Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-24, 17:38   #991
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Blogerko wysłałam Ci zaproszenie na fb
Stary 2013-05-24, 17:46   #992
meduzza
Zadomowienie

I na ch.j wchodziłam na blogerki fejsbóka? Teraz to ja z domu nie wyjde, matko dziewczyno ale laska z Ciebie aż mnie skręca, serio
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 17:54   #993
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
I na ch.j wchodziłam na blogerki fejsbóka? Teraz to ja z domu nie wyjde, matko dziewczyno ale laska z Ciebie aż mnie skręca, serio
o tak, mialam te same mysli
a te zdjęcia w kostiumie kąpielowym-->

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 17:56   #994
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
A! Dziewczyny, nie wiem czy to znacie: http://marzycielskapoczta.pl/ Już kiedyś miałam pisać. Otóż można wysłać kartkę/list/paczuszkę do dziecka, które jest chore i np. nie chodzi do szkoły, przedszkola. Jest 40 dzieci, można "wybrać" po charakterystykach do kogo ma się ochotę napisać, adresy są podane no i w ten sposób można umilić dziecku dzień Ja na pewno napiszę, tylko myślę co bym jeszcze mogła wysłać? Jakąś kolorowankę czy coś Poprosiłam też siostrę, żeby z Grecji napisała, zawsze to jakaś atrakcja dla dziecka, które siedzi w domu, choruje
Sorka za spam ale może któraś by miała ochotę
O, ciekawy pomysł...

Lubciu dobrze że to nic poważniejszego, rehabilitacja na pewno pomoże
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 17:57   #995
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Ja mam zupke jarzynowa z bobovity i z tego co koljarze to w skladnie jest olej rzepakowy
O!! To jest to!

Cytat:
Będę, będę-koniecznie oleje lub masło ale jeszcze nie zorientowałam się kiedy można dawać...
Dasz znac, prawda?
Ja jestem fanka olei, az do smierci!!

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Nawijko Znalazłam w necie fote tych ciasteczek. Francuskie o smaku maślanym. MATKO JAKIE ONE PYSZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Nie kuśśśśś
(sprobuje na pewno!)

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 18:11   #996
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Apropo' dnia matki... Jej, nie mogę sobie wyobrazić, że ja też za kilka lat będę chodzić na przedstawienia do przedszkola, dostawać laurki, życzenia od bąbla... Oj.
ja będę ryczała za każdym razem
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Byliśmy dziś na bilansie 4 miesięczniaka i Wiktorek super idealnie się rozwija waży 7200 czyli w normie.
tylko zdziwiło mi mnie, bo HV nie kazała narazie rozszerzać diety, tylko poczekać do około 5/6 miesiąca
za wagę

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Mój jakie histerie urządza! Nie chce pić z piersi, wygina się, wije drze jak poparzony! Dziś od 7 udało mi się go nakarmić tylko raz! A z jakim wrzaskiem zanim zassał. O 15 rozmrażałam mleko, bo cholera mała nie chciała cyca a wodę z butli ciągnął aż miło. Ciekawe jak będzie wieczorem. Od wczoraj tak histeryzuje, nie mam już sił, razem z nim dziś ryczałam.
Jejku ciekawe czemu taka zmiana...
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Oto mój Wojtuś
Duży chłopak już
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Do oballowego albumu
słodziutka
Cytat:
Napisane przez iffonka7 Pokaż wiadomość
Nie moge ogladac filmikow z waszymi dziecmi bo Bartus jak je słyszy to zaraz w placz, serio juz ktorys raz z kolei mu sie to zdarzylo.
zazdrośnik
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
J

Nawijko Znalazłam w necie fote tych ciasteczek. Francuskie o smaku maślanym. MATKO JAKIE ONE PYSZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
Potwierdzam, pyyyycha
Stary 2013-05-24, 18:21   #997
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Byliśmy dziś na bilansie 4 miesięczniaka i Wiktorek super idealnie się rozwija waży 7200 czyli w normie.
tylko zdziwiło mi mnie, bo HV nie kazała narazie rozszerzać diety, tylko poczekać do około 5/6 miesiąca
Brawo!

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
aaa, jeszcze miałam się odnieść do Pstryczkowego komunijnego barana
ja miałam włosy tylko do początku ramion (dopiero na ślub dłuższe zapuściłam) i tak zazdrościłam koleżankom z pięknymi lokami, także nie narzekaj i najlepsze, że na komunii miałam te liche włoski założone za ODSTAJĄCE uszy i spięte spinkami, a do tego wielki strup na brodzie wyglądałam wprost urzekająco
Że uszy spięte spinkami??
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 18:23   #998
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
bijkora Ty z Lublina jesteś?

60km od Lublina

Blogerka już Cię nie lubię, za ładna jesteś

Włosomaniaczka

Stary 2013-05-24, 18:32   #999
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
60km od Lublina
aaaa, myślałam, że z samego Lublina

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
za wagę
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Brawo!
dzięki Dziewczyny

Mąż był w polskim sklepie i właśnie delektuję się redsikiem grejpfrut-ananas

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 18:44   #1000
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:
Mąż był w polskim sklepie i właśnie delektuję się redsikiem grejpfrut-ananas
pamiętam jak wyjeżdżałam na wakacje do pracy do Anglii i poszłam czasem do polskiego sklepu i kupiłam normalny chleb... ach... nie był pierwszej świeżości, pewnie rozmrażany, ale ten smak!
tęsknię czasem, często za Anglią...

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Zamieszczam w klubie moja smiechotkę. Nie chcę tu publicznie, bo tam TŻ jej spiewa
Stary 2013-05-24, 18:50   #1001
ania13.03
Zadomowienie

Dziewczyny, przepraszam Was, nie mam dzisiaj mozliwosci pisania z Wami ale musialam przyjsc sie Wam pochwalic
Mamy pierwszy obrot na brzuszek! Jestem taka dumna

A, dostalam dzisiaj probke tuszu Chanel (rozdawali na fejsie) i jest wielkosci polowy pelnowymiarowego tuszu szok. Jak bedziecie kiedys mialy mozliwosc to zglaszajcie sie po probki od Chanel bo warto

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 18:56   #1002
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Cytat:
60km od Lublina

Uff nie jestem sama teraz to juz w ogole poczulam sie jak spasla zebra patrzac sie na Blogerke A idz Ty cholero nie czysta zbrzydnij! Joke'as taki, czysta zazdrosc No zzera mnie kurna od srodka

Baby najdrozsze, chce zmienic kolor scian w salonie. Jako ze mamy takie penisowe meble i kolor ktory mi sie marzy nie pasuje do nich mysle - jaki? Chcialam wlasnie ten braz "cynamonowy deser" Duluxa ale spojrzalam na meble i nichuja nie bedzie pasowac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Dulux - kolory _wiata CYNAMONOWY DESER.jpg (14,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg meble penis.jpg (18,9 KB, 22 załadowań)

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 18:59   #1003
Wisienka_0809
Rozeznanie

Fewciu, dobrze, że sobie przypomniałam. Pisałaś, że zdjęliście Bance szelki na noc i spała lepiej. A ja właśnie miałam pisać po Twoim wczorajszym poście, że moglibyście jej ściągać szelki, jeśli nie na całą noc, to przynajmniej na to pierwsze nocne spanie, które zazwyczaj jest najdłuższe?
Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:06   #1004
bijkora
Rozeznanie

Penisowe meble jeju jeju...

Włosomaniaczka

Stary 2013-05-24, 19:13   #1005
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Szklanka, mój też płaczliwy i nieodkładalny, albo pogoda, albo czuje moje nerwy.... :/

były brzuszkoplecki, teraz czas na pleckobrzuszki
http://www.youtube.com/watch?v=Jn8LfxgYtiM

gdyby nie ten szkrabik kochany, byłoby mi dużo, duuuużo ciężej. A tak jak mam się nie uśmiechnąć do tego maluszka? Nie mam jak ciągle się smucić. No i dobrze z drugiej strony.

No i nie wiem już, który raz z kolei się cieszę, że was mam, jesteście niezastąpione, jeżeli chodzi o poprawianie humoru
moja dziś w tym temacie przeszła samą siebie !! mama przyszła mi pomóc w domu bo ona ciągle na rękach!

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
podczytuje, ale mam takiedo doła jak stąd na Madagskar....... nic mi sie nie chce, tylko zupę nawinie ugotowałam, z dzieciem sie bawie (teraz spi), dosyc mam tej sytuacji, omijamy sie jak dwa walczace tygrysy, nie odzywamy sie

Cytat:
Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej na ten staż. Oprócz mnie jest jeszcze 7 osób na to miejsce. Raczej mnie nie wezmą. Jak to szefowa określiła, jestem niedyspozycyjna, bo mam dziecko i ona też nie wie czy ja 8 godzin wytrzymam bez dziecka.. Przecież wprost by mi nie powiedziała "Nie bo masz dziecko"
Ale palnęłam też jedną głupotę. Zapytała się, czy uważam że mycie okiem, zmywanie podłogi, ścieranie kurzy, nalezy do obowiązków sprzedawczyni.
Ja odpowiedziałam że nie.
Ona się zapytała że kto niby ma to robić?
Ja że raczej sprzątaczka, ale dodałam też że ja bym mogła to robić bez problemu itd. Myślę że jestem już spalona
hm.... wg mnie to zależy co masz w umowie, wg mnie jako sprzedawca masz obowiązek dbać o sfere sprzedaży czyli w tym wypadku, książki żeby ładnie był poukładane nie skurzone, ale mycie okien? sorry....

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Jeny ryba kocham ryby

Ale mnie dzisiaj kusicie tymi smakami

Ja ostatnio mam ochotę zrobić na obiad Strogonowa ino mięso muszę kupić
jak to sie robi???
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Bokeh coś pomyliłaś, wg WHO karmisz do 6 miesiąca wyłącznie cycem, czyli nie wprowadzasz nic poza mlekiem matki! Nie ma obowiązku podawania mm po 6 miesiącu! Dalej karmi się piersią i powoli rozszeża dietę. A co do krowiego mleka po skończeniu roku, jak nic się nie dzieje czyli nie ma skazy czy coś to podaje się jakieś jogurty czy coś, a to na krowim jest. Ja na pewno nie będę mm podawać do 3 roku, wydaje mi się że to producenci takie coś wymyślają żeby mieć jak najdłużej rynek zbytu.

Mój jakie histerie urządza! Nie chce pić z piersi, wygina się, wije drze jak poparzony! Dziś od 7 udało mi się go nakarmić tylko raz! A z jakim wrzaskiem zanim zassał. O 15 rozmrażałam mleko, bo cholera mała nie chciała cyca a wodę z butli ciągnął aż miło. Ciekawe jak będzie wieczorem. Od wczoraj tak histeryzuje, nie mam już sił, razem z nim dziś ryczałam.

No dziadek pierwsza klasa

Uwielbiam ją!

Piotruś brawo!

po rehabilitacji nie będzie śladu po problemach

Mi się też kiedyś tak kaktus przyczepił! Na szczęście zauważyłam przed kasami

Misiek zasnął w wózku, Musiałam odciągnąć mleko, bo mi cyce pękały, ciekawe czy zje jak się obudzi, czy histerii ciąg dalszy.
tzn to był taki skrót myślowy że wg who przez pierwsze 6 miesięcy tylko cyc a potem można albo cyc albo mm tzn ja właśnie nie wiem bo jak byłam na takich wykdach (swoją drogą szklanka też na nich była) to taka kobita właśnie ds żywienia dzieci mówiła że powinno się karmic 6 miesięcy a potem lepiej podawać mm bo to co jest w mleko matki już nie zawsze wystarcza dziecku troche brednia chyba nie>? szklanko kojarzysz ten wykłąd?

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
słodziak trochę mi Krzysia Basi przypomina

chyba się ppodoba

zazdrosny

chyba wszystko jest PO

apropo co z Basia????

Jeny kobity taki mam dziś apetyt... że nie wchodze lepiej na tego fejsa blogerki bo chyba umre ze wstydu że tyle wpierdzielam

Hah meduzza ja znając mnie pewnie bym podejrzewała te czekoladki ten koleś ma jeszcze przyjść po iluś dniach na koejną ankietę?

Coś jeszcze miałam pisać ale....zpoamniałam
Stary 2013-05-24, 19:18   #1006
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
o tak, mialam te same mysli
a te zdjęcia w kostiumie kąpielowym-->
Cytat:
60km od Lublina

nie przesadzajcie juz

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przepraszam Was, nie mam dzisiaj mozliwosci pisania z Wami ale musialam przyjsc sie Wam pochwalic
gratulujemy
Stary 2013-05-24, 19:22   #1007
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
tzn to był taki skrót myślowy że wg who przez pierwsze 6 miesięcy tylko cyc a potem można albo cyc albo mm tzn ja właśnie nie wiem bo jak byłam na takich wykdach (swoją drogą szklanka też na nich była) to taka kobita właśnie ds żywienia dzieci mówiła że powinno się karmic 6 miesięcy a potem lepiej podawać mm bo to co jest w mleko matki już nie zawsze wystarcza dziecku troche brednia chyba nie>? szklanko kojarzysz ten wykłąd?
Kojarzę, ale z racji tego, że ona była z Enfamilu to jej nie ufam bo ona pewnie tak gadała, żeby ludzie kupowali po 6 miesiącu mm bo reprezentowała tego producenta i chciała to zareklamować. A jak się poczyta trochę na ten temat to wszyscy zalecają karmić jak najdłużej i właściwie wcale tego mm nie trzeba podawać. Wnerwiło mnie trochę to jej gadanie bo pewnie ktoś tam uwierzył w to, że po 6 miesiącu mleko matki jest bezwartościowe i pod jej wpływem może przestać karmić. Ale o to chodziło, żeby zarobić na mm Wtedy jeszcze mnie to średnio interesowało, teraz bym jej powiedziała, że głupoty wygaduje

Ania brawo za obrót!

Edytowane przez szklanka19
Czas edycji: 2013-05-24 o 19:23
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:26   #1008
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Kojarzę, ale z racji tego, że ona była z Enfamilu to jej nie ufam bo ona pewnie tak gadała, żeby ludzie kupowali po 6 miesiącu mm bo reprezentowała tego producenta i chciała to zareklamować. A jak się poczyta trochę na ten temat to wszyscy zalecają karmić jak najdłużej i właściwie wcale tego mm nie trzeba podawać. Wnerwiło mnie trochę to jej gadanie bo pewnie ktoś tam uwierzył w to, że po 6 miesiącu mleko matki jest bezwartościowe i pod jej wpływem może przestać karmić. Ale o to chodziło, żeby zarobić na mm Wtedy jeszcze mnie to średnio interesowało, teraz bym jej powiedziała, że głupoty wygaduje

Ania brawo za obrót!

Nono właśnie też tak myślę że tak mówiła żeby enfamil kupować ale fajna mi w takim razie specjalistka.... pff też wtedy mnie to nie interesowałao bo "eeee gdzie am do karmienia " hehe ale tez bym jej teraz pewnie coś powiedziała.

Kupiłam dziś w lidlu taka sylikonową forme na 6 lodów i patyczki do tego i już sie jaram że będę robić Hani za rok lody z jogurtów

albo https://polki.pl/kuchnia_przepisy_li...ml?cbr_id=9267

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2013-05-24 o 19:29
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:30   #1009
e_vel
Wtajemniczenie

Hej, oddzywam się tylko że żyję, choć padam na pysk.... cały strych posprzątałam (na raty bo Maja co chwilę się budziła)... Karinki wścieklizna nie opuszcza TŻ ma weekend już więc pewnie nie będę miała czasu się odezwać... buziole
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:30   #1010
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Hmm ale ten wczorajszy caly sloiczek to jest juz znany smak?
Bo sie zastanawiam czy kazdy nowy smak trzeba dzielic na 3 dni czy np tylko kilka pierwszych smakow, a potem od razu po polowie sloiczka

Wybacz kretynskie pytania
ja dałam cały słoiczek na raz nowego smaku ;] i wszystko ok. Ogólnie u mnie wyszło tak, że tylko kilka pierwszych smaków dzielę. Potem to ile Ola chce to zjada, jak chce cały, to daję cały, jak pluje, no to wiadomo,że nie zmuszę.
Cytat:

Mamy ktore wprowadzilyscie juz sloiczki podajecie to zamiast jednego posilku??? Czyli jak bylo 5 butelek na dzien to teraz 4 plus jedno karmienie zastapione sloiczkiem? Czy dzieci jedza tego poki co za malo zeby zastapic tym posilek?
Ola potrafi zjeść cały słoik a za godzinę 120ml mleka.
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ojj, musze stanac w obronie Bonitek!
Za 6 ziko? Gdzies Ty takie znalazla?
Moje PRZEPYSZNE maslane pelnoziarniste (do maczania w ince ) kosztuja ledwie 3,29zl i wystarczaja na cale 2 dni
(teraz na dluzej, bo zdradzam je z szrlotk sypana )
albo te hieny sie z nas chichraja
hahaha
Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość

Ja prawko zrobilam za 5 razdm i nawet duzo jezdzilam, dopoki tz prawka nie zrobil bo nie chcial mi dawac auta potem . A odkad mielismy wypadek i moje ukochane auto poszlo do kasacji to ani razu za kolkiem nie siedzialam.. a to juz ze dwa lata bedzie
ja za pierwszym. Fewciu :d w Siedlcach

kurka, ciężko z tym nadrabianiem , z 1o stron jeszcze :p
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:31   #1011
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Oto mój Wojtuś
Duży chłopiec już

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Do oballowego albumu
Śliczna!

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

Jejku ciekawe czemu taka zmiana...
Zastanawiam się czy to nie przez szczepienie Oby przeszło. Znów były cyrki przy karmieniu nocnym, ale jakoś udało się. Już śpi diabełek.

Cytat:

A, dostalam dzisiaj probke tuszu Chanel (rozdawali na fejsie) i jest wielkosci polowy pelnowymiarowego tuszu szok. Jak bedziecie kiedys mialy mozliwosc to zglaszajcie sie po probki od Chanel bo warto
Gratulacje!

Cytat:
moja dziś w tym temacie przeszła samą siebie !! mama przyszła mi pomóc w domu bo ona ciągle na rękach!

Jej co dziś z tymi dzieciątkami?

Bzdury gadała baba! Czy ona aby nie była z jakiegoś nestle czy coś w ten deseń? Po to się rozszerza dietę dziecka, bo więcej energii już potrzebuje, ale w życiu się nie zgodzę że mm jest lepsze od mleka matki na jakimkolwiek etapie życia dziecka.

Jej ale jestem dziś wypompwana Dobrze że jutro mąż w domu bo bym oszalała chyba, jakby Miś był taki jak dziś i wczoraj.

aaaa co mi mówił mąż
Mówi mi że w nocy Miś o 12 się obudził już na karmienie i płakał. On mnie trzy razy budził a ja nie słyszałam że dzieć mi płacze. Dopiero za 3 razem mnie obudził podobno się go pytałam czego chce ode mnie
Wcale tego nie pamiętam Nie wiedziałam nawet jak Michał w naszym łóżku się znalazł.
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:33   #1012
nafiyqa
Zakorzenienie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

To nie przesada blogerko, sexi mama z Ciebie!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:36   #1013
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
Nono właśnie też tak myślę że tak mówiła żeby enfamil kupować ale fajna mi w takim razie specjalistka.... pff też wtedy mnie to nie interesowałao bo "eeee gdzie am do karmienia " hehe ale tez bym jej teraz pewnie coś powiedziała.

Kupiłam dziś w lidlu taka sylikonową forme na 6 lodów i patyczki do tego i już sie jaram że będę robić Hani za rok lody z jogurtów

Bokeh a propo Lidla, nie wiem czy doczytałaś jak kiedyś pisałam, że Cię widziałam jak wracałaś z Lidla Ale to już jakiś czas temu było
A foremka fajna, ciekawe czy lody wyjdą
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:39   #1014
charlizz
Zadomowienie

Cytat:

mi położna enfamil polecała, jak pytała o radę któe mleko dobre
Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
nie przesadzajcie juz

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

gratulujemy
B. na fejsie?! też chcę!!!!!!
Stary 2013-05-24, 19:40   #1015
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
I wszystko jasne
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:43   #1016
mala_19kw
Zakorzenienie

Bokeh-jutro dam Ci przepis bo w chwili obecnej Oskar nie śpi i mąż (kasztan jeden ) mnie wkurzył
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 19:44   #1017
charlizz
Zadomowienie

Blogerko obczaiłam na fejsie i rzuciło mi się w oczy, że masz śliczne ząbki i taką figurę i cyce ok, szczupła jesteś a one nie są jak rodzynki jak u mnie ;]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 19:45   #1018
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
[/COLOR]Zamieszczam w klubie moja smiechotkę. Nie chcę tu publicznie, bo tam TŻ jej spiewa
Juz w klubie pisałam: Suuuuuper
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

Baby najdrozsze, chce zmienic kolor scian w salonie. Jako ze mamy takie penisowe meble i kolor ktory mi sie marzy nie pasuje do nich mysle - jaki? Chcialam wlasnie ten braz "cynamonowy deser" Duluxa ale spojrzalam na meble i nichuja nie bedzie pasowac
Moim zdaniem jakiś bardziej stonowany ten beż musisz wybrać niestety przy tym kolorze brązu na meblach bo z tym cynamonowym będzie się gryzło
Stary 2013-05-24, 19:49   #1019
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
gratuluję
Stary 2013-05-24, 19:54   #1020
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość
Fewciu, dobrze, że sobie przypomniałam. Pisałaś, że zdjęliście Bance szelki na noc i spała lepiej. A ja właśnie miałam pisać po Twoim wczorajszym poście, że moglibyście jej ściągać szelki, jeśli nie na całą noc, to przynajmniej na to pierwsze nocne spanie, które zazwyczaj jest najdłuższe?
Już myślałam, że nikt nie zauważył i poczułam się jak gorsza matka Dzisiaj uspałam ją w szelkach, zobaczymy co będzie... Tak strasznie mi Jej szkoda

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

Cytat:

Jak ja kocham lody z jogurtów!! Opycham się nimi każdego lata!

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
ja za pierwszym. Fewciu :d w Siedlcach
Podobno właśnie w Siedlcach nie jest trudno zdać
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości