Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-29, 20:26   #2581
djerba
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
Ty, Ty! Jak bijkora takiego przywiezie to mój Ci on, byłam pierwsza!

i fotki
aaaa
słodziutka

ja nie wiem jak Twoja maleńka to robi, ale ja mam naprawdę duży problem z Nailah..bo wieczorem to jest ok - potrafi zasnąć sama, ale w dzień nie muszę ją wrzucać do bujaka, włączać wibracje i bujać...ale na boki..nie tak jak się buja kołyską... grrrrr i jeszcze 20 min jej zajmuje, żeby usnąć
zastanawiałam się co będzie jak pojedziemy w czerwcu na te wakacje...przecież bujaka nie wezmę ze sobą

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
po szczepieniu smaruje altacetem

mam pytanie o kupki- wasze dzieci jak jedza nowe rzeczy to dalej mają rzadkie kupki? bo u nas raz tak raz tak
no i szkoda,ze w zapachu to juz nie kwasne mleczko
a to różnie bywa...raz bobki, raz kleksy... innym razem parówy
Stary 2013-05-29, 20:27   #2582
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
a już nie wiem czy zęby czy co drze się jak powalony a za dwie godz 150 cała. Nie wiem czy 180 chce?? Już nie co trzy dziś. Nie wiem może mu na noc 180 zrobię
nasze potworki prawie z tego samego dnia i mój je już 180ml mniej więcej co 4,5 godziny, jakoś nam 5 karmień na dobę wychodzi, więc może daj mu więcej

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
a taki :
nieeeee....nigdy nie jadłaś wołowinki? schabowszczaka też nie? wędliny kupujesz też tylko z drobiu? a parówki?
nie a wędliny nie tylko z drobiu, mam dwie szynki u nas w sklepie niedrobiowe, które jestem w stanie zjeść a parówki jem rzadko, a jak już to drobiowe z konspolu tylko

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
boski jest mój pomrukuje przy zasypianiu jak ja ustaje w spiewaniu kolysanek
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Aaaa słodko

Cytat:
wg mnie to długość nie za bardzo i jakaś taka maryjna mi się wydaje

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 20:35   #2583
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Dostałam dziś paczuszkę BEBILON 2. Była w środku próbka mleka, śliniaczek i poradnik dla rodziców
My też, my też

Cytat:
A tak moja Daria się zmieniła
Ten czas tak szybko leci i dzieci nam dorastają Słodka

Cytat:
Napisane przez ninagg Pokaż wiadomość
JA jeżeli mam zjeść kaszankę to tylko taką swojską. Takiej sklepowej to nawet bym nie ruszyła.
Ja tak samo.

Caławdeszczu
Julka ma ekstra pozy

Dzień tak szybko zleciał. W nocu zuza nie spała od 2 do 4, o 6 zjadła na śpiocha i spałyśmy do 9 :brzyda l: Potem zakupy, marudzenie, sama nie wiedziała czego chce. Obiad jadłam o 16 Dziadki przyjechali, pogugali itp.
Szef dzwonił do mnie, to go poinformowałam że jeśli roczny wejdzie to ide , chyba nie miał obiekcji.
Zuzy nie kąpaliśmy bo marudziła, dałąm jej smoczek, za chwilke patrzę na nią a ona juz śpi to wyczyściłam na śpiocha buzię, rączki i stópki, obcięłam paznokcie, przełożyłam do łóżeczka a ta się obudziła no ale dałam cycka i zasnęła z powrotem.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 20:37   #2584
BlackSanctum
Zakorzenienie

Sylwietta, ta pierwsza sukienka nie była ładna, ale ta druga jest okej, pod warunkiem, że zrobisz się na sexy do niej, tzn jakieś piękne szpilki (te buty, co ma ta kobieta na zdjęciu, są niezbyt dobrze dobrane), piękny makijaż i najlepiej włosy upięte do góry. Tylko nie jestem pewna, czy nie będziesz wyglądała zbyt blado w tym kolorze, choć sam w sobie jest bardzo ładny.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 20:38   #2585
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Zasnal maluszek z krolikiem przytulakiem
Hmm Sylwia,jak dla mnie do dlugasnaa troche suknia. Ja bym w niej w ogole sie utopila z moim szalonym 158cm,ale pokaz nozki,zgrabna dziewuszka z Ciebie
nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 20:40   #2586
hope01
Zakorzenienie

sylwietta mówiąc klita miałam na myśli naszą kawalerkę już. dosłownie próg przekroczyłam i ryk. Dusimy się tu.

Oglądaliśmy to mieszkanie 3pokojowe - od lipca wchodzimy chyba. Ojciec jest lata 70 (w sumie to jest '72 )

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 20:41   #2587
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
U nas podłogi tez juz zamówione mamy, drzwi jeszcze tylko barwa do ustalenia, bo stolarz nam robi i już kilka próbek kolorów zrobił, ale to nadal nie to nad bideto wc tez sie przez moment zastanawialiśmy, ale po pierwsze drogie to, a po drugie te co widziałam stylistycznie mi nie pasowały, za to do wc wzięłam geberit z opcja odsysania brzydkich zapachów, ciekawe jak sie będzie sprawdzał
I wszystko powinno być gotowe do połowy lipca, ale kuchnie bedą nam montować dopiero w połowie sierpnia bo takie terminy ale i tak sie będziemy przeprowadzać, damy sobie rade ten mieiac bez kuchni,bo juz nie chce nam sie mieszkać w ciasnej klicie bez windy.
a kuchnię stolarz Wam robi? pokaż jaką!
bo my chcemy też przez stolarza i mój plan to taka o :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg traditional-kitchen.jpg (39,8 KB, 51 załadowań)
Stary 2013-05-29, 20:45   #2588
djerba
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Djerba dziękuje. Mąż już ogląda na allegro więc może kupimy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
heheh to daj znać jak kupisz i zrobisz pierwsze chlebki
ja bym chciała teraz ciasto na pizzę w nim zrobić, ale poczekam na męża...aaaaa wraca już w następny piątek!!!!!
Stary 2013-05-29, 20:47   #2589
scotasia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
a w niedziele chrzcimy Amelkę jeszcze musze pare rzeczy kupić..aj..
dziewczyny, kiedy się tę szatkę nakłada dziecku w kosciele?

aaa pstryniu, padłam jak napisałaś o tym wyciaganiu firdą glutków:h ahaha:

o i mała wstała. A miałam isć zrobić klopsiki ;]
powodzenia na chrzcinach
ksiadz mowi: "....stałaś się nowym stworzeniem i przyoblekłaś się w Chrystusa, dlatego otrzymujesz białą szatę" i wtedy się ją kładzie

Cytat:
Napisane przez Wisienka_0809 Pokaż wiadomość

Wczoraj nawiedziła mnie krwawa bożena. Nie dość, że po 19 dniach przerwy i na 2 dni przed powrotem tż, to jeszcze leci jak z kranu, podpaski muszę MAX co 2 godz. zmieniać. Mam nadzieję, że to jednorazowy wybryk i się ureguluje...
nie myslałam, że kiedyś to powiem, ale ja już bym wolała @ dostać w końcu niż tak żyć w niepewności

Cytat:
słodka, faktycznie na buzi podobna, bo moj Domiś to całkiem się zmienił

Cytat:
Jak bym miała możliwość, to wolałabym życie na wsi..chociaż tu gdzie mieszkamy i gdzie niedługo będziemy...to są obrzeża miasta.. i praktycznie też tu nic nie ma..osiedlowe sklepiki, 1 bankomat (wow!),szkółka tenisa,2 pizzerie,2 dentystów, 3 salony kosmetyczne i fryzjerskie...
natomiast tam gdzie będziemy mieszkać jest żabka, jakiś sklep z armaturą, salonik spa i otwierają kafejkę dla matek z dziećmi i sklep z żywnością ekologiczną i tyle
wybrałam to miejsce do zamieszkania po to bo uwielbiam śpiew ptaszków caaały dzień, brak szumu jeżdżących aut.. za to traktory codziennie robią swoje (na przeciwko moich okien są pola) hehe
miasto - never!
mieszkałam kiedyś w centrum i nie chciałabym ponownie tam wrócić.
Wychowałam się na wsi i zawsze marzyłam o życiu w mieście, ale na starość mi się odwidziało chciała bym mieć podwórko, zeby wyjsc z maluchem na trawkę, wogole mam sentyment do wsi. W sumie mieszkam pod miastem, ale w bloku

Cytat:

u nas tez sie takie robiły, ale odkąd kąpie małego w Oillan to wszystko ładnie zniknęło
my od urodzenia małego kąpiemy w oilatum, dzis kupilam szampon z tej serii,moze pomoże

Cytat:
aaaa
słodziutka

ja nie wiem jak Twoja maleńka to robi, ale ja mam naprawdę duży problem z Nailah..bo wieczorem to jest ok - potrafi zasnąć sama, ale w dzień nie muszę ją wrzucać do bujaka, włączać wibracje i bujać...ale na boki..nie tak jak się buja kołyską... grrrrr i jeszcze 20 min jej zajmuje, żeby usnąć
zastanawiałam się co będzie jak pojedziemy w czerwcu na te wakacje...przecież bujaka nie wezmę ze sobą

ja z moim Domisiem też mam problem w dzień. Zasypia tylko w wózku i to na spacerze. Jak padało to był problem, musiałam wciągać wózek z parteru na 3 piętro i szaleć wózkiem po mieszkaniu, zeby zasnął. A wieczorem kłade dziecia do łózeczka i prędzej czy później sam zaśnie.

Cytat:
Może lepiej zrób test
Zrobiłamwolałam się upewnić, że nie mam proroczych snów nie jestemw ciąży. Bardzo chcę mieć więcej dzieci ale jeszcze nie teraz
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 20:54   #2590
s i l v e r
Zakorzenienie

Dziewczyny karmiące mm. Czy zdarza się że Wasze dzieciaczki wieczorem przed snem wypijają 20 - 30 ml i zasypiają snem nocnym już?? Moja Daria przed chwilą wypiła 10ml i zasnęła mi. Śpi twardo A ostatnio piła o 18.00.
Stary 2013-05-29, 21:00   #2591
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
fajna będzie

Cytat:
Dziewczyny karmiące mm. Czy zdarza się że Wasze dzieciaczki wieczorem przed snem wypijają 20 - 30 ml i zasypiają snem nocnym już?? Moja Daria przed chwilą wypiła 10ml i zasnęła mi. Śpi twardo A ostatnio piła o 18.00.
tak mało to nie np teraz zjadł o 17:00 150ml +deserek i po 19 mi zasnął już na nockę, ale przed północą się na pewno obudzi na jedzonko jeszcze

Stary 2013-05-29, 21:01   #2592
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
moja wypija ostatnie mleczko o ok 17-18 (180ml) i zasypia snem nocnym...budzi się ok 23-00 i idzie dalej spać do ok 5-6, wypije i dalej śpi do ok 8
Stary 2013-05-29, 21:01   #2593
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
]tak spojrzałam na fejsa i wiem jaki cytat mi zjadło:

sylwietta, Ty to chyba tego oballa pod kolor leżaczka wybierałaś co ?
no ba
Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Łazanki zjedzone, teściowa zabrała jeszcze raz małą na spacer ("musisz pobyć trochę na świeżym powietrzu" -nic, że byłam z nią przed godziną), czekam na TŻ coby sobie porozmawiać, później może po jakieś winko pójdę, w końcu łikend

Aaaaa wiecie co? Tak się niejedna z nas martwiła coby na odchowalni się pustki nie porobiły, bo każda dzieciem będzie zajęta a tu postów jak na wyścigi, czystki trzeba robić, no sajgon
czyzby sie zapowiadał stosukowoudany wieczor?
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
po szczepieniu smaruje altacetem

mam pytanie o kupki- wasze dzieci jak jedza nowe rzeczy to dalej mają rzadkie kupki? bo u nas raz tak raz tak
no i szkoda,ze w zapachu to juz nie kwasne mleczko
tak samo u nas jest

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Też jestem niezła. Że jutro lumpek zamknięty i dostawy nie ma tylko dzisiaj to pamiętałam ale żeby coś do żarcia na jutro kupić to już nie

I pytanie: w niedzielę jedziemy na 18 urodziny do mojej kuzynki (córka siostry ciotecznej). Kasę chcę dać. Pytanie: ile?

Cytat:
Dostałam dziś paczuszkę BEBILON 2. Była w środku próbka mleka, śliniaczek i poradnik dla rodziców
ja do tej pory tylko te dwa pampki

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
dokończę nadrabianie później, powiem Wam tylko, że doczytałam o krówkach, owaliłam 5 kukułek i sobie przypomniałam,że podobno od wczoraj nie jem słodyczy
to prawie dotrzymalas postanowienia
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 21:02   #2594
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
A nie, urlop to on ma jeszcze nie tknięty na zwolnieniu siedzi, bo paluszek złamał i czeka a rehabilitacje. Tak się przyzwyczaiłam do jego pomocy, że nie wiem jak dam radę jak wróci do pracy

Dobrze wiedzieć, że żadne cudo ten lakier A flormar kupujesz stacjonarnie czzy przez neta?
Aaaa to rozumiem. A w pracy palec złamał? Jak tak to same korzyści, nie dość że masz o w domu to jeszcze kupę kasy dostaniecie po komisji lekarskiej
Cytat:
I ja dostałam dziś
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Jeszcze nie oglądaliśmy bo tzta nie ma, jutro lub w piątek pojedziemy, bardzo bym chciała już mieszkać osobno, ale boje sie jak z tą moją dyktatorką.. moja matula wyjedzie i ona co? z moim głupim leniwym bratem.. co prawda wujas przychodzi, robi zakupy itd. Troche się tego boje no i wiadomo, matula zostanie z większymi opłatami- co za tym idzie? będę tą złą. ;]
Deli, bez przesady. Masz prawo się usamodzielnić i mieszkać sama z mężem i córką. Nie mają prawa mieć pretensji, taka kolej rzeczy że dzieci się wyprowadzają i mieszkają z własną rodziną.
Cytat:
Jeju mój to na buzi tak się zmienił że nie do poznania a Daria prawie wcale
Cytat:
biore sie za nadrabianie, po całym dniu noszenia Bartula mam dosyc ruszania sie- dom nie przedstawia sie rewelacyjnie pod wzgledem porządku, ale mam to gdzies chybabym musiała wszystkich waszych Rumunów wypozyczyc bo ja nie mam zamiaru nic juz dzis robic nie spodziewam sie jutro zadnych gosci a my w naszym bałaganie jakos przezyjemy
Jasne...pewnie taki sam bałagan jak u fewci znając Ciebie.
Cytat:
Ta lepsza ale musiałabyś wymierzyć jaka długość będzie bo jak taka dupna jak u tej modelki to Albo naprawdę długa albo do kolana bo tak nad kostki to beznadzieja. No ale bez szału nadal, szukaj dalej
Cytat:
Oglądaliśmy to mieszkanie 3pokojowe - od lipca wchodzimy chyba. Ojciec jest lata 70 (w sumie to jest '72 )
ooo super
Stary 2013-05-29, 21:10   #2595
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

wg mnie to długość nie za bardzo i jakaś taka maryjna mi się wydaje
maryjna o losie zawsze mozna z dlugosci ciachnac
Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Zasnal maluszek z krolikiem przytulakiem
Hmm Sylwia,jak dla mnie do dlugasnaa troche suknia. Ja bym w niej w ogole sie utopila z moim szalonym 158cm,ale pokaz nozki,zgrabna dziewuszka z Ciebie
taaa, wlasnie nózki musze chowac, bo j aniby drobna, niby szczupła, ale łydke to ja mam konkretną
Cytat:
sylwietta mówiąc klita miałam na myśli naszą kawalerkę już. dosłownie próg przekroczyłam i ryk. Dusimy się tu.

aaaaaaaaaaa, a ja myslałam o rossie to jednak zdecydowaliscie sie na wieksze?
Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Zrobiłamwolałam się upewnić, że nie mam proroczych snów nie jestemw ciąży. Bardzo chcę mieć więcej dzieci ale jeszcze nie teraz
ulzyło?

w ogole to Was troche pomecze- z gory uprzedzam, ze kiecki szukam uzywki do 50 zł, bo potem mi wszystko zalega w szafie

http://tablica.pl/oferta/elegancka-p...a-ID2MTMP.html
http://tablica.pl/oferta/elegancka-s...a-ID291Nf.html
http://tablica.pl/oferta/elegancka-s...a-ID2razB.html ta mi sie tez baaaaaaaaaardzo podoba, ale pewnie mi cycki nie wejdą

http://tablica.pl/oferta/sukienka-st...a-ID1PlDb.html a ta chyba zbyt ciemna na lipiec?
Stary 2013-05-29, 21:13   #2596
misia1505
Rozeznanie

Wpadłam tylko na chwilkę podziękować za życzenia zdrówka Lence, już jest dużo lepiej, katarek przechodzi, jeszcze ten kaszel ale już się odrywa więc jesteśmy na dobrej drodze do zdrówka. Mała jak narazie dzielnie znosi zastrzyki, trochę płacze ale szybko się uspokaja, podobno są bolące.

Wczoraj wieczorem przyszła pielęgniarka (stara wstręna baba), nie dość że ługo dawała zastrzyk, podzieliła na dwa razy to jeszcze mówi: dajcie mu popłakać nie uspokajajcie go, czujecie GO (dałam jej zlecenie i tam pisze jak wół LENA)

Dzisiej na szczęście już lepsza pogoda i byliśmy na dworzu, jutro mamy jeszcze urodziny chrześniaka, juz myślałam że będziemy musieli sobie odpuścić imprezę. tylko rano i wieczorem musimy jechać na pogotowie na zastrzyk sami. w piątek musimy iść na kontrol, mam nadzieję że juz więcej nie przepisze tych zastrzyków.

Wisienko jak tam twoja dieta? bo mi jakimś cudem zostało już 2 kilo do zrzucenia i liczę na dalszy cud
Stary 2013-05-29, 21:19   #2597
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Sylwietta, ta pierwsza sukienka nie była ładna, ale ta druga jest okej, pod warunkiem, że zrobisz się na sexy do niej, tzn jakieś piękne szpilki (te buty, co ma ta kobieta na zdjęciu, są niezbyt dobrze dobrane), piękny makijaż i najlepiej włosy upięte do góry. Tylko nie jestem pewna, czy nie będziesz wyglądała zbyt blado w tym kolorze, choć sam w sobie jest bardzo ładny.
Black, myslałam, zeby pojsc w fioletowe dodatki i jakis przydymiony fioletowy makijaz? byłoby do niej?
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Ta lepsza ale musiałabyś wymierzyć jaka długość będzie bo jak taka dupna jak u tej modelki to Albo naprawdę długa albo do kolana bo tak nad kostki to beznadzieja. No ale bez szału nadal, szukaj dalej

ooo super
wlasnie myslałam, zeby ją zaraz za kolanem ciachnac, bo ja mam niezbyt ladne i musze maskowac

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
Wpadłam tylko na chwilkę podziękować za życzenia zdrówka Lence, już jest dużo lepiej, katarek przechodzi, jeszcze ten kaszel ale już się odrywa więc jesteśmy na dobrej drodze do zdrówka. Mała jak narazie dzielnie znosi zastrzyki, trochę płacze ale szybko się uspokaja, podobno są bolące.

Wczoraj wieczorem przyszła pielęgniarka (stara wstręna baba), nie dość że ługo dawała zastrzyk, podzieliła na dwa razy to jeszcze mówi: dajcie mu popłakać nie uspokajajcie go, czujecie GO (dałam jej zlecenie i tam pisze jak wół LENA)

Dzisiej na szczęście już lepsza pogoda i byliśmy na dworzu, jutro mamy jeszcze urodziny chrześniaka, juz myślałam że będziemy musieli sobie odpuścić imprezę. tylko rano i wieczorem musimy jechać na pogotowie na zastrzyk sami. w piątek musimy iść na kontrol, mam nadzieję że juz więcej nie przepisze tych zastrzyków.

Wisienko jak tam twoja dieta? bo mi jakimś cudem zostało już 2 kilo do zrzucenia i liczę na dalszy cud
nosz, qzwa- spalowac to mało

aaaaaaaaaaaa, ale ze mnie młot- Bartunio dziękuje za wszystkie miłe słowa
Stary 2013-05-29, 21:22   #2598
mala_19kw
Zakorzenienie

Padam dziś na pysk dziewczyny. Boniu... Co za dzień.

Silver-Oskar swój ostatni wieczorny posiłek zjada 19-20 czasem 18 wypija 180 (dodaje na wieczór kaszkę) albo zostawia 20-30ml jak już go muli. Potem budzi się dopiero o 3 -(chociaż ostatnio rzadziej) albo wstaje o 5;30 na jedzonko.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 21:26   #2599
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
w ogole to Was troche pomecze- z gory uprzedzam, ze kiecki szukam uzywki do 50 zł, bo potem mi wszystko zalega w szafie

http://tablica.pl/oferta/elegancka-s...a-ID2razB.html ta mi sie tez baaaaaaaaaardzo podoba, ale pewnie mi cycki nie wejdą

http://tablica.pl/oferta/sukienka-st...a-ID1PlDb.html a ta chyba zbyt ciemna na lipiec?
z tych wszystkich to najlepiej wypada ostatnia, no ale jak miałoby być gorąco to tak średnio, no i w ogóle lato, to chyba raczej nie
a jak nogi ci się tak nie podobają, to może zamaist sukienki jakieś fajne zwężane spodnie, takie nad kostkę zaraz i do tego fajna luźna bluzka, szpile i jest laska bo to prędzej drugi raz gdzieś ubierzesz, a z kiecką to wiadomo jak jest

Stary 2013-05-29, 21:26   #2600
ania13.03
Zadomowienie

Sylwus, kochana nie obraz sie ale dla mnie te sukienki sa nieladne. Widzialabym Cie raczej w czyms takim klasycznym http://www.hm.com/gb/product/06755?a...rticle=06755-B tylko moze w innym kolorze (przepraszam za link z ang. strony). Teraz zaczynaja sie wyprzedaze wiec na pewno mozna cos ladnego i niedrogiego w sklepie upolowac No ale to tylko moje zdanie

Dziewczyny, kusicie tymi maszynami do robienia chleba Ja kilka razy robilam w rekach i wychodzil mi twardy jak kamien Jakby mnie Tz wkurzyl to bym go nimi mogla bez trudu zabic A uwielbiam taki domowy chlebek, i tez zapach w calym domu...

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 21:33   #2601
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Ale nie bolał jej brzuszek po tym?
Bo moja własnie raczej miała jakies brzuszkowe rewolucje i nie wiem czy po prostu reakacja na jakąkolwiek nowośc czy typowo na marchewkę.
Nie bolał jej brzuszek.

Ja myślę że jak po tej marchewce bolał ją brzuszek to lepiej nie podawać więcej.Po co ma się męczyć.

Cytat:
Jakbym czytała o mojej Darii. Identiko

Cytat:
Piękna kuchnia!
Mój gust.

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Ufff

Cytat:

hmm...żadna nie jest w moim guście...
ale jakbym miała wybierać to trzecia,no ale piszesz że pewnie cycki Ci nie wejdą

A na jaką okazję ta kiecka?

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem przyszła pielęgniarka (stara wstręna baba), nie dość że ługo dawała zastrzyk, podzieliła na dwa razy to jeszcze mówi: dajcie mu popłakać nie uspokajajcie go, czujecie GO (dałam jej zlecenie i tam pisze jak wół LENA):

Daria dziękuje za miłe słowa
Mówicie że Daria z buzi się nie zmieniła? A mi się wydaje że bardzo się zmieniła

Idę oglądać TOP MODEL. Ogląda to któraś z Was????
Stary 2013-05-29, 21:33   #2602
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
W Rossie bedzie promocja na sloiczki Gerbera: http://www.rossnet.pl/promocje?utm_s...n%2029.05.2013

Chyba srednio oplacalna, co...?

kurde ja to wystrzegam się Gerbera po tych wszystkich aferach
nie wiem ile w tym prawdy ale najpierw MOM zamiast mięsa a ostatnio też słyszałam,że ponoć wysyłali do afryki mleko z jakimś skladnikiem uzależniającym

Blogerka za mleczną jaglaną zapłaciłam ok 16 zeta
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 21:34   #2603
mala_19kw
Zakorzenienie

Z tych wszystkich podoba mi się szara. Ale szukaj dali
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-05-29, 21:38   #2604
ILLUSION
Wtajemniczenie

Sylwia błagam,młoda dziewczyna jesteś nie kupuj żadnych mega błyszczących satynek. Moje luźne propozycje tak na szybko w długości mniej więcej do kolana do 50 zł. Przejrzałam 20 stron tylko, te są jeszcze w miarę ok:
http://tablica.pl/oferta/grafitowa-s...tml#1e64606d83
http://tablica.pl/oferta/okazja-suki...tml#033a680e2d
http://tablica.pl/oferta/sukienka-ID...tml#778e654126
http://tablica.pl/oferta/blekitna-su...tml#76937ec464
http://tablica.pl/oferta/sukienka-ro...tml#76937ec464
http://tablica.pl/oferta/sukienka-tu...tml#03b5a1f77d
http://tablica.pl/oferta/sukienka-ID...tml#03b5a1f77d
http://tablica.pl/oferta/sukienka-h-...tml#b2ffd26939

Tylko ja z całej Polski patrzyłam a Ty może ze swoich okolic tylko. Aaaa i nie wiem jaki rozmiar.
Lecę spać. W piątek będę miała więcej czasu to coś znajdziemy wspólnie jak chcesz.
Stary 2013-05-29, 21:39   #2605
mala_19kw
Zakorzenienie

http://tablica.pl/i/oferta/sukienki-...ode=c258d0e0f0

taka?
Ur. 23.01.2013

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
Stary 2013-05-29, 21:41   #2606
s i l v e r
Zakorzenienie

Dziękuję Wam za odpowiedzi odnośne tego ile Wasze dzieci wypijają przed snem...
Nie wiem czemu Daria dziś wypiła tak mało
Już parę razy tak się zdarzyło. W dzień normalnie wypija 160ml a przed snem nocnym czasem tylko 20-30ml I niekiedy wytrzymuje tak do 4-5 rano....
Stary 2013-05-29, 21:42   #2607
ezzo
Zadomowienie

Cytat:
Tak stolarz, ale nie mam niestety graficznego planu jeszcze na kompie, ślicznie te fronty, podobne, ale tz kręcił nosem, wiec stanęło na takich gładkich białych, a trzeba było iść na kompromis, bo on chciał dwudrzwiowa lodówkę nie do zabudowy, a, ze kuchnia w aneksie to ta lodówka miałabym wrażenie, ze stoi mi w pokoju dziennym. Zajrzalam przed chwila jeszcze raz do mojego folderu z kuchennymi inspiracjami i zaczęłam sie zastanawiać, czy może na te gładkie nie dać jakoś fajnych długich prostych uchwytów.
Powiem Ci, ze co do kuchni to 2dni temu totalny szok przeżyłam, bo zawsze marzył mi sie kamień na blat, dałam do wyceny- 10 tys!!! trzeba znaleźć jakiś fajny odpowiednik.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (22,9 KB, 19 załadowań)
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 21:44   #2608
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Sylwus, kochana nie obraz sie ale dla mnie te sukienki sa nieladne. Widzialabym Cie raczej w czyms takim klasycznym http://www.hm.com/gb/product/06755?a...rticle=06755-B tylko moze w innym kolorze (przepraszam za link z ang. strony). Teraz zaczynaja sie wyprzedaze wiec na pewno mozna cos ladnego i niedrogiego w sklepie upolowac No ale to tylko moje zdanie

Dziewczyny, kusicie tymi maszynami do robienia chleba Ja kilka razy robilam w rekach i wychodzil mi twardy jak kamien Jakby mnie Tz wkurzyl to bym go nimi mogla bez trudu zabic A uwielbiam taki domowy chlebek, i tez zapach w calym domu...
a za co mam sie obrazac? przeciez prosze o rade tak? to oczekuje konkretnych wypowiedzi a nie lizusostwa (bleeee) tylko do takiej z linku to niestety nie mam na razie talii i peirnik wie, czy ją bede miec..... bo mnie sie one podobają ale wlasnie dlatego szukam czegos luzniejszego.... dobita jestem, stanełam w samej bieliznie przed lustrem w szafie jak juz uspiłam małego i tak: biodra chyba jeszcze nie wróciły do siebie w związku z czym wydaja mi sie taaaaaaaaakie szerokie, talii niet+oponka, do tego takie boczki wystające jakies, a fuj
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
z tych wszystkich to najlepiej wypada ostatnia, no ale jak miałoby być gorąco to tak średnio, no i w ogóle lato, to chyba raczej nie
a jak nogi ci się tak nie podobają, to może zamaist sukienki jakieś fajne zwężane spodnie, takie nad kostkę zaraz i do tego fajna luźna bluzka, szpile i jest laska bo to prędzej drugi raz gdzieś ubierzesz, a z kiecką to wiadomo jak jest
moze to jest pomysł? podziękowac

Cytat:
A na jaką okazję ta kiecka?
D
na wesele sąsiadki 20 lipca... ma byc polowa wsi... dlatego tak sie chce wystroic coby mi tylka nie obrobili.... wiecie jak to na wsi jest..... albo przynajmniej sie domyslcie.....
ja na swoje wesele w drugi dzien miałam taką http://tablica.pl/oferta/przepiekna-...wa-IDcHml.html i gdyby nie to, ze od tzta byli prawie ci sami goscie co bedą teraz to bym ją ciachneła zaraz za rózyczkami i by była....
Stary 2013-05-29, 21:44   #2609
ezzo
Zadomowienie

Takie fronty jak w poprzednim poście chciałam, ustalone mamy na całkowicie gładkie z podcieciem do otwierania, ale przed chwila zaczęłam zastanawiać sie nad takimi jak na fotce.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image.jpg (54,6 KB, 20 załadowań)
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-29, 21:47   #2610
nafiyqa
Zakorzenienie

Po 1,5h usypiania w koncu moje dziecie usnelo. Nie wiem co mu jest ostatnio, przeciaga mu sie to coraz bardziej. I zjadl jeszcze wiecej mm niz wczoraj.
Mam wrazenie, ze jakbym dala mu 500ml to tez by opchnal....
Moze on faktycznie nie najada sie w dzien i wieczorem musi uzupelnic?

Mam dosc dzisiejszego dnia. Marudny jest zawsze, ale dzis to juz pobil samego siebie.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości