Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-23, 14:07   #3121
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cześć Monika Ooo dawno się czytałyśmy
Widzę że powolutku wszystko Ci się ładnie ułożyło. Fajnie że mama Cię odwiedziła. Mnie właśnie ta rozłąka powstrzymuje przed wyjazdem do UK. Gdyby nie mama to rzucałabym wszystko w Pl, brałabym tż i już by nas tu nie było. Ona teraz ciągle siedzi z babcią (bo babcia już jest w stanie "leżącym") i opuszcza dom tylko gdy musi, czyli gdy idzie do sklepu albo do pracy Więc co mówić o większym wyjeździe.
Oglądałam ostatnio Twój album. Jej, ale figurkę dalej masz piękną, naprawdę

A mój low carb szlag trafił. Wczoraj bardzo ładnie mi szło, ale dziś tż kupił pieczarkarze (i to takie naprawdę megadobre bo teraz 100m od naszego bloku otworzyli salonik piekarniczy i wszystko jest naprawdę świeżutkie i pyszniutkie) no i co...Na śniadanie zjadłam znów jajówę, potem pół wieśniaka z wczoraj z pół wczorajszej grahamki ale teraz oczywiście pożarłam połowę tego pieczarkarza. No ale dobre i to...Jeszcze tydzień temu jadłam całego na raz i jeszcze dokładałam szynkę i lałam sosem czosnkowych Dobrze że chociaż ze słodyczami się trzymam.

W ogóle to kimnęłam się trochę. Na 19 lecę jeszcze na 2h do pracy i weeeekeeeend Tyle że mi się zaliczenia zaczynają to też kiszka Bo trzeba będzie trochę się pouczyć

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-05-23 o 14:16
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 14:42   #3122
sanderaM
Rozeznanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Hej
Ja wczoraj nie miałam chwili żeby wpaść bo najpierw uczelnia a potem spotkanie ze znajomymi
Ale menu ładne :
ś: płatki owsiane + trochę bakalii+ jogurt naturalny + łyżeczka dźemu brzoskwiniowego
2ś: 1/2 kefiru
o: 2 szaszłyki + sałatka
p: 1/2 kefiru
k: serek wiejski z warzywami
+ 2 małe piwa
Niestety wczoraj nie było ćwiczeń bo wróciłam o 23 a dzisiaj na 8 miałam zajęcia. Ale jestem dumna bo znajomi jedli a ja nic nie ruszyłam
Dzisiaj dietetycznie dobrze chociaż koleżanka siedzi obok i lody je !
A ja teraz lecę się pakować bo jadę z koleżanką do domu
Makaron super że jesteś zadowolona
Zośka co tam u Ciebie?
Stary 2013-05-23, 16:25   #3123
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Co za buciki? Pokaż ja się czaję za jakimiś na wesele... bo kurde nie mam butów! w ogóle bardzo ciężko u mnie z doborem butów... wąska stopa- ciągle odstaje z boku i spadają;/ niewymiarowa stopa- 35 za małe, 36 za duże no nie znalazłam jeszcze idealnych butów i jeszcze żeby były wygodne i nie obcierały żebym mogła w nich wytrzymać dłużej niż mszę w kościele nie chcę iść w balerinkach, bo to przecież zabija cały wygląd weselny, a na dodatek jestem niska i przy moim TŻ-cie będę wyglądać komicznie jestem w stanie dać naprawdę więcej za buty, ale żeby były! Żeby pasowały!

Ja kolekcjonuje wysokie buty do oglądania, bo w nich nie chodze jakoś nie mam okazji Juz zapowiedziałam mamie że ma mnie gdzieś zabrać żebym mogła sie ładni ubrać i założyć nowe buciki
Takie o kupiłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8ec21670a5cd74697dd6aca30710b89c.jpg (21,5 KB, 12 załadowań)
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 19:26   #3124
mielnus
Wtajemniczenie

jak można się oczyścic?? Chce jeden taki sobie dzień zrobić np. Jutro... NIe ćwicze już kompletnie bo mi sie nie chce. Najpier chce do 60kg dojść a pozniej będe się już ujędrniać ćwiczeniami np basenem itd.

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ja kolekcjonuje wysokie buty do oglądania, bo w nich nie chodze jakoś nie mam okazji Juz zapowiedziałam mamie że ma mnie gdzieś zabrać żebym mogła sie ładni ubrać i założyć nowe buciki
Takie o kupiłam
śliczne te buciki... wcale nie takie wysokie. Te na konturnie to dobra ściema Niby obcas wysoki a w rzeczywistości bardzo wygodne.

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

w ramach oczyszczenia jutro planuję:
I. 9:00 - jogurt bnaturalny + zielona herbata
II. 12:00 - 2 jabłka
III. 16:00- sałatka warzywna (sałata lodowa, papryka, kukurydza, pomidor, przyprawy)
IV. 19:00- jogurt naturalny
cały dzień woda woda woda...
myślę że to dobry pomysł na jednodniowe oczyszczenie.
Stary 2013-05-23, 22:00   #3125
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

No przecież jestem
Pojawiasz się i znikasz Podobnie jak ja!! Jakoś też nei mam weny do pisanioa. Nic mi nie idzie tak jak bym chciała. Nawet diety poczciewie nie mogę zacząć..

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
czbasia powiem Ci, że Twój post mnie zmotywował by jednak dietę trzymać bo i wczoraj wieczorem i dziś miałam niebezpieczne ciągoty i zanik silnej woli a tak jakoś się udało
a co do opalania to ja opalona być lubię ale opalanie to zaraz po prasowaniu znienawidzona czynność i też wiecznie cienia szukam a 5 min to maks leżenia na słonecznej patelni( czyli rozłażenie ręcznika, ustawienie muzyki i zwijam się do domu)
:
Hhaha!! Ja kogoś zmotywowałam... No superr!!! Ale mi poprawiłaś humoor.. "I powiem Ci ze mogę też pozyteczna inna rolę spełniać.. Powiesić moją fotę na lodówce i skutecznie będę odstraszać..
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 22:09   #3126
dzaga1989
Zakorzenienie

Mielnus, ćwiiiicz Ćwicz dalej. Nie tylko dla figury tylko dla samopoczucia. A wcześniej co ćwiczyłaś że Ci się nie chce? Może jakieś inne ćwiczonka wybierz. Ja zakochałam się w zumbie np. Ale dla mnie jest zbyt mało wymagająca więc chodzę od czasu do czasu. Ale już intensywny aerobik przy fajnej muzyce dużo daje.

A jadłospis myślę że spoko. Nie będziesz głodna a faktycznie takie produkty Ci pomogą. Nie wiem tylko czy 1 dzień coś da. Pamiętam że kiedyś była taka dieta którą promowała Joanna Brodzik. Była bardzo chwalona, podobno fajnie oczyszczała, ale trwała 7 dni.

U mnie już weeeekeeeeend Za mną bardzo udane zajęcia. W ogóle mam bardzo fajne grupy więc wracam do domu pełna pozytywnej energii. Mąż pognał do pracy na nockę więc zostałam sama. Zrobiłam sobie drina z wódki i soku grejfrutowego i oglądam Geordie Shore Takie to głupie, ale zarówno GS jak i JErsey Shore oglądam namiętnie od początku

Edytowane przez dzaga1989
Czas edycji: 2013-05-23 o 22:11
dzaga1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 22:20   #3127
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Madziu, piękne te Twoje włosięta Wykańczam co prędzej to moje smarowidło i biegnę po Bingo!
Kupuj, bo naprawdę super maska ja mam już w sumie 5 masek, a jak będę miała okazje to jeszcze ze 2 bingo chciałabym dorwać
Cytat:
Nad morzem się zrelaksowałam, oczy nacieszyłam i widokiem morza i tradycyjnie odwiedziłam żuberki choć rano wstawać się nie chciało to jestem zadowolona, że dałam się Tż namówić (akurat oboje mieliśmy czas wolny a to już nie częste święto)
a dziś już zakończyłam uzupełnienie braków zębowych i cieszę się pełnym uzębieniem i szczerze się cały wieczór
A i kupiłam dwie pary spodnie na lato- czerwone( no malinowe) i zielone - są to moje pierwsze ever kolorowe spodnie i to w rozmiarze mniejszym o 2 od ostatniej pary( a spodnie z jednego sklepu to można by uznać, że rozmiary w miarę równe)
Myślę co tu by jutro upolować na promocji w Rosmanie i spać nie mogę
Pokaż się koniecznie w nowych spodniach super, że 2 rozmiary mniejsze i wielkie brawa
Hehe ja też dziś trochę poszalałam w Rossmannie 60zł pooszłooo kupiłam pomadki ( dwie ochronne jedną nude ) kremy, lakiery, fluid, błyszczyk, hennę itp itd zadowolona jestem
Cytat:
A Ty wiesz, że mnie zakupy męczą? 2 godziny i mam dość łażenia, przymierzania i tylko nerwa łapię bo nic nie mogę dla siebie znaleźć
A moje włosy... wczoraj byłam u fryzjera Wy tu tak dbacie o swoje naturalki, a ja sobie refleksy zrobiłam no ale cóż zrobić, starość nie radość, trza walczyć z siwizną lata już nie te i tak długo wytrzymałam w swoim żywocie bez farbowania
Co do prostowania to przez cały pobyt w Anglii nie prostowałam ale wczoraj po obcięciu końcówek, refleksach fryzjerka mi wyprostowała i byłam wniebowzięta sama się sobie podobałam miałam tak błyszczące, gładziutkie i miękkie włosy, że non stop je macałam długo się nie nacieszyłam bo jak wracałam na busa to lunął taki deszcz, że się z mojej fryzury zrobiła bez kaptura, parasolki- jednym słowem zmokłam jak kura i wyglądałam niezbyt twarzowo aż wstyd było do busa wsiadać
Od razu uprzedzam, bo będziecie się domagać zdjęcia nie mam aparatu, a komórką nie wychodzi
Ja mogę łazić i łazić, uwielbiam zakupy a jak jeszcze są udane to już całkiem
Farbowanie wcale nie jest takie złe jak się dba o włoski i tak dumna jestem z Ciebie, że tyle czasu nie prostowałaś bądź dalej twardka i się nie daj
Stary 2013-05-23, 22:20   #3128
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie w klubie zołz mnie aż czasami przeraża moja podłość

Ty czarownico paskudna! dzisiaj tyż spadek?

niee e dziś było więcej o 0,1
Cytat:
No i ciekawe jak u Lady z maturą? nie odzywała się? chyba na stałe nas już opuściła...
kiedyś wpadła napisała, że odchodzi, bo wiele dziewczyn nie rozumie itp nie powiem, że się nie cieszę
Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Powoli się przełamuję, żeby z wami zacząć systematycznie pisać
Tyyy się nie przełamuj tylko pisz!!! brakuje nam Ciebie
Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
I chwała jej za to... tak mnie ta dziewucha drażniła,że... :pala

Uff nadrobiłam ale ciężko było nie powiem
Stary 2013-05-23, 22:37   #3129
dzaga1989
Zakorzenienie

A o co z Lady chodziło? Jakieś zgrzyty były? Ostatni który w ogóle tutaj pamiętam to ten o zakładaniu wątku, a wcześniej ten "Olowy" Tylko w przypadku ostatniego już nawet nie pamiętam o co poszło, ale chyba o to że te prezenty od faceta tak brała
Stary 2013-05-23, 23:17   #3130
Japanication
Zadomowienie

Cytat:
Krok 3

Zaplanuj 5 posiłków dziennie:
  • I śniadanie – 200 kcal
  • II śniadanie – 150 kcal
  • obiad – 350 kcal
  • podwieczorek – 100 kcal
  • kolacja – 200 kcal
Pamiętaj, że między posiłkami powinny upłynąć mniej więcej 3 godziny. Uwaga: należy spożywać kilka mniejszych posiłków, a nie np. 2 duże, nawet jeśli w sumie mają 1000 kcal.
Kcal nie mają aż takiego znaczenia - bardziej się patrzy na proporcje białko/węgle/tłuszcz i indeks glikemiczny danego produktu.
Nie widzę też aby wspominali, że ostatni posiłek na bazie białka i tłuszczu należy spożyć 30-45 minut przed snem - to jest istotne.

Oprócz diety siłownia + aero do zrzucania wagi, koniecznie oba.
Japanication jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-23, 23:58   #3131
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość

śliczne te buciki... wcale nie takie wysokie. Te na konturnie to dobra ściema Niby obcas wysoki a w rzeczywistości bardzo wygodne.
Oj są wysokie mają 13cm dobrze, że platforma je trochę ratuje

Ja właśnie wróciłam do domku także już ide się ogarnąć
Stary 2013-05-24, 01:16   #3132
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:

Gratuluję zakupów i to jeszcze o 2 rozmiary mniejszych spodni
Cocktail no ale jak się ma więcej do zrzucenia to i łatwiej mniejszy rozmiar założyć

Cytat:
No bez internetu to porażka

No ja niedługo skończę 27 wiosen i jeszcze polskiego morza nie widziałam fajną Ci niespodziankę TŻ zafundował
Wiesz nawet ten kilkugodzinny wypad to już coś, dobrze, że masz taką możliwość, bo niedaleko może kiedyś spełnię swe marzenie...

No gratuluję! nowe spodnie muszą cieszyć a jak jeszcze w mniejszym rozmiarze to radość podwójna

Ja też myślę i mnie już głowa boli czuję, że pół dnia spędzę w Rossmanie aż TŻ mnie stamtąd nie zabierze siłą
heroine cieszę się z tych spodni jak głupek
Osobiście dziś 2 Rosmany odwiedziłam ale dzielna byłam i tylko pielęgnacja wpadła w moje łapki: 2 kremy pod oczy, 1 do twarzy, 2x płatki żelowe pod oczy, 2x kapsułki-rybki z rival de coś i bibułki matujące i wsio choć nie powiem pomadki kusiły ale mam tyle kolorówki, że do końca życia nie zużyje zwłaszcza, że nie często się maluje tak kompleksowo

Cytat:

chciałabym,żeby moje dzieci jak troszke podrosną też miały o mnie takie zdanie jak Ty
A Tobie gratuluję zakupu spodni przede wszystkim za to,ze są dwa rozmiary mniejsze
Like
hm ja myślę, że nawet za te 2 dni docenią pewnie się jakimś milusią niespodzianka pochwalisz

Cytat:

Jak mi Ciebie kobieto brakowało!!!!! strasznie się cieszę że wróciłaś i nigdzie się już nie wybierasz !!!!
monia nam Ciebie też brakuje wizyta mamusi ok ale jak mamusia wyjedzie to proszę częściej zaglądać
Tak od siebie powiem, że po jedym opakowaniu tabletek to nie warto zmieniać, lekarze mówią, że ok 3 miesiaće to okres gdzie organizm się dostosowuje i np. u mnie się sprawdziło - 2 miesiące dziwnych plamień a potem ok i nie narzekam wcale ale to tylko moje zdanie, jak się bardzo źle czujesz i boisz się brać dalej to pewnie, że idź do lekarza i proś o zmianę. zdrówka i mniejszego apetytu

Cytat:
Takie o kupiłam
Cocktail niezłe buciki, jak dla mnie tylko do podziwiania ale jak wygodne to zazdroszczę podwójnie bo nogi jak marzenie muszą wyglądać

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
. Nic mi nie idzie tak jak bym chciała. Nawet diety poczciewie nie mogę zacząć..
-

Hhaha!! Ja kogoś zmotywowałam... No superr!!! Ale mi poprawiłaś humoor.. "I powiem Ci ze mogę też pozyteczna inna rolę spełniać.. Powiesić moją fotę na lodówce i skutecznie będę odstraszać..
czbasia bo ja to wstydliwa jestem i jak mówisz, że dam radę to wstyd mi rady nie dać taka pokrętna logika, ważne, że odpędza od lodówki
a Ty to roboty, innych motywujesz to i Ty zaraz kopa na rozpęd diety dostaniesz

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Pokaż się koniecznie w nowych spodniach super, że 2 rozmiary mniejsze i wielkie brawa
Hehe ja też dziś trochę poszalałam w Rossmannie 60zł pooszłooo kupiłam pomadki ( dwie ochronne jedną nude ) kremy, lakiery, fluid, błyszczyk, hennę itp itd zadowolona jestem
meeedzik jak oddam i odbiorę spodnie od krawcowej (kurduple muszą skracać) to się o fotkę postaram
ładne zakupki

I ja dziś poszalałam, patrzę w kalendarz a dziś już 23 i za kilka dni foto porównawcze i d... spięłam i dietkę trzymam na 100% i to działa, taki wew. strażnik-wstyd, że brak efektów będzie/wzrost wagi itd
Dziś z Ewą skalpel i total trening oraz tifoczki i MelB BUM i przy wentylatorku co pot osuszał wytrwałam
Stary 2013-05-24, 08:52   #3133
mielnus
Wtajemniczenie

dzięki dzaga. Włąsnie osttanionie mam wogóle ochoty na ćwiczenia. Ta pogoda i strasznie niskie ciśnienie. Ostatnio miałam 106/62 ;/ I nie ma się co dziwić że nie mam na nic ochoty. Mięśnie mam ładnie rozbudowane pod tłuszczem;/ Zrzuce 3 kg i wtedy basen., bo normalnie to kocham pływać.
Stary 2013-05-24, 09:04   #3134
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Witam resztę dziewuszek

A jak tam Twoje "czworaczki" ??? dajesz nadal radę?? Kiedy rodzice tych dziewczynek wracają?? Przysyłają Ci chociaż pieniądze na ich utrzymanie?[COLOR="Silver"]

Odwiozłam je w zeszłym piątek do ich babaci 300km.ode mnie za paliwo oczywiście nikt mi nie zrócił,ogólnie na pobyt dziewczynek poszło przeszło 600zł.a słowa dziękuje nawet nie usłyszałam.Gadałam z moją kuzynką-ich mamą dzień przed ich odwozem i od tego czasu cisza w eterze... Nigdy więcej nie dam się już tak hamsko wykorzystać,bo juz nie chodzi o kasę,tylko ile mnie to nerwów kosztowało no na szczęście już po wszystkim

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Już dawno kupiłam
Mam dokładnie ten http://bingospa.eu/pl/p/Koncentrat-c...a-BingoSpa/240 I powiem Ci, że w połączeniu z filiowaniem i agrafką albo przysiadami efekty są super Ja narazie odstawiam ze względu na te nogi, jak się wyjaśni to wrócę do tego, bo warto Także jak się zastanawiasz czy kupić to ja polecam

Teraz też tylko w spodenkach a raczej legginsach chodzę, ale jak byłam chuda to codziennie w spódnicach chodziłam, brakuje mi tego
Super,że jesteś zadowolona z tej pracy.Dzieki za tego linka,nie wiedziałam że Bingo można tak zamówić

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Cytat:
Hah, jak to? Chyba mój avatarek z owcą
Widziałam foty z Wood więc coś nie coś mi sie zapamiętało.Eh w ogóel takie goopoty mi się ostatnio śnią,że szkoda gadać to pewnie z zmęczenia
Stary 2013-05-24, 10:42   #3135
meeedzik
Zakorzenienie

Margotku to koniecznie postaraj się o fotki jak już odbierzesz od krawcowej ja jak byłam młodsza, to pamiętam mama musiała mi wszystkie spodnie zwężać, a ja tak tego nie lubiłam zawsze mega zakładki w pasie, bo żeby kupić dobre na długość to musiałam mieć je chyba 2-3 rozmiary większe taki szczupak byłam
cieszę się, że teraz nie mam żadnego problemu i wszystkie spodnie są jak na wymiar, długość idealna
No i widzę u Ciebie też super zakupki mnie korcą lakiery wczoraj dwa dorwałam za jedyne 3,39zł w promocji, ale co to 2 dla mnie kcem jeszcze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg baner-GLOSS-razem.jpg (49,6 KB, 21 załadowań)
Stary 2013-05-24, 11:28   #3136
zooska
Zakorzenienie

Dobra laski, robię come backa Podczytywałam was, także na bieżąco jestem co tam u was, ale odpisać....ooooch hell no ^^'
Szybko co u mnie- świat się wali. Koniec, dziękuję za uwagę Nie ma ani jednej rzeczy w teraźniejszym moim życiu, o której mogłabym powiedzieć, że wychodzi, jest dobra i mogę się w niej zatracić.
Także jakoś żyję, walczę z nadchodzącą depresją, kompulsami, starając się do niczego nie dopuścić no i staram się nikogo nie zabić

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 12:12   #3137
sanderaM
Rozeznanie

Hej
Widzę że spora część z nas została skuszona przez promocję w Rossmanie Nie powiem ja też się skusiłam i 70 zł poszło ... Ale zadowolona jestem bo kupiłam puder sypki z MaxFactora , szary eyeliner z Manhatanu , krem pod makijaż z AA , chusteczki do demakijażu, szampon z Czarną Rzepą i wkładki do butów Tylko zła trochę jestem bo tydzień temu kupiłam w SuperPharm w promocji tusz do rzęs i podkład a teraz bym miała jeszcze taniej
Ja dzisiaj dzień aktywnie spędzam . Od rana pieliłam z mamą a teraz się rozpadało więc dopijam herbatkę i lecę sprzątać w domku
Zośka bardzo Ci współczuję że ta się sypie u Ciebie. Taka dziewczyna jak Ty zasługuje na wszystko co najlepsze Ale pisz kochana na bieżąco może jakoś Cię wesprzemy?
Margot za spodnie o 2! rozmiary mniejsze . Już nie mogę się doczekać kiedy się nam w nich pokażesz I podziwiam za taką motywację
Like to rzeczywiście bardzo źle się zachowali Powinni Ci stokrotnie dziękować że im pomogłaś . A to w niedzielę Twoje święto
Coctail cudowne buty ! Normalnie się zakochałam A to przez internet kupowałaś? Bo mi zawsze w takich strasznie noga do przodu leci
O przypomniałyście mi o tej masce Bingo idę zobaczyć czy mam taką
Do później
Stary 2013-05-24, 12:40   #3138
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra laski, robię come backa Podczytywałam was, także na bieżąco jestem co tam u was, ale odpisać....ooooch hell no ^^'
Szybko co u mnie- świat się wali. Koniec, dziękuję za uwagę Nie ma ani jednej rzeczy w teraźniejszym moim życiu, o której mogłabym powiedzieć, że wychodzi, jest dobra i mogę się w niej zatracić.
Także jakoś żyję, walczę z nadchodzącą depresją, kompulsami, starając się do niczego nie dopuścić no i staram się nikogo nie zabić
Przeczekaj ten moment zobaczysz, że będzie lepiej
Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Coctail cudowne buty ! Normalnie się zakochałam A to przez internet kupowałaś? Bo mi zawsze w takich strasznie noga do przodu leci
O przypomniałyście mi o tej masce Bingo idę zobaczyć czy mam taką
Do później
Tak przez internet, ale nie czuje żeby mi noga uciekała nie ma za bardzo jak

Medzik też mam ten lakier nr 100 i raz pomalowalam nie dość że smugi to popodchodził mi powietrzem i miałam bańki ;/ Zdaj relacje jak u Ciebie sie spisuje może ja nie odtłuściłam wystrczająco płytki. Także ja jednak wole hybrydy przynajmnij nie czekam 3h żeby mi pazurki wyschły

A ja poćwiczyłam turbo spalanie ale tylko 6 rund I tak lepsze to niż nic
Stary 2013-05-24, 13:13   #3139
meeedzik
Zakorzenienie

Sandera widzę, że u Ciebie zakupki udane
Cocktail mam z tej serii nude i tez mi bomblował, ale nie smużył, myślałam że to może dlatego, że za szybko położyłam drugą warstwę? Zobaczę jak te się spiszą, promocja cały tydzień trwa więc mam nadzieję, że jakby było wszystko ok to zdążę kupić jeszcze jakieś
za ćwiczenia

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cocktail szukałam na necie opinii o tych lakierach i znalazłam bloga, dziewczyna miała 3 kolory między innymi numer 100 i z dwóch pozostałych była zadowolona ( jakis jasny fiolet i mięta ) a właśnie z tego bananowego nie bardzo :/ pisze, że do krycie potrzebne 3 warstwy, ale nie pisała nic o smugach
A ja mam taki kolor z Miss sporty i nie dość, że zasycha w expresowym tempie, nawet pomalowac nie zdążę to tez wychodzę bąble i mazy :/
Stary 2013-05-24, 13:56   #3140
dzaga1989
Zakorzenienie

Zosia, Dawaj łapke i uszy do góry Ja miałam strasznego doła jeszcze parę miesięcy temu chociaż starałam się tego nie okazywać. TŻ całe szczęście mnie pozbierał do kupy i tak przy nim drepcę. Także zostań na wątku - w kupie siła

Sandera, eleganckie zakupy Ja ostatnio doszłam do wniosku że na kosmetykach znam się jak wilk na gwiazdach Od paru lat używam tego samego tuszu, różu i podkładu i pomimo tego, że nigdy nie jestem zadowolona z efektu końcowego to nic z tym nie robię Jedynie pazury i usta gdzieś ostatnio częściej maluję na różne kolory i na tym koniec

U mnie dziś okropna pogoda. Już przedwczoraj było chłodno, wczoraj w ogóle zimno, a dziś leje jak z cebra i wieje tak że aż obkręca o 180 stopni! Cholera jasna! A chciałam iść na lumpy, do chińczyków, do Rossmanna.
A tak siedzę w domu czytam notatki na wtorkowy egzamin i i tylko mi żarcie lata przed oczami. TŻ śpi po nocce więc nawet nie ma się do kogo odezwać
Stary 2013-05-24, 14:35   #3141
Like_a_women
Zadomowienie

Dzisiaj dorwałam w końcu kable USB więc będę Was mogła raczyć fotkami
Stary 2013-05-24, 14:40   #3142
Like_a_women
Zadomowienie

Coctail Pozazdrościłam Ci czarnych sandałków i kupiłam takie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0339.jpg (122,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0340.jpg (95,6 KB, 20 załadowań)
Stary 2013-05-24, 15:10   #3143
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Zosiaczku mój kochany Mocno przytulam Wracaj do nas kochana w miarę możliwość dobrym słowem wesprzemy
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 15:29   #3144
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Monika Ooo dawno się czytałyśmy
Widzę że powolutku wszystko Ci się ładnie ułożyło. Fajnie że mama Cię odwiedziła. Mnie właśnie ta rozłąka powstrzymuje przed wyjazdem do UK. Gdyby nie mama to rzucałabym wszystko w Pl, brałabym tż i już by nas tu nie było. Ona teraz ciągle siedzi z babcią (bo babcia już jest w stanie "leżącym") i opuszcza dom tylko gdy musi, czyli gdy idzie do sklepu albo do pracy Więc co mówić o większym wyjeździe.
Oglądałam ostatnio Twój album. Jej, ale figurkę dalej masz piękną, naprawdę
No hej
Faktycznie dawno się "nie czytałyśmy" Ale to Ty nas opuściłaś!!
No u mnie jest dobrze, układa się super. Wierzę, że od przyszłego roku będzie jeszcze lepiej bo skończę kurs i zamierzam do pracy iść Także życie w Niemczech bardzo mi się podoba, jest tu dużo łatwiej niż w PL.
Ja przed wyjazdem też myślałam że będę strasznie tęsknić za rodziną i pewnie wrócę szybko z powrotem do Polski ale jest zupełnie inaczej Nie tęsknię w ogóle Fajnie jest się zobaczyć raz na jakiś czas tylko
Przykro mi z powodu babci. Bardzo ładnie ze strony Twojej mamy że się nią zajmuje. Znam wiele ludzi którzy mają gdzieś swoich "starych" rodziców ja takich ludzi nie rozumiem :/
Ahh dziękuję Moja figurka już wygląda zupełnie inaczej..... z 57 km przytyłam do 63-64 to jest straszne i ciągle przez problemy z antykoncepcją nie mogę schudnąć

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Pojawiasz się i znikasz Podobnie jak ja!! Jakoś też nei mam weny do pisanioa. Nic mi nie idzie tak jak bym chciała. Nawet diety poczciewie nie mogę zacząć..
No ja nie mam czasu choć czasami weny też mi brakuje i nic nie piszę.
A co ja mam powiedzieć???? Ważyłam 57 a teraz 64 i gdy tylko zejdę np. do 62 to za moment znowu jest 64. Mam normalnie ku.r.f.a dość!

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
A o co z Lady chodziło? Jakieś zgrzyty były? Ostatni który w ogóle tutaj pamiętam to ten o zakładaniu wątku, a wcześniej ten "Olowy" Tylko w przypadku ostatniego już nawet nie pamiętam o co poszło, ale chyba o to że te prezenty od faceta tak brała
Czy były zgrzyty to ja nie wiem. Nie mam pojęcia co się stało że Lady nie ma z nami może dziewczyny coś wiedzą

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:

monia nam Ciebie też brakuje wizyta mamusi ok ale jak mamusia wyjedzie to proszę częściej zaglądać
Tak od siebie powiem, że po jedym opakowaniu tabletek to nie warto zmieniać, lekarze mówią, że ok 3 miesiaće to okres gdzie organizm się dostosowuje i np. u mnie się sprawdziło - 2 miesiące dziwnych plamień a potem ok i nie narzekam wcale ale to tylko moje zdanie, jak się bardzo źle czujesz i boisz się brać dalej to pewnie, że idź do lekarza i proś o zmianę. zdrówka i mniejszego apetytu

No oczywiście że jak mama pojedzie to będę tu częściej
Właśnie też tak myślę nad tymi tabletkami że może jeszcze organizm się przestawi.... ale nie biorę już ich od 5 dni i zaczynam się dobrze czuć w końcu! Wrócił mi humor, nie jestem taka nerwowa jak byłam i nie mam potrzeby spania w dzień! Czuję się milion razy lepiej dlatego nie wiem czy wrócę do nich znowu :/ chyba zrobię miesiąc przerwy i za miesiąc wrócę do moich starych tabletek które znosiłam najlepiej czyli do Midiany.
Dziękuję

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Odwiozłam je w zeszłym piątek do ich babaci 300km.ode mnie za paliwo oczywiście nikt mi nie zrócił,ogólnie na pobyt dziewczynek poszło przeszło 600zł.a słowa dziękuje nawet nie usłyszałam.Gadałam z moją kuzynką-ich mamą dzień przed ich odwozem i od tego czasu cisza w eterze... Nigdy więcej nie dam się już tak hamsko wykorzystać,bo juz nie chodzi o kasę,tylko ile mnie to nerwów kosztowało no na szczęście już po wszystkim
Oooo to masz w końcu spokój!!
A wcześniej czemu babcia ich nie wzięła? tylko teraz dopiero?
Kurde ale chamówa..... żeby nawet Ci nie podziękować??? i kasy nie zwrócić??? szczyt bezczelności...... Ludzie to niewdzięczne świnie i tyle. A najgorsza właśnie jest rodzina! Też już się kilka razy przejechałam na rodzince..... i mój mąż też na swojej rodzince :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 15:29   #3145
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana co Cie nie zabije to Cie wzmocni!! głowa do góry!!! Ty zawsze wychodzisz nawet z najgorszych sytuacji Twarda babka jesteś i ja wierzę że za chwilę będzie już dobrze

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-05-24, 15:34   #3146
meeedzik
Zakorzenienie

Paula jejku ja mam tyle kosmetyków, że powinnam się schować wczoraj stanęłam w łazience i zapisywałam ile czego mam i sama jestem w głębokim szoku skąd tego tyle się nazbierało
Stary 2013-05-24, 15:42   #3147
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie dziś okropna pogoda. Już przedwczoraj było chłodno, wczoraj w ogóle zimno, a dziś leje jak z cebra i wieje tak że aż obkręca o 180 stopni!
Pogode to w ogóle popierdzieliło.... u mnie jest ciągle max.15 stopni! a w nocy nawet i 4 stopnie! Musimy kaloryfery właczać bo tak zimno. W Belgii, Holandii, Hiszpanii, Anglii i we Francji ponoć śnieg spadł! Hiszpania najbardziej zasypana gdzie o tej porze roku normalnie są tam upały po 30 stopni. Tu gdzie ja mieszkam przeciętnie w maju jest średnio 24-26 stopni. Otwarcie basenów niekrytych co roku jest tu 11 maja bo tak gorąco jest już a w tym roku cały czas są zamknięte bo taka zimnica.
Masakra jakaś !

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Kochane ja tyle ile mogłam to po odpisywałam a teraz muszę uciekać obiad robić Moja mama poszła do miasta z Oskarem a ja z Kolinem siedzę w domku bo zimno na dworze jak cholera! 12 stopni tylko
Nie długo mężuś wróci głodny więc muszę mu coś przygotować
Jeju jak dobrze że już weekend! Jutro się wyśpię w końcu!
Jutro będę z mamą po sklepach cały dzień buszować a w niedzielę jedziemy do mojej mamy chrzestnego bo mieszka też w Niemczech ale w Koblenz czyli 180 km ode mnie. Także wycieczka nas czeka Zajrzę więc do was w poniedziałek dopiero
Miłego weekendu wam życzę buziaki kochane

papapapa !!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-05-24, 16:49   #3148
Like_a_women
Zadomowienie

Cytat:
Oooo to masz w końcu spokój!!
A wcześniej czemu babcia ich nie wzięła? tylko teraz dopiero?
Kurde ale chamówa..... żeby nawet Ci nie podziękować??? i kasy nie zwrócić??? szczyt bezczelności...... Ludzie to niewdzięczne świnie i tyle. A najgorsza właśnie jest rodzina! Też już się kilka razy przejechałam na rodzince..... i mój mąż też na swojej rodzince :/
Bo była w Niemczech,opiekowała się kimś.Teraz przyjechała,miała być dopiero 24-ego,więc się cieszę że tydzień przed się uwolniłam.Co do tego ich chamstwa,to trudno w końcu to świadczy o nich,nie o mnie.Ha,a co do rodzinki to możemy se piątkę przybić-rodzinka mojego męża to też taka,ze szkoda gadać

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej
Widzę że spora część z nas została skuszona przez promocję w Rossmanie Nie powiem ja też się skusiłam i 70 zł poszło ... Ale zadowolona jestem bo kupiłam puder sypki z MaxFactora , szary eyeliner z Manhatanu , krem pod makijaż z AA , chusteczki do demakijażu, szampon z Czarną Rzepą i wkładki do butów Tylko zła trochę jestem bo tydzień temu kupiłam w SuperPharm w promocji tusz do rzęs i podkład a teraz bym miała jeszcze taniej
Ja tez dziś odwiedziłam Rossmana dali mi nawet płytę z bajkami do posłuchania
Wieczorem chce wybrać się do SCC właśnie do SuperPharm,ale nie wiem czy TŻ ze mną pojedzie,bo samej mnie wieczorem nie puści
Monia Mówisz Twoja mama przyjechała?To fajnie jak się zajmnie dzieciaczkami,możecie z mężem gdzieś wyskoczyć.Ja czekam,bo teść przyjedzie po dzieci i mam wolną chatę i to od niepamiętnych czasów

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

a,dodałam zdjecia do albumu Na jednym sa moje dzieciaczki.Narazie tylko dwa,ale będzie więcej.Zdjęć oczywiście,nie dzieci-broń Boże
Stary 2013-05-24, 17:13   #3149
meeedzik
Zakorzenienie

Like śliczne butki no i super zdjęcia, proszę o więcej
Stary 2013-05-24, 18:07   #3150
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Paula jejku ja mam tyle kosmetyków, że powinnam się schować wczoraj stanęłam w łazience i zapisywałam ile czego mam i sama jestem w głębokim szoku skąd tego tyle się nazbierało
Zebys tak zobaczyla moja kolekcje odzywek i olejow.
Ostatnie dwa dni mialam przechlapane, w ogole czasu na internet nie bylo.
W srode babska kolacja z kolezankami i szefowa calkiem przyjemny wieczorek. Wrocilam do domu pozno, i zajrzalam do kocicy....nie uwierzycie, ta diablica powyciagala sobie szwy myslalam ze mnie cos strzeli. Wczoraj jezdzilam z nia znow do weta, zaszyl ja ponownie i zalozyl kolnierz, zeby sobie nie skubala tej rany. W kilka dni sie podgoi i zablizni, a szwy juz zdejme jej sama. Ale ile sie strachu przez nia najadlam, to moje.
O diecie nie ma co mowic, dostalam wczoraj okres, a juz od poniedzialku mialam systematyczne podjadanie roznych slodkosci. Waga podskoczyla prawie o 1 kg - no, woda przed okresem, nie ma powodu do paniki. Ale wolalabym zdrowiej jesc i jakos mi nie idzie. W pracy harowa, po poludniu jestem zmeczona piekielnie, i ta mala kawa i ciastko sama z siebie na stol wjezdza. No, ciezki okres, aby przetrzymac.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości