|
|
#1351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
w sobote ja znalazłam w rossie i mam ale jeszcze nie próbowałam nie było czasu, chodzenie do rossmana i robienie list za duzo go zabiera tygryska nie pobiłam nie chce jej odbierać zaszczytnego pierwszego miejsca w sumie nie liczyłam ale do 800 nie dobiłam na pewno chodze co dwa dni do rossmana żeby nie zaszaleć zbytnio po każdej wizycie jeden dzień na robienie listy ale jutro bedzie skromnie bo nie mam kiedy listy stworzyć![]() Cytat:
mam garniera w domu 3 w 1 którego nie znosze(ppodobnie jak eveline 3 w 1) myje nim plecy i dlatego jakos mnie garnier nie kusi
|
||
|
|
|
#1352 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dziecięce kremy są wspaniałe, warto się nimi zainteresować... Mnie wszystko zapycha, one nie, do tego fajny skład, przystępna cena...
|
||
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze no, zastanawiam się teraz nad tym Bourjois 123
. A już tyle wydałam A ten Facefinity jak porównywałam buteleczki, to wcale taki jasny nie jest, a na kwc są opinie że takie jaśniutkie kolory. Sory dziewczyny, ale chyba żadna z was nie ma jasnej karnacji
|
|
|
|
#1354 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Rotkohl;41044203]Kolejna wizyta w rossku
![]() i widze ze jeszcze pare rzeczy musze kupić bo mnie tymi korektorami wibo skusiłyscie ![]() Dzisiaj kupiłam: *dax baza pod cienie *floslek zel maseczka do cery naczynkowej *floslek piling enzymatyczny do cery naczynkowej *lirene piling enzymatyczny *lakier zelowy lovely morelkowy 103 plus nieplanowane: *hydrozelowe płatki pod oczy perfecta *tołpa hydroenzymatyczny piling maska *eveline maseczka termiczna(nie planowana bo o niej nie widziałam bo jakbym wiedział to bym planowała )plus poza promocja: *odświerzacz powietrza eliminujacy zapachy *herbata liptona zielona mietowa ![]() ile kosztował? kupiłaś saszetkę czy pełne opakowanie? używała któraś? kurde, przez tą promocję ciągle siedzę na wizażu;p |
|
|
|
#1355 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wystarczy dobry krem nawilżający ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
dziękuję za polecenie.ile dokładnie kosztuje teraz?
|
||
|
|
|
#1357 |
|
Wtajemniczenie
|
Oto moje zakupy, niektóre produkty kupione x2 bądź więcej
![]() W sumie ok 250 zł poszło.. Ale zapasów na rok ![]() Zwłaszcza maseczek każdej po 3-4 sztuki ![]() Jutro do hebe do szafy bell i pewnie po drodze odwiedze jakiego rosska na zakończenie 40%
|
|
|
|
#1358 |
|
Raczkowanie
|
ponawiam pytanie.
Mam 31 lat, cerę mieszaną i szukam kremu na MEGA WIELKIE pory. Był tu polecany nivea Q10 ale jak dziś stanęła przed półką to było ich kilka rodzajów i zgłupiałam. Doszłam do wniosku, że lepiej was zapytać i kupić zdążę jutro. Który to był? Czy może jest jakiś jeszcze inny na poszerzone pory? |
|
|
|
#1359 |
|
Przyczajenie
|
Uwaga Uwaga...
Może już kiedyś ktos o tym pisał.... Nie wiem, ale ostrzegam NIVEA BB CREAM bubel straszny.... Ciężki, zapycha i mimo, ze jasny to okropnie ciemnieje na twarzy... Wyglądałam jakbym się wysmarowała beznadziejnym samoopalaczem... Tragedia i BUBEL!!! |
|
|
|
#1360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
123 jest świetny, ale jest ciemniejszy niz HM ja uzywam HM najjaśniejszy i ten 123 akutrat na wakacje najjasniejszy będzie dobry![]() Cytat:
![]() Cytat:
taka jest prawda ze zeby mi kosmetyk podpasował już całkiem to musi łądnie pachnieć i wygladać o wtedy jak by mi krzywdy nie robił to byłabym zadowolona ja łaże po tym rosie zdecydować sie nie moge na zaden zel
|
|||
|
|
|
#1362 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie lubię nie kompetentnej obsługi a w szczególności takiej, która nawet nie wykazuje chęci Cytat:
![]() Jestem zadowolona z tego seta muszę jedynie dokupić sobie jakiś specyfik utrwalający do brwi albo bezbarwny żel Cytat:
|
|
#1363 |
|
Wtajemniczenie
|
opanować się w Rossmannie i nic nie kupić??
![]() Dziękuję . Jeszcze ciocia mi z Ameryki właśnie nawiozła kosmetyków...hmm...wszystko zależy co dla kogo jest bordo-bo dla mnie np.szminka Asia jest wpadająca w bordo: http://2.bp.blogspot.com/-L1FUojZV4X...ogspot.com.jpg niektórzy na ciemną winną czerwiń mówią bordo ![]() Szminka Asia 077 to mój ulubiony kolor Rimmela. Mam jeszcze Drop od Sherry - też fajna, tylko mocniejsza.
|
#1364 |
|
Wtajemniczenie
|
Tonik Herbal Garden 5,39. pachnie pięknie
Edytowane przez klapouszek29 Czas edycji: 2013-05-28 o 20:59 |
|
|
|
#1365 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Dziękuję |
|
|
|
|
#1366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
poleci któraś jakiś krem złuszczajacy z rosska?
i ponawiam pytanie o bronzer rimmela czy widział ktoś w kolorze medium matte? Cytat:
|
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a że na czechowie nie było dermokosmetyków to już ze złości (bo przecież nie mogę wyjść z pustymi rękami A jutro pewnie polecę po Ava czy jakiś inny
|
|
|
|
|
#1369 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
light mate mi idealnie plamy po efektimie zamalował(stweirdziłam ze skoro jest biała to nic nie brazuje i rozsmarowałam sobie byle jak na nogach a teraz mam w paski nogi )Cytat:
![]() balea jest w niemieckim DM ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
dzisiaj sie wybrałam na zana(na bychawskim też byłam ) bo u mnie bazy z daxa pod cienie nie ma i tan istny pogrom, u mnie kulturka pełne półki mało klientów a tam sie dopchac nigdzie nie da myslałam ze mnie stratują ale róznica asortymentu troche jest, bo tyle maseczek co na zana jest to nigdzie nie widziałam tzn tyle rodzai bo są i eveline i soraya i lirene i dermika i no wogóle chyba cała regał od groy do dołu jest na maseczki.
|
|||
|
|
|
#1370 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pytanie z innej beczki
![]() Nigdy nie używałam balsamu brązującego. Kupiłam Lirene Arabica pod wpływem opinii na KWC. Powiedzcie mi, nakładacie takie balsamy tylko na nogi czy na całe ciało? A co z dłońmi i szyją? Zielona jestem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1371 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() tak,jak świeża trawa tylko tak słodko bardziej,jak tw różowe kwiaty z koniczyny
|
|
|
|
|
#1372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1373 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
pochwalisz się Ogólnie produkty z Balei dostępne są w drogeriach DM (Niemcy, Czechy i chyba jeszcze gdzieś). W Polsce możesz je kupić na stanowiskach i w sklepach z niemieckimi kosmetykami(chemią), na allegro oraz w sklepach internetowych Zawsze jeszcze możesz poprosić kogoś z rodziny i znajomych o kupienie tych produktów
|
|
#1374 |
|
Rozeznanie
|
OMG, czytając Wasze posty narobiłyście mi smaka na kolejne 'niezbędne' rzeczy
![]() Planuję jeszcze zakupić: peeling morelowy Soraya - kapsułki nawilżające Rival de Loop - ampułka Rival de Loop mineral Soraya, Świat Natury, Regenerujący olejek do twarzy `5 drogocennych olejów` ziaja krem z olejkiem arganowym rimmel 14, 070 airy fairy?- zobaczę I jeszcze po drodze odwiedzę szafę Bella w Hebe
|
#1375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie mogę czytać tego wątku.. Znowu przez Was mam zachciewajki... ![]() -zel Garniera -olejek Soraya -korektor Wibo jeżeli gdzies znajde, dziś nie było w 4 rosskach |
|
|
|
|
#1376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na bychawski mam za daleko. Wiesz może jak z tymi na krakowskim w okolicach maka? Czy tam dermokosmetyki dostanę? Umyłam się Garnierem wolałabym chyba go bardziej zjeść niż go używać, tak ładnie pachnie chemicznymi owockami
|
|
|
|
|
#1377 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam się
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie bardzo rozumiem dlaczego jesteś taka zdumiona, że już nie było tych szminek. Widząc po postach na forum to chodliwy produkt. Co druga Wizażanka kupiła pomadkę Rimmela. Wydaje mi się, ze pracownica wcale nie miała obowiązku zaglądać w szufladę i szukać dla Ciebie tych szminek. Domyślam się, że pracownica nie jest ślepa, skoro szufladę otworzyła i nie znalazła, to znaczy, że szminek nie było. Szuflady nie są jakieś bardzo głębokie, więc skoro powiedziała że nie ma, to NIE MA. Obudziłaś się z ręką w nocniku przedostatniego dnia i jeszcze masz bulwersa. Naprawdę nie rozumiem... |
||
|
|
|
#1378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale zeby nie było nie mam zamiaru, ale w sobote też mówiłam ze to ostatnie zakupy xD |
||
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
ooo, to może kupię żel z Herbal Garden ...
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

ale czy pobiłaś Tygryska? 

. A już tyle wydałam

Jest sens szukać jakiegoś fajnego innego żelu do twarzy? Nie chce miec ściągniętej skóry, przesuszonej etc.