|
|
#4381 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
nie znam teg ofilmu ale moze Drive z tymże goslingiem? albo seven
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4383 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Idę zaraz do sąsiadów na telewizję
|
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Idę we wtorek na rozmowę kwal. z polecenia
trzymajcie o 12. ![]() do sąsiadów na rozmowę idę
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-05-26 o 21:58 |
|
|
|
#4386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z SephoryCytat:
![]() ja również oskarżam piekarnik ja w moim piekarniku też nie umiem piec, u rodziców jak piekłam to wychodziło ![]()
|
||
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Betty, powodzenia!
|
|
|
|
#4388 |
|
To ja :)
|
Co Wy z tymi sąsiadami???
![]() Ja dziś sąsiadowi świeży chleb zaniosłam...
|
#4389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
chiba to samo ;-) No i sie przekonałam ,ze ludzie tto debile......bo jak jesteś gentycznie zagrożony rakiem ( wasze barowe rozmowu) to nie powinieneś mieć dzieci..no masakra dla mnie.. ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- Flo, typ psa do domku z malym dzieckiem..dzieciiur nauczony że pieska glaskamy nie szarpiemy, ogolnie wychowaby z yorkiem...moje koty kocha i tylko patrzy bo kotki nie lubią dotykania ;-) Jakieś typy? wiem, że dzieć za mały bo ledwo dwa lata, ale tato się uparł....musi byc coś miejskiego.... a Bartek po moich naeganiach chce kundlisko ze schroniska, typ ma nawet..nas z dzieciństwa...tylko to nie takie proste takiego psa anioła.... ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Wzięlo mnie sentymentalnie...to macie :;-)\ http://www.youtube.com/watch?v=n8DK76Q4Z5w ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=B_OxEEOliUk ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=qKeYmd7EK9k ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=uEA600ocvHY Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-05-27 o 00:28 |
||
|
|
|
#4390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i walczyłam wczoraj z różem i konturowaniem paszczy ![]() umęczyłam się, a wyszły 2 niesymetryczne plamy ![]() ośmiorniczka
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna
Moja jedna z ulubionych ever http://www.youtube.com/watch?v=SPnEpzUy2V4 |
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dżemu też, sama nie wiem czego bardziej ![]() chyba Dżemu, bo jak pytają co włączyć, to zawsze mówię "tylko nie Dżem..." z polskiej mało co jestem w stanie słuchać jeśli już to z kręgu Collage, Quidam, Metus, Crystal Viper...
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
A to ?
http://www.youtube.com/watch?v=wV0h7fWm92U Sama nie wiem czemu lubie LP iDzem...chyba w nasxz wiek ( w większosci wpisane)....;-)---------- Dopisano o 01:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=Zxj9tZCqyU8:brzydal: |
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
tu mi się podoba
i tu ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- Cytat:
Przemyk mi się kojarzy z darciem na karaoke ![]() i Jedwab
|
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=8ueHdDedZLg jej też długo nie trawiłam ![]() Dobranoc
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-05-27 o 02:19 |
|
|
|
|
#4397 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry. Znad obserwacji kuwety
![]() Nie wiem, czy mam kota złośliwego, czy zatkanego. Co zamiotę przy kuwecie, to do niej leci, szura i wywala żwirek... No ale chyba muszę się tymczasem przenieść pod prysznic... Miłego dnia!
|
#4398 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
codzienne bawienie się z włókniną zaś do przyjemności nie należy Cytat:
Cytat:
Cytat:
no to obok uprawy rzodkiewki kiełkownicę trzeba mieć zresztą, rzodkiewkę trzeba przerwać, jedną trzecią już pożarłam ![]() ja uwielbiam kiełki słonecznika ![]() zastanowiłam się nad tym głębiej, i w grę może też wchodzić druga opcja (mówię o moim przypadku, nie wiem jak w Twoim) - może to ja podświadomie uważam, że mi nie wyjdzie tak dobrze jak u niej i voila, nie wychodzi Cytat:
cudna Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
urocza
![]() Macham Dobrze ze ten tydzień ma tylko 3 dni
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4400 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
i jeszcze chciałam się poskarżyć na glaniki, obtarły mnie paskudy jedne niewdzięczne, po tylu latach
a tak poza tym, miłego dnia co nie?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiem to może nie być śmieszne teraz nie wiadomo co gorsze - chyba jednak złośliwość - nie uleczalna Cytat:
|
|||
|
|
|
#4402 | |||||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
moje tak mają , że jak sprzątnę , natychmiast lecą i paskudzą albo chociaż pogrzebią ![]() Cytat:
badania in vitro sie robi , owszem , ale decydujące są badania in vivo , bo in vitro jak sama nazwa wskazuje dotyczą warunków laboratoryjnych i jako takie są niemiarodajne jeżeli idzie o ocene skuteczności leku u chorych , bp tkanka in vitro jest wyizolowana z całego organizmu , więc nie ma mechanizmów fizjologicznych organizmu , które wpływają na działanie leku i na które lek wpływa . Bywa tak , że in vitro jest super , na wyizolowaną tkankę lek działa świetnie , ale in vivo jest kompletnie nieskuteczny bo np. jest rozkładany przed dotarciem do punktu docelowego , albo wchodzi w jakieś reakcje chemiczne zmieniające jego skuteczność , albo daje działania niepożądane uniemożliwiające zastosowanie , bo przynosi więcej szkody niż pożytku . 2.logika nie ma wiele wspólnego z medycyną jeden przypadek samowyleczenia na powiedzmy kilkaset tysięcy bo jak sądzę taka może być skala zjawiska to za mało , żeby uznać metodę , którą dana osoba stosowała za powszechnie skuteczna . Raczej należy oczekiwać , że ta osoba miała tak szczęśliwy układ genetyczny , że stworzyła mechanizm eliminujący komórki nowotworowe - albo komórki nowotworowe były nie do końca złośliwe , równiez zprzyczyn genetycznych . Jest znany jak dotąd jeden przypadek samowyleczenia z nosicielstwa wirusa HIV - i nic to nie wnosi do sprawy , po prostu facet miał szczęście genetyczne . 3. ale głodówka poza tym że autodestruuje nie ma żadnych działań leczniczych , więc po co ją stosować ? pacjenci polskich szpitali - ze względu na brak pieniędzy - mają przymusowe głodówki na szpitalnej diecie i jest to powodem wielu powikłań i znacznie cięższego i przedłużonego przebiegu chorób , tylko o tym się głośno nie mówi . Cytat:
Jadłam różowego Magnuma - jeszcze beznadziejniejszy niż czarny , doszliśmy z małżem komisyjnie do wniosku że smakuje niczym
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-05-27 o 10:20 |
|||||
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. czyli słusznie sobie to wykoncupowałam kiedyś ( wiem pisałaś) ale wciąż mnie zdumiewa że to tak jest - choć to chyba ogólne domysły bo przecież jak jest nie wiedzo nawet najstarsi górale ![]() 3. dobre są Granty chyba tak sie anzywają - magnumopodobne |
|
|
|
|
#4404 |
|
Panaroja
|
jeszcze ad sinupret chlorooctanów - wedle wiki mogą być stosowane między innymi lekami czyli dodatkowo , w chorobach mitochondrialnych , ale dają polineuropatie czyli uszkodzenia wielonerwowe - czyli skórka za wyprawke , na jedno pomaga na drugie potężnie szkodzi , i są kancerogenne w większych stężeniach .A że potraktowane nimi komórki nowotworowe in vitro szlag trafił - nic dziwnego , przecież to substancja toksyczna
myszom nowotwór zniszczyło , ale o skutkach ubocznych u myszy już nie powiedzieli . Zresztą mniejsza o to , różni nas podejście - Ty Kam podchodzisz teoretyczno-filozoficznie i kierując się logiką , ja praktycznie i empirycznie to trochę tak , jak w Ferdydurce kiedy Pensjonarkę Młodziakowie namawiali na nieślubne dziecko z Kopyrdą - oni podchodzili od strony nieślubnego , a narrator podszedł od strony dziecka - oni widzieli tylko teorię - że nowocześnie , bo nieślubne , bo ot z kolegą na biwaku , pięknie i postępowo bo przypadkiem i wbrew przesądom itp , on widział stronę praktyczną - rozmemłanie , pieluchy , kaszki i mamusiowatość - rozumiesz o so mi chozi
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-05-27 o 10:53 |
|
|
|
#4405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Po wczorajszym dniu dziś mam +100 do pozytywnej energii ![]() Cytat:
![]() ![]() a jaką facet miał minę, jak mnie w tych portkach zobaczył ![]() Dla chętnych foto na fejsie Cytat:
Cytat:
![]() Szefowa dzwoniła, że szef zostaje zagramanicą co najmniej tydzień dłużej. No to se posiedzę sama w robocie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-05-27 o 16:16 |
|||
|
|
|
#4406 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A propo kotow, jak ostatnio zapomnielismy naszemu sprzatnac to nasikal na sofe
![]() Jade do robo po 5 dniach na zwolnieniu, nie chce mi sie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4407 |
|
Wtajemniczenie
|
Ile do nadrabiania!
Nie poznałam Win w avku ![]() Macham i siadam na grzędzie na chwilę ![]() Pachnącego dzionka wszystkim! I bardzo dziękuję za porady pędzlowe. Nie wytrzymałam i kupiłam ecotoolsa do pudru
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() PS Nie znasz piosenki "Sąsiadka"? ) Już kiedyś tu wstawiałam ![]() ![]() Znad deszczu, dzień kolejny ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i znad deszczu którym już
|
|
#4410 | |||
|
Zakorzenienie
|
znad ładowania [iachu do tacek i wywożenia
czuję jak mi wyrywa lędźwia Cytat:
2. a mnie ecotoolsy nie cieszą dzieś Ty się uchowała byłam pewna, że widziałaś to z 400 razy jako i ja - to nawet nie polecałam, ale warto (mało tego, byłam pewna, że każdy to widział conajmniej 1000 razy ) chyba jeszcze Ósma mila ale upewnię się co do tytułu - edit: nope szukam tytułu, już mam to Sekcja 8 niezły też jest Firma i wszystkie jej podobne z lat 90tych Cytat:
biedactwa - pomór choróbskowy jak mnie weźnie ponownie to się chyba zastrzelę ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-05-27 o 12:52 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

byłam pewna, że widziałaś to z 400 razy jako i ja - to nawet nie polecałam, ale warto
biedactwa - pomór choróbskowy