|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
myślę,że na jesień zrobimy bo kamień jest zarąbisty fronty super- bardzo podobne do moich co do lodówki ja też marzyłam o dużej ale kuchnie mam otwartą więc zabudowaliśmy- a meble w salonie mamy w jednej tonacji z kuchnią-tzn ten sam stolarz nam robił kuchnie i bibliotekę więc jest ok |
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
koooooooooooooooooooocham Was
bede szukac i Was zadreczac bo mnie ta satyna do nerwicy doprowadza ale tzt koniecznie chcial, co bym zasiegneła opinii w sprawie tej różowej ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
Pstrynio, zapodaj linka do kregosłupa
|
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
miętowa od Illusion
|
|
|
|
#2614 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale te nasze dzieciaczki rosną... Cytat:
kupiłam teraz 3 słoiczki BD, szpinak, brokuły i delikatne warzywka. Skład taki sam jak każdych innych, wiec czemu miałyby być gorsze. W sumie to nawet mają większą zawartość warzyw niż np. bobovita. A wzięłam BD, bo z boboviety czy gerbera w rossie w ogóle wyboru nie było. tylko jarzynowa. Ale mam kilka słoiczków pustych, planuję ugotować Oli warzywka, rozciapciać w moim nowym cudownym blenderze i zawekować może? Cytat:
Cytat:
nie lubię Was za te piękne kuchnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak naprawdę to my w zyciu prawdy nie poznamy ile syfu jest w tym co jemy, mocno byśmy się zdziwiły ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Black szef konował, mam nadzieję, że TŻ szybko znajdzie coś innego. Marsi, poka bibliotekę
|
||||||
|
|
|
#2615 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez poki co nie mam nic z Gerbera. Cytat:
A co do kiecek - mi tez sie nie podobaja te wklejone przez Ciebie. Uwazam, ze postarzalyby Cie... Kurde, zla jestem na siebie, maly marudny, ciagle na rekach (z tym, ze ja go nie nosze, tylko zasypia mi przy karmieniu i tak siedzimy sobie), a ja nie mialam dzis do niego cierpliwosci. Tak nie powinno byc ![]() dla mnie!!
|
||
|
|
|
#2616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a zapaszek...ja na wieczór zawsze robię..to rano jak wychodzę odprowadzić Sade do przedszkola i wracam to pachnie niesamowiiicie
|
|
|
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to samo miałam pisać, jak już chcesz sukienkę, to by była super
|
|
#2618 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sylwia, to moze cos w tym stylu? http://allegro.pl/miss-next-roz-zdob...283444227.html Albo troche odwazniejsza, taka http://allegro.pl/asos-sukienka-40-s...282760145.html
|
|
#2619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ojjj ja też marzę o kamieniu.. ale jeszcze nie szukałam gdzie najlepiej i najtaniej wykonać.. ale chyba trzeba się wziąć na dniach. a jakie wymiary chciałaś? |
|
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chleba nie robilam, mimo, że maszynka w domu, za to robiłam obwarzanki ![]() me gusta dostałam spóźniony prezent na Dzień Matki - blender biedronkowy |
|
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na dzis uciekam |
|
|
|
|
#2622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() z pośród wielu różnych maszynek w domu, to ta jest używana non stop i naprawdę nie żałuję zakupu.. nie stoi w kącie i nie kurzy się ![]() o wiele lepszy chlebek jest niż te kupne.. przede wszystkim dla dzieci ja nie widzę opcji powrotu znów do chlebów ze sklepu/piekarni
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
a co do tych spodni co pisałam wczesniej, to miałam na myśli mniej więcej coś takiego
http://static2.iwoman.pl/i/galeria/169/17/304809.jpg http://ediva.pl/1413-2549-thickbox/n...ie-damskie.jpg no ale to z kolei nie musi się tobie podobać ![]() tak wspomniałam o spodniach, bo może masz jakieś podobne, albo bluzkę jakąś fajną i tylko jedną rzecz trzeba by było dokupić i potem wykorzystać przy innych okazjach
|
#2624 |
|
Zadomowienie
|
no to rewele
co do blendera z biedro. chciałąbym powiedzieć, że nie dostałam tego z gazetki za 59,90 tylko był takie za 79 zł ;] ale wzięłam , bo i tak się napaliła, on ma niby nakładkę do mielenia kawy, ale to niepotrzebne bo ja mam młynek. |
|
|
|
#2625 |
|
Lurker ;)
|
Sylwia czy mi sie wydaje, czy w koncu nie opisalas nam dokladnie jak meza ustawilas
|
#2626 | |
|
Zadomowienie
|
Ja oglądam
ale tylko dlatego że od 21:30 do 22:30 mam zawsze relaks przed tv i laptopem.Cytat:
Bartuś pije zawsze herbatke koperka albo wode a dzisiaj nie chciał nic czy może mieć to coś wspólnego że od dzisiaj przechodzimy na nutramigen i mu się smaki poprzestawiały?
|
|
#2627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo elegancki zestaw |
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta, ta druga, którą wstawiła Ania, jest super. Najbardziej mi się podoba, choć jeszcze Illusion pokazywała piękną z H&Mu. Ale z własnego doświadczenia powiem Ci, że firma Next jest świetna, uwielbiam ją.
A zwłaszcza buty od nich, są taaaaakie wygodne. A co do tamtej różowej, dłuższej, to dodatki w fiolecie i makijaż raczej nie. Poszłabym w klasyczną czerń - czarne szpilki, czarna kopertówka, czarna kreska na oku, pudrowy cień, wykonturowane załamanie i mocno wytuszowane rzęsy. Do tego szminka w kolorze sukienki. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-05-29 o 22:33 |
|
|
|
#2629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pod kazda postacia... uwielbiam
|
|
#2630 |
|
Konto usunięte
|
Marta, jabłka do szarlotki sypanej dałam gatunku "biedronka 1,5kg"
Właśnie kolejny kawałek z lodami zeżarłam... Cała, twoja córa bije wszelkie rekordy oryginalności usypiania Hope, nie ma pepti bo nie ma czegoś tam do produkcji, w przychodni mi pielęgniarki ostatnio mówiły. Scotasia, suhe, łuszczące się to maść, np. delikatna diprobasa - nie zaszkodzi, nawet jeśli nie pomoże A, dziewczyny, wyjaśniam, bo tak o tej maści i kremie piszę - to, że maść na suche a krem na mokre to mi pediatra i dermatolog powiedziały Marsi, kupsztale różne. Black, przykro mi z powodu pracy Tżta ;( czyste świństwo wam zrobili! Nawijko, gratuluje pierwszego chustospaceru ![]() Silver, ale Darię wyciągnęło wzdłuż Lenova, co do marchewki - odczekałabym kilka dni, podając coś innego a potem próbując marchewki innej firmy. Krostki na nogach raczej nie od marchewy, może potówki, może podrażnienie od tkaniny, proszku (nawet od tego który używacie zwykle). A skąd wiesz, że się nie najadła kaszką? Ja nie pamiętam, MOŻLIWE, że na preparatach mlekozastępczych inaczej kaszki tężeją - czyli na nutra i pepti. Ale nie pamiętam, musiałabyś sprawdzić. Sylwia, kiecka nie długość ni w... ni w oko i kolor mdły.A słuchaj, ja to bym sobie nową kupiła ale małą czarną, klasykę taką: http://allegro.pl/245-laemi-pl-elega...213069893.html http://allegro.pl/super-czad-46-suki...205878263.html albo jakąkolwiek inną małą czarną, a to zawsze wykorzystasz ![]() Przy czym mała czarna może być maxi, jeśli nie lubisz krótkich
|
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2632 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41064534] Lenova, co do marchewki - odczekałabym kilka dni, podając coś innego a potem próbując marchewki innej firmy. Krostki na nogach raczej nie od marchewy, może potówki, może podrażnienie od tkaniny, proszku (nawet od tego który używacie zwykle). A skąd wiesz, że się nie najadła kaszką? Ja nie pamiętam, MOŻLIWE, że na preparatach mlekozastępczych inaczej kaszki tężeją - czyli na nutra i pepti. Ale nie pamiętam, musiałabyś sprawdzić. [/QUOTE] Bo jak odstawiłam butelkę od paszczy to się darła i mówiła "gili gili "-to zawsze znaczy że jest głodna hmmm to sprawdzę z tymi kaszkami może gdzieś coś mądrego napisali o tym. Czyli skoro dzisiaj dałam jej ostatnią marchewe to jutro mogę startować z jabłkiem ?Tylko nie wiem czy w soku czy w deserku ![]() Zasiadam do nauki
|
||
|
|
|
#2633 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2634 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak w ogóle to Blanka skończyła 4 miesiące dzisiaj
Wszystko ładnie pięknie tylko się nie przekręca na brzuch z pleców i odwrotnie ;/ |
|
|
|
#2635 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2636 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a wypic to bym tego za chiny nie wypiła,, bleeh ![]() Cytat:
szpadel ze mnie jak nic.. a Julce sie głowka nie poci, wiec... Nie podała innej przyczyny oprócz tej miekkosci ktora gdzies tam wyczuła minimalnie. Cytat:
![]() nie usypiam jej ani w dzien ani w nocy. Dzisiaj leżała na podłodze i uczyła się chwytac zabawki na brzuszku, ale tak sie jej super podobało, że poszła w kime ![]() i spała tak ze dwie godziny.wczoraj ją tz usypial, ale to po tej pierdzielonej szczepionce. bujak wez jako bagaz podreczny, bedzie sie mala relaksowac w samolocie ![]() Cytat:
![]() u nas szampon oilatum sie nie sprawdzil, mala miala po nim glowke jak ogien czerwona.. dziadostwo... Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41064534] Cała, twoja córa bije wszelkie rekordy oryginalności usypiania [/QUOTE] moze na jakis konkurs ja zglosze ![]() kurde belek nie mam altacetu, nie wiem czy na mojej wsi jedna jedyna apteka bedzie jutro otwarta, zebym mogla leciec. blisko mam to sie przelece, najwyzej nie kupie. coś fewcia pytala wczesniej o oklady z sody? moze to w razie gdybym nie kupila, jakie proporcje, szaja encyklopedio chodząca Ty na pewno wiesz ![]()
|
|
|
#2637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() moja 11 bedzie miala 5 i tez nie umie z brzucha na plecy, i nie umie sie dzwigac do gory na brzuchu... i o! i tak ją kocham, sie nauczy.. od razu mi sie przypomina w takich sytuacjach ten lekarz od Lubci co jej powiedzial ze Wojtuś opóźniony... gdyby mi tak ta moja wczoraj powiedziala, to bym ją za kłaki przeczołgała po podłodze ![]() w tą i z powrotem z 15 razy ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- o ja pitole jak cicho sie zrobiło... to ja tez ide nynać ![]() ![]() jeszcze tylko powiem, ze pojechalismy do tesco extra na zakupy, ludzi w ciul, a kasy dwie na krzyz otwarte. kolejki jak stad do warszawy, mała moja sie zaczela juz wkurzac bo tam goraco jak w saunie wiec wzielam ja na rece i popierniczylam przez caly sklep do punktu obslugi klienta, bo juz cisnienie to mialam ze 200 jak nic... kurde stoją matki z wózkami, gorac a te patafiany, szpadle pieprz,one zamiast kasy pootwierac to nie.... koniec koncow skasowala mnie w tym punkcie, ale predko tam nie pojade, extra to chyba tylko z nazwy.... silver, kto odpadł z TAP MADL? bo nie obejrzałam jutro nadrobie klubasa. dobranoc pchły na noc.. i teraz mi sie przypomnialy te mrowki z perfumem co to któraś pisała paa
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-05-29 o 23:48 |
|
|
|
|
#2639 |
|
Zadomowienie
|
Lenova
dla Blaneczki. Buziaki od cioci Nie odzywam sie dziewczyny bo siedze na all i sukienki przegladam Sylwia, a taka Ci sie podoba? http://allegro.pl/koralowa-sukienka-...264258680.html ![]() Dobra, spadam i ja bo Tz nawoluje Spokojnej nocki kochane
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-05-30 o 00:30 |
|
|
|
#2640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Odpadła tamara Hehehe ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.

bede szukac
i Was zadreczac 
))))) mniam
Wzięłam więc łyżeczkę, ale zaczęła ryczeć i całą porcję musiałam sama wypić
A ostatnio piła o 18.00.
dla mnie!!
Jakby mnie Tz wkurzyl to bym go nimi mogla bez trudu zabic