|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Przytulam mocno!!!!!!!!!!! tez to dizs znalazłam i zastanawialam się czy tu wrzucić...
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Cytat:
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1355 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc Dziewczyny,
Esia piekne slowa o Aniolkowych Mamach ![]() Adunia Ewel trzymam za Was mocno kciuki za szczesliwie zakonczone porody Paniczka bosz, trzymam mocno za Michasia ...ja w ciazy mialam ogromna ochote na sex (o snach nie wspomne ale strach byl silniejszy i nie ryzykowalismy...chcieliby smy miec jeszcze jedno dziecko, ale z tym musimy poczekac, po cesarce to min 2 lata, choc nie naleze do najmlodszych, poza tym chcemy nacieszyc sie Tosia, poswiecic jej duzo uwagi...dodatkowo czeka nas stopniowe urzadzanie sie a na to trzeba kasy...zreszta nie ma co planowac zobaczymy co czas pokaze ...Koocur kiedys wspominalas ze mozesz miec dlugie dziecko bo Tz jest wysoki, ja na swoim przykladzie moge powiedziec ze to nie regula, u nas Tz ma ok 194cm ja 177cm a Tosia urodzila sie 55cm wiec nie jakis wielkolud ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Agatka ja tez
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam Was dziewczyny...musiałam to wrzucić...
|
#1358 |
|
Wtajemniczenie
|
Monika co sie dzieje z Twoim Malym ze musisz isc do kardiologa, laryngologa?
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko: też mi się łzy zakręciły ... Jakoś tak samoistnie czytałam "synek" zamiast "córeczka"....
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Maksi jeżdżę vanem i super się nim jeździ. Nie mam problemu z parkowaniem, bo wbrew pozorom wcale nie jest taki duży. Wygodnie się siedzi i fajnie, bo wysoko więc wszystko widać. Wcześniej jeździłam autem typu kombi i się gorzej parkowało
![]() Pani trzymam kciuki za Michasia Ewel, Adnunia czekamy ![]() Dziewczyny przytulam Was bardzo mocno
|
#1361 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ładne wyniki.Cytat:
wierzę. ![]() pazurki ladne, delikatne. masz spokój na kilka tygodni ![]() a do kiedy? Cytat:
yamii!!!!
|
|||
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam do klubu płaczących, wzruszyło mnie to ale tak pozytywnie jakoś
wstyd mi, że czasem zapominam o tym, że one są ciągle obok i że tęsknię za nimi a one są tak blisko....w samym sercu zawsze gdy tylko uświadamiam sobie, że są ich obecność dodaje otuchy pamiętam rozmowę z moim Dyrektorem, kiedy poszłam go poinformować, że po pobycie w szpitalu zamierzam kontynuować L4 do końca ciąży - czyli 7 miesięcy, wiedziałam, że On bardzo życzliwie podchodzi do kobiet w ciąży ale bałam się jakoś tej rozmowy i w pewnym momencie siedząc naprzeciw niego poczułam na obu ramionach dwa Aniołki... kiedy rodziłam Kasię same przyszły. między skurczami po leku dostałam polecenie od pani B, że mam spróbować zasnąć, zamknęłam oczy a One siedziały na chmurce- moje dzieci, są zawsze obok rok temu na Dzień Matki zakwitły dwa pączki róż na moim balkonie, w całym ogrodzie jeszcze kwiatów nie było a u mnie w balkonowej donicy dwa piękne czerwone pączki- wierzę, że to były kwiaty od nich jutro popołudniu pojadę z Kasią do Teściowej, Tz-et jedzie już rano wstąpię na cmentarz- trudne to gdy na Dzień Matki mama idzie do dzieci a nie one do niej
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wcześniej nikt nic nie mówił, ani w szpitalu, ani jak pediatra była w domu ani przy szczepieniu...laryngolog bo za krótkie wędzidełko języczka i ma zdecydować czy podcinać czy zostawić jak jest.. |
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
wracam do kuchni - robię ciasto dla Mam
jutro jadę zobaczyć co w mieszkaniu ![]() garderoba wierzchnia zamontowana, krzesła pooklejane filcem aby nie ryzowały paneli - takie relacje mi zdał Tz-et, jutro chłopaki przykręcają karniszejeszcze klatka schodowa, łazienka, lampy, firany i święte obrazy/płaskorzeźby, które mam wybrane i przeprowadzka ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- monia- nas tez pediatra posyłała do kardiologa/prywatnie- do swojej znajomej, potem byliśmy u innego pediatry i szmery nie były już słyszalne ale mamy termin w poradni kardiologicznej rezerwowany w zeszłym roku z naszej inicjatywy- kardiolog polecił aby umówić się gdy mała będzie miała rok, dostaliśmy skierowanie, mam nadzieję, że ta wizyta to będzie formalność
|
#1365 | ||
|
Zakorzenienie
|
hm... coś tam mówi
![]() Jeszcze na pełne zdania musimy poczekać . A u Ciebie jak u młodszego z mową? Cytat:
ładne wyniki Cytat:
agatko
|
|
|
#1366 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Ja tylko na szybciutko, cały wieczór mi wizaż nie chodził...
Byliśmy w CH, w Rossmannie kupiłam 2 pudry Synergen po 5,50 każdy (więc mam zapas na jakieś 1,5 roku ), 2 pomadki z Nivei za 8 zł (więc ok. 4 zł za jedną, wiśniowe moje ulubione, których już nigdzie nie można dostać), oprócz tego żel z Isany i żel do mycia twarzy z Evy. I tam jeszcze jakieś drobiazgi, a te rzeczy wymienione to wszystkie na promocji. Potem załatwiliśmy sprawy TŻa już ostatecznie i wróciliśmy do domu. Jest zimno jak w listopadzie u nas :/:/:/ Jutro załatwiania dzień kolejny - jak dobrze pójdzie, to kupimy szafkę do małego pokoju. Chyba padnę ze strachu przy tym..... ![]() Podczytywałam Was - Ewel, Adunia czekamy na Wasze Maluchy ![]() Pani - trzymam kciuki za Torressika Oby to wszystko okazało się drobnostką. Monia - to samo Niestety Waszych zdjęć nie widzę ŻADNYCH więc nic nie skomentuję ![]() Do jutra!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
paniczko- bez paniki proszę
wierzę, że z Torreskiem wszystko będzie ok - potwierdza się, że obawa o dziecko ciągle taka sama czy w brzuchu czy już na zewnątrzrena- super paznokietki i bluzeczki też fajne ![]() skończyłam ![]() umęczyłam "górę" używając pojedynczego plastikowego kwiatka- scrapka ale mam pomysł jak zrobić sobie szablonik do szybkiej efektownej dekoracji ciasta (zalaminuję kartkę A4, przetnę na 3 wzdłuż i na takim pasku powycinam wzory dziurkaczem ozdobnym - muszę do Roczku coś takiego zorganizować![]() ciasto balowe- przepis od maksi tylko robiłam na dużej blaszce i wszystkie składniki przeliczyłam X2
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2013-05-25 o 01:44 |
|
|
|
#1368 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
Cytat:
|
|
|
|
|
#1369 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Hej!
Jeszcze odnośnie BETY - wg mnie powinna rosnąć o 66% co 48 h ![]() Zaraz się zbieram... Ale mam stracha przed tym kupowaniem mebli.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40984247]Hej!
Jeszcze odnośnie BETY - wg mnie powinna rosnąć o 66% co 48 h ![]() Zaraz się zbieram... Ale mam stracha przed tym kupowaniem mebli.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Też znalazłam takie informacje w necie, ale też i takie (od lekarzy), że dwukrotnie czyli o 100%.
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Inutilku-Asiu Kochana, spoznione zyczenia imieninowe! Radosci!!!
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry... dzis mija rok. Dzieki dziewczyny ze ze mna bylyscie ten czas
![]() Pamietam jak ciezko mi bylo sie tu wbic dlatego teraz rozumiem nowe dziewczyny ![]() Moze jak sie rozchmurzy to wybierzemy sie z malym na cmentarz zapalic znicz przy jakims opuszczonym grobku... Ciekawe czy Tz pamieta... napisalam mu sms czy wie jaki dzis dzien... napewno nie pamieta bo nie wspominalam o tym a i mi nie duzo braklo zeby przegapic, tak mnie Kamilek pochlania... Dziewczyny juz kiedys to pisalam, jesli chcecie sie wyplakac to polecam piosenke dka-pamietam o tobie weroniko, idealne slowa o stracie dziecka... |
|
|
|
#1373 |
|
Konto usunięte
|
Inutil spełnienia Marzeń
![]() Luna - przytulam.... Mam nadzieję, że Kamilek trochę odwróci Twoje myśli dziś..Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Tz odpisal "pamietam, naszego Aniolka ktory czuwa nad nad nami" tak mnie zaskoczyl ze sie poryczalam... kochany moj.
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
witam weekendowo....
Maxi promocja chyba do środy jest...do 30 ale 30 jest święto więc do 29 Zebra ludzie jakie ciasto co to za ciasto?? Lunka ![]() Mnie dziś lepiej ale nie aż tak jak być powinno.... w ogóle to przybiła mnie informacja : http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...emek,id,t.html
|
#1376 |
|
Zadomowienie
|
Witam. Żebyś Agatka wiedziała ja przeczytałam i wyję. U mnie dzisiaj jeden z gorszych dni odkąd to się stało... umarła ostatnia nadzieja, że będzie lepiej...
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
co sie stało?? rozmawiałas z Tż??
|
#1378 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale tż rano już kupił składniki na tą sałatke z tortellini.Ja też Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40983061]Ja tylko na szybciutko, cały wieczór mi wizaż nie chodził... [/QUOTE] No właśnie coś się działo wczoraj z wizażem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś przychodzą znajomi ciesze się że przyjdą i posiedzimy
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|||||||
|
|
|
#1379 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie sobotnio!
Luna Pieknie TZ napisał "dzień naszego Aniołka" - wzruszylo mnie to.. Zeberko, wyglada to ciasto bardzo apetycznie. A ja miałam głupi sen, ze robiliśmy pomnik Fasolce i czułam ze to takie nie fair ze Zuzia nie ma. I głowilam sie jak przemycic wiadomość o Zuzi na tablicy pomnika. Obudzilam sie przerażona. To chyba wczorajsze strachy wyszły... Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2013-05-25 o 10:40 |
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś z Tż będę oglądać mecz
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

ale strach byl silniejszy i nie ryzykowalismy...chcieliby smy miec jeszcze jedno dziecko, ale z tym musimy poczekac, po cesarce to min 2 lata, choc nie naleze do najmlodszych, poza tym chcemy nacieszyc sie Tosia, poswiecic jej duzo uwagi...dodatkowo czeka nas stopniowe urzadzanie sie a na to trzeba kasy...zreszta nie ma co planowac zobaczymy co czas pokaze ...

ładne wyniki.
teraz trochę plamię ale jest ok Mam się stawić w szpitalu 04.06 o ile nie zacznie się wcześniej coś dziać, więc nie pozostaje nam nic innego jak cierpliwie czekać na decyzję Laury 
a ta sałatka - polecam Izuś bardzo szybko się robi i smakuje świetnie 

ale wcześniej nikt nic nie mówił, ani w szpitalu, ani jak pediatra była w domu ani przy szczepieniu...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
co to za ciasto??