|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
|
|
|
|
|
#1532 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny w Rossmannie polecały mi ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ing-cream.html muszę wypróbować, dziś nie było odcienia dla mnie...zbrakło ![]() Moze na lato sie sprawdzi
Edytowane przez kulbensikowa Czas edycji: 2013-05-30 o 00:17 |
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty jaki masz 'problem' - po prostu trudna cerę, czy walczysz jak ja z jakimś dziadostwem?
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie szukam jakiejś alternatywy dla podkładu na lato, czegoś lekkiego. Możecie coś polecić?
|
#1535 |
|
Wtajemniczenie
|
ja używam tak...
1. jako "bazę" mus essence soft touch 2. podkład maxfaxtor colour adapt. póki co nie narzekam ![]() 3. essence fix&matte translucent loose powder - taki sypki przezroczysty puder. pkt 1 i 3 używam, bo moja cera lubi się czasem świecić, a tak, to mi się trzyma ładnie i matowo wszystko ![]() EDIT: a w lato to najczęściej używam samego musu - jak się już ładnie opalę
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2013-05-30 o 00:21 |
|
|
|
#1536 |
|
Zadomowienie
|
to prawda, w regularnej cenie w drogerii kosztuje 70zł chyba w promocji 50zł i wtedy najczęściej kupuję (dosyć często są ) jest jeszcze 3 opcja, koleżanka z uczelni jak wraca do rodzinnej miejscowości (do Kielc) to kupuje nam w hurtowni po 30zł ![]() jak dla mnie to numer 1 zdecydowanie |
|
|
|
#1537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
współczuję.. mam nadzieję, że jednak ruszą się i coś zrobią! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() to się narobiłaś! masakra podziwiam
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczymy jak się sprawdzi ten podkład z Inglot'a. Mam nadzieję, że to w końcu będzie ten, z którego będę bardzo zadowolona.
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
ciężko znaleźć dobry podkład ;/ ja narazie leczę cerę ;/ za to znalazłam w końcu puder idealny
|
|
#1540 |
|
Wtajemniczenie
|
ILONUS gratuluję napisania pracy!
![]() właśnie mnie zmotywowałaś do tego abym się zabrała za swoją zatem lecę pisać, bo mi się najlepiej pisze po północy ![]() dobranoc
|
|
#1541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Walczyłam, ale już (chyba) nie muszę, napiszę jutro, teraz idę spać bo padam na nos..Dobranoc
|
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
hihihi, a zdradzisz jaki to puder?
Myślałam, że tylko ja mam takie trudności ze znalezieniem idealnego podkładu
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1545 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Dziewczyny z wątku Panien Młodych Majowych 2014 poprosiły, abym wstawiła zdjęcie sukni ślubnej, którą nieoczekiwanie bardzo szybko kupiłam. Jestem ciekawa co o niej sądzicie
Nie mam pomysłu na dodatki tj. kolor bukietu itd. Załączone zdjęcia zapożyczone z Internetu, bo sama nie mogłam robić zdjęc w salonie, a teraz suknia jest w domu rodzinnym i nie mam możliwości zrobienia zdjęcia. Leży na mnie, jakby była szyta na miarę, nawet podobno lepiej. Nie chciałam księżniczki, tylko klasykę i elegancję. Od razu wiedziałam, że to jest to! ![]() Suknię też udało mi się kupić o 1.000 zł taniej, więc traktuję to jako okazję
Praca nad sobą: - Aikido - Szafowe Porządki - Kawowy Peeling - Projekt DENKO - Paznokcie i Włosy - Oszczędzanie 10.05.2014 Nasz Ślub WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=703847 Edytowane przez lady1989 Czas edycji: 2013-05-30 o 00:53 |
|
|
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).My też płacimy osobno za swoich gości, Tż ma ich więcej i sam zaproponował takie rozwiązanie
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-05-30 o 07:18 |
|
|
|
|
#1547 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lekki na lato to tylko bb krem. Jeżeli nie masz problematycznej buzi, to jak najbardziej, bbo bb krem nie kryje, lecz nadaje kolorytu. Ja go używam własnie w lato A tak normalnie to max factor lasting performance, ale wydaje mi się byc ciężki. Nic mi nie zatyka co prawda, ale no nie wiem. I wedlug mnie zakrywa wszystko co ma zakrywać, nie robiąc przy tym maski. Dodam jeszcze, że ja używam tyle podkładu, że teraz ten co mam używam go już od roku i jeszcze jest go sporo... i czekam aż mi się zważy, albo przeterminuje to kupię następny ![]() Hej Lady jeżeli za 1000 zł to rzeczywiście okazja się trafiła mnie suknia jakoś nie porywa, ale jest w niej coś wyjątkowego i pamiętaj, że to Tobie musi się podobać ![]() Tą nową wersję? My mamy Leona 2 i już jestem tak przyzwyczajona do seatów, że ło matko ![]() Cytat:
Dziś mamy big grilla rodzinnego, więc raczej z Wami nie posiedzę ![]() A tak w ogóle w piątek podpisujemy umowę z firmą dekoracyjną i właściwie już wszystko co konieczne na już jest załatwione
|
||
|
|
|
#1548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeszcze nigdzie sie na podona nie natknelam i podobaja mi sie te aplikacje! po za tym fajnie ze masz juz to " za soba"..... ja jesli chodzi o takie duze zakupy to ciezko mi sie zdecydowac.... najpierw musze oblatac wszystkie mozliwe miejsca, a dopiero potem kupuje.... ehhh... biedna swiadkowa/mama/przyjacilka/ja ![]() co do pracy jeszcze nie podjelam decyzji. na razie mam czas, ale niesamowicie mnie to stresuje :/ rodzice sa za tym, zebym studiowala, bo jak teraz sie za to nie wezme, to potem juz nie wroce na studia i tym samym nie bede miala szans na jakikolwiek awans... mam teraz licencjat. z drugiej strony trudno znalezdz prace, a obcokrajowcom jeszcze trudniej... sama nie wiem. Edytowane przez ParisParisienne Czas edycji: 2013-05-30 o 07:50 |
|
|
|
|
#1549 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ostatnio też się któraś stopami swoimi zachwycała :P
Cytat:
Cytat:
nie, był taki plan że jakby jakiś został, ale że wszystkie mają zaklepane nowe domki, to nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||||
|
|
|
#1550 |
|
Rozeznanie
|
zobaczcie co znalazlam przy okazji przegladania sukien slubnych! przy ogloszeniu to wstawila
![]() Ale sądzę że nie to jest najważniejsze. 1. Bądźcie wierni swoim ciałom, niczym wzniosłym ideałom; 2. Nie budujcie muru z cegły, w tym jedynie murarz biegły; 3. Pamiętajcie o rocznicach, nie świętujcie ich przy pizzach; 4. Dręczy Was chrapanie nocą? Można szturchnąć, tylko po co? 5. Gdy różnica zdań dość spora, wynajmijcie mediatora; 6. W namiętności co dzień trwajcie, gdy przygasa, rozpalajcie; 7. Gdy Wam zgody nic nie bełta, nie zarobi terapeuta; 8. U sąsiadki wrót nie stójcie, tajemnice swe szanujcie; 9. Niech nie martwi Was frasunek, na frasunek dobry trunek; 10. A gdy siwe będą głowy - damy Wam poradnik nowy. no ale moze i to zyciowe jest, wiec czemu nie
|
|
|
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
apropo podkładu to polecam podkłady mineralne. super kryją i nie zapychają cery. świetnie sprawdzą się dla osób z problematyczną cerą, z niedoskonałościami
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1553 |
|
Winter is coming
|
ja też bym chętnie poczytała o mineralnych. W ogóle nie znoszę kupować podkładów, zawsze są za ciemne. Teraz mam z maybelline i w sumie używam go już od dłuższego czasu, zużyłam kilka opakowań, ale ja mam bezproblemową cerę, to i podkład nie musi bć super.
W ogóle smutno mi trochę. Mamy 21 czerwca okrągła, 10tą rocznicę i nawet nie poświętujemy. Chłop się wczoraj dowiedział, że ma 21 kolokwium półroczne, ja mam zajęcia, a nastepnego dnia o 2 w nocy wyjeżdżamy do zakopca, więc nawet wina nie obalimy. No cóż, trzeba będzie świętować w górach
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
na początek może annabelle minerals - to polska firma, można u nich zamówić próbki. polecam formułę matującą (według mnie lepiej kryje niż kryjąca i ma lepsze właściwości, formuła rozświetlajaca jest bardzo świecąca w niektórych kolorach :P) próbka kosztuje jakieś 7zł,ale starcza na bardzo długo
tutaj trochę bardziej rozpisałam się na ten temat: http://slodkimiod.blogspot.com/2013/...mineralne.htmlw razie pytań pisz Cytat:
także też sobie może poczytaj i wybierz coś dla siebie na próbę, podejrzewam, że będziesz zadowolona
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/piekny-toczek-fasc...284808806.html ale mi się podoba, ale cena...
|
|
|
|
#1556 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
idę oglądać tap madl wczorajsze
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to będę musiała dziś wieczorem nadrobić
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje faworytki to Zuza i Marcela ![]() ![]() w ogóle zaczynam myśleć nad welonem, strasznie podobają mi się toczki, ale nie podobają mi się fryzury do toczków |
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze mineralnego podkładu nigdy nie miałam, ale musze kiedys wypróbować
w ogóle ten Revlon Colorstay poleciła mi koleżanka z pracy, ale jestem z niego zadowolona tak na 90%. Ale tylko dlatego, że wcześniej używałam innego podkładu, który był dla mnie KWC, ale go wycofali w ogóle nie lubię zmieniać kosmetyków, jak się do któregoś przyzwyczaję to koniec ale ostatnio odkryłam fajny puder prasowany z Max Faxctora, kupiłam go jak wczesniej było -40% na kolorówce w Rossmanie i jestem bardzo zadowolona, super uzupełnia mi sie z Revlon Colorstay ![]() w ogóle mam bzika na punkcie makijażu myślę nawet czy by się sama nie malować na większe okazje typu ślub ![]() moje must have w kosmetycznce to: baza pod podkład Sephora/Inglot, podkład Revlona, puder Max Factor, korektor Eveline Art Scenic (jest lepszy niż drogie korektory), baza pod cienie Artdeco (i najtańsze cienie się trzymają całą noc mój TŻ nazywa mnie bez makijażu żabą Moniką kilka osób jak mnie zobaczyło bez makijażu to przeżyło lekki szok ![]() Wy tez tak macie, że rzadko bez makijażu wychodzicie z domu? |
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzień dobry ! skończyłam wczoraj pracę o 21 a o 21:40 poszłam z TŻ do kina i wróciłam po 24 do domu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

) jest jeszcze 3 opcja, koleżanka z uczelni jak wraca do rodzinnej miejscowości (do Kielc) to kupuje nam w hurtowni po 30zł 

już Wam piszę co dziś zrobiłam: rano ogarnęłam z grubsza mieszkanie na przyjście hydraulika, poszłam do bankomatu po kasę. Pojechałam na zakupy. Posprzątałam kuchnię, tak dokładnie, wszystkie szafki itp dostałam pozwolenie od TŻta, że mam wyrzucać wszystko co chcę i uzbieram dwa wory 120 litrowe

strasznie Go kocham...