W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wiza¿anek. Wejd¼, poznaj rodaczki, wymieñ siê opiniami i swoim do¶wiadczeniem.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-05-24, 13:58   #2941
principessina
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 083
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III

Dzien dobry!
Wszystkiego co najpiekniejsze dla naszej malej Fiammisi

Cytat:
Napisane przez sjoanna Poka¿ wiadomo¶æ
Princi - nie strasz!
Ja bym chciala choc tak z 25-30 stopni.
u mnie tyle jest, wiec nie narzekam hehe tylko wichura straszna od 3 dni, wczoraj to z domu nie dalo sie wyjsc
tak faktycznie w Latinie czlowiek turystow to raczej nie uswiadczy, chyba ze jakis zagubionych hehe

Witaj poldzik
, w koncu jakas duszyczka z poludnia u mnie tez wieje jakbys poytrzebowala, to my takze mielismy nasze zaproszenia w dwoch jezykach, sluze pomoca
ahhh Sycylia rozmarzylam sie i te cannoli mniam! bylismy w zeszlym roku 2 tygodnie, tylko zly okres wybralismy, sierpien, bylo goraco, a wrecz piekielnie, najfajniej to chyba wspominamy wycieczke na Etne, bo tam temperatura byla o 15 st nizsza niz "na dole" hehe Tzt nie chcial zjezdzac
Taormina bardzo piekne i atrakcyjne krajobrazowo miasteczko, najmniej podobalo nam sie w Catanii, jakies podejrzane typy, pelno zlodziejaszkow, a o 21.30 to juz prostytutki staly na wjezdzie do miasta no nieciekawe miasto, wysoka przestepczosc i w ogole biednie tam tak troche sie wydawalo...
200 e to chyba przy dobrych wiatrach za bilet,co? bo ja z Bari place tyle albo i wiecej zalezy...

tom sie rozpisala! zostawiam dzis Flavcia na 2 godz u kolezanki, musze wysprzatac spizarke, normalnie baby z dziadem w niej brak
a Wy jakie plany na weekend?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg e-kartki-urodzinowe-158.jpg (36,8 KB, 1 za³adowañ)
Stary 2013-05-24, 14:31   #2942
cucciola79
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 998

Cytat:
Napisane przez principessina Poka¿ wiadomo¶æ
Dzien dobry!
Wszystkiego co najpiekniejsze dla naszej malej Fiammisi

u mnie tyle jest, wiec nie narzekam hehe tylko wichura straszna od 3 dni, wczoraj to z domu nie dalo sie wyjsc
tak faktycznie w Latinie czlowiek turystow to raczej nie uswiadczy, chyba ze jakis zagubionych hehe

Witaj poldzik
, w koncu jakas duszyczka z poludnia u mnie tez wieje jakbys poytrzebowala, to my takze mielismy nasze zaproszenia w dwoch jezykach, sluze pomoca
ahhh Sycylia rozmarzylam sie i te cannoli mniam! bylismy w zeszlym roku 2 tygodnie, tylko zly okres wybralismy, sierpien, bylo goraco, a wrecz piekielnie, najfajniej to chyba wspominamy wycieczke na Etne, bo tam temperatura byla o 15 st nizsza niz "na dole" hehe Tzt nie chcial zjezdzac
Taormina bardzo piekne i atrakcyjne krajobrazowo miasteczko, najmniej podobalo nam sie w Catanii, jakies podejrzane typy, pelno zlodziejaszkow, a o 21.30 to juz prostytutki staly na wjezdzie do miasta no nieciekawe miasto, wysoka przestepczosc i w ogole biednie tam tak troche sie wydawalo...
200 e to chyba przy dobrych wiatrach za bilet,co? bo ja z Bari place tyle albo i wiecej zalezy...

tom sie rozpisala! zostawiam dzis Flavcia na 2 godz u kolezanki, musze wysprzatac spizarke, normalnie baby z dziadem w niej brak
a Wy jakie plany na weekend?
Dziekujemy

no to u mnie moze z 18 jutro 13 totalna lipa
cucciola79 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-05-24, 14:46   #2943
bambi1980
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 411

Wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO z okazji imienin Sjoanna!
a wiecie ze dzisiaj spadl snieg w gorach - wlasnie patrze przez okno (z biura ladnie widac ) i szczyty cale zasniezone!
Pogoda cudowna na spanie
czesc kolezanko poldzik piekne miejsce sobie wybralas na zamieszkanie! Poopowiadaj troche o tym waszym planowanym weselisku - bo tez jestem w temacie. gdzie organizujecie, jaki lokal (czy moze na otwartm powietrzu), ile ludzi - itd - poslij linki!

Sjoanna - Twoj Maz lubi bigos? Milo slyszec. Moj nienawidzi!
bambi1980 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-05-24, 14:48   #2944
mmarcepan
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 828

Melduje ze wrocilam i zyje

Witaj poldzik

Cucciola79
ucaluj Fiammi

U mnie tez zimno i ogolnie mam beznadziejny humor, problemy z Tz, problemy w Polsce, tylko w robicie sie uklada, ale ogolnie nastroj paskudny...

Usciski dziewczyny i milego weekendu

mmarcepan jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-05-24, 15:02   #2945
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmarcepan Poka¿ wiadomo¶æ

Witaj poldzik

Cucciola79
ucaluj Fiammi

U mnie tez zimno i ogolnie mam beznadziejny humor, problemy z Tz, problemy w Polsce, tylko w robicie sie uklada, ale ogolnie nastroj paskudny...

Fiammisia dziekuje slicznie

ojejco sie dziejeglowa do gory jakos dasz rade!!!musi sie ulozyc!!!!
Stary 2013-05-24, 15:35   #2946
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 697

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam nowa osobe w watku i gratuluje slubu. Ja tez z poznania jestem

Powiem wam aby jedno: pada snieg u mnie, chyba w niedziele ide na narty
to pewnie dlatego dzisiaj u mnie tak zawialo wiatrem lodowatym!!! normalnie z kazdym dniem jest coraz zimniej. chyba zima nadchodzi a nie lato....
Cytat:
wrecz piekielnie, najfajniej to chyba wspominamy wycieczke na Etne, bo tam temperatura byla o 15 st nizsza niz "na dole" hehe Tzt nie chcial zjezdzac
hehe najlepiej to by bylo zamieszkac na lato na etnie
Cytat:

Witaj poldzik

Cucciola79 ucaluj Fiammi

pewnie to glupio zabrzmi ale z doswiadczenia powiem Ci, ze czasem trzeba docenic to, co sie ma, bo moze byc jeszcze gorzej
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-05-24, 15:55   #2947
poldzik
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 746

no czesc dzieki wszystkim za mile przyjecie

co do biletu to tak, 200 euro przy "pomyslnych wiatrach" bo tak ogolnie to zwykle prawie 300.
principessina ja jeszcze sie troche glowie nad tymi zaproszeniami, musza byc maksymalnie proste bo inaczej sie nie zmiesci... ty jak robilas? podeslesz mi cos? dzieki z gory

no to tak. nam liczba gosci wychodzi okolo 120 ale wiadomo, nie wszyscy przyjada (szczegolnie moi z polski), moich jest okolo 45 reszta tz, troche wspolnych przyjaciol itd..
slub bedziemy brali tutaj: http://it.wikipedia.org/wiki/Chiesa_..._Cielo_Assunta konkordatowy. wlasnie wczoraj przyszlo moje "nulla osta" i bylismy dzisiaj rano w comune po certificato cumulativo.
a jak wszystko dobrze pojdzie to wesele tu: http://www.hotel-ariston.org/
kiecka sie szyje (ta: http://www.pronovias.it/abiti-sposa-...lamour-alcanar ) a buty juz czekaja w pudelku..
ale sie nachwalilam

a w ogole opowiem wam smieszna sytuacje u konsula. jako ze konsulat polski w katanii zamkneli pare lat temu(kryzys!) to trzeba sie umawiac z konsulem ktory raz w miesiacu przylatuje z rzymu do palermo. pojechalismy (po to nulla osta), siadamy w biurze u konsula a on do tz "ma lei è sicuro?" tz mu mowi ze certo a konsul na to "fa bene, le mogli polacche sono le migliori, è il nostro MIGLIOR PRODOTTO"
az mu powiedzialam "panie konsulu wypraszam sobie" a on mi na to po polsku "nie no, przepraszam, to mial byc komplement"

alez mamy dowcipnego konsula, kto by pomyslal.... tz teraz to wszystkim opowiada
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg GetAttachment.jpg (6,4 KB, 15 za³adowañ)
poldzik jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 16:16   #2948
bambi1980
Zadomowienie

100 latek dla Fiammisi!!!!!
: cmok:
Przepraszam, ze spoznione - ale pisze czasem tak "ukradkiem" w pracy wiec mi pewne informacje umknely

Mmarcepanku - ty sie sie smutkuj! Wiesz, ze po burzy to zawsze slonce wychodzi .. A tak w ogole to wpadlabys kiedys do mnie! daleko nie masz!

Poldzik - odwaznie z tymi butkami! Ale bedziecie mieli weselicho na 102! jejku ile ludzi!!!!
Twoja suknie mierzylam tez!!! Sliczna jest. Bylo kilka bardzo podobnych modeli z tiulowym dolem z Pronovias. Pokazesz nam potem na zdjeciach jak na Tobie lezy! Kiedy odbierasz z szycia? No a jak to sie stalo ze postanowilas zamieszkac na Sycyli i tam zapuscic korzenie? Wiekszosc z nas przybyla do Wloch ze wzgledu na facetow - no ale ty swojego poznalas dopiero tutaj - zatem jak to bylo?

Edytowane przez bambi1980
Czas edycji: 2013-05-24 o 16:31
Stary 2013-05-24, 18:47   #2949
principessina
Zakorzenienie

mmarcepnaku nie smutja sie , co tam sie dzieje u Ciebie?

bambi, paulinka
snieg powiadacie, oby napewno mieszkamy w tym samym kraju

poldzik piekny ten kosciolek, bardzo suggestiva oo suknie tez mialam Pronovias, piekne sa! odnosnie czerwonych butow, bedziesz miala tez takowe dodatki?
podeslij email na priva to Ci przesle nasze zaproszenie
a macie jakies plany odnosnie podrozy poslubnej??

Edytowane przez principessina
Czas edycji: 2013-05-24 o 19:01
principessina jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-05-24, 22:15   #2950
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bambi1980 Poka¿ wiadomo¶æ
Przepraszam, ze spoznione - ale pisze czasem tak "ukradkiem" w pracy wiec mi pewne informacje umknely
ojj nic sie nie stalo a my dziekujemy slicznie za pamiec

princiale beda jaja jak mi tu jutro jeszcze snieg posypie to juz w ogole urodzinki w bieli beda
Stary 2013-05-25, 07:47   #2951
sjoanna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 082

Co za gapa ze mnie - widzialam zdjecie na fb ale nie zalapalam ze to urodziny Fiammisi!

Przepraszam i zycze samych usmiechnietych dni!

Czyli ze urodzila sie w moje imienieny.

Wczoraj upieklam 2 chlebki, pozegnalam sie z kolezanka bo mieli w planach dzisiaj wyjechac z rana. Dostala ode mnie chleb z pancetta.
A pozniej jeszcze probowalam zrobic torcik bezowy ale beza na blaszce mi sie nie udala.
Byla piekna i puchata w czasie pieczenia ale nagle siadla i mam bezowy nalesnik.
Druga w tortownicy nieco wyzsza.
No ale pierwsze koty za ploty - za drugim razem sie uda.

Potem poszlam do szkoly na wloski ale stalam przed wejsciem z inna kobitka bo szkola zamknieta.
Az zadzwonilysmy po pol godzinie do nauczycielki i ta wyszla otworzyla nam drzwi.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 09:31   #2952
poldzik
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 746

principessina wyslalam na priv dzieki jeszcze raz
dodatki jeszcze nie wiem ale czerwone czerwone to nie bo bede wygladac jak flaga polska, juz sie tz smieje! tych butow i tak nie bedzie widac jesli kiecy nie podniose takze moga byc tylko buty czerwone, taka fanaberia.. one w ogole sa koralowoczerwone takie wpadajace w pomaranczowy.
co do podrozy poslubnej to jeszcze nie wiemy, niestety jeszcze nie mozemy nic specjalnie rezerwowac bo tz we wrzesniu ma egzaminy i nie wiadomo czy mu ich nie przeloza..

a opowiedz troche o waszym slubie... jak to bylo? w polsce czy we wloszech? ja jeszcze nie ogarnelam calej organizacji, jak to pogodzic, ewentualna orkiestre czy animatora - przeciez czesc gosci calkiem po wlosku nie rozumie...

slyszalam ze na polnocy wloch znowu zimno... u nas tez jest jeszcze chlodno w nocy dzisiaj to w ogole pochmurno taka do niczego pogoda..
poldzik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:38   #2953
principessina
Zakorzenienie

Ciao Ragazze! zrobilam dzis lasagne mniam

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Poka¿ wiadomo¶æ
ojj nic sie nie stalo a my dziekujemy slicznie za pamiec

princiale beda jaja jak mi tu jutro jeszcze snieg posypie to juz w ogole urodzinki w bieli beda
dzis wielki dzien, jak tam z pogoda??

sjoanna
rzeczywiscie jakas niepowazna ta nauczycielka hehe ja to bym juz dawno olala taki kurs

Cytat:
Napisane przez poldzik Poka¿ wiadomo¶æ
principessina wyslalam na priv dzieki jeszcze raz
dodatki jeszcze nie wiem ale czerwone czerwone to nie bo bede wygladac jak flaga polska, juz sie tz smieje! tych butow i tak nie bedzie widac jesli kiecy nie podniose takze moga byc tylko buty czerwone, taka fanaberia.. one w ogole sa koralowoczerwone takie wpadajace w pomaranczowy.
co do podrozy poslubnej to jeszcze nie wiemy, niestety jeszcze nie mozemy nic specjalnie rezerwowac bo tz we wrzesniu ma egzaminy i nie wiadomo czy mu ich nie przeloza..

a opowiedz troche o waszym slubie... jak to bylo? w polsce czy we wloszech? ja jeszcze nie ogarnelam calej organizacji, jak to pogodzic, ewentualna orkiestre czy animatora - przeciez czesc gosci calkiem po wlosku nie rozumie...

slyszalam ze na polnocy wloch znowu zimno... u nas tez jest jeszcze chlodno w nocy dzisiaj to w ogole pochmurno taka do niczego pogoda..
hehe szczerze nawet nie przyszlo mi to na mysl

zaproszenie wysle jak podlacze dodatkowy twardy dysk, bo juz dawno nie mam go na kompie nasz slub byl w Pl, moja przyjaciolka, ktora ze mna studiowala we Wloszech tlumaczyla troche gosciom, typu zabawy weselne, menu bylo w dwoch jezykach
Stary 2013-05-25, 15:01   #2954
Konto usuniête

Cytat:
Potem poszlam do szkoly na wloski ale stalam przed wejsciem z inna kobitka bo szkola zamknieta.
Az zadzwonilysmy po pol godzinie do nauczycielki i ta wyszla otworzyla nam drzwi.
tam na poludniu to widze, ze ludzie bardzo chetni sa do pracy im lepsza prace maja, tym bardziej sie nie chce
ja z kolei robie dzisiaj focaccie z pomidorkami, bo juz dawno byla, no i automat do pieczenia chleba trzeba bylo odkurzyc
Cytat:

zimno i do tego dzisiaj popadalo i burza nawet byla .... ehhh. a czerwone buty do bialej sukni to fajny pomysl
Stary 2013-05-27, 11:16   #2955
mmarcepan
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 828

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Poka¿ wiadomo¶æ
Fiammisia dziekuje slicznie

ojejco sie dziejeglowa do gory jakos dasz rade!!!musi sie ulozyc!!!!
dzieki kochana niestety problemy sa powazne i tu i w Polsce, jakos jeszcze daje rade

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;4097537 3]to pewnie dlatego dzisiaj u mnie tak zawialo wiatrem lodowatym!!! normalnie z kazdym dniem jest coraz zimniej. chyba zima nadchodzi a nie lato....

hehe najlepiej to by bylo zamieszkac na lato na etnie

pewnie to glupio zabrzmi ale z doswiadczenia powiem Ci, ze czasem trzeba docenic to, co sie ma, bo moze byc jeszcze gorzej [/QUOTE]
alez ja doceniam, to nie chodzi o docenianie czy nie - jak jest dupa to jest dupa i tyle na ten temat - i generalnie sie zgadzam zawsze moze byc gorzej ale jak teraz mialoby sie cos jeszcze u mnie pogorszyc to juz bylaby dupa kompletna

Cytat:
no czesc dzieki wszystkim za mile przyjecie

co do biletu to tak, 200 euro przy "pomyslnych wiatrach" bo tak ogolnie to zwykle prawie 300.
principessina ja jeszcze sie troche glowie nad tymi zaproszeniami, musza byc maksymalnie proste bo inaczej sie nie zmiesci... ty jak robilas? podeslesz mi cos? dzieki z gory

no to tak. nam liczba gosci wychodzi okolo 120 ale wiadomo, nie wszyscy przyjada (szczegolnie moi z polski), moich jest okolo 45 reszta tz, troche wspolnych przyjaciol itd..
slub bedziemy brali tutaj: http://it.wikipedia.org/wiki/Chiesa_..._Cielo_Assunta konkordatowy. wlasnie wczoraj przyszlo moje "nulla osta" i bylismy dzisiaj rano w comune po certificato cumulativo.
a jak wszystko dobrze pojdzie to wesele tu: http://www.hotel-ariston.org/
kiecka sie szyje (ta: http://www.pronovias.it/abiti-sposa-...lamour-alcanar ) a buty juz czekaja w pudelku..
ale sie nachwalilam

a w ogole opowiem wam smieszna sytuacje u konsula. jako ze konsulat polski w katanii zamkneli pare lat temu(kryzys!) to trzeba sie umawiac z konsulem ktory raz w miesiacu przylatuje z rzymu do palermo. pojechalismy (po to nulla osta), siadamy w biurze u konsula a on do tz "ma lei è sicuro?" tz mu mowi ze certo a konsul na to "fa bene, le mogli polacche sono le migliori, è il nostro MIGLIOR PRODOTTO"
az mu powiedzialam "panie konsulu wypraszam sobie" a on mi na to po polsku "nie no, przepraszam, to mial byc komplement"

alez mamy dowcipnego konsula, kto by pomyslal.... tz teraz to wszystkim opowiada
bardzo ladne buty tez chce kolorowe do swojej sukni slubnej

choc w sumie ostatnio nie wiem czy chce mi sie slubowac
Cytat:

Mmarcepanku - ty sie sie smutkuj! Wiesz, ze po burzy to zawsze slonce wychodzi .. A tak w ogole to wpadlabys kiedys do mnie! daleko nie masz!

Poldzik - odwaznie z tymi butkami! Ale bedziecie mieli weselicho na 102! jejku ile ludzi!!!!
Twoja suknie mierzylam tez!!! Sliczna jest. Bylo kilka bardzo podobnych modeli z tiulowym dolem z Pronovias. Pokazesz nam potem na zdjeciach jak na Tobie lezy! Kiedy odbierasz z szycia? No a jak to sie stalo ze postanowilas zamieszkac na Sycyli i tam zapuscic korzenie? Wiekszosc z nas przybyla do Wloch ze wzgledu na facetow - no ale ty swojego poznalas dopiero tutaj - zatem jak to bylo?
chetnie fajnie by bylo cos zorganizowac juz tam byly pewne plany z dziewczynami z naszycho okolic - moze w koncu cos z tego wszystkiego wypali

Cytat:
mmarcepnaku nie smutja sie , co tam sie dzieje u Ciebie?

bambi, paulinka
snieg powiadacie, oby napewno mieszkamy w tym samym kraju

poldzik piekny ten kosciolek, bardzo suggestiva oo suknie tez mialam Pronovias, piekne sa! odnosnie czerwonych butow, bedziesz miala tez takowe dodatki?
podeslij email na priva to Ci przesle nasze zaproszenie
a macie jakies plany odnosnie podrozy poslubnej??
dziekuje za zainteresowanie w skrocie problemy z praca u rodzicow, poglebiajaca sie choroba tesciowej i problemy z tz, wlacznie z moja decyzja o chwilowym zaprzestaniu organizacji slubu

w koncu wczoraj wyszlo sloneczko, i dziaj tez jest ale za to bardzo wiecznie i chlodno - tak przynajmniej moje kolezanki mowia bo mi tam zawsze cieplo po porannej silowni

mmarcepan jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-27, 13:18   #2956
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:

sjoanna
rzeczywiscie jakas niepowazna ta nauczycielka hehe ja to bym juz dawno olala taki kurs
W sumie to nauczycielka byla w szkole z inna kobitka z kursu tylko ta kobita na portierni sobie poszla i zamknela szkole.

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;4099053 6]tam na poludniu to widze, ze ludzie bardzo chetni sa do pracy im lepsza prace maja, tym bardziej sie nie chce [/QUOTE]

Wytlumaczylam juz wyzej co i jak - ale ta kobita na portierni to faktycznie nielubi pracowac.
Nauczycielka nie prosi ja o odbicie paru stron na ksero bo jak odbije to sie potem nie mozna polapac co i jak.
Ona sprzata tez po lekcjach i kursach przed zamknieciem szkoly - zalila sie nauczycielka ze machnie szczotka i szmata i wyrzuci smieci i tyle - lawek nie poprawi, nie umyje, tablicy tez.
No i w tym roku kursy koncza sie o 19.30 bo byla dla niej za pozno jak byly do 20.

Cytat:
dziekuje za zainteresowanie w skrocie problemy z praca u rodzicow, poglebiajaca sie choroba tesciowej i problemy z tz, wlacznie z moja decyzja o chwilowym zaprzestaniu organizacji slubu
Oj to cos sie widze problemy zwalily na raz - ale trzymam kciuki zeby to bylo tylko takie chwilowe nagromadzenie.
Nie moze byc zawsze zle!

Tort bezowy choc niski wyszedl przez te blaty to dobry - prawie juz zjedzony.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-05-27, 14:26   #2957
principessina
Zakorzenienie

Dzien doberek, witamu sie w piekny letni dzionek
mmarcepan ojej to nie fajnie sie u Ciebie dzieje, a na co tesciowa choruje? to jakas powazna choroba czy poprostu jest w podeszlym wieku? ale co chcecie przelozyc Wasz slub?

sjoanna Ty obzaruchu ja mam jeszcze 2 galaretki moze zrobie biszkopt z nimi a jak nie to ciasto marchewkowe
Stary 2013-05-27, 14:29   #2958
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
Co za gapa ze mnie - widzialam zdjecie na fb ale nie zalapalam ze to urodziny Fiammisi!

Przepraszam i zycze samych usmiechnietych dni!

Czyli ze urodzila sie w moje imienieny.

Dziekujemy!!!

ojj to i my skladamy spoznione zyczenia imieninowe!!!!

marcepankua moze przydaloby Ci sie troszke czasu wolnego tak aby odpoczac od wszystkiego i wszystkich??!!moze jakies male wakacje???przykro mi niestety tak juz czasem bywa,ze jak na zlosc wszystko sie zwala naraz na glowe
Stary 2013-05-27, 15:59   #2959
Konto usuniête

Cytat:
alez ja doceniam, to nie chodzi o docenianie czy nie - jak jest dupa to jest dupa i tyle na ten temat - i generalnie sie zgadzam zawsze moze byc gorzej ale jak teraz mialoby sie cos jeszcze u mnie pogorszyc to juz bylaby dupa kompletna

czasem tak jest, ze sie wszystko zwali na glowe. tez mialam takie stany depresyjne, ale teraz juz mam sie lepiej. jak tam efekty po silowni?
Cytat:
sjoanna Ty obzaruchu ja mam jeszcze 2 galaretki moze zrobie biszkopt z nimi a jak nie to ciasto marchewkowe
ja mam jedna wisniowa, ale nie wiem jak ja spozytkowac szkoda, ze nie kupilam truskawkowej, to bym sobie biszkopt upiekla, na to truskawki i galaretka. no coz, bedzie na nastepny rok

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-27, 16:32   #2960
bambi1980
Zadomowienie

Ja mam taka propozycje - dla dziewczyn moze z polnocy (terrone tez moga przyjechac - tylko nie wiem czy logistycznie i finansowo dadza rade! ) - zrobmy piknik! Moze jakos pod koniec czerwca - bo ponoc przez kolejne 3 tygodnie ma lac. Ja zapraszam w moje strony - sa bardzo fajne miejsca do piknikowania nad rzeka - kazda cos przywiezie do jedzenia, ja moge np. zrobic jakies ciasto albo tort - bo bede miala w czerwcu urodziny. Poplotkujemy sobie i od razu sie humory polepsza.
Co Wy na to?
Stary 2013-05-27, 16:39   #2961
Konto usuniête

Cytat:
Ja mam taka propozycje - dla dziewczyn moze z polnocy (terrone tez moga przyjechac - tylko nie wiem czy logistycznie i finansowo dadza rade! ) - zrobmy piknik! Moze jakos pod koniec czerwca - bo ponoc przez kolejne 3 tygodnie ma lac. Ja zapraszam w moje strony - sa bardzo fajne miejsca do piknikowania nad rzeka - kazda cos przywiezie do jedzenia, ja moge np. zrobic jakies ciasto albo tort - bo bede miala w czerwcu urodziny. Poplotkujemy sobie i od razu sie humory polepsza.
Co Wy na to?
super
Stary 2013-05-27, 16:58   #2962
sjoanna
Zakorzenienie

Jak to ma lac????

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-05-27, 20:40   #2963
paulinka1128
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 467

Ja jeszcze nie wiem co bede robic latem ale jak bede mogla to chetnie sie spotkam

Wczoraj bylam na nartach hahaha..... na szczycie chyba z 2 metry sniegu ale jako, ze maj to troche slonca bylo i dzisiaj moja twarz jest spalona....sama twarz bo na szyi mialam szalik a na nosie okulary.....wygladam koszmarnie...mam nadzieje, ze wam weekend lepiej sie udal
Stary 2013-05-28, 14:13   #2964
principessina
Zakorzenienie

przyszli dzisiaj majstry montowac strukture pod panele sloneczne i markizy, juz tak 10 dni przychodzili, a najlepsze jest to ze mieli przyjsc o 8mej a przyszli prawie o 12tej! to sie nazywa punktualnosc hehe juz mowilam mezowi zeby przypadkiem im nie placil zaczym wszystkiego porzadnie nie zrobia i nie skoncza! trzeba za nimi lazic, co za mentalnosc!

Cytat:
Co Wy na to?
no ja sobie wypraszam terrone...

evelinarav
to nie mozesz zrobic z wisniowa i wrzucic czeresnie? juz niedlugo do domku jedziesz to sobie znowu nakupisz

paulinka ja to jak jestem w gorach to sie smaruje filtrem, w sensie buzie, to sie tak wydaje ale slonce jest jeszcze mocniejsze niz na pld
Stary 2013-05-28, 14:25   #2965
cucciola79
Wtajemniczenie

brrrrrrrr jaka zimnica nogi mi marzna w domuwieczorami ogrzewamy mieszkanko
u Was tez jest tak zimno????????

bambino to ja proponuje w pol drogi ten piknik Toscana bylaby dobrym punktem zaczepnym dla obu stron

Edytowane przez cucciola79
Czas edycji: 2013-05-28 o 14:27
Stary 2013-05-28, 14:27   #2966
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja jeszcze nie wiem co bede robic latem ale jak bede mogla to chetnie sie spotkam

Wczoraj bylam na nartach hahaha..... na szczycie chyba z 2 metry sniegu ale jako, ze maj to troche slonca bylo i dzisiaj moja twarz jest spalona....sama twarz bo na szyi mialam szalik a na nosie okulary.....wygladam koszmarnie...mam nadzieje, ze wam weekend lepiej sie udal
trzeba bylo sobie bikini zalozyc
Cytat:
evelinarav to nie mozesz zrobic z wisniowa i wrzucic czeresnie? juz niedlugo do domku jedziesz to sobie znowu nakupisz
to nie to samo, a pozatym trzeba by sie troche pobawic jak pestke wyjac
Stary 2013-05-28, 14:30   #2967
principessina
Zakorzenienie

u mnie cieplo, choc slonce chowa sie czasem za chmurami
Stary 2013-05-28, 14:37   #2968
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie cieplo, choc slonce chowa sie czasem za chmurami
zazdraszczamja juz chce na plaze
kochana co robisz dzis na kolacje dla Twojego aniolka??
Stary 2013-05-28, 14:52   #2969
principessina
Zakorzenienie

nie martw sie zobaczysz z dnia na dzien zawita gorace lato i jeszcze tu ponarzekamy jak to fa caldo
dzis mam lososia al vapore z ziemniaczkami, jak znajac zycie zje tylko rybke a ziemniaczki powypluwa, to jest jadek mowie Ci! a Ty co mialas na obiad? Fiammi to przynajmniej daje satysfakcje...
Stary 2013-05-28, 22:31   #2970
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
nie martw sie zobaczysz z dnia na dzien zawita gorace lato i jeszcze tu ponarzekamy jak to fa caldo
dzis mam lososia al vapore z ziemniaczkami, jak znajac zycie zje tylko rybke a ziemniaczki powypluwa, to jest jadek mowie Ci! a Ty co mialas na obiad? Fiammi to przynajmniej daje satysfakcje...
i jak tam kolacyjka??rybka zjedzona??
ja na obiad zrobilam dla wszystkich spaghetti alla carbonara a na kolacje malej vitello z fasolka na maselku i w bulce tartej
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Emigrantki

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.