|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Hej dziewczynki!!!!
Cytat:
Podziwiam Was ja od kilku dni mam mocniejsze stawianie macicy więc już mnie to wkurza...a jeszcze jakbym miała to co Wy to chyba bym padła.... Bidulki nasze wizazowe!!!! Jeszcze ociupinkę i może będzie lepiej..MUSI BYC!!! PS> Ja relacji MArchewki nie czytałam..jeszcze kusi mnie ale też się boję...bo jakoś tak myślę, że poród nie będzie ąz taki zły i że dam radę i nie chcę się dołowac i nakręcać....ale nie wiem czy ciekawość mnei nie zeżre któegoś dnia.... DZIEWCZYNKI GRATULUJĘ WAM NOWYCH TYGODNI!!!! i trzymam kciuki za wizyty!!!! |
|
|
|
|
#2132 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
dziewczynki powiedzcie mi w łóżeczku te szczebelki to lepiej okrągłe czy płaskie czy to bez różnicy????
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
Dobrze, że to pilnujecie... Trzymam kcuki by naprawili to co u pieska spartolili....!! A czemu chcesz Hanie miec już w 36 tyg..czekaj do 38
|
|
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam się nie znam, ale wydaje mi się, że okrągłe łatwiej dziecku złapać przy nauce wstawania.
|
|
|
|
#2135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20
Cytat:
daje jej 2 tygodnie jeszcze
|
|
|
#2137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dzis wpadna na kawe i tez super. Bo dzis chociaz cos przyszykuje, a nie jak wczoraj zapomniala, a w domu tylko swiatlo w lodowce
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Madi tez sie czasem zastanawiam, jak ja to znosze. Wielu rzeczy Wam nie pisze, zagryzam sie w sobie, bo ile mozna. Pocieszam sie, ze to mnie omija czy tamto, ale czasami nie umiem z usmiechem na twarzy wmawiac sobie, ze bedzie lepiej
![]() z zoladkiem moim nic nie zrobią teraz, gastrolog powiedział, że nim możemy się zając po porodzie... dobra... koniec marudzenia. Ide popracowac, moje chyba juz ostatnie duze zlecenie trza skonczyc ![]() aaaaa moja Tesciowa wczoraj zaopatrzyla mnie w bezcukrowa szarlotke (szarlotkę polecam z kawka na sniadanie na problemy kibelkowe), w pyszny chlebek z siemieniem lnianym, w kotleciki z kurczaka i uwaaagaaaa..... siedzę na kanapie i Tesciowa wchodzi do pokoju z ...talerzykiem czerwoniutkich polskich truskaweczek.... język mi do doooopy uciekł na ten widok Tylko dla mnie truskaweczki ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() idę nadrabiać
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się witam i żegnam jednocześnie
![]() Pranko już wstawione, to mogę odpalać grę o tron ![]() później muszę mieszkanie ogarnąć, skoczyć do sklepu i zrobić obiados - bo dzisiaj ponoć TŻ nie ma żadnej próby, to ma popołudnie dla mnie
|
#2141 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Dwa dni mnie nie bylo ale was podczytyalam. Adas od piatku sie obnizyl i czuje go bardzo nisko,od tamtej pory dokucza mi bol krocza
![]() Czy znajdzie sie jeden taki tydzien w ciazy ze bede sie czula idealnie? |
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
według mnie bez róznicy
|
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(czyli od kiedy lekarz potwierdził ciążę)
|
|
|
|
|
#2145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć słoneczka
Cytat:
![]() Cytat:
i jeszcze truskawkami poczęstowała, nic tylko zazdrościć ![]() Zaciskam za dzisiejsze wizyty
|
||
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
witam i ja z rana!!!
|
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A to nie wiedziałam Czyli jednak nie ma znaczenia, które szczebelki
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Gratuluję wszystkich rozpoczętych tygodni..... z każdym kolejnym jesteśmy coraz bliżej rozwiązania....a czas leci bardzo szybko![]() Trzymam kciuki za wszystkie wizyty ![]() Ból tyłka przeszedł całkowicie Mama woła z dołu, żebym przyszła po truskawki, bo była na targu ![]() ale najpierw kawka. Miłego dnia |
|
|
|
#2151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41000951]Mnie też bolą biodra, tak jakby kłują i drętwieją nogi. Rano to dla mnie makabra szczerze mówiąc, bo tak: bolą biodra, zdrętwiałe nogi i mega ból brzucha z powodu pęcherza (nawet jak w środku są 3 krople sików). [/QUOTE] mam podobnie z biodrami od kilku dni, tylko ja jeszcze leżę 75% dnia ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- okrągłe
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41011518]
Muszę tak, bo nie umiem w aplikacji pogrubić Twojego nicku - chciałam się poradzić Chcemy pomalować fronty mebli, kupiliśmy farbę akrylową Dekoral (kolor krem orzechowy), tak nam poradził pan w Castoramie (bo były jeszcze jakieś Jedynki alkidowe, ale pan powiedział, że długo schną i śmierdzą). Planuję teraz, żeby mój tata (bo on to będzie robił) delikatnym papierem ściernym przetarł te fronty i potem 2 razy pomalował w odstępie przynajmniej jednego dnia. Dobrze myślę??? Ile to potem trzeba wietrzyć??[/QUOTE] W ogole nie widze nicka, jednakowoz zgaduje, ze to do mnie ![]() Dobrze myslisz, tylko na ten akryl trzeba KONIECZNIE lakier, bo bedzie zbyt podatna sama farba na uszkodzenia mechaniczne. Lakier tez akrylowy, polecam Vidaron (i pragne zauwazyc, ze zawsze polecalam Vidaron i nie ma to nic wspolnego z reklama w TV ostatnio )Nie trzeba wietrzyc, nie smierdzi wcale nic a nic i nie jest toxic nic a nic Cytat:
Poddalam sie, na zgage zre Rennie, pomaga na pol godziny ![]() Paluszki znam, mow mi Mistrzu. Troszke pomaga rozmasowanie intensywne na noc, jesli dasz rade doczolgac sie do lazienki to bardzo ciepla woda przyspiesza puszczanie paluszkow. Ja juz NA TYLE przyzwyczailam sie do kurczy, ze nie placze lzami i nie krzycze za glosno kiedy lapia. No serio, tak sie wytrenowalam, ze urodze Lilo bez zadnych wrzaskow chyba ![]() Bylam u gina raniutko na krzywy ryjek, bo kazal sie pokazac, za darmo Przeplywy tylko sprawdzil, zamienil mi Fragmin na Clexane (LASKI, ILE PLACICIE ZA CLEXANE REFUNDOWANY??), zapisal Cyclo-costam-forte i Tardyferon i see ya w piatek (EN, dopiszesz mi wizytke w piatek 31 maja pliiiiiz?) - bedziemy mierzyc i wazyc klusię
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak zobaczyłam ilość stwierdziłam, że odpuszczam sobie czytanie każdego zdania
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Tobie ile policzyli? Clexane są podobno najmniej bolesne, więc może będzie lepiej z tymi
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Wtajemniczenie
|
Magdalennne, Adriana, Ita powodzenia na wizycie!
Kejt ubierz się tak żeby było pięknie i Tobie wygodnie Mela, Ona8686, Karola, Krysia gratulacje tygodnia Już niebawemCzarownica jeszcze chwilę się pomęczysz i Dzidzia będzie z Tobą Evewe zastrzyk kaski jak znalazł, teraz tyle wydatków. I ciasto pieczesz mniam Witam się ze wszystkimi Dzisiaj Tż miał mieć wolne, ale nie wyszło, bo jakiś inżynier ma wolne i musiał go zastąpić. A myślałam żeby wózki jechać oglądać, bo tu lada dzień 28 tc, a ja nawet wózków żadnych nie oglądałam. No cóż ktoś musi pracować na Dzidzie. Aha Tż wymyślił sobie imię dla Małego - Radek, hmm chyba będę musiała się zgodzić chociaż ja chciałam Michaś.
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co Kate, mnie juz serdecznie wali czy bolesne czy nie, prawie sie poplakalam z radosci jak mi je sprowadzila apteka, wazne ze dzialaja ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Ide biurko machac, terminy mnie gonia
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
Super
ja zaraz muszę zadzwonić do apteki zapytać, czy mi sprowadzili 30 amp, bo w środę wizyta i kolejna recepta...
|
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie JEDEN termin mnie goni............... porodu
|
#2159 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() dzis zaczynamy 35 tc chyba powoli trzeba szykowac torbe :P
|
|
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niezbędne wyposażenie wnętrza cięząrówki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

12.06.2010

i jeszcze truskawkami poczęstowała, nic tylko zazdrościć
za dzisiejsze wizyty 

Normalnie jak niemowlakowi ... Na szczęście się obudziłam i szybko wstałam...