|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
Zwi±zek na odleg³osc...
Cze¶æ dziewczyny!
Zaczê³am ten w±tek, poniewa¿ wiem jak wiele osób jest lub by³o w zwi±zkach na odleg³o¶æ. Niedawno mój taki "zwi±zek" sie skoñczy³. Trwa³o to prawie rok. Widywali¶my sie raz na 1,5-2 miesi±ce (mieszkamy w ró¿nych pañstwach). To on ze mn± zerwa³ mówi±c, ¿e jego uczucie wygas³o. Mimo tego zosta³am z nim 12 dni i zachowywali¶my sie jak w normalnym zwi±zku(jak by¶my wcale sie nie rozstali) - przytulanki, ca³owanie i sprawy intymne.... Bardzo chce z nim ale przera¿a Nas perspektywa 2 lat(tyle mi zosta³o do skoñczenia nauki).... Czekam na Wasze historie i ewentualne rady w mojej sprawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
sissy that walk
Wiadomo¶ci: 10 668
|
Dot.: Zwi±zek na odleg³osc...
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 128
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzieki za odpowied¼
![]() Zgadzam siê z Tob± w 100% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
sissy that walk
Wiadomo¶ci: 10 668
|
2,5 roku, roz³±ka od pocz±tku. Potrwa pewnie te¿ oko³o 2 lata, tak jak i u Was. Jest ciê¿ko, ale motywacja jest ogromna, wiêc w gruncie rzeczy jest to dla mnie rado¶æ - wolê to, ni¿ cokolwiek innego z kimkolwiek innym. I s±dzê, ¿e w³a¶nie o to chodzi w udanych ZNO. Tylko to musi wychodziæ z obu stron, inaczej po prostu siê nie da, wiesz? Nie przekonasz kogo¶, ¿e powinien czekaæ na Ciebie i ¿e warto, sam musi tak uwa¿aæ.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-05-26 o 11:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
A jak czêsto sie widujecie?
![]() Trzymam kciuki za Was - ¿eby Wam sie uda³o ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Konto usuniête
|
Te¿ jestem w zwi±zku na odleg³o¶æ, i prawdê mówi±c bardzo mnie to mêczy. Kocham mojego faceta, i chcê z nim byæ nadal, jest cudowny, ale jego mêczy to chyba bardziej ni¿ mnie. Oddala siê ode mnie, nie odpisuje na sms, nie odbiera telefonów, zbywa mnie. Próbowa³am z nim rozmawiaæ, kiedy u niego by³am, powiedzia³, ¿e ma problemy w pracy i wszystko jest ok, ale kurczê, przecie¿ czujê, ¿e co¶ jest nie tak ;/ Bojê siê, cholernie siê bojê, przecie¿ dopiero siê zarêczyli¶my. Nie wiem, czy to by³ dobry pomys³. A ja go tak kocham
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Tamtaglista - Po prostu jestem ciekawa jakie do¶wiadczenia w tej kwestii maja inne dziewczyny. Uwa¿am,¿e nigdy nie jest za pó¼no na odbudowanie czego¶ co mia³o sens. Mo¿e za te 2 lata co¶ sie zmieni, mo¿e obydwoje dojdziemy do wniosku ze warto spróbowaæ jeszcze raz - tym razem bêd±c blisko siebie ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usuniête
|
Bêdê siê z nim widzieæ 1 czerwca, wtedy poruszê ten temat po raz kolejny. Wiem, jaki jest powód tego oddalenia, ale absolutnie nie jest to moj± win±, i bardzo mi przykro z tego powodu. Do 10 maja by³o ¶wietnie, teraz siê wszystko popsu³o. A wszystko jak zwykle przez pieni±dze -.-
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usuniête
|
Jemu siê po prostu to nie widzi. Mia³am siê wyprowadzaæ do jego miejscowo¶ci na studia (200 km ode mnie), ale po ¶mierci dziadka zosta³ nam do sp³acenia d³ug 14 tys (koszty pogrzebu + po¿yczka zaci±gniêta przez dziadka). Wiêc si³± rzeczy na studia muszê i¶æ do swojego miasta, zostaæ tutaj, bo pieniêdzy na wynajem pokoju, utrzymanie siê brak. Powiedzia³am mu to, i od tej pory jest taki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usuniête
|
On pracuje jako ochroniarz, mieszka z rodzicami. Ja mieszkam w ca³kiem innym mie¶cie, z mam± i babci±, nie mam pracy, chocia¿ szukam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Eh, skoro on tego nie widzi, to powinno to daæ Tobie do zrozumienia czy chcesz dalej kontynuowaæ wasz zwi±zek. Je¶li on ju¿ teraz ma pewne w±tpliwo¶ci to powinna¶ sie nad tym powa¿niej zastanowiæ...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 411
|
Powiem tak - ja ju¿ swój zwi±zek na odleg³o¶æ zakoñczy³am
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Dok³adnie! My¶lê, ¿e gdy bêdziemy juz mieszkaæ blisko siebie to mo¿na bedzie na nowo odbudowaæ zwi±zek tym bardziej mam wra¿enie, ¿e On zakoñczy³ ten zwi±zek tylko dlatego, ¿e trzeba czekaæ jeszcze 2 lata a nie dlatego, ¿e mnie nie chce! Wiem, ¿e uczucie nie wygas³o do koñca...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ale dwa lata to szmat czasu - nie wiesz, kogo poznasz i kogo on pozna. Ró¿nie bywa. Nie nastawia³abym siê na nic tylko bym ¿y³a swoim ¿yciem - co ma byæ to bêdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
2 lata to nie jest tak od razu, nie przywi±zuj siê za bardzo do my¶li, ¿e bêdziecie razem- nie bêdzie zawodu w razie gdyby nie wysz³o.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzie¶ na Latarnianym Pustkowiu...:)
Wiadomo¶ci: 6 518
|
Cytat:
Te¿ jestem z T¿ obecnie na odleg³o¶æ, widujemy siê co 2-3 tygodnie, a nie czujê ¿eby sie ode mnie oddali³, wrêcz przeciwnie, nasz zwi±zek siê rozwija. Dlaczego on do Ciebie nie przyje¿dza? Nie s±dzisz, ¿e co¶ tu jest nie tak? Cytat:
![]() Nie wiem po, co ten ca³y w±tek i te rozwa¿ania, skoro nie jeste¶ ju¿ ze swoim facetem. Na razie to Ty nie chcesz przyj±æ do wiadomo¶ci, ¿e to koniec. Nie prze¿ywaj, ¿e co¶ Ciê przera¿a, bo ogólnie nie masz podstaw do rozkminek o zwi±zku na odleg³o¶æ - facet nie chce z Tob± byæ.
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-05-26 o 15:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
Mówi, ¿e nie ma czasu. Od 10-16 zajmuje siê dzieckiem siostry, która pracuje, o 18 idzie do pracy, a w weekendy studiuje. Nie mo¿e wzi±æ wolnego, bo w kwietniu wzi±³ tydzieñ, ¿eby¶my mogli jechaæ w góry. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.