|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
malinko ja tez sie dokladam do zyczen wszystkiego najlepszego spelnienia marzen i lekkiego porodu:-*
|
|
|
|
#1712 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
mój Leoś tydzień temu ważył ponad 2 kg, wiec jest w górnej granicy normy ze wszystkimi wymiarami... we Wrocławiu mam namiary na specjalistów i będę się konsultowac w dwóch szpitalach i u kardiochirurgów... tylko muszę wytrzymać jeszcze dwa tygodnie do 4 wtedy zacznę działać ... a teraz mi czasami odbija
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
a i ktoras pytala o blyszczyk ktory kupilam...
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...xir-gloss.html ten jasny rozowy z drobinkami ale chyba jeszcze jakis dokupie uwielbiam blyszczyki i jestem od nich uzalezniona ![]() chwila przerwy..mam podly humor i zajadam chipsami a co tam! |
|
|
|
#1714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jersey Cytat:
A ile lat kończysz :brzyda l: |
||
|
|
|
#1715 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dołączamy się do życzeń z Anulką
|
|
#1716 |
|
Raczkowanie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;40988464]z Wrocławia
mój Leoś tydzień temu ważył ponad 2 kg, wiec jest w górnej granicy normy ze wszystkimi wymiarami... we Wrocławiu mam namiary na specjalistów i będę się konsultowac w dwóch szpitalach i u kardiochirurgów... tylko muszę wytrzymać jeszcze dwa tygodnie do 4 wtedy zacznę działać ... a teraz mi czasami odbija [/QUOTE]na wyniki czekasz? 4 tyg? nie przejmuj się! później wszystko będzie dobrze a taka wada serca z możliwości ogólnie chorób jakie moga mieć maleństwa, to naprawdę nie jest źle głowa do góry trzeba być silną! choć cierpliwość w czekaniu na pewno przyda się większa
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Malinka wszystkiego najlepszego, sto lat, łatwego i szykiego porodu i spełnienia marzeń Enlevee spóźnione życzenia imieninowe, sto lat przyznaje się, że nie nadrobiłam, tylko zerknęłam pobieżnie. Wczoraj mieliśmy gości i dzisiaj tz chory jest
|
#1719 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V
Cytat:
A ja się dzisiaj nastałam na targu, bo najpierw szukałam schabu na jutro - stałam z 10 minut, podchodzę do lady (bo wcześniej bym się nie dopchała, żeby zobaczyć czy coś jest), a tam nie ma. I nigdzie o godzinie 10.30 nie było już schabu :O Dostałam jakiś jeden kawałek potem, to sobie go poporcjowałam i wyszło tyle, co kot napłakał... No ale trudno. W każdym razie potem poszłam do piekarni i to samo, koleja jak nie wiem. Nastałam się znowu, jak podeszłam, babka mówi do mnie, że mogłam podejść pierwsza, obsłużyłaby mnie poza kolejką Ja się tylko uśmiechnęłam, bo przede mną i za mną emeryten ciągen (że tak po niemiecku pojadę ), więc wolę się nie narażać na stresy Potem w Tesco była mała kolejka, ale potem się wróciłam jeszcze po ten likier i myślałam, że padnę ze śmiechu na widok tych babć, co najpierw lecą jak oszalałe do kolejki, a potem mnie nie widzą. I to też nie schorowane emerytki na balkonikach, tylko dość sprawne 60-latki. Ciekawe, czy ja też taka będę :/ Choć patrząc na moje życie i poziom stresu w nim, pewnie nie dożyję takiego wieku.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1720 |
|
Raczkowanie
|
Witam się i ja
Oliath dziękuję za radę, w takim razie sobie odpuszczę bo szkoda mi 70 zł na nową skórę skoro jedną już mam jak już będzie bliżej porodu i będę miała wszystko ustawione to zobaczę jak całość wygląda, może ten "żółty" nie będzie taki zły. Trzymam kciuki za zdrowie!Neni śliczne to łóżeczko Margosia wózek bardzo fajny, to jest czerwony tak? Co do butelek to my mamy TT- dorwałam 6 w TK maxxie za 60 zł (tych większych). Planuję karmić piersią więc pewnie się wszystkie nie przydadzą, jak coś to sprzedam na allegro bo one drożej chodzą oprócz tego dostałam na SR małą z Aventu i od mamy jeszcze jedną TT (nie wiedziała że już mamy). Mojej koleżanki córka karmiona MM tylko z tych chciała jeść a przetestowali chyba wszystkie rodzaje więc jej zaufałam. Smoczek też mamy TT zobaczmy czy się przyjmie.Ściągnęłam dziś ze strychu przewijak na łóżeczko i foteli maxi cosi po siostrzenicy- prawie, że nówka, nic nie zniszczony, będę mogła wydać kasę na coś innego
|
|
|
|
#1721 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Mężu wyprawiony.
Cytat:
![]() Pff małolata Malinko wszystkiego naj naj - żeby Ci szybko minął maj A potem w czerwcu- to już wiesz sama- będziesz kołysanki śpiewać Milence do rana ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40988660]U mnie to samo. Gapią się, aż im za przeproszeniem gały mają wyleźć, ale wszędzie - tylko nie w kolejce. Tam to nic nie widzą A ja się dzisiaj nastałam na targu, bo najpierw szukałam schabu na jutro - stałam z 10 minut, podchodzę do lady (bo wcześniej bym się nie dopchała, żeby zobaczyć czy coś jest), a tam nie ma. I nigdzie o godzinie 10.30 nie było już schabu :O Dostałam jakiś jeden kawałek potem, to sobie go poporcjowałam i wyszło tyle, co kot napłakał... No ale trudno. W każdym razie potem poszłam do piekarni i to samo, koleja jak nie wiem. Nastałam się znowu, jak podeszłam, babka mówi do mnie, że mogłam podejść pierwsza, obsłużyłaby mnie poza kolejką Ja się tylko uśmiechnęłam, bo przede mną i za mną emeryten ciągen (że tak po niemiecku pojadę ), więc wolę się nie narażać na stresy Potem w Tesco była mała kolejka, ale potem się wróciłam jeszcze po ten likier i myślałam, że padnę ze śmiechu na widok tych babć, co najpierw lecą jak oszalałe do kolejki, a potem mnie nie widzą. I to też nie schorowane emerytki na balkonikach, tylko dość sprawne 60-latki. Ciekawe, czy ja też taka będę :/ Choć patrząc na moje życie i poziom stresu w nim, pewnie nie dożyję takiego wieku.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Od razu widać, że bierzesz lekcje niemieckiego |
|
|
|
|
#1723 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1724 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
|
|
|
|
#1725 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jej dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
u mnie brzydka pogoda, zimno, wieje, i zaraz będzie lało
|
|
#1726 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Dzień dobry brzuszki
![]() Wpadłam tylko się zameldować, gdyby się któraś stęskniła za mną ![]() U mnie znów zakręcony weekend, nie mam czasu pospamować ![]() Zdążyłam zauważyć, że MALINKA obchodzi dziś urodzinki Więc kochana wszystkiego co najlepsze, łatwego i szybkiego porodu, ślicznej i grzecznej Milenki oraz spełnienia wszystkich, nawet najskrytszych marzeń!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1727 | |
|
Zadomowienie
|
Ooo to będzie kolejna impreza wątkowa
![]() Cytat:
Ach jak Ty pięknie to zrymowałaś ![]() |
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uciekam, jadę na chwilę do rodziców, potem castoramę zwiedzić. Miłego dnia
|
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zjadłam burrito i się ślinię na myśl o maminym rafaello, no już nie mogę, a umówiłyśmy się dopiero o 16
ehhh co za życie :P
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1732 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() super wózek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za tydzień jako świeżo upieczona słodka mama mówię Ci, że dasz radę, tylko dobra rada dla Ciebie ode mnie jak już potwierdzisz idź na l4 bo to kłopotliwe pracować i biegać z glukometrem i posiłkami, nie mówię, że się nie da bo wytrwałam 4 dni, ale się poddaje i od poniedziałku uciekam jaki miałaś wynik ?? i tak jak pisała idzia to do kłucia to nawet nie widzisz igły, tylko jak nową zakładasz Cytat:
Ewusia Twoja teściowa przewspaniała, tylko ją chwalić, że tak dobrze o Ciebie dba. malinka wszystkiego czego pragniesz ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- wyszłam rano-wracam, a tu już 7 stron do nadrobienia było ![]() kupiłam sobie 2 staniki od 9 leje u mnie i nie przestaje ![]() chciałam jeszcze do jyska jechać, ale chyba sobie odpuszczę |
|||||
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
Malinka: wszystkieeegooo Najlepszego!! dużo zdrówka, szybkiego porodu i zdrowej Milenki!!
kalisto: zawsze tęsknimy jak ktoś nam znika ![]() Ewusia: fajną masz teściową ) to bardzo miłe że możesz liczyć na wsparcie teściów i tak ładnie się Tobą opiekują. A zakupy muszę powiedzieć że imponujące... dobrze że jest internet:P a ja juz gotowa na all z koszykiem pełnym zakupów - czekam teraz tylko na wypłatę męża.. do tego przypadkiem oblookałam smyka i jest w promo leżaczek/bujaczek - jedyny jaki na płasko się rozkłada, jaki znalazłam w necie i w sklepach dla dzieci... i chyba do rodziców po pożyczkę się uśmiechnę... http://www.smyk.com/tiny-love-wielof...t-niemowlaka-p Wiem że nie jest jakiś mega kolorowy i w ogóle, ale mi osobiście bardzo się podoba i spełnia te wymagania, które postawiłam przed takim bujaczkiem leżaczkiem.
|
#1734 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/mamo-tato-2-cz-pos...247567131.html
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
Envl: faaajnie masz z mamą
))) kochana strasznieee... a właśnie co kupujecie swoim mamom? bo ja swojej jeszcze prezentu na imieniny (3 maja miala) nie kupilam (( i chyba juz razem połączę, ale ni chol.e.ry nie wiem co.. zwykle kupuję książki lub jakies fotograficzne albumy/obrazy/ramki itd.. a tym razem brak weny...pustka w głowie.. a nie chciałabym jakoś z kasą też przesadzać, bo wiadomo...
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale cena mnie zniechęciła skutecznie
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Pretensje miej do Krysi, nie do mnie
![]() Cytat:
![]() Leżaczek-bujaczek śliczny, taki to bym sama kupiła, bo te kolorowe wydają mi się zbyt pstrokate i jakoś do mnie nie przemawiają
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
jakierka: materacyk ciekawy, ale na krótko. Ja się zdecydowałam kupić klin z otworami wentylacyjnymi, żeby nie było żadnych akcji z podduszaniem podczas ulewania. Sporo koleżanek polecało, na SR również.
Co do butelek, to u mnie sporo poleca Medeli.. a na SR zaraz po medeli babeczka mówiła że Avent jest niezły. Jeśli chodzi o NUK, to juz tutaj dyskutowałyśmy. Mela wykarmiła swoją Małgosię i wszystko ok jest, więc to pewnie też kwestia indywidualna.
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
Elaine swojej kupiłam podkład + tusz. Miałam prosto, bo mnie mama akurat parę dni temu poprosiła żebym jej zamówiła na allegro, więc powiedziałam, że zamówię jej w prezencie na dzień mamy. Gorzej z prezentem dla teściowej, bo nie mam pomysłu
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, akurat jest promocja w rossmanie -40% to skorzystałam, bo wyszło łącznie 35 zł, zamiast 60 prawie a jutro obdaruję ją kwiatkami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

bo coś chce dzis zamówic

:brzyda l:
dla Ciebie i dla Milenki osobnego

ehhh co za życie :P
Ale cena mnie zniechęciła skutecznie