Rossmann cz. XVIII - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-27, 13:36   #871
Aishowa
Zadomowienie

Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez ciastecek Pokaż wiadomość
A ja zrobię zakupy jutro - jak ludzie przestaną szaleć Ale ostatnio byłam świadkiem, jak kobieta malowała sobie rzęsy pełnowartościowym tuszem, odłożyła go i wzięła inny. Niestety jak wróciłam uwagę, okazało się, że ma tester... więc się nadziałam sama... no ale pierwszy tusz nie był testerem, bo u mnie tylko po jednym testerku są.. jeszcze mnie pracownica ochrzaniła, że wyzywam klientów.... no kurde, kiedyś babka przy mnie usta malowała pomadką - nie testem.. a tu akurat się jej upiekło, bo szybko odłozyła pełnowartościowy tusz i wzięła tester jak zobaczyła, że idzie pracownica... w sumie nie mam nic sobie do zarzucenia, bo nie lubię ludzi, którzy testują produkty i ich nie biorą.... bo np. w Rossie gdzie studiuję Panie gonią niesamowicie ludzi, którzy nie używają testerów u mnie mają nalane.... nie wiem, dobrze zrobiłam, czy źle?

I pytanie: polecacie jakiś dobry podkład, który mnie nie zapcha? Mam Affinitone, ale to straszna woda jest i mi nie służy
Zależy jaki masz typ skóry i jakiego krycia potrzebujesz
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 13:44   #872
Kusum
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciastecek Pokaż wiadomość
A ja zrobię zakupy jutro - jak ludzie przestaną szaleć Ale ostatnio byłam świadkiem, jak kobieta malowała sobie rzęsy pełnowartościowym tuszem, odłożyła go i wzięła inny. Niestety jak wróciłam uwagę, okazało się, że ma tester... więc się nadziałam sama... no ale pierwszy tusz nie był testerem, bo u mnie tylko po jednym testerku są.. jeszcze mnie pracownica ochrzaniła, że wyzywam klientów.... no kurde, kiedyś babka przy mnie usta malowała pomadką - nie testem.. a tu akurat się jej upiekło, bo szybko odłozyła pełnowartościowy tusz i wzięła tester jak zobaczyła, że idzie pracownica... w sumie nie mam nic sobie do zarzucenia, bo nie lubię ludzi, którzy testują produkty i ich nie biorą.... bo np. w Rossie gdzie studiuję Panie gonią niesamowicie ludzi, którzy nie używają testerów u mnie mają nalane.... nie wiem, dobrze zrobiłam, czy źle?

I pytanie: polecacie jakiś dobry podkład, który mnie nie zapcha? Mam Affinitone, ale to straszna woda jest i mi nie służy
Szkoda, że u nas nie foliują kosmetyków. Nigdy nie wiadomo co się bierze z półki. Najgorzej z błyszczykami. Taki maziany można kupić. Blee...
Stary 2013-05-27, 13:48   #873
ciastecek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Zależy jaki masz typ skóry i jakiego krycia potrzebujesz
Mieszana / tłusta. Mocnego krycia
ciastecek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 13:58   #874
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaw_mw Pokaż wiadomość
A mnie to już nic nie rusza Wystarczy, że zaloguję się na moje konto i już nie mam ochoty iść na żadne zakupy
mnie też. dzisiaj przeszłam obok Rossmanna. obojętnie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Jeszcze w sprawie pędzli: mam flat top hakuro h50 i nigdy w życiu nie wrócę do palcowania
myślałam nad tym pędzlem. możesz powiedzieć jaka jest różnica w nakładaniu podkładu paluchami a hakuro? może mnie to ostatecznie przekona
Stary 2013-05-27, 14:02   #875
agniieesszzka
Zakorzenienie

Jeśli ktoś jeszcze nie kupił to polecam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-oliwkowy.html
fajnie nawilza skórę, ma ładny zapach
kosztuje niewiele ponad 4zł dzisiaj ide kupić kolejny na zapas
i już do końca promocji chyba przestane was czytać bo kusicie bardzo
agniieesszzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 14:10   #876
malgo_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam tonik z Lirene nawilżająco - oczyszczający o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...szczajacy.html
dzięki, zobaczę czy będzie. Chocaiż nie wiem czy nie lepiej kupić jakiś z Fitomedu
malgo_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 14:15   #877
InfallibleLifestyle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez partycypacja Pokaż wiadomość
A czy polecacie micel z Bourjois?? Lub tonik/ żel do mycia twarzy?

Miałam kupić ten słynny błyszczyk z L'oreal ale niestety zawiodłam się. Okazało się że tester był nowy i leżał jeszcze nieodpakowany w szufladce była bardzo mila Pani ekspedientka która go znalazła. Pomiziałam się nim trochę, niestety kolorek 103 nie dla mnie strasznie słabo napigmentowany i na moich ustach był bardziej ciemno-czerwony, nie takiego efektu się spodziewałam
ciesze się że go nie kupiłam bo pewnie bym żałowała.
Za to dokupię coś jeszcze z kolorówki
Błyszczyki z L`oreala są bardzo zróżnicowane - jedne dają dość mocny efekt, bo tak jak w tym przypadku są mocno napigmentowane; drugie z kolei są prawie niewidoczne, pozostawiają po sobie tylko blask i delikatną poświatę koloru. Wszystko zależy od wersji i koloru
InfallibleLifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 14:26   #878
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez partycypacja Pokaż wiadomość
A czy polecacie micel z Bourjois?? Lub tonik/ żel do mycia twarzy?

Miałam kupić ten słynny błyszczyk z L'oreal ale niestety zawiodłam się. Okazało się że tester był nowy i leżał jeszcze nieodpakowany w szufladce była bardzo mila Pani ekspedientka która go znalazła. Pomiziałam się nim trochę, niestety kolorek 103 nie dla mnie strasznie słabo napigmentowany i na moich ustach był bardziej ciemno-czerwony, nie takiego efektu się spodziewałam
ciesze się że go nie kupiłam bo pewnie bym żałowała.
Za to dokupię coś jeszcze z kolorówki

ja micela z bourjois nie lubie, bo jak dla mnie strasznie nie wydajny jest, przez tą dziurke tyle sie go naraz wylewa. ale zawsze mozesz przelać sobie do innego opakowania

Cytat:
Napisane przez Kusum Pokaż wiadomość
Szkoda, że u nas nie foliują kosmetyków. Nigdy nie wiadomo co się bierze z półki. Najgorzej z błyszczykami. Taki maziany można kupić. Blee...
błyszczyki niektóre da sie sprawdzić, np apokalips widać czy był uzywany czy nie, bo dopiero przy całkowitym otwarciu do tej gornej częsci przelewa się produkt w innym wypadku jest przeźroczysta Zwróccie uwagę, jak bedziecie swoje otwierac, co prawda ja nie sprawdzałam, dopiero w domu jak otwierałam swój(nowy jak sie okazało) to zauważyłam, ze jak odkrecam to było przezzroczyste dopiero przy prawie całkowitym wyjeciu aplikatora sie wypełniło

Cytat:
Napisane przez InfallibleLifestyle Pokaż wiadomość
Błyszczyki z L`oreala są bardzo zróżnicowane - jedne dają dość mocny efekt, bo tak jak w tym przypadku są mocno napigmentowane; drugie z kolei są prawie niewidoczne, pozostawiają po sobie tylko blask i delikatną poświatę koloru. Wszystko zależy od wersji i koloru
dokładnie dlatego ja tych jasnych kolorów nie brałam pod uwage to są ala barwniki wiec ciemniejszego koloru na jaśniejszy sie nie zbarwi
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 14:33   #879
ArmandaVanHelden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ArmandaVanHelden Pokaż wiadomość
Macie jakieś sprawdzone kredki do ust, które by się dobrze komponowały z szminką Rimmela 070 i nr 16, 20 z serii od Kate Moss?
Ponawiam pytanie, może któraś z Was jest w stanie jednak coś podpowiedzieć
ArmandaVanHelden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 14:34   #880
Rotkohl
Zakorzenienie

jest w rossie:
http://allegro.pl/ziaja-ulga-olejek-...212989938.html ??
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 14:45   #881
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
błyszczyki niektóre da sie sprawdzić, np apokalips widać czy był uzywany czy nie, bo dopiero przy całkowitym otwarciu do tej gornej częsci przelewa się produkt w innym wypadku jest przeźroczysta Zwróccie uwagę, jak bedziecie swoje otwierac, co prawda ja nie sprawdzałam, dopiero w domu jak otwierałam swój(nowy jak sie okazało) to zauważyłam, ze jak odkrecam to było przezzroczyste dopiero przy prawie całkowitym wyjeciu aplikatora sie wypełniło
Też to dziś zauważyłam rano Przed zakupem za to zerkałam na tę taśmę z numerkiem i nazwą, by sprawdzić, czy nie jest przerwana
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 14:48   #882
Cekiny
Zadomowienie

dziewczyny jaką kredkę z jakiej firmy polecacie do tego?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08335.jpg (53,4 KB, 73 załadowań)

Cel... ??

W moim portfeliku widnieje od dziś prawo jazdy.

Kocham
Cekiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 14:53   #883
201702090901
Konto usunięte

Z firmy L'oreal to -50% to tylko na lakiery tak ?
201702090901 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 14:54   #884
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati2017 Pokaż wiadomość
Z firmy L'oreal to -50% to tylko na lakiery tak ?
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 14:57   #885
becky_b
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
nie ma
becky_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 15:11   #886
alamirka
Moderator

Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Mam skórę bardzo skłonna do zapychania i używając stay matte przez drugi rok nie mam problemów spowodowanych przez niego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja równiez nie mam problemów z tym pudrem
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 15:12   #887
alinson
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Miałam capnąć ten żółty Lovely, ale tak wzięłam do ręki, popatrzyłam na opakowanie i odłożyłam . No a teraz chyba po niego wrócę .
ja chyba też się skuszę

Cytat:
Napisane przez Keket Pokaż wiadomość
Dzisiaj właśnie wymalowałam pazury tym odcieniem nude i tragedia. Za to czerwony jest cudowny i wystarczy jedna warstwa. Chyba dokupię jeszcze ze dwa. A po ten tusz pędź, bo jest świetny.
czyli tusz kupować ?

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
Kobietki! Proszę mi tu nie kusić tym revitallashem(?) Człowiek tu rozbił skarbonkę, żeby nakupić kosmetyków w promocji, a te jeszcze zachwalają R

Nigdy nie miałam tego żółtego tuszu i chyba go nie kupię jakoś nie ciągnie mnie do niego
Też tak czasami mam

Jasne

Kuszę Revitalashem, ale naprawdę warto. Na jego przykładzie zrozumiałam, że coś jest warte swojej ceny

Mnie też tusz żółty z Lovely nigdy nie kusił, aż do teraz

Cytat:
Napisane przez golabek89 Pokaż wiadomość
Ciii... nie mów tego głośno. Bo czaję się na niego odkąd go wprowadzili w nowych opakowaniach i jeszcze mi ktoś wykupi.
ja też trochę się czaję.
Choć miałam z tym olejkiem niemiłą sytuację, bo jak pojawił się w sklepie, to chciałam go zobaczyć, wziąć pudełko i poczytać, co na nim piszą, może kupić. Biorę pudełko, a olejek od spodu wylatuje, bo to kartonik, a butelka szklana ciężka. Spadł z rumorem na ziemie, ale nic mu się nie stało. chciałam podnieść, ale Pani z R. akurat układała coś gdzieś obok, spojrzała na mnie jak na jakiegoś zbója i złodzieja jednocześnie od tego czasu głupio mi za każdym razem, gdy przechodzę koło tego olejku, czytam o nim czy coś...
Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
56,99 dokładniej :/

to chyba właśnie jedna z pozytywnych stron revita: teraz możesz używać najtańszych tuszy, bo już wyjściowe masz mega ;P

spokojnie, już się wyleczyłam z Masterpiece teraz choruję na żółty Lovely zawsze tańszy, gdybym miała wyrzucić

Przemawia przeze mnie jednocześnie chęć zakupów i pożądanie wobec masy produktów, których jestem ciekawa, a jednocześnie w mojej głowie powstrzymuje mnie rozsądek i świadomość, że NIE WSZYSTKO (niektóre) są mi potrzebne... CO ROBIĆ ? '"Jak żyć, Panie Premierze ? "
Aha i powstrzymuje mnie jeszcze pusty portfel..
alinson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 15:33   #888
ada_1985
Raczkowanie

