|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
uhahana => dzięki za pocieszenie
a rodzina w Niemczech, więc tym bardziej nie rozumiem czemu nie - samolot niecałe 2 godziny, naprawdę wystarczyłoby mi po prostu zmienić otoczenie, nie chcę się tam włóczyć Bóg wie gdzie i z kim i po jakich sklepach... a ja nie jestem typem jakiejś imprezowiczki, więc na bank nie chodzi o to, że narobię tam głupot... nie wiem o co... pewnie jakbym chciała jechać na obóz to bym pojechała, mimo, że to jakieś 600 zł ostatnio wyszło - ale już nie chcę, wyrosłam z tego typu atrakcji (ja właśnie "z kopalni" jeździłam przez ostatnie 2 lata) może chodzi o to, żeby się nie narzucać, w końcu oni mi nic takiego nie proponowali, ale naprawdę czuję, że dla nich nie byłby to wielki problem, no nie wiem, naprawdę nie wiem ![]() Pogadam jeszcze z babcią, o, jutro do niej jadę, może ona się wstawi za mną (chyba mnie trochę lubi )![]() a jeszcze mnie wkurzyło, że mama wyskoczyła z tekstem, że to chodzi o kasę, że nie mamy kasy, żebym sobie jeździła do Niemiec, no okej, a parę godzin wcześniej gadała, że pojedziemy na zakupy, bo nie ma w czym chodzić na wiosnę, że ja też mam sobie coś kupić, najlepiej jakąś tunikę żebym miała "na niedzielę" w czym chodzić, na co ja: "ale tuniki są drogie, w H&Mie ze 150zł" a mama: "no to co, raz sobie możesz kupić"...no to fajnie, tunikę za 150 zeta mogę sobie kupić, ale biletu na samolot w tej samej cenie nie... ![]() ![]() Jestem z
Cytat:
ale do Rybnika chodzę do szkoły, więc spędzam tam wiele godzin jeszcze mam tak beznadziejne autobusy, tzn. godziny, że muszę godzinę czekać zwykle, więc teraz zamiast bezsensownie czekać na przystanku to pójdę sobie czasem do Plazy ![]()
|
|
#10082 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też z ościennej
![]() Byłam ostatnio w LO Powstańców Śląskich w Rybniku. Dziwna szkoła taka 'inna', aczkolwiek moje zdanie jest w stu procentach subiektywne hehe.A co do 'wakacyjnej' sprawy... Tak naprawdę to ni ejestem w stanie zgadnąć, jaki cel miała Twoja mama w tak stanowczej odmowie, ale może jeszcze zmieni zdanie? Z prawie takiego samego powodu strasznie się nawkurzałam w zeszłym roku, jak nie chcieli mnie puścić do tego głupiego Terlicka. I najgłupsze było to, że chyba tylko ja miałam z tym problem, wszystkim innym pozwolili od razu. No ale i moi zmienili w końcu zdanie... A 3 lata temu do Niemiec jechałam autokarem, masakra... ![]() EDIT: Chyba mam zamiar kupić sobie te buty: http://www.allegro.pl/item182328034_...nne_sklep.html mogą być? Zresztą, sama jeszcze nie wiem... A we wtorek będę w Fashion Housie, jest tam teraz coś ciekawego?
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#10083 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
od jutra wracam do normalnego jedzenia ![]() ta scena byla CUDOWNA ![]() ![]() Laylaa ines ja rowniez zjadlam z 10 kawalkow ciasta ![]() ciekawa_swiata ![]() witam nowe dziewczyny łoł.... swieta musze sie we wtorek wybrac na zakupy
|
|
#10084 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak mnie jutro (dziś ) jakiś debil obleje to Takie ot sobie "diabelskie nasienie" ![]() Coraz nas wiecej witaj ![]() Cytat:
fajna data -witaj ![]() Ja się sałatkami objadłam, zwłaszcza moją ulubioną -z ciastami się ograniczam-dziś tylko jeden rogali, jutro makowiec mojego taty . Cytat:
) Cytat:
Cytat:
Spróbuj porozmawiać z mamą o tym przy innej okazji. Wiesz, święta to mimo wszystko trochę stresujący okres. Może wszystko przemyśli jeszcze raz. Cytat:
i co roku powtarzałam sobie, że następnym razem nigdzie nie jadę, a i tak jechalam... Jakoś nie lubię sytuacji gdy wszystko muszę robić "na komendę", bo taki jest ich dziwny plan, albo, ze wszyscy muszą brać w jakiś zajęciach udział.Cytat:
|
|
|
#10085 |
|
Zakorzenienie
|
Okej, no to tak:
Nie, żebym nie lubiła moich rurek Też bardzo dobrze mi z nimi się żyję i chyba nawet lepiej wyglądam, po prostu chyba powoli ten typ spodni staję się taki 'powszedni', jak kiedyś dzwony Ale chodzić, chodzę... i będę ![]() Właśnie teraz już nie pojechałabym na kolonie, też nie lubię ograniczania mojej wolnej woli Co nie zmienia faktu, że jak byłam młodsza, to żałowałam...Jak nie wypali USA, to znów gdzieś z przyjaciółmi się wyniosę, choćby pod most, a i tak będzie fajnie ![]() Ale ja piszę dużo przez te wolne... Ucieszyła mnie jedna rzecz dzisiaj. Znaczy ucieszyło mnie kilka, ale jedna szczególnie Kiedyś pisałam, że zawsze wydaje mi się, że ludzie mnie nie kojarzą, taki malutki kompleks bezbarwności. I rozmawiałam z takim znajomym, z którym już raczej nie utrzymuję kontaktów, zresztą na live [nie licząc gg] gadałam z nim zaledwie parę razy. No i powiedział, że od razu mnie poznał jak zobaczył i w ogóle... Fajnie ![]() Spadam już spać, najwyższa pora. Jej, nawet jeszcze nie mam pościelone... Ważę się codziennie. Dzisiaj się normalnie BOJĘ Dobranoc!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#10086 | |||||
|
po prostu Em :)
|
!
Cytat:
Cytat:
Nie wiem jak można ubrać coś takiego, według mnie nikt nie wygląda w tym korzystnie. (To jest oczywiście tylko moje zdanie ).Cytat:
Cytat:
Brr, o wiele fajniej jest jechać na własną rękę. ![]() Cytat:
![]() TŻ wyjechał
|
|
|
#10087 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie tam chodzę (do konkutencyjnego LO, ale ciiii )Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#10088 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba czeka nas dziewczyny intensywne odchudzanie po świętach :P
Gdzie się podział mój płaski brzuszek?!:P |
|
|
|
#10089 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nigdy nie miałam płaskiego ale fakt faktem, święta rozleniwiają...no nic, trzeba będzie coś ze sobą zrobić ![]() dobra, koniec wizażowania ![]()
|
|
#10090 |
|
Zakorzenienie
|
Mi w tamte wakacje udało się osiągnąć plaski brzuch(z zasługą A6W).
Zresztą ćwiczyłam codziennie, mniej jadłam... :P Ciekawa, a skąd Ty dokładnie jesteś ?
|
|
|
|
#10091 | |
|
|
Cytat:
![]() Święta się niestety jeszcze nie skończyły, wciąż wszędzie jest dużo jedzenia. ![]() A ja nie umiem się opanować.
|
|
|
#10092 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego ja o jedzeniu nie myśle :P
Jak najdalej od lodówki i wszystkich ciast... A po świętach trzeba sie za siebie zabrać. |
|
|
|
#10093 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
mi też..
Cytat:
Cytat:
i nawet mieszkam stosunkowo niedaleko Ciekawej Świata - jeździmy tymi samymi busami a ani razu się jeszcze nie spotkałyśmy Cytat:
ostatnio (przed świętami zauważyłam, że brzuch mi się zrobił płaski, tylko, że ja w ogóle nie go ćwiczyłam
|
|||
|
|
|
#10094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie!
Cytat:
Ale jak to mówi mój kolega: "boczek w tą czy w tamtą różnicy nie robi" Przez święta to była moja dewiza Ale od jutro 0 słodyczy no i ogólnie ograniczenie jedzenia. TŻ pewnie tylko zły będzie, bo on akurat mówi że bardzo lubi moje boczki Szkoda, że ja się do nich nie mogę przekonać Cytat:
Jakoś tak dziwnie różowo wyszły na niektórych fotkach Ale ogółem to bardzo mi się podobają.Co do rurek i leginsów to mi się podobają, ale faktycznie bardzo spowszechniały co mi się wcale nie podoba Pierwszy raz rurki mierzyłam w zeszłe wakacje w Anglii- wyglądałam tak okropnie i tłusto, że byłam pewna że już nigdy żadnych rurek nie przymierzę. Jednak coś mnie podkusiło i już później w PL kupiłam sobie, i są to moje ulubione spodnie teraz Właśnie przydały by mi się jakieś nowe, ale narazie nie mam kasy :/ Zresztą na zakupy czekam narazi do 21kwietnia, bo wtedy może się załapię na jakąś zniżkę od Glamour ![]() ciekawa_świata Co do tych wakacji to musisz jeszce raz na pewno spokojnie z mamą porozmawiać. Do wakacji jest jeszce trochę czasu, musisz próbować pokazać jej pozytywne strony tego wyjazdu, przekonać że ten wyjazd Was nie zrujnuje, a Ty w końcu spędzisz fajne wakacje. Mama będzie musiała wszystko dokładnie przemyśleć i oby jeszcze wszystko się dobrze ułożyło Zabieram się za pisanie wypracowania z polskiego "Miłość w Lalce i Kamizelce. Dokonaj porównania"- nawet nie najgorszy, drugi był: "Czy zgadzasz się ze stwierdzeniem, że Wokulski to 'orzeł któremu kazano pełzać'" Czemu ja zawsze wszystko zostawiam na ostatnia chwilę? |
||
|
|
|
#10095 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez przejadly sie legginsy (szczegolnie z dzinsowymi miniowkami), sama nie mam, podobaja mi sie jedynie w polaczeniu z jakas fajna tunika i butami (i tylko na szczuplych dziewczynach). rurki mam jedne i ciagle je nosze, co prawda jeszcze bardziej podkreslaja moje chude nogi, ale co sie bede przejmowac, dobrze sie w nich czuje i bede nosic
![]() ciekawa swiata ) w zyciu zobaczysz.. ja tez nigdzie w tym roku nie jade (bo nie chce jak co roku jechac z matka nad morze i codziennie sie z nia klocic ) doslownie co roku jestem nad morzem.. w tamte wakacje bylam z mama, kolezanka mamy, moja kolezanka i jej mama i ze wzgledu na obecnosc kolezanki nie bylo nudno.. w ogole teraz zagraniczne wakacje sa tansze niz te w kraju (np takie last minute) ale nie, musimy byc nad morzem baltyckim.. nie zniechecaj sie, moze Twoja mama zmieni zdanie i pojedziesz chociaz na te kilka dni do wujka, zawsze nawet taki niecaly tydzien w innym miejscu to juz cos, jakas odmiana raz mama zaszalala i pojechalysmy na sycylie, czego nigdy nie zapomne bo jest tam cudownie ![]() edit: kasia, dla mnie 2 temat wypracowania jest super (bo ja uwielbiam 'Lalkę')
|
#10096 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
już tu tyle rzeczy napisałam,że wolałabym pozostać w miarę anonimowa ![]() Czemu zawsze tłuszczyk odkłada się na brzuchu ![]() a tak w ogóle to włączyłam kompa tylko po to, żeby sprawdzić co to jest UPA (Ukraińska Armia Powstańcza ![]()
|
|
#10097 |
|
Zakorzenienie
|
Dzindybry
Nie cierpie legginsow! Dla mnie sa tandetne. Rurki?Zaczynaja mi sie podobac, niektore nawet na sobie Ale fakt-zaczynaja powszedniec, co takze mi sie nie podoba.A takze wszechobecnego stylu emo blech
|
|
#10098 | |
|
Zadomowienie
|
bry
ja w sumie juz dzis zaczelam ![]() ja tez nie na razie mam go w planach ![]() Cytat:
i za cholere nie zlaza :/wlasnie ![]() moja siostra jest Emo ![]() musze robic lekcje :/ nie kumam nic z matmy, bo nie bylo mnie w szkole 2 tygodnie, na pierwszy semestr mialam 5 jako jedyna osoba z klasy a teraz wychodzi mi 2 :/ eeeee..... :/ wczoraj(dzisiaj jestem z siebie dumna
|
|
#10099 | |
|
|
Cytat:
A w tym roku prawdopodobnie pojadę tylko do Hiszpanii i na morze już nie starczy mi czasu. A raczej pseudo - emo. ![]() Ja właśnie dzisiaj byłam z przyjaciółką na odpuście (zawsze jest u mnie w drugi dzień świąt). Wszędzie, dosłownie wszędzie szerokie opaski w kropki, groszki, z tandetnymi kokardkami, różowe, czerwone, niebieskie.. To było fajne, dopóki nie chodziło w tym pół ulicy. Ja mam jedną, skromną, czarną opaskę z atłasową kokardką z H&Mu i tyle kokardek mi wystarczy. ), 6 gumek do włosów (bo takie śmieszne ) i dwa opakowania bezowych misiów. ![]() A, i wodą dostałam tylko raz. Co nie zmienia faktu, że chodziłam przez półtorej godziny z mokrym tyłkiem.
|
|
|
#10100 |
|
Rozeznanie
|
em nie gadajcie o morzu,prosze..
Ja bym juz sobie dupke posmazyla Do jakich miejscowosci jezdzicie nad morze w Polsce? Ale sie wczoraj wybawilam na imprezie A Wy jak tam,bylyscie gdzies?
|
|
|
|
#10101 |
|
Zadomowienie
|
Mmm... Uwielbiam morze! Żółciutki piasek, gorące słońce i opalanie
![]() Dość dawno nie byłam nad polskim morzem i jakoś nad tym nie ubolewam ![]() Za to w Turcji i Włoszech ... jest cudownie!![]() Właśnie co do imprez to dawno na żadnej nie byłam. Ale się wybieram 30ego na połowinki. Oczywiście z M
|
#10102 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wodą dostałam 2 razy, do własnych rodziców, we własnym łózku... No.
![]() Tak w ogóle, to wstałam, zjadłam śniadanie i znów się położyłam i tym sposobem wyszłam z łóżka o wpół do drugiej ![]() Kasia ja chyba wolałabym pisać na ten drugi temat, chociaż do "Lalki" broń Boże miłością nie pałam No ale kwestia gustu. Sama muszę o realiźmie Warszawy w powieści, nie mam pojęcia jak się za to wziąć :/.Em co do tego 'wybierania', to możliwe, że będę miała taką możliwośc, ale to jeszcze nic pewnego, więc wolę nie zapeszać Oby...Na odpuście nigdy nie ODPUSZCZĘ waty cukrowej A brzucha nigdy nie miałam płaskiego. Ostatnimi czasy trochę się zmniejszył, ale przez święta znów urósł, więc powoli powracam do racjonalnego odżywiania, jeszcze tylko serniczek dzisiaj, hehehe Ale mamie juz zapowiedziałam, że za kluski na obiad podziękuję ![]() Veiovis no właśnie - skąd?
Choose life.' |
|
|
|
#10103 |
|
|
Ja jeżdżę do maleńkiej, przeuroczej wioski koło Darłowa.
![]() EDIT: uhahana, jakbyś wybierała się do konsulatu w Krakowie po wizę, to koniecznie do mnie napisz. Pomogę Ci z dokumentami i wszystkim. EDIT: Veiovis, jakaś wizażanka ma taki avatar jak Ty. http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=64067
|
|
#10104 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, akurat talia jest jednym z niewielu miejsc których nie muszę zbytnio zmieniać. Też czekam na 21. kwietnia .Mnie się drugi temat podoba Cytat:
Nie zawsze -mnie odkłada się w biodrch i na udach . Cytat:
Profilaktycznie nie ruszam się z domu dziś . Cytat:
zdecydowali, że nie wybieramy się znowu. Kocham kulturę śródziemnomorską .Ja wczoraj miałam gości w domu-śmiesznie było .Alatienka-ja w tym roku jadę do Turcji we wrześniu (dzięki temu, że mam długie wakacje )
|
|
|
#10105 |
|
Zakorzenienie
|
moorfina kilka razy pod rzad bylam w kolobrzegu, raz w pobierowie, i w tym roku w niechorzu.
najbardziej lubie w sumie kolobrzeg, jak nie ma pogody to jest co robic, nie to co w mniejszych miejscowosciach. a w pobierowie poznalam mojego bylego, z ktorym bylam ponad rok, brrr. sama miejscowosc jest fajna dla mlodych ludzi, duzo tam imprez, dyskotek. ide sie zbierac na osiemnastke, najpierw jade pekaesem do kolezanki i od niej do nastepnej kol na impreze . mam nadzieje, ze mnie nikt nie obleje w drodze na dworzec
|
#10106 |
|
Zadomowienie
|
Agosek Ale Ci dobrze
A w jaki rejon?![]() laylaaa Udanej I tak a propos świąt: http://www.rebelvirals.com/13875298.html ![]() ![]()
|
#10107 |
|
Zadomowienie
|
laylaa-baw się dobrze
Alatienka-musiałam poszukać -na riwierze "Położenie:Konakli, 12 km od centrum Alanyi, 120 km od lotniska w Antalyi" Dziś "Szkoła uczuć" na TVN'ie o 17.00-zastanawiam się czy ogladac, bo wiem, że bedę ryczec
|
|
#10108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choose life.' |
|
|
|
|
#10109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie cierpie ich! Ale kobiecie boczki sa potrzebne, aby urodzic dzieci, poniewaz tam jest zgromadzony..bla, bla, bla...itp, itd.. Ja w srode mam spr z historii z kongresu wiedenskiego, czwartek z ang-i NIC nie umiem! Na za tydzien musze umiec wszystkie czas. nieregularne shit;/Nie chce mi sie uczyc!!! Ooo, wlasnie wlasnie.. Co drugi dzieciak lata z czachami na spodniach, bluzach, majciochach, stanikach, w uszach, na glowie.. Nie wiem gdzie jeszcze Inny z arafatka.. Ale jeszcze 2miechy temu ostro sluchal Brysi Spirs Jeee Zenua =/Az glupio sie przyznac, ale nigdy nie bylam nad naszym morzem.. W wakacje jezdze na dzialke nad woda z rodzina. Moi rodzice nie lubia jezdzic gdzie indziej. Nie lubia wojazy bo Polsce i swiecie.. Ale chcialabym pojechac nad nasze morze. Moze w nastepne wakcje? Z babami? Bde juz pelnoletnia, to moze mnie puszcza hehe A w czerwcu-witaj znowu Grecjo! (musialam sie pochwalic )
|
|
|
#10110 |
|
Zadomowienie
|
blaque-Ja właśnie w tym niefortunnym roku co pojechałam nad Baltyk miałam jechac na zorganizowany wyjazd do Grecji, ale firma nam odwołala, bo nie zebrała sie odpowiednia grupa
, tak więc w Grecji jeszcze nie byłam, a chcialabym pojechać
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

)

ale do Rybnika chodzę do szkoły, więc spędzam tam wiele godzin 

Niech te swieta sie skoncza!

jakie pieniądze? te 200-300 zeta na samolot/autokar? to sobie mogę sama uzbierać...) przecież to rodzina, tłumaczyłam jej, że nie chcę tam kupować nic, nie chcę żadnych luksusów, ale NIE ... NIE NIE NIE 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)