![]() |
#1291 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() ![]() ide, bo nikt mnie tu nie widzi ![]() Black, zanim ja przeczekam to chyba prędzej mi wszystkie włosy wypadną. Nawet chciałam sobie pofarbować, ale sie cykam, że jak walne farbe to jeszcze bardziej sie osłabią i bedą wypadać z większą mocą. jak bym tak zebrała wszystkie to juz niezła peruka by była, a i zarobić by coś szło ![]() taka anegdotka mi sie przypomniała- jak byłam gdzies w 4 kl. podst. to miałam piękne włosy do pasa. ale zamarzyło mi sie sciąć na chłopaka (Pan Bóg mnie chyba wtedy opuścił), no ale.. poszlam do fryzjera i babka mi pięknie wymyła włosy a potem ucieła równiątką kitke zaraz przy samej głowie. wyobrażacie sobie ile zgarneła za takie włosy kasy, piękne, zdrowe, długie i gęste.... a mi pipa jedna nawet centa nie dała, a że człowiek był młody i głupi i nic o świecie nie wiedział to sie nie upomniał ![]() ![]() swoją drogą wyglądałam wtedy jak belzebub ![]()
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-05-25 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() bazę na powieki też mam i jestem zadowolona Cytat:
![]() Cytat:
nie wyobrażam sobie, że tak można w pracy mam w ogóle zasadę, że w przedstawienie wciągam całą klasę, nie występuje na scenie tylko ta osoba, która ewidentnie nie chce i to wprost mówi (a chyba tylko raz się zdarzyło), ale wówczas taka osoba jest wciągana np. w robienie wystroju czy co tam, by tez miała swój udział Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Zadomowienie
|
Cierpliwości, poprawimy się jak tylko Bijkora dojedzie z tymi Rumunami co za niańki będą robić
Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2013-05-25 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ja nie wiem czy ona przywiezie, bo część powiedziała, że szafy nie ma ![]() a silver przecież swojej niani w szafie wcale nie trzyma... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40996793] co jest babo? ![]() klub dobranoc ![]()
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-05-25 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Zakorzenienie
|
Szaja, że co, że TŻ piękny i boski, i miałam go wykorzystać?
![]() ![]() ![]() ![]() A co do lakierów, to niestety Chanele z innych krajów są takie same, bo moja siostra też ma lakier tej firmy (nie wiedziałam, jak kupowałam swój), kupiła w UK i też ostre badziewie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze wiedziec, chociaz i tak nigdy bym tyle za lakier nie dala ![]() ![]() ![]() Black, a znasz taka angielska firme mua? Maja mase kosmetykow za 1-5 funtow a jakoscia niektorych jestem totalnie zachwycona ![]() ![]() Poczytam troszke co tam zescie przez dzien naskrobaly i spadam spac bo wykonczona jestem. Dzien za to bardzo udany bo kupilam sobie spodnie i fajny playsuit w usta ![]() djerba nie wiem nawet co napisac, tyle przykrosci Was ostatnio spotyka ![]()
02.10.2010 - Gabi ![]() 18.01.2013 - Lili ![]() Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-05-25 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zadomowienie
|
Jak tu sie nie wq :/
siedzę od 20.00 nad prawem administracyjnym i cywilnym, bo się dowiaduję, że na pon. mam opracować i się nauczyć 30 pytań. I po 3 h się okazuje, że jednak nie trzeba ![]() pozabijam ![]() tym brdziej, że iałam sie uczyć z czego innego, bo mam warunek, który mega cięzko zaliczyć i niektórzy po 2 lata się z tym typem bujają :/ nie mówiąc już o innych zaliczeniach, które począwszy od wtorku po Bożemy Ciele mam CODZIENNIE ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sade było bardzo przykro? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
Aniatak na szybko, w asdzie jest promocja na pampersy od 4 Easy up i paczka jest za 1,25 f. W paczce 22 sztuki więc wychodzi naprawdę tanio.
Black Ale Ci się trafiło z chanelami, ja uwielbiam lakiery tej firmy i jeszcze na bubel nie trafiłam. Jaki masz kolor, tak z ciekawości pytam żebym się nie naciela. djerba przykre są takie sytuacje ![]() ![]() Edytowane przez onaella Czas edycji: 2013-05-25 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
Onaella, nie chce mi się teraz go poszukiwać, ale taki granat z drobinkami, bardzo ciemny.
![]() Aniu, znam znam, fajna firma. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
nadrobiłam klub i mi smutno
![]() dobranocki ![]()
#1302 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Dobranoc ![]()
![]() |
#1303 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jutro wyruszam na podbój Ikei i 3 piętrowego Primarka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Zadomowienie
|
A w Ikei podobno pojutrze wyprzedaz rusza
![]() Udanych zakupow ![]()
#1305 |
Zakorzenienie
|
Onaella, sprawdziłam - 461 Blue Satin, o taki mam.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Dobranoc
![]() Jeszcze nie śpię, bo znajomi byli i się trochę wkurzyłam. ![]() A Zuzia pewnie tradycyjnie się obudzi o 4 :banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Zakorzenienie
|
Masakra jaki miałam sen straszny-normalnie czarna rozpacz aż mi się spać odechciało. Nakarmiłam małego i tak sobie czytam... Idę do klubu.
#1309 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Czesc!
Wciaz Was nadrabiam, ale u tesciow jestem i zasieg jest niech go ges kopnie. fewciu oklaski dla Blanki. nawijko nie panikuj. Yae zachowuje sie podobnie do Kubusia. Roznica tylko w tym, ze guga sporo i probuje pelzac meduzzo zazdroszcze czekolady. Wczoraj dostalam od siostry tz (szwagierki? Nigdy nie bylam dobra w te klocki) pudeleczko z 6 czekoladkami, kazda 100% kakao, ale z roznych upraw z Ameryki Pd, Afryki i Oceanii. Roznia sie zapachem, ale jeszcze nie kosztowalam. Pytanie w ankiecie, nie moze byc smakuje czy nie, bo odpowiedz jest jedna wlasciwa. calawdeszczu od samego poczatku myje glowe nie zwracajac uwagi na uszy. Bo by sie nie dalo. Leje po wsiem, Yae nie protestuje, na koniec tylko osuszam delikatnie. A moze za malo wody? Za chlodna/ciepla? Yae myje trzymajac na kolanach i wtedy mydle i splukuje pod prysznicem. Przed i po bawi sie ze mna badz tz w wannie. Ostatnio zauwazylam, ze podczas mycia awanturuje sie, kiedy jej sie nie polewa brzuszka jak lezy na plecach, a kiedy obroci sie na brzuszek, natychmiast sie uspokaja. szaja przypadkiem w porannej tv slyszalam, że w czasie upałów pokarm matki najlepiej zabezpiecza przed odwodnieniem, niestrawnosciami, etc. Mozliwe to to? bijkora juz pewnie pojechalas, ale i tak zycze Ci udanej wycieczki z tz. Bardzo chcialabym do Rumunii pojechac, widoki przecudne. Pewnie nie w glowie Ci bedzie robienie zdjec, ale jakbys jakies miala, to podziel sie dobra kobieto, prosze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Zakorzenienie
|
Hej Mamunie!
Wszystkiego najlepszego z okazji najpiekniejszego dla nas świeta! ![]() ------------------ My niestety od wczoraj walczymy z katarem ![]() Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
bokeh rozumiem, co czujesz. Mojego tz tez ciagle nie ma...
Ale stawiam go do pionu. Wiesz, co podzialalo? Jak wpadlam w histerie i powiedzialam, ze u czubkow skoncze. Niestety od lipca bedzie mial 1,5 hardcoru w pracy, do tego stopnia, ze przez tydzien moze kwadrans w domu spedzi. Mnie z Yae sprzedaje wtedy do tesciow a w drugiej polowie przyjedzie moja mama. Ale juz na zapas mi smutno i dziwie sie, jak ja dalam rade tyle lat na odleglosc... |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:03 ---------- Poprzedni post napisano o 04:56 ---------- Dzień dobry moje drogie parafianki ![]() Nasza noc nawet udana,tzn moja dziewczynka Zasnela o 20,jedzenie przed 24 ale zaczęła gugać jak nakręcona. Zachciało jej się rozmów w środku nocy ![]() ![]() ![]() Pytanie mam,podtrzymujecie jeszcze główkę Waszym dzieciom? Do kiedy powinno się to robić? Szaja co teraz x Twoja sąsiadka? Powiedz,nie ma do Ciebie żalu o policję i MOPS? Djerba co za ludzie,strasznie to przykre. Tyle Was ostatnio spotyka... Ja osobiście uważam że masz śliczne dzieci ![]() Meneq w jakim języku mówisz do Yae? Będzie pewnie dwujęzyczna? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A moja tradycyjnie wstala i strzela baczki ![]() Ahhh no NAJLEPSZEGO MAMUSIE!
![]() |
#1314 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ---------- fewciu chce, zeby byla dwujezyczna. Czytalam duzo na ten temat, pytalam znajomej w podobnej sytuacji i mniej wiecej wiem, jak sie do tego zabrac. Kiedy jestesmy same, to po polsku, razem z tz - po japonsku. Czasami jeszcze zdarza sie, ze przy Yae po angielsku rozmawiam ze znajomymi. djerba czy Twoj maz mowi po polsku? W jakim jezyku/-ach wychowujecie coreczki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Moja znajoma ma męża holendra i pamiętam że jej córeczka miała problem z językiem. Bo mama i siostra mówiły do Niej po polsku a tata i inni ludzie po holendersku. I jak poszła do przedszkola to więcej mówiła po polsku i panie jej nie rozumiały. Pamiętam że to spory problem był. Ale teraz już jest dużą i się wyrównało. Mam nadzieję że u Yae tego unikniecie. Super że dziecko od początku będzie znało dwa jezyki.
Moja Blaneczka postanowiła jeszcze jednak pospać. Przed chwilą się obudziła i składa mi życzenia z pełnym uśmiechem ![]() ![]() Wszystkiego dobrego mamusie! Dużo radości od Waszych dzieci i mnóstwo radości z macierzyństwa! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Hej hej
![]() ![]() ![]() ![]() Wszystkiego dobrego mamuski ![]() ![]() U nas noc marzenie. Kubus zasnal po 21 , pobudka o 3 i o 6. Od 7 nie spimy ![]() To nic, ze o 3 Kubus nam zrobil niespodzianke i przesikal pampka ![]() ![]() Dziekuje za wszystkie odpowiedzi dot. moich "schiozowan". Na jakis czas sie uspokajam, pozniej znow bede Was meczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Meneq wlasnie myslalam o tobie
![]() Sasiadka nie ma zalu. Ale nawet gdyby, to... tam sa male dzieci. A ona dorosla. |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40998421]Meneq wlasnie myslalam o tobie ![]() Sasiadka nie ma zalu. Ale nawet gdyby, to... tam sa male dzieci. A ona dorosla.[/QUOTE] O mnie? Bardzo mi milo. Dziekuje za odpowiedz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |||
Zakorzenienie
|
Hej.
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUŚKI ![]() ![]() Cytat:
![]() A skąd wiesz?? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Weszłam do klubu (dawno mnie tam nie było), patrzę i co?? 7 stron do nadrobienia ![]()
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
Bo szafe zarezerwowałaś dla rumuna, którego Bijkora niebawem Ci przywiezie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamusie!! wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:00.