Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-28, 17:46   #1081
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez M_aria Pokaż wiadomość
Witam. Po kilku miesiącach starania jestem w ciąży. 21 maja robiłam Bete i wyszła mi 256,6 zapisałam się do ginekologa, w piątek 24 zobaczyłam mały pęcherzyk(3mm) Kolejną wizytę mam 21.06 nie mogę się już doczekać!

super- witaj w gronie przyszłych mamusiek

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Pewnie ze można, byle upieczone

Bez histerii, naprawdę lista rzeczy których absolutnie nie wolno nie jest długa

dokładnie- ja jestem zdania że wszystko z umiarem. Jak się raz na jakiś czas zje np wątróbkę (jak ktoś lubi) to naprawdę nic się nie stanie, to samo z wędzoną rybą Nie popadajmy w paranoję bo tak to nam tylko sucha bułka z wodę zostanie

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
A bo te plemniki to takie sprytne są w takich wypadkach jest większa szansa na dziewczynkę

naprawdę? he he fajnie. Te plemniory małża to wyjątkowo żywotne - dałam się oszukać bo miałam @ i myślałam, że nici ze starania się wyszły a tu taka niespodzianka

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ----------

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
Boże jak mnie wkurzył dzisiaj jakiś dupek na parkingu pod sklepem. Zablokował mnie swoim samochodem i nie mogłam wyjechać. Myślałam, że się wścieknę. Opierdzieliłam gościa jak sie pojawił i szybko uciekł. Co najgorsze nie mogę się uspokoić po tym zdarzeniu. Zdenerwowana już kilka godzin. Aż jestem w szoku, że mnie tak trzyma długo... I od razu mdli mnie, pobolewa brzuch i mokro się robi :0 Masakra!

Nie wiem czy to hormony faktycznie dają się we znaki czy co ???

Można pić melise w ciąży na uspokojenie? Bo mi przejść nie chce

wspołczuję sytuacji- no niestety sama po sobie wiem, że nawet mały szczegół skutecznie potrafi człowieka z równowagi wyprowadzić Sama jestem dość nerwowa i porywcza a teraz to jeszcze bardziej wiem, że nie powinnam się denerwować ale weź tu się nie denerwuj jak wszystko wkurza- eh... te hormony
Stary 2013-05-28, 17:56   #1082
Switezianka_23
Rozeznanie

Cytat:
dokładnie- ja jestem zdania że wszystko z umiarem. Jak się raz na jakiś czas zje np wątróbkę (jak ktoś lubi) to naprawdę nic się nie stanie, to samo z wędzoną rybą Nie popadajmy w paranoję bo tak to nam tylko sucha bułka z wodę zostanie
Z paranoja to sie w wodzie mozna dopatrzyc bakterii i pasozytow a w bulce nadmiaru cukrow i nici z jedzenia w ogole. A i na fotosynteze nie da sie przejsc, bo w ciazy opalac sie tez nie mozna :P Nic tylko zywic sie energia kosmosu...
Switezianka_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 17:57   #1083
magnusia
Zakorzenienie

Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie badania na wirus opryszczki.
Szukałam w necie ale jakoś nic spójnego nie znalazłam. Czy takie badanie jest obowiązkowe czy jest jako dodatkowe?
Sama mm od czasu do czasu opryszczkę na ustach le wiem, że potrafi być też wirus opryszki tam na dole.... Czytałam, że to może być niebezpieczne przy porodzie bo można zarazić dziecko i jak ktoś ma to kwalifikuje się do cesarki.
Macie jakąś wiedzę w tym temacie?
Stary 2013-05-28, 18:19   #1084
Malgos_12
Zakorzenienie

Wróciłam od GP, zostałam zapisana na darmowy program, list wysłano do szpitala, ciąże potwierdzono testem z moczu i na razie czekam na zaproszenie do szpitala
Poza tym dostałam od mojego GP takie materiały, gdzie napisano, że mała ilość słońca jak najbardziej zresztą dla mnie to dość logiczne

Magnusia - nic nie wiem na temat opryszczki...

U mnie na szczęście hormony nie buzują, jestem raczej spokojną i opanowaną osobą i nadal tak pozostaje, a jeśli chcę kogoś ochrzanić to nadal robię to ze spokojem, tylko używam odpowiednich słów hehehe

AnnaM - a nie chcesz się wybrać prywatnie na USG wcześniej?? jak się stresujesz to może to dobre wyjście i trochę by cię uspokoiło

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2013-05-28 o 18:20
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 19:00   #1085
AnnaM23
Raczkowanie

Malgos jakbym miała wolne 150-200 funtów to bym poszła wcześniej na usg prywatnie ale niestety nie mam więc jestem skazana czekać

Selena85 melisa od czasu do czasu nie zaszkodzi sama w poprzedniej ciąży pilam bo juz z nerwami nie wyrabialam
Stary 2013-05-28, 19:05   #1086
Marti944
Raczkowanie

Cytat:
Witam. Po kilku miesiącach starania jestem w ciąży. 21 maja robiłam Bete i wyszła mi 256,6 zapisałam się do ginekologa, w piątek 24 zobaczyłam mały pęcherzyk(3mm) Kolejną wizytę mam 21.06 nie mogę się już doczekać!
Witaj Ale nas się dużo robi

Ale u nas leje ,świata nie widać Już się lepiej czuje
Jeszcze godzinka i w końcu rodzice wracają ,już się tak za nimi stęskniłam ,nie było ich ponad rok Tż się zawsze ,ze mnie śmieje ,że ja stara dupa ,a jeszcze mamie do łóżka włażę ,żeby się przytulić ,jak on to mówi "jesteś taka niunia mamuni "

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Czy mi się wydaje czy Caffeelattee się dawno nie odzywała?
Stary 2013-05-28, 19:08   #1087
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam pytanie odnośnie badania na wirus opryszczki.
Szukałam w necie ale jakoś nic spójnego nie znalazłam. Czy takie badanie jest obowiązkowe czy jest jako dodatkowe?
Sama mm od czasu do czasu opryszczkę na ustach le wiem, że potrafi być też wirus opryszki tam na dole.... Czytałam, że to może być niebezpieczne przy porodzie bo można zarazić dziecko i jak ktoś ma to kwalifikuje się do cesarki.
Macie jakąś wiedzę w tym temacie?
Podobno opryszczka na ustach może byc niebezpieczna dla płodu tylko jeśli to pierwsza infekcja. Jeśli nie masz aktywnej infekcji na drogach rodnych to nie sadze, zeby mógł byc jakiś problem.
Ale zapytaj lekarza najlepiej

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Switezianka_23 Pokaż wiadomość
Z paranoja to sie w wodzie mozna dopatrzyc bakterii i pasozytow a w bulce nadmiaru cukrow i nici z jedzenia w ogole. A i na fotosynteze nie da sie przejsc, bo w ciazy opalac sie tez nie mozna :P Nic tylko zywic sie energia kosmosu...
Dobre, dobre
Stary 2013-05-28, 19:17   #1088
kefii
Wtajemniczenie

Wtam nowe mamusie.
Odnosnie zapłodnienia to cholerka ja wiem kiedy było i sa mozliwe tylko dwa dni ale bardziej ten pierwsszy dzień. Ja bylam stymulowana zaby zajsc w ciąże wiec jestem w inne sytuacji. Ale plemniki mojego meza tez trosze sobie pożyły.

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 19:25   #1089
Malgos_12
Zakorzenienie

AnnaM - no tak, niektóre koszty jednak ograniczają...
wstawię wam zdjęcia bucików, które jakiś klient zgubił u mnie w pracy, leżały, leżały to przygarnęłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-05-28 17.33.44.jpg (158,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-05-28 17.35.41.jpg (139,1 KB, 16 załadowań)
Stary 2013-05-28, 19:28   #1090
Monica80
Raczkowanie

Witam

Czy przyjmiecie do grona zaciążoną z terminem na 28 stycznia ?

DailyMoni- o życiu, o domu, o dzieciach, o mnie

Leoś
Natasha
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 19:34   #1091
patrycjja
Zadomowienie

Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Marti u moim też tak jest. I ja mam mamę prawie na codzień ale jestem tak przywiązana, że mimo moich 23 lat dalej potrafię się mamie na kolana wpakować:p

Trochę pospałam, ale obudził mnie ból brzucha.

A mam pytanie odnośnie tych wózków wszelkich i innych. Rozglądacie się za używanym sprzętem ? Wózki, foteliki, przewijaki np ? Czy to musi być koniecznie nowe ? Jestem ciekawa jakie macie podejście. Fakt, wolałabym nowe ale z drugiej strony jak można kupic dobry sprzęt w niskiej cenie to czemu nie.

W czwartek mamy grilla-parapetówkę dla dziadków. Nawet mi do głowy nie przyszło, żeby nie jeść nic z grilla

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-28, 19:40   #1092
kefii
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez Monica80 Pokaż wiadomość
Witam

witaj
zapraszamy

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
Marti u moim też tak jest. I ja mam mamę prawie na codzień ale jestem tak przywiązana, że mimo moich 23 lat dalej potrafię się mamie na kolana wpakować:p

Trochę pospałam, ale obudził mnie ból brzucha.

A mam pytanie odnośnie tych wózków wszelkich i innych. Rozglądacie się za używanym sprzętem ? Wózki, foteliki, przewijaki np ? Czy to musi być koniecznie nowe ? Jestem ciekawa jakie macie podejście. Fakt, wolałabym nowe ale z drugiej strony jak można kupic dobry sprzęt w niskiej cenie to czemu nie.

W czwartek mamy grilla-parapetówkę dla dziadków. Nawet mi do głowy nie przyszło, żeby nie jeść nic z grilla

co do zakupów to ja raczej wszytko nowe ale to dlatgo ze to pierwsze i chce zostawic dla nastpnego albo dla kogos z rodziny jak cos. Wiadomo ze jak ktos da im ubranka to nie bede wybrzydzac tylko chtenie wezme ale raczej łóżeczko, wózek, przewijak, wanienka to nowe.

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2013-05-28, 19:44   #1093
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Monica80 - witaj

Patrycja - ja raczej nie mam po kim odziedziczyć, więc raczej będę musiała kupić, chyba że któreś ze znajomych będzie miało na zbyciu to chętnie przyjmę, choć jakoś szczególnie się nad tym nie zastanawiałam...
Stary 2013-05-28, 19:52   #1094
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
wstawię wam zdjęcia bucików, które jakiś klient zgubił u mnie w pracy, leżały, leżały to przygarnęłam
ha ha ale Ci się trafiło

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ----------

Cytat:
Witam

witaj

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:

Patrycja - ja raczej nie mam po kim odziedziczyć, więc raczej będę musiała kupić, chyba że któreś ze znajomych będzie miało na zbyciu to chętnie przyjmę, choć jakoś szczególnie się nad tym nie zastanawiałam...
ja podobnie- nie myślałam o tym. Co prawda ubranka to co innego bo wiele moich koleżanek ma ubranka właściwie nowe bo małe dzieci szybko rosną i nawet nie zdążą złożyć wszystkiego
Jeśli chodzi o sprzęty to nie wiem czy wszystkie używane nadają się do powtórnego użycia np. wózki- mogą być "zjechane" bo to często się używa szczególnie jak dzieciak w wózku zasypia i trzeba bujać (znam takie przypadki :
Stary 2013-05-28, 19:53   #1095
patrycjja
Zadomowienie

Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

U mnie właśnie masa dzieci różnych płci
Np kuzynki córka ma teraz 5lat. W tamtym roku wrócili do Polski. Wcześniej pracowali w Anglii. I mała miała dwa wózki, łóżeczka i tak dalej. Jedno tam drugie tutaj jak dziadków odwiedzali. Czyli praktycznie nie używane. Stamtąd też wszystko ściągnęli tutaj.
Już przy pierwszej mojej ciazy na początku krzyczeli żeby nie kupować wszelkie inne ciotki, koleżanki też odkładały.
Z drugim dzieckiem nie wiem jak wyjdzie (bo to że chcemy co najmniej dwoje nie ulega dyskusji:) i kiedy, więc nawet jak coś kupię to przekaże dalej jeśli ktoś akurat bedzie potrzebował.
Poza tym ważne są też kwestie finansowe, nie oszukujmy się

Mam nadzieję, że nie namieszałam, ale ja taka gaduła jestem że zacznę o jednym skończę o czym innym

Stary 2013-05-28, 20:03   #1096
magnusia
Zakorzenienie

Patrycja- jasne, że kwestie finansowe są dość istotne i warto o tym myśleć niemniej jednak czasem jest jak, że kupimy coś przez neta używanego i jest w tak dużym stopniu zużyte, że potem musimy kupić nowe. Inna sprawa jak bierzemy coś od znajomych/rodziny- wtedy wiemy co bierzemy
Stary 2013-05-28, 20:08   #1097
Sheperdess
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Witam

Witam nowe zafasolkowane.

My wszystkie potrzebne rzeczy będziemy kupować nowe, bo po pierwsze nie mamy od kogo dostać, a po drugie chcemy, żeby służyło następnym naszym pociechom (mam nadzieję, że się doczekamy). Chyba że ktoś nam wyśle z Polski jakąś paczkę z ubrankami np.)

No i najważniejsza dla mnie rzecz: widziałam swojego Bąbelka
Odpowiednia wielkość do wieku (8t3d wg USG, od OM różnica wynosi tylko jeden dzień) i bijące serducho, lekarka powiedziała, że wszystko w porządku. Oglądamy zdjęcie i nie możemy uwierzyć, że to nasze.
Sheperdess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 20:12   #1098
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sheperdess Pokaż wiadomość
Odpowiednia wielkość do wieku (8t3d wg USG, od OM różnica wynosi tylko jeden dzień) i bijące serducho, lekarka powiedziała, że wszystko w porządku. Oglądamy zdjęcie i nie możemy uwierzyć, że to nasze.
dobrze że wszystko w porządku i dzidzia rośnie
Stary 2013-05-28, 20:14   #1099
patrycjja
Zadomowienie

Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Patrycja- jasne, że kwestie finansowe są dość istotne i warto o tym myśleć niemniej jednak czasem jest jak, że kupimy coś przez neta używanego i jest w tak dużym stopniu zużyte, że potem musimy kupić nowe. Inna sprawa jak bierzemy coś od znajomych/rodziny- wtedy wiemy co bierzemy
Nie o internecie nawet nie myslalam z tym nic nie wiadom
Ale jak pisalam - po rodzinie, chętnie się skuszę.
Ale są jeszcze komisy (chociaż obstawiam że tam sobie ceny dyktują) i ogłoszenia miejskie idziesz i oglądasz
Ja jeszcze sama tak do końca nie wiem co zrobię- to jeszcze masa czasu. Ale jak tak zaczęłyście ten temat to i ja zaczelam się zastanawiać. :p a już jak zobaczyłam te fachowe nazwy wózków () to w ogóle

A ja zapytam jeszcze o co innego - trochę ponad miesiac temu stracilam pracę, jestem w trakcie sądzenia się z byłym pracodawca. W ciaze zaszlam w pierwszym bezrobotnym cyklu :p i teraz się zastanawiam, czy państwo wspomaga jakoś bezrobotnych? Zasiłek zasiłkiem- to dopiero po sprawie sądowej. Najgorsze że mąż za "dużo" zarabia (najgorsze, bo nikt nie patrzy ile z tegn idzie na rachunki i inne opłaty).

Pomecze Was dzisiaj chyba trochę o ile nie usnę :p

Stary 2013-05-28, 20:15   #1100
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Hej Melduję się dzisiaj i zdaję relację z wczorajszej wizyty. Moja ginekolożka bardzo miła, wyrozumiała, delikatna i wszystko mi na raz chciała poopowiadać. Gdy weszłam na fotel, okazało się że zaczęłam plamić. Wyszło to zanim zaczęła mnie badać. Zrobiła usg, widać pęcherzyk, ale wiek wg usg jest mniejszy o 5 dni. -->4t6d, rozmiar 9,3 mm. termin porodu 29.01.2014r.
Powiedziała, żeby się tym nie przejmować, że to się zdarza taka różnica, że lepiej jak jest mniejsza na usg, niż jakby usg pokazywało o wiele większą ciążę niż wg wyliczeń jest. Przepisała duphaston. Od dziś faktycznie widzę, że plamię. Wczoraj to było takie raczej brudzenie. Zaczynam się martwić. Nie wiem czy to już jest niepokojące. Brzuch mnie nie boli. Nie jest to czysta krew.
Stary 2013-05-28, 20:19   #1101
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sheperdess Pokaż wiadomość
Witam nowe zafasolkowane.

My wszystkie potrzebne rzeczy będziemy kupować nowe, bo po pierwsze nie mamy od kogo dostać, a po drugie chcemy, żeby służyło następnym naszym pociechom (mam nadzieję, że się doczekamy). Chyba że ktoś nam wyśle z Polski jakąś paczkę z ubrankami np.)

O super ciesze sie ze oki

Patrycja nie pomoge bo nie wiem

kootek_mamrotek dobrze ze oki i uwazaj na sibeie

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2013-05-28, 20:20   #1102
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kootek_mamrotek Pokaż wiadomość
Hej Melduję się dzisiaj i zdaję relację z wczorajszej wizyty. Moja ginekolożka bardzo miła, wyrozumiała, delikatna i wszystko mi na raz chciała poopowiadać. Gdy weszłam na fotel, okazało się że zaczęłam plamić. Wyszło to zanim zaczęła mnie badać. Zrobiła usg, widać pęcherzyk, ale wiek wg usg jest mniejszy o 5 dni. -->4t6d, rozmiar 9,3 mm. termin porodu 29.01.2014r.
Powiedziała, żeby się tym nie przejmować, że to się zdarza taka różnica, że lepiej jak jest mniejsza na usg, niż jakby usg pokazywało o wiele większą ciążę niż wg wyliczeń jest. Przepisała duphaston. Od dziś faktycznie widzę, że plamię. Wczoraj to było takie raczej brudzenie. Zaczynam się martwić. Nie wiem czy to już jest niepokojące. Brzuch mnie nie boli. Nie jest to czysta krew.
Po Duphastonie krwawienie powinno minąć. Odpoczywaj, nie dźwigaj. Jakby się utrzymywało to lepiej zadzwoń do lekarza.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 20:22   #1103
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli nie nasila sie, nie zamienia w krwawienie i nie boli Cie brzuch to nie ma sie do denerwować.
Stary 2013-05-28, 20:23   #1104
Malgos_12
Zakorzenienie

Tutaj jest dużo ofert, że ludzie oddają za grosze niektóre rzeczy, ale będę się nad tym zastanawiać jak będzie bliżej porodu.

Kotem Mamrotek - a plamiłaś kiedyś wcześniej? w sumie dobrze się złożyło, że to stało się u lekarza to od razu sprawdziła co i jak.

Sheperdess - ale fajnie, że już widziałaś swoją Kropeczkę i serduszko
Patrycja - niestety nie orientuję się w kwestiach prawnych w PL
Magnusia - z tymi używanymi to masz rację, wózek pewnie warto kupić nowy, ale czasami można oglądnąć daną rzecz zanim się kupi i ocenić w jakim jest stanie.
Stary 2013-05-28, 20:29   #1105
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:

Kotem Mamrotek - a plamiłaś kiedyś wcześniej? w sumie dobrze się złożyło, że to stało się u lekarza to od razu sprawdziła co i jak.
.
nigdy wcześniej nie plamiłam. Na mojego farta stało sie to dopiero na jej fotelu.
Stary 2013-05-28, 20:38   #1106
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
nigdy wcześniej nie plamiłam. Na mojego farta stało sie to dopiero na jej fotelu.
Ale po badaniu? Czy jeszcze przed?
Stary 2013-05-28, 20:43   #1107
kootek_mamrotek
Zakorzenienie

GG do kootek_mamrotek

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ale po badaniu? Czy jeszcze przed?
przed badaniem. Okazało się to przed przystąpieniem do badania.
Stary 2013-05-28, 20:47   #1108
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
przed badaniem. Okazało się to przed przystąpieniem do badania.
To masz dużego farta, ze ominęła Cię nieplanowana wizyta lekarska.

Bedzie dobrze
Stary 2013-05-28, 20:52   #1109
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
najważniejsze, że dostałaś leki i lekarka widziała w czym jest problem. Teraz nie denerwuj się, odpoczywaj i nie dźwigaj nic
Stary 2013-05-28, 20:53   #1110
gosia261282
Gang Iren

Hej. Nadrobilam. Witam nowe dziewczyny

Marti zdrowka!

Sheperdess super,ze wszystko w porzadku

Kootek_mamrotek nie martw sie,skoro lekarka widziala plamienie,to pewnie nie ma powodow do obaw. Jednak jesli bys byla zaniepokojona to zadzwon do gina.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości