Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14! - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 12:51   #1681
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
fuksiara
fajna masz ta mame
no mama jest wyczepista
Ale to nie będzie typowa babcia, która siedzi i bawi wnuki.. moja mama to ma motorek w tyłku jak mało kto i ciągle na pełnych obrotach. Ale taaaak ją kocham Powiedziała jeszcze, że kupiła 5 ubranek dla Bezika dzisiaj
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:52   #1682
grabcze
Raczkowanie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
jest stabilne, wiadomo, że skakać po nim nie będe ale trzyma się solidnie po skręceniu.
a ile wazy? nie wiem
a'propos stabilność, to ostatnio mąż będąc w sklepie, zapytał pana sprzedawcę, czy może wejśc do łóżeczka, zeby sprawdzić jego wytrzymałość!/// zapadłam się oczywiście z małym pod ziemię!
grabcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:52   #1683
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
no mama jest wyczepista
Ale to nie będzie typowa babcia, która siedzi i bawi wnuki.. moja mama to ma motorek w tyłku jak mało kto i ciągle na pełnych obrotach. Ale taaaak ją kocham Powiedziała jeszcze, że kupiła 5 ubranek dla Bezika dzisiaj
pewnie będzie zarąbistą babcią, obleci z wnusiem tu i tam
Fajnie mieć mamę na miejscu...

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:52   #1684
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez grabcze Pokaż wiadomość
a'propos stabilność, to ostatnio mąż będąc w sklepie, zapytał pana sprzedawcę, czy może wejśc do łóżeczka, zeby sprawdzić jego wytrzymałość!/// zapadłam się oczywiście z małym pod ziemię!
Stary 2013-05-25, 12:53   #1685
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
a ile waży Twój mąż?

chciałabym zobaczyć minę sprzedawcy hehehe

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:54   #1686
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
z maluchem mogłoby być lepiej tzn ma obecnie małą wadę serca, a dokładnie -vsd (ubytek przegrody międzykomorowej). jest bardzo mały, więc na razie lekarze mówią, że w ogóle nie ma się czym przejmować. większość jest w szoku, że moja lekarka to zauważyła, bo na 5 lekarzy robiących usg tylko w 1 miejscu to zobaczyła panie od kardiologii płodów.
no ale za tym skierowano nas na ogrom badań i nasrtaszono, że mamy prawdopodobieństwo różnych zespołów genetycznych... zrobiono wszytskie badania czekanie 0 2 tygodnie na wyniki i błagania, żeby było ok!
najważniejsze że nic więcej już nie ma, a co do serduszka, to wszytsko się okaze przy porodzie - bo może się jeszcze samo zarosnąć, na co liczymy!
(to tak w skrócie)
Grabcze witaj

no niestety wiem o czym piszesz i co przezywasz bo u mojego synka podejrzewają to samo, niestety podobno ubytek jest duży ;(
dodatkowo na ostatnim usg wykryto jeszcze jakąś wadę nerek...
więc jestem trochę zawieszona w próżni pomiędzy totalna histerią a racjonalnym medycznym podejściem do tematu...

trzymam kciuki i cieszę się że cała reszta podejrzeń okazała się fałszywa

buziaki

misiaczka555 - tak jak dziewczyny pisały, da się cukrzycę ogarnąć, więc uszy do góry, poczytaj trochę poradz się naszych ekspertów i trzymam kciuki!!!
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:55   #1687
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
hahahahaha wyobraziłam sobie minę pana sprzedawcy

Cytat:
pewnie będzie zarąbistą babcią, obleci z wnusiem tu i tam
Fajnie mieć mamę na miejscu...
Moja mama prowadzi własną firmę, dodatkowo jeszcze robi inne projekty, wyjeżdża non stop gdzieś, a do tego ma dom cały do ogarnięcia, bo z ojcem są po rozwodzie i do tego dwa koty i psa więc kochać to go będzie ogromnie, ale raczej nie będzie miała czasu na wychowywanie wnuczka tak jak typowa babcia
W dodatku znajduje czas prawie że codziennie żeby się ze mną widywać, mimo, że to drugi koniec Krk

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-25, 12:57   #1688
grabcze
Raczkowanie

Cytat:
jest stabilne, wiadomo, że skakać po nim nie będe ale trzyma się solidnie po skręceniu.
a ile wazy? nie wiem
Cytat:
a ile waży Twój mąż?

chciałabym zobaczyć minę sprzedawcy hehehe
waży z 80 kg.
nie no sprzedawca oczywiście z usmiechem (bo myślał, że to żart), na co mąż: że przecież on tylko wejdzie, a jak dziecko będzie skakało przy barierkach w łóżeczku to jak ma mieć pewnośc,że nic nie odpadnie?...
wtedy zrobił wielkie oczy i stwierdził, że nie ma możliwości, żeby facet wszedł sobie do łóżeczka! czerwona jak burak przeprosiłam i wyszłam!
Stary 2013-05-25, 13:00   #1689
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!

Patrzcie jaki chill out
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1369479598149.jpg (48,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1369479613541.jpg (48,5 KB, 16 załadowań)
Stary 2013-05-25, 13:00   #1690
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
pokazywałam Wam już?
http://allegro.pl/ala-i-as-komplet-4...190551203.html

brałam ze wzgledu na rożek a się wszystko trafiło
Ładniusie

Cytat:
hahahahahaha słuchajcie tego- zadzwoniła do mnie mama, a ze dzisiaj mamy jechac wspolnie na cmentarz do dziadka to sie chciałysmy dogadac odnosnie godziny.. no i mowie jej, ze bede robila chyba ciasto rafaello (krysia ) no i skonczylysmy gadac, a ona dzwoni 20 min pozniej i mowi: to co? bedziesz to ciasto robiła? ja mówie ze tak, ale pozniej, bo Tż gdzieś pojechał autem, a ja muszę do sklepu po parę rzeczy jechać i nie mam czym.. a ona na to: To może ja Ci zrobię? bo w sumie jak czytałam przepis to ono proste jest
TYM SPOSOBEM Miłe Panie leżę w łóżku z psem i się obijam, a tak czy tak zjem dzisiaj całą blachę ciasta
Ty to się umiesz ustawić

Cytat:
pewnie mina sprzedawcy bezcenna.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:00   #1691
grabcze
Raczkowanie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40987942]Grabcze witaj

no niestety wiem o czym piszesz i co przezywasz bo u mojego synka podejrzewają to samo, niestety podobno ubytek jest duży ;(
dodatkowo na ostatnim usg wykryto jeszcze jakąś wadę nerek...
więc jestem trochę zawieszona w próżni pomiędzy totalna histerią a racjonalnym medycznym podejściem do tematu...

trzymam kciuki i cieszę się że cała reszta podejrzeń okazała się fałszywa
[/QUOTE]
to najczęstsza wada serduszka i zazwyczaj bez powikłań! najważniejsze, zeby już teraz było ok! bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i maleństwo! dacie radę ! mam nadzieję też,że nereczki powrócą do normy! macie teraz jakies kolejne skierowania, badania, czy po prostu czekacie do porodu?
Stary 2013-05-25, 13:00   #1692
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Od czasu jak mi tak twardnieje ten brzuch to prawie nic nie robię tylko na wizazu siedze...i jak siedzę jest ok jak chodze...znów twardnieje:/masakra...
mam nadzieję, że do wizyty już się brzusio uspokoi

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Mi jak siedziałam wczoraj Adaś takiego kopa zaiwanił, że poczułam masakryczny ból w tyłku i aż krzyknęłam i mnie jakby prąd przeszedł - jak nic gdzies mi na jakiś nerw usicka czy coś śmiałam się do Tż, że jak tak dalej pójdzie to mu będę musiała już teraz niebieską kartę założyć za znęcanie się nad matką
Mnie od wczoraj tak Lol łupie, ze normalnie nie wyrabiam przy każdej okazji aż się uginam.. i teraz zaczął w jednym miejscu, w lewym boku na wysokości pępka..normalnie pląta mi się tam ..

Cytat:
z maluchem mogłoby być lepiej tzn ma obecnie małą wadę serca, a dokładnie -vsd (ubytek przegrody międzykomorowej). jest bardzo mały, więc na razie lekarze mówią, że w ogóle nie ma się czym przejmować. większość jest w szoku, że moja lekarka to zauważyła, bo na 5 lekarzy robiących usg tylko w 1 miejscu to zobaczyła panie od kardiologii płodów.
no ale za tym skierowano nas na ogrom badań i nasrtaszono, że mamy prawdopodobieństwo różnych zespołów genetycznych... zrobiono wszytskie badania czekanie 0 2 tygodnie na wyniki i błagania, żeby było ok!
najważniejsze że nic więcej już nie ma, a co do serduszka, to wszytsko się okaze przy porodzie - bo może się jeszcze samo zarosnąć, na co liczymy!
(to tak w skrócie)
Trzymam kciuki za piękne zrośnięcie się przegrody w serduszku

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:03   #1693
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
waży z 80 kg.
nie no sprzedawca oczywiście z usmiechem (bo myślał, że to żart), na co mąż: że przecież on tylko wejdzie, a jak dziecko będzie skakało przy barierkach w łóżeczku to jak ma mieć pewnośc,że nic nie odpadnie?...
wtedy zrobił wielkie oczy i stwierdził, że nie ma możliwości, żeby facet wszedł sobie do łóżeczka! czerwona jak burak przeprosiłam i wyszłam!

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:03   #1694
enlevee
Zakorzenienie

A JA TO TYLKO CHCIAŁAM NAPISAĆ, ŻE NASZA MALINKA NAM SIĘ NIE POCHWALIŁA I OBCHODZI DZISIAJ URODZINY

WIĘC ODE MNIE DOSTAJESZ:

- za siedzenie cicho i nie chwalenie się wszem i wobec !

- 2x dla Ciebie i dla Milenki osobnego

a dodatkowo:

- Łatwego, szybkiego i bezbolesnego porodu, szybkiego dojścia do formy, słodziutkiej Milenki, która będzie różowiutka i będzie kwiliła od samego wyjścia z Twego łona

no i gwiazdki z nieba, czego sobie tylko wymarzysz kochana!!

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-25, 13:04   #1695
Niunia20
Rozeznanie

narzekałam dziś na mojego męża że nie pomaga mi w zakupach dla dziecka ale w zakupach dla nas radzi sobie jakoś...

pojechał dzisiaj kupić narożnik do pokoju i szafkę na ciuchy

nie wiem jakie wybrał polegam na jego guście chociaż z tym ciężko czasem bywa....nie mam siły z nim jeździć lekarz kazał leżeć to leżę... bezpieczeństwo małego najważniejsze a jakie kupi takie będzie nawet jak nie będzie mi pasować...i tak go kochać będę

mam nadzieję że za kilka lat jak będziemy kupować własne m będę mogła sama wybierać...
Stary 2013-05-25, 13:06   #1696
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

Cytat:
Patrzcie jaki chill out
Twoja suka to się w życiu nie przemęcza
tak jak mój samiec

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-05-25, 13:07   #1697
surka
Zakorzenienie

Cytat:
tylko Ty już w szpitalu byłaś, ja na razie zaczynam walkę z brzuchem w domu zobacze co gin na wizycie powie...chyba, ze jak już nie dam rady to pojadę do szpitala:/ na razie jeszcze aż tak najgorzej nie ma bo duuuużo wypoczywam
Tylko, ze walczę z brzuchem od 18 tc Ale trzymam żebyś nie miala większych przebojów z brzuszkiem

Cytat:
hahahahahaha słuchajcie tego- zadzwoniła do mnie mama, a ze dzisiaj mamy jechac wspolnie na cmentarz do dziadka to sie chciałysmy dogadac odnosnie godziny.. no i mowie jej, ze bede robila chyba ciasto rafaello (krysia ) no i skonczylysmy gadac, a ona dzwoni 20 min pozniej i mowi: to co? bedziesz to ciasto robiła? ja mówie ze tak, ale pozniej, bo Tż gdzieś pojechał autem, a ja muszę do sklepu po parę rzeczy jechać i nie mam czym.. a ona na to: To może ja Ci zrobię? bo w sumie jak czytałam przepis to ono proste jest
TYM SPOSOBEM Miłe Panie leżę w łóżku z psem i się obijam, a tak czy tak zjem dzisiaj całą blachę ciasta
Ale ci się upikło

Cytat:

Cytat:
Patrzcie jaki chill out
Jak dobrze psiakowi
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:07   #1698
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
[CENTER]A JA TO TYLKO CHCIAŁAM NAPISAĆ, ŻE NASZA MALINKA NAM SIĘ NIE POCHWALIŁA I OBCHODZI DZISIAJ URODZINY
baty za siedzenie cicho

Malinka- sto latek! lekkiego wyplucia, zdrowego malucha i szybkiego powrotu do formy
Stary 2013-05-25, 13:08   #1699
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
A JA TO TYLKO CHCIAŁAM NAPISAĆ, ŻE NASZA MALINKA NAM SIĘ NIE POCHWALIŁA I OBCHODZI DZISIAJ URODZINY

WIĘC ODE MNIE DOSTAJESZ:

a dodatkowo:

- Łatwego, szybkiego i bezbolesnego porodu, szybkiego dojścia do formy, słodziutkiej Milenki, która będzie różowiutka i będzie kwiliła od samego wyjścia z Twego łona

No i się wydało A chciałam w tajemnicy ukryć, że się zestarzałam
No ale dziękuję, dziękuję za życzenia Cola dla wszystkich! Albo co kto lubi

Milenka
Stary 2013-05-25, 13:10   #1700
grabcze
Raczkowanie

MALINKA!!: wszystkiego naj naj naj!!!!!!! samych miłych wspomnień z porodówki i pięknego wejścia w świat z małą!
Stary 2013-05-25, 13:10   #1701
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Patrzcie jaki chill out
sweet

Cytat:

WIĘC ODE MNIE DOSTAJESZ:

a dodatkowo:

Przyłączam się do zyczeń wszystkiego najlepszego Malinko
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:14   #1702
dzoan
Zakorzenienie

malinka zdóweczka, szybkiego rozwiązania..żeby wszystko poszło sprawnie i szybko.. duużo radości

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:14   #1703
karolajn1987
Wtajemniczenie

uciekam moje drogie trochę ogarnąć w domu, bo mama do mnie przyjdzie.
Pospinali się z tatą i przyjdzie do mnie z obiadem

Buziaki i będę zaglądać
Stary 2013-05-25, 13:14   #1704
Konto usunięte

Cytat:
to najczęstsza wada serduszka i zazwyczaj bez powikłań! najważniejsze, zeby już teraz było ok! bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki i maleństwo! dacie radę ! mam nadzieję też,że nereczki powrócą do normy! macie teraz jakies kolejne skierowania, badania, czy po prostu czekacie do porodu?
z tego co mi powiedzieli to taki duży ubytek wymaga operacji...ale zobaczymy... póki co czekam na 04 czerwca na wizytę aby zrobić kolejne echo-serca i sprawdzić czy nic się nie zmieniło (moze zarosło), w przyszłym tygodniu umawiam się jeszcze na prywatną wizytę u jednej pani doktor... a jak się potwierdzi to dostaję skierowanie do szpitala na szczegółowe badania itp.
a jak u Was?
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:15   #1705
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c

Malinka wszystkiego najpiękniejszego

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Wczoraj jak jechalysmy do CH autobusem to siedzialysmy Szw przodem do jazdy ja z boku i wozek i jeszcze bylo jedno miejsce ale trzeba bylo sie tam "wepchnac" i oczywiscie jak tacy starsi ludzie zobaczyli ze jest wolne miejsce to jakby ☠☠☠ la do głowy dostali oni leca no to wstalam zeby pan sobie przeszedl na to miejsce na co odwracam sie chce usiasc na SWOJE na ktorym juz siedzialam a on wzrokiem mordercy i mowi do swojej zony " ty chodz siadaj" no to sobie mysle kij Ci w oko... ale ta "pani" pokazala tylko palcem na moj brzuch i pokiwala głową- pomyslalam sobie coż za kultura nie wytrzymam .. i usiadlam.. wysiedli na naszym przystanku facet jakby sie bał ze mu cos wykupią ze sklepu czy coś wybiegl z autobusu jak niewiem taranujac mnie ale to trudno bo brzuch sobie zaslonilam ale szw i malego K w wozku,wysiadlam wkurzylam sie i mowie na głos do szw ale tak zeby wszyscy slyszeli ze starsi ludzie maja tupet!I ze nie ustapilam miejsca bo jestem w 8 miesiacu ciazy i troche mi ciezko! Chamskie ale prawdziwe normalnie tak sie ciesze ze mam auto ( ktore z dobroci serca Daje tz zeby jezdzil do pracy) bo bym nerwicy dostala i jeszcze na dodatek nieraz pewnie z☠☠☠ ke za niewyparzony jezyk ale dajcież spokoj jak tak mozna wogole!!!

Spoko, przede mną dzisiaj w Tesco były wyścigi, która babcia się wepchnie... Jedna to jak mnie zobaczyła, to myślałam, że sobie nogi połamie. Na szczęście otworzyli drugą kasę i byłam druga (a przede mną babka z wózkiem, która nie umiała nim przejechać...). A co najlepsze, miałam w ręku całą JEDNĄ rzecz, liker tiramisu dla mamy na jutro....

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Witamy sie z Majeczką w 29 tc.....

Nastroje jednak kiepskie. Wczoraj przeplakalam cały wieczór i dzis od rana nie jest lepiej jest mi tak smutno i jestem przerażona i zła.
Niestety mam kiepskie wyniki po glukozie i mam cukrzycę ciazowa. Dla mnie to koniec swiata

Przepraszam ze wam smęce...

Ale Kochana... Czemu płaczesz?? Dieta cukrzycowa to tak naprawdę nic strasznego. Powiem Ci coś: ja się na tej diecie świetnie czuję, na tej i nawet na bezsolnej, naprawdę mam świetne samopoczucie. Gdyby tak jeszcze moje jelita pracowały, to byłabym w 7 niebie. Polecam te diety każdemu! Nawet nie choremu na nic.
W diecie cukrzycowej musisz jeść bardzo regularnie i zamienić cukry proste na złożone - i to jest cała filozofia. To naprawdę nie jest koniec świata...

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość

Pal sześć słodycze, ale moje ukochane owoce. Dzisiaj od rana patrzę na brzoskwinie i wyć sie chce bo nie wiem czy moge...
Najbardziej mnie przeraża ten glukometr

Ja mam pozwolenie na jeden owoc dziennie, ale najlepiej do południa, w związku z czym czasami jem do II śniadania kiwi, jabłko albo coś innego. Brzoskwinię bym zjadła A jak nie jesteś pewna, to sprawdź sobie IG (indeks glikemiczny) danego owocu, jak będzie tak do 50, to spróbuj. Akurat brzoskwinia ma 35, więc ja bym próbowała
A jak dostaniesz glukometr, to sobie będziesz wszystko sprawdzać i będziesz wiedziała, co i jak.
Ja miałam cukier po obciążeniu 155, a teraz jak się okazuje nawet mogę od czasu do czasu zjeść ciasto drożdżowe.

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Ja jem jabłuszka, arbuza i truskawki i cukier ok jest.

Nie mozesz na 100% bananów i winogrona !
A ja zjadłam wczoraj banana (na biegunkę:/) i miałam po nim cukier ok. 100 bodajże, więc od czasu do czasu się skuszę :P
Jak sama wiesz - wszystko zależy od osoby. Pewnie jakbym zjadła 3 banany na raz, to by mi skoczyło, ale raz na parę dni chyba mogę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:18   #1706
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
narzekałam dziś na mojego męża że nie pomaga mi w zakupach dla dziecka ale w zakupach dla nas radzi sobie jakoś...
nie przejmuj się tym, u nas jest identycznie, a jakbym miała o wszystkim mówić i pytać się TZ to do dzisiaj nie skończylibyśmy domu
sama wybieram, sama kupuję, TZ informuję tylko w trakcie lub po fakcie

mi to pasuje, jemu też i tak mam ze wszystkim, nie ważne czy sprawy ciuchowe, synkowe czy domowe...

[B]Malinka !!![/B] Spokoju, samych pozytywnych emocji i szybkiego porodu !!!

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-05-25 o 13:26
Stary 2013-05-25, 13:19   #1707
Anulka_p
Zakorzenienie

Malinko- wszystkiego najlepszego. Zdrówka dla ciebie i maleństwa. Szybkiego i bezproblemowego porodu, a po nim samych radosnych dni we trójkę
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:20   #1708
malinka0525
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40988245]Malinka wszystkiego najpiękniejszego

Spoko, przede mną dzisiaj w Tesco były wyścigi, która babcia się wepchnie... Jedna to jak mnie zobaczyła, to myślałam, że sobie nogi połamie. Na szczęście otworzyli drugą kasę i byłam druga (a przede mną babka z wózkiem, która nie umiała nim przejechać...). A co najlepsze, miałam w ręku całą JEDNĄ rzecz, liker tiramisu dla mamy na jutro....[/QUOTE]

Mi w supermarketach nikt ustąpić nie chce. Patrzą się na brzuch ale udają że nie widzą. Ale dziś w Hebe mnie zaskoczyli. Stałam w kolejce do kasy, a tam pani zaprosiła mnie do innej kasy i obsłużyła, a potem znów sobie poszła Aż mi się milej zrobiło

Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim i zarazem każdej z osobna za życzenia Kochane jesteście

A teraz uciekam sprzątać bo samo się nie chce zrobić

Milenka

Edytowane przez malinka0525
Czas edycji: 2013-05-25 o 13:22
Stary 2013-05-25, 13:22   #1709
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

Malinka - spełnienia marzeń, dużo zdrówka, cierpliwości, szybkiego i bezbolesnego porodu oraz zrowego szkrabka
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:24   #1710
grabcze
Raczkowanie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40988231]z tego co mi powiedzieli to taki duży ubytek wymaga operacji...ale zobaczymy... póki co czekam na 04 czerwca na wizytę aby zrobić kolejne echo-serca i sprawdzić czy nic się nie zmieniło (moze zarosło), w przyszłym tygodniu umawiam się jeszcze na prywatną wizytę u jednej pani doktor... a jak się potwierdzi to dostaję skierowanie do szpitala na szczegółowe badania itp.
a jak u Was?[/QUOTE]
a Ty z Warszawy jesteś? (jesli tak, to mogę polecić miejsce, gdzie są osoby specjalizujące się w wadach serca, z usg 4d i wtykami w szpitalach z extra neonatologią.
My teraz nic nie robimy... nawet nie wiem ile młody waży... w każdym razie po porodzie sie okaże wsyztsko, a co do operacji, to podobno w pierwsym roku się robi (ale pod koniec) bo może tez się zarosnąć w pierwszych miesiącach życia dzidzi. wszytsko zależy własnie od wielkości ubytku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości