|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
mamy chłopców wrzućcie zdjęcia śpiochów i pajacy dla swoich synków... nic mi się nie podoba na all. ... nie mam praktycznie nic z rozm 56 i 62.....
|
#1922 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
ja dzis tylko na chwilke przywitac sie z wami
![]() i pochwalic tym ze udalo nam sie kupic lozeczko i projektor zamiast karuzelki ale dorwalam w ciucholandzie za 2 eruro tzn ten projektor wiec wzielam ![]() dodatkowo kupilam 3 spiworki za 1 euro ![]() wiec do przodu co do ubranek chlopiecych to niestety trzeba sie naszukac czegos fajnego duzo latwiej jest znalezc cos dla dziewczynki wedlug mnie np h&m ma przyzwoite ubranka chlopiece oki sciskam wszystkie brzuszki i uciekam
|
#1923 | ||
|
Raczkowanie
|
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
pochwale sieWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc brzuchatki
|
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się rozmyśliłam po Margosi opisie usg Spadam spać, pa |
|
|
|
|
#1928 |
|
Raczkowanie
|
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
I ja ide spac
do zobaczenia za kilka godzinWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Witam sie nocna pora, wrocilismy niedawno od znajomych. Marysia urzadzila pod koniec bunt i sie ewakuwalismy, bo tak sie zagadalismy ze nie zauwazylismy, ze juz 23. A dziecko chyba chcialo spac. Dostala "flache" w domu i miegiem usnela. Ide ja zaraz przeniesc do lozeczka, bo usnela razem z TZ, a ze tamten po %, wiec nachucha biednej ![]() Lece brzuchatki aaaaa i juz po polnocy Wiec mam dzis imieniny Wszystkiego najlepszego przyszle mamuski z okazji naszego swieta
|
|
#1930 |
|
Zadomowienie
|
eveewe Wszystkiego dobrego z okazji imienin
Dziewczyny, czy potrzebuje któraś z was zniżki do Smyka, na pralkę Eco Buble lub wózek/fotelik? Chętnie oddam za koszt wysyłki, a może którejś z was się przyda Fotki w załączniku. A i bardzo chętnie odsprzedam za 10zł zestaw widoczny na ostatniej fotce, czyli osłonki na sutki do karmienia w rozmiarze S (nowe,przymierzałam je tylko,niestety na mnie za małe), smoczek do butelki NUK (dostałam, ale my będziemy TT używać), niedrapki, śliniaczek, próbka mleka i misio.
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Piszę odnośnie naszego burdelowego Solarisa (tak jest cały czerwony a ten róż to przekłamanie tostera Kupowaliśmy na all ![]() W sumie to nawet nie szukaliśmy i nie zastanawialiśmy się nad innym wózkiem jakoś od początku był solaris i już (Chociaż bebetto nico plus jest podobny a ciutkę tańszy, ale Tż się uparł na solarisa i nie było dyskusji )Za dużo nie mogę o nim napisać, bo jakichś większych testów na nim nie robiliśmy- prędzej po porodzie Ale prowadzi się jak marzenie i jest super mega skrętny, skoro w naszym przedpokoju wyrabia z wjazdem/skrętem do pokoju (mamy bardzo wąski przedpokój)... Dla mnie osobiście jest ciężki, ale dla Tż wyjątkowo lekki ![]() Z zauważalnych minusów to regulacja rączki jest na dwa kliki co znacząco utrudnia jej przestawianie, ja zazwyczaj pomagam sobie nogą Wszystko inne jest na kliki włącznie ze składaniem stelaża, zdejmowaniem kół itp. Spacerówka montowana przodem tyłem, gondolka ma bujaki i jest składana do przewożenia, ale ja nie zamierzam tego wykorzystywać bo to ponad moją siłę (jest niewyrobione więc ciężko idzie )No to w sumie tyle ![]() Miłego dnia i do następnego razu
|
#1932 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry w tesco przeceny ciuszków
mama przyniosła body na długi i na krótki rękaw.... szkoda że 56 rozm już brakło z innych rzeczy![]() ale mam dzisiaj siłę do działania a tu leżeć trzeba tż wniesie nowe łóżko dzisiaj wyrzucimy starą kołdrę założymy pościel na nową spakuję torbę do szpitala przeliczę ciuszki jutro wizyta u gin więc przy okazji zahaczę o pepco i o ciuszka ostatnio kupiłam śliczny śpiwór do spania... jak nowyłóżeczko wybierzemy w tym tygodniu materac i pościel i rożek też zostanie wózek kupowałyście już butelki dr browns nie wiem czy ta szeroka zmieści się do podgrzewacza aventu a w ogóle to gdzie można kupić te butelki za rozsądną cenę bo w aptekach cena powyżej 37 zł... nie liczę all. bo chcę 1 na próbę kupić...
"dziecko to taki szczęśliwy początek człowieka" Edytowane przez Niunia20 Czas edycji: 2013-05-26 o 07:53 |
|
|
|
#1933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
Potwierdzam ze dziecki uwielbiaja zabawki Lamaze Witam sie rano Wszystkiego najlepszego Kochane z okazji Dnia Matki!!!!!!!
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-05-26 o 08:48 |
|
|
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Witam
Mam kiepski poranek. Mam 11 stron do nadrobienia od wczoraj. Aha Idzia (ty już wiesz), Oliath w tym mothercare nie było nic ciekawego. Wszystko przebrane, rozmiarówki nawet z paczkami się nie zgadzały i ceny wcale nie były zadowalające. Karuzel nie było żadnych, a sama z chęcią bym małej kupiła bo nie mam jeszcze. Jedyne co to dla Małgosi kupiłam jeansy rurki za 50zł i wsio.
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() No właśnie, dzisiaj przecież nasze święto Wszystkiego najlepszego! Co do firmy Lamaze, to nic o niej nie wiem..ale widziałam, że mają skarpetki z grzechotkami. Znajomi swojej małej takie kupowali..słodkie są Śmialiśmy się, że jakby Mała postanowiła sobie pochodzić w nocy po mieszkaniu bez wiedzy rodziców (niecałe 3 m-ce ma ), dzięki grzechotką w skarpetuniach szybko zostałaby wyłapana---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Znalazłam w sieci zdjęcia łóżeczka jakie ma nasz Lol, jedyna różnica w szczebelkach, nasze są okrągłe, a tak kolor, wzór, żłobienie, opuszczany bok identyczne.. Zobaczcie: http://pokazywarka.pl/1h7ce2/#zdjecie551037 U nas problem mały, bo zaginęły gdzieś te druty do opuszczanego boku..chociaż ojciec uspokaja, że jeszcze się znajdą, a jak nie, to on coś wymyśli. Zobaczymy. |
|
|
|
#1936 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Hej!
Ja też już wstałam, dzisiaj ogarniamy mieszkanie, a potem odwiedziny... A nagorsze jest to, że nie mam prezentu dla mamy :/ Jestem zła na siebie, bo nie zadbałam o to wcześniej..... :/ Ale nic nie umiałam znaleźć, a teraz będę musiała szukać na szybko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie jakie fajowe kołderki:
http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/..._Kate.html?i=0 |
|
|
|
#1938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40998652]Hej!
Ja też już wstałam, dzisiaj ogarniamy mieszkanie, a potem odwiedziny... A nagorsze jest to, że nie mam prezentu dla mamy :/ Jestem zła na siebie, bo nie zadbałam o to wcześniej..... :/ Ale nic nie umiałam znaleźć, a teraz będę musiała szukać na szybko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] W Rossmannie -40% na kosmetyki do pielęgnacji twarzy i makijażu..może tam coś znajdziesz i możesz przy tej obniżce zaszaleć z ilością
|
|
|
|
#1940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzien dobry z rana - jem sniadanko z kawa inka TZ i Marysia spi, a mnie obudzil glod.
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też mąż śpi, Lol śpi ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Oli dziękuję
|
|
|
|
|
#1943 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V
Cytat:
Ale moja mama ma sporo kosmetyków jak na jej potrzeby, nie mam już za bardzo co jej kupić... Ewentualnie kupię jej parasolkę, nie wiem, czy to dobry pomysł, ale wiem, że się jej przyda. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1944 |
|
Zadomowienie
|
Witam mamusie w dniu naszego święta.
Kobietki co do piw tz-ów uważajcie! Bo od 1 dziennie sie zaczyna pozniej coraz więcej i na co dzień. Mialam w rodzinie tak ze od 1 sie zaczęło a pozniej kłopot bo to nawyk. Ja mam dobrze bo moj nie bardzo za tym owszem na grilu czy nie raz 1 po pracy ale zadko do domku zasapasow nie robi. Ostatnio miał postawią kolegom z pracy imieninowa i postawił ale uprzedził i zła nie bylam.
|
#1945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie
Cytat:
![]() eveewe wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dużo zdrówka, szybkiego i bezbolesnego porodu oraz zdrowego maluszka Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40998789]Tak tak, wiem, sama już skorzystałam Ale moja mama ma sporo kosmetyków jak na jej potrzeby, nie mam już za bardzo co jej kupić... Ewentualnie kupię jej parasolkę, nie wiem, czy to dobry pomysł, ale wiem, że się jej przyda. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] My kupiliśmy po storczyku ![]() Wczoraj w castoramie wydaliśmy ok 600 zł na same pierdółki, typu mydelniczka, wieszak, kubeczki na szczoteczki Szok, jakie to wszystko drogie
|
||
|
|
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
I wiem ze nie którzy powiedzą ze to nic ze piwko wypije ale ze wie kiedy skończyć ale to nie tak. Jak juz musi mieć w domu bo czegoś brakuje to nie dobrze. Ale to każdy uważa moze inaczej u nas u znajomych skończyło leczeniem. U nas dzis świeże karpie.
|
#1947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my dzis podskoczymy po kwiatki. Moja mama lubi doniczkowe, a tesciowej bukiecik jakis. Kasy nie mamy za bardzo, wiec coz szalec, musi byc symbolicznie.
|
|
#1948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam sie i biore za nadrabianie
|
|
#1949 | |
|
Wtajemniczenie
|
My mamy już z głowy bo jak byliśmy to teściowa dostała książkipodróżnicze do czytania, bo lubi a moja mama rhododendrona
Jezu to dlatego w Rossmanie dzikie tłumy były wcz raj A ja się zastanawiałam żartem do tż co tam za darmo dają ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() Kołderki śliczne. Ciekawe gdzie i za ile można je kupić Można tutaj : http://www.katemade.pl tylko że są bezcenne
OLCIA WOJTUŚ Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-05-26 o 09:40 |
|
|
|
|
#1950 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
witamy się z Adasiem w 29 tc Wczoraj wieczorem pojechaliśmy do przyjaciół na mecz, bo już szału dostawałam w domu....jak miło tak obrać się ładnie, umalować, włoski ułożyć, wypachnieć . No i najadłam sie wczoraj samych pyszności. Fajnie było...Kurcze ja też nie mam nic dla mamy i dla teściowej, bo Tż wczoraj do samego wieczora zabudowywał kominek i nawet nie było kiedy podjechać do sklepu....cóż, będą tylko życzenia a prezent ewentualnie jutro skylie fajnie, że jesteś dzoan fajne łóżeczko Udanej niedzieli Aaaa no i wszystkiego najlepszego dziewczyny z okazji Dnia Matki mi się milo zrobiło, bo jak tylko wstałam Tż złożył mi życzenia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

laski, przestancie czytac te opisy, bo po jej opisie to nawet stara wyjadaczka jak ja 
muszę gdzieś poszukać tańszych opcji bo za taką pierdołę 50 zeta to stanowczo przesada
12.06.2010

raj