|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
nigdy nie jadłam szparagów
|
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
wiecie co....
przed przyjazdem do Anglii ja tylu rzeczy nie jadlam, że szok. najpierw nic mi nie smakowało, nic nie umiałam jeśc angielskiego. ale po czasie chyba człowiek się przyzwyczaja, smak się zmienia. i teraz lubię wiele wynalazków angielskich o których wcześniej mi się nie śniło, że będę jeść. |
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo apetycznie wyglądają te szparagi, a ja jeszcze nigdy ich nie jadłam
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wolno nam jajka w koszulce? Nie jadam, bo nie przepadam za takim na miękko, ale nie wiedziałam, że nie wolno.
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
jak tam Twoja sprawa z Zus??
|
|
|
|
#1357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Przylazalam jeszcze
Tż utknal w korku i niewiadomo kiedy wroci. A mnie cos w szyjce kłuje do tego czuje jak maly jest nisko i sie głowa wypycha. Ale niech on jeszcze siedzi ![]() Cytat:
az za pieknefajny pomysl z ta dzialeczka, zwlaszcza jak sie mieszka w bloku. U nas w miescie takie sa, tylko, ze trzeba kupic i znajduja sie dodatkowo nad rzeka wiec jest cudnie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V
Była ta babka u mnie w pracy po poprawkę. Kasę mam dostać na konto, ale ciekawe, czy będę czekać kolejne 30 dni...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie
masz podobne przeboje jak ja z tym Zusem, ale mi o dziwo dzisiaj przyszła kasa za kwiecien
Edytowane przez iwona335 Czas edycji: 2013-05-24 o 19:31 |
|
|
|
#1361 |
|
Zadomowienie
|
Ja staram sie nie jesc takich jajek, mimo ze wlasnie w takiej postaci je uwielbiam. I chyba jajka ze sprawdzonego zrodla nie zaszkodza o ile jesie je od czasu do czasu.
|
|
|
|
#1362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale po prawdzie, ja też może dwa zjadłam w ciąży. ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
ale później mi się zmieniło i bardzo lubię jajka na miękko )tutaj w Anglii lubią jeść frytki z jajkiem na miękko )albo frytki z octem winnym i solą )
|
||
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zjem kazda ilosc niezaleznie od tego, ile i czego zjadlam wczesniej i niezaleznie od wszystkiego w ogole ![]() Zawsze jak ktorys z moich wspolpracownikow jedzie sluzbowo do UK albo IE, wraca z paka dla mnie. Po godzinie nie ma sladu, a moja prackowa klawiatura zajezdza octem przez tydzien ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Masz ci los, wybryk natury, czyta w myslach
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Ja szparagi w sumie od jakichś dwóch lat jem. I bardzo lubię
![]() PS. Rozmawiałam z ginem... Pytał czy mam furagin w domu , powiedziałam, ze nie. To zalecił kupić Urosept i zażywać przez 5 dni potem powtórzyć badanie i już z tym badaniem wtedy na wizytę tak jak mam planowo 7.06 Wspomniałam mu też, że brzuch mi się stawia (twardnieje) jak chodzę i nie jest to przyjemne...kazał brać do 2 nosp dziennie lub Buscopan jak macica nie puści/nie zmięknie to tak zażywac do wizyty potem będziemy myśleć... Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-05-24 o 19:38 |
|
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
))no dokladnie. pierwszy raz jak sprobowalam czipsy octowe to myslalam, ze nie dam rady, ale teraz uwielbiam ))trzeba sie przekonać. inne rzeczy które dziś uwielbiam to: - sos miętowy - taramasalata - czipsy octowe - kebab z baraniny Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-05-24 o 19:55 |
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona obyś miała rację, że kolek nie będzie |
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)ja NIE ZNOSZĘ czipsów śmietankowych ze szczypiorkiem, bleee |
|
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Ma
Cytat:
![]() przy następnym zwolnieniu chyba zadzwonię do kadrowej i powiem, że skoro dla niej niezwloczne wyslanie zwolnienia trwa prawie miesiąc, to może przeleje mi najpierw swoją wypłatę, a później ja jej odeślę, jak dostanę zasilek z ZUSu, bo widocznie dla niej to nie problem, jak nie ma się wypłaty przez 2 miesiące... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dopiero zjadlam ciasto czekoladowe, a juz mam ochote na chipsy przez wasze opisy
|
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobac
Cytat:
ciekawe czy do porodu zdążą mi wysłać kase za maj
|
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobac
Cytat:
|
|
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją
Cytat:
ta kadrowa jest jakaś nienormalna... za pierwszym razem była inna i wyslała 2 zwolnienia na raz za luty i marzec, kasę dostałam w kwietniu. a teraz znów cisza. W środę będę w pracy, poproszę o kontakt do nowej kadrowej i ją opierdzielę,bo tak być nie może. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak jak pisałam to teraz mam już swój komputer tutaj i skonczyły się braki w dostawie internetu to postaram się być częściej i zdawać na bierząco relację do u nas. Mój TŻ dziś nadal walczy z malowaniem w naszym mieszkaniu i właśnie się zabrał za pokój Tymusia bardzo mnie to cieszy, a ja to sobie tradycyjnie leniuchuje cały dzień
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo np. w Egipcie mc smakuje duzo gorzej niz nasz |
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
to taka jakby pasta z ryby, ikry, z cytryna i przyprawami.
Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2013-05-24 o 19:57 |
|
|
|
#1377 | ||||
|
Zakorzenienie
|
robi wrażenie
)Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ewusia709: super, że zdrowiejecie i że do nas zagladasz. No i że Tymek tak ładnie rośnie!! tak, madi ja mam takie łóżeczko. Wygląda bardzo stabilnie i mocno, jest sosnowe (jeśli sie nie mylę). Cytat:
idę dalej nadrabiać, na dworze leje.. a moje ciśnienie mam wrażenie, że jest mega niskie (skoro normalnie mam 90/60)
|
|
#1378 |
|
Wtajemniczenie
|
czuje się dzis ignorowana
![]() a tego, ze spakowalam dzis torbe nikt nie zauwazyl
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
a pokazałaś?:P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.

Tż utknal w korku i niewiadomo kiedy wroci. A mnie cos w szyjce kłuje do tego czuje jak maly jest nisko i sie głowa wypycha. Ale niech on jeszcze siedzi 
az za piekne

Moja tak raz rośnie raz ciut spada i na następnym wyniku znów rośnie więc nie wiem od czego to zależy ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a moje ciśnienie mam wrażenie, że jest mega niskie (skoro normalnie mam 90/60)