam 106/62 ;/ I nie ma się co dziwić że nie mam na nic ochoty. Mięśnie mam ładnie rozbudowane pod tłuszczem;/ Zrzuce 3 kg i wtedy basen., bo normalnie to kocham pływać.
|
#3134 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za paliwo oczywiście nikt mi nie zrócił,ogólnie na pobyt dziewczynek poszło przeszło 600zł.a słowa dziękuje nawet nie usłyszałam.Gadałam z moją kuzynką-ich mamą dzień przed ich odwozem i od tego czasu cisza w eterze... Nigdy więcej nie dam się już tak hamsko wykorzystać,bo juz nie chodzi o kasę,tylko ile mnie to nerwów kosztowało no na szczęście już po wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Widziałam foty z Wood więc coś nie coś mi sie zapamiętało.Eh w ogóel takie goopoty mi się ostatnio śnią,że szkoda gadać to pewnie z zmęczenia
|
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
Margotku to koniecznie postaraj się o fotki jak już odbierzesz od krawcowej
ja jak byłam młodsza, to pamiętam mama musiała mi wszystkie spodnie zwężać, a ja tak tego nie lubiłam zawsze mega zakładki w pasie, bo żeby kupić dobre na długość to musiałam mieć je chyba 2-3 rozmiary większe taki szczupak byłam cieszę się, że teraz nie mam żadnego problemu i wszystkie spodnie są jak na wymiar, długość idealna ![]() No i widzę u Ciebie też super zakupki wczoraj dwa dorwałam za jedyne 3,39zł w promocji, ale co to 2 dla mnie kcem jeszcze
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra laski, robię come backa
Podczytywałam was, także na bieżąco jestem co tam u was, ale odpisać....ooooch hell no ^^'Szybko co u mnie- świat się wali. Koniec, dziękuję za uwagę Nie ma ani jednej rzeczy w teraźniejszym moim życiu, o której mogłabym powiedzieć, że wychodzi, jest dobra i mogę się w niej zatracić. Także jakoś żyję, walczę z nadchodzącą depresją, kompulsami, starając się do niczego nie dopuścić no i staram się nikogo nie zabić
|
#3137 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Widzę że spora część z nas została skuszona przez promocję w Rossmanie Nie powiem ja też się skusiłam i 70 zł poszło ... Ale zadowolona jestem bo kupiłam puder sypki z MaxFactora , szary eyeliner z Manhatanu , krem pod makijaż z AA , chusteczki do demakijażu, szampon z Czarną Rzepą i wkładki do butów ![]() Ja dzisiaj dzień aktywnie spędzam . Od rana pieliłam z mamą a teraz się rozpadało więc dopijam herbatkę i lecę sprzątać w domku ![]() Zośka bardzo Ci współczuję że ta się sypie u Ciebie. Taka dziewczyna jak Ty zasługuje na wszystko co najlepsze ![]() Margot za spodnie o 2! rozmiary mniejsze . Już nie mogę się doczekać kiedy się nam w nich pokażesz I podziwiam za taką motywację Like to rzeczywiście bardzo źle się zachowali ![]() Coctail cudowne buty ! Normalnie się zakochałam ![]() O przypomniałyście mi o tej masce Bingo idę zobaczyć czy mam taką ![]() Do później
|
#3138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Medzik też mam ten lakier nr 100 i raz pomalowalam nie dość że smugi to popodchodził mi powietrzem i miałam bańki ;/ Zdaj relacje jak u Ciebie sie spisuje może ja nie odtłuściłam wystrczająco płytki. Także ja jednak wole hybrydy przynajmnij nie czekam 3h żeby mi pazurki wyschły A ja poćwiczyłam turbo spalanie ale tylko 6 rund I tak lepsze to niż nic
|
||
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Sandera widzę, że u Ciebie zakupki udane
Cocktail mam z tej serii nude i tez mi bomblował, ale nie smużył, myślałam że to może dlatego, że za szybko położyłam drugą warstwę? Zobaczę jak te się spiszą, promocja cały tydzień trwa więc mam nadzieję, że jakby było wszystko ok to zdążę kupić jeszcze jakieś ![]() za ćwiczenia ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cocktail szukałam na necie opinii o tych lakierach i znalazłam bloga, dziewczyna miała 3 kolory między innymi numer 100 i z dwóch pozostałych była zadowolona ( jakis jasny fiolet i mięta ) a właśnie z tego bananowego nie bardzo :/ pisze, że do krycie potrzebne 3 warstwy, ale nie pisała nic o smugach A ja mam taki kolor z Miss sporty i nie dość, że zasycha w expresowym tempie, nawet pomalowac nie zdążę to tez wychodzę bąble i mazy :/
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
Zosia,
Dawaj łapke i uszy do góry Ja miałam strasznego doła jeszcze parę miesięcy temu chociaż starałam się tego nie okazywać. TŻ całe szczęście mnie pozbierał do kupy i tak przy nim drepcę. Także zostań na wątku - w kupie siła ![]() Sandera, eleganckie zakupy Ja ostatnio doszłam do wniosku że na kosmetykach znam się jak wilk na gwiazdach Od paru lat używam tego samego tuszu, różu i podkładu i pomimo tego, że nigdy nie jestem zadowolona z efektu końcowego to nic z tym nie robię Jedynie pazury i usta gdzieś ostatnio częściej maluję na różne kolory i na tym koniec ![]() U mnie dziś okropna pogoda. Już przedwczoraj było chłodno, wczoraj w ogóle zimno, a dziś leje jak z cebra i wieje tak że aż obkręca o 180 stopni! Cholera jasna! A chciałam iść na lumpy, do chińczyków, do Rossmanna.A tak siedzę w domu czytam notatki na wtorkowy egzamin i i tylko mi żarcie lata przed oczami. TŻ śpi po nocce więc nawet nie ma się do kogo odezwać
|
|
#3141 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj dorwałam w końcu kable USB więc będę Was mogła raczyć fotkami
|
|
#3142 |
|
Zadomowienie
|
Coctail Pozazdrościłam Ci czarnych sandałków i kupiłam takie
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3144 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie dawno się "nie czytałyśmy" Ale to Ty nas opuściłaś!! No u mnie jest dobrze, układa się super. Wierzę, że od przyszłego roku będzie jeszcze lepiej bo skończę kurs i zamierzam do pracy iść Także życie w Niemczech bardzo mi się podoba, jest tu dużo łatwiej niż w PL. Ja przed wyjazdem też myślałam że będę strasznie tęsknić za rodziną i pewnie wrócę szybko z powrotem do Polski ale jest zupełnie inaczej Nie tęsknię w ogóle Fajnie jest się zobaczyć raz na jakiś czas tylko Przykro mi z powodu babci. Bardzo ładnie ze strony Twojej mamy że się nią zajmuje. Znam wiele ludzi którzy mają gdzieś swoich "starych" rodziców ja takich ludzi nie rozumiem :/ Ahh dziękuję Moja figurka już wygląda zupełnie inaczej..... z 57 km przytyłam do 63-64 to jest straszne i ciągle przez problemy z antykoncepcją nie mogę schudnąć ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
choć czasami weny też mi brakuje i nic nie piszę. A co ja mam powiedzieć???? Ważyłam 57 a teraz 64 i gdy tylko zejdę np. do 62 to za moment znowu jest 64. Mam normalnie ku.r.f.a dość!---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
może dziewczyny coś wiedzą ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
No oczywiście że jak mama pojedzie to będę tu częściej Właśnie też tak myślę nad tymi tabletkami że może jeszcze organizm się przestawi.... ale nie biorę już ich od 5 dni i zaczynam się dobrze czuć w końcu! Wrócił mi humor, nie jestem taka nerwowa jak byłam i nie mam potrzeby spania w dzień! Czuję się milion razy lepiej dlatego nie wiem czy wrócę do nich znowu :/ chyba zrobię miesiąc przerwy i za miesiąc wrócę do moich starych tabletek które znosiłam najlepiej czyli do Midiany. Dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
A wcześniej czemu babcia ich nie wzięła? tylko teraz dopiero? Kurde ale chamówa..... żeby nawet Ci nie podziękować??? i kasy nie zwrócić??? szczyt bezczelności...... Ludzie to niewdzięczne świnie i tyle. A najgorsza właśnie jest rodzina! Też już się kilka razy przejechałam na rodzince..... i mój mąż też na swojej rodzince :/
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głowa do góry!!! Ty zawsze wychodzisz nawet z najgorszych sytuacji Twarda babka jesteś i ja wierzę że za chwilę będzie już dobrze
|
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Paula jejku ja mam tyle kosmetyków, że powinnam się schować
wczoraj stanęłam w łazience i zapisywałam ile czego mam i sama jestem w głębokim szoku skąd tego tyle się nazbierało
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra jakaś ! ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Kochane ja tyle ile mogłam to po odpisywałam a teraz muszę uciekać obiad robić Moja mama poszła do miasta z Oskarem a ja z Kolinem siedzę w domku bo zimno na dworze jak cholera! 12 stopni tylko Nie długo mężuś wróci głodny więc muszę mu coś przygotować Jeju jak dobrze że już weekend! Jutro się wyśpię w końcu! Jutro będę z mamą po sklepach cały dzień buszować a w niedzielę jedziemy do mojej mamy chrzestnego bo mieszka też w Niemczech ale w Koblenz czyli 180 km ode mnie. Także wycieczka nas czeka Zajrzę więc do was w poniedziałek dopiero Miłego weekendu wam życzę buziaki kochane ![]() ![]() papapapa !!
|
|
#3148 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
dali mi nawet płytę z bajkami do posłuchania ![]() Wieczorem chce wybrać się do SCC właśnie do SuperPharm,ale nie wiem czy TŻ ze mną pojedzie,bo samej mnie wieczorem nie puści ![]() Monia Mówisz Twoja mama przyjechała?To fajnie jak się zajmnie dzieciaczkami,możecie z mężem gdzieś wyskoczyć.Ja czekam,bo teść przyjedzie po dzieci i mam wolną chatę ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- a,dodałam zdjecia do albumu Na jednym sa moje dzieciaczki.Narazie tylko dwa,ale będzie więcej.Zdjęć oczywiście,nie dzieci-broń Boże
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Like śliczne butki
no i super zdjęcia, proszę o więcej
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ostatnie dwa dni mialam przechlapane, w ogole czasu na internet nie bylo. W srode babska kolacja z kolezankami i szefowa calkiem przyjemny wieczorek. Wrocilam do domu pozno, i zajrzalam do kocicy....nie uwierzycie, ta diablica powyciagala sobie szwyO diecie nie ma co mowic, dostalam wczoraj okres, a juz od poniedzialku mialam systematyczne podjadanie roznych slodkosci . Waga podskoczyla prawie o 1 kg - no, woda przed okresem, nie ma powodu do paniki. Ale wolalabym zdrowiej jesc i jakos mi nie idzie. W pracy harowa, po poludniu jestem zmeczona piekielnie, i ta mala kawa i ciastko sama z siebie na stol wjezdza. No, ciezki okres, aby przetrzymac.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:31.

Ooo dawno się czytałyśmy 
Więc co mówić o większym wyjeździe.
Bo trzeba będzie trochę się pouczyć

ja się czaję za jakimiś na wesele... bo kurde nie mam butów!
w ogóle bardzo ciężko u mnie z doborem butów... wąska stopa- ciągle odstaje z boku i spadają;/ niewymiarowa stopa- 35 za małe, 36 za duże
i jeszcze żeby były wygodne i nie obcierały 
Juz zapowiedziałam mamie że ma mnie gdzieś zabrać żebym mogła sie ładni ubrać i założyć nowe buciki
Za mną bardzo udane zajęcia. W ogóle mam bardzo fajne grupy więc wracam do domu pełna pozytywnej energii. Mąż pognał do pracy na nockę więc zostałam sama. Zrobiłam sobie drina z wódki i soku grejfrutowego i oglądam Geordie Shore 

nie odzywała się? chyba na stałe nas już opuściła...
Ostatni który w ogóle tutaj pamiętam to ten o zakładaniu wątku, a wcześniej ten "Olowy" 

no ale jak się ma więcej do zrzucenia to i łatwiej mniejszy rozmiar założyć
cieszę się z tych spodni jak głupek
choć nie powiem pomadki kusiły
no na szczęście już po wszystkim
wczoraj dwa dorwałam za jedyne 3,39zł w promocji, ale co to 2 dla mnie
^^'
Dawaj łapke i uszy do góry