Jak uwieść żonatego faceta? - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 21:19   #511
dalilah12345
Raczkowanie

Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?

Nie da się powiedzieć, że każda historia jest taka sama i banalna. Każda historia czy to miłości, czy zauroczenia jest jedyna w swoim rodzaju. Skoro historie kochanek są banalne to i historie miłości żony do męża też są banalne. Więc skoro z racji banalności romanse kochanek są do niczego, to małżeństwa również, bo też są banalne.
dalilah12345 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 21:23   #512
Barboletta
Rozeznanie

Jak uwieść żonatego faceta?

Cytat:
Napisane przez Majka1503 Pokaż wiadomość
Nie no spoko, najlepszy dowód miłości ever

No pewnie, że byłby zły, bo chce mieć was obie, a nie tylko Ciebie, więc rozważania na temat tego jak go odbić bezsensowne.

Swoją drogą uważam, że jesteś najgorszym możliwym 'gatunkiem' kobiety. Może tuż przed tymi, które mordują. No chyba, że niewiernych mężów
Dokładnie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Blog o moich małych miłościach
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 21:24   #513
WackelDackel
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
wackel ty trochę głupoty pieprzysz, wiesz o tym?
I gówno ci do tego. Nie chcesz, nie czytaj.
Debilny wątek założony przez idiotkę to nie ma sensu się wysilać.

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez dalilah12345 Pokaż wiadomość
Nie da się powiedzieć, że każda historia jest taka sama i banalna. Każda historia czy to miłości, czy zauroczenia jest jedyna w swoim rodzaju. Skoro historie kochanek są banalne to i historie miłości żony do męża też są banalne. Więc skoro z racji banalności romanse kochanek są do niczego, to małżeństwa również, bo też są banalne.
Bo są banalne. W większości.
WackelDackel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 21:28   #514
dalilah12345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Galway Girl Pokaż wiadomość
po 1 zdefiniuj słowo kochanka?
po 2 nigdy nie chciałam żeby zostawił dla mnie swoją żonę o czym pisałam ale widzę, że lepiej jest wybiórczo łapać słowa żeby pasowały do danej wypowiedzi.
po 3 przeżywam nie to, że nie zostawił dla mnie żony, tylko że w tej tragi-komicznej sytuacji byłam na tyle głupia żeby się zakochać. I nie wiem , może takie super woman jak Ty wstają z krzeła strzepują ręce mruczą pod nosem "a co tam" i idą dalej. Niestety nie wszystkie są takie genialne.
po 4 chciałam pomóc założycielce tego wątku, ale wdawanie się w dyskusję wydaje mi się bezsensowne.
Skoro byłaś zakochana to wiesz, że ciężko jest komuś powiedzieć: odkochaj się bo to nie ma sensu! To tak nie działa.. Kocham go, zdaję sobie sprawę, że są małe szanse że zostawi żonę, jednak moje uczucie jest na tyle silne że nawet jak za rok czy za dwa odniosę porażkę to nie będę tego czasu uznawała za stracony, bo jak dla mnie to warto próbować, nawet jak mam tylko kilka procent szans... Poza tym nawet jak by się to miało skończyć to czasu spędzonego z nim nigdy nie uznam za stracony. Dlaczego miałby być stracony? Gdzie się spieszę? Trzeba żyć tak, żeby każdy dzień był najpiękniejszym dniem w życiu a nie martwić się ciągle o przyszłość.

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Cytat:
Napisane przez WackelDackel Pokaż wiadomość
I gówno ci do tego. Nie chcesz, nie czytaj.
Debilny wątek założony przez idiotkę to nie ma sensu się wysilać.

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Bo są banalne. W większości.
Taką obraźliwą wypowiedzią to chyba jednak powinien się zająć moderator...
Stary 2013-05-25, 21:29   #515
WackelDackel
BAN stały

Cytat:
Skoro byłaś zakochana to wiesz, że ciężko jest komuś powiedzieć: odkochaj się bo to nie ma sensu! To tak nie działa.. Kocham go, zdaję sobie sprawę, że są małe szanse że zostawi żonę, jednak moje uczucie jest na tyle silne że nawet jak za rok czy za dwa odniosę porażkę to nie będę tego czasu uznawała za stracony, bo jak dla mnie to warto próbować, nawet jak mam tylko kilka procent szans... Poza tym nawet jak by się to miało skończyć to czasu spędzonego z nim nigdy nie uznam za stracony. Dlaczego miałby być stracony? Gdzie się spieszę? Trzeba żyć tak, żeby każdy dzień był najpiękniejszym dniem w życiu a nie martwić się ciągle o przyszłość.

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Taką obraźliwą wypowiedzią to chyba jednak powinien się zająć moderator...
No dokładnie, jak można komuś powiedzieć, że pieprzy głupoty. Bezczelna baba.
A tobą powinna się zająć żona twojego kochasia.
Odezwała się dama z klasą

Edytowane przez WackelDackel
Czas edycji: 2013-05-25 o 21:30
Stary 2013-05-25, 21:33   #516
zakonna
Naczelna Nastolatka

o ile autorka wykazuje się naiwnością, to ty wackel przedstawiasz się jako cham. Na dodatek z dość ograniczonymi horyzontami bo operujesz stereotypami.
Stary 2013-05-25, 21:36   #517
Galway Girl
Przyczajenie

Nie byłam zakochana, ja nadal jestem zakochana. Ale walczę moja droga dalilah12345 żeby to uczucie zgasić.
Trzymałam go na dystans bo nie potrafię znieść myśli, że mężczyzna którego pokochałam nie może być mój, co więcej nie mam prawa mieć do niego takich uczuć. Ale jednak mam.
Nie chcę Ci zło wróżyć, ale obawiam się że Twoja historia skończy się tak samo jak moja. Co więcej ja muszę się nadal z Nim kontaktować co tylko bardziej mi przypomina kolejny odcinek Mody na sukces.
Nie wiem jak to do końca wygląda u Ciebie, ale ja też słyszałam słodkie słówka, sceny z najlepszych komedii romantycznych o jakich możesz sobie pomyśleć. Ale uwierz mi to nie jest prawdziwe. Nie chce Ci robić przykrości ale przemyśl to.
Galway Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 21:37   #518
WackelDackel
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
o ile autorka wykazuje się naiwnością, to ty wackel przedstawiasz się jako cham. Na dodatek z dość ograniczonymi horyzontami bo operujesz stereotypami.
Żadne stereotypy. Prywatne spostrzeżenia. Ale czy to jest powód żeby mnie tak po chamsku atakować i wyjeżdżać z tekstem, że pieprzę głupoty. Za grosz nie masz kultury i prowokujesz innych do chamskich zachowań, wstydź się
Stary 2013-05-25, 21:42   #519
dalilah12345
Raczkowanie

Cytat:
Nie byłam zakochana, ja nadal jestem zakochana. Ale walczę moja droga dalilah12345 żeby to uczucie zgasić.
Trzymałam go na dystans bo nie potrafię znieść myśli, że mężczyzna którego pokochałam nie może być mój, co więcej nie mam prawa mieć do niego takich uczuć. Ale jednak mam.
Nie chcę Ci zło wróżyć, ale obawiam się że Twoja historia skończy się tak samo jak moja. Co więcej ja muszę się nadal z Nim kontaktować co tylko bardziej mi przypomina kolejny odcinek Mody na sukces.
Nie wiem jak to do końca wygląda u Ciebie, ale ja też słyszałam słodkie słówka, sceny z najlepszych komedii romantycznych o jakich możesz sobie pomyśleć. Ale uwierz mi to nie jest prawdziwe. Nie chce Ci robić przykrości ale przemyśl to.
Wiesz, wydaje mi się że to prawdziwe, tylko że z czasem po prostu w tych mężczyznach wygasa i dlatego kończą romans. Problem polega na tym jak sprawić by uczucie nie wygasło. Ale w Twoim przypadku chyba tak było lepiej. Nie chciałaś aby odszedł od rodziny, więc pewnie chciałaś być kochanką na zawsze... Ja szczerze mówiąc, chyba nie wytrzymałabym wieczności jako kochanka.

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Żadne stereotypy. Prywatne spostrzeżenia. Ale czy to jest powód żeby mnie tak po chamsku atakować i wyjeżdżać z tekstem, że pieprzę głupoty. Za grosz nie masz kultury i prowokujesz innych do chamskich zachowań, wstydź się
Nikt Cię tu nie zabrania wypowiedzieć ale też nikt Cię nie wyzywał od idiotek. Znam nawet troszkę brzydsze słowa które z chęcią bym Ci powiedziała za to co napisałaś, ale twarzą w twarz a nie na forum, bo jakby nie było to jest w pewnym sensie miejsce publiczne
Stary 2013-05-25, 21:46   #520
WackelDackel
BAN stały

Cytat:
Nikt Cię tu nie zabrania wypowiedzieć ale też nikt Cię nie wyzywał od idiotek. Znam nawet troszkę brzydsze słowa które z chęcią bym Ci powiedziała za to co napisałaś, ale twarzą w twarz a nie na forum, bo jakby nie było to jest w pewnym sensie miejsce publiczne
Taka jesteś chętna do konfrontacji, a jakoś brak ci jaj żeby stanąć twarzą w twarz z żoną twojego kochasia. No patrz.
Jestem pewna, że dla większości osób które się tu udzielają jesteś idiotką. Kto się z tym nie zgadza, ręka do góry.
Stary 2013-05-25, 21:46   #521
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Wiesz, wydaje mi się że to prawdziwe, tylko że z czasem po prostu w tych mężczyznach wygasa i dlatego kończą romans. Problem polega na tym jak sprawić by uczucie nie wygasło. Ale w Twoim przypadku chyba tak było lepiej. Nie chciałaś aby odszedł od rodziny, więc pewnie chciałaś być kochanką na zawsze... Ja szczerze mówiąc, chyba nie wytrzymałabym wieczności jako kochanka.[COLOR="Silver"]
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Ej, ale w poprzednim poscie napisalas, ze trzeba zyc chwila, tak jak by kazdy dzien mial byc ostatnim, wiec czemu sie nagle wiecznoscia przejmujesz?

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2013-05-25 o 21:47
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 21:50   #522
dalilah12345
Raczkowanie

Cytat:
Taka jesteś chętna do konfrontacji, a jakoś brak ci jaj żeby stanąć twarzą w twarz z żoną twojego kochasia. No patrz.
Jestem pewna, że dla większości osób które się tu udzielają jesteś idiotką. Kto się z tym nie zgadza, ręka do góry.
Nie martw się, wszystko w swoim czasie. Jak już ustaliłyśmy jestem wyrachowana, cwana i perfidna, więc na razie nie będę się z żoną konfrontować, tylko powolutku zrealizuję plan ...
Stary 2013-05-25, 21:51   #523
Galway Girl
Przyczajenie

[QUOTE=dalilah12345;409967 23]Wiesz, wydaje mi się że to prawdziwe, tylko że z czasem po prostu w tych mężczyznach wygasa i dlatego kończą romans. Problem polega na tym jak sprawić by uczucie nie wygasło. Ale w Twoim przypadku chyba tak było lepiej. Nie chciałaś aby odszedł od rodziny, więc pewnie chciałaś być kochanką na zawsze... Ja szczerze mówiąc, chyba nie wytrzymałabym wieczności jako kochanka.

U mnie problemem była również odległość ( a może atutem) mieszkamy w różnych miastach oddalonych dość sporo od siebie.
Ale powiedz mi bo dla mnie to było najtrudniejsze to waśnie przeważyło szale, że postanowiłam się oddalić zdystansować.
Jak znosisz to, że On nie jest tylko Twój? Że noc w noc kładzie się koło innej kobiety, do której tak na prawdę należy? Że to Ty jesteś ta zła, wredna żmija co odbija faceta? Że ktoś inny go dotyka, że to nie Ty jesteś na pierwszym miejscu?
Jak sobie dajesz z tym rade?
Stary 2013-05-25, 21:54   #524
dalilah12345
Raczkowanie

A myśleć to sobie możesz, ale nie wolno NIKOGO publicznie obrażać

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

[QUOTE=Galway Girl;40996888]
Cytat:
Wiesz, wydaje mi się że to prawdziwe, tylko że z czasem po prostu w tych mężczyznach wygasa i dlatego kończą romans. Problem polega na tym jak sprawić by uczucie nie wygasło. Ale w Twoim przypadku chyba tak było lepiej. Nie chciałaś aby odszedł od rodziny, więc pewnie chciałaś być kochanką na zawsze... Ja szczerze mówiąc, chyba nie wytrzymałabym wieczności jako kochanka.

U mnie problemem była również odległość ( a może atutem) mieszkamy w różnych miastach oddalonych dość sporo od siebie.
Ale powiedz mi bo dla mnie to było najtrudniejsze to waśnie przeważyło szale, że postanowiłam się oddalić zdystansować.
Jak znosisz to, że On nie jest tylko Twój? Że noc w noc kładzie się koło innej kobiety, do której tak na prawdę należy? Że to Ty jesteś ta zła, wredna żmija co odbija faceta? Że ktoś inny go dotyka, że to nie Ty jesteś na pierwszym miejscu?
Jak sobie dajesz z tym rade?
Pocieszam się tą nadzieją, że to chwilowe i kiedyś będzie tylko mój a także tym że jego żona nie przepada za sexem, więc może jeśli ona nie ciągnie go do łóżka, to on jej specjalnie też nie, skoro ma mnie... O tych negatywnych aspektach też myślę, ale jeżeli nie zdradzałby jej ze mną to wcześniej czy później znalazłby jakąś inną
Stary 2013-05-25, 21:55   #525
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
A myśleć to sobie możesz, ale nie wolno NIKOGO publicznie obrażać
ale podkopywać cudze małżeństwo owszem?
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 21:57   #526
dalilah12345
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Pokaż wiadomość
ale podkopywać cudze małżeństwo owszem?
Tego akurat nie ma w kodeksie cywilnym
Stary 2013-05-25, 21:57   #527
Hultaj
BAN stały

bardzo ciekawy demot :P, osobiście uważam, że żaden facet nie jest tego wart, żeby tak sobie trenować bicepsy przy sprzątaniu jak u tej zdradzonej pani.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 21:58   #528
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
a powinno

co innego jak facet i kochanka poznają się, gadają i dopiero po jakimś czasie łączy ich seks - faktycznie zakochują się, jest przyjaźń - facet odchodzi od żony no i wio.

A ta tutaj snuje jakieś wieśniackie intrygi rodem z jakiś trudnych spraw no ohyda
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 21:59   #529
Galway Girl
Przyczajenie

że jego żona nie przepada za sexem, więc może jeśli ona nie ciągnie go do łóżka, to on jej specjalnie też nie, skoro ma mnie...

Też to słyszałam....
Mała nie oszukuj się, bo ja też tak robiłam i chyba do tej pory się oszukuję.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 21:59   #530
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
kurczę, chyba nie mam więcej pytań
dno
Stary 2013-05-25, 22:02   #531
dalilah12345
Raczkowanie

Cytat:
że jego żona nie przepada za sexem, więc może jeśli ona nie ciągnie go do łóżka, to on jej specjalnie też nie, skoro ma mnie...

Też to słyszałam....
Mała nie oszukuj się, bo ja też tak robiłam i chyba do tej pory się oszukuję.
Może to jest powód że zdradzają?
Stary 2013-05-25, 22:03   #532
Galway Girl
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
a powinno

co innego jak facet i kochanka poznają się, gadają i dopiero po jakimś czasie łączy ich seks - faktycznie zakochują się, jest przyjaźń - facet odchodzi od żony no i wio.

A ta tutaj snuje jakieś wieśniackie intrygi rodem z jakiś trudnych spraw no ohyda

Zanin spotkałam się z Nim twarzą w twarz minęły 4 miesiące, sexu nie było w ogóle. Chyba nie ma tu żadnej rady.
Stary 2013-05-25, 22:05   #533
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Cytat:
Obrazania niezidentyfikowanej osoby przez niezidentyfikowana osobe tez nie ma.

Kodeksu cywilnego w rekach nie mialas. Nie wymyslaj wiec chociaz jego tresci.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
jeżeli nie zdradzałby jej ze mną to wcześniej czy później znalazłby jakąś inną
Wymarzony kandydat na ukochanego .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 22:06   #534
Hultaj
BAN stały

wątek raczej skłania ku refleksji na ile żony nie wiedzą o kochankach bo są, hm, mało spostrzegawcze, a na ile faceci aż tacy sprytni.
Bez żartów, facet spędza czy tam spędzi niedzielę u kochanki, klasyk gatunku, mam wrażenie.

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
jeżeli nie zdradzałby jej ze mną to wcześniej czy później znalazłby jakąś inną
ciekawa uwaga; czyli aż taka wyjątkowa nie jesteś. A jak nie jesteś aż taka wyjątkowa, to po co porzucać dla Ciebie żonę?
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 22:07   #535
Galway Girl
Przyczajenie

Cytat:
Może to jest powód że zdradzają?
Chyba tak,
w domu problemy o dzieci, pieniądze i jeszcze milion innych powodów.
Ciągle kłótnie z żoną, nie ma uczuć jakie były dawniej, a tu nagle pojawia się inna kobieta.
Nie kłóci się, jest miła "inna" i facet leci bo "ona mnie zrozumie i moje problemy egzystencjalne" i Ty go słuchasz, pocieszasz jesteś dla niego.

Ale uwierz mi zaczniesz robić problemy, skończy się miłość i jedzenie sobie z dzióbków.
Stary 2013-05-25, 22:10   #536
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
wątek raczej skłania ku refleksji na ile żony nie wiedzą o kochankach bo są, hm, mało spostrzegawcze, a na ile faceci aż tacy sprytni.
Dwa miesiące, wieleż tych spotkań mogło być

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Bez żartów, facet spędza czy tam spędzi niedzielę u kochanki, klasyk gatunku, mam wrażenie.
To aż dziwne, że niedziele w tym tygodniu wybrał a nie sobotę, kiedy to mógł ściemnić, ze idzie z kolegami meczyk obejrzeć

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 22:12   #537
dalilah12345
Raczkowanie

Cytat:
Chyba tak,
w domu problemy o dzieci, pieniądze i jeszcze milion innych powodów.
Ciągle kłótnie z żoną, nie ma uczuć jakie były dawniej, a tu nagle pojawia się inna kobieta.
Nie kłóci się, jest miła "inna" i facet leci bo "ona mnie zrozumie i moje problemy egzystencjalne" i Ty go słuchasz, pocieszasz jesteś dla niego.

Ale uwierz mi zaczniesz robić problemy, skończy się miłość i jedzenie sobie z dzióbków.
Dlatego na razie nie "robię problemów", wole żeby najpierw bardziej się przywiązał
Stary 2013-05-25, 22:14   #538
Galway Girl
Przyczajenie

Cytat:
Dlatego na razie nie "robię problemów", wole żeby najpierw bardziej się przywiązał
Jesteś, aż tak pewna że tego chcesz?
Stary 2013-05-25, 22:17   #539
motyla
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martw się, wszystko w swoim czasie. Jak już ustaliłyśmy jestem wyrachowana, cwana i perfidna, więc na razie nie będę się z żoną konfrontować, tylko powolutku zrealizuję plan ...
you go girl!

ja Ci kibicuję, mówię poważnie. uważam, że ludzie tego samego pokroju powinni trzymać się siebie. wy do siebie pasujecie. jak kolo odejdzie od rodziny i zniszczy dzieciakowi dzieciństwo, to maluch raz na zawsze się nauczy, dlaczego nie wolno brać się za człowieka hajtniętego. lekcja ta będzie to dla niego gorzka, ale przeżyje i nauczy się czegoś wartościowego.

także ja mam ogromną nadzieję, że będziecie z tym koleżką kiedyś razem
motyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-25, 22:25   #540
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
ale komu ty chcesz robić problemy? chyba nie żonie przecież, co najwyżej swojemu kochasiowi
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości