Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013. 1 1,96%
Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają. 22 43,14%
Mamusi kochany maluszku, zostań jeszcze w moim brzuszku. 5 9,80%
Tamta leży, inna biega, do porodu czas ucieka. 2 3,92%
Chociaż czas ucieka, niech maluszek do terminu grzecznie w brzuszku czeka. 5 9,80%
Okrąglutkie mamy brzuszki, lecz to nie czas na maluszki! 16 31,37%
Głosujący: 51. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-29, 07:14   #571
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 201

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Mnie wyszlo 85 cm
Moze zle sie zmierzylam - na wysokosci pępka sprawdzalam...czyli ok + 20/25 cm od wymiaru wyjsciowego.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Snow ale Ty masz figurkę barbinki gdzież mi do niej Ja przed ciążą miałam 77cm w pasie wiec teraz już tylko poszerzam objętość

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Pamiętacie wózek, który kupiłam?
No to go nie kupiłam

Babka właśnie mi napisała, że wózek skradziono. Nie ma. Nie będzie.
Ja się pytam... to nadal nie jest pech?
Akurat teraz jej ukradli jak sprzedała??Coś ciężko mi w to uwierzyć
Myślę tak jak kilka dziewczyn,że babce po prostu ktoś więcej zaoferował

Cytat:
(...)
Wpadam w paranoję. Ogólnie nie wierzę w żadne przepowiednie i znaki, ale może ja nie powinnam tej wyprawki kompletować?
Cóż to za dyrdymały wypisujesz ??

makrela dobrze,że jesteś

agusiamaskota śliczna sukienka W ogóle piękna z Was para

inwersja my niedawno kupiliśmy pralkę.Mamy sporą łazienkę więc wybraliśmy klasyczną ze szklanym okienkiem-wymiarami w sumie niewiele większa od ładowanej od góry.Przy wyborze ładowanej od góry tylko jedna jedyna rzecz by mnie interesowała a mianowicie czy ta nakładka na proszki/płyny jest rozkręcalna-chyba natalka84 taką Ci polecała i ja się podpinam.I choćby miała być droższa o 200-300zł od tej z nierozkręcalną górą to byśmy ją wzięli.Z doświadczenia wiem ile w tej nakładce gromadzi się syfu Nasza stara pralka(ładowana od góry) po 10ciu latach użytkowania początkiem maja poszła do utylizacji i tylko ja wiem ile się jej naszorowałam przeróżnymi szczotkami do butelek o różnej grubości
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 07:14   #572
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Dzień dobry wszystkim

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Nasze zwykłe obrączki.
Bardzo ładne

Cytat:
Pamiętacie wózek, który kupiłam?
No to go nie kupiłam

Babka właśnie mi napisała, że wózek skradziono. Nie ma. Nie będzie.
Ja się pytam... to nadal nie jest pech?
Ewidentne oszustwo

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Matal rozumiem irytacje, jest jak najbardziej na miejscu, ale przypominam, że Twój tż znalazł pracę, sprzedaliście samochód, długi spłacone, Elenka ok, od 2 dni brzuch nie boli.... zdaje się, że zostało ustalone, że pech się od Was odwrócił. A to znaczy, że tak miało być, w sensie jakiś lepszejszy wózek na Ciebie czeka

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Obiecałam Wam zdjęcia ze ślubu także wrzucam coś co dostałam dotychczas
Ślicznie

Cytat:
Napisane przez Makrela w kapeluszu Pokaż wiadomość
Ratunku, jestem w mamusiach zagubionych (czy zaginionych. nie wiem. mój zbudyniały mózg zapomniał)
ale to moja wina, m-c sie nie udzielałam, 3 tygodnie byłam w Polsce (ciepłej, słonecznej, cudownej, pachnącej bzem..) a teraz z powrotem UK ... :-/
Jak Was czytam, to się załamuję, bo wyobraźce sobie, ze nie mam jeszcze NIC kupione dla naszej małej... a za 3m-ce moze juz byc z nami...
ale to wynika z tego, ze na razie uwage mi zaprząta moje zdrówko i poradzenie sobie ze wszystkim (mam chorobe jelit która sie przez ciążę uaktywniła i muszę brac sterydy, jest trochę lepiej, ale i tak sie martwię, ze małą podtruwam. no ale cóz. staram sie dbac o siebie pod kazdym innym względem i może bedzie ok, poki co z USG wszystko wychodzi w porządku)
pozdrawiam wszystkie mamuśkki!

Ja mam dziś na 17 wizytę u lekarza, bardzo nie chciałabym dostać skierowania do szpitala więc trzymajcie kciuki.
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 07:19   #573
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Nena - u mnie nic takiego sie nie pojawilo.

Katarzyna - trzymam kciuki.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-05-29, 07:20   #574
ja-ika
Zakorzenienie

Dot.: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Jadę zaraz na wizyty do endokrynologa i do gina. W poniedziałek robiłam badania z krwi i obciążenie glukozą. Wczoraj na profilu pojawił się komentarz gina, że wyniki poza granicami normy i mam umówić wizytę do 5 dni. Ciekawe o które wyniki chodzi
Stary 2013-05-29, 07:24   #575
Diorisha
Zakorzenienie

Katarzyna kciuki się trzymają

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Jadę zaraz na wizyty do endokrynologa i do gina. W poniedziałek robiłam badania z krwi i obciążenie glukozą. Wczoraj na profilu pojawił się komentarz gina, że wyniki poza granicami normy i mam umówić wizytę do 5 dni. Ciekawe o które wyniki chodzi
No ciekawe.Daj znać jak będziesz wiedziała.
Stary 2013-05-29, 07:27   #576
ewacia85
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Matal trzeba cię porządnie kopnąć w dooopke żeby odpędzić złe myśli o pechu itp. Co do wózka to pewnie ściema byle tylko kase ci oddali.
Agusiamaskota pięknie wyglądaliście
Wybaczcie ale nie pamiętam co reszcie chciałam odpisać
Miałam wczoraj ambitny plan popisać z wami wieczorem ale Adi wołał mnie do łóżka jak już przyszłam to mi mówi wyłącz tv ...a jak wyłączyłam to zasnęłam z nim tak ok 22.Wstałam po ok 7:#) i czuje się jak zbity pies bo za długo spałam A tyle pracy dziś na mnie czeka bo jutro mam mieć gości z Krakowa i Tarnowa i musze jechac na zakupy , upiec placki i jeszce dom posprzątać...
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 07:28   #577
Diorisha
Zakorzenienie

Kurcze sama mam na następną wizytę zrobić test obciążenia glukozą i zaczynam się bać,że będzie ponad normę
Stary 2013-05-29, 07:29   #578
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
hej wszystko będzie ok witamy znów.

to już wolę fantyczne połowy ryb mojego tż ostatnio jakiś dorsz dostał więcej komplementów niż ja za cały rok... No tylko, że potem go...

suuuper, uwielbiam asymetryczne suknie pięknie. A TŻ rzeczywiście młodo wygląda tzn Ty też

wczoraj Was nadrobiłam ale nie dałam rady już odpisywać... dałyście czadu
Byłam u koleżanki, która rodziła w pażdzierniku, cuuudna dzidzia, za rok takie będziemy mieć
Nie wiem czy w PL jest taka możliwość ale ona rodziłam na siedząco. Mówi, że porównując do pierwszego porodu na leżąco to sto razy lepiej Siedziała na takim specjalnym krzesełku a TŻ za nią i trzymał ją pod pachy. Jedną ręką trzymała się poręczy łóżka a drugą nogawki TŻ biedny był w szoku jakiego kobieta dostaje przypływu sił
I dostałam trochę ubranków faaajnie było

z innej beczki: zdarzyło się którejś mieć żóltą wydzielinę? nie swędzi, nie piecze, nie pachnie, ale ten kolor...
Tak, pozycja kuczna jest lepsza bo wiadomo-dziecko Ci idzie bezpośrednio w dół, a jak leżysz to jednak większe zawijasy. Alem to pięknie przetłumaczyła

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim

Bardzo ładne

Ewidentne oszustwo

Ślicznie

Ja mam dziś na 17 wizytę u lekarza, bardzo nie chciałabym dostać skierowania do szpitala więc trzymajcie kciuki.
Ale czemu miałabyś dostać skierowanie do szpitala?

Ja-ika kciukam

Przespałam się od 7-8, mój mąż kupił mi bułeczki,więc jem śniadanko i trochę lepiej.Masakra...Ale widzę,że nie tylko ja mam taki poranek

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 07:31   #579
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
super

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
ja mam malusieńko miejsca dlatego duża nie wchodzi w gre. musi byc wkladana od góry i nie wieksza niz standardowa czyli 60x40
myśle że to pozycjonowanie będna niejest az tak ważne, ten będen chodzi lekko można go przekrecic ruchem jakby 2-3 razy poglaskac kota nie polecam firmy indesit!

Cytat:
helo Ty masz medicover prawda?? jak się zalogujesz w necie to widać te wyniki i normy, te odstające odrazu są zaznaczone na czerwono
Stary 2013-05-29, 07:35   #580
Sylwia cypr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość

jutro rano odbieram wyniki badań, a popołudniu wizyta u gina... niech to moje dziecko w końcu się ujawni
już 22 tydzień a ja dalej nie wiem czy chłopak czy dziewczyna

Cytat:
slicznieeee

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim

Cytat:
ojjjjj mam nadzieje, ze to nic powaznego

No i oczywiscie trzymam za pozostale dziewczyny i ich wizyty:
mariiasia (8:20),
papalinka83 - USG 3D (16:45),
LaLoca (18:40)

Ciekawe co z Policznaka i Samba

he he i oczywiscie dzien dobry wszystkim
Sylwia cypr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 07:36   #581
kaska87
Zakorzenienie

cześć
Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
Mikołaj albo Bartuś

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Ejo, a Policzanka się nie odezwała widzę po tym jak poszła na IP, ciekawe co to się okazało, mam nadzieję, że wszystko dobrze...
Samba, ty też się odezwij, też byłaś dziś w szpitalu!!!
mam nadzieję, że z nimi ok
Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Dołączam do grona obudzonych przez czynniki zewnętrzne i zdezorientowanych
Cytat:
Ja też już nie śpię... Obudził mnie ostry ból brzucha i pół godziny przesiedziałam w toalecie męcząc się z biegunką :/
ja też, spaliśmy a tutaj nagle łup! coś w szybę, mąż wyjżał przez okno a na dole dole leży młody szpak mąż go zakopał biedny

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-29, 07:41   #582
karolson
Zakorzenienie

pytanko czy wynik

P.ciała przeciw toxoplazmozie IgG - 464,9 IU/m, to nie za dużo, wyczytałam że już przechodziłam ta chorobe? igm - ujemny.
Stary 2013-05-29, 07:45   #583
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
helo Ty masz medicover prawda?? jak się zalogujesz w necie to widać te wyniki i normy, te odstające odrazu są zaznaczone na czerwono
Tak, mam na czerono 3 albo 4 wartości, a glukoza po 2 godzinnym obciążeniu nie ma norm podanych, także nie wiem o co chodzi
No nic jadę. Dam znać po wizycie pa
Stary 2013-05-29, 07:47   #584
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:

Katarzyna i za Ciebie

Cytat:
Napisane przez Sylwia cypr Pokaż wiadomość
No i oczywiscie trzymam za pozostale dziewczyny i ich wizyty:
mariiasia (8:20),
papalinka83 - USG 3D (16:45),
LaLoca (18:40)

Ciekawe co z Policznaka i Samba
Dołączam się

Też się zastanawiam.

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
pytanko czy wynik

P.ciała przeciw toxoplazmozie IgG - 464,9 IU/m, to nie za dużo, wyczytałam że już przechodziłam ta chorobe? igm - ujemny.
Nie umiem Ci powiedzieć czy to dużo czy mało. Ponoć mogą się te igg podnosić w ciąży. Ja miałam przy cytomegalii najpierw igg 191 a później spadło do 46. Robiłam też dla wszystkiego awidność i wyszła wysoka (co oznacza, że zachorowanie było dawno).

Miłego dnia
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 07:58   #585
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Jak ślicznie! Piękna suknia (uwielbiam zwiewne muśliny, też miałam muślinową) i piękni Wy - szczególnie jak patrzycie oczkami w jednym kierunku

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Ja mialam okropna noc obudzil mnie okropny bol brzucha, nie bylam nawet w stanie wstac. Odpuscilo po ok 10 min, wzielam no-spe, zeby calkiem wyciszyc. Dla odmiany zaczal bolec prawy bok, ale jakos po 30 min zasnelam. Teraz czuje lekkie pobolewanie na dole, wzielam moje leki i leze. A mialam dzis jechac do rodzicow i isc z mama na zakupy dla malucha...raczej odpuszcze na rzecz lezenia-zwlaszcza, ze to w innym miescie
Lepiej odpuść, odpocznij - na zakupy jest jeszcze czas.

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 08:00   #586
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
pięknie

Stary 2013-05-29, 08:20   #587
katarzyna2811
Wtajemniczenie

29 maj: mariiasia (8:20), ja-ika (9:20), papalinka83 - USG 3D (16:45), LaLoca (18:40)
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 08:22   #588
nena_milka
Wtajemniczenie

Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz. VIII

Koleżanka mi poleciła tą pozytywkę, podobno dzieciak uwielbia, mi też się podoba, przyjemna rzecz http://allegro.pl/listing/listing.ph...e+konik+morski
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 08:23   #589
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Maluszki w brzuszkach fikają, mamy wyprawki wybierają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Koleżanka mi poleciła tą pozytywkę, podobno dzieciak uwielbia, mi też się podoba, przyjemna rzecz http://allegro.pl/listing/listing.ph...e+konik+morski
ja pisałam o tym koniku jakiś czas temu

czekam na śniadanko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-29, 08:30   #590
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też ją polecam
Córka w nocy jak się budzi i idzie do nas to zawsze pod pachą niesie konika (ma prawie 4 lata).
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 08:33   #591
pszczoua
Zakorzenienie

Witam się w nowym wątku. Zaległości troszkę miałam, rozchorowałam się i sił nie było żeby nadrabiać... Co do obwodów brzuszka to mam 80 cm na wysokości pępka
Agusia ślicznie wyglądaliście
Stary 2013-05-29, 08:33   #592
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość

misia z tym sokiem mnie rozwalilas dobrze mu tak
uwielbiam rastamanow
super w hiszpanii zwroty zaleza od dlugosci pracy? liczby godzin/ ja czekam na zwrot z holandii i sie doczekac nie moge
a obraczki ladne juz sie nie moge doczekac waszych zdjec ze slubu!
Hmm, nie wiem od czego zależy zwrot, moja mama dostała po 300 euro za dwa lata, tzn rozliczała sie za 2012 i 2011, ale jeszcze doszło, że płaciła za mieszkanie. TZ sam, nie płacił za mieszkanie i dostał 500, a ja przepracowałam w sumie 9 miesięcy i dostałam 240.
Cytat:
hej wszystko będzie ok witamy znów.

to już wolę fantyczne połowy ryb mojego tż ostatnio jakiś dorsz dostał więcej komplementów niż ja za cały rok... No tylko, że potem go...

suuuper, uwielbiam asymetryczne suknie pięknie. A TŻ rzeczywiście młodo wygląda tzn Ty też

wczoraj Was nadrobiłam ale nie dałam rady już odpisywać... dałyście czadu
Byłam u koleżanki, która rodziła w pażdzierniku, cuuudna dzidzia, za rok takie będziemy mieć
Nie wiem czy w PL jest taka możliwość ale ona rodziłam na siedząco. Mówi, że porównując do pierwszego porodu na leżąco to sto razy lepiej Siedziała na takim specjalnym krzesełku a TŻ za nią i trzymał ją pod pachy. Jedną ręką trzymała się poręczy łóżka a drugą nogawki TŻ biedny był w szoku jakiego kobieta dostaje przypływu sił
I dostałam trochę ubranków faaajnie było

z innej beczki: zdarzyło się którejś mieć żóltą wydzielinę? nie swędzi, nie piecze, nie pachnie, ale ten kolor...
Co do pozycji, to pozycje wertykalne czyli naturalne. W polsce też możesz sobie zażyczyć.

A co do wydzieliny, zupełnie normalne to jest.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 08:38   #593
butterfly20
Zakorzenienie

Pisałam ostatnio o tym koniku i nie wiem jaki kolor wziąć.Bo wolałabym seledynowy, ale z drugiej strony córka w przyszłości może płakać,że to nie róziowy

Przez Kaśkę zachciało mi się krupniku, nigdy jeszcze nie gotowałam.Jak miałam godzinną drzemkę to śniło mi się,że kupuję produkty na ten krupnik

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2013-05-29 o 08:39

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-29, 08:42   #594
marysia_258
Zadomowienie

Witam z rana
Wreszcie piękna pogoda się zrobiła

Dziewczyny ale miałyście pobudki
Współczuje

Spadam zaraz na targ po świeżutkie warzywka, później trzeba obiadek gotować i chałupkę ogarnąć bo TŻ wraca

Lece na śniadanko. Młody się dopomina

A i pies mój zwiał do starego domu. Dobrze, że nic mu się nie stało. Muszę po dziada jechać...

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 08:43   #595
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Pisałam ostatnio o tym koniku i nie wiem jaki kolor wziąć.Bo wolałabym seledynowy, ale z drugiej strony córka w przyszłości może płakać,że to nie róziowy

Przez Kaśkę zachciało mi się krupniku, nigdy jeszcze nie gotowałam.Jak miałam godzinną drzemkę to śniło mi się,że kupuję produkty na ten krupnik
Ja ostatnio powiedziałam TŻ, że musimy małemu jakieś zabawki kupić, na co on do mnie, ale po co, przecież na początku nie będzie się bawił. A ja "no ale coś go musi zabawić", a TŻ " ja go będę zabawiał" Masakra.

Idę się ogarniać.

A ja mam ochotę na barszcz ukraiński.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 08:46   #596
kindo7
Raczkowanie

Jeju, nadrobić Was od wczorajszego popoludnia, to nielada zadanie

WItam w nowym słonecznym dniu i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

A ja już jutro będę w końcu z moim TŻ!!!! Tak się cieszę, bo miesiąc bez niego nie był łatwy!

Miłego dnia!
kindo7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 08:49   #597
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio powiedziałam TŻ, że musimy małemu jakieś zabawki kupić, na co on do mnie, ale po co, przecież na początku nie będzie się bawił. A ja "no ale coś go musi zabawić", a TŻ " ja go będę zabawiał" Masakra.

Idę się ogarniać.

A ja mam ochotę na barszcz ukraiński.
Na początek to ja chcę kupić tylko matę, karuzelkę, bujaczek i huśtawkę dostanę. No i jakaś przytulanka jak najbardziej, a te koniki są z pozytywką,także fajna rzecz

Jejuuu nie wiem co mi się dzieje. Lewa pierś mnie kłuje okropnie przy naciskaniu,ale tak strasznie. Prawa wcale
Może to mieć coś wspólnego z tymi całymi laktacyjnymi sprawami?Póki co żadnej siary nie mam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-29, 08:55   #598
karolson
Zakorzenienie

na 5-10-15 dostawa za 1 pln od kwoty 49 pln do 31.05

myśle że już niebawem zaczną się całkowite wyprzedaże

czaje się na wszelkiego rodzaju pajace bo chyba z wygody i braku doświadczenia to bedzie najłatwiej zakładać, tez ta koleżanka od zielonych wód mówiła że sukienki niektóre zalożyła tylko do zdjęcia, bo małej nie było wygodnie w tym leżeć bo się podwijały itd.
Stary 2013-05-29, 09:02   #599
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
to on jest różowy ni fioletowy? bo ja chciałam tego fioletowego

Cytat:

Cytat:
Na początek to ja chcę kupić tylko matę, karuzelkę, bujaczek i huśtawkę dostanę. No i jakaś przytulanka jak najbardziej, a te koniki są z pozytywką,także fajna rzecz
ja tak samo +konik

Stary 2013-05-29, 09:05   #600
ewacia85
Wtajemniczenie

o masakra !!!!!!!!!!Właśnie okaząło się się że będę mieć gośći na obiedzie !!! Biorę się ostro do pracy przygotować obiad na 9 osób dorosłych i 3 dzieci plus placki i sprzątanie i grill i zakupy Czuje że padne wieczorem
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości