|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łóżkowe "wpadki"
Cytat:
I na logikę wydaje mi się, że inne powinny mieć tak samo, bo pewnie źle odłożona słuchawka to nie jest rzadkie zjawisko, a to blokowałoby przecież możliwość użycia domofonu przez innych mieszkańców Więc może nie musisz się obawiać, że sąsiedzi mogli być "świadkami" Waszych igraszek
|
|
#4892 |
|
Raczkowanie
|
Są jeszcze starsze modele domofonów, takie z metalowym przyciskiem przy każdym numerze mieszkania. Wtedy wszyscy mogą korzystać naraz, nic się nie rozłącza i można dać niezły koncert ludziom stojącym na dole
Plus jest taki, że nigdy nie wiadomo, z którego mieszkania pochodzą te odgłosy
|
|
#4893 |
|
Naczelny Hipster
|
Odp: Łóżkowe "wpadki"
Ja mam stary domofon z guziczkami taki, ze sasiedzi moga ze soba konwersowac xD
Ale na moje to na wyrost troche wpadka, zeby cos bylo slychac przez domofon to chyba musieliby na tej sluchawce sie stukac ;P Juz bardziej przez otwarte okno slychac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4894 |
|
Zadomowienie
|
specjalnie sprawdzilam... nasz domofon to ten model ktory pozwala na konwersacje nawet miedzy mieszkaniami i wszystko slychac na ulicy... mieszkam w malej miejscowosci, domofon jest przy glownych drzwiach wejsciowych, od ulicy, nie "na klatce"... uhmm... tesciowie mieszkaja w tymsamym budynku. mogli slyszec...
|
|
|
|
#4895 |
|
Naczelny Hipster
|
No jasne, jak sie mowi do domofonu to u mnie tez slychac na ulicy. Chodzi o to, ze zeby bylo slychsc co sie dzieje w domu normalnie to trzeba by bylo na tej sluchawce kopulowac xD
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4896 |
|
Zadomowienie
|
no mam nadzieje ze nie bylo slychac za bardzo... bo domofon jest w salonie i my wlasnie w tym salonie na kanapie ekhm... a troche sie za przeproszeniem wydarlam
fajnie bylo
|
|
|
|
#4897 |
|
Konto usunięte
|
Też miałam wpadkę z domofonem, wisiał sobie słuchawką na dół, a my byliśmy w kuchni... Mam nadzieję, że faktycznie nie słychać tak bardzo, co się dzieje w domu
|
|
|
|
#4898 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4899 |
|
Zakorzenienie
|
My tez taki mamy, i nieraz spadl i wisial sluchawka w dol, a w domu sie klocili, ja siedzialam na dole i slyszalam wszytsko przez otwarte okno (mieszkamy na 4 pietrzE) a przez domofon nic. A jest on w przedpokoju zaraz obok salonu gdzie nie ma drzwi wiec teoretycznie powinno byc bardziej slychac przez domofon a tak nie bylo. Aby cos bylo slychac przez domofon to trzeba do niego mowic, wiecej niz pare metrow nic nie slychac wiec ja bym sie tym wogole nie martwila.
|
#4900 |
|
Zadomowienie
|
...no miejmy nadzieje ze jednak nie bylo nic slychac..
tak sobie mysle o roznych naszych wpadkach z tz, o polamanych nogach od lozka juz pisalam, nie? ![]() my to ogolnie wariaci jestesmy...
|
|
|
|
#4901 |
|
Raczkowanie
|
Hihi ja się muszę podzielić dzisiejszą historyjką. Choć zasługuje na miano "łóżkowej" tylko dlatego że rozegrała się w łóżku.
Mianowicie śpie sobie smacnie w łóżeczku a obok mnie mój mężuś. Nagle otwieram jedno oczko i co widze- mój ukochany trzyma w rekach 2 krasnale ( takie male figurki niedawno malowalam je recznie i trafily na komode jako ozdoba) i prowadzi nimi bitwe. Niewytrzymałam zaczęłam dusić się ze śmiechu. Do teraz ma mi to za złe że się z niego śmiałam. Ale nikt mnie nie przekona że mężczyźni nie zachowuja sie jak dzieci. |
|
|
|
#4902 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahahahaha Uwierz mi ja Cię nie będę do tego przekonywać ![]() Za dobrze to znam
|
|
#4906 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#4907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4909 |
|
Przyczajenie
|
hehhehe dobre z tym aparacikiem, u mnie tylko podrapania
|
|
|
|
#4910 |
|
Raczkowanie
|
To może ja też dodam coś od siebie
Nie jest to co prawda typowo łóżkowa wpadka, a jedynie niezręczna sytuacja, jednak może kogoś rozbawi ![]() Byłam u TŻ w jego domu rodzinnym, na imieninach jego mamy. Siedzimy wszyscy przy stole (łącznie ok. 15 osób-rodzice, siostra, ciotki, wujki itp), rozmawiamy, jemy, ja staram się zrobić jak najlepsze wrażenie, bo to były początki naszego związku i jedna z pierwszych wizyt u rodziny TŻ. Zaznaczę, że z moim T. mamy wspólne hobby, którym jest jazda na rolkach, często po obiedzie czy kolacji idziemy sobie pojeździć, żeby dbać o kondycję i sylwetkę. Po kilku godzinach siedzenia przy stole i ciągłego pałaszowania byłam już lekko przejedzona, a tu "teściowa" znów namawia mnie na kolejny kawałek ciasta. Dialog (akurat cisza się zrobiła, wszystkie oczy na nas zwrócone): teściowa: K.(moje imię), może skusisz się na jeszcze jeden kawałek ciasta? ja: Oj nie, dziękuję bardzo, jest przepyszne, ale już naprawdę nie zmieszczę ani kawałeczka - a następnie patrzę na TŻ - teraz to najchętniej bym się trochę poruchała .... (chwila konsternacji) yyyyy to znaczy poruszała!!! Wszystkich na kilka sekund zamurowało, a ja myślałam, że zaraz para zacznie mi uszami ulatywać, takiego buraka spaliłam ![]() Na szczęście TŻ ma wyluzowaną rodzinkę i po chwili wszyscy wybuchnęli śmiechem, ja jednak już do końca imprezki czułam się "lekko nieswojo", a TŻ do dziś mi to przejęzyczenie przypomina i ma niezły ubaw, twierdząc, że "głodnemu chleb na myśli"
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
oooo nieee
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Łóżkowe "wpadki"
moja historia z rana:
po łóżkowych igraszkach -ja w samej koszulce od piżamki, tż wstał z łóżka, patrzy na mnie i w końcu wypala: "piżama ci śmierdzi..." parsknęłam śmiechem i pytam czym, a on "płynem do płukania", myślałam że padnę, fakt że zmieniłam płyn, ale myślałm że pachnie nie ma co, romantyk
|
#4913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
głodny głodnemu wypomni :p ja wczoraj byłam u D. na urodzinach jego siostry, i wchodzę z jego tatą po wódkę do garderoby, do której idzie się przez sypialnię, na co mama D. przy gościach mówi "mężu, dlaczego prowadzisz synową do NASZEJ sypialni?! chyba kobiety Ci się pomyliły!" i wszyscy w śmiech dziwnie się poczułam ![]() taka okołoseksualna 'wpadka'
|
|
|
#4914 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobre!
|
|
|
|
|
#4915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Haha....padłam
Edytowane przez aneta111332 Czas edycji: 2013-05-27 o 12:14 |
|
|
|
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny i nie tylko,przeczytalam wszystko i nieraz nie moglam sie opanowac ze smiechu
![]() Ja tez cos od siebie dodam,moze nie konkretnie lozkowe,ale na pewno z tym zwiazane![]() 1.Kiedys jak moj TZ byl u mnie i lezelismy juz po to wpadl na pomysl,zeby sie wykapac,no to poszedl wszystko cacy i jak wchodzil golusienki do mojego pokoju to w tym samym czasie moj mlodszy brat szedl do nas.Ja spokojnie leze,a Tz wpada jak oparzony zamyka pokoj na klucz i mowi ze brat go widzial calego golego jak do mnie szedl.Ja w smiech,ale pocieszam go ze moze nie,a na drugi dzien tata mowi do mnie,ze W mu powiedzial ze widzial TZ-a z,,brazowym kut*sem"jak do mnie wchodzil Do tej pory w chwilach wysokiego napiecia mi wypomina,ze niby jestem taka dziewica a TZ nie wstydzi sie mi goly pokazywac![]() 2.Druga syt tez zwiazana z moim bratem.Lezymy juz po golusiency i nagle ktos puka do drzwi,nie chcialam sie ubierac bo narobilabym halasu wiec postanowilismy,ze bedziemy udawac,ze spimy,ale tamten uparty stoi i puka i tak z dobre 5min no to w koncu wychodze,ubralam sie na szybko i udajac zaspana otwieram mu i mowie,,co chcesz spalismy",a on z dziwacznym ignorujacym usmieszkiem,,taa akurat,ruchaliśta sie,juz nic nie chce"odwrocil sie i poszedl,heh ![]() Jak mi sie cos jeszcze przypomni to dam znac,bo niemalo tego bylo
|
|
|
|
#4917 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Twój brat to konfident
|
|
#4918 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4919 |
|
Raczkowanie
|
Skoro mowa o wpadkach , to może i mi się coś znajdzie.
Kiedy zabawiałam Tż ustami to spadłam z łóżka prosto na kolana myślalam, że już się nie podniosę , inna sytuacja była kiedy wróciliśmy ok 4 nad ranem bo zakrapialiśmy wieczór z bratem tż i jego narzeczoną oni mieli u nas spać a że nam sie ochota zebrała powiedzieli że wrócą sobie do nas za godzinkę, dotarliśmy do domy i w czasie przechodzenia do konkretów do pokoju weszła jego mama bez wachania zapalając światło a my nadzy bez kołdry
|
|
|
|
#4920 |
|
BAN stały
|
kaha2 hahah, jak zareagowała mama?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

I na logikę wydaje mi się, że inne powinny mieć tak samo, bo pewnie źle odłożona słuchawka to nie jest rzadkie zjawisko, a to blokowałoby przecież możliwość użycia domofonu przez innych mieszkańców 
Plus jest taki, że nigdy nie wiadomo, z którego mieszkania pochodzą te odgłosy