Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają 28 50,91%
Zbudyniałe matki 0 0%
Rosną ciągle nasze brzuszki, coraz bardziej puchną nóżki 6 10,91%
Zbudynienia pełna głowa, nie opiszą tego słowa 5 9,09%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 10 18,18%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 6 10,91%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-24, 22:17   #3541
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
No to jestem
Wizyta trwało daługo bo 45 minut pomiarów w milczeniu. Później przez 5 minuty pani pokazywała nóżki, rączki, paluszki, buzinke no i co między nóżkami.
Niestety nie mam żadnych szczegółów, bo technik od USG nie może wydawać wyników pacjentowi, dopiero idzie to do lekarza a mój lekarz mi je przekaże. Podobno najdalej we wtorek Jedyne co wiem, to że cysta z jajnika nie zniknęła Ale trochę się zmniejszyła, więc jest ok.
Dostałam też płytkę i mam na niej miliardy zdjęć, więc jak po pracy sprawdze, to wrzuce tu buzinke
Co do płci A więc w naszym przypadku nub theory się nie sprawdziło póki co. Pani nie była na 100% pewna bo pępowina trochę się majdała, ale raczej będzie dziewczynka! Małż zaskoczony bo liczył na chłopca, ale i tak się cieszy że będzie miał małą księżniczkę w domu
I pani powiedziała, że tak współpracującego dziecka nie widziała jeszcze w swojej karierze - wszystko ładnie pokazywało jak je postukała i dokłądnie wszystko mogła ładnie wymierzyć.
ufff, to tyle Jeszcze z wrażenia mi się recę trzęsą

Matal, dopisz proszę dziewczynkę - Pola Aleksandra. Mam nadzieję, że już nic nie wyrośnie bo jutro idę na zakupy
Gratulacje, ważne, że dzidzia zdrowa.
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
ja wpisze w domu, jak zapomnę, to bij i przypominaj.
Gratulacje ofkors

My wracamy od lekarza, dostaliśmy leki, ale nie antybiotyk, bo podobno zwykła infekcja. Biedny Edi ;(

A kombinezon chyba 62 wezmę, najwyżej dokupie potem większy. Edi się wkurzal, ze miał za duży.
Dużo zdrowia dla Edzika, i buziaki od wizażowych ciotek.
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
super, że wyszłaś już

ja chcę konika do spania

mam ten w łapki rozmiar 62

piękne imię i gratuluję córeczki

jesteś wredna

info od Ladan
brzuch przestał boleć i zmiękł kroplówkę jej odstawili i dali to samo w lekach a jak znowu coś będzie nie tak to znowu kroplówka, ale ważne, że jest poprawa
super, że u Ladan się normuje, Kaśko smoczek ze sklepu z Barcelony, za 10 euro.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:22   #3542
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Znalazłam jeszcze książeczkę ze wszystkimi zabawkami Fisher Price- strasznie podoba mi się taki świecący konik morski Nawet mogę mieć różowego
Mamy tego konika Córka ma prawie 4 lata a konik dalej z Nią śpi. Myślałam, że jak braciszek się urodzi to może odda ale zaczynam powątpiewać

Ja gratuluję córeczki
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:23   #3543
Larysa88
Zakorzenienie

http://allegro.pl/pajacyk-baby-look-...269714012.html

może którejś się spodoba, dla chłopca czarny pajac
Stary 2013-05-24, 22:27   #3544
matallewar
Zakorzenienie

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...mowlecy-5a2311
Kupiłam 62, ostatni był, bo już nie ma

Także miejmy nadzieję, że pochodzi w nim młoda, jeśli zaniżają rozmiarówkę, to powinna z pół zimy w nim przechodzić

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

I w ogóle to już nic nie kupuję, bo już jestem pod kreską
Ale za to mam już sporo rzeczy dla małej

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:30   #3545
your Angel
czyli Endżi

Moje drogie, miałam przymiarkę do focenia, ale zdjęcia wychodzą okropne. Jest ciemno, pochmurno, kolory i faktury nie wychodzą, coś niefotogeniczny mój salon

To co mam na pewno jest nie dla każdego Ściany są w kolorze lekko zbledzonego czerwonego wina i ciut ocieplonej bieli. Na kolorowej ścianie mam instalację z papierowych motyli a na jasnej galerię zdjęć w pomalowanych jednolicie ramkach. Do tego gigantyczna lampa dmuchawiec i jasny dywan. Meble w kolorze ciemnego drewna.

Powrzucam parę moich inspiracji

A indygo przełamane ocieploną bielą mam w sypialni. Do tego błękitne i srebrne, błyszczące dodatki

Brzmi chyba dość... specyficznie, ale dla mnie super sprawa Czuję się jak u siebie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 101868118v1.jpg (37,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 02032013895.jpg (85,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg il_fullxfull.308630483.jpg (112,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg klisza.jpg (78,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg olunda-obraz__0130153_PE284405_S4.jpg (26,2 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg sypialnia_kolonialny_orientalny_brazowy_pomaranczowy_rozowy_4920.jpg (46,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 580767_480331238686767_608474482_n.jpg (133,2 KB, 17 załadowań)
Stary 2013-05-24, 22:32   #3546
Larysa88
Zakorzenienie

no ja dzisiaj pożyczyłam kasę od mamy i przelałam na swoje konto, bo nie miałam jak zrobić przelewu za ten kombinezon
w każdym razie cieszę się że jest już odhaczony z listy bo bałam się że już ich nie wystawią
Stary 2013-05-24, 22:34   #3547
nena_milka
Wtajemniczenie

http://allegro.pl/sliczne-buciki-nie...240553435.html
A dziewczyny też mogą mieć czachy a co!
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:35   #3548
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/sliczne-buciki-nie...240553435.html
A dziewczyny też mogą mieć czachy a co!
Ano mogą, teraz to w sumie wszystko można, chłopaki noszą rurki, a dziewczyny spodnie z krokiem w kolanach

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-24, 22:37   #3549
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość

Niby się nie znam, ale 2 lata z dzieckiem w pokoju???
moja ma prawie 3 i jeszcze z nami w pokoju ale juz niedlugo

laskawe dzis bylyscie oby jutro tez tak bylo bo od rana do wieczora w szkole siedze :/

kaska z zusu dzis wpadla, wiec wypuscilam sie na zakupy 300 zl peklo a w sumie nic nie kupilam oczywiscie wszystko dla dzieci, koszulke mezowi a na siebie mamusia zydzi

angel, swietne inspiracje, szkoda ze nie udalo sie zrobic fotek
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:40   #3550
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
Ano mogą, teraz to w sumie wszystko można, chłopaki noszą rurki, a dziewczyny spodnie z krokiem w kolanach

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
kaska z zusu dzis wpadla, wiec wypuscilam sie na zakupy 300 zl peklo a w sumie nic nie kupilam oczywiscie wszystko dla dzieci, koszulke mezowi a na siebie mamusia zydzi
po jakim czasie dostałaś?

kup sobie coś
Stary 2013-05-24, 22:41   #3551
dirtymagic85
Zadomowienie

Your Angel no z opisu to tak mi się podoba, że poezja! Zwłaszcza mocne kolory na ścianach przełamane bielą i ta inspiracja motylami! CZAD!
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:43   #3552
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 201

Cytat:
Napisane przez rubinka25 Pokaż wiadomość
Hej

Wczoraj zaszalałam na allegro.
Kupiłam sobie 2 sukienki ciążowe i 2 pary rybaczek bez tego pasa na brzuch. Mam nadzieję w tym przechodzić całe lato. Już nie mogę się doczekać kiedy przyjdą.
pochwal sie linkiem, mnie najbardziej pasuja te spodnie bez pasa a ciezko takie znalezc

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ja mam smoczek biały z czachą dla Jaśka.

moj tz kocha czachy wiec moj syn bedzie je wielbil. gdzie znalalzlas takiego smoka? jako ze ubranek nie kupuje to chociaz smoka bym zakupila

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ja-gratuluje corci!

Your Angel-gratuluje udanego usg. A salonem sie pochwal-nas tez to czeka w czerwcu/lipcu i wlasnie debatujemy nad tematem...wprawdzie pomoze nam kolezanka, ktora jest architektem i robi tez wnetrza, ale moze czyms nas zainspirujesz

A moj maz stwierdzil dzis, ze jestem dla niego mistrzynia swiata, ze ogarniam cala ta ciaze...ogolnie, ze podziwia kobiety w ciazy, bo to naprawde nie jest latwy okres...po ciazy zreszta rowniez. Zatem, drogie panie, jestesmy mistrzyniami

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
twoj maz jest mistrzem swiata ze potrafi to docenic.

moj dzis po wczorajszej awanturze zachowuje sie jakby chodzil kolo jajka. plakal juz tesciowej ze nabroil i czy napewno malemu nic nie bedzie. i dobrze! niech sie martwi za kare

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:43   #3553
matallewar
Zakorzenienie

Edi ma ponad 2 lata i też z nami w pokoju i na razie nie zapowiada się, że zostanie sam aż od Eleny nie będziemy się "wyprowadzać"
Potem zostaną we dwójkę w pokoju po prostu

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-24, 22:47   #3554
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dobry wieczór dziewczynki

Cytat:
Napisane przez katee86 Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie. Najpierw dobre wieści z większością narządów ok i będzie Synek.

Teraz gorsze, niestety duże naczynia wychodzące z serca nie są prawidłowe bo nie krzyżują się. Za 3 tyg. kontrola. Być może serce jest za małe teraz na ocenę, no i dzidzia niezbyt dobrze leżała. Z najgorszych scenariuszy to może być wada serca. 2 lekarki oglądały serduszko więc nie wmawiam sobie, że to pomyłka czy coś. Łzy ciekły mi w gabinecie, a jak wyszłam to masakra-jeden wielki ryk. Dziewczyna co za mną wchodziła miała bardzo przerażoną minę patrząc na mnie. Czekają mnie 3 tyg niepewności (a może i dłużej), całe szczęście że był ze mną mąż i mnie wspierał.
Gratuluję mężczyzny
Z serduszkiem nie martw się na zapas Myśl pozytywnie to i dziecię będzie się lepiej czuło

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Ja 6ty miesiac i na plusie 3.5 kg. Chyba ok bo lekarz chwalil za wage
Ja mam prawie 9 kg Boję się, co lekarz powie na kolejnej wizycie U prowadzącego będzie przerwa 2 miesiące. Już jest 6 więcej niż na poprzedniej wizycie, a podejrzewam, że w dwa tygodnie jeszcze 1,5 kg dojdzie

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

Wypuścili mnie dzisiaj ze szpitala już jestem w domku
Zrobili mi USG - i dalej nie wiem kto tam siedzi, bo pępowina była między nóżkami. Ogólnie to wszystko oki, dzieć waży 504 g, wahanie między terminami porodu to prawie miesiąc ale nie ja jedna mam takie wahania - poznałam w szpitalu dziewczynę, która ma takie same terminy jak ja

Jeśli chodzi o powód pobytu w szpitalu to spowodowane to było tym, że zrobiły mi się 2 polipy na szyjce macicy - i one krwawiły. Ale dali mi leki, i już nie krwawię kazali się oszczędzać, i nie sexić się przez 2 tygodnie a później mój lekarz prowadzący ma mnie skontrolować i powiedzieć co dalej ale ogólnie to w ciąży tych polipów się nie leczy (bo to się usuwa przez zabieg) one się albo samoistnie usuną w czasie porodu, albo wykonuje się zabieg po porodzie.

Zdążyłam się zorientować, że ladan jest w szpitalu - ale po swoim pobycie w szpitalu wiem, że lepiej tam leżeć jak coś się dzieje niż w domu być i myśleć co może się wydarzyć

napisze mi któraś co się tu działo przez ostatnie 3 dni
Witaj w domu

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Czy kombinezon zimowy może być 62 czy lepiej 68?
Ja wzięłam z 5 10 15 ten w rozm. 68. Jest ogromny, ale nie żałuję. Planuję dokupić jeszcze taki mniejszy, jakiś polarowy...

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie. Ponad 2 godziny opóźnienia lekarza, zwariować można
Grunt, że wszystko dobrze! Nawet teżet się załapał żeby polukać na ekran Powiem Wam, że mam dobrze z tym lekarzem z NFZ - robi mi USG praktycznie na każdej wizycie.
Mały jest wielki, bo ma 690 gramów i "ogromnego" penisa

Miałam stracha czy wyniki glukozy wyszły dobrze. Na czczo miałam 81 a po 2 godzinach 91 - a w tabelkach obok było, że norma tego drugiego jest od 110 Grunt, że gin powiedział, że jest bardzo dobrze.

Cytat:
No to jestem
Wizyta trwało daługo bo 45 minut pomiarów w milczeniu. Później przez 5 minuty pani pokazywała nóżki, rączki, paluszki, buzinke no i co między nóżkami.
Niestety nie mam żadnych szczegółów, bo technik od USG nie może wydawać wyników pacjentowi, dopiero idzie to do lekarza a mój lekarz mi je przekaże. Podobno najdalej we wtorek Jedyne co wiem, to że cysta z jajnika nie zniknęła Ale trochę się zmniejszyła, więc jest ok.
Dostałam też płytkę i mam na niej miliardy zdjęć, więc jak po pracy sprawdze, to wrzuce tu buzinke
Co do płci A więc w naszym przypadku nub theory się nie sprawdziło póki co. Pani nie była na 100% pewna bo pępowina trochę się majdała, ale raczej będzie dziewczynka! Małż zaskoczony bo liczył na chłopca, ale i tak się cieszy że będzie miał małą księżniczkę w domu
I pani powiedziała, że tak współpracującego dziecka nie widziała jeszcze w swojej karierze - wszystko ładnie pokazywało jak je postukała i dokłądnie wszystko mogła ładnie wymierzyć.

Matal, dopisz proszę dziewczynkę - Pola Aleksandra. Mam nadzieję, że już nic nie wyrośnie bo jutro idę na zakupy
Wow! Gratuluję

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:51   #3555
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość

po jakim czasie dostałaś?

kup sobie coś
po 27 dniach ale roznie wysylaja, ale nie przekraczaja 30 dni, ostatnio mialam po 3 tyg. tyle ze znowu rozesrane bo 300 zl mniej jak ostatnio i bylam dzis wyjasniac, ale dalej nic nie wiem tzn wszystko zalezy od ilosci dni, tyle mi powiedziala, ale dlaczego raz mi licza 28 dni, a raz 23 plus 8 i mi rozbijaja ta kase ale kij z tym, nie mam teraz czasu patrzec i rozkminiac
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:53   #3556
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
po 27 dniach ale roznie wysylaja, ale nie przekraczaja 30 dni, ostatnio mialam po 3 tyg. tyle ze znowu rozesrane bo 300 zl mniej jak ostatnio i bylam dzis wyjasniac, ale dalej nic nie wiem tzn wszystko zalezy od ilosci dni, tyle mi powiedziala, ale dlaczego raz mi licza 28 dni, a raz 23 plus 8 i mi rozbijaja ta kase ale kij z tym, nie mam teraz czasu patrzec i rozkminiac
Najważniejsze, że w ogóle wysyłają

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-24, 22:54   #3557
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam pytanie a propos wina bezalkoholowego: tak się zastanawiam, czy jak wypije się całą butelkę jednego np. wieczoru, to rzeczywiście nie dostarczy się dziecku % ???

Ach, w Piotrze i Pawle kupiłam osławioną Bavarię brzoskwiniową. Kupa śmiechu

Stary 2013-05-24, 22:56   #3558
passion80
Zakorzenienie

czyli jak myślałam, nie spieszą się wiem, że mają max 30 dni ale zamarzyło mi się, że się pospieszą

dobra, idę spać, sama, jak ja nie lubie samotnych nocek
Stary 2013-05-24, 22:59   #3559
matallewar
Zakorzenienie

Migdały
Zawierają magnez i wapń. Są szczególnie polecane w ciąży. Możesz je stosować gdy dopadnie cię głód lub gdy nie możesz jeść słodyczy. Świetnie usprawniają system trawienny. Pomagają także w atakach zgagi. Przyszła mama powinna mieć zawsze ich garstkę przy sobie. Warto zjadać po kilka migdałów po każdym posiłku. Działają zarówno zapobiegawczo w przypadku zgagi w ciąży jak i interwencyjnie, gdy już piecze. Migdały w ciąży są idealną przegryzką, dlatego warto je mieć „poupychane” po kieszeniach.

Jakby ktoś był ciekawy

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie a propos wina bezalkoholowego: tak się zastanawiam, czy jak wypije się całą butelkę jednego np. wieczoru, to rzeczywiście nie dostarczy się dziecku % ???

Ale to 0,0% czy 0,05%, czy ile?
Co oznacza "bezalkoholowe"? Ja piłam takie 0,00000% i wiesz, to jak soczek

Bavaria brzoskwiniowa to taka oranżadka, ja chcę normalnej spóbować

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-24, 23:00   #3560
ja :)
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za gratulacje Dostałam właśnie też wyniki online od lekarki i wyglada na to, że córeczka pięknie zdrowo się rozwija Waga jak narazie to 254 +/- 38gm. I pare innych szczegółów, ale nie będę Wam przynudzać

Doczytałam, że Ladan już dużo lepiej - bardzo się cieszę! Może szybciutko wyjdzie do domu, skoro już taka poprawa

Matal, uściskaj Edzika na zdrowie od wizażowych ciotek!
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 23:02   #3561
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mam ten w łapki rozmiar 62

info od Ladan
brzuch przestał boleć i zmiękł kroplówkę jej odstawili i dali to samo w lekach a jak znowu coś będzie nie tak to znowu kroplówka, ale ważne, że jest poprawa
też ten kupiłam, wzięłam ostatecznie 62 rozmiar i dorzuciłam jeszcze spodenki
ooo bardzo dobre wieści od Ladan, leki zaczęły działać, bardzo dobrze
Cytat:

brzoskwiniowa smakuje wg mnie jak zepsuta oranżada
ale ta zwykła bavaria 0% ooo ta jest super, jak piwko ,polecam

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 23:02   #3562
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to 0,0% czy 0,05%, czy ile?
Co oznacza "bezalkoholowe"? Ja piłam takie 0,00000% i wiesz, to jak soczek

Bavaria brzoskwiniowa to taka oranżadka, ja chcę normalnej spóbować
Na etykiecie jest napisane "wino nie zwiera alkoholu". Różowe, jakiejś firmy Vintense Syrah

Stary 2013-05-24, 23:04   #3563
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Moje drogie, miałam przymiarkę do focenia, ale zdjęcia wychodzą okropne. Jest ciemno, pochmurno, kolory i faktury nie wychodzą, coś niefotogeniczny mój salon

To co mam na pewno jest nie dla każdego Ściany są w kolorze lekko zbledzonego czerwonego wina i ciut ocieplonej bieli. Na kolorowej ścianie mam instalację z papierowych motyli a na jasnej galerię zdjęć w pomalowanych jednolicie ramkach. Do tego gigantyczna lampa dmuchawiec i jasny dywan. Meble w kolorze ciemnego drewna.

Powrzucam parę moich inspiracji

A indygo przełamane ocieploną bielą mam w sypialni. Do tego błękitne i srebrne, błyszczące dodatki

Brzmi chyba dość... specyficznie, ale dla mnie super sprawa Czuję się jak u siebie.
no po opisie to brzmi super, jakby jednak udało Ci się zdjęcia zrobić to wstaw

Cytat:

tak, też ostatnio spróbowałam tych smakowych bavarii, no to jak taki napój gazowany do reddsa się nie umywa
a bavaria najzwyklejsza jest najlepsza bo jest jeszcze niby zwykła ale taka nie zwykła rozumiecie prawda? nie no, taka z jaśminem chyba czy czym tam.
kupiłaś to wino? w Piotrze i Pawle? jaka jest jego nazwa bo nie wiem gdzie i jak go szukać :/
Stary 2013-05-24, 23:07   #3564
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
też ten kupiłam, wzięłam ostatecznie 62 rozmiar i dorzuciłam jeszcze spodenki
ooo bardzo dobre wieści od Ladan, leki zaczęły działać, bardzo dobrze

brzoskwiniowa smakuje wg mnie jak zepsuta oranżada
ale ta zwykła bavaria 0% ooo ta jest super, jak piwko, polecam

Yes, tylko nigdzie jej nie widziałam Tylko taką chyba niepasteryzowaną, ale jej boję się kupować

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
kupiłaś to wino? w Piotrze i Pawle? jaka jest jego nazwa bo nie wiem gdzie i jak go szukać :/
Tak, w P&P różowe jakiejś firmy Vintense Syrah Było jeszcze białe i ciemne a la wytrawne Kosztowały po 13,99.

Stary 2013-05-24, 23:08   #3565
rubinka25
Rozeznanie

Cytat:

Gratulacje córeczki
A swoją drogą imię Pola jako Pola czy zdrobnienie od Apolonia? Bo w sumie Apolonia Aleksandra to strasznie dłuuugie z nazwiskiem będzie... I do tego jeszcze ewentualnie później po mężu to się w rubryki nie pomieści

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
pochwal sie linkiem, mnie najbardziej pasuja te spodnie bez pasa a ciezko takie znalezc
Ja zamówiłam te spodnie właśnie z myślą o lecie, bo w tych z pasem na brzuch to już teraz się gotuję, więc co będzie przy upałach powyżej 30 stopni...
O takie spodnie kupiłam:
http://allegro.pl/lolaandlola-mama-l...245818685.html
http://allegro.pl/lolalola-mama-lici...245818676.html

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 23:14   #3566
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, w P&P różowe jakiejś firmy Vintense Syrah Było jeszcze białe i ciemne a la wytrawne Kosztowały po 13,99.
kurcze no to kasowo super muszę zapamiętać nazwę, dziękuję

rubinka i tanio udało Ci się wylicytować fajne spodenki!
Stary 2013-05-24, 23:32   #3567
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Na etykiecie jest napisane "wino nie zwiera alkoholu". Różowe, jakiejś firmy Vintense Syrah
Na ich stronie piszą, że ma 0,0% i "zawsze bez alkoholu", więc wygląda na to, że faktycznie można pić jak sok
http://www.vintense.be/en/cepages.php

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Migdały, jestem uratowana
Kocham tego mojego tż, pojechał mi do nocnego, bo płakałam już od tej zgagi

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-05-24, 23:39   #3568
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Mój nosi rurki. Kiedyś byłam na nie, póki jednych nie dostaliśmy i ma albo właśnie baggy albo rury wygląda extra

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 23:40   #3569
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
Na ich stronie piszą, że ma 0,0% i "zawsze bez alkoholu", więc wygląda na to, że faktycznie można pić jak sok
http://www.vintense.be/en/cepages.php

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Migdały, jestem uratowana
Kocham tego mojego tż, pojechał mi do nocnego, bo płakałam już od tej zgagi
Matal no chyba ta zgaga przeszła na ciebie ze mnie, bo męczyła mnie do wczoraj, a dziś póki co mam spokój, mam nadzieję, że i tobie po migdałkach przejdzie
Idę chyba spać, chociaż trochę mi się nie chce, ale się nudzę...
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 23:40   #3570
your Angel
czyli Endżi

Dzięki dziewczyny za aprobatę
Nic straconego - zapraszam wszystkie na parapetówę, same zobaczycie w realu co i jak

Ogólnie pogoda na cykanie fotek tragiczna. Na marginesie to dziś w południe umówiłam się z przyjaciółką, że specjalnie przyjedzie z innego miasta żeby w końcu cyknąć jakieś ładne brzuszkowe zdjęcia. Popołudniu aura się obrzydziła i okazuje się, że nawet dobra lustrzanka ciężko pracuje w takich warunkach bez studyjnych lamp Drugi raz z rzędu obeszłam się smakiem na śliczne zdjęcia - a już miałam nadzieję na fajne poprawienie humoru
Może w następny weekend da radę...

Obejrzałam do końca "Bejbi blues" i w sumie humor zrobił mi się jeszcze bardziej pod psem
Ale filmowy Antoś cudowny! Ogólnie niemowlaki kompletnie mi nie robią, ale ten mały był boski. Też chcę takiego

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości