Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-25, 19:46   #1261
djerba
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

No i mi też nieco mocniej zaczęły wypadać włosy, ehh. Ale u mnie to się raczej nie odbije na ich objętości, tylko wkurza mnie to, bo mała ciągle ma w rączkach moje włosy...
O, właśnie...a czy Wam dziewczyny może zmniejszyła się ilość wypadających włosów?
bo u mnie już 1ms wypadają... i pomimo, iż łykam jakieś tam tabletki i myję szamponem przeciw wypadaniu...to wciąż to samo... ani mniej ani więcej...
Stary 2013-05-25, 19:55   #1262
sylwietta1988
Zakorzenienie

hej kobitki chyba nianie mają wychodne na łikend bo lichutko dzisiaj

polowałam na małego z obalem ale dzisiaj stanowczo nie był jego dzien jak mu dąłam do łapki to walił nim o bujak a potem rzucal po całym pokoju, takze jutro sie zaczaje

poodpisuje Wam w przerwie meczyku w ogole to mni eTVN wkurzyl bo leci dzis "Ile wazy kon trojanski" a ja uwielbiam ten film, ale w starciu z meczem nie ma najmniejszych szans

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

qaaaaaaaaaai jeszcze Wam cos powiem- popśnił nam sie odpływ od prysznica i woda zalewała łazienke, w związku z czym "kąpalam" sie dzis w misce jak za króla Ćwieczka co sie nagimnastykowałam to moje
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 19:59   #1263
elllmi
Zakorzenienie

ja też piwko zaraz zapodam - reds żurawinowy tylko czipsów nie mam, bo nie kupuję coby nie kusiło; hmm, może płatki kukurydziane będą jakimś substytutem

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
O, właśnie...a czy Wam dziewczyny może zmniejszyła się ilość wypadających włosów?
bo u mnie już 1ms wypadają... i pomimo, iż łykam jakieś tam tabletki i myję szamponem przeciw wypadaniu...to wciąż to samo... ani mniej ani więcej...
to samo i mam już tego dość i nic nie łykam, bo zawsze jak jestem w aptece, to zapominam kupić; najgorsze jest to, że młody ma cały czas między paluchami te moje kudły i pcha do buzi

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

ha, mam popcorn

http://eurosport.onet.pl/motorowe/ca...tra-wideo.html

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

qaaaaaaaaaai jeszcze Wam cos powiem- popśnił nam sie odpływ od prysznica i woda zalewała łazienke, w związku z czym "kąpalam" sie dzis w misce jak za króla Ćwieczka co sie nagimnastykowałam to moje

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 20:05   #1264
mala_19kw
Zakorzenienie

Jakiś flak dzisiaj ze mnie

Dopiero Oskar raczył usnąć-nauczył się buszować do późnych godzin wieczornych.

Fewcia-z tego wszystkiego zapomniałam... Buziaki dla Blanki za 3miesięcznice
Dużo zdrówka.

Hope-widzę że jesteś zakupoholiczką żeli pod prysznic

Black-stówe za głupi lakier? W życiu bym sobie nie pozwoliła na taki luksus
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia

Edytowane przez mala_19kw
Czas edycji: 2013-05-25 o 20:09
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 20:08   #1265
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
a ja właśnie małą nakarmiłam i jedziemy do biedronki. Tż dostał pare groszy to chociaż chcemy małej zapas zrobić, żeby sie nie martwić, że nie ma pieluch i co jesc.
moja niuńka najwazniejsza!
a reszta jakoś bedzie...

Black, powodzenia w szukaniu garniaka, mam nadzieje, że Twoj Łukasz lubi po sklepach łazić i nie bedzie Ci marudził

i do oballowej kolekcji
niezła ta Twoja Jula
Cytat:
Cała, nie przepada. Ale szukamy dobrze skrojonego - z taliowaną marynarką i cygaretkami - w czarnym kolorze, chyba dość łatwo będzie taki znaleźć, bo to klasyka.

Słuchajcie, jeśli chodzi o klub, to pomyślałam, że zmienimy nieco zasady - jeśli dojdzie ktoś nowy, to będę zapraszać od przynajmniej 300 postów, jeśli się zgramy i zżyjemy z tą osobą. Musimy zaufać i jak ktoś się upomni o zaproszenie do klubu, to proszę Was o wyrażanie swojej opinii na ten temat - dajcie znać, czy się zgadzacie, czy nie. W klubie też będą częściej czystki. Jest zbyt prywatny na to, by tak łatwo ktoś tam dochodził...
jakos mi sie pokojarzyło to dochodznie inaczej a na serio- jestem za
Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
Hej ja tylko na chwilę
Nadrobię Was później a teraz wpadłam tylko się pożalić na moją mamę bo aż mnie nosi po telefonie od niejRozmowa przebiegała mniej więcej tak:
M: cześć co słychać
J: cześć siedzimy w domu i kończę pisać prace bo do jutra muszę wysłać,a co tam u Ciebie?
M: a nic, a nie jedziesz czasem na zakupy do M.....?
J: nie, bo R w pracy i będzie dopiero po 15.
M: Qwa!!! a ja sobie zaplanowałam że mi zakupy zrobisz, bo A ( moja siostra) dzisiaj przyjedzie. Nosz qwa że też musiał iść do tej pracy dzisiaj. Narazie

heh nieźle mnie tym rozwalila, jak zadzwoniłam TZ jak wkurzył teściową:brzydal : to niemal padł
Dodam tylko że mama do najbliższego sklepu ma 300m a tam gdzie mi kazała jechać mam dalej od niej i siostra jadąc do niej jedzie koło sklepu. Ale nie ona musi miec wszystko gotowe a że niby ja mam zapieprzać i jej nadskakiwać? heh skończyły się dobre czasy ja mam wszystko w tyłku jak chcą to sami niech mykaja na zakupy
nonono, nieładnie
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Kurde, schizowania ciag dalszy,
w dupke chcesz wymyslasz Nawijka i sie schizujesz niepotrzebnie
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Daria dziś jadła kaszkę morelową... Jak widać na załączonym obrazku ---SMAKOWAŁA

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
o Boże, przeczytałam "nadziewany york" i od razu przed oczami mały kudłaty piesek z kokardką, na talerzu i z jabłkiem w paszczy
rozwalasz mnie kobieto
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
N
Bijkora- udanej podróży
Aha-no i ja też rezygnuje z rumuna nie pomieszcze chłopa w szafie
z takiej okazji rezygnujesz Rumun za free a ty wybrzydzasz

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Potem poszłam wyrzucic smieci do sklepu i jak wrocilam chcialam marchewke obrac, okazało się że nie mam obieraka to mi mama zasugerowała że może wyrzuciłam... no i musiałam iść do kontenera i szukać tego obieraka matko ale wstyd.... ale znalazłąm
Bokeh nie zdarzylo mi sie jeszcze smieci do sklepu wyrzucac ale ile sztuccow wyldowalo w koszu razem z resztami z talerzy
Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Kurka siwa! Moja mama była dziś w biedro i mówi,że blendery były. No i wyhaczyłam, toż 59zł nie majątek, a koktajle mogłabym pyszne robić w tym dla Oli latem muszę go mieć
a ja mam
Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Hej

Ale mam okropny dzień, spróbuję się wbić w temat..
co ya babsztyl
Stary 2013-05-25, 20:12   #1266
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:

djerba masz PRZEŚLICZNE CÓRECZKI DO SCHRUPANIA
dziękuję
Stary 2013-05-25, 20:12   #1267
BlackSanctum
Zakorzenienie

Sylwietta -
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 20:14   #1268
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Daria dziś jadła kaszkę morelową... Jak widać na załączonym obrazku ---SMAKOWAŁA
oooo mamo hehehehe
bosko tu wygląda! hehe
Stary 2013-05-25, 20:14   #1269
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Dadi zobaczył Kłapouchego
mina konkretna
Cytat:
no, to to co Dawid zaczął ponad miesiąc temu teraz odkrył wymuszanie krzykiem.. nie... DARCIEM się.. Trąba jerychońska normalnie....

no miała bo musiała... no ale ja ostatnio mam szczęście
moj cigle piszczy....
Cytat:
Hejo kochane. Nadrobiłam szybciutko.

Kupiliśmy garnitur. Chyba czwarty, który zmierzył mój TŻ, okazał się tym jedynym, idealnym - czarny, taliowana marynarka, spodnie cygaretki, boski.

Ja sobie z kolei kupiłam spodnie w H&Mie, złowiłam jeszcze szminkę w Rossmanie po promocyjnej cenie (mam chyba z milion szminek, ale zawsze mi mało ) i nie obyło się też bez łowów na moim ulubionym ciucholandzie. Mała grzeczna, także dzień bardzo udany. Teraz śpi.
hmmm, na foty czekamy

uciekam na dzis, baj baj
Stary 2013-05-25, 20:16   #1270
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, proponuję kolejne czystki w klubie, ponieważ znów nazbierała się partia kobitek, które się nie udzielają - a jak już rozmawiałyśmy, klub przeszedł na wyższy poziom... Tak więc kogo usuwamy? Na razie mam na oku Bishonkę.
Stary 2013-05-25, 20:20   #1271
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, proponuję kolejne czystki w klubie, ponieważ znów nazbierała się partia kobitek, które się nie udzielają - a jak już rozmawiałyśmy, klub przeszedł na wyższy poziom... Tak więc kogo usuwamy? Na razie mam na oku Bishonkę.
też dzis tą liste sprawdzałam i tez zauwazyłam, że długo sie nie odzywała...

Sylwietta
- :rotfl : leje!

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 20:22   #1272
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie zmniejszyła
Lecą mi garciami i są wszędzie. Przy takich układach to niedługo łysa będę.
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-05-25, 20:23   #1273
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
Djerba ślicznie Sade wygląda Duma chyba rozpiera na takim przedstawieniu, co?

Pewnie i rozpiera..ale tym razem było mi przykro.. bo Panie odebrały jej rolę...
Miała mówić wierszyk jak wszystkie inne dzieci, ale z racji, że OSTATNIO nie chciała ćwiczyć na próbach...to przekazały wierszyk innej dziewczynce... jej nie dali w ogóle szansy.....
W domu codziennie recytowała mi ten wierszyk i nawet ja już go znałam na pamięć.. no ale niestety...
W ten dzień było mi troszkę smutno..bo nie dość, że nie mogła występować (oprócz zbiorowego śpiewania) to po przedstawieniu był poczęstunek - ciasta, ciasteczka...a Sade jest przecież na diecie bezmlecznej, więc co mogłam zrobić innego niż zabrać ją i pójść do domu...byłoby mi i jej przykro siedząc przy stole i patrząc na inne dzieci wcinające słodkości ona jeszcze tego nie rozumie
Stary 2013-05-25, 20:24   #1274
BlackSanctum
Zakorzenienie

Djerba. Buziaki dla słodkiej Sade, niech nie smuta.
Stary 2013-05-25, 20:27   #1275
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:

Pewnie i rozpiera..ale tym razem było mi przykro.. bo Panie odebrały jej rolę...
Miała mówić wierszyk jak wszystkie inne dzieci, ale z racji, że OSTATNIO nie chciała ćwiczyć na próbach...to przekazały wierszyk innej dziewczynce... jej nie dali w ogóle szansy.....
W domu codziennie recytowała mi ten wierszyk i nawet ja już go znałam na pamięć.. no ale niestety...
W ten dzień było mi troszkę smutno..bo nie dość, że nie mogła występować (oprócz zbiorowego śpiewania) to po przedstawieniu był poczęstunek - ciasta, ciasteczka...a Sade jest przecież na diecie bezmlecznej, więc co mogłam zrobić innego niż zabrać ją i pójść do domu...byłoby mi i jej przykro siedząc przy stole i patrząc na inne dzieci wcinające słodkości ona jeszcze tego nie rozumie
Oj to faktycznie nie ciekawie biedna z tą dietą
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 20:32   #1276
litllesweetangel
Lurker ;)

Djerba tak mi sie przypomnialo jak pisalas o diecie bezmlecznej Sade, nie wiem na co jeszcze jest uczulona ale polecam ten przepis na ciacha, robilam na zwyklej margarynie roslinnej i wyszly pycha http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,...,70812968.html

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 20:40   #1277
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Mi ciagle wypadaja ostatnio plote warkocz bo inaczej to Julek mi jeszcze kilka wyrwie i juz niedługo byłabym łysa

Cytat:
hej kobitki chyba nianie mają wychodne na łikend bo lichutko dzisiaj

polowałam na małego z obalem ale dzisiaj stanowczo nie był jego dzien jak mu dąłam do łapki to walił nim o bujak a potem rzucal po całym pokoju, takze jutro sie zaczaje

poodpisuje Wam w przerwie meczyku w ogole to mni eTVN wkurzyl bo leci dzis "Ile wazy kon trojanski" a ja uwielbiam ten film, ale w starciu z meczem nie ma najmniejszych szans

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Ja tez uwielbiam ten film ale tz rzadzi dzis TV wiadomo mecz

Nie było mnie kilka dni i 20 stron nie nadrobie tylko ostatnia przeczytałam
Julek skończył 5 miesiacy a ja złapałam doła idzie nam ząbek i dał popalic dzis juz troche lepiej mniej marudził ale jeszcze nie widac zeby sie przebijał
Co do mojego doła troche sie wyżale zaczełam bardzo sie martwic o małego niestety nie chwyta do raczek zabawek kupiłam oballa w nadzieji ze załapie a tu dupa i popadłam w czarna rozpacz
nie interesuje go taka forma zabawy jak włoże mu do raczki zabawke to chwile potrzyma ale jakby bezwiednie wizyte u neurologa mamy za miesiąc kazał nam przyjsc jak skończy 6 miesięcy i nie wiem co robic boje sie ze to może jakies porarzenie choc inne odruchy sa ok rączki do buzi cały czas pcha ale pieluche czy inne zabawki do buzi pcha jakby piastkami cytam o waszych maluchach i juz ładnie wszystko robia bylismy w wekend u szfagierki pokazała nam pare cwiczen ale Julek ich nie chce robic płacze i się złości ona mówi że to przez cesarke ze słabszy jest alewidze ze nogi ładnie pracuja kopie, chlapie w wannie a raczki słabiej
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 20:48   #1278
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny ! ja od rana coś robię w ogóle mam pokręcony dzień chciałam upiec ciasto takie brownies, no ale nie mam miksera to se wymyśliłam że taka nakładką do trzepania jajek to wymieszam (mam do blendera) haha jakie było moje zdziwienie jak całą kuchnie miałam w paćkach czekoladowo masłowo jajecznych

Potem poszłam wyrzucic smieci do sklepu i jak wrocilam chcialam marchewke obrac, okazało się że nie mam obieraka to mi mama zasugerowała że może wyrzuciłam... no i musiałam iść do kontenera i szukać tego obieraka matko ale wstyd.... ale znalazłąm

No a teraz lece jeszcze poodkurzać bo dziś kumpelki przychodzą a dziecia jakieś 1,5 h temu dałam na mate i do teraz leży i sie sama zabawia

potem ponadrabiam bo musze trochę poogarniać

;*
Mój jak poleży 5 minut to jest sukces, a jak nad nim nie wiszę i nie ćwierkam, zabawiam to i 2 minuty t sukces

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość

a ja myślałam że ze mn coś nie tak...że chyba już to czytałam...
W załączniku winowajca

Cytat:
Hej

Ale mam okropny dzień, spróbuję się wbić w temat..

Wyobraźcie sobie, że zapomniałam indeksu ze sobą wziąć na egzamin. Kapnęłam się dopiero na uczelni. Ale myślę ok, to na następnym egzaminie podejdę do niej po wpis. Uwierzcie mi że nie spodziewalam się co zrobi babsztyl. Na pierwszym egzaminie z nią wszystko cacy miła itp, a dzis lewą nogą wstała, jeszcze taka panna ją wk*rwiła przed bo jej przez ramię do notatek zaglądała. Wchodzę i od razu mówię że nie wzięłam indeksu. A ona że skąd ma wiedziec czy ćwiczenia mam zaliczone. No jak skąd, dostała protokół z ćwiczeń z zaliczeniami od innej babki.. Ale nie. Indeksu nie ma, to dziękujemy - nie dopuściła mnie sucz do egzaminu !!!!!!!!!!!!

A tutaj moje wczorajsze zakupy:
http://timidhope.blogspot.com/2013/0...-promocji.html
Co za pita!!

Cytat:
Świetny jest

Cytat:
Napisane przez ewadylewska Pokaż wiadomość
A moja po kapieli zawsze tak dlugo je cycka, z godzine sobie lezy, coka, co jakis czas przelknie i lezy z zamknietymi oczami ale cyca.nie da wyjac...
Mój identycznie.

Cytat:
No mi też strasznie lecą, ale prawda jest taka, że nieważne co zrobimy, to te co miały przedłużony żywot dzięki hormonom ciążowym i tak muszą wylecieć. Tak to by sukcesywnie wypadały 9 miesięcy

Michaś nie chce dać się przełożyć do łóżeczka, jak tylko dupką dotknie materacyka jest płacz lelelelelele i cyc musi być w paszczy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF8456.jpg (47,2 KB, 6 załadowań)
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 20:49   #1279
BlackSanctum
Zakorzenienie

Mika, przestań! Każde dziecko inaczej się rozwija. Będzie dobrze.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 20:56   #1280
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Niestety nie zmniejszyła
Lecą mi garciami i są wszędzie. Przy takich układach to niedługo łysa będę.
U mnie też nic a nic ich liczba się nie zmniejszyła

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Mi ciagle wypadaja ostatnio plote warkocz bo inaczej to Julek mi jeszcze kilka wyrwie i juz niedługo byłabym łysa

Julek skończył 5 miesiacy a ja złapałam doła idzie nam ząbek i dał popalic dzis juz troche lepiej mniej marudził ale jeszcze nie widac zeby sie przebijał
Co do mojego doła troche sie wyżale zaczełam bardzo sie martwic o małego niestety nie chwyta do raczek zabawek kupiłam oballa w nadzieji ze załapie a tu dupa i popadłam w czarna rozpacz
nie interesuje go taka forma zabawy jak włoże mu do raczki zabawke to chwile potrzyma ale jakby bezwiednie wizyte u neurologa mamy za miesiąc kazał nam przyjsc jak skończy 6 miesięcy i nie wiem co robic boje sie ze to może jakies porarzenie choc inne odruchy sa ok rączki do buzi cały czas pcha ale pieluche czy inne zabawki do buzi pcha jakby piastkami cytam o waszych maluchach i juz ładnie wszystko robia bylismy w wekend u szfagierki pokazała nam pare cwiczen ale Julek ich nie chce robic płacze i się złości ona mówi że to przez cesarke ze słabszy jest alewidze ze nogi ładnie pracuja kopie, chlapie w wannie a raczki słabiej
Kurczę skoro się martwisz to może idź wcześniej prywatnie? Ja bym tak zrobiła.

Piwko już wypiłam i co dziwne jakoś mi nie smakowało

Dominika

Alicja

Edytowane przez Ewik86
Czas edycji: 2013-05-25 o 20:57
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:06   #1281
treselle0
Zadomowienie

myślałam, że uda mi się wbić w Wasze towarzystwo, ale jakoś nie wychodzi. Czytam, co piszecie, ale nie umiem się włączyć do rozmowy. To się troszkę pożalę
Mieliśmy skierowanie do poradni rehabilitacyjnej,tam lekarka stwierdziła, że mała ma asymetrię i wysłała nas do neurologa. Neurolog na NFZ ma zapisy na wrzesień. A badanie małej w ogóle genialne... posadziła ją, podniosła, 2 razy połozyła na brzuchu i mówi asymetria-lewa strona. Mówię o tym pediatrze, sprawdza ją i mówi, 'no troszkę faktycznie wydłuża prawą stronę' Ehh...
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:07   #1282
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość

Może uda się wcześniej do neurologa umówić? Albo może dobrze by było się z rehabilitantem dobrym spotkać, ale nie stresuj się, przecież każde dziecko swoim tempem się rozwija.

Miałam wcześniej dziś się położyć spać Uciekam dobrej nocy!
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:16   #1283
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
myślałam, że uda mi się wbić w Wasze towarzystwo, ale jakoś nie wychodzi. Czytam, co piszecie, ale nie umiem się włączyć do rozmowy. To się troszkę pożalę
Mieliśmy skierowanie do poradni rehabilitacyjnej,tam lekarka stwierdziła, że mała ma asymetrię i wysłała nas do neurologa. Neurolog na NFZ ma zapisy na wrzesień. A badanie małej w ogóle genialne... posadziła ją, podniosła, 2 razy połozyła na brzuchu i mówi asymetria-lewa strona. Mówię o tym pediatrze, sprawdza ją i mówi, 'no troszkę faktycznie wydłuża prawą stronę' Ehh...
eh... polska rzeczywistość Ja w lutym małą zapisałam do neurologa - wizyta w sierpniu

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:20   #1284
calawdeszczu
Wtajemniczenie

miałam dzisiaj z Wami posiedzieć, ale mam taki wieczór, że szkoda gadać...
w dodatku sąsiedzi pod nami tak się drą, bo mecz oglądają, że własnych myśli nie słysze. Dobrze, że Julce to nie przeszkadza i śpi.

Ide pomyć butelki i chyba bede sie kładła myśli ogarnąć....

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:22   #1285
s i l v e r
Zakorzenienie

Wróciłam Byliśmy na urodzinach u mojej siostry. Ale się nażarłam
Oczywiście wszyscy goście chcieli żebyśmy siedzieli dłużej. No ale bez przesady!! Przecież małe dziecko mamy. O 20 zwinęliśmy się do domu. O 20.30 już kąpaliśmy Darię i teraz już sobie smacznie śpi....

trochę nadrobię,ale tak raz dwa bo zmęczona jestem.

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Śliniak to za mało, przydałoby się takie ponczo jak u fryzjera
dokładnie

Cytat:
Wyobraźcie sobie, że zapomniałam indeksu ze sobą wziąć na egzamin. Kapnęłam się dopiero na uczelni. Ale myślę ok, to na następnym egzaminie podejdę do niej po wpis. Uwierzcie mi że nie spodziewalam się co zrobi babsztyl. Na pierwszym egzaminie z nią wszystko cacy miła itp, a dzis lewą nogą wstała, jeszcze taka panna ją wk*rwiła przed bo jej przez ramię do notatek zaglądała. Wchodzę i od razu mówię że nie wzięłam indeksu. A ona że skąd ma wiedziec czy ćwiczenia mam zaliczone. No jak skąd, dostała protokół z ćwiczeń z zaliczeniami od innej babki.. Ale nie. Indeksu nie ma, to dziękujemy - nie dopuściła mnie sucz do egzaminu !!!!!!!!!!!!
co za babsztyl!!!!!

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
a myslalam, ze tylko ja sie tak relaksuje .
JA TEŻ, JA TEŻ

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
My kiedy szukaliśmy garnituru
dla męża to zmierzył pierwszy i to był ten! Ale na wszelki wypadek zmierzył jeszcze dwa. Ale w tym pierwszym wyglądał mmm...
U nas tak samo było

Cytat:
Niestety nie Wypadają ciągle garściami

Cytat:

Cytat:

Przykro mi

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
Ehh Ci lekarze.....

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-05-25 o 21:24
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:25   #1286
iffonka7
Zadomowienie

Djerba przed porodem pracowałam w przedszkolu i nie do pomyślenia było żeby przekazać wierszy do którego jest ktoś wyznaczony innej osobie a zaznaczam że byłam pomoca nauczyciela w grupie gdzie byly na prawde problemy z wystepami, jak mozna dziecku odebrac cos co sie mu dalo a z tym ciastem to tez porazka przedszkola jak dla mnie, u nas bylo w calym przedszkolu 150 dzieci i co najmniej 20 z jakimis alergiami pokarmowymi i zawsze do nich bylo przygotowane cos ekstra co mogly jesc nawet w przypadku poczestunku po uroczystosci.

Jutro jade na uczelnie oddac prace licencjacka, prosze trzymajacie kciuki, później skoczę na jakieś zakupy
Stary 2013-05-25, 21:25   #1287
s i l v e r
Zakorzenienie

dobranoc. Słodkich snów laseczki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-25, 21:31   #1288
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, ale na te włosy to niestety żadne szampony ani suplementy diety nie pomogą. To jest niestety kwestia hormonalna, tak się zachowuje organizm kobiety po ciąży i trzeba to przeczekać, bo nic nie pomoże - skończy się to samo z siebie, ale dopiero wtedy, gdy gospodarka hormonalna się ureguluje w tej kwestii.
Stary 2013-05-25, 21:33   #1289
nafiyqa
Zakorzenienie

djerba, bezsensowna sytuacja z tym odbieraniem roli. Przeciez tak sie nie robi!!! To wyglada jak kara :/

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-25, 21:40   #1290
Delicjanka
Zakorzenienie

Hejooo, my dzis intenstywny dzien mielismy, rano zakupy... zrobilismy polowe zakupów na chrzciny, jeszcze owoce/warzywa i mięcho ;p ale to już w piątek .. ;]
później pojechaliśmy jeszcze do biedry na koniec miasta po blender tzt mi obiecał a później działka-grill...no i fajnie było do godziny 20 gdzie juz chcialam jechac a tztowi sie ubzdurało zeby drzewka dosadzić a ja mowie ze nei ja to jade do domu i sie obrazil... chyba głupek zapomniał ze ma dziecko małe, ktore zaraz idzie juz spac!wrrr ale mnie wkurzył, jeszcze musze po niego jechac za pol godziny do szwagra bo siedzi sobie z nim .. no nic, jutro bedzie miał kaca a ja rano wybywam sobie do rosmanna aco!! wrrr ..... usne zaraaaaaaaaaaaz.

Djerba, przykre to co piszesz... niestety w naszym kraju ludzie są mega nietolerancyjni. moja dyktatorka tez jest troche rasistka..........jezusiu , nie dosc ze dyktatorka, to troche rasistka

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Dziewczyny, ale na te włosy to niestety żadne szampony ani suplementy diety nie pomogą. To jest niestety kwestia hormonalna, tak się zachowuje organizm kobiety po ciąży i trzeba to przeczekać, bo nic nie pomoże - skończy się to samo z siebie, ale dopiero wtedy, gdy gospodarka hormonalna się ureguluje w tej kwestii.
dobrze piszesz, trzeba przeczekać. Może nakręcą nowszą wersję serialu pt. " Kojak" wtedy jak już wyłysiejemy będziemy mogły się starać o rolę główną

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości