|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
ENLEVEE nie smutkaj. Porozmawiaj moze jak sie uspokoisz zapytaj wprost co zmieniło jego zachowanie. Każdy odmiennie reaguje na stres zwiazany z dzidziusiem. Moze wlasnie on tak odreagowuje? Moj TZ ucieka na silownie treningi bieganie tez malo go ostatnio ale nie chce naciskac bo wiem ze tak sobie radzi ze stresem a ja musze sobie poradzic ze soba sama tak czasem jest. Jednak mysle ze rozmowa duzo Ci moze wyjasnic. U mnie tak bylo.
ONA Dzieki za przypomnienie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Wrrrrr.... nadrabiałam nadrabiałam, cała stronę wypisałam i skasowałam
(((IDzia: wszystkie wszystkiego naaaajlepszego, dużo uśmiechu, szybkiego bezproblemowe porodu i zdrowego maleństwa! Skylie: to dalej 3mam kciuki za męża! Jakierka: dziękuje za czereśnie! Oliath: jak noga? Perse: jak ciśnienie? Envl: kuleczko nie przejmuj się, przyszedł przytulił... może on jakost ak nie wie, jak podejść teraz do Ciebie? a osamotnienie rozumiem.. jeszcze trochę i będziesz miała Bezika i na osamotnienie i brak aktywności nie będziesz narzekać. Jak coś zawsze tu jesteśmy, wygadaj się, wypłacz
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
![]() Chyba muszę wyrobić kartę w orsayu.. też chcę bonusa na urodziny |
|
|
|
|
#3124 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Enleeve, a może po prostu z nim pogadaj... Poproś, żeby wyraził swoje zdanie na temat tego, co się dzieje między Wami ostatnio. Ja tak zawsze robię, jak nie widzę reakcji TŻa, zmuszam go do wyrażenia swojej opinii. Oby się w porę obudził i otoczył Was wsparciem.
Elaine, 119/75, potem 107/74. Znośne, ale wolałabym niżej Dzięki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3125 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Idzia STO LAT albo i więcej, spełnienia marzeń i tego wszystkiego, czego sama byś sobie życzyła!!!! Wszystkiego NAJ NAJ NAJ !!!! ![]() ![]() ps ja też kończę w tym roku 27 ale w listopadzie
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
a Idzia: pocieszyłaś mnie, że poród może mniej boleć niż atak nerek..:P
samantha: noo wróciłaś ) dobrze, że juz choróbsko przeszło, ale ładnie Cię trzymałoLemurki: witamy w naszym gronie ))słoneczko wyszło, więc trzeba z praniem nadgonić. Wczoraj urodziła koleżanka z rodzinnego miasteczka.. a termin miała na 8.07, czyli 3 dni po mnie. Ale wszystko okey!
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
en skarbie, przykro mi, że tak nie bardzo jest między Tobą a tż. Widzę, że wczoraj zaczełaś cos z nim rozmawiać. Rozmawiaj, on sie sam nie domysli. Szczera rozmowa jest najważniejsza bo jak bedziesz dusiła w sobie to niestety tylko gorzej bedzie
|
|
|
|
#3128 | ||
|
Zakorzenienie
|
PYTANKO:
BIUSTONOSZ POTRZEBUJĘ dobrze podtrzymujacy, szerokie ramiaczka, miekki/lekko usztywniany, do karmienia, mam brac Alles Mama??? Cytat:
Cytat:
![]() 2. Zamiast beczec pod prysznicem, IDZ DO NIEGO I SIE PRZYTUL, nie czekaj na cud jego oswiecenia 3. Zamiast dusic w sobie od wielu dni, OKAZUJ EMOCJE - jesli juz beczysz, jesli Ci zle, to niech on wie o tym i niech wie dlaczego 4. Zamiast czekac az zagai rozmowe, OPOWIADAJ i zagaduj, a jak odburkuje albo nie uwaza, to w leb Tak serio, to po porodzie moze, choc nie musi, byc ciezej. Kiedy minie pierwsza euforia, zostaniesz Ty z malym, kupki, spacerki, karmienie, sennosc, kilogramy do zrzucenia, chata do ogarniecia, moze nie daj Boze kolki czy inne atrakcje. Zmeczenie. Znuzenie. Pretensje. Jeszcze nie depresja, a juz nie norma. Pamietam, jak maz dzwonil do mnie z pracy zapytac, jak Lala i co slychac, a ja natychmiast w ryk i lament, ze nie mam co mu opowiadac, bo ilez mozna o kupulkach. Ze mam dosc siedzenia w domu, chce do ludzi, do pracy, do swiata (......... durna ja ). Wy jestescie mlodziutkie i takie pelne energii, ja sie teraz uspokoilam i zdziczalam, nie potrzebuje juz ludzi, wyjsc, imprez, wrazen - wiec sadze, ze bedzie mi dobrze w domu z dziewczynkami, posrod tej rutynki - ale do czego zmierzam, En: KOMUNIKACJA. WIARA W SWOJA ATRAKCYJNOSC zarowno cielesna jak i mentalna przede wszystkim. DOTYK - nieistotne czy to seks, buziak, uscisk, glaskanie, masaz, przytulak. I bedzie ok zarowno teraz, jak i PO
|
|
#3129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w późniejszym okresie nasze drogi się jakoś rozeszły bo m.in. wieczorami byłam padnięta i zasypiałam w tym samym czasie co dziecko i mało czasu spędzaliśmy razem...w dodatku był mi bardziej potrzebny żeby zająć się dzieckiem a nie mną... i jakieś pretensje się pojawiły i niesnaski między nami... potem znów wszystko wróciło do normy i potrzebowaliśmy siebie nawzajem... więc naprawdę różnie... ale trzeba sie z tym liczyć ![]() w podobnym temacie napisała powyżej Oliath...
Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-05-29 o 10:04 |
|
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
magdalennne Czy Ty nie masz dziś imienin przypadkiem
: ???A z tym L4 po terminie, to ja sie dziwię, że są tacy co chcą wypisywać, bo to jest niezgodne z prawem. Ale nie zawsze dają ten bon na urodziny. Ja u nich kartę mam ze 4 lata i dostałam drugi raz dopiero.
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-05-29 o 10:04 |
|
|
|
#3131 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Chyba nikt się nie zdziwi mocno jak napiszę, że na zakończenie wczorajszego wspaniałego dnia pokłóciłam się z mężem, spłakałam się okrutnie przez co źle spałam i czuję się teraz do bani ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A pończochy bym zdjęła ![]() Jak pisałam na wstępie czuję się okropnie, głowa mnie boli i jestem niewyspana ![]() Dziś wieczorem mamy gości-znajomi przyjechali z Irlandii na urlop ![]() Ale na chwilę obecną to tak sobie mam ochotę na gości
|
||||
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Pisze z tel wiec nie cytuje. Leze juz w lozku od dawna i nie moge zasnac bo mi lewa zatoka i oko szarpie
![]() Dziekuje Wam ze w ogole mnie pamietalyscie , to bardzo mile Dzoan - ubranka dziewczynkowe sa wszystkie praktycznie rozowe i nie da sie nic dla chlopca wybrac niestety. Tz planuje miec jeszcze corke nie wiem z kim bo ja mam juz dosc ciazy szczerze , to mu oddam te ciuszki Lozeczko takie kupilismy http://mobile.walmart.com/m/phoenix;...54?type=search Te same lozeczko w specjalnym dzieciowym sklepie kosztowalo $80 wiecej wec ciesze sie ze nawet zaoszczedzilam. Idzia - wszystkiego naj najlepszego. Rowniez zycze szybkiego, bezbolesnego i spokojnego porodu Mam pytanie do mamus juz rodzacych : czy to prawda ze porod lozyska jest bolesniejszy od samego porodu dziecka? Tesciowa mnie straszy, ale mysle ze ona chrzani bajki i nie pamieta porodu juz. Ostatni mialam 26 lat temu. Oliath - o kurde to ty juz rodzisz niedlugo. Masakra jak szybko to zlatuje. enlevee- wiem co czujesz. Mam to samo i smieje sie czasem ze nie myslalam ze kupienie pojemnika na zabawki bedzie czyms cool bo wow wyszlam z domu :/ Moj tz tez taki jest. Mnie najbardziej wpienia jak nic nie mowi. Ostatnio mnie nazwal wielorybkiem i uwazal , ze to smieszne bo ja tak sie kulalam po lozku jak wieloryb, a ja w ryk i on byl w szoku. No super komplement nie ma co, a ja juz jak worek ledwo chodze i nie moge patrzec bo wygladam jak pyza. Trymaj sie. Jeszcze bedziemy sexi laski ze oni beda za nami z zazdrosci biegac
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
A Magolina czy Ty masz dziś swoje święto - imieninki?
Zerknęłam na pierwsza stronę i wylookałam wszystkie Magdy Tyle, że Magda to inne imię niż Magdalena. A dziś jest Magdaleny. Przyznawać się ... impreze robimy Czy jest tu jakaś Magdalena jeszcze???
|
|
|
|
#3134 |
|
Zakorzenienie
|
En- bardzo mi przykro
Mnie też taka rozmowa czeka. Nie ma u nas tragedii, ale jest inaczej. Boję się, że tragedia zacznie się po porodzie, dlatego też chcę ogarnąć ten temat i poważnie porozmawiać. Trzyma kochana za ciebie, za was kciuki. On za tobą szaleje, tylko musi wiedzieć, że trzeba to teraz tobie mówić codziennie. Ty też całuj i się przytulaj. Będzie dobrze |
|
|
|
#3135 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ghia- za tż Daj znać jak mu poszło Cytat:
Cytat:
Pamiętaj że mieszkam blisko Twoich rodziców QUOTE=dzoan;41051148]Dziewczyny, które już są mamusiami: czy to nie jest trochę tak, że jak rodzi się maluszek, to kobieta zmienia się..tzn. że nie wymaga już tyle czułości od swojego Tżta, bo wystarcza jej więź z dzieckiem? Nie że Tż staje się zbędny..ale w sensie, że kobieta mniej odczuwa jakieś niedociągnięcia w związku, bo jest bardziej skupiona na rodzicielstwie? Czy to raczej tak nie działa..? Może wręcz przeciwnie?[/QUOTE] Jak dla mnie to po prostu chodzi o permanentne zmęczenie i niedospanie. Przez pierwszy okres moim największym marzeniem nie były przytulanki, romantyczne wieczory czy seks, a po prostu święty spokuj żebym mogła się wyspać
|
|
#3136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu się pokłóciliście?Cytat:
|
||
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
JOAN, pocieszajace jest to, ze po narodzinach dziecka wiekszosc facetow tez sie zmienia, jakby to... mieknie w takim dobrym znaczeniu tego slowa, delikatnieje, uwrazliwia sie...
Moj maz byl zawsze mega twardy, zdystansowany, dla obcych niedostepny, oschly, pierwsze wrazenie - ponury, antypatyczny introwertyk. Zeby sie dokopac do milszej czesci, to zajmowalo duuuuzo czasu i energii A teraz?... nie do poznania facet. Lala rozwalila wszystkie skorupy, flanki i mury obronne, osuszyla fosy, starla w proch straze przyboczne i przerobila czarne zamczysko w przytulny, cieply zakatek dla kucykow, wrozek, serduszek i kwiatkow CZARY A przede wszystkim, nauczyla meza mowic najblizszym - KOCHAM CIĘ...
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
skylie najlepiej pogadaj z ksiegowa z pracy, albo szefem. Bo nawet na logike, skoro mozesz od razu na rok, a potem przekazac dla tż-ta to oznacza ze mozesz isc na 80%.
A i dziewczyny nie wiem jak teraz bedzie, ale wczesniej zeby podzielic sie urlopem z tatusiem trzeba bylo byc w formalnym zwiazku. |
|
|
|
#3139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Nadrabiam
![]() Hurrraa Cytat:
za 32 tydzień i najlepsze życzonka urodzinowo-imieninkowe ode mnie i Kubusia Jakąś imprezkę dziś robisz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
!!Tak-puszczam Radio RMF MAXX Moja mama mi "każe" puszczać brzuszkowi muzykę poważną, czytać bajki itp, ale jak się zapytałam czy mi tak bajki czytała to jakoś cichnie dziwnie ![]() Samantha współczuję alergii. Teraz tak Cię wzięło czy jesteś alergiczką? Ja "ćpie" od 17 lat, mam alergię cały rok, więc znam ten ból A leki bierz na nocOna, aleś Ty biedna
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-05-29 o 10:22 |
|||
|
|
|
#3140 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Neni u mnie jest tak, ze jesli nie przeklada sie imienin, urodzin to goscie przychodza tak sami z siebie. Wiem ile i mniej wiecej o ktorej. A wiem ze i chrzestny do mnie wpadnie, tesciowie ze szwagrem, bratowa z bratankami, a i kolezanek z mezami sie spodziewam.
Taka spokojna impreza bedzie, bez szalenst oczywiscie, bo raz ze ciaza zaawansowana i duzo nie szykowałam, a dwa, że jeszcze żałobę mamy, ale sobie pojemy, posiedzimy, posmiejemy sie Ja jestem jakaś inna chyba, bo uwielbiam spotkania nie tylko z kolezankami ale tez rodzinne, takie cos typu imieniny, komunie, chrzciny, wesela. Zawsze tam gdzie rodzina sie zbiera ja jestem szczesliwa. |
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do enlevee musisz mowic TZ co cie boli. Ja np. jak poszlam na L4 przy Marysi, to sobie odbilam wszystkie towarzyskie wizyty, odbilam zaleglosci ksiazkowe i takie tam. Jakos nie brakowalo mi TZ, choc wtedy duzo wyjezdzal na kilka dni. Jakos lecialo. Staralam sie zapelnic sobie czas na maxa i bylam mega szczesliwa. Wyjdz do znajomych, nawet przejsc sie, nie siedz w domu. A jak TZ bedzie, sama go zagaduj i takie tam. Nie czekaj zawsze na niego i jego krok.
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
zostałam wchłonięta bez reszty w świat "Gry o tron" Sta moje braki w spamowaniu - dzisiaj mam jeszcze trochę roboty i latania, bo moja mama przyjeżdża, więc też mnie zbytnio nie będzie![]() En, kuleczko ![]() Proszę mi nie podkradać smutasów! Pamiętasz, co mi pisałaś, kiedy miałam taki sam parszywy nastrój? Dziewczyny dobrze ci pisza: 1. porozmawiaj z tż - skoro za pierwszym razem nie zrozumiał, że to dla ciebie poważny temat, piłuj do skutku. 2. sama za niedługo dojdziesz do wniosku, że jednak le0piej cieszyć się obecnym momentem (u mnie to ciągle przeplata się z momentami małego ryku ), bo później tak jak piszą dziewczyny, będzie bezik, roboty po pachy i te stany mogą się pogłębiać. Dlatego tak ważne jest, żebyś ustaliła wszystko z tż.Ja ze swoim rozmawiałam - w sumie na efekt chyba i tak będę musiała czekać do porodu Ale usłyszałam np., że wiedziałam z kim się wiążę (bo tż jest muzykiem) i że to ważna część jego życia. Ok, nie zabraniam mu niczego, ale ja też nie przypominam sobie, żeby decydowała się na samotne macierzyństwo. Wczoraj przyszedł i powiedział, że przekazał chłopakom, że we wrześniu będzie musiał wybrać zespół, w którym chce grać - bo inaczej nie da rady (albo raczej ja nie dam). Także chyba jakiś efekt jest...Przynajmniej spróbuj En, głowa do góry i wypoczywaj, wypoczywaj, wypoczywaj - ja wiem, że już momentami się nie da sama widzisz, że nas aktywnych jest/było tu dużo. Ale to naprawdę nasze ostatnie takie chwilę. Później może nasze kluski okażą się aniołkami, może diabełkami, ale generalnie już będą Więc skoro możemy te ostatnie tygodnie wykorzystać na wyciszenie i odpoczynek, to warto
|
#3144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie widzialam takiego
|
||
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, no i witam się w 29tc
|
#3146 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa
Nie chcę Wam tu lamentować, bo zawsze byłam silną osobą, ale od pewnego czasu to się bardzo zmieniło.. Taka typowa rozmowa u nas co jest źle, co poprawić tak naprawdę nie istnieje, bo albo drzemy koty albo jest fajnie. A takiego stanu jak teraz po prostu nie było, chyba dlatego mnie to tak przeraża.. Tż jest osobą bardzo zamkniętą w sobie, mimo, że nie sprawia z zewnątrz takiego wrażenia.. do tego słowa "kocham Cię" mu przechodzą ciężko przez gardło.. co tu dużo mówić, słowa kocham Cię usłyszałam po 4 latach znajomości Ja naprawdę rozumiem, że mozna być introwertykiem i nie odbierzcie tego źle bo kocham Bezika strasznie mocno, ale czasami mam głupie myśli, że to wszystko dzieje się za wcześnie, że "stracę" siebie. Nie akceptuję się w takim wydaniu jak obecnie mimo, że i Wy i osoby z mojego otoczenia mówią, że nie wyglądam źle. Brakuje mi bliskości, uznania w oczach mojego faceta, brakuje mi tego pożądania, które jeszcze pare msc temu było.. Boję się, że po porodzie będzie jeszcze gorzej, a ja tylko będę coraz bardziej zagłębiała się w tym stanie. Mam Mamę, mam Was.. ale kiedyś byłam duszą towarzystwa, buzi nie umiałam zamknąć i w pracy się spełniałam.. a teraz nie dość, że problemy z $ wieczne, moja niska samoocena to jeszcze relacje z Tżtem takie, a nie inne.Ja go rozumiem, ze nie ma ochoty czasami gadać, skoro ledwie przychodzi do domu to ja mu wyskakuje z każdego zakamarka, bo kiedyś tak nie było.. ciągle w ruchu, niezależna i w ogóle.. Wiem, że jemu też jest ciężko, na pewno bo on nie jest taką osobą, która dużo mówi o swoich uczuciach, ale widzę, że się boi tego co przed nami, sytuacji z $.. widzę, że robi wszystko co w jego mocy i siedzi w pracy długie godziny.. Wczoraj przed tym wybuchem emocji przytuliłam się do niego, ale zaraz potem znowu komputer.. i jak widzę czasami jak się usmiecha do monitora, a do mnie zagaduje raz na godzinę to mnie chce rozerwac po prostu.. Zazdroszczę mu chodzenia do pracy, musu wyjścia z domu, do ludzi, zrobienia coś ze sobą, w sobote idzie na kawalerski kolegi.. a ja jak ta kwoka będę siedzieć i sprzątać, masakra.. Przed ciążą nie wyobrazałam sobie chodzenia bez seksownej bielizny na sobie, bez makijażu, bez szpilek.. teraz zrobiłam się kulista, w płaskich butach i majtkach na które wcześniej bym się nawet nie popatrzyła..Kiedyś byłam pewna siebie i nie płakałam, tylko wypinałam cycki do przodu i pokazywałam światu jaka jestem za*ebista- teraz? siedzę i wcinam ciasto, a żeby ukryć swoją pulchną twarz zakrywam się okularami. Sądzę, że to głównie dlatego, że nie chodzę do pracy- spędzałam w niej 8-10h w tygodniu i do tego bardzo często w sobotę po parę godzin.. wtedy narzekałam, ale teraz tak bardzo doceniam jak to jest być ciągle "potrzebną". Przepraszam dziewczyny, możecie nie czytać i nie bede miała Wam tego absolutnie za złe- po prostu musiałam gdzieś to napisać..
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
Edytowane przez enlevee Czas edycji: 2013-05-29 o 10:47 |
|
|
|
#3147 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuruj sie bidulko ![]() A łóżeczko śliczne!!!!u nas takiego nie widziałam!!!:/ Cytat:
Lepi pierogi czy co?? ![]() Cytat:
w dniu:1) urodzin, 2)imienin, 3) rozpoczęcia nowego tygodnia życzę Ci tego co najlepsze przede wszystkim dla Ciebie i dzidzi. Porodu jak koleżanka, którą opisałaś, zdrówka i spełnienia marzeń!!! Świętuj i bycz się ile się da ![]() Cytat:
Dobrze, że mu wygarnęłaś, może przemyśli sprawę... Wiecie my to odczuwamy inaczej, czujemy dzidzie bo się ruszają, my się źle czujemy, "Tyjemy" czujemy się nieatrakcyjne....a faceci pewnie nie ogarniają tego ich móżdżkami...i dopiero jak się dziecko urodzi jak je faktycznie ujrzą to może coś do nich dotrze....oby tak było... EN zawsze wszystkich łądnie pocieszasz teraz przyjmij od nas pocieszaczka!!!! Uśmiech proszę Dziś łądniejsza pogoda ( u mnie) wiec moze bedzie ciut lepiej
|
||||
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
Do tego czuję się wyrodną matką, jak czytam, że Wy idziecie na rok macierzyńskiego, a ja chcę po 6 msc zostawić Bezika z kimś lub w żłobku i wrócić do tej rozpędnicy, którą miałam..
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tatus tak mnei zapisał w urzedzie tak, ze teraz mam z tym problem bo wszędzie mnie poprawiaja i jak pisze MAGDA to i tak mi na zaświadczeniach itp. pisza MAgdalena wrrrrCo prawda wolałabym Magdalene ale cóż nie bede sie juz bawić w zmienianie imienia.... śmiałam sie kiedys że jak bede miała córkę to bedzie moja brakującą Lenka....ale sie nie udało
|
|
|
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja wolałabym być z dzieckiem 6mcy i wrócić do pracy, ale nie mam wyboru, bo nie mam tu nikogo... a zostawić 6mc dziecko komuś obcemu Jestem pewna, że część z nas ma takie właśnie dylematy
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

(((

Nawet polozne mowia ze takiej aparatki to dawno nie mialy. Jej facet byl przy porodzie i ona miedzy skurczami kawaly opowiadala
: Mama moja jest szczupla, wiec wezme cos takiego zeby mogla jakby co nosic.

: ???
Mina TZ bezcenna jak mu pokazałam, zresztą moja mina też chyba musiała być niczego sobie - w życiu nie podejrzewałam, że za taką cenę kupię 

mam nadzieję, że jednak bedzie ok. Jak TZ sie trzyma?

za tż Daj znać jak mu poszło
CZARY 
Radio RMF MAXX
12.06.2010