|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
ale tego w Rossmannie nie kupisz.zrobiłam dziś trzecie podejście do airy fairy. pisałam rano, że na moich malinowych ustach wygląda na nieładny brąz. nałożyłam najpierw na usta podkład i dopiero szminkę. wreszcie wygląda jak airy fairy ze zdjęć z blogów. byłam trzeci raz w Rossmannie i mam nadzieję, że już ostatni. dokupiłam: - szminkę manhattan 33N - lakier wibo - floslek pod oczy. miałam w ręce szminkę wibo, ale konsystencja mnie jednak odstrasza.
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
też się dzisiaj skusiłam na kilka rzeczy,a rachunek wyszedł na 65 zł :O
kupiłam :-mgiełka playboy vip, - krem matujący z perfecty - 2 lakiery lovely - podkład manhattan powder mat (a wziełam jakiś inny, pozwoliła mi kierowniczka wymienić ) - krem ziaja z bio olejkiem avokado - 3 maseczki z Ziai - krem nivea za 1,89 ![]() Hmm to chyba wszystko... jakoś mi się wydawało, że zapłacę mniej niż 50 zł, ale chyba nie liczyłam tej mgiełki playboy, która tak btw ma prześliczny zapach No i szukałam tuszu Lovely Pump up (?) za 5,49 ten zółty, ale już nie było w pn ma być dostawa to może się przejdę tylko po niego...
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#364 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kupiłam mamie Wake me up, mimo, iż spodobał mi się także Affinitone "mineralny", ale niestety każda buteleczka była zmacana ![]() Mam pytanie do krakowianek: w których Rossmannach(oprócz w Krakowskiej) sprzedawane są kosmetyki Bourjois? Dzisiaj oglądałam szminki Rouge Edition i spodobały mi się dwa kolory(co najmniej). Niestety, część pełnowartościowych produktów było już używane ![]() Tutaj na pokuszenie dodaję swatche "paru" odcieni Rouge Edition- kik . Numery 11 i 09 MUSZĄ być moje |
|||
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj kupiłam: loreal rouge shine carese 200 pomarańczowo czerwony maxfactor kredka 090 wibo eliksir 3 fuksjowa miss sporty korektor w płynie lovely tusz pump up bibułki matujace wibo tołpa płyn micelarny 400ml tołpa krem pod oczy futuris ziaja z awokado ![]() woda termalna aloes i rumianke maseczka rozgrzewajaca garnier maseczka bankietowa bez parabenów perfecta bez promocji efektima kuracja brązujaca+ w gratisie do niej krem dla meżczyzn(jakas akcja promocyjna była u nas )
Edytowane przez Rotkohl Czas edycji: 2013-05-25 o 18:57 |
|
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sory, ale nie umiem niestety przenosić wątku do innego podforum- zresztą to chyba mogą jedynie modzi. A założyłam na plotkowym, bo jakoś od dawien dawna byłam przyzwyczajona, że jest na plotkowym, a pojawienie się podforum rossmaniaczki nigdy do mnie nie przemówiło, stąd pewnie moja pomyłka ![]() Dobrze, że wątek jednak znalazłaś ![]() Testowałam wczoraj cały dzień turkus z ccolor tatoo bez bazy i makijaż oka nałożony ok. 9 rano trzymał się jako tako do 14, potem cień zaczął mi się odbijać na górnej powiece i rolować w załamaniach. No cóż, jednak bez bazy się nie obejdzie. Co prawda różnicy mi to nie zrobi, bo i tak codziennie ja nakładam, jednak lekki niedosyt pozostaje, bo color tatoo kosztują ponad dwukrotnie więcej niż np. essencowe cienie w kremie, a te ostatnie trzymają się nawet bez bazy jak przyspawane cały dzień. Koniec końców kolor i jego intensywność urzeka, do tego konsystencja cienia też bardzo w porządku, ale bazę trzeba i tak nałożyć. |
|
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jest tylko maly. ![]() jaka cena?
|
|
|
#368 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XVIII
|
|
|
|
#370 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecacie może jakiś kryjący podkład (z Rossmanna) do mieszania z rozświetlającym Rimmela? czasem potrzebuję większego krycia
![]() Mam jeszcze pytanie czy korektor Miss Sporty z wit. C i E nadaje się także na niedoskonałości? Szukam jakiegoś korektora na wypryski i przebarwienia ale na razie ciężko mi zdecydować... Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2013-05-25 o 19:19 |
|
|
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
Czy pędzle np. z Ecotools też są w promocji -40%?
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Było już kilkakrotnie pisane, że -40% nie obowiązuje na pędzle. Niektóre są w promocji, ale takiej "dodatkowej".
|
|
|
|
#373 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
. Dziewczyny widzialyscie w Krakowie piaskowe lakiery Lovely? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dokupiłam
-Max Factor Facefinity -Rimmel Airy Fairy -Wibo Eliksir 03 -Astor Fashion Studio lakier miętowy Koniec
|
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj zrobiłam zakupy za 108 zł i zastanawiam się czy jeszcze jutro podjechać i dokupić lakierów
![]() Kupiłam: Loreal revitalift double lifting 6 lakierów nivea matujący miss sporty 3d volumythic 3 maseczki ziai 2 paczki chusteczek Alterry Rimmel Match Perfection wibo xxl volume puder miss sporty i 2 kredki Edytowane przez kleineKrokodil Czas edycji: 2013-05-25 o 19:36 |
|
|
|
#376 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuję za odpowiedź, właśnie wybieram się do Rossa na zakupy, wybaczcie powtórkę pytania ;-)
|
#377 |
|
Zakorzenienie
|
dzis poszla 100
![]() jutro ostatnie zakupy-jade do duzego rossa z burzujem i lovely dzis kupione: -3ziajki dwufazowe -ziaja 50+ dla mamy -maseczka na wagry -6maseczek ziaji -3 toniki rival -2peelingi enzymatyczne lirene -kredka czarna wibo tyle z promocyjnych-reszta byla "toaletowa" dzis sobie KWC poczytam, wasze łowy tez i bede myslec dalej;p
|
|
#378 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#379 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
za 23 zł wychodzi czyli 12 zł za 200 ml;0 a mały jakies 16 17 wychodzi wiec się lepiej opłaca od razu duzy wziać
![]() Cytat:
![]() wydaje mi się ze nigdzie nie ma tych piaskowych lakierów jeszcze. |
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
a czy któras z was miala juz podkład z załacznika?
jakies opinie?
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#382 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam i własnie koncze. Matuje, naprawdę matuje . Ma konsystencje takiego musu, jest bardzo aksamitny. Kryje też naprawdę ładnie, wiele dziewczyn mówi, że jest lekkim podkładem. Dla mnie jest dosc ciezki-mimo wszystko. A moze za duzo nakladam :brzydal : Wykonczenie ma dosc specyficzne Musisz wyprobowac, na pewno jest tego wart przy takiej promocji
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie używam true match tylko siostra, ja nie lubie matowych kryjących podkładów
![]() hmm troche jestem skołowana bo co masz na mysli mówiac burżuj ?? bo dla mnie burżuj to bourjois a wydaje mi sie ze o tołpie mówisz i nie wiem jeśli o tołpie to jest kilka miceli z tołpy, bo jest tańszy co normalnie kosztuje 17 i jest drozszy co kosztuje koło 30 zł za 200ml.
|
|
|
|
#384 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=Asiuchal;40993264]Serio? Kurcze u siebie ich nie widziałam. Zapytam w przyszłym tygodniu. Masz na myśli ten podkład w złotawej tubie?
Tak |
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie pomalowałam się Eliksirem 03 i... jaki on śliczny
. Chyba jednak przekonam się do mocnych kolorów, nie wiedziałam że mi w nich tak dobrze
|
|
|
|
#386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam w koszyku ten o3 ale bałam się że będzie za mocny, odłożyłam i kupiłam 04 Lovely... Przez Ciebie jeszcze bardziej kusi mnie ten 03 ![]() Nie jest ten odcień za ostry? |
|
|
|
|
#387 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W manufakturze jeszcze nie było a jak tam czegoś nie ma tzn że nie będzie nigdzie indziej wcześniej. |
|
|
|
|
#388 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, używała może któraś z was żelu z Tołpy z serii Physio? Myślę jeszcze nad tym żelem normalizującym z serii Sebio. A, dostanę w R. żel micelarny z Rosacal?
+ O jakiej wodzie termalnej mowa?
|
|
|
|
#389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tolpe mialam tą-
|
|
|
#390 |
|
Zadomowienie
|
Matkoo dziś byłam w Rossie w Manufakturze i sajgon był tam niesamowity, kolejki ogromne, kosmetyki porozrzucane. Kupiłam co miałam kupić i czmychnęłam stamtąd.
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.

ale tego w Rossmannie nie kupisz.
)
w pn ma być dostawa to może się przejdę tylko po niego...

!!
. Chyba jednak przekonam się do mocnych kolorów, nie wiedziałam że mi w nich tak dobrze