|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Ooooooooo tak tak tak!!!!!!!!!! ja też
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
ale słodkie ale wiem też, że da się przejść na odwyk; sama przecież w tym roku nie jadłam słodyczy 4 miesiące a na studiach to ze 2 lata nie tykałam także da się. Mnie dzisiaj też czeka mało dietetyczny obiad, także pjjjjjjona
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3393 |
|
Zakorzenienie
|
Ooooj tak, uroki kół na koniec semestru to są piękne rzeczy xD
Eeee tam, nie ma co gadać, jest do d.py Ale żyję i włączyl mi się tryb olewania wszystkiego.---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Postaram się nie uciekać
|
#3394 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie lało rano, potem było słońce, teraz coś się chmurzy
mam nadzieję, że nie będzie lać ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
Lato przyszło...czerwiec:/
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia, jest jakiś nowy BigMilk? i mówisz, że w Lidlu dostępny? Lidla mam pod nosem szkoda tylko, że dzisiaj wszystko pozamykane
|
|
|
|
|
#3397 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu dużo gadać
Nie ma o czym Tylko mi się znowu picie i imprezowanie włączyło
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieraz spłukuje od razu, po nałożeniu i przeczesaniu włosów palcami, nieraz trzymam 5-15 minut, a czasem nakładam pod czepek foliowy i czapkę to nawet godzinę z tym siedzę moje włosy kochają tą odżywkę Tylko uważaj, bo może Cie obciążyć i będziesz miała przyklapnięte włosy, musisz sama zrobić rozeznanie jak wolą Twoje włoski moje jest ciężko obciążyć i zrobić im kuku Jak Ci spasuje to rozejrzyj się za nią następnym razem w Kauflandzie, ponoć można ją dorwać za 6 zł z hakiem ![]() Ja też oglądałam je na targu za 55zł były też koralowe/brzoskwiniowe (?) tez bardzo ładne, ale nie kupiłam, bo mam jakoś 15 par spodni nie licząc leginsów więc myślę, że obejdę się bez nich z resztą pogoda nie rozpieszcza, nie ma pięknej wiosny, żeby można było w nich długo pochodzić, tak sobie to tłumaczę ![]() Zazdraszczam, że możesz chodzić w takich szpilach mój Tz jest wyższy ode mnie o 10 cm więc max na taki obcas mogę sobie pozwolić a jak uczeszę koczka na skarpecie to już w ogóle robię się wysoka dlatego tylko do nich wzdycham, ale jam będę miała jakiś większy przypływ gotówki to sobie je zakupię i będę je zakładać, jak sama będę gdzieś szła albo po domu hahaha ![]() Co do obiadku to uwielbiam placka po węgiersku ja dziś robię makaron z sosem cztery sery i brokułem uwielbiam to
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też
Czym ??? lodem czy piwem ^^ noo i proszę ładnie z nami pisać, bo brakuje nam Ciebie Cytat:
i mnie zawsze kusił, a nigdzie nie widziałam, a wczoraj w Lidlu wpadł mi w łapki
|
|
#3400 |
|
Wtajemniczenie
|
żelatyna [2 łyżki]
woda [200 ml] (200ml gorącej wody!) jogurt naturalny [220 g] (Duże opakowanie jogurtu (Polecam Danon bez cukru)) kakao [2 łyżeczki] (1-2 łyżeczki ciemnego cacao bez cukru (polecam zwykłe wedlowskie) im więcej kakao tym pianka ciemniejsza ) słodzik (sypki ...do smaku) aromat migdałowy do ciast (kropelka .... )Jogurt wymieszać z cacao, dodać słodzik, aromat (kropelkę ...nie przesadzić) i dobrze wymieszać... osobno rozpuścić żelatynę z wodą goracą jak lekko przestygnie (wazne by nie był to wrzątek)... dodać do musu jogurtowego ...dobrze wymieszać .... Przelać do filiżanek- pucharków i wstawić do lodówki... Ja udekorowałam jeszcze startą białą dietetyczną czekoladą bez cukru (bez problemu dostepna do kupienia w markecie). Można też ozdobić np płatkami migdałów ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Bardzo dobre robilam będąć na sb spróbujcie
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Hej pieknoty
![]() Melduje sie ze zyje ![]() Zagladam wlasnie zeby zobaczyc co u Was,widze ze mamy nowego panicza na watku ho hooo Avatar medzik miazga normalnie
|
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Mielnus, to gratuluję zlecenia. Jej, projekt hotelu. Bardzo ciekawe!
Nam czasami na hotelarstwie takie cuda wianki pokazywali że o jaa Podobnie z restauracjami. I Ty masz zrobić cały projekt od fundamentów, czy tylko zaaranżować już zaprojektowany budynek? A co do żarcia w restauracji - gdzieś czytałam że zawsze można powiedzieć że jest się uczulonym na to i na to albo ma się nietolerancję tego czy tamtego Nie pamiętam tylko gdzie ja to wyczytałam. Ale dobry trik moim zdaniem gdy jest się na diecie ![]() Heroine, a dziękuję Fuksa miałam z tą 5 bo wcale się dużo nie uczyłam - same wiecie. Fajnie że dziś się wyrwiecie gdzieś. Ja mam dziś jakiś dzień na nie, najchętniej wszamałabym coś smacznego - kawałek ciastka, czekolady albo loda. Ale nawet mi się wychodzić nie chce bo pogoda nie zachęca :/ Pipsonku, zdrówka zatem życzę Kochana a jakie miałaś objawy? Bo ja czasami rano budzę się z tak przeszywającym bólem brzucha że masakra. Rzadko mi się to zdarza ale jednak. W ogóle powinnam porobić badania znowu bo to nigdy nie wiadomo. Japanication, po pierwsze, nie jesteśmy kulturystkami. Po drugie, powtórzę się, dla nas się liczą małe kroki. Jeśli któraś pisze że schudła pół kg i dla niej to sukces to my ten sukces doceniamy i cieszymy się razem z nią. I po trzecie, to nie forum KFD Madzia, jesteś chodzącym przykładem i to jakim Fiu fiu ![]() A mi ten Big Milk nugatowy w ogóle nie podszedł a taaak się na niego napaliłam. Dziś mam ogromną ochotę na jakiegoś dobrego loda, właśnie najchętniej z Lidla lub Biedronki, ale dziś zamknięte Zostaje mi osiedlowy ale tam też spory wybór ![]() Zośka, cześć Ja już po I i II śniad, posprawdzałam testy 3 grup do pracy, ogarnęłam komputer, bo przeinstalowywałam system i się wykąpałam (Party + świeczki zapachowe + płyn o zapachu gofrów i karmelu + maska bananowa) Teraz wyskubię brwi a potem nie wiem Taki wiatr wieje że aż wychodzić się nie chce :/ Kurde co za pogoda :/
|
|
#3403 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko witaj skarbula
chyba Cię wywołałam, bo właśnie jadłam loda w białej czekoladzie i pomyślałam o Tobie, że dawno się nie odzywałaś wchodzę, pacze a tu post od Ciebie jak miło ![]() No i okropnie Ci dziękuję za komplementa odnośnie avka ![]() Dżaguś dziękuję ja to wszystkie lody uwielbiam a big milki to już w ogóle pyszny jest tez big milk w czekoladzie toffi ![]() A ja przed chwilką zjadłam oskara jagodowego w białej czekoladzie :mniam też pyszny ![]() a w ogóle to sorki, że piszę do Ciebie Dżaga, a nie Paula, ale jakoś mi tak pasuje ten nick do Ciebie a imię Paula źle mi się kojarzy :/ mam nadzieję, że się nie gniewasz
|
#3404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aaaale pycha, też to uwielbiam
Ale rzadko robię jednak ^^---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
ja piwa ostatnio mam pod dostatkiem Muszę detox zrobić ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Nooo tak, jak ja jestem to oczywiście nikogo nie ma
|
|
#3405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O prosze to moze jakas telepatia Co w tym jest ![]() Jezu avatar normalnie megaaaaaaaaaaaa jestem w szoku, zawsze mialas boska figure ale ta odsłona jest jak marzenie poprostu, 8 cud swiata ![]() Cytat:
![]() Pewnie ze zawitałam, inaczej byc nie mogło
|
||
|
|
|
#3406 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda.... Meeedzik ma mega zayebisty brzusio!!!!!
normalnie każda by taki chciała mieć
|
#3407 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś jest dobry dzień by w końcu wsiąść się w garść po dniach leniwości na froncie dieta i ćwiczenia
bo po co czekać do 1 czerwca jak już dziś do ćwiczeń wrócić mogę![]() Pełny wachlarz zabiegów pielęgnacyjnych także i czuję się lżej Na czerwiec postanowienia mam aż 3: zero impulsywnych, zbędnych zakupów kosmetycznych "na chomika" tylko niezbędne i konieczne produkty. Zero kupowania słodyczy "na chomika" , u mnie nie ma racji bytu "coś" na potem bo znika od razu, w czerwcu wracam do małych porcji słodyczy ale sama ich kupować nie będę A trzecie postanowienie to przynajmniej co drugi dzień 30min gimnastyki - chciałbym codziennie total fitnes ale, że już wiem, że dwa dni w miesiącu spędzę w pociągu a ślub się też szykuje i pewnie inne dni "bezczasu" to stawiam sobie realne postanowienie, w którym ewentualnie mogę przekroczyć normę![]() pipson to choroba wrzodowa okazała się takim szczęściem w nieszczęściu ![]() zooska a w avaku jest Twój jeż czy jakiś "obcy"? ![]() Tak myślę cały dzień gdzie Wy mieszkacie, że u Was zimno i pada a tu po 16 i u mnie zimno się zrobiło i wieje
Będzie 55kg na 160cm Edytowane przez Margot85 Czas edycji: 2013-05-30 o 17:09 |
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska hehe tak myślałam, że o loda chodzi, ale wiesz ... wolałam się upewnić
Czekoladko weźźźź bo się zaczerwieniłam aż dziękuję, strasznie miło jest mi czytać takie komplementy ale z tym 8 cudem świata, to już Cie troszku poniosło ![]() ZOska Tyy kochana, a twojemu brzuszkowi to niby czego brakuje przecież obie wiemy, że jest cud malina dzięki Słońce ![]() Boshe jaka ja się zamulona czuję :/ zjadłam 2 kawałki strucli z Biedronki i tego loda i normalnie mam dość :/ blee... nie chce mi się już nic jeść :/ ale jakąś kolację później wciągnę ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Margotku trzymam kciuki za Twoje cele na pewno uda Ci się je osiągnąć jak wszystkie wcześniejsze ![]() I mnie zmotywowałaś biorę się zaraz za kręcenie hula hop i ściski agrafką
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Margot Jaka motywacja
No no...ładnie Niedługo będziesz lacha![]() ![]() ![]() Ach, a jeż jest obcy^^
|
#3410 |
|
Wtajemniczenie
|
Dosyć mam marudzenia, od narzekania jeszcze nikt nie schudł
![]() meeedzik , zooska mam ochotę na jeszcze kilka straconych cm do wakacji
|
#3411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swiete słowa Z tego co widze w podpisie to piekny spadek zaliczony ![]() A ja powiem Wam ze mam nadal kosmiczne problemy z noga ![]() Co mnie cały czas doluje i bardzo ogranicza ![]() Długo by opowiadac bo historia jest długa, poczatki znacie a finał wciaz przedemna wiec nie bede tym zanudzac, miejmy nadzieje ze wszytsko sie ułozy ![]() Ale jest dobra wiadomosc, jestem odciazona nareszcie jezeli chodzi o prace, wiec z pewnoscia czesciej bede zagladac
Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2013-05-30 o 18:09 |
|
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Siema siema
![]() Wróciłam od teściów... najedzona bo nażarta to byłaby przesada nie no, jakoś umiem teraz mówić sobie stop. I jak już nie mogę to nie jem placka po węgiersku (który był pyyyysznościowy ![]() ) nie dojadłam do końca, bo zwyczajnie nie chciałam przegiąć, jak wiedziałam, że jeszcze będą lody, owoce i ciasto lody zjadłam, trochę owocków dziubnęłam, ale ciasta nie dałam rady ale czuję się spoko, nie jest mi ciężko więc okej w dodatku był spacerek, teraz wizyta w toalecie (![]() No i zdążyliśmy wrócić przed samą ulewą rany jak u mnie leje normalnie oberwanie chmury w dodatku zaczyna grzmieć ![]() Cytat:
chociaż imprezowanie Ci się należy po ostatnim poście
|
|
|
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodzę i się po nich macam i naprawdę się błyszczą! A jakie gładziutkie najlepsza odżywka jaką kiedykolwiek miałam, namber łan na mojej liście Po 6 z groszami mówisz? ja za nią dałam 10 zł, a w Rossmanie jest po 11 muszę się rozejrzeć w tym Kauflandzie.O rany, ile Ty masz spodni ja mam 3 pary na krzyż Wiesz warunki by chodzić w takich szpilach mam, ale pozostaje kwestia wygody i utrzymania równowagi ![]() O, Twój obiadek też bym zjadła
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-05-30 o 18:20 |
|
|
|
|
#3414 | ||||
|
Zakorzenienie
|
U mnie cały dzień było pięknie, słonecznie, wręcz upalnie, a teraz straaasznie zimno, leje i ciemno jak nie powiem gdzie
Cytat:
lubię testować nowe smaki więc pewnie się skuszę na dniach :PNo siemaaaaaaaaaaaaaa widziałam, że udzielałaś się na wątku SB, a nas opuściłaś Cytat:
No super spędziliśmy czas, pojedliśmy dobrych rzeczy, pośmialiśmy się fajnie było a pogoda paskudna...Cytat:
ja na weekendzie sobie takie zafunduję ![]() Cytat:
za Twoje postanowienia na pewno dasz radę, będziemy Cię wspierać Wcale tu nikogo nie poniosło bo to najprawdziwsza prawda Madziu brzusio masz cudowny
|
||||
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciagne SB i ciagnac zmiarzam bo mi bardzo odpowiada, wprowadzam jeszcze inne modyfikacje, teraz akurat musze sie skupic na duzej podazy wapnia ze wzgledow zdrowotnych![]() O Was nigdy nie zapomnialam i jak same juz wiecie zawsze powracam Tylko ostatnio mam zbyt duze przerwy ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- I ogolnie duzo sie pozmieniało ale nie powiem Wam wszytskiego tak odrazu, bo to byłby dla Was za duzy szooook |
|
|
|
|
#3416 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko jeszcze raz dziękuję
![]() aaa no i mów tu szybko co się pozmieniało a nie nam tu jakieś raty wprowadzasz Heroine niezmiernie mnie cieszy to, że odżywka Ci służy dla mnie jest KWC odżywek jakie kiedykolwiek miałam robi mi wow z włosami, daje mega wygładzenie, miękkość i blask bardzo lubię kombinuję z nią na różne sposoby, ostatnio używam jej nawet jako odżywkę bez spłukiwania, 1cm wyciskam na rękę i rozsmarowuję na łapkach i na długość tez działa świetnie, zero problemów z rozczesywaniem włosów, ale trochę obawiam się, że zrobi mi przyklap, bo to za pięknie by było gdyby taka wielofunkcyjna była ![]() Oo widzę, że spotkanie u teściów udane to super i jakie pyszności pojadłaś ![]() Hehe co do butów to w sumie racja też czuję się bezpieczniej jak mam Tż u boku ![]() A no trochę mi się nazbierało tych gaci większość to dżinsy, wiesz jak to schudłam i zaczęłam szaleć ![]() No i Tobie dziękuję za te miłe słowa
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No troche sie pozmieniało... Ale narazie wole nie mowic o tym publicznie
|
|
|
|
|
#3418 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko garnier fructis oleo
jak dla mnie super to może chociaż na pw mogę liczyć, bom ja ciekawskie babsko jest
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałyście, że tuńczyki są ogromne..... Matko normalnie większe od nas!!!!!!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

ale słodkie
ale wiem też, że da się przejść na odwyk; sama przecież w tym roku nie jadłam słodyczy 4 miesiące
także da się.
i nie uciekaj nam więcej
mam nadzieję, że nie będzie lać 

Lidla mam pod nosem 

umyłam też głowę, zaraz będę nakładać tą odżywkę Garniera
więc myślę, że obejdę się bez nich 

Nam czasami na hotelarstwie takie cuda wianki pokazywali że o jaa
Zostaje mi osiedlowy ale tam też spory wybór
dziękuję, strasznie miło jest mi czytać takie komplementy
na pewno uda Ci się je osiągnąć jak wszystkie wcześniejsze 
bo nażarta to byłaby przesada
ja za nią dałam 10 zł, a w Rossmanie jest po 11