![]() |
#1051 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Kasia Tusk została szafiarką- blog córki premiera
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to blog Ani to nuda i nuda ( ale i tak ogladam bo jest sliczna);/
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Ania nudna strasznie. Jakoś urodą mnie też nie powala, ładna, ale na ulicy bym się za nią nie obejrzała (gdyby nie fajna stylizacja). No i te włosy - wydaje mi się, że one są po prostu szalenie natapirowane i roztrzepane, ja też mam naprawdę dużo włosów, jak kiedyś byłam u fryzjerki na fryzurze, to wpadła w rozpacz "no jeszcze tyle ich zostało, a nie ma gdzie już upinać" ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
BAN stały
|
podobnie nudny blog modowy nalezy do pięknej(moim zdaniem) blondyny:beauty-fashion-shopping
Jej stylizacje są jeszcze bardziej poprawne niż te od Kasi Tusk, ale ja właśnie lubię taką poprawność więc oba blogi są moją inspiracją. Ale nie ukrywam, że mimo stylizacji tych dwu blogerek nie znoszę. Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2012-04-05 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1057 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kto o zdrowych zmyslach przyznaje sie tak beztrosko do swojej glupoty?
![]() |
![]() |
#1059 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do Twojego wpisu, to po naszej Uczelni krąży plotka, że Kasia nie przyznaje się do swojej oceny z egzaminu magisterskiego, twierdząc, że: "była tak zestresowana, że nie pamięta już co dostała" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I zakochałam się w jej butach z Diverse, właśnie takich szukałam! Muszę je mieć! I zgadzam się z ***luna ![]() Edytowane przez Olkaaaa_s Czas edycji: 2012-04-07 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1061 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1062 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1064 | |
Rozeznanie
|
Cieszę się, że trafiłam na ten wątek i dzięki temu poznałam blog Venilii oraz annanna (dziękuję za polecenie),
na ogół nie jestem wielką fanką blogów modowych, ale te 2 mi się spodobały ![]() Poczytałam kilka stron wątku o Kasi Tusk i w całości się zgadzam z: Cytat:
![]() Po drugie, dziewczyna nie potrafi się przyznać do tego, że na blogu zarabia i to sporo - było już mnóstwo informacji na ten temat w necie, a Kasia dementuje te "plotki", chociaż na jej blogu widnieje informacja, że dzień reklamy kosztuje 60 zł (przeważnie tych reklam jest ok. 6, a więc zysk 360 zł na dzień). Po trzecie, często zaniża ceny ubrań, które prezentuje. Np. w przedostatnim wydaniu magazynu Flesz pokazała stylizację z sukienką Asos, która tak naprawdę kosztuje 50 funtów, tymczasem cena podana przez Kasię to ok. 110 zł ![]() Nie interesuję się za bardzo samym blogiem makelifeeasier.pl, czasem tam zaglądam, ale za Kasią nie przepadam właśnie przez te jej kłamstwa i nieuczciwość ![]() Z tego co wiem, blog miał służyć do dzielenia się informacjami o wyprzedażach, okazjach, Kasia miała prezentować modne, ale niedrogie stylizacje. Tymczasem ubrania, które ostatnio prezentuje są coraz droższe, coraz większy biznes czuć w tym blogu, ale Kasia wciąż upiera się przy swoim - że jest taką zwykłą, przeciętną dziewczyną ![]() Edytowane przez lissome Czas edycji: 2012-06-03 o 00:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Przyczajenie
|
A to ciekawe
http://pressmix.eu/index.php/2013/03...nowy-samochod/ tyle zarabia???? Wątpie..........
![]() |
#1066 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Kasia Tusk została szafiarką- blog córki premiera
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kasia Tusk została szafiarką- blog córki premiera
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;40662974]Według komentarzy ten artykuł to brednie. Mysle, że należy potraktować z dystansem tę sprawę
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Nawet jesli to co?... pewnie tata kaske dal, ona dosc sporo zarabia na blogasku i dolozyla. Nic podejrzanego w tym nie widze.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Kasia Tusk została szafiarką- blog córki premiera
Mi jakoś ten blog nie przypadł do gustu. Nie wiem czemu mają służyć zdjęcia jak ona robi zdjęcie?Do tego jakieś typu kawa na stole czy gazeta, trochę tego nie rozumiem( nie wiem, czy ktoś kawy/gazety nie widział). Na pewno pod względem estetycznym ten blog jest bardzo fajny, ale jakoś odpycha mnie to,że to wszystko jest takie wymuskane i sztuczne.
![]() |
#1069 |
Crazy turtle lady
|
Ja zaglądam bloga od czasu do czasu jak mi się przypomni, czasem podobają mi sie niektóre zdjęcia.
Pamiętam jak pierwszy raz weszłam na tego bloga to odrazu pomyślałam o filmie "Żony ze Stepford" - jak ktoś oglądał to może wyłapie skojarzenie ![]() Poza tym zawsze jestem pełna podziwu dla tych blogerek że wszystko podczas pieczenia, gotowania jest czyste na błysk. Ja zazwyczaj mam wszystko tak up...jak przysłowiowy stół Kamila Durczoka. ![]()
![]() |
#1070 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
BAN stały
|
Wydaje mi się że Kasia T. zdobyła popularność przez nazwisko i darmową promocję w portalach plotkarskich które rozpisywały się zachwalając jej blog. To wyłącznie moje zdanie i mogę się mylić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Konto usunięte
|
Mi jest żal tej dziewczyny - w tym wieku być tak infantylną, porażka
![]() ![]() A tak btw to wkurza mnie nazwa tego bloga: uczyń życie lżejszym. Doprawdy wzruszające. Brzmi z lekka ironicznie biorąc pod uwagę treść owego blogaska oraz to na jakim poziomie żyją w Polszy dziewczyny w wieku Katarzyny (a przynajmniej większość). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
[1=33aec33abe3406fa59f14ef b4923aef579232ce7_67fd937 9a02b7;47607638]Mi jest żal tej dziewczyny - w tym wieku być tak infantylną, porażka
![]() ![]() A tak btw to wkurza mnie nazwa tego bloga: uczyń życie lżejszym. Doprawdy wzruszające. Brzmi z lekka ironicznie biorąc pod uwagę treść owego blogaska oraz to na jakim poziomie żyją w Polszy dziewczyny w wieku Katarzyny (a przynajmniej większość).[/QUOTE] Można się nieźle uśmiać przy czytaniu jej "mądrych rad" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Konto usunięte
|
No jej teksty mają na mój poziom głupawki taki wpływ, że już dawno pobiły w tej dziedzinie Kwejka i wszystkie końce internetów razem wzięte
![]() Najbardziej lubię jak się wczuwa i odpływa w klimaty typu "chcem być mirandom kerr" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie czytałem jej bloga i nie zamierzam, ale z tego co czasami na Onecie widzę to lubi chwalić się butami za kilka tysięcy czy drogimi torebkami, co mnie załamuje tym bardziej gdy tatuś na jakieś tam przyjęcie z kasy państwowej musiał żonce sukienkę kupować choć córeczka mogła za darmo ją zdobyć od projektanta w zamian za notkę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Przyczajenie
|
Witam, uważam że blog Kasi Tusk bardzo się rozwinął, zapraszam także do nas
![]() [link] Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-08-23 o 08:09 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Rozeznanie
|
Co sądzicie o tym?
http://www.ekskluzywnymenel.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.