![]() |
#1681 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Nawijko włożyła mu palucha do buzki, coś tam majstrowala i stwierdziła, ze po pierwsze powinien po tym jak ona mu tak robi po pierwsze zwinąć język w trąbkę i po drugie po jednej stronie coś ma mu słabo pracuje, ale przyznać szczerze, ze sama ńie do końca orientuje się co. Powiedziała, tez, ze nie każdy logopeda się na tym zna, alevjestcw szpitalu taki jeden i ona go ściągnie na nasza wizytę, zdam relacje po południu.
Fewciu kciuki za szczepionke : ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
Blogerko, przepraszam Cię, ale z Twojego TŻa to jest niezły palant - wczoraj się nie odniosłam, ale sam fakt, że zostawił dziecko samo sobie, zanoszące się płaczem i nie zwracał na to uwagi, jest dla mnie ostrym przegięciem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A pogrubione - ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1684 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Wy na co mieliście? Jaki i czy pomógł? Cytat:
![]() co pamiętam: fewcia- trzymamy kciuki za Blankę, nas jutro też to czeka... ![]() gocha- szybkiego powrotu do zdrowia dla dzieciaczków, a teraz szczególnie dla synka mała- daje Ci linka do tego olejku http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠pl/product-p...Smietanka.html ups.. to jest joanna naturia olejek do kąpieli i pod prysznic kawa i śmietanka cena koło 6-7 zł płaciłam
![]() Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-05-27 o 09:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój Tż często jak już ma dosyć to mówi "niech się wypłacze" i kładzie ją do łóżeczka po czym za pół minuty ją od razu bierze na ręce bo żal mu Darii że tak płacze..... ![]() ![]() Nadrobiłam te 10 stron ![]() Ale nie wiem kiedy klub nadrobię ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
My nie stosujemy w ogóle czegoś takiego, od razu uspokajamy Oliwię, bo ona się nakręca i potem to już masakra jest, tak ciężko ją uspokoić, więc działamy od razu zawsze... Zabiłabym Łukasza, gdyby olał jej płacz histeryczny, dostałby o☠☠☠☠☠☠☠ jak stąd (z Olsztyna) do Katowic.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż tak jak pisałam wczesniej nasze dziecko dużo nie płacze...tfu tfu na pas urok, co by nie zapeszyć ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Tż , tak jak napisałam, na chwilę ją kładzie ale długo nie wytrzymuje ![]() ![]()
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
Moj TZ tez mial kiedys zapedy typu "dziecku musi troche poplakac" (jego ojciec ma to samo
![]() Ale szybko to ukrocilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
Aga - oglądałam filmik
![]() ![]() ![]()
#1691 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Hah piekna recenzja ![]() Cytat:
![]() U mnie wczoraj sen skończył się o 22 i do północy się z Hanią bujaliśmy, nie wiem... ostatnio jest jakaś taka rozdrażniona częsciej płącze gorzej śpi, macie pomysł czemu ??? bo ja już nie mam siły :/ najpierw myślałam że jak bylismy w niedzicy to mi ją rozpuścili no ale czasem na rękach tez płacze... chyba że po prostu zmęczenie materiału? ale już było super a teraz wścieka się bo chce siadać wścieka się jak źle się ją trzyma jak leży.... jejku wczoraj jadłam o 17 dopiero.... ![]() Hania dziękuje za komentarze ;*
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo Wam wszystkim dziękuję za kciuki! Blaneczka zapłakała tylko przy wkluciu, ale szybko się uspokoiła. Właśnie zasnęła biedna, od 5 nie spi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Nigdy Was nie nadrobię, bo wizażowa niania zrobiła mnie w konia i nie przyszła do dziecka;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wojtek tak histerycznie płąkał , kopał, wywijał się włąśnie przy ząbkowaniu. O każdym zębie każdy domownik wiedział bo tak nam dał w kość ( głównie w nocy)
![]() |
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi mi o pociag TLK IC. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mocno trzymam kciuki za Kubusia
![]() |
#1700 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Nie odniosę się do wszystkich bo najnormalniej w swiecie nie dam rady, za dużo naskrobałyście ![]() Ja na dzień mamy dostałam batonika i piękna laurkę zrobioną przez Michasię i podpisaną, że to od niej i Witusia ![]() Blogerko współczuję Ci bardzo sytuacji w domu z tż. Tak sobie myślę czy na jego zachowanie nie ma wpływu teściowa? Może ona mu wbija do głowy, że to Twoim obowiązkiem jest zajmować się dzieckiem a facet to "pan i władca" i jego zadaniem jest zarabianie kasy a nie zajmowanie sie dzieckiem kiedy płacze i narobi w pieluchę? ![]() Ja na szczęście mam podobną sytuację jak mała, zawsze( no prawie zawsze) mogę liczyć na tż. Jak bylismy z Wiciem w szpitalu to czwartego dnia przyjechał z samego rana mnie zmienić żebym wróciła do domu, odpoczeła i się wyspała i dopiero na następny dzień przyjechała znów do szpitala. Poza tym on ma super kontakt zarówno z Michasią jak i Witkiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Misiek jak zasnął o to śpi do teraz z jedną przerwą na cyca. W szoku jestem, bidulek bardzo zmęczony jest. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jeszcze jedno,gdzie kupowałaś? Tak w ogóle to cześć laski ![]() Idę nadrabiać.
![]() |
#1703 | |||||
Raczkowanie
|
na internecie sprawdzałam i u mnie w kalendarzu też było
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
heloł, trochę ogarnełam mieszkanie, własnie małego karmie noc juz nie była tka tragiczna jak ostatnia, jeszcze jakby całą noc przespał bez pobudek to bym była w siódmym niebie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj z Dorką też byłam, bo jednak katar się nam trzyma dobre 2 tygodnie! i od piątku młoda się męczy wyraźnie bardzo :/ niewiele da się odciągnąć, gęste to. Osłuchowo idealnie, gardło czyściutkie, ale lek. powiedziała, że jakby się temp. pojawiła lub mała wyraźnie gorzej poczuła - od razu przyjść po antybiotyk. Na razie mamy do nosa mucofluid, takie krople gorzkie bardzo (starsza brała) ale rozrzedzają katar, flegaminę w kroplach, witaminę C i rano i wieczorem ibum. No i oklepywać. I CHYBA po tym mucofluidzie od razu trochę lepiej, bo mała mi na brzuszku zasnęła! a już dobre półtora miesiąca tak nie spała. o, jesteś ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
w pracy mam kilka fajnych, ale one nie z mojego miasta, więc to już większa wyprawa a żal, bo mają np. dzieci w wieku Agatki! Cytat:
Cytat:
często dziąsełka podchodzą krwią przed wyrżnięciem się zęba, stąd zapewne krew |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1705 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzielna Mała Blogerko,strasznie Ci współczuje problemów z Tż ![]()
![]() |
#1706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do cen to zadzwonię do naszej znajomej ona 2 misiące temu wracała do pracy i się dowiem ile płacą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moze, le tego to sie raczej nie dowiem ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41015273]trzymam kciuki ![]() fajnie pomyslane ![]() ja dzisiaj z Dorką też byłam, bo jednak katar się nam trzyma dobre 2 tygodnie! i od piątku młoda się męczy wyraźnie bardzo :/ niewiele da się odciągnąć, gęste to. Osłuchowo idealnie, gardło czyściutkie, ale lek. powiedziała, że jakby się temp. pojawiła lub mała wyraźnie gorzej poczuła - od razu przyjść po antybiotyk. Na razie mamy do nosa mucofluid, takie krople gorzkie bardzo (starsza brała) ale rozrzedzają katar, flegaminę w kroplach, witaminę C i rano i wieczorem ibum. No i oklepywać. I CHYBA po tym mucofluidzie od razu trochę lepiej, bo mała mi na brzuszku zasnęła! a już dobre półtora miesiąca tak nie spała. o, jesteś ![]() ![]() wracaj do nas prędko! a w ogóle to bardzo mi się nie podoba jak on tak w ciebie "babą" wali ![]() mnie też w pracy mam kilka fajnych, ale one nie z mojego miasta, więc to już większa wyprawa a żal, bo mają np. dzieci w wieku Agatki! oo to ci się nazbierało faktycznie ale jak to ząbki to krew niczym dziwnym nie jest często dziąsełka podchodzą krwią przed wyrżnięciem się zęba, stąd zapewne krew[/QUOTE] tez mnie krew zalewa jak slysze od niego "inne baby"
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1709 |
Wtajemniczenie
|
ide robic peeling kawowy, mam zamiar stosowac przez miesiac
Robila sobie ktoras z Was regulrnie? Byly jakies efekty? wg jakiego przepisu sporzadzalyscie takie peeling, bo znalazlam rozne warianty i ogolnie jak go stosowlyscie? ja raczej folia owijac sie nie bede, bo szkoda mi na to czasu, ale mam zmiar stosowac jako zwykly peeling podczas kapieli i moze szczotka beda masowac sie jeszcze marsi keidys pisala o gabce syrena?! gdzie mozna ja kupic? i dziekuje Wam przeogromnie za odzew odnosnie mojego TZ-ta! kochane jestescie ![]()
#1710 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny przeleciałam co napisałyście ale jakoś nie potrafię się wbić w temat
![]() Jestem smutna ponieważ Bartuś jak już wam kiedyś pisałam odrzucił wózek, nie mam mowy o położeniu go w nim, jest wtedy jeden wielki ryk, od 1,5 tyg nie byliśmy na żadnym spacerze jak już to tylko na rączka po podwórku pochodzić, przecież nie wezmę go na spacer w nosidełko, tak wam zazdroszczę tych spacerów ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.