|
|
#871 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli ktoś jeszcze nie kupił to polecam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-oliwkowy.html
fajnie nawilza skórę, ma ładny zapach kosztuje niewiele ponad 4zł dzisiaj ide kupić kolejny na zapas i już do końca promocji chyba przestane was czytać bo kusicie bardzo
|
|
|
|
#876 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#877 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#878 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja micela z bourjois nie lubie, bo jak dla mnie strasznie nie wydajny jest, przez tą dziurke tyle sie go naraz wylewa. ale zawsze mozesz przelać sobie do innego opakowania ![]() Cytat:
Zwróccie uwagę, jak bedziecie swoje otwierac, co prawda ja nie sprawdzałam, dopiero w domu jak otwierałam swój(nowy jak sie okazało ) to zauważyłam, ze jak odkrecam to było przezzroczyste dopiero przy prawie całkowitym wyjeciu aplikatora sie wypełniło![]() Cytat:
to są ala barwniki wiec ciemniejszego koloru na jaśniejszy sie nie zbarwi
|
|||
|
|
|
#879 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
jest w rossie:
http://allegro.pl/ziaja-ulga-olejek-...212989938.html ?? |
|
|
|
#881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#882 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jaką kredkę z jakiej firmy polecacie do tego?
|
|
#883 |
|
Konto usunięte
|
Z firmy L'oreal to -50% to tylko na lakiery tak ?
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
|
#885 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#886 |
|
Moderator
|
Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
|
|
|
|
#887 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie też tusz żółty z Lovely nigdy nie kusił, aż do teraz ![]() ![]() Cytat:
Choć miałam z tym olejkiem niemiłą sytuację, bo jak pojawił się w sklepie, to chciałam go zobaczyć, wziąć pudełko i poczytać, co na nim piszą, może kupić. Biorę pudełko, a olejek od spodu wylatuje, bo to kartonik, a butelka szklana ciężka. Spadł z rumorem na ziemie, ale nic mu się nie stało. chciałam podnieść, ale Pani z R. akurat układała coś gdzieś obok, spojrzała na mnie jak na jakiegoś zbója i złodzieja jednocześnie od tego czasu głupio mi za każdym razem, gdy przechodzę koło tego olejku, czytam o nim czy coś... Cytat:
teraz choruję na żółty Lovely zawsze tańszy, gdybym miała wyrzucić Przemawia przeze mnie jednocześnie chęć zakupów i pożądanie wobec masy produktów, których jestem ciekawa, a jednocześnie w mojej głowie powstrzymuje mnie rozsądek i świadomość, że NIE WSZYSTKO (niektóre ) są mi potrzebne... CO ROBIĆ ? '"Jak żyć, Panie Premierze ? " ![]() Aha i powstrzymuje mnie jeszcze pusty portfel..
|
|||||
|
|
|
#888 |
|
Raczkowanie
|
Ja zrobiłam dzisiaj moje 3 podejście do rossa.
Ludzi bylo znacznie wiecej niz na poczatku, ale nie jakies dzikie tłumy. Najgorsze były babki, które stały pod regałami i oglądały kremy.... Nie szło się dostać do kosmetyków. W sumie wydałam 220zł(podczas trzech wizyt) i chyba będę teraz omijać ten sklep przez pół roku. Oczywiście nakupiłam nie tylko rzeczy przydatne, które zawsze używam, ale także milion pierdółek(bo były tanie Moje dzisiejsze zakupy: 1. 2xMaseczka Rival de loop truskawkowa(zostały 2 ostatnie, przeznaczenie )2.2x kapsułki nawilżające Rival de loop 3. Ziaja, krem nawilżający z olejekiem arganowym. 4.Szampon BabyDream 5.Peeling Synergen 6. 2x chusteczki Alterra |
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Przetestowałam tusz One by One Maybelline i średnio zadowolona jestem :/
Żałuję, że nie kupiłam Million Lashes L'oreal, którego używałam do tej pory i był najlepszym tuszem. Eh... Mam chęć na kilka rzeczy, ale funduszy już brak :< Ale pędzicie
|
|
|
|
#890 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję byłam wczoraj w Rossmannie i po Rimmelu ani śladu zostały jedynie dwa najciemniejsze kolory, pudru Synergen też nie mogłam znaleźć;/Ale za to kupiłam: - Wibo Eliksir 03 (ostatnia) - płyn micelarny Bourjois - tusz Max Factor 2000 Calorie - maseczki rozświetlające Rival De Loop - maseczka regenerująca Ziaja - tonik Ziaja rumiankowy (na zapas) Chciałam jeszcze podkład Bourjois 123 Perfect ale nie było nr53 ;/ W ogóle dużo rzeczy było wykupionych... Na tym koniec mam nadzieję że nie pokusi mnie znowu lecieć do R.
|
|
|
|
|
#891 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#892 |
|
Zadomowienie
|
używała może któraś z was bio detox z bourjois ten w kompakcie? zastanawiam się czy nie wziąć sobie go zamiast zamawiać znów CS
|
|
#893 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja teraz przez najbliższy czas będę unikać rossmanna, bo raczej wszystko co potrzebne mam i żadna gazetka mnie nie skusi.
Żałuje tylko, że nie kupiłam lakieru koralowego po promocji, ale nie znalazłam takiego w Rossmannie.
|
#894 | |||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
jutro idę po te żelowe Lovely-dla siebie coś z neta wybiorę a koleżanka prosi jeszcze o żółty...ciekawe jak z kryciem bo jakikolwiek żółty miałam,to robił smugi ![]() Cytat:
mam nadzieję że będzie dobry dla Ciebie,bo dla mnie to najlepszy krem pod podkład do cery tłustej/mieszanej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziękuję Tapetko za skany jedynie może tuszów mi braknąć-idą mi bardzo szybko,a mam zaledwie 2 nie otwierane,a 4 w użyciu ![]() jutro idę trzeci i istatni raz do Rosska-z 20 zł w portfelu (wczoraj zarzekałam się że wezmę 10 zł Wy już wszystko macie?czy jeszcze jakieś zachciewajki?
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2013-05-27 o 16:02 |
|||||
|
|
|
#895 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#896 |
|
Zakorzenienie
|
Kupować
Nawet ze dwa, na zapas
|
#897 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#898 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak w ogóle ten wątek to naprawdę zło, wydoiłam dziś portfel do końca na puder bourjois healthy balance i chyba niestety trochę "tynkuje" twarz ![]() (a byłam w rossie wcześniej już 3 razy za każdym zapełniając koszyk Aha, ostrzegam przed maseczką rozgrzewającą synergen, nie wiem co to miało być, ale głupia byłam, że nałożyłam ją na twarz. Wysypało mnie okropnie ;( Edytowane przez szmyglo Czas edycji: 2013-05-27 o 16:10 |
|
|
|
|
#900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

Ale ostatnio byłam świadkiem, jak kobieta malowała sobie rzęsy pełnowartościowym tuszem, odłożyła go i wzięła inny. Niestety jak wróciłam uwagę, okazało się, że ma tester... więc się nadziałam sama... no ale pierwszy tusz nie był testerem, bo u mnie tylko po jednym testerku są.. jeszcze mnie pracownica ochrzaniła, że wyzywam klientów.... no kurde, kiedyś babka przy mnie usta malowała pomadką - nie testem.. a tu akurat się jej upiekło, bo szybko odłozyła pełnowartościowy tusz i wzięła tester jak zobaczyła, że idzie pracownica... w sumie nie mam nic sobie do zarzucenia, bo nie lubię ludzi, którzy testują produkty i ich nie biorą.... bo np. w Rossie gdzie studiuję Panie gonią niesamowicie ludzi, którzy nie używają testerów u mnie mają nalane.... nie wiem, dobrze zrobiłam, czy źle? 

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye

.
Bo czaję się na niego odkąd go wprowadzili w nowych opakowaniach i jeszcze mi ktoś wykupi.
zawsze tańszy, gdybym miała wyrzucić
'"Jak żyć, Panie Premierze ? " 

mam nadzieję że będzie dobry dla Ciebie,bo dla mnie to najlepszy krem pod podkład do cery tłustej/mieszanej