![]() |
#511 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
Nie da się powiedzieć, że każda historia jest taka sama i banalna. Każda historia czy to miłości, czy zauroczenia jest jedyna w swoim rodzaju. Skoro historie kochanek są banalne to i historie miłości żony do męża też są banalne. Więc skoro z racji banalności romanse kochanek są do niczego, to małżeństwa również, bo też są banalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 | |
Rozeznanie
|
Jak uwieść żonatego faceta?
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#513 | |
BAN stały
|
I gówno ci do tego. Nie chcesz, nie czytaj.
Debilny wątek założony przez idiotkę to nie ma sensu się wysilać. ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Taką obraźliwą wypowiedzią to chyba jednak powinien się zająć moderator... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
BAN stały
|
Cytat:
A tobą powinna się zająć żona twojego kochasia. Odezwała się dama z klasą ![]() Edytowane przez WackelDackel Czas edycji: 2013-05-25 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Naczelna Nastolatka
|
o ile autorka wykazuje się naiwnością, to ty wackel przedstawiasz się jako cham. Na dodatek z dość ograniczonymi horyzontami bo operujesz stereotypami.
![]() |
#517 |
Przyczajenie
|
Nie byłam zakochana, ja nadal jestem zakochana. Ale walczę moja droga dalilah12345 żeby to uczucie zgasić.
Trzymałam go na dystans bo nie potrafię znieść myśli, że mężczyzna którego pokochałam nie może być mój, co więcej nie mam prawa mieć do niego takich uczuć. Ale jednak mam. Nie chcę Ci zło wróżyć, ale obawiam się że Twoja historia skończy się tak samo jak moja. Co więcej ja muszę się nadal z Nim kontaktować co tylko bardziej mi przypomina kolejny odcinek Mody na sukces. Nie wiem jak to do końca wygląda u Ciebie, ale ja też słyszałam słodkie słówka, sceny z najlepszych komedii romantycznych o jakich możesz sobie pomyśleć. Ale uwierz mi to nie jest prawdziwe. Nie chce Ci robić przykrości ale przemyśl to. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Nikt Cię tu nie zabrania wypowiedzieć ale też nikt Cię nie wyzywał od idiotek. Znam nawet troszkę brzydsze słowa które z chęcią bym Ci powiedziała za to co napisałaś, ale twarzą w twarz a nie na forum, bo jakby nie było to jest w pewnym sensie miejsce publiczne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jestem pewna, że dla większości osób które się tu udzielają jesteś idiotką. Kto się z tym nie zgadza, ręka do góry. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ej, ale w poprzednim poscie napisalas, ze trzeba zyc chwila, tak jak by kazdy dzien mial byc ostatnim, wiec czemu sie nagle wiecznoscia przejmujesz? ![]() Edytowane przez 201607110949 Czas edycji: 2013-05-25 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
Nie martw się, wszystko w swoim czasie. Jak już ustaliłyśmy jestem wyrachowana, cwana i perfidna, więc na razie nie będę się z żoną konfrontować, tylko powolutku zrealizuję plan ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=dalilah12345;409967 23]Wiesz, wydaje mi się że to prawdziwe, tylko że z czasem po prostu w tych mężczyznach wygasa i dlatego kończą romans. Problem polega na tym jak sprawić by uczucie nie wygasło. Ale w Twoim przypadku chyba tak było lepiej. Nie chciałaś aby odszedł od rodziny, więc pewnie chciałaś być kochanką na zawsze... Ja szczerze mówiąc, chyba nie wytrzymałabym wieczności jako kochanka.
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- U mnie problemem była również odległość ( a może atutem) mieszkamy w różnych miastach oddalonych dość sporo od siebie. Ale powiedz mi bo dla mnie to było najtrudniejsze to waśnie przeważyło szale, że postanowiłam się oddalić zdystansować. Jak znosisz to, że On nie jest tylko Twój? Że noc w noc kładzie się koło innej kobiety, do której tak na prawdę należy? Że to Ty jesteś ta zła, wredna żmija co odbija faceta? Że ktoś inny go dotyka, że to nie Ty jesteś na pierwszym miejscu? Jak sobie dajesz z tym rade? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 | |
Raczkowanie
|
A myśleć to sobie możesz, ale nie wolno NIKOGO publicznie obrażać
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- [QUOTE=Galway Girl;40996888] Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
BAN stały
|
bardzo ciekawy demot :P, osobiście uważam, że żaden facet nie jest tego wart, żeby tak sobie trenować bicepsy przy sprzątaniu jak u tej zdradzonej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
a powinno
co innego jak facet i kochanka poznają się, gadają i dopiero po jakimś czasie łączy ich seks - faktycznie zakochują się, jest przyjaźń - facet odchodzi od żony no i wio. A ta tutaj snuje jakieś wieśniackie intrygi rodem z jakiś trudnych spraw no ohyda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Przyczajenie
|
że jego żona nie przepada za sexem, więc może jeśli ona nie ciągnie go do łóżka, to on jej specjalnie też nie, skoro ma mnie...
Też to słyszałam.... ![]() Mała nie oszukuj się, bo ja też tak robiłam i chyba do tej pory się oszukuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zanin spotkałam się z Nim twarzą w twarz minęły 4 miesiące, sexu nie było w ogóle. Chyba nie ma tu żadnej rady. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Konto usunięte
|
Obrazania niezidentyfikowanej osoby przez niezidentyfikowana osobe tez nie ma.
Kodeksu cywilnego w rekach nie mialas. Nie wymyslaj wiec chociaz jego tresci. ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 | |
BAN stały
|
wątek raczej skłania ku refleksji na ile żony nie wiedzą o kochankach bo są, hm, mało spostrzegawcze, a na ile faceci aż tacy sprytni.
Bez żartów, facet spędza czy tam spędzi niedzielę u kochanki, klasyk gatunku, mam wrażenie. ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Przyczajenie
|
Chyba tak,
w domu problemy o dzieci, pieniądze i jeszcze milion innych powodów. Ciągle kłótnie z żoną, nie ma uczuć jakie były dawniej, a tu nagle pojawia się inna kobieta. Nie kłóci się, jest miła "inna" i facet leci bo "ona mnie zrozumie i moje problemy egzystencjalne" i Ty go słuchasz, pocieszasz jesteś dla niego. Ale uwierz mi zaczniesz robić problemy, skończy się miłość i jedzenie sobie z dzióbków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Ci kibicuję, mówię poważnie. uważam, że ludzie tego samego pokroju powinni trzymać się siebie. wy do siebie pasujecie. jak kolo odejdzie od rodziny i zniszczy dzieciakowi dzieciństwo, to maluch raz na zawsze się nauczy, dlaczego nie wolno brać się za człowieka hajtniętego. lekcja ta będzie to dla niego gorzka, ale przeżyje i nauczy się czegoś wartościowego. także ja mam ogromną nadzieję, że będziecie z tym koleżką kiedyś razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.