Kremy BB, CC i DD

Max Factor CC Colour Correcting Cream Krem CC

Max Factor Colour Correcting Cream Podkład wyrównujący koloryt cery 50 natural 30ml

Nasi użytkownicy zostawili 56 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 sierpnia 2020 o 14:19
    mieszane uczucia
    Kupiłam ten produkt z myślą o lecie. Kupiłam najjaśniejszy odcień który i tak jest dla mnie za ciemny! musze go mieszać z rozjaśniaczem. Jest bardzo wydajny. Niewielka ilość wystarcza na pokrycie całej twarzy. Ładnie się rozprowadza i wtapia w skórę. Nie wysusza jej. Krycie ma wystarczające, by zasłonić kilka wyprysków. Zdecydowanie musi być przypudrowany. Zdecydowanie jest wiele lepszych produktów od tego.
  • 4 listopada 2019 o 9:36
    Mojego serca niestety nie skradł...
    Zdawało się, że będzie to rewelacyjny produkt! Piękne krycie, brak efektu maski, skóra wyglądała na świeża i świetlistą... jednak już po godzinie zobaczyłam, że wchodzi bardzo w zmarszczki, podkreśla pory i suche skórki. Jest za ciężki...
    • wygodne opakowanie
    Wady:
    • jakość i konsystencja produktu
  • 19 września 2018 o 8:31
    Okropność
    Znana i droga marka kosmetyczna na której baardzo się zawiodłam,użyłam go raz i nigdy więcej.Pozostawił na mojej buzi plamy które bardzo ciężko było rozetrzeć a wręcz było to niemożliwe.Zmarnowane pieniądze absolutnie nie polecam no chyba że ktoś ma za dużo pieniędzy i nie wie na co je wydać.
    Wady:
    • Pozostawia plamy
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
    Bunny83
    18 września 2018 o 21:00
    Jestem mile zaskoczona
    Myślałam że podkłady CC '' to cuś ni cuś'' I w końcu odważyłam się spróbować, i padło na CC Max Factor, nie żałuję, fajnie kryje mam odcień 60 Medium, ciepły kolor, nie rożowy, naturalny,podklad lekki, nie tworzy maski, napewno kupię ponownie.
    Zalety:
    • Lekkość
    • Kolor 60
    • Cena (allegro)
    Wady:
    • Jakiś drastycznych wad jeszcze nie znalazłam choc
    • Trwałość mogła by być lepsza.
  • 9 marca 2018 o 17:56
    Dla mnie za słaby.
    Mój odcień to 60 Medium. Krem ten nie do końca sprawdził się u mnie. Wybaczę mu zbyt delikatne krycie, ale nie mogę wybaczyć tego ścierania się z nosa, brody czy czoła. Ogólnie strefa T po kilku godzinach nie wyglądała dobrze. Krem ma konsystencję stałą, a jednocześnie jest taka lekka, szybko zastyga na twarzy. Sprawdzi się u osób z niewymagającą cerą, młodych dziewczyn, na lato będzie to dobry wybór. Niestety, produkt podkreśla suche skórki. Nieładnie ściera się z twarzy na nosie, brodzie, czele. Denerwowało mnie to, że przy dokładniejszej próbie roztarcia znikał z twarzy a dokładane warstwy potrafiły tworzyć plamy. Nie spowodował u mnie wysypu zaskórników czy innych niespodzianek, ale już nie sięgnę po niego więcej.
    Zalety:
    • Nie zapycha twarzy, po kilku miesiącach używania nadal nie dobiłam denka.
    Wady:
    • Ścierał się z twarzy, potrafił pozostawiać plamy.