Rossmann cz. XVIII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-28, 20:42   #1351
Rotkohl
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
a nie kupiłaś w końcu tej maseczki rozgrzewającej Garnier? zainteresowałaś mnie nią
tak poza tym to widzę, że Twoja ogólna liczba kupionych przedmiotów też jest całkiem niezła, pewnie też niemało wydałaś ale czy pobiłaś Tygryska?
kupiłam kupiłam w sobote ja znalazłam w rossie i mam ale jeszcze nie próbowałam nie było czasu, chodzenie do rossmana i robienie list za duzo go zabiera tygryska nie pobiłam nie chce jej odbierać zaszczytnego pierwszego miejsca w sumie nie liczyłam ale do 800 nie dobiłam na pewno chodze co dwa dni do rossmana żeby nie zaszaleć zbytnio po każdej wizycie jeden dzień na robienie listy ale jutro bedzie skromnie bo nie mam kiedy listy stworzyć

Cytat:
Napisane przez InfallibleLifestyle Pokaż wiadomość
Ja właśnie kończe pierwsze opakowanie i jest ok! Nie wysusza nadmiernie, dobrze oczyszcza i w miarę radzi sobie z niedoskonałościami. Jeśli chodzi o zapach to nic specjalnego, dość sztuczny, ale w sumie warto go wypróbować, szczególnie za 5,99zł
kurde twój opis mówi ze właśnie tego szukam, ale chyba sobie odpuszcze mam garniera w domu 3 w 1 którego nie znosze(ppodobnie jak eveline 3 w 1) myje nim plecy i dlatego jakos mnie garnier nie kusi
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 20:44   #1352
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kisame Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------
i nadaje się pod podkład?
Są dziewczyny, które używają, powiem Ci, że dla mnie, chyba, każdy krem jest za tłusty, bo mam piekielnie tłustą cerę i dlatego wolę ten wodnisty balsam dla dzieci. Poczytaj sobie jeszcze KWC --> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html

Cytat:
haha, no tak, nie wiem co mi się z tym cytowaniem zrobiło ooj tam, nic się takiego nie stało, jedną wzbogaciłam o pieniądze, a drugą o kosmetyki, więc nie jest źle

no jakoś nie mogę się przekonać do takiego dziecięcego kremu, ale dobra, chyba mogę spróbować, 4 zł teraz kosztuje z tego co pamiętam oby tylko był ok
Chciałabym wydać tyle pieniędzy w Rossmannie

Dziecięce kremy są wspaniałe, warto się nimi zainteresować... Mnie wszystko zapycha, one nie, do tego fajny skład, przystępna cena...
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 20:45   #1353
Stace
Zakorzenienie

Kurcze no, zastanawiam się teraz nad tym Bourjois 123 . A już tyle wydałam . W ogóle, jakoś do najdroższych rzeczy mnie ciągnie .
A ten Facefinity jak porównywałam buteleczki, to wcale taki jasny nie jest, a na kwc są opinie że takie jaśniutkie kolory. Sory dziewczyny, ale chyba żadna z was nie ma jasnej karnacji

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 20:48   #1354
d0m1n1k4
Rozeznanie

[QUOTE=Rotkohl;41044203]Kolejna wizyta w rossku
i widze ze jeszcze pare rzeczy musze kupić bo mnie tymi korektorami wibo skusiłyscie
Dzisiaj kupiłam:
*dax baza pod cienie
*floslek zel maseczka do cery naczynkowej
*floslek piling enzymatyczny do cery naczynkowej
*lirene piling enzymatyczny
*lakier zelowy lovely morelkowy 103
plus nieplanowane:
*hydrozelowe płatki pod oczy perfecta
*tołpa hydroenzymatyczny piling maska
*eveline maseczka termiczna(nie planowana bo o niej nie widziałam bo jakbym wiedział to bym planowała)
plus poza promocja:
*odświerzacz powietrza eliminujacy zapachy
*herbata liptona zielona mietowa

ile kosztował? kupiłaś saszetkę czy pełne opakowanie? używała któraś? kurde, przez tą promocję ciągle siedzę na wizażu;p
d0m1n1k4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 20:50   #1355
InfallibleLifestyle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
kupiłam kupiłam w sobote ja znalazłam w rossie i mam ale jeszcze nie próbowałam nie było czasu, chodzenie do rossmana i robienie list za duzo go zabiera tygryska nie pobiłam nie chce jej odbierać zaszczytnego pierwszego miejsca w sumie nie liczyłam ale do 800 nie dobiłam na pewno chodze co dwa dni do rossmana żeby nie zaszaleć zbytnio po każdej wizycie jeden dzień na robienie listy ale jutro bedzie skromnie bo nie mam kiedy listy stworzyć

kurde twój opis mówi ze właśnie tego szukam, ale chyba sobie odpuszcze mam garniera w domu 3 w 1 którego nie znosze(ppodobnie jak eveline 3 w 1) myje nim plecy i dlatego jakos mnie garnier nie kusi
3w1 to zupełnie inna bajka, też za nim nie przepadam. Garnier Fruit Energy jest dobry, ale według mnie najlepszy jest G. Czysta Skóra Active - jest ostry i wysusza, ale za to radzi sobie ze wszystkimi niedoskonałościami i zapobiega nowym Wystarczy dobry krem nawilżający

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Kurcze no, zastanawiam się teraz nad tym Bourjois 123 . A już tyle wydałam . W ogóle, jakoś do najdroższych rzeczy mnie ciągnie .
A ten Facefinity jak porównywałam buteleczki, to wcale taki jasny nie jest, a na kwc są opinie że takie jaśniutkie kolory. Sory dziewczyny, ale chyba żadna z was nie ma jasnej karnacji
Facefinity ma właśnie dość ciemne kolory, ciężko jest coś dobrać do jasnej karnacji
InfallibleLifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 20:53   #1356
Kisame
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
zakochana czyli masz ją i Ci się podoba czy marzysz? ja swoją jeszcze mam ale mam już na nią chętną w pracy...i chyba sprzedam bo się nie czuję dobrze w takim bladym ale landrynkowym różu-bo tak na moich ustach wygląda

tak jak u mnie-Rimmel,Bourjois-ciężko się dostać

opanować się w Rossmannie i nic nie kupić??

hmm...wszystko zależy co dla kogo jest bordo-bo dla mnie np.szminka Asia jest wpadająca w bordo:
http://2.bp.blogspot.com/-L1FUojZV4X...ogspot.com.jpg
niektórzy na ciemną winną czerwiń mówią bordo

wiesz co,ja jak poszłam w pierwszy dzień promocji to pytałam panią czy kremy dla mężczyzn też podchodzą pod promocję,a ona na to:"wszystko co na tej półce jest -40%" i były tam męskie ktemy,balsamy po goleniu,ale czy jest rabat przy kasie,nie sprawdzałam bo nic nie brałam z męskich...więc pasowałoby się dopytać na miejscu

czyli nudziak? dziś zakupiłam nudziaka,beżowo-różowa Rimmel Kate 14:
http://4.bp.blogspot.com/-hOjlueI7j9...+14+swatch.jpg

lubiłam go nie zwalił mnie z nóg-bo wolę np.,Ziaję kozie mleko,ale był ok,jak dla mnie tylko na noc bo tłusty mnie nie zapchał mimo że mam tłustą cerę

Skarbie,normalnie,przecie ż może czegoś nie być jeśli nie ma w szufladach,to znaczy że nie ma-z magazynu to co się na półkach nie mieści,składa się w szufladach i uzupełnia na bieżąco,musiał sklep dostać ich zbyt mało albo wykupili-to nie świadczy o niewiedzy sprzedawcy wiem bo pracowałam w Rossku

ja zakończyłam zakupy -40 %,kwota wydana na swoje szpargały to jakieś 170 zł,AMEN
rozumie, ale w tej szufladzie nie było totalnie żadnych szminek Rimmel. Nie tylko tych by Kate. To możliwe żeby wymiotło wszystkie odcienie wszystkich szminek?

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Są dziewczyny, które używają, powiem Ci, że dla mnie, chyba, każdy krem jest za tłusty, bo mam piekielnie tłustą cerę i dlatego wolę ten wodnisty balsam dla dzieci. Poczytaj sobie jeszcze KWC --> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html

Chciałabym wydać tyle pieniędzy w Rossmannie

Dziecięce kremy są wspaniałe, warto się nimi zainteresować... Mnie wszystko zapycha, one nie, do tego fajny skład, przystępna cena...
chyba jednak się zdecyduję ostatecznie na ten kremik dziękuję za polecenie.ile dokładnie kosztuje teraz?

Jeśli coś kochasz, puść to wolno
-jeśli wróci, jest Twoje,
-jeśli nie, nigdy Twoim nie było.
Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Kisame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 20:53   #1357
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Oto moje zakupy, niektóre produkty kupione x2 bądź więcej
W sumie ok 250 zł poszło.. Ale zapasów na rok

Zwłaszcza maseczek każdej po 3-4 sztuki

Jutro do hebe do szafy bell i pewnie po drodze odwiedze jakiego rosska na zakończenie 40%
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0090.jpg (89,2 KB, 121 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0091.jpg (79,3 KB, 131 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0092.jpg (98,1 KB, 141 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0093.jpg (98,0 KB, 124 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0094.jpg (111,3 KB, 120 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0095.jpg (85,4 KB, 133 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0096.jpg (99,3 KB, 140 załadowań)
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 20:54   #1358
nieznana4
Raczkowanie

ponawiam pytanie.
Mam 31 lat, cerę mieszaną i szukam kremu na MEGA WIELKIE pory.
Był tu polecany nivea Q10 ale jak dziś stanęła przed półką to było ich kilka rodzajów i zgłupiałam. Doszłam do wniosku, że lepiej was zapytać i kupić zdążę jutro. Który to był? Czy może jest jakiś jeszcze inny na poszerzone pory?
nieznana4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 20:55   #1359
GesWyscigowa
Przyczajenie

Uwaga Uwaga...
Może już kiedyś ktos o tym pisał.... Nie wiem, ale ostrzegam NIVEA BB CREAM bubel straszny.... Ciężki, zapycha i mimo, ze jasny to okropnie ciemnieje na twarzy... Wyglądałam jakbym się wysmarowała beznadziejnym samoopalaczem...

Tragedia i BUBEL!!!
GesWyscigowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 20:56   #1360
InfallibleLifestyle
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klapouszek29 Pokaż wiadomość

Jutro do hebe do szafy bell i pewnie po drodze odwiedze jakiego rosska na zakończenie 40%
Ile kosztował na promocji ten tonik z Herbal Garden ?
Stary 2013-05-28, 20:56   #1361
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie ja sie czuje jak albinos tutaj patrzac na kolory które dziewczyny kupuja podkłądów 123 jest świetny, ale jest ciemniejszy niz HM ja uzywam HM najjaśniejszy i ten 123 akutrat na wakacje najjasniejszy będzie dobry

Cytat:
Napisane przez d0m1n1k4 Pokaż wiadomość

ile kosztował? kupiłaś saszetkę czy pełne opakowanie? używała któraś? kurde, przez tą promocję ciągle siedzę na wizażu;p
saszetke kupiłam, bo pełnego opakowania chyba nie ma, przynajmniej ja nie widziałam. Koło 3-4 zł wyszła

Cytat:
3w1 to zupełnie inna bajka, też za nim nie przepadam. Garnier Fruit Energy jest dobry, ale według mnie najlepszy jest G. Czysta Skóra Active - jest ostry i wysusza, ale za to radzi sobie ze wszystkimi niedoskonałościami i zapobiega nowym Wystarczy dobry krem nawilżający

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Facefinity ma właśnie dość ciemne kolory, ciężko jest coś dobrać do jasnej karnacji
ja to nie wiem sama czego z tymi zelami chce taka jest prawda ze zeby mi kosmetyk podpasował już całkiem to musi łądnie pachnieć i wygladać o wtedy jak by mi krzywdy nie robił to byłabym zadowolona ja łaże po tym rosie zdecydować sie nie moge na zaden zel
Stary 2013-05-28, 20:56   #1362
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Kurczę, aż się wystraszyłam, że mam amnezję„ Gdzie jest moje czysta baniek?!” I kosmetyki? Pinats!
Ja mam BabyDream 'krem do twarzy i ciała', na przykład Niebieska tuba.
W pierwszej chwili pomyślałam, że nie tylko ja jestem taka szalona
Cytat:
po ile teraz wychodzi w Naturze?

W ogóle miałam Wam się dziewczyny pożalić:
oglądałam dzisiaj szminki by Kate Moss i wybrałam odcień, którego oczywiście nie było (był sam tester). Generalnie sporo było tych szminek w różnych odcieniach, więc poprosiłam pracownicę R. czy mogłaby poszukać wybranego przeze mnie odcienia w szufladzie. Otworzyła ją i w ogóle nie było w niej szminek, zero! Powiedziała, że widocznie już ich nie ma i jest wystawione tylko to co mają. No ok, ale jak to możliwe że nie mieli w szufladach żadnych szminek z Rimmela ?! Podejrzewam, że pani poprostu była "świeżaczkiem" i nie bardzo orientowała się w asortymencie sklepu, ale czy to był problem zapytać się koleżanki? Kurcze, kupiłabym ją ale tak się zniechęciłam dzisiejsza sytuacją
Nie pamiętam dokładnie, ale chyba 10,99
Nie lubię nie kompetentnej obsługi a w szczególności takiej, która nawet nie wykazuje chęci
Cytat:
haha, no tak, nie wiem co mi się z tym cytowaniem zrobiło ooj tam, nic się takiego nie stało, jedną wzbogaciłam o pieniądze, a drugą o kosmetyki, więc nie jest źle

ja też się boję i też trafiłam wcześniej na te cienie. myślisz, że na pierwszy raz lepiej będzie zainwestować w żel Wibo czy w te cienie?
ale wiecie co powiem, to jest straszne, bo im więcej czytam recenzji tu czy na blogach, tym mam większe dylematy łatwiej by było nic nie czytać, wtedy po prostu kupowałabym to, co wpadłoby mi w oko i tyle, a tak to że już o nakręcaniu siebie nawzajem na dane produkty nawet nie wspomnę

Jestem zadowolona z tego seta muszę jedynie dokupić sobie jakiś specyfik utrwalający do brwi albo bezbarwny żel
Cytat:
13,79 zapłaciłam

i zapomniałam jeszcze ze kupiłam bronzer ten zelowy z rimmela jest on u was w odcieniach innych niz light matte i medium shimmer? bo ja chciałam medium matte i pani powiedziała ze nigdy u nich takiego nie było
Jak będę następnym razem w rossku ( gdzieś w połowie czerwca) to muszę sobie kupić ten bronzer

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 20:57   #1363
fejs
Wtajemniczenie

Dziękuję. Jeszcze ciocia mi z Ameryki właśnie nawiozła kosmetyków...

hmm...wszystko zależy co dla kogo jest bordo-bo dla mnie np.szminka Asia jest wpadająca w bordo:
http://2.bp.blogspot.com/-L1FUojZV4X...ogspot.com.jpg
niektórzy na ciemną winną czerwiń mówią bordo

Szminka Asia 077 to mój ulubiony kolor Rimmela. Mam jeszcze Drop od Sherry - też fajna, tylko mocniejsza.

Wymieniam się książkami, filmami i drobnymi przedmiotami bezgotówkowo.

fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 20:58   #1364
klapouszek29
Wtajemniczenie

Tonik Herbal Garden 5,39. pachnie pięknie

Edytowane przez klapouszek29
Czas edycji: 2013-05-28 o 20:59
Stary 2013-05-28, 21:00   #1365
InfallibleLifestyle
Raczkowanie

Cytat:

ja to nie wiem sama czego z tymi zelami chce taka jest prawda ze zeby mi kosmetyk podpasował już całkiem to musi łądnie pachnieć i wygladać o wtedy jak by mi krzywdy nie robił to byłabym zadowolona ja łaże po tym rosie zdecydować sie nie moge na zaden zel
Mnie się chyba udało znaleźć (prawie) ideały właśnie wśród garnierów

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Dziękuję
Stary 2013-05-28, 21:01   #1366
ania10zg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
u Porzeczki

Mam cerę mieszaną i jestem z niego zadowolona Dobrze kryje (na tym zależy mi najbardziej) i długo się trzyma a jeśli nałożę na niego puder matujący to mam prawie swój ideał Używam go od pół roku i nie uczulił mnie oraz nie zapchał świetnie nadaje się na krem "zimowy" z pharmaceris
Poszukaj sobie balei na stanowiskach z niemieckimi kosmetykami

Zastanawiałam się na 123Perfect ale w ostateczności zrezygnowałam z niego
A te produkty Balea sa dostępne w Polsce? Czy w niemieckich Rossach?
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 21:02   #1367
Rotkohl
Zakorzenienie

poleci któraś jakiś krem złuszczajacy z rosska?
i ponawiam pytanie o bronzer rimmela czy widział ktoś w kolorze medium matte?

Cytat:

herbata pyszna już piłam dzisiaj i jutro zapas dokupie
Stary 2013-05-28, 21:04   #1368
iamxshi
Zadomowienie

Cytat:

ja to nie wiem sama czego z tymi zelami chce taka jest prawda ze zeby mi kosmetyk podpasował już całkiem to musi łądnie pachnieć i wygladać o wtedy jak by mi krzywdy nie robił to byłabym zadowolona ja łaże po tym rosie zdecydować sie nie moge na zaden zel;)
Miałam właśnie to samo a że na czechowie nie było dermokosmetyków to już ze złości (bo przecież nie mogę wyjść z pustymi rękami ) wzięłam ten garnierowy. Aż idę umyć nim twarz zobaczyć jak to z nim A jutro pewnie polecę po Ava czy jakiś inny
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 21:09   #1369
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
W pierwszej chwili pomyślałam, że nie tylko ja jestem taka szalona

Nie pamiętam dokładnie, ale chyba 10,99
Nie lubię nie kompetentnej obsługi a w szczególności takiej, która nawet nie wykazuje chęci

Jestem zadowolona z tego seta muszę jedynie dokupić sobie jakiś specyfik utrwalający do brwi albo bezbarwny żel

Jak będę następnym razem w rossku ( gdzieś w połowie czerwca) to muszę sobie kupić ten bronzer
ja sie dzisiaj musiałam powstrzymać zeby nie kupic obu wersji, ale w sumie ten shimmer to tak mi do konca na dzień nie pasuje a na plaże sie nim smarować nie bede light mate mi idealnie plamy po efektimie zamalował(stweirdziłam ze skoro jest biała to nic nie brazuje i rozsmarowałam sobie byle jak na nogach a teraz mam w paski nogi)

Cytat:
Mnie się chyba udało znaleźć (prawie) ideały właśnie wśród garnierów

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Dziękuję
nie kus

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość

balea jest w niemieckim DM

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez iamxshi Pokaż wiadomość
Miałam właśnie to samo a że na czechowie nie było dermokosmetyków to już ze złości (bo przecież nie mogę wyjść z pustymi rękami ) wzięłam ten garnierowy. Aż idę umyć nim twarz zobaczyć jak to z nim A jutro pewnie polecę po Ava czy jakiś inny
u mnie na Placu bychawskim jest wszystko dzisiaj sie wybrałam na zana(na bychawskim też byłam) bo u mnie bazy z daxa pod cienie nie ma i tan istny pogrom, u mnie kulturka pełne półki mało klientów a tam sie dopchac nigdzie nie da myslałam ze mnie stratują ale róznica asortymentu troche jest, bo tyle maseczek co na zana jest to nigdzie nie widziałam tzn tyle rodzai bo są i eveline i soraya i lirene i dermika i no wogóle chyba cała regał od groy do dołu jest na maseczki.
Stary 2013-05-28, 21:09   #1370
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Pytanie z innej beczki

Nigdy nie używałam balsamu brązującego. Kupiłam Lirene Arabica pod wpływem opinii na KWC. Powiedzcie mi, nakładacie takie balsamy tylko na nogi czy na całe ciało? A co z dłońmi i szyją? Zielona jestem

Cytat:
Poszukaj sobie moich postów z fotkami zakupowymi

To ja tyle wydałam a nie Hadilan
O matko, to Ty

Cytat:
wiesz co,ja jak poszłam w pierwszy dzień promocji to pytałam panią czy kremy dla mężczyzn też podchodzą pod promocję,a ona na to:"wszystko co na tej półce jest -40%" i były tam męskie ktemy,balsamy po goleniu,ale czy jest rabat przy kasie,nie sprawdzałam bo nic nie brałam z męskich...więc pasowałoby się dopytać na miejscu
O, dzięki. I tak będę w R. to zapytam.
Cytat:

Nieźle

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 21:11   #1371
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
rozumie, ale w tej szufladzie nie było totalnie żadnych szminek Rimmel. Nie tylko tych by Kate. To możliwe żeby wymiotło wszystkie odcienie wszystkich szminek?
pewnie nie...no ale może resztki już z szuflady wyjęły na półkę... no ale może masz rację,może się sprzedawcy nie chciało sprawdzić

Cytat:
Tonik Herbal Garden 5,39. pachnie pięknie
tak,jak świeża trawa wzięłam też żel do mycia twarzy z tej serii z nadzieją że będzie pachniał tak samo jak tonik ale nie...myję się nim od wczoraj i pachnie ładnie,ale nie skoszoną trawą tylko tak słodko bardziej,jak tw różowe kwiaty z koniczyny
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 21:14   #1372
ania10zg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Mam cinnamon - kupiłam kiedyś w PEPCO. Piękny kolor, choć wg mnie róż nie jest zbyt trwaly, ale kolor... Cudeńko.
Ja też mam cinnamon i bardzo go lubię. te drobinki wcale nie są złe, wole bez drobinek, ale w tym produkcie są spoko. Dawałam recenzję na KWC, a w Pepco byly kiedys za 5zł i ja kupiłam jasny róż 006 Filtratious, ale go jeszcze nie używalam
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 21:15   #1373
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Wink Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
a nie kupiłaś w końcu tej maseczki rozgrzewającej Garnier? zainteresowałaś mnie nią
tak poza tym to widzę, że Twoja ogólna liczba kupionych przedmiotów też jest całkiem niezła, pewnie też niemało wydałaś ale czy pobiłaś Tygryska?
chyba nikt mnie nie pobije
Cytat:
Dziękuję Kochana
Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość

Dziękuję. Jeszcze ciocia mi z Ameryki właśnie nawiozła kosmetyków...
Szkoda, że nie mam takiej cioci pochwalisz się
Cytat:
Ogólnie produkty z Balei dostępne są w drogeriach DM (Niemcy, Czechy i chyba jeszcze gdzieś). W Polsce możesz je kupić na stanowiskach i w sklepach z niemieckimi kosmetykami(chemią), na allegro oraz w sklepach internetowych Zawsze jeszcze możesz poprosić kogoś z rodziny i znajomych o kupienie tych produktów

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 21:16   #1374
Koko Szanelll
Rozeznanie

OMG, czytając Wasze posty narobiłyście mi smaka na kolejne 'niezbędne' rzeczy , spokojnie dobiję do 300 zł z moim rosskowym szaleństwem
Planuję jeszcze zakupić:
peeling morelowy Soraya
- kapsułki nawilżające Rival de Loop
- ampułka Rival de Loop mineral
Soraya, Świat Natury, Regenerujący olejek do twarzy `5 drogocennych olejów`
ziaja krem z olejkiem arganowym
rimmel 14, 070 airy fairy?- zobaczę

I jeszcze po drodze odwiedzę szafę Bella w Hebe
Koko Szanelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 21:17   #1375
klapouszek29
Wtajemniczenie

Cytat:
pewnie nie...no ale może resztki już z szuflady wyjęły na półkę... no ale może masz rację,może się sprzedawcy nie chciało sprawdzić

tak,jak świeża trawa wzięłam też żel do mycia twarzy z tej serii z nadzieją że będzie pachniał tak samo jak tonik ale nie...myję się nim od wczoraj i pachnie ładnie,ale nie skoszoną trawą tylko tak słodko bardziej,jak tw różowe kwiaty z koniczyny
Zgadzam się, żel do twarzy pachnie troszkę inaczej, aczkolwiek nie jest źle

Nie mogę czytać tego wątku..
Znowu przez Was mam zachciewajki...

-zel Garniera
-olejek Soraya
-korektor Wibo jeżeli gdzies znajde, dziś nie było w 4 rosskach
Stary 2013-05-28, 21:19   #1376
iamxshi
Zadomowienie

Cytat:
u mnie na Placu bychawskim jest wszystko dzisiaj sie wybrałam na zana(na bychawskim też byłam) bo u mnie bazy z daxa pod cienie nie ma i tan istny pogrom, u mnie kulturka pełne półki mało klientów a tam sie dopchac nigdzie nie da myslałam ze mnie stratują ale róznica asortymentu troche jest, bo tyle maseczek co na zana jest to nigdzie nie widziałam tzn tyle rodzai bo są i eveline i soraya i lirene i dermika i no wogóle chyba cała regał od groy do dołu jest na maseczki.
Ja byłam w niedziele na Mełgiewskiej, zawsze tam chodziłam i nigdy nie było ze mną innych osób na sklepie, a teraz o boże z tysiąc ludzi na bychawski mam za daleko. Wiesz może jak z tymi na krakowskim w okolicach maka? Czy tam dermokosmetyki dostanę?

Umyłam się Garnierem wolałabym chyba go bardziej zjeść niż go używać, tak ładnie pachnie chemicznymi owockami
iamxshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 21:20   #1377
zaczarowana
Zadomowienie

Witam się

Cytat:
Napisane przez iamxshi Pokaż wiadomość
Kupiłam ten żel i nie wiem czy dobrze zrobiłam Jest sens szukać jakiegoś fajnego innego żelu do twarzy? Nie chce miec ściągniętej skóry, przesuszonej etc.
Ja kupiłam żel Clean & Clear, Głęboko oczyszczająca pianka do mycia twarzy, użyłam kilka razy i nie mam po nim uczucia ściągnięcia. Mogę go polecić. Czytałam tu, że dziewczyny polecają też z Lirene żel ten w różowym opakowaniu. Już go miałam w koszyku, ale zrezygnowałam

Cytat:
W ogóle miałam Wam się dziewczyny pożalić:
oglądałam dzisiaj szminki by Kate Moss i wybrałam odcień, którego oczywiście nie było (był sam tester). Generalnie sporo było tych szminek w różnych odcieniach, więc poprosiłam pracownicę R. czy mogłaby poszukać wybranego przeze mnie odcienia w szufladzie. Otworzyła ją i w ogóle nie było w niej szminek, zero! Powiedziała, że widocznie już ich nie ma i jest wystawione tylko to co mają. No ok, ale jak to możliwe że nie mieli w szufladach żadnych szminek z Rimmela ?! Podejrzewam, że pani poprostu była "świeżaczkiem" i nie bardzo orientowała się w asortymencie sklepu, ale czy to był problem zapytać się koleżanki? Kurcze, kupiłabym ją ale tak się zniechęciłam dzisiejsza sytuacją
Troszkę szacunku dla osób tam pracujących
Nie bardzo rozumiem dlaczego jesteś taka zdumiona, że już nie było tych szminek. Widząc po postach na forum to chodliwy produkt. Co druga Wizażanka kupiła pomadkę Rimmela.
Wydaje mi się, ze pracownica wcale nie miała obowiązku zaglądać w szufladę i szukać dla Ciebie tych szminek. Domyślam się, że pracownica nie jest ślepa, skoro szufladę otworzyła i nie znalazła, to znaczy, że szminek nie było. Szuflady nie są jakieś bardzo głębokie, więc skoro powiedziała że nie ma, to NIE MA. Obudziłaś się z ręką w nocniku przedostatniego dnia i jeszcze masz bulwersa. Naprawdę nie rozumiem...
zaczarowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 21:22   #1378
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam cinnamon i bardzo go lubię. te drobinki wcale nie są złe, wole bez drobinek, ale w tym produkcie są spoko. Dawałam recenzję na KWC, a w Pepco byly kiedys za 5zł i ja kupiłam jasny róż 006 Filtratious, ale go jeszcze nie używalam
właśnie ja kupuje na all rzeczy i patrze ze jest ten róz za 2,80 i mnie kusicie

Cytat:
chyba nikt mnie nie pobije

Dziękuję Kochana

Szkoda, że nie mam takiej cioci pochwalisz się

Ogólnie produkty z Balei dostępne są w drogeriach DM (Niemcy, Czechy i chyba jeszcze gdzieś). W Polsce możesz je kupić na stanowiskach i w sklepach z niemieckimi kosmetykami(chemią), na allegro oraz w sklepach internetowych Zawsze jeszcze możesz poprosić kogoś z rodziny i znajomych o kupienie tych produktów
jeszcze ide jutro wiec wiesz zawsze moge przypadkiem ciebie dogonic ale zeby nie było nie mam zamiaru, ale w sobote też mówiłam ze to ostatnie zakupy xD

Cytat:
Zgadzam się, żel do twarzy pachnie troszkę inaczej, aczkolwiek nie jest źle

Nie mogę czytać tego wątku..
Znowu przez Was mam zachciewajki...

-zel Garniera
-olejek Soraya
-korektor Wibo jeżeli gdzies znajde, dziś nie było w 4 rosskach
Stary 2013-05-28, 21:22   #1379
Kisame
Zakorzenienie

ooo, to może kupię żel z Herbal Garden ...

Jeśli coś kochasz, puść to wolno
-jeśli wróci, jest Twoje,
-jeśli nie, nigdy Twoim nie było.
Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Kisame jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-28, 21:24   #1380
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Facefinity wydaje się bardzo ciemny w buteleczce a na twarzy robi się zadziwiająco jasny. Ja podebrałam mamie z musu kapkę nr 80 brown i się zdziwiłam że on bardzo jasny jest na twarzy - choć ja do bladziochów nie należę. Oczywiście mam już buteleczkę w zapasie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości