|
|
#421 | ||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak,w moim (Kraków,Bonarka) są ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chciałam się dziś dostać do szafy Rimmel zobaczyć polecanego przez Was nudziaka Kate 14 ale nie było szans,stoi w rogu i tyle kobitek tam buszowało że nie miałam szansy
|
||||||
|
|
|
#422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie przestało mnie szczypać, może mi nie wypali oczu...Cytat:
|
|
#423 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam:
I przy okazji jak szukacie taniego wysuszacza i topu a'la InstaDri czy SecheVite, to wypróbujcie Top UV Wibo - ja używam jak InstaDri i mega szybko wysycha i zabezpiecza. Jedyna rzecz na którą trzeba zwrócić uwagę to, że top może zmieniać odcień lakieru, bo jest lekko fioletowawy i niby UV, co czasem jest minusem a czasem plusem, kiedy podbija kolor
|
|
|
|
#424 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#425 |
|
Zadomowienie
|
ja dziś zakupiłam 2 żele pod oczy flosleka ze świetlikiem i carmex moisture plus różowy
i żel do hi Green Pharmacy z szalwią przy okazji ![]() potem mnie teściowa - jak uslyszała o promocji - zaciągnęla i kupiła sobie troszkę kolorówki w domu jak zobaczyła moje dzisiejsze zakupy - zaządała, że tez chce carmexa i flosleka ..i co? i polazłam tam 3 raz dziś ![]() ale dzielnie się trzymałam i nic nie dokupiłam
|
#426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też się z nim męczyłam, nie chciałam wyrzucać, stosowałam do poprawek, dla mnie to ma działanie jak woda Cytat:
a będziesz go stosować jako bronzer czy masz po prostu ciemniejszy odcień cery? |
||
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten Top UV Wibo ile kosztuje? dziwczyny, miałyście do czynienia z bazą pod cienie Cashmere - http://www.rossnet.pl/Produkt/Dax-CA...ek,288769,3378 ? Lepsza od tej z Catrice? zapewniam Was, że do sierpnia nie zarzę do Ross liczę od środy oczywiście
|
|
|
|
|
#428 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciała bym jeszcze jakiś puder matujący może być sypki lub prasowany. Możecie polecić jakiś dobry
który jednocześnie nie robił by maski? chciałam Rimmela ale słyszałam że zapycha![]() Przez tą promocję tylko kombinuję co jeszcze dokupić
Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2013-05-25 o 21:33 |
|
|
|
#429 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#431 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
![]() Cytat:
haha mój Tż to by nawet nie poszedł bo i on i ja wiemy ze mimo dokładnych wskazań nie wróciłby z tym co trzeba
|
||
|
|
|
#433 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
Teraz jestem lekko opalona i ten róż będę stosować zgodnie z jego przeznaczeniem-jako róż na policzki,używam najczęściej ciepłych odcieni szminek i będzie super pasował,dziś już sobie go nałożyłam przed popołudniowym wyjściem,super wygląda ![]() Dziewczyny piszecie o wodach termalnych-nigdy nie używałam w związku z tym pytanie-wiem że jest do nawilżania,odświeżania twarzy,ale kiedy to robicie?w ciągu dnia? na podkład też się nadaje czy tylko na gołą twarz?
|
||
|
|
|
#434 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#436 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem od czego bo ostatnio sporo roznych mazi kladlam:/ Cytat:
Cytat:
Lirene wyprobowany-czuje jak moja buzia oddycha ![]() to moj pierwszy peeling enzymatyczny wiec nie mam za bardzo z czym porownac ale biorac pod uwage jego wydajnosc to pewnie dlugo mi posluzy ![]() musze jeszcze jakis krem kupic sobie do twarzy, ale mam mega dylemat poniewaz moja buzia nie toleruje niczego procz...bambino;( no ale ostatnio makijażystka w hebe powiedziala ze to za malo... nie wiem na który mam sie zdecydowac... polecacie cos do skóry suchej zeby nie uczulalo?
|
|
|
#437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wiedziałam tylko, że na pewno nie wezmę 05, bo jak porównałam z Rimmelem 14, to były prawie takie same, a na mnie 14 wygląda tragicznie.
||
|
|
|
#438 |
|
Zadomowienie
|
Jaką bazę pod cienie polecacie? W moim rossie była tylko z Loreala (bodajże), tylko jedna, ale w poniedziałek rano mam zamiar wyruszyć do większego po parę innych rzeczy jeszcze.
|
|
|
|
#439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie dawno na tą baze napsaliłam i cały czas zapominam kupic;o w czwartek jej w jednym rosie nie znalazłam, w drugim zapomniałam, dzisiaj zapisałam liste i skreślałam w listy pokolei rzeczy okazało sie ze zapomniałam zapisać bazy na liscie i no jutro znowu bede sie musiała wybrać, ale tylko jeden z 4 rossków które mam po drodze bedzie czynny, a nie chce mi sie specjalnie do innych jechać Cytat:
![]() mnie carese zachwycił co prawda z kolorami cięzko bo jak zwykle najbardziej pasował mi czerwony, ale kupiłam juz czerwony apokalips i czerwony eliksir to starczy tych czerwonych skusiłam sie na pomarańcz który na ustach i tak jest czerwony![]() a co d zelu to odradzam kolastyne zdecydowanie. |
||
|
|
|
#440 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pędzicie, dziewczyny
![]() Powiem Wam, że poległam na tej promocji. Miałam wydać 100 zł, a wydalam 2 razy tyle. No, ale kupiłam też syrop klonowy
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez dzis ogladalam-srebrna i niebieska cudne... shockowe to moje hity ale te kusza...
|
|
|
#444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a wody termalne przy dermokosmetykach stoją
|
|||
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj, chciałabym jakąś mocniejszą fuksję któraś z dziewczyn pisała o 03 Elixir, że jak się nie nałoży dużo to jest ładny -zerknę sobie jak będę w Ross to może kupię
|
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
ale jak mówisz ze są nieco tępe, to hmm nie nakłąda sie ich cieżko?
|
|
|
|
#447 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zorganizuję przed domem jakiś targ staroci i wyprzedam wszystko żeby mieć na Rossa![]() te Shocki pięknie "suną" po powiece ale sa okropne pod względem ostrzenia sama nie wiem.
3.06.2010 Jeśli coś kochasz, puść to wolno -jeśli wróci, jest Twoje, -jeśli nie, nigdy Twoim nie było. Paulo Coelho UBRANIA I KOSMETYKI!!! Edytowane przez Kisame Czas edycji: 2013-05-25 o 21:56 |
|
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
Baza pod cienie z Daxa jest świetna, u mnie cienie trzymają się cały dzień w dosyć ekstremalnych warunkach
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- A czy ktoś używał wody termalnej Caramance? |
|
|
|
#450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze jutro znajde to nie ja pisalam;] mnie sie wydawalo jak dzis testowalam na ręce że nie są tępe Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

Niby 24h itd, że nie do zdarcia, a mnie powchodził w załamania, starł na powiece, w ogóle po ok, 2 godzinach wyglądał jakby mi ktoś mocno przypieprzył :/

na razie przestało mnie szczypać, może mi nie wypali oczu...
w domu jak zobaczyła moje dzisiejsze zakupy - zaządała, że tez chce carmexa i flosleka ..i co? i polazłam tam 3 raz dziś

który jednocześnie nie robił by maski? chciałam Rimmela ale słyszałam że zapycha

w związku z tym pytanie-wiem że jest do nawilżania,odświeżania twarzy,ale kiedy to robicie?w ciągu dnia? na podkład też się nadaje czy tylko na gołą twarz?

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye