Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz. 12 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 12:35   #4531
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość

Dzięki Jak będziesz miała czas by poszukać to z chęcią poczytam Jak na tą chwilę to wolałabym nie wydawać majątku, ale jak trzeba to trudno.

ijaa dzięki za link, zaraz obejrzę
na początek najważniejsze, czyli dlaczego warto stosować filtry:
http://www.1001pasji.com/2012/06/filtrujemy-sie.html
http://www.italianablog.com/2012/02/...mineralne.html

antyoksydanty, serum z wit C
http://www.italianablog.com/2012/04/...m-z-wit-c.html

ogólnie o walce ze starzeniem:
http://kosmostolog.blogspot.com/2013...zkowy-dla.html

kwasy - to temat rzeka, wyższy stopień wtajemniczenia od tego posta możesz zacząć:
http://www.italianablog.com/p/kwasy-kompendium.html
http://www.italianablog.com/2011/09/...z-kwasami.html

ogólnie warto przejrzeć całego bloga Italiany, bo jest bardzo dużo przydatnych informacji
polecam też : czarownicujaco.blogspot.c om/
http://kosmostolog.blogspot.com/

na początek to mega dużo informacji, łatwo się pogubić. ale nie ma co popadać w paranoję i nagle zmieniać swojej pielęgnacji całkowicie. ja sobie trochę poczytałam, przyswoiłam kilka faktów i gdyby nie filtry, kwasy, kosmetyki z dobrymi składami to można by powiedzieć, że moja pielęgnacja jest taka jak u większości kobiet
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:44   #4532
Tycikata
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna przyszła, chrabąszcze latają, a PMki już suknie przymierzają! PM 2014 cz

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
nawilżenie to raczej w formie prewencyjnej poza tym filtry na co dzień, ban na solarium i smażenie się na plaży bez filtra jeśli chcesz zredukować istniejące zmarszczki możesz spróbować serum z witaminą C (np. flavoC - do kupienia np. w SuperPharm, albo możesz sama takie serum przyrządzić)
w walce ze zmarszczkami kremy to tylko jakaś mała kropelka w morzu potrzeb. najważniejsza jest ochrona przed UVA jeśli chcesz mogę ci wyszukać kilka fajnych artykułów na ten temat, bo kiedyś sama to przerabiałam.
kurrde..ja na solarium chodzę bardzo rzadko - przed wielkimi imprezami tylko.
chodzę wtedy 2 tyg przed imprezą co 2,3 dni na 5 do 8 min....

myslisz że to od tego zrobiły mi się zmarszczki pod oczami?

bo nie palę, nie piję..na twarz obowiązkowo musi być krem lub olej co noc, na dzien też...

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Ja dodaję do wszystkiego - do glinki, do kremów, czasem nakładam bezpośrednio. Wspaniały nawilżacz.
ja też

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ja też dorzucam do wszystkiego kwas hialuronowy. Własnie mi się konczy i będę robiła zamówienie na zsk, bo skończył mi się też krem. Tak myślę, co by jeszcze dorzucić do zamówienia, żeby wyszło 50 zł i żebym jakiegoś grastisa dostała na pewno nie oleje, bo mam dużo.

ja zamawiam z mazideł bo mają kwas hialuronowy 1,5%

ale w sumie zmarchy jak miałam tak je dalej mam

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:51   #4533
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

bo nie palę, nie piję..na twarz obowiązkowo musi być krem lub olej co noc, na dzien też...
prędzej zrobiły ci się od codziennej ekspozycji na promieniowanie UVA nawet nie chodzi o dni, kiedy jest ciepło i świeci słońce, kiedy się opalasz. za opalanie odpowiedzialne są promienie UVB, które najbardziej 'świecą' w lecie. Za starzenie odpowiadają UVA. Promieniowanie UVA jest przez cały rok takie samo, przenika przez chmury i szyby, dlatego tak ważne jest używanie filtrów cały rok, a nie tylko przy opalaniu
Stary 2013-05-25, 12:53   #4534
velika
Winter is coming

na zmarchy to chyba nic nie pomoże poza botoksem Say hello, a pod oczy mogę używać tego?
http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Ser...amina-C-25-g/4
Mam strasznie wrażliwą skórę pod oczami, sama już nie wiem co mam z nią robić. Niedługo to się przestanę malować, bo wszystko do demakijażu mnie podrażania

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:55   #4535
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie się wydaje, że nie.
Wiadomo nie od dzisiaj, że opalanie szkodzi, więc warto z tego zrezygnować, albo bardzo mocno to ograniczyć, by za 15-20 lat nie wyglądać na 70 tylko na swój wiek.

Uważam, że tutaj główną 'przyczyną' są geny i niestety z tym ciężko jest walczyć.

Sama w przyszłym roku będę mieć 30 lat i póki co (odpukać) moja skóra jest w świetnej kondycji, ani jednej zmarszczki - pod względem napięcia i elastyczności (bo borykam się dla odmiany z innymi problemami). Moja Mama jest po 60, a skórę ma jak u czterdziestolatki.
Dla porównania mam koleżankę która w tym roku obchodzić będzie 26 urodziny, a wygląda na dziesięć lat więcej. Nie korzysta z solarium, używa filtrów, nie smaży się na słońcu godzinami.
Ostatnio nawet w drodze do domu z pracy o tym rozmawiałyśmy i sama przyznała, że to chyba dziedzicznie tak ma - jej babcia miała ogromnie dużo zmarszczek, jej mama również ma bardzo dużo mimo, że jest ledwo po pięćdziesiątce. Ogólnie kobiety w jej rodzinie mają skórę wiotką, cienką i porowatą.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 12:56   #4536
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
na zmarchy to chyba nic nie pomoże poza botoksem Say hello, a pod oczy mogę używać tego?
http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Ser...amina-C-25-g/4
Mam strasznie wrażliwą skórę pod oczami, sama już nie wiem co mam z nią robić. Niedługo to się przestanę malować, bo wszystko do demakijażu mnie podrażania
miałam to serum i ta forma witaminy C niby najmniej podrażnia. nie dam Ci gwarancji, ale u mnie nic się nie działo. więc może spróbuj? w najgorszym wypadku zużyjesz na całą twarz?
a próbowałaś zmywać makijaż mleczkiem do kąpieli Babydraem Fur Mama? normalnie, jakbyś myła twarz jakimś żelem. wszystko ładnie schodzi i mnie nie podrażnia. Ewentualne resztki tuszu domywam micelem z Biedronki albo dwufazówką z Bielendy.

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Uważam, że tutaj główną 'przyczyną' są geny i niestety z tym ciężko jest walczyć.
tak, to też prawda!
Stary 2013-05-25, 12:59   #4537
Loczek_brown
Zakorzenienie

KaEs gratuluję pięknej rocznicy

jak mnie mój współlokator, a raczej jego dziewczyna zaczyna irytować

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 13:02   #4538
velika
Winter is coming

Cytat:
miałam to serum i ta forma witaminy C niby najmniej podrażnia. nie dam Ci gwarancji, ale u mnie nic się nie działo. więc może spróbuj? w najgorszym wypadku zużyjesz na całą twarz?
a próbowałaś zmywać makijaż mleczkiem do kąpieli Babydraem Fur Mama? normalnie, jakbyś myła twarz jakimś żelem. wszystko ładnie schodzi i mnie nie podrażnia. Ewentualne resztki tuszu domywam micelem z Biedronki albo dwufazówką z Bielendy.
mam to serum na stanie i używam na twarz, więc wypróbuję jutro pod oczy. Ja zawsze makijaż zmywam dwufazówką z ziai, ale coś przestaje mi pasować. Micel z biedy i dwufazówka z bielendy masakrowały mi oczy. Może spróbuje tym płynem, jka nie podejdzie, to zużyję do czegoś innego.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:05   #4539
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
KaEs gratuluję pięknej rocznicy

jak mnie mój współlokator, a raczej jego dziewczyna zaczyna irytować
a co się dzieję ?

u mnie nasz współlokator ciągle zostawia naczynia w zlewie i zawsze jest syf

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:06   #4540
sensibleheart
Raczkowanie

aaaaa z tymi zespolami to jakas paranoja !!! wszystko porezerwowane !!
Stary 2013-05-25, 13:08   #4541
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
mam to serum na stanie i używam na twarz, więc wypróbuję jutro pod oczy. Ja zawsze makijaż zmywam dwufazówką z ziai, ale coś przestaje mi pasować. Micel z biedy i dwufazówka z bielendy masakrowały mi oczy. Może spróbuje tym płynem, jka nie podejdzie, to zużyję do czegoś innego.
do mycia ciała zużyjesz, jest świetny
Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
a co się dzieję ?

u mnie nasz współlokator ciągle zostawia naczynia w zlewie i zawsze jest syf
u nas też jest problem z współlokatorem... to brat tż.. bałaganiarz z niego straszny!
Stary 2013-05-25, 13:10   #4542
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

KaEs

Gratuluję My będziemy mieli 6 lat 27 czerwca, czyli za miesiąc i 2 dni

aneczka25057

Ja też Wam gratuluję

Dziś TŻ do mnie przyjeżdża, ale chyba nawet nie pamięta o tym
Bu

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:10   #4543
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

mialam dac znac wiec daje moja strona ruszyla (z polrocznym opoznieniem )
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:18   #4544
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sensibleheart Pokaż wiadomość
no niestety sierpień to czas mega weselny

nam udało się bez problemu zarezerwować salę, kamerzystę z fotografem i zespół, wszyscy mieli ostatni termin

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

my wydaliśmy już 3000 zł na zaliczki

Alicja

Stary 2013-05-25, 13:19   #4545
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
przezywałam to - 36 telefonów i tylko 5 miało nasz termin wolny
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 13:23   #4546
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Witam się i uciekam zaraz...

U nas również WIELKI DZIEŃ

Dzisiaj równy

ROK

od naszych
CUDOWNYCH ZARĘCZYN!!!

*może nie świętowalibyśmy tego jakoś szczególnie, ale TO wydarzenie związane jest jeszcze z inną okazją dlatego dzisiaj

KaEs Gratuluję! Piękny staż! Życzę Wam kolejnych lat w szczęściu i miłości!

Króliczku z okazji Waszej rocznicy
gratulacje

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:23   #4547
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
idę na 12 h do pracy
Gdzie pracujesz bo chyba często robisz po 12h?

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Exist, ale niektórzy PM nie życzą sobie kółeczka podczas pierwszego tańca
My chcemy, żeby podczas pierwszego tańca parkiet był otoczony małymi świeczkami,a goście gdzieś tam obok :P Żadnego bujającego kółeczka

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Proszę o pomoc! Macie coś sprawdzonego na zmarszczki pod oczami? Wyczytała że niby nawilżenie działa cuda.
Retimax 1500, w aptece za 3-4zł. Ja używam na noc na twarz (nie zapycha), pod oczy, po opalaniu nawet na całe ciało.

Cytat:
A szukacie zespołu czy dj też bierzecie pod uwagę? Bo my mamy dj i mogę Ci kilka nazwisk polecić A z zespołów - patrzyliście http://www.nawesele.pl/ ? mój ulubiony zespół, niestety za drogi na nasz budżet.

Podpisaliśmy umowę z salą porobliśmy trochę zdjeć, potem zrzucę na kompa i zobaczę czy coś dobrego wyszło bo telefonem robione.
135zł. i nic oprócz wódki nas nie interesuje + weekend w spa na mazurach w ich hotelu. Menu też spoko, potem wrzucę
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 13:31   #4548
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
świetny pomysł driver nam się przyda

sama się nie poznaje... żałuje, że zmieniłam avka, a teraz nie mogę odnaleźć tamtej foty...

to dziś masz się obudzić z uśmiechem od ucha do ucha

Jak uda Wam się wszystko dograć, jak tylko macie pieniążki i żadnych konkretniejszych zobowiązań to pewnie, że przełożyłabym masz już kiecki no super jak Wam się uda to czemu nie z chęcią przeczytałabym już Twoją relacje

witaj

a tak w ogóle hej

dziś WIELKI DZIEŃ, bo...

mija 6 lat odkąd jestem z Tż

same rozumiecie, że dziś już do Was nie zajrzę

i na szybko zrobbione zdjęcie

Edit: Aniu, Króliczku gratuluję rocznic
gratulacje

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Eh... wczoraj miał być fajny romantyczny wieczór z winkiem itd.... poruszyłam temat ( taki glupi , banalny) no i od słowa do słowa wkurzyliśmy się na siebie z tż i powiedzieliśmy sobie na wzajem o dwa słowa za dużo... w nocy w czasie snu nawet się do siebie nie przytuliliśmy

Stary 2013-05-25, 13:34   #4549
sensibleheart
Raczkowanie

Cytat:
A szukacie zespołu czy dj też bierzecie pod uwagę? Bo my mamy dj i mogę Ci kilka nazwisk polecić A z zespołów - patrzyliście http://www.nawesele.pl/ ? mój ulubiony zespół, niestety za drogi na nasz budżet.

szukamy zespołu, w sumie już znaleźlismy, nazywa się EveRest i nie mam pojęcia czy będzie ok jakos dj do mnie nie przemawia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 13:38   #4550
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość

my wydaliśmy już 3000 zł na zaliczki
O kurde, to dużo, ile płaciliście zaliczek?
U nas to wygląda tak:
sala - 500zł.
dj - 200zł.
foto - 200zł.
video - 300zł.

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość

Eh... wczoraj miał być fajny romantyczny wieczór z winkiem itd.... poruszyłam temat ( taki glupi , banalny) no i od słowa do słowa wkurzyliśmy się na siebie z tż i powiedzieliśmy sobie na wzajem o dwa słowa za dużo... w nocy w czasie snu nawet się do siebie nie przytuliliśmy
Dzisiaj pogadajcie na spokojnie i wypijcie winiacza

Cytat:
szukamy zespołu, w sumie już znaleźlismy, nazywa się EveRest i nie mam pojęcia czy będzie ok jakos dj do mnie nie przemawia
Nie słyszałam o nich oni są z podlasia? bo regionalne zespoły i dj-ów mam w małym palcu,tak przynajmniej myślałam :P
A foto już macie? Skąd w ogóle jesteś bo, że Twój tż jest z moich stron to już wiem
Stary 2013-05-25, 13:40   #4551
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
prędzej zrobiły ci się od codziennej ekspozycji na promieniowanie UVA nawet nie chodzi o dni, kiedy jest ciepło i świeci słońce, kiedy się opalasz. za opalanie odpowiedzialne są promienie UVB, które najbardziej 'świecą' w lecie. Za starzenie odpowiadają UVA. Promieniowanie UVA jest przez cały rok takie samo, przenika przez chmury i szyby, dlatego tak ważne jest używanie filtrów cały rok, a nie tylko przy opalaniu
ooo super, dziękuję Ci za wyjaśnienie
muszę się zgłębić bardziej w ten temat

Cytat:

Sama w przyszłym roku będę mieć 30 lat i póki co (odpukać) moja skóra jest w świetnej kondycji, ani jednej zmarszczki - pod względem napięcia i elastyczności (bo borykam się dla odmiany z innymi problemami). Moja Mama jest po 60, a skórę ma jak u czterdziestolatki.
Dla porównania mam koleżankę która w tym roku obchodzić będzie 26 urodziny, a wygląda na dziesięć lat więcej. Nie korzysta z solarium, używa filtrów, nie smaży się na słońcu godzinami.
Ostatnio nawet w drodze do domu z pracy o tym rozmawiałyśmy i sama przyznała, że to chyba dziedzicznie tak ma - jej babcia miała ogromnie dużo zmarszczek, jej mama również ma bardzo dużo mimo, że jest ledwo po pięćdziesiątce. Ogólnie kobiety w jej rodzinie mają skórę wiotką, cienką i porowatą.
kurcze...u mnie właśnie tata ma straaszne zmarszczki. ale zawsze myślałam że on tak ma dlatego bo bardzo dużo pali.
ale w sumie moja mama też nie ma zbyt fajnej cery...

kurde to chyba naprawdę mi zostanie tylko botoks

patrzcie, wrzucę Wam zdj mojego podrażnionego oka od mleczka do demakijażu Garnier
trochę mi zostało tuszu na rzęsach ale nie jestem w stanie tego zmyć bo mnie boli oko

ale przyjrzyjcie się...pod moim okiem są zmarszczki a do zdjęcia nie uśmiechałam się i w tym roku skonczę dopiero 25 lat..

p.s. wyglądam okropnie bez makijażu tak to jest być rudą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01608x.jpg (43,0 KB, 36 załadowań)

- Loesje
Stary 2013-05-25, 13:45   #4552
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Dzisiaj pogadajcie na spokojnie i wypijcie winiacza
Monia, winiacza już nie ma, wczoraj wypiliśmy na razie jest kiepsko..nie lubie takich momentów... ale też strasznie mi się nie podobało co powiedział do mnie wczoraj tż i dlatego nie moge sobie pozwolic na wczesne skulenie ogona.

Stary 2013-05-25, 13:52   #4553
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
patrzcie, wrzucę Wam zdj mojego podrażnionego oka od mleczka do demakijażu Garnier
trochę mi zostało tuszu na rzęsach ale nie jestem w stanie tego zmyć bo mnie boli oko
Idź do apteki po Starazolin

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Monia, winiacza już nie ma, wczoraj wypiliśmy na razie jest kiepsko..nie lubie takich momentów... ale też strasznie mi się nie podobało co powiedział do mnie wczoraj tż i dlatego nie moge sobie pozwolic na wczesne skulenie ogona.
Aaa to jak takie buty to faktycznie ...
Stary 2013-05-25, 13:54   #4554
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Idź do apteki po Starazolin
byłam i właśnie to dostałam
ale szczypie mi po tym oko

Kulbensik, i dobrze, niech się chłop teraz postara

- Loesje
Stary 2013-05-25, 13:55   #4555
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
O kurde, to dużo, ile płaciliście zaliczek?
U nas to wygląda tak:
sala - 500zł.
dj - 200zł.
foto - 200zł.
video - 300zł.

sala 1500 zł
zespół 1000 zł
fotograf + kamerzysta 500 zł

wszystko jest z górnej pułki, więc i zaliczki spore

Alicja

Stary 2013-05-25, 14:01   #4556
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
mamisek1990, witaj Opowiedz coś więcej o Was - ile jesteście razem, skąd jesteście i najważniejsze - na kiedy planujecie ślub (jest już konkretna data?)
To dość zawiła historia . W skrócie: zeszliśmy się 3lata temu. Ślub bierzemy 17.05. 2014 r. (miał być w tym roku, niestety zmarł ojciec mojej drugiej połówki...) Jesteśmy z Lublina .
Stary 2013-05-25, 14:07   #4557
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
To dość zawiła historia . W skrócie: zeszliśmy się 3lata temu. Ślub bierzemy 17.05. 2014 r. (miał być w tym roku, niestety zmarł ojciec mojej drugiej połówki...) Jesteśmy z Lublina .
to niecały roczek

dawno zaczęliście planować ślub ?

Alicja

Stary 2013-05-25, 14:16   #4558
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Nadrabiam wpisy zatem: KaEs, aneczka25057 - gratuluję dziewczyny ) same powody do radości ).

We wrześniu 2012 roku, ale niestety potem wiadomo... trzeba było wszystko odkręcać. Po pół roku żałoby stwierdziliśmy, że warto już o tym pomyśleć więc w kwietniu tego roku zarezerwowaliśmy salę (udało nam się tę, którą chcieliśmy )i kościół .
Stary 2013-05-25, 14:26   #4559
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
do mycia ciała zużyjesz, jest świetny

u nas też jest problem z współlokatorem... to brat tż.. bałaganiarz z niego straszny!

u Nas podobnie, 2 lata młodszy od TŻ, pojechał wczoraj do domu więc super posprzątaliśmy w mieszkaniu, ale TŻ się "śmieje", że do jutra będzie porządek, bo jutro wraca

dlatego też z generalnym remontem będziemy czekali do momentu kiedy skończy studia (jest na 2 roku teraz ) i się wyprowadzi, bo porządek łatwiej będzie od początku ogarniać co tydzień a nie da się nad jego bałaganem zapanować, przenosi go wszędzie

KaEs gratuluję ! piękna rocznica oby tak dalej

ja za nie cały miesiąc 17 czerwca, będę świętowała 7 lat z TŻ
a ślub 7 czerwca w przyszłym roku

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2013-05-25 o 14:32
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 14:40   #4560
kulbensikowa
Wtajemniczenie

witam nowa pm

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości