![]() |
#1741 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
I jeszcze kredke do brwi wzielam a teraz zaluje, bo wygladam jakbym sobie brwi weglem wysmarowala ![]()
![]() |
#1742 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Szaja mnie też głowa boli, ciśnienie pewnie beznadziejne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
Słuchajcie- mam Oskara na rękach i stoję sobie. W tv leci Eska-Kamera Akcja,czy jakoś tak
![]() ![]() ![]() O matko! Moje dziecko zdurniało ![]()
#1744 | ||
Lurker ;)
|
Cytat:
A pier.dol to, ze sie obrazi. Prosto z mostu. Dopiero wtedy cos dociera. Dorosly facet niech przyjmie na klate jak cos spier.dolil. Cytat:
Moj TZ sam wchodzi na szczepienia, sam wychodzi na spacer jak ja mam lenia, nawet 2 tyg po porodzie jak poszlam na zakupy to siedzial z nia sam dobrych pare godzin. Jestem glupia. W sumie nie do konca moja wina. Pojechalam do roboty zlozyc wniosek o to dofinansowanie oksow. Okazalo sie ze oni przelewaja ot tak kase, nie do wyplaty... Czyli moglam ja miec juz pare tygodni temu ![]() Do roboty wracam 2 sierpnia. Wiecie co, pojechalam tam i.... poczulam sie jakbym odzyla. Nie chce zostawiac malej ale jednoczesnie brakuje mi tej pracy. Takiego odciecia od domu, kontaktu z ludzmi. Wkurzalam sie, harowalam, ale jednak dawala mi taka satysfakcje! Fajnie bylo widziec usmiech kierownika na moj widok, poczulam sie hmm oczekiwana tam? Ja w Rossie nie bylam i nie pojde. Zal mi kasy na kosmetyki ktore kupie mimo, ze nie potrzebuje. Boje sie, ze nie bedziemy mieli kasy jak wroce do roboty bo to 500 zl mniej niz teraz a 1000 mniej niz rok temu !! ;/ a w zimie w ogole... Comiesieczne rachunki za gaz rzedy 500 zl.... Ora mnie to strasznie...
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-05-27 o 12:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1745 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wiecie co ja zrobilam wczoraj, bylismy w autousie i dostal histeri a mi glupio, bo ludzie patrza na mnie jak na kretynke, dziecka uspokoic nie moge, z wozka go w autobusie nie wyciagne .. to mi sie przypomnialo jak bardzo ksiazeczki go interesuja, wiec mialam akurat joy'a .. tam na okladce jakas laska .. dalam mu do raczek a on nagle usmiech od ucha do ucha i tez cos gada ![]()
![]() |
#1746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale widze, ze dla Was to normalne, bo malo ktora zwrocila uwage ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Wtajemniczenie
|
Tz wrocil na drugie sniadnie z pracy .... maly zaczal plakac, a on podbiegl do niego prawie .. slysze wlasnie z gory. Pewnie go na chwile sumienie ruszylo
![]() i slysze jak rozmawia z nim ![]() odwołuje! pozniej byla ta sama szopka co wczoraj - on przyszeddl do domu pracowac a nie zajmoac sie dzieckiem
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-05-27 o 13:16 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1748 | ||||||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41015273]
ja dzisiaj z Dorką też byłam, bo jednak katar się nam trzyma dobre 2 tygodnie! i od piątku młoda się męczy wyraźnie bardzo :/ niewiele da się odciągnąć, gęste to. Osłuchowo idealnie, gardło czyściutkie, ale lek. powiedziała, że jakby się temp. pojawiła lub mała wyraźnie gorzej poczuła - od razu przyjść po antybiotyk. Na razie mamy do nosa mucofluid, takie krople gorzkie bardzo (starsza brała) ale rozrzedzają katar, flegaminę w kroplach, witaminę C i rano i wieczorem ibum. No i oklepywać. I CHYBA po tym mucofluidzie od razu trochę lepiej, bo mała mi na brzuszku zasnęła! a już dobre półtora miesiąca tak nie spała. ale jak to ząbki to krew niczym dziwnym nie jest często dziąsełka podchodzą krwią przed wyrżnięciem się zęba, stąd zapewne krew[/QUOTE] Biedna Dorcia, niech ten katar precz idzie. Pogoda dupiata to i chorób więcej. Jestem beznadziejną matką, nie pomyślałam że to ząbki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kochana, ty też nie masz lekko z tymi bączkami ![]() Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41016907]uwaga, kawał ![]() Rodzice znaleźli w pokoju córki zestaw sado - maso. Położyli to na stole, siedzą, myślą jak ją ukarać. W pewnym momencie ojciec mówi: - No, lanie to chyba nie wchodzi w grę? ![]() ![]() Mi też dziś łeb napitalał, aż mi niedobrze było i słabo. Znalazłam ostatnią tabletkę apapu i uff przeszło. Chmury przyszły i chyba nici ze spaceru dziś. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo moze sprobuj z innym zelem? Mysle, ze ciezko calkowicie pozbyc sie zapachu kawy, ale mozna probowac ![]() Ja uwielbiam gladkosc skory po tym peelingu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nina na jaki temat piszesz prace inżynierską? tak z ciekawości pytam bo ja też po inż. środowiska Filip dopiero teraz usnął, po prawie 2 godzinach usypiania, gałganek mały
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
Jej jak dobrze, że mąż za jakąś godzinę z pracy wróci! Aż mi lepiej psychicznie, że będzie blisko i jak nie będę dawała już rady z młodym to odciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szajka-jak wygląda uczulenie na jakiś składnik? (chodzi mi o żarło ze słoiczka dla dzieciów) ![]()
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
Szaja, ty kiedyś kupowałaś takie kółeczka do łączenia, np do maty, zabawek. Kurczę nie mogę znaleźć, podesłała byś linka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Zakorzenienie
|
Nina, ja podziwiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a próbowałaś zakraplać sól fizjologiczną? Cytat:
![]() Cytat:
To sobie odpoczniesz od teściowej ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41016907]uwaga, kawał ![]() Rodzice znaleźli w pokoju córki zestaw sado - maso. Położyli to na stole, siedzą, myślą jak ją ukarać. W pewnym momencie ojciec mówi: - No, lanie to chyba nie wchodzi w grę? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1757 | |||
Zakorzenienie
|
Dziekujemy za kciuki!
![]() osluchowo czysto, dostalismy standardowy zestaw czyi sprej do nosa + nasivin na noc... pytalam sie o onhalator, powiedzial ze jak nie ma problemow z gardlem to on by nie polecal przy samym katarze ![]() ------------------------------- Cytat:
![]() hej ![]() Cytat:
![]() Brawa dla Kubusia za 3 miesiace! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam, ale rozwaliło mnie pogrubione ![]() Dziękuję ![]() Dobrze, że mąż niedługo wraca, odpoczniesz no i może żel pomoże ![]() Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
Jeju ile nadrabiania;p chyba zaprosze rumuna.......
![]() Blogerko, jestem w szoku po tym co przeczytałam jak Twój tzt zachowywał się jak byłaś w szpitalu po cc... poracha totalna... mojego nie wspuscili na oddział niestety z powodu grypy panującej, ale bidak co chwile przyjezdzal do mnie i patrzyl na mala z za szyby itd... a później jak czegos zabrakło to jechał natychmiat, zero pretensji.... co do kąpania, następny szok... współczuje ze tak blisko mieszkacie teściowej.. u mnie było tak ze tesciowa pierwszy raz wykąpała małą sama(tzt mial ja wykąpać ale był % wiec wolał zeby tesciowa) ja nie kąpałam bo tak mnie napierdzielała rana ... drugiego dnia tzt wykąpał a 4 ja i od tamtej pory kąpie sama, czasem z tztem jak jest ;p Dziewczyny, byłam z malą po wyniki badan krwi, tak więc płytki spadają!! jest poprawa, ale za 2 tygodnie jeszcze trzeba powtórzyć badanie. I słuchajcie, Amelka zrobiła pierwszy raz od X czasu normalną qpe bez sluzu!!! az mi sie plakac zachcialo ze szczescia!! ![]() Szaaja, dobry kawal ![]() ![]()
![]() |
#1761 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jejciu, przypomniala mi sie moja mlodosc - czerep, czeresniak, czeresniara.... ![]() ![]() Cytat:
ja mam nosidelko (takie na szelki) i czesto z nim tak wychodze wlasnie, chwila moment i zasypia.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja dzis dalam szpinak. napisze tak - w plebiscycie na Smak dziecinstwa to on pierwszego miejsca na pewno nie zajmie ![]() Zdrowka zyczymy ![]() Cytat:
![]() kurcze, nie znam sie ale to moze rzeczywiscie przez te koty. zdrowka zycze ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41016907]uwaga, kawał
![]() Rodzice znaleźli w pokoju córki zestaw sado - maso. Położyli to na stole, siedzą, myślą jak ją ukarać. W pewnym momencie ojciec mówi: - No, lanie to chyba nie wchodzi w grę? ![]() dobre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny, uspokoiłyście mnie trochę, bo już myślałam,że tylko ja taka zazdrosna jestem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Superancko! ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
Deli a odstawiłaś Amelkę od piersi? Skąd te ładne kupiska się wzięły?
a tak w ogóle to super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mój między drzemkami walną takiego kupsztala, że aż szyję miał brudną ![]() Przebrałam go to jeszcze poprawił, ale na szczęście już nie z takim rozmachem ![]() Metro-Rumun mnie na łopatki powalił ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziękujemy ![]() a co do bloga ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41016907]uwaga, kawał ![]() Rodzice znaleźli w pokoju córki zestaw sado - maso. Położyli to na stole, siedzą, myślą jak ją ukarać. W pewnym momencie ojciec mówi: - No, lanie to chyba nie wchodzi w grę? ![]() ![]() Hania w łóżeczku lezy i obgryza piąstki a ja korzystam z okazji i jem obiad ![]()
![]() |
#1767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przepraszam ale metro rumun jest jak coś mój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, blogerko, Twoj TZ to straaaszny egoista!! Wiem, ze pisalas, ze przed ciaza byl inny, nie mam pojecia dlaczego tak sie zmienil.
Robi tylko to, co na czas i ochote. Dzieckiem sie nie zajmie, bo JEMU chce sie spac, do szpitala niechetnie jezdzil i jeszcze pretensje, ze sie przeziebil. To straszne, ale on sie zachowuje jakby dziecko nie bylo mu w ogole potrzebne... |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem skąd? może jej już minęło? od paru dni bączki ładnie idą, wczoraj piłam troche coca coli, w sobote zjadłam troszke kiełbasy z grilla i małęj nic nie było. Lekarka powiedziała że mogę zacząć powoli wprowadzać nabiał i zobaczymy. Acha i podaje małej dwa razy dziennie Infacol. Nancy a u Ciebie nadal placz popołudniami? tzn u dzidzi Moja matula wróciła z Niemiec dziś na ok 6 tygodni...... znowu chaos będzie;p. Wczoraj gadaliśmy z tztem o przeprowadzce no i trzeba zacząć coś już myśleć.
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
http://allegro.pl/bright-starts-kolk...255897296.html Cytat:
-wysypka -mega wnerw -brzydka kupa (śluz, czasem nawet krew, zatwardzenie, kwaśny zapach) -suche plamy na skórze -nagłe ulewanie/wymiotowanie |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.