Ja zrobiłam dzisiaj moje 3 podejście do rossa. Ludzi bylo znacznie wiecej niz na poczatku, ale nie jakies dzikie tłumy. Najgorsze były babki, które stały pod regałami i oglądały kremy.... Nie szło się dostać do kosmetyków.
W sumie wydałam 220zł(podczas trzech wizyt) i chyba będę teraz omijać ten sklep przez pół roku. Oczywiście nakupiłam nie tylko rzeczy przydatne, które zawsze używam, ale także milion pierdółek(bo były tanie) jednak myśle, ze nie ma zadnych niewypałów.
Moje dzisiejsze zakupy:
1. 2xMaseczka Rival de loop truskawkowa(zostały 2 ostatnie, przeznaczenie )
2.2x kapsułki nawilżające Rival de loop
3. Ziaja, krem nawilżający z olejekiem arganowym.
4.Szampon BabyDream
5.Peeling Synergen
6. 2x chusteczki Alterra
ada_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 15:34   #889
pannamima
Zakorzenienie

Przetestowałam tusz One by One Maybelline i średnio zadowolona jestem :/
Żałuję, że nie kupiłam Million Lashes L'oreal, którego używałam do tej pory i był najlepszym tuszem. Eh...

Mam chęć na kilka rzeczy, ale funduszy już brak :<

Ale pędzicie
pannamima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 15:44   #890
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Dla mnie Rimmel jest kryjący - jak się go nakłada puszkiem. Mam kolor 004 Sandstorm i on właśnie jest dla średniej karnacji z żółtymi tonami
Synergen kupiłam w czwartek (ze względu na cenę) i nie jest tak dobry jak Rimmel, ale też daje radę. Tylko synergen bardzo się sypie w opakowaniu i widać takie duże grudki - jakby nie był dobrze zmielony.

Dziękuję byłam wczoraj w Rossmannie i po Rimmelu ani śladu zostały jedynie dwa najciemniejsze kolory, pudru Synergen też nie mogłam znaleźć;/
Ale za to kupiłam:
- Wibo Eliksir 03 (ostatnia)
- płyn micelarny Bourjois
- tusz Max Factor 2000 Calorie
- maseczki rozświetlające Rival De Loop
- maseczka regenerująca Ziaja
- tonik Ziaja rumiankowy (na zapas)

Chciałam jeszcze podkład Bourjois 123 Perfect ale nie było nr53 ;/
W ogóle dużo rzeczy było wykupionych...
Na tym koniec mam nadzieję że nie pokusi mnie znowu lecieć do R.
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 15:50   #891
InfallibleLifestyle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pannamima Pokaż wiadomość
Przetestowałam tusz One by One Maybelline i średnio zadowolona jestem :/
Żałuję, że nie kupiłam Million Lashes L'oreal, którego używałam do tej pory i był najlepszym tuszem. Eh...

Mam chęć na kilka rzeczy, ale funduszy już brak :<

Ale pędzicie
Zgadzam się, Volume Million Lashes jest dużo lepszy od One by One
InfallibleLifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 15:52   #892
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

używała może któraś z was bio detox z bourjois ten w kompakcie? zastanawiam się czy nie wziąć sobie go zamiast zamawiać znów CS
Stary 2013-05-27, 15:53   #893
fejs
Wtajemniczenie

A ja teraz przez najbliższy czas będę unikać rossmanna, bo raczej wszystko co potrzebne mam i żadna gazetka mnie nie skusi.
Żałuje tylko, że nie kupiłam lakieru koralowego po promocji, ale nie znalazłam takiego w Rossmannie.

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 15:59   #894
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez tapetka22 Pokaż wiadomość
ja tez kupilam lakier lovely-turkusik śliczny
kusil mnie jeszcze koral i pomarancz ale mam juz ponad 40 lakierow i nie zuzyje ich nawet gdybym dziennie po 4 razy kolor zmieniala;p
ja mam jakieś 60 i kilka,i nie zamierzam przestawać jutro idę po te żelowe Lovely-dla siebie coś z neta wybiorę a koleżanka prosi jeszcze o żółty...ciekawe jak z kryciem bo jakikolwiek żółty miałam,to robił smugi

Cytat:
Napisane przez iamxshi Pokaż wiadomość
Mi w tym wątku ktoś polecil https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ergia-q10.html Ale nie mogę się na razie wypowiedzieć, bo dziś pierwszy raz się nim posmarowałam. Na plus jest na pewno, że nie pociemniał mi podkład na nim, a czasem mi się tak zdarzało.
to ja to ja mam nadzieję że będzie dobry dla Ciebie,bo dla mnie to najlepszy krem pod podkład do cery tłustej/mieszanej

Cytat:
Napisane przez DIABLICAorg Pokaż wiadomość
tak,u mnie były,już przebrane,rozeszły się szybko,ale kilka jeszcze było

Cytat:
Napisane przez agniieesszzka Pokaż wiadomość
Jeśli ktoś jeszcze nie kupił to polecam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-oliwkowy.html
fajnie nawilza skórę, ma ładny zapach
kosztuje niewiele ponad 4zł dzisiaj ide kupić kolejny na zapas
i już do końca promocji chyba przestane was czytać bo kusicie bardzo
nie kuś!

Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość
A ja teraz przez najbliższy czas będę unikać rossmanna, bo raczej wszystko co potrzebne mam i żadna gazetka mnie nie skusi..
mnie gazetka też nie-co nie znaczy że nie obejrzę dziękuję Tapetko za skany w każdym razie zapasów kolorówki,kremów mam spokojnie do końca roku jedynie może tuszów mi braknąć-idą mi bardzo szybko,a mam zaledwie 2 nie otwierane,a 4 w użyciu
jutro idę trzeci i istatni raz do Rosska-z 20 zł w portfelu (wczoraj zarzekałam się że wezmę 10 zł )

Wy już wszystko macie?czy jeszcze jakieś zachciewajki?

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2013-05-27 o 16:02
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 16:03   #895
Moskit0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez InfallibleLifestyle Pokaż wiadomość
Zgadzam się, Volume Million Lashes jest dużo lepszy od One by One
Volume Million Lashes to mój ulubieniec od ponad pół roku, ale ostatnio jakoś dziwnie się ten tusz zachowuje. Kupiłam na pewno nieotwierany, opakowanie było zaklejone naklejką antykradzieżową także wszystko powinno być ok, ale nie potrafię tak nim pomalować rzęs jak wcześniej. Nie ma tego fajnego efektu, może jakiś wadliwy egzemplarz mi się trafił
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 16:05   #896
Keket
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alinson Pokaż wiadomość
ja chyba też się skuszę

czyli tusz kupować ?
Kupować Nawet ze dwa, na zapas

Keket jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 16:06   #897
alinson
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Keket Pokaż wiadomość
Kupować Nawet ze dwa, na zapas
Chciałabym, żeby mi pasował... A powiedz mi, jak się malujesz tą szczoteczką?
alinson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 16:07   #898
iamxshi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość

to ja to ja mam nadzieję że będzie dobry dla Ciebie,bo dla mnie to najlepszy krem pod podkład do cery tłustej/mieszanej
O właśnie, nie mogłam później znaleźć komu podziękować Kiedys na niego trafiłam i totalnie zapomniałam, zobacze jak będzie się sprawować
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 16:09   #899
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
używała może któraś z was bio detox z bourjois ten w kompakcie? zastanawiam się czy nie wziąć sobie go zamiast zamawiać znów CS
Ja używałam tylko płynny, ale jak już się nauczyłam go nakładać, to daje piękny efekt. Zawsze komplementy zbieram, że mi się "buźka poprawiła"

Tak w ogóle ten wątek to naprawdę zło, wydoiłam dziś portfel do końca na puder bourjois healthy balance i chyba niestety trochę "tynkuje" twarz
(a byłam w rossie wcześniej już 3 razy za każdym zapełniając koszyk i mówiłam, ze więcej tam nie idę) Za to grzecznie odłożyłam pomadkę alterra i kredkę wibo, bo sobie uświadomiłam, że i tak nie będę używać.

Aha, ostrzegam przed maseczką rozgrzewającą synergen, nie wiem co to miało być, ale głupia byłam, że nałożyłam ją na twarz. Wysypało mnie okropnie ;(

Edytowane przez szmyglo
Czas edycji: 2013-05-27 o 16:10
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-27, 16:09   #900
Keket
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alinson Pokaż wiadomość
Chciałabym, żeby mi pasował... A powiedz mi, jak się malujesz tą szczoteczką?
Wykonuję nią ruchy zygzakowate od nasady po końce i jedna warstwa już mi wystarczy

Keket jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości