Rossmann cz. XVIII - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 21:10   #421
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
super, dziękuję
a orientujesz się czy były ciemniejsze odcienie?
cenę znalazłam, 5,79
dzisiaj jak byłam,to ten odcień różu wibo wzięłam najciemniejszy jaki był-były jeszcze dwa jaśniejsze-beż i róż,ale być może w ofercie ciemniejsze mają bo było dużo pustego miejsca na półce więc pewnie wykupili...

Cytat:
Napisane przez Monikaaa_19 Pokaż wiadomość
i nie popatrzałam w Rossie, a jak przyszłam do domu i odkręciłam słoiczek Color Tattoo to ślad palucha tam był
co niektórzy mają z pchaniem wszędzie paluchów

Cytat:
Napisane przez Monikaaa_19 Pokaż wiadomość
W ogóle mały wybór był tych Color Tattoo chyba większość wykupili, albo ten Ross w którym byłam nie miał wszystkich kolorów
u mnie były tylko 3 kolory...czarny i dwa brązy

Cytat:
Napisane przez dilerkacukierkow Pokaż wiadomość
Wczoraj nałożyłam ten Color Tattoo od Maybelline, turkus, i powiem Wam, że jestem zawiedziona Niby 24h itd, że nie do zdarcia, a mnie powchodził w załamania, starł na powiece, w ogóle po ok, 2 godzinach wyglądał jakby mi ktoś mocno przypieprzył :/
a bazę dałaś..?
Cytat:
Napisane przez becky_b Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy w Waszych Rossmanach są balsamy do ust Tisane??
tak,w moim (Kraków,Bonarka) są

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Mam pytanie do krakowianek: w których Rossmannach(oprócz w Krakowskiej) sprzedawane są kosmetyki Bourjois?
w centrum Bonarka,oraz w Dekadzie przy ul.Stojałowskiego

Cytat:
Napisane przez Kisame Pokaż wiadomość
Generalnie Rossmann zarobił na mnie ponad 300zł, ale mam spore zapasy i pielęgnacji i kolorówki na tą chwilę nie potrzebuję nic.
na mnie zarobił 130 zł

chciałam się dziś dostać do szafy Rimmel zobaczyć polecanego przez Was nudziaka Kate 14 ale nie było szans,stoi w rogu i tyle kobitek tam buszowało że nie miałam szansy
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:11   #422
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamtaglista Pokaż wiadomość
Na początku mnie szczypał
Cytat:
nie powinien szczypać, to źle
mnie przy nim nic nie szczypało, to może być podrażnienie
to już sama nie wiem na razie przestało mnie szczypać, może mi nie wypali oczu...
Cytat:
Napisane przez izaura7 Pokaż wiadomość
Ja kupilam:

Tusz Lovely zolty,
Maseczki Ziaja z glinka x 2
Puder w kamieniu Rimmel Stay Matt
Rimmel by kate szminka nr 16
Korektor Miss Sporty
Plyn micel Ziaja x 2
Rival de loop do oczu - chyba mam bubla, w ogole sie nie sprawdza u mnie...

Parasol automatyk, platki kosmetyczne + kilka innych ☠☠☠☠☠☠☠ek.
Zamiast Stay matt mialam wziac Affinitone, ale jak przy mnie pani pracujaca w tym sklepie zaczela otwierac wszystkie jak leci by pokazac klientce to mi sie odechcialo.

Wroce jeszcze po podklad Affinitone Maybelline
odradzam ten podkład, bo strasznie zapycha
Stary 2013-05-25, 21:18   #423
tiramisu_
Wtajemniczenie

Ja kupiłam:
  • tusz Lash Architect L'oreal
  • kredka fioletowa Scandaleyes Rimmel- genialna! Jak ktoś szuka trwałej nie odbijającej się kredki to polecam! W porównaniu do Shockowej Avonu i Metallise Bourjois jest bardziej tępa w nakładaniu i ma suche, matowe wykończenie (choć widziałam też metaliczne), ale za to wcale się nie odbija po kilku godzinach na górnej powiece (z czym mam problem).
  • krem pod oczy AA 30+
  • krem na noc AA 30+
  • maseczki hialuronowe Eveline - są super jako żel nawilżający, przekładam je do małego pojemnika i się smaruję grubszą warstwą jak kremem, nie zmywam
  • szampon Isana
  • farba Feria L'oreal

I przy okazji jak szukacie taniego wysuszacza i topu a'la InstaDri czy SecheVite, to wypróbujcie Top UV Wibo - ja używam jak InstaDri i mega szybko wysycha i zabezpiecza. Jedyna rzecz na którą trzeba zwrócić uwagę to, że top może zmieniać odcień lakieru, bo jest lekko fioletowawy i niby UV, co czasem jest minusem a czasem plusem, kiedy podbija kolor
tiramisu_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:19   #424
Moskit0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość

Ja właśnie używam 3 opakowania Affinitone i mnie nie zapycha
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:20   #425
Millygirl
Zadomowienie

ja dziś zakupiłam 2 żele pod oczy flosleka ze świetlikiem i carmex moisture plus różowy i żel do hi Green Pharmacy z szalwią przy okazji

potem mnie teściowa - jak uslyszała o promocji - zaciągnęla i kupiła sobie troszkę kolorówki w domu jak zobaczyła moje dzisiejsze zakupy - zaządała, że tez chce carmexa i flosleka ..i co? i polazłam tam 3 raz dziś
ale dzielnie się trzymałam i nic nie dokupiłam
Stary 2013-05-25, 21:24   #426
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izaura7 Pokaż wiadomość
Ja kupilam:

Tusz Lovely zolty,
Maseczki Ziaja z glinka x 2
Puder w kamieniu Rimmel Stay Matt
Rimmel by kate szminka nr 16
Korektor Miss Sporty
Plyn micel Ziaja x 2
Rival de loop do oczu - chyba mam bubla, w ogole sie nie sprawdza u mnie...
nie chyba, a na pewno bubel
też się z nim męczyłam, nie chciałam wyrzucać, stosowałam do poprawek, dla mnie to ma działanie jak woda

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
dzisiaj jak byłam,to ten odcień różu wibo wzięłam najciemniejszy jaki był-były jeszcze dwa jaśniejsze-beż i róż,ale być może w ofercie ciemniejsze mają bo było dużo pustego miejsca na półce więc pewnie wykupili...
dzięki za odp., w międzyczasie przeglądałam stronę wibo i nie znalazłam ciemniejszych odcieni
a będziesz go stosować jako bronzer czy masz po prostu ciemniejszy odcień cery?
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:26   #427
Kisame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tiramisu_ Pokaż wiadomość
Ja kupiłam:
  • kredka fioletowa Scandaleyes Rimmel- genialna! Jak ktoś szuka trwałej nie odbijającej się kredki to polecam! W porównaniu do Shockowej Avonu i Metallise Bourjois jest bardziej tępa w nakładaniu i ma suche, matowe wykończenie (choć widziałam też metaliczne), ale za to wcale się nie odbija po kilku godzinach na górnej powiece (z czym mam problem).
I przy okazji jak szukacie taniego wysuszacza i topu a'la InstaDri czy SecheVite, to wypróbujcie Top UV Wibo - ja używam jak InstaDri i mega szybko wysycha i zabezpiecza. Jedyna rzecz na którą trzeba zwrócić uwagę to, że top może zmieniać odcień lakieru, bo jest lekko fioletowawy i niby UV, co czasem jest minusem a czasem plusem, kiedy podbija kolor
uwilebiam kredkę SuperShock z Avonu może ta równeż by mnie zachwycila..po ile wychodzą?
a ten Top UV Wibo ile kosztuje?

dziwczyny, miałyście do czynienia z bazą pod cienie Cashmere - http://www.rossnet.pl/Produkt/Dax-CA...ek,288769,3378 ? Lepsza od tej z Catrice?

zapewniam Was, że do sierpnia nie zarzę do Rossliczę od środy oczywiście

Jeśli coś kochasz, puść to wolno
-jeśli wróci, jest Twoje,
-jeśli nie, nigdy Twoim nie było.
Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Kisame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:28   #428
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Chciała bym jeszcze jakiś puder matujący może być sypki lub prasowany. Możecie polecić jakiś dobry który jednocześnie nie robił by maski? chciałam Rimmela ale słyszałam że zapycha
Przez tą promocję tylko kombinuję co jeszcze dokupić

Edytowane przez Siuniaaa
Czas edycji: 2013-05-25 o 21:33
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:29   #429
izaura7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
to już sama nie wiem na razie przestało mnie szczypać, może mi nie wypali oczu...

Ide juz po 2 butelke , bo mam na wykonczeniu, nie zapycha mnie i sprawdza sie idealnie u mnie
izaura7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:29   #430
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tiramisu_ Pokaż wiadomość
[*]kredka fioletowa Scandaleyes Rimmel- genialna! Jak ktoś szuka trwałej nie odbijającej się kredki to polecam! W porównaniu do Shockowej Avonu i Metallise Bourjois jest bardziej tępa w nakładaniu i ma suche, matowe wykończenie (choć widziałam też metaliczne), ale za to wcale się nie odbija po kilku godzinach na górnej powiece (z czym mam problem).
Możesz powiedzieć, jak się zmywa? Potrzebna dwufazówka czy zmyje się żelem z wodą?
jesienny_lisc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:32   #431
tiramisu_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
Możesz powiedzieć, jak się zmywa? Potrzebna dwufazówka czy zmyje się żelem z wodą?
Chyba żel z wodą wystarczy, zaraz wypaćkam sobie ręke i spróbuję
tiramisu_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:32   #432
Rotkohl
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
To ja też się pochwalę moimi zakupami z czwartku i piątku Po więcej nie zamierzam iść
Plus ostatecznie Loreal Matt Magique z Hebe
kusił i mnie ten tusz, ale 2 mi starczą

Cytat:
u mnie dziś w Ross był istny szał a ile tatusiów z dziećmi kupujących prezenty na Dzień Matki nie wspominam o facetach z telefonami, robiących zakupy żonom/dziewczynom przez tel
nie wiem jak wy, ale ja obawiałabym się wysłać swojego TŻ na zakupy kosmetyczne

haha mój Tż to by nawet nie poszedł bo i on i ja wiemy ze mimo dokładnych wskazań nie wróciłby z tym co trzeba
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:35   #433
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez dorota_128 Pokaż wiadomość
To ja też się pochwalę moimi zakupami z czwartku i piątku Po więcej nie zamierzam iść
Plus ostatecznie Loreal Matt Magique z Hebe
fajne cienie z Manhatanu

Cytat:
dzięki za odp., w międzyczasie przeglądałam stronę wibo i nie znalazłam ciemniejszych odcieni
a będziesz go stosować jako bronzer czy masz po prostu ciemniejszy odcień cery?
ja też właśnie zaczęłam przeglądać stronę Wibo
Teraz jestem lekko opalona i ten róż będę stosować zgodnie z jego przeznaczeniem-jako róż na policzki,używam najczęściej ciepłych odcieni szminek i będzie super pasował,dziś już sobie go nałożyłam przed popołudniowym wyjściem,super wygląda

Dziewczyny piszecie o wodach termalnych-nigdy nie używałam w związku z tym pytanie-wiem że jest do nawilżania,odświeżania twarzy,ale kiedy to robicie?w ciągu dnia? na podkład też się nadaje czy tylko na gołą twarz?
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:35   #434
becky_b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Chciała bym jeszcze jakiś puder matujący może być sypki lub prasowany. Możecie polecić jakiś dobry który jednocześnie nie robił by maski? chciałam Rimmela ale słyszałam że zapycha
w tej promo 13,19 ten w kamieniu. siostra kupiła drugi, jest bardzo zadowolona. ona używa transparentnego
becky_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:38   #435
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Ja mam Rimmela i nic się nie dzieje

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:39   #436
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
ciezko mówic o zbytniej ostrosci na ustach przy wibo eliksir, bo one są półtransparente wiec tak ostro nie wychodza ja kupiłam 3 dzis, ale i tak wole ten "ostry" czerwony ( chyba 8

ee to burżuj nie jest wogóle wydajny , bo to ty chyba o tym napisałaś ja właśnie burżuja nie lubie z tego względu ze jego wydajność jest zerowa, ani sie obejrzłam a mi sie skończył a bioderme pół litrową uzywam już pół roku i ledwo poniżej połowy mam(ale jej nie lubie swoją drogą

mam go od 2tyg i na razie spoko..ale zobaczymy pozniej
biodermy nigdy nie mialam

biedronkowego mam zapas 8 opakowań, ale wiadmomo kiedyś sie skończy, poza tym nie jestem do końca przekonana czy przy dłuższym stosowaniu nie podrażni mi oczu(tj nie podrażniał jak na razie, ale niekótre płyny mi strasznie wysuszaja okolice oczu, ze robi mi sie coś ala egzema, a nie korzystałam z niego na tyle ciągle do oczu zeby to stwierdzic.)
mnie sie na policzku wlasnie zrobilo:/
ale nie wiem od czego bo ostatnio sporo roznych mazi kladlam:/

Cytat:
co do zelu też sie zastanawiałam,a el w końcu sobie odpusciłam.
Woda termalna jest cudowna nie odpuszczaj sobie minus to wielka butla której w torebke nie wsadzisz, ale atomizer ma idealny nie ma chamskiego luniecia woda tylko naprawde delikatna mgiełka i jedno psikniecie od razu na cała twarz a nie z każdej strony trzeba sie napsikac
na mnie ross też tyle zarobił, ale raz na pół roku mozna zaszaleć, tym bardziej ze normalnie raczej nie porywam sie na kolorówke w takiej cenie chciałam dzisiaj jeszcze jeden apokalips kupic, ale niestety wyszło ze tylko stellar mi pasuje
gdzie stoja te wody termalne?

Cytat:
u mnie dziś w Ross był istny szał a ile tatusiów z dziećmi kupujących prezenty na Dzień Matki nie wspominam o facetach z telefonami, robiących zakupy żonom/dziewczynom przez tel
nie wiem jak wy, ale ja obawiałabym się wysłać swojego TŻ na zakupy kosmetyczne
ciekawe czy 30maja zacznie sie promocja -40% na produkty do pielegnmacji dzieci?

Lirene wyprobowany-czuje jak moja buzia oddycha
to moj pierwszy peeling enzymatyczny wiec nie mam za bardzo z czym porownac ale biorac pod uwage jego wydajnosc to pewnie dlugo mi posluzy

musze jeszcze jakis krem kupic sobie do twarzy, ale mam mega dylemat poniewaz moja buzia nie toleruje niczego procz...bambino;( no ale ostatnio makijażystka w hebe powiedziala ze to za malo...
nie wiem na który mam sie zdecydowac...
polecacie cos do skóry suchej zeby nie uczulalo?
Stary 2013-05-25, 21:40   #437
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Fajne kolory Eliksir to 01 (chłodny róż, fioletowe tony, kolor ust lalek Barbie) i 04, bardziej żywa, śliczny kolor, żałuję, że mam takie małe usta i wygląda beznadziejnie... 03 też jest piękna, taka soczysta Szkoda, że u mnie też by leżała.
Ja oglądałam wszystkie po kolei i się zdecydować nie mogłam . Wiedziałam tylko, że na pewno nie wezmę 05, bo jak porównałam z Rimmelem 14, to były prawie takie same, a na mnie 14 wygląda tragicznie.

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stary 2013-05-25, 21:42   #438
kleineKrokodil
Zadomowienie

Jaką bazę pod cienie polecacie? W moim rossie była tylko z Loreala (bodajże), tylko jedna, ale w poniedziałek rano mam zamiar wyruszyć do większego po parę innych rzeczy jeszcze.
kleineKrokodil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:43   #439
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
uwilebiam kredkę SuperShock z Avonu może ta równeż by mnie zachwycila..po ile wychodzą?

dziwczyny, miałyście do czynienia z bazą pod cienie Cashmere - http://www.rossnet.pl/Produkt/Dax-CA...ek,288769,3378 ? Lepsza od tej z Catrice?

ja sie dawno na tą baze napsaliłam i cały czas zapominam kupic;o w czwartek jej w jednym rosie nie znalazłam, w drugim zapomniałam, dzisiaj zapisałam liste i skreślałam w listy pokolei rzeczy okazało sie ze zapomniałam zapisać bazy na liscie i no jutro znowu bede sie musiała wybrać, ale tylko jeden z 4 rossków które mam po drodze bedzie czynny, a nie chce mi sie specjalnie do innych jechać

Cytat:
chyba wybrałabym zwykłą wodę termalną no ale skoro sa 3 rodzaje to na któryś w którymś Ross trafię na pewno
Mnie w Shine Carese odstrasza trochę aplikator...a chciałam wziąć mamie na jutro ale w konću wybrałam się do Inglota i kupiłam błyszczyk i paletkę cieni z wkładami
co do żelu to źle Cię zrozumiałam bo myślałam że chodzi o żel do brwi żelu do mycia twarzy jeszcze nie kupiłam, ale zastanawiam się nad tym , tym , tym lub tym ewentualnie któryś z Lirene, sama nie wiem... a używała któraś z was ten z RdL ? Cena najniższa, a już tyle wydałam tylko nie chcę żeby zrobił mi krzywdę na twarzy.
a nieee żel do brwi to nawet u mnie w gre nie wchodził, miałam z delii i strasznie byłam nie zadowolona
mnie carese zachwycił co prawda z kolorami cięzko bo jak zwykle najbardziej pasował mi czerwony, ale kupiłam juz czerwony apokalips i czerwony eliksir to starczy tych czerwonych skusiłam sie na pomarańcz który na ustach i tak jest czerwony

a co d zelu to odradzam kolastyne zdecydowanie.
Stary 2013-05-25, 21:43   #440
ania10zg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bella_20 Pokaż wiadomość
Ja widziałam dermacol w Drogeriach Laboo.
a możecie wstawić zdjęcie z tym dermacolem o którym mówicie?
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:45   #441
karolina_zb
Zakorzenienie

Ale pędzicie, dziewczyny
Powiem Wam, że poległam na tej promocji. Miałam wydać 100 zł, a wydalam 2 razy tyle. No, ale kupiłam też syrop klonowy
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:46   #442
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
a możecie wstawić zdjęcie z tym dermacolem o którym mówicie?
http://bellissima.net.pl/sklep//_var...0311e0e07f.jpg

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2013-05-25, 21:48   #443
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:

te kredki po 11 z czyms wychodza..
tez dzis ogladalam-srebrna i niebieska cudne...
shockowe to moje hity ale te kusza...
Stary 2013-05-25, 21:50   #444
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleineKrokodil Pokaż wiadomość
Jaką bazę pod cienie polecacie? W moim rossie była tylko z Loreala (bodajże), tylko jedna, ale w poniedziałek rano mam zamiar wyruszyć do większego po parę innych rzeczy jeszcze.
ooo to jest baza pod oczy z loreala? dasz linka? bo ja nie widziałam znalazłam na rossnecie tylko z daxa ze jest

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Ja oglądałam wszystkie po kolei i się zdecydować nie mogłam . Wiedziałam tylko, że na pewno nie wezmę 05, bo jak porównałam z Rimmelem 14, to były prawie takie same, a na mnie 14 wygląda tragicznie.
jak dla mnie 8 najlepsza(albo mi sie cos pomyliło ale to ta czerwona

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
mnie sie na policzku wlasnie zrobilo:/
ale nie wiem od czego bo ostatnio sporo roznych mazi kladlam:/

gdzie stoja te wody termalne?

ciekawe czy 30maja zacznie sie promocja -40% na produkty do pielegnmacji dzieci?

Lirene wyprobowany-czuje jak moja buzia oddycha
to moj pierwszy peeling enzymatyczny wiec nie mam za bardzo z czym porownac ale biorac pod uwage jego wydajnosc to pewnie dlugo mi posluzy

musze jeszcze jakis krem kupic sobie do twarzy, ale mam mega dylemat poniewaz moja buzia nie toleruje niczego procz...bambino;( no ale ostatnio makijażystka w hebe powiedziala ze to za malo...
nie wiem na który mam sie zdecydowac...
polecacie cos do skóry suchej zeby nie uczulalo?
krem cetaphil najlepszy jest

a wody termalne przy dermokosmetykach stoją
Stary 2013-05-25, 21:50   #445
Kisame
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie dawno na tą baze napsaliłam i cały czas zapominam kupic;o w czwartek jej w jednym rosie nie znalazłam, w drugim zapomniałam, dzisiaj zapisałam liste i skreślałam w listy pokolei rzeczy okazało sie ze zapomniałam zapisać bazy na liscie i no jutro znowu bede sie musiała wybrać, ale tylko jeden z 4 rossków które mam po drodze bedzie czynny, a nie chce mi sie specjalnie do innych jechać

a nieee żel do brwi to nawet u mnie w gre nie wchodził, miałam z delii i strasznie byłam nie zadowolona
mnie carese zachwycił co prawda z kolorami cięzko bo jak zwykle najbardziej pasował mi czerwony, ale kupiłam juz czerwony apokalips i czerwony eliksir to starczy tych czerwonych skusiłam sie na pomarańcz który na ustach i tak jest czerwony

a co d zelu to odradzam kolastyne zdecydowanie.
czyli baza jest warta uwagi?

ojj, chciałabym jakąś mocniejszą fuksję lub czerwień ale jakoś nie mam odwagi wyjść do ludzi w takim kolorze na ustach
któraś z dziewczyn pisała o 03 Elixir, że jak się nie nałoży dużo to jest ładny -zerknę sobie jak będę w Ross to może kupię

Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Stary 2013-05-25, 21:51   #446
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
ale jak mówisz ze są nieco tępe, to hmm nie nakłąda sie ich cieżko?
Stary 2013-05-25, 21:53   #447
201606201229
Konto usunięte

Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
chciałam się dziś dostać do szafy Rimmel zobaczyć polecanego przez Was nudziaka Kate 14 ale nie było szans,stoi w rogu i tyle kobitek tam buszowało że nie miałam szansy
Ja kupiłam i niestety u mnie tragicznie,wygląda jakby usta były sine

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201606201229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:54   #448
Kisame
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, ja przez was zbankrutuję chyba zorganizuję przed domem jakiś targ staroci i wyprzedam wszystko żeby mieć na Rossa
te Shocki pięknie "suną" po powiece ale sa okropne pod względem ostrzenia sama nie wiem.

Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Edytowane przez Kisame
Czas edycji: 2013-05-25 o 21:56
Stary 2013-05-25, 21:55   #449
nelijah
Raczkowanie

Baza pod cienie z Daxa jest świetna, u mnie cienie trzymają się cały dzień w dosyć ekstremalnych warunkach

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

A czy ktoś używał wody termalnej Caramance?
nelijah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:57   #450
tapetka22
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to jest baza pod oczy z loreala? dasz linka? bo ja nie widziałam znalazłam na rossnecie tylko z daxa ze jest

jak dla mnie 8 najlepsza(albo mi sie cos pomyliło ale to ta czerwona

krem cetaphil najlepszy jest

a wody termalne przy dermokosmetykach stoją
dzieki
mam nadzieje ze jutro znajde
Cytat:
ale jak mówisz ze są nieco tępe, to hmm nie nakłąda sie ich cieżko?
to nie ja pisalam;]
mnie sie wydawalo jak dzis testowalam na ręce że nie są tępe
Cytat:
kurcze, ja przez was zbankrutuję chyba organizuję przed domem jakiś targ staroci i wyprzedam wszystko żeby mieć na Rossa
wszystkie zbankrutujemy

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości