|
|
#391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
, ale ja odcisnęłam trochę na chusteczce i jest śliczny )
||
|
|
|
#392 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O to kupię będę nakładać z umiarem ![]() Miała któraś Eveline Bio Hyaluron 4D, BB korektor ? Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2013-05-25 o 20:10 |
|
|
|
|
#393 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() A gdzie ją mogę dostać ?
Budzić się rano i starać się odtworzyć sen po to, żeby uporać się z podejrzeniem, że sen powiedział o nas więcej, niż chcemy na jawie wyznać. — Czesław Miłosz Edytowane przez agatkaao0 Czas edycji: 2013-05-25 o 20:13 |
|
|
|
#394 |
|
Zadomowienie
|
jest w aptece, ale że sie tak wtrące na mnie o wiele lepiej działa ten krem ziaja bio olejek awokado.
|
#395 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
zaognionych zmian to wg mnie on nie przykryje, używam go jedynie pod oczy i w tym się sprawdza, stosowałam na gojące się i przesuszone wypryski i nie radził sobie z tym wcale
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
ziaja nuno jest w wiekszych rossach?
|
|
#398 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
ja kupiłam 3 dzis, ale i tak wole ten "ostry" czerwony ( chyba 8 ![]() ee to burżuj nie jest wogóle wydajny , bo to ty chyba o tym napisałaś ja właśnie burżuja nie lubie z tego względu ze jego wydajność jest zerowa, ani sie obejrzłam a mi sie skończył a bioderme pół litrową uzywam już pół roku i ledwo poniżej połowy mam (ale jej nie lubie swoją drogą![]() biedronkowego mam zapas 8 opakowań, ale wiadmomo kiedyś sie skończy, poza tym nie jestem do końca przekonana czy przy dłuższym stosowaniu nie podrażni mi oczu(tj nie podrażniał jak na razie, ale niekótre płyny mi strasznie wysuszaja okolice oczu, ze robi mi sie coś ala egzema, a nie korzystałam z niego na tyle ciągle do oczu zeby to stwierdzic.) |
|
|
|
|
#400 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#401 |
|
Rozeznanie
|
Ja byłam w Rossie dwa razy i obłowiłam się w:
- maseczkę peel off Rival de Loop - truskawkową maseczkę Rival de Loop, dużo ich było w moim Rossie - 2 maseczki oczyszczające Nivea - krem na dzień Nivea Anti Spot - micel Burżuja na zapas - Color Tattoo On And On Bronze, fajnie, że jest folia i można zgarnąć niemacany - malinowe masełko Nivea - peeling Perfecta w saszetce Chodziłam do Rossa w moim małym mieście i tłumów ogromnych nie było, niczego nie brakowało. Zastanawiam się jeszcze nad podkładem Max Factora i pudrem z Maybelline, ale mój portfel nie jest z tego zadowolony Chętnie przygarnę jeszcze jakąś pomadkę z Rimmela, tutaj brakowało testerów i nie mogłam znaleźć odcienia który wcześniej sobie wypatrzyłam we Wrocławiu. Wracam jutro do Wrocławia i mam zamiar obskoczyć tamtejsze Rossy, mam nadzieję, że dorwę to na co mam ochotę
|
|
|
|
#402 |
|
Konto usunięte
|
Fajne kolory Eliksir to 01 (chłodny róż, fioletowe tony, kolor ust lalek Barbie) i 04, bardziej żywa, śliczny kolor, żałuję, że mam takie małe usta i wygląda beznadziejnie...
03 też jest piękna, taka soczysta |
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi ta taśma tak trzymała ze nie mogłam go w domu otworzyć ![]() a testery u mnie dzisiaj dokąłdali nawet z niektórych rzeczy i nie przebrane wszystko co chciałam było, tylko właśnie sobie uswiadomiłam ze zapomniałam o bazie z daxa
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a czy w Rossie w tej promocji można dostać taki korektor w pisaku do lakieru do paznokci? Komuś się może rzuciły w oczy?
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie też ta 1 podobała, ale u mnie niestety te jasne wygladaja strasznie;/ tym bardziej w rózowej tonacji.
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
zaliczyłam trzecią wizytę w Ross
- chusteczki Alterra - krem brązujący brzoskwiniowy Alterra (ciekawe czy będę zadowolona fajnie by było stosować go latem zamiast podkładu no ale zobaczymy )- maseczki Ziaja w saszetkach - kapsułki RdL nawilżające - dwufazowy płyn do demakijażu Ziaja - Ziaja tonik ogórkowy - masło kakaowe Ziaja - błyszczyk Loreal Glam Shine nr 400 - eyeliner w żelu Rimmel - tusz do brwi Wibo - bibułki matujące Wibo - róż Lovely (ten dwukolorowy) - lakier Wibo (jasny róż do french'a) - bronzer Rimmel Match Perfection - peeling gruboziarnisty Lirene - podkład kryjący Cashmere + poza promocją szampon aloesowy Ziaja, bloker Ziaja wydałam majątek!! I zabrałam szwagierkę, której portfel schudł o jakieś 150zł :P niestety nie było żółtego tuszu Lovely ale będę we wtorek polować no i skusiłyście mnie jeszcze na wodę termalną i apocalipsa. Myślę, że Apocalips kupię jeszcze na 100% ale jeszcze nie wiem jaki odcień jak nie dostanę wody term. i tuszu to trudno. Generalnie Rossmann zarobił na mnie ponad 300zł, ale mam spore zapasy i pielęgnacji i kolorówki na tą chwilę nie potrzebuję nic.Dziewczyny. a możecie polecić jakiś żel do mycia twarzy na noc do cery mieszanej skłonnej do wyprysków? Generalnie używam teraz Effaclar z LRP ale jest drogi i wolałabym używać go raz dziennie
3.06.2010 Jeśli coś kochasz, puść to wolno -jeśli wróci, jest Twoje, -jeśli nie, nigdy Twoim nie było. Paulo Coelho UBRANIA I KOSMETYKI!!! Edytowane przez Kisame Czas edycji: 2013-05-25 o 20:39 |
|
|
|
#407 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Rossmann cz. XVIII
Cześć dziewczyny. Ja dzisiaj byłam w ross i kupiłam sobie
Bourjois healthy mix serum Lakier wibo trend edition back to nature nr 6 Bourjois miałam poprzednią wersję klasycznego healthy mix i jestem ciekawa tego. Myślę o tym żeby sobie jeszcze jakąś fajna szminke koralowa kupić ale nie mam bladego pojęcia jakiej firmy. Macie jakieś propozycje? Jeżeli chodzi o rossmanna we Wro w Renomie to jest prawie pełny asortyment. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Woda termalna jest cudowna nie odpuszczaj sobie minus to wielka butla której w torebke nie wsadzisz, ale atomizer ma idealny nie ma chamskiego luniecia woda tylko naprawde delikatna mgiełka i jedno psikniecie od razu na cała twarz a nie z każdej strony trzeba sie napsikac![]() na mnie ross też tyle zarobił, ale raz na pół roku mozna zaszaleć, tym bardziej ze normalnie raczej nie porywam sie na kolorówke w takiej cenie chciałam dzisiaj jeszcze jeden apokalips kupic, ale niestety wyszło ze tylko stellar mi pasuje
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do wody termalnej to pewnie że kusi i fajnie by było ją dostać no ale mogę jechać dopiero we wtorek ,ciekawe czy duże pustki będą w Ross na szczęście mam po drodze 3 Rossmanny także spoko Dokładnie, doszłam do wniosku że wolę teraz wydać większą sumkę i mieć produkty kupione na raz za prawie połowę mniej niż później się denerwować jak coś mi się skończy że jest drogie no i mam możliwośc wypróbowania czegoś, czego za normalną" cenę bym nie kupiła. Apocalipsami nawet się nie maziałam jeszcze także zobaczę jaki mi podpasuje
|
|
|
|
|
#410 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Rossmann cz. XVIII
Ja skromnie dziś, tylko 30zł
ale sporo ludzi się kręciło u mnie. Z kolorowki nic nie wpadłoWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzięki za info
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
szminka Manhattan 33N wygląda cudnie, nawet na moich malinowych ustach
czy żel ze świetlika nałożony na powieki daje efekt szczypania? bo coś mnie szczypie, a nie wiem czy to dobrze
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja kupiłam aloes i rumianek i no nic mi złego nie robi i nie smierdzi )a jaki zel kupiłaś bo nie doczytałam w końcu ??dokładnie ja shine carese czy kredki z maxfactor normalnie bym nie kupiła napewno, zreszta wiekszosci dzisiejszych moich zakupów, dlatego nie oszczedzam
|
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Rossmann cz. XVIII
u mnie dziś w Ross był istny szał
a ile tatusiów z dziećmi kupujących prezenty na Dzień Matki ![]() nie wspominam o facetach z telefonami, robiących zakupy żonom/dziewczynom przez tel nie wiem jak wy, ale ja obawiałabym się wysłać swojego TŻ na zakupy kosmetyczne
|
|
|
|
#416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
No i narzekał, że męska pielęgnacja nie jest przeceniona a pani mu odpowiedziała, że może we wrześniu na dzień chłopaka coś takiego będzie
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#418 |
|
Zadomowienie
|
To ja też się pochwalę moimi zakupami z czwartku i piątku
Po więcej nie zamierzam iść ![]() Plus ostatecznie Loreal Matt Magique z Hebe
|
|
#419 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupilam:
Tusz Lovely zolty, Maseczki Ziaja z glinka x 2 Puder w kamieniu Rimmel Stay Matt Rimmel by kate szminka nr 16 Korektor Miss Sporty Plyn micel Ziaja x 2 Rival de loop do oczu - chyba mam bubla, w ogole sie nie sprawdza u mnie... Parasol automatyk, platki kosmetyczne + kilka innych ☠☠☠☠☠☠☠ek. Zamiast Stay matt mialam wziac Affinitone, ale jak przy mnie pani pracujaca w tym sklepie zaczela otwierac wszystkie jak leci by pokazac klientce to mi sie odechcialo. Wroce jeszcze po podklad Affinitone Maybelline |
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale skoro sa 3 rodzaje to na któryś w którymś Ross trafię na pewno Mnie w Shine Carese odstrasza trochę aplikator...a chciałam wziąć mamie na jutro ale w konću wybrałam się do Inglota i kupiłam błyszczyk i paletkę cieni z wkładami co do żelu to źle Cię zrozumiałam bo myślałam że chodzi o żel do brwi tylko nie chcę żeby zrobił mi krzywdę na twarzy.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

03 też jest piękna, taka soczysta