![]() |
#2221 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41040032]Leżę, mała obok dosypia a ja chyba pójdępo rzeczy na sypaną szarlotkę. Smaka mam![/QUOTE]
ja zrobiłam wczoraj dwukolorowy jabłecznik ![]() Cytat:
Cytat:
http://allegro.pl/ultralekka-spacero...262165241.html co, zła na wakacje? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja próbowałam ćwiczyć i du.pa... słomiany zapał mam..obiecywałam sobie wiele razy i nic z tego nie wychodziło. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41027076]Doczytałam, szczena mi opadła. Jest opcja od września przeniesienia gdzieś Sh? Najmniej lubiany etap przy Agatce ![]() ![]() no właśnie o tym napisałam w innym poście..że nie da rady bo koniec grudnia przenosimy się na nasze mieszkanie i w miejscu zamieszkania będę szukać przedszkoli. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |||
Zakorzenienie
|
to ode mnie na dobry poczatek wieczoru- jak parsknełam to mi spiacy nocnie Bartulo oczy otworzył
![]() ![]() http://demotywatory.pl/4139134/Snilo-mu-sie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bartunio wykąpany, najedzony spiocha elegancko juz na noc ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Z Bartusia niezły głodomorek ![]() Cytat:
![]() ![]() W jakim świecie my żyjemy? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A właśnie brawa dla dzielnej Julci i nie przejmuj sie tak ta wagą, jest ok ![]() Cytat:
Wyśle, że okład nie zaszkodzi Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marsi, ale dzielna jesteś, podziwiam Jeszcze raz dziękujemy za kciuki za szczepienie Piotrusia, za moją wizytę i gratulację za wagę ![]() ![]() U gina wszystko ok ![]() ![]()
![]() |
#2225 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tzn mówi w jakim języku pytasz? po pl rozmawia ze mną pełnymi zdaniami,opowiada historyjki, zdaje relacje z przedszkola..no i podczas zabawy odgrywa różne scenki..ale takie teksty lecą czasem, że ohohoh ![]() ostatnio np. do mnie powiedziała: mama, a wiesz, że babcia krzyczy na dziadka bo za dużo piwa pije? ![]() albo : mamo, ty weź bądź cicho bo Nailę obudzisz... i co wtedy? ![]() albo : a tata jest w morzu i zarabia pieniążki na prezenty dla mnie ![]() a jeśli chodzi o rozmowy w ang.. no to bardziej słówka niż zdania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
Ehh...dziś się dowiedziałam że moja mama będzie miała operację. Ma mięśniaki które szybko rosną
![]() Na skierowaniu miała napisane Pilne, więc termin do szpitala ma na 27 sierpnia.....jakby nie pisało że pilne to pewnie rok by czekała.... ehh ![]() ![]()
#2229 |
Wtajemniczenie
|
takie własne własne
czekamy, aż developer skończy budowę.. odbiory mają być pod koniec listopada..i chcemy wziąć dwie ekipy, żeby wykończyć szybko i zamieszkać tam już na święta. mieszkanko jest na trzecim(ostatnim) piętrze (na szczęście z windą!!!).. 80m2 - 4 pokoje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Zakorzenienie
|
Insolito dziękuję za odpowiedź... Przyłożyłam jeden wcześniej, teraz drugi na noc.
Silver, nie martw się, będzie dobrze, musi być! |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41030536]Ja się pytam gdzie ten maj??? 11 stopni, wieje jak szlag i ulewy! Nie wierzę w lato
![]() ja tez chce ciepla 26 lipca zimne wieczory i ranki i kiedy sie tym cieplem nacieszymy Cytat:
![]() A i nie napisałam moja niunka wazy 7kg i mierzy 67cm i zajadala az jej sie uczy trzesly ziemniaczkami ze szpinakiem ile u Was bylo osob na chrzcinach i ile trzeba byc przed zeby termin zaklepac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ------------------ dziec wtranzolil caluskie 120 ml kleiku i poszedl w kime ![]() ![]() Stosunkowo dobrej nocki zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() ![]() Djerba- no to szalejecie,a gdzie kupujecie,tez w okolicach Gdyni? ja na moim czwartym pietrze tez bym czasem wieeele oddala za winde ![]() ![]() A my sie usypiamy,ale Marcinkowy czlowiek walczy wytrwale ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Wtajemniczenie
|
a pomijając to, że chce jakiegoś innego gościa na miejsce Twojego Tż..to podał mu KONKRETNY powód nie przedłużenia?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 | |||
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bedzie dobrze, zooperuja i mama bedzie juz zdrowa ![]()
![]() |
#2237 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() My tu mamy 50m i 3 pokoje i dla nas to za mało.. a też chciałabym, żeby każda z dziewczyn miała swój własny pokój.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Hej kochane
NI CHOLYRY was nie nadrobie!!!!! Zreszta tylko wpadlam sie zameldowac ze zyje. Jestem nad morzem u dziadkow dalej, pogrzeb byl...straszny, po prostu straszny..... mam nadzieje, ze wiecej czegos takiego nie bedziemy musieki przezywac..... Wracamy z soboty na niedziele, Piotrus w drodze tutaj byl aniolkiem, pieknie przespal cala noc w pociagu, ale jest tak niesamowicie rozstrojony ze szok, histeria za histeria, ale tyle jest ludzi, codziennie dzieje sie co innego, nie trzymamy sie w ogole naszego planu dnia i Maly glupieje biedaczek, mam nadzieje, ze sie uspokoi jak wrocimy do domu, bo nie daje sobie z nim rady. Slyszalam, ze u was pogoda fatalna??? Podsylam zdjecie z dzisiaj, lezelismy sobie na hustawce w ogrodzie ![]() Do powrotu jestem na ograniczonym necie z telefonu, zreszta tyle sie dzieje, ze nie mam kompletnie czasu na forum, cale dnie spedzamy na dworze i u wujka, takze wybaczcie, wroce do was w poniedzialek, obiecuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Cię teściowa urządziła ![]() ![]() Toż to istny zamach na siebie był ![]()
![]() |
#2240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny padam ![]() ![]() Tylko chciałam napisać do Wisienki, że cudowna suknia! I do Kiji, że śliczna Ania ![]() No i niech mnie nie dojdą CZYSTKI-boję się ich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas było 18 osób z nami. A termin to pytasz o kościół? W kościele jakieś 3 tyg wcześniej byłam , a katering ok. miesiąca Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zdjęcie cudne ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2242 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm moja też nie raz ma zaciśniętę, a nie raz otwarta dłonią sie podpiera. DAcie radę i będzie dobrze. Będziesz ćwiczyć z Julką ![]() Cytat:
![]() mała_19 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2243 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
ew. w ogóle przeciwbólowo (nawet gdy gorączki nie ma) np. ibum Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
raz, że musi być płaska, ale dwa - takie wózki nie mają przeważnie amortyzacji dobrej, dziecko odczuwa każdy kamyczek, masakra około roku dopiero - a i tak powiem ci, że często jeździłam moją bexą nadal, a taka lekka to do auta na przykład Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() marud przypadkiem mógł też być, sprawwdzaj jeszcze może? ale je ładnie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Lady kochana,miło że się odezwałas.
![]() Blaneczka usypia razem z mężem. Kochany widok! ![]() Idę spać,muszę odpocząć,Mała dzisiaj wycisnęła ze mnie wszelkie soki. Djerba chciałam Ci tylko powiedzieć,że jak w tym roku kupicie jakieś materiały do wykończenia i złóżcie wniosek o zwrot vat to będziecie mogli jeszcze skorzystać przez najbliższe cztery lata. Bo ustawa wygasa z końcem roku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() A to przepraszam, nad jakim Ty morzem jesteś...że u Ciebie niby lepiej? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
a ile łyżeczek? mój 150 wpierdasił i mało mu było
|
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Zakorzenienie
|
Patrzcie jak to jest-ja mieszkam w domu z metrażem ok 200m,a z tż musimy się gnieździć w pokoju 4/4
![]() Po.je.ba.ne to wszystko. Lady-trzymajcie się ![]() Meduza-dzięki ![]() ![]() Silver-będzie dobrze. Przesyłaj mamie pozytywne myśli a razem napewno dacie radę ![]()
#2249 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zła ogólnie - miałam w tym typie, jeździ się takim czymś koszmarnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ----------------------- Widzicie, co na foto? właśnie się piecze ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zadomowienie
|
Ale zasuwacie!
Ja dziś miałam kolokwium ![]() ![]() Wróciłam po 18, wykąpałam Oleńkę, nakaramiłam i już śpi. W ogole się nia dziś nie nacieszyłam tęsknię ![]() ostatnio mamy taki tak system, że po kąpieli odkładam do łóżeczka, daję mleko z kaszką i ona zasypia. Super. dwie ostatnie noce trochę smutałam, więc Ola całą noc ze mną w łóżku, przytulam się do niej, tzn. biorę jej rączkę i przykładam do policzka ![]() ![]() byłam dziś na zakupach z kolegą ![]() kupiłam marynarkę i koszulę dżinsową. Ale będę dupeczka ![]() lecę nadrabiać, ale co mi się rzuciło w oczy: Black cholera, współczuję strasznie sytuacji! Ale Twój TŻ to chyba w miarę rozgarnięty i na pewno uda mu się coś znaleźć jeśli będzie musiał ![]() mała ten szef Twojego TŻa to zwykły kutas ;] pewnie za młodu był gnębiony i jak dostał się do koryta teraz to się na poczciwych ludziach wyzywa. ma sa kra!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.