|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Iza, czekamy na info, nie odejdę od biurka aż się nie dowiem
![]()
#1622 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Iza trzymam kciuki!!!!
Cytat:
A tak w ogóle to mam kociaka 5 tygodniowego w domu (matkę przejechał autobus i trzeba było kociaki ratować)- super psychoterapia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Zakorzenienie
|
kucyk przede wszystkim brawa za opieke nad kociakiem!!! wielbie wszystkich ludzi, ktorzy nad kotami pochyla glowe, a nie traktuja ich jak kolejne szkodniki
![]() co do bakterii, no okropnie dziwne to jest. mi tez w pierwszym wymazie nie znaleziono zadnej tej wlasciwej flory bakteryjnej. kompetnie nic. widze, ze dostalas tebletki z tego samego koncernu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
Jestem. Z dzieckiem jest tak jak mowił tż
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie bój się, tylko leż ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- No to moge teraz spokojnie wyjść po śniadanie do sklepu ![]()
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Izuś już pisałam na AM bierz acard i leż
![]() ![]() ![]() ![]() Hej kochane!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hej hej kocurku ![]()
![]() |
#1628 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Super,że z dzidzią ok ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
Dzastin leżałaś plackiem?Czy troche wstawałaś?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A skoro juz ustaly,to pewnie tak jak mowisz i macica i Dzidzia Cie szykuje... Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Wtajemniczenie
|
Mi się delikatnie odklejała więc ginka nie zaleciła leżenia plackiem a bardziej oszczędzania się... więc dużo odpoczywałam ale jak musiałam gdzieś wyjść to nie miałam wyboru.
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1632 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jakbyś już miała dość stękań najbliższej rodziny, że imię nie te, to pomyśl wtedy o mnie. My podczas każdej rozmowy z teściową musimy odbębnić fragment: Teściowa: I jak w końcu z tym imieniem? My: No Leon (teraz już mówimy to takim zrezygnowanym głosem...). T: Poważnie tak chcecie dać? M: Poważnie... T: A nie ma innych imion? M: Są. ...cisza. Ostatnio mąż niby tak w żarcie odpowiedział na jej "no jak już ma być ten Leon, to niech będzie", że łaski nie robi. ![]() ![]() A poza tym, Twój mąż się uparł na Olgierda, a mój do końca marca był uparty na Jana. Mojemu przeszło, także... ![]() Miałam już wcześniej spytać. Te skurcze były bolesne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam fotke dzidzi
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to masz spóźniony prezent na dzień mamy ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Sophia, a Olgierd to ładne imię ![]() ![]() Leon z resztą też fajne, ja nie wiem czego teściowa by chciała? moja marzy o imionach z biblii - Lukasz, Mateusz, Jan itd tż się śmiał, że skoro z biblii to nazwiemy dziecko Mesjasz ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2013-05-27 o 11:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No były bolesne... przy kilku musiałam zacisnąć zęby bo przechodził prąd od pleców dodatkowo. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#1636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z Twoją teściową widzę też nie będziecie mieli łatwo. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego, że bardzo nam zalazła za skórę ![]() Ciągle pytała kiedy będzie miała wnuka i mówiła, jak bardzo czeka - również przy obcych, co nas stawiało w ciężkiej sytuacji. Powiedziałam jej więc, że się staramy, ale jest problem i robimy badania. że będzie dobrze, tylko trzeba cierpliwości. Ona nic się nie zmieniła, ciągle jeden temat. A wiesz, że socha jest w ciąży? i steczkowska? i liszowska? I żona nauczyciela z parteru też. Synku, mówiliście, że chcecie dzieci to dlaczego jeszcze nie macie? Nie rozumiała, że nie chcemy o tym rozmawiać. A tak naprawdę zaważyło to, co się wydarzyło tutaj u nas w domu w majówkę, jak przyjechali w odwiedziny. - Razem z tżta babcią opowiadały, że u Drzyzgi była dziewczyna, która 'żyła i pracowała tak jak ja ale się nawróciła', - ubolewały nad tżtem że się nudzi SAM w domu jak ja jestem w pracy (wariatki nie słuchają go, że on też pracuje i ma zajęcia i wcale nie siedzi sam w domu). - Zrobiły nam awanturę, że nie chcemy jechać do Lichenia a jak tż powiedział, że zamiast oglądać przepych woli dać pieniądze na schronisko a pomodlić się u nas w kościele to babcia mało zawału nie dostała. - Na koniec z uśmiechm oświadczyły, że kuzynka tżta jest w ciąży "widzisz Tomek, jak się postarali to i czekają na dzidziusia". No, działo się. Podsumowaniem było to, że jak poszedł ich odprowadzić do samochodu a babcia powiedziała "ta twoja żona to jest w ogóle nierodzinna". wtedy powiedzieliśmy BASTA ![]() tydzień później zobaczyliśmy dwie kreski i oboje zdecydowaliśmy, że nerwy teraz nie są potrzebne, więc kontakty z tamtą rodziną ucinamy.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
Kluska masakra
![]()
#1639 |
Zadomowienie
|
Kluska, ale historia. Nie dziwię się, że nie chcecie za bardzo z nią rozmawiać. Bardzo dużo przykrości Wam sprawiła.
nuna, dzięki, dopiero teraz zauważyłam Twój post. Pytałam, bo dzisiaj od rana mi się spina brzuch, ale nie boli. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1641 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
hej:-* Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1642 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Luna, Isia śliczne macie dzieciaczki, napatrzeć się nie można ![]() ![]() Iza Twoje maleństwo też jest słodkie, teraz leż, odpoczywaj i postaraj się mniej zamartwiać a napewno wszystko będzie dobrze. Byłam dzisisj u gina i dostałam skierowanie na inseminację. Najpierw muszę wywołać @, bo 10 dni mi się spóźnia (to chyba po Bromergonie) a potem stymulacja Clo i na USG do klinki na 3 dni. Gin nie daje mi dużych nadziei, jeśli się nie uda to koljeny raz spróbujemy albo znów HSG, żeby sprawdzić jajowody. Dzisja na USG wszystko dokładnie obejrzał i nie ma żadnych wodniaków ani torbieli, więc mamy nadzieję, że jajowody jeszcze dają radę ![]() Miłego popołudnia ![]() Edytowane przez Szejda Czas edycji: 2013-05-27 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
Kluska twoja teściowa to masakra
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 |
Zakorzenienie
|
Iza słodka ta Twoja iskierka
![]() Szejda trzymam kciuki oby ta inseminacja udała się za pierwszym razem Nuna no wystraszyłaś mnie już myślałam ze zaczniesz rodzić Kolor już 39 tydz kiedy to zleciało Kluska współczuję teściowej pociesze Cie że ja mam teścia ale tak porządnie po☠☠☠☠☠☠☠onego na maksa U Was tez pogoda do dupy ja to czuję się jakby był październik a nie maj w tej pogodzie to też się ładnie poprzestawiało |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To chyba kwestia przyzwyczajenia... ![]() Cytat:
![]() Jak narazie jest jednak Agatka ![]() Co do rozmowy z teściową to ![]() Cytat:
![]() A teściowa niezłe ziółko, nie ma co ![]() Cytat:
![]() Nuna, a czy masz czyjś numer tel, gdyby coś się zaczęło dziać? Przesłać? Witam Dziewczęta. U nas dziś cały dzień coś wisiało w powietrzu i teraz pada i grzmi. Ciemno się zrobiło i ponuro. No i zaczęliśmy z tż oglądać wózki i pozostałe rzeczy dla dziecka. Matko ile tych wyborów trzeba dokonać ![]()
![]() |
#1646 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() U mnie to raczej ja zeszłam na drugi plan a nie mąż, ale już wyszłam z cienia więc jest ok. Teraz jesteśmy wszyscy na równi, dziecko nie jest najważniejsze, najważniejsze jest żebyśmy wszyscy czuli się szczęśliwi. Więc nic mu nie jest jak zostaje odstawiony do łożeczka a rodzice zajmują się sobą... ![]() Jeszcze my mamy farta bo mały idzie ok 21 spać, sam zasypia odłożony o 20:30 do łożeczka i wtedy już możemy włączyć sobi film, wypić piwko itd... ![]() Cytat:
![]() I tez nie moge narzekać, bo mój w nocy wstaje tak samo dawać smoczka hehe szkoda że cyca nie mają ![]() ![]() Ale z obowiązków dobrze się spisuje i nigdy nie narzeka ![]() Cytat:
![]() Oczywiście ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do wagi to już skarżyłam się w klubie, że ja chudnę szybko i wcale nie jest to fajne... Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny u Mokki wszystko ok, ale ciężko jej chyba wciąć się na nowo. Coś pisała ostatnio na mamusiowym i myślę że tu niedługo też coś skrobnie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do lekarzy to właśnie chyba liczą, że to jest 37tc. Przynajmniej zawsze mi wychodziło, że tak liczą jak byłam w szpitalu i mój też tak liczy.
![]() |
#1649 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Izunia, dziewczyny leżały, bedziesz leżeć i Ty i bez marudzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak to opisałaś ładnie, że nawet ja jestem w stanie zobaczyć tam dzidzi ![]() Cytat:
![]() tak mocno, mocno zaciskam za Ciebie kciuki. Bardzo bym chciała żeby Ci sie udało ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]()
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Dzieńdoberek:-*
U nas dzisiaj od rana chmury i deszcz leje:banghead: Wyprawiłam starszego syna do szkoły,a ja z młodszym zalegamy w łóżkach. On u siebie przed bajką a ja u siebie z tel na wizażu;-) Nie mam weny póki co się ruszać. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.