Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-30, 10:57   #3391
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość

Ja czekam z utęsknieniem na nowy sezon True Blood
Ooooooooo tak tak tak!!!!!!!!!! ja też

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 10:58   #3392
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
a ja powiem tyele.. Są różne typy ludzi. Jedni wolą jeść mięso w każdej postaci i nie potrafią sobie odmówić, inni zaś słodyczy. Zalezy od osoby. Siostra mojego TŻ wogole nie musi jest słodyczy ale koło kiełbasy nie przejdzie obojętnie. Dzisiaj u mnie ciężko z dieta będzie. Mój brat zaprasza nas na obiad do restauracji. Oczywiście wezme pół poracji ale nie wiem czego. W tej restauracji raczej nie bedzie dietetycznych obiadów;/
No właśnie. Bo każdy człowiek jest inny, dla mnie też kiełbasa może nie istnieć, fastfoody też ale słodkie ale wiem też, że da się przejść na odwyk; sama przecież w tym roku nie jadłam słodyczy 4 miesiące a na studiach to ze 2 lata nie tykałam także da się.
Mnie dzisiaj też czeka mało dietetyczny obiad, także pjjjjjjona
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 10:59   #3393
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Zośka napisz coś więcej co u Ciebie bo ciekawe jesteśmy
Ooooj tak, uroki kół na koniec semestru to są piękne rzeczy xD

Eeee tam, nie ma co gadać, jest do d.py Ale żyję i włączyl mi się tryb olewania wszystkiego.

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zoska pisz co u Ciebie i nie uciekaj nam więcej
Postaram się nie uciekać

Stary 2013-05-30, 11:00   #3394
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie leje... strasznie...
U mnie lało rano, potem było słońce, teraz coś się chmurzy mam nadzieję, że nie będzie lać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-05-30, 11:06   #3395
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

A my wczoraj byliśmy na piwku i wpadły 3 desperadosy a wcześniej nowy big milk nugatowy jak będę w Lidlu to chyba kupię sobie zapas do domu, bo pyszniutki jest
No i znowu kusisz!!!!!!!!!!!! nie można tak!!!!

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Zooośka pisz co się u Ciebie dzieje
A jak z dietą u Ciebie?

Kwiatuszki pięknie rozkwitają :LOVE:
Eeee nic takiego, pomijając fakt, że mi sie yebie na każdym froncie... A tak to git

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
U mnie lało rano, potem było słońce, teraz coś się chmurzy mam nadzieję, że nie będzie lać
O matko...u mnie też normalnie masakra Lato przyszło...czerwiec:/

Stary 2013-05-30, 11:08   #3396
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Eeee nic takiego, pomijając fakt, że mi sie yebie na każdym froncie... A tak to git
Żeś się rozpisała trzymaj się jakoś

Madzia, jest jakiś nowy BigMilk? i mówisz, że w Lidlu dostępny? Lidla mam pod nosem szkoda tylko, że dzisiaj wszystko pozamykane
Stary 2013-05-30, 11:11   #3397
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Żeś się rozpisała trzymaj się jakoś
A co tu dużo gadać Nie ma o czym Tylko mi się znowu picie i imprezowanie włączyło

Stary 2013-05-30, 11:52   #3398
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Ja właśnie zjadłam śniadanko umyłam też głowę, zaraz będę nakładać tą odżywkę Garniera Madziu, Ty ją od razu spłukujesz czy dłużej trzymasz?

Ty wiesz, że ja też ostatnio oglądałam miętowe spodnie z koronką? już ze trzy razy chciałam kupić, bo w sumie drogie nie są (u mnie na bazarku ), no ale ciągle coś mi przeszkadza albo wydam kasę na kosmetyki
Co do butów to współczuję, bo mój TŻ jest na tyle wysoki, a ja na tyle niska, że mogłabym chodzić i w 20-cm szpilach pomijając fakt wygody i potencjalnych zaliczeń gleby

A dzisiaj idziemy na obiad do teściów będzie mało dietetycznie, bo będąc w Anglii mówiłam TŻ-towi, że zjadłabym placki po węgiersku no i teściowa chce dzisiaj spełnić to życzenie
Ja tą odżywkę oleo trzymam w zależności od tego ile mam czasu nieraz spłukuje od razu, po nałożeniu i przeczesaniu włosów palcami, nieraz trzymam 5-15 minut, a czasem nakładam pod czepek foliowy i czapkę to nawet godzinę z tym siedzę moje włosy kochają tą odżywkę
Tylko uważaj, bo może Cie obciążyć i będziesz miała przyklapnięte włosy, musisz sama zrobić rozeznanie jak wolą Twoje włoski moje jest ciężko obciążyć i zrobić im kuku
Jak Ci spasuje to rozejrzyj się za nią następnym razem w Kauflandzie, ponoć można ją dorwać za 6 zł z hakiem

Ja też oglądałam je na targu za 55zł były też koralowe/brzoskwiniowe (?) tez bardzo ładne, ale nie kupiłam, bo mam jakoś 15 par spodni nie licząc leginsów więc myślę, że obejdę się bez nich z resztą pogoda nie rozpieszcza, nie ma pięknej wiosny, żeby można było w nich długo pochodzić, tak sobie to tłumaczę

Zazdraszczam, że możesz chodzić w takich szpilach mój Tz jest wyższy ode mnie o 10 cm więc max na taki obcas mogę sobie pozwolić a jak uczeszę koczka na skarpecie to już w ogóle robię się wysoka więc sama bym się głupio czuła wtedy dlatego tylko do nich wzdycham, ale jam będę miała jakiś większy przypływ gotówki to sobie je zakupię i będę je zakładać, jak sama będę gdzieś szła albo po domu hahaha

Co do obiadku to uwielbiam placka po węgiersku ja dziś robię makaron z sosem cztery sery i brokułem uwielbiam to
Stary 2013-05-30, 11:53   #3399
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie leje... strasznie...
u mnie też paskudnie i zimno :/
Cytat:
No i znowu kusisz!!!!!!!!!!!! nie można tak!!!!
Czym ??? lodem czy piwem ^^
noo i proszę ładnie z nami pisać, bo brakuje nam Ciebie
Cytat:
Madzia, jest jakiś nowy BigMilk? i mówisz, że w Lidlu dostępny? Lidla mam pod nosem szkoda tylko, że dzisiaj wszystko pozamykane
noo reklamowali go w tv, nugatowy i mnie zawsze kusił, a nigdzie nie widziałam, a wczoraj w Lidlu wpadł mi w łapki
Stary 2013-05-30, 14:47   #3400
mielnus
Wtajemniczenie

żelatyna [2 łyżki]
woda [200 ml] (200ml gorącej wody!)
jogurt naturalny [220 g] (Duże opakowanie jogurtu (Polecam Danon bez cukru))
kakao [2 łyżeczki] (1-2 łyżeczki ciemnego cacao bez cukru (polecam zwykłe wedlowskie) im więcej kakao tym pianka ciemniejsza )
słodzik (sypki ...do smaku)
aromat migdałowy do ciast (kropelka .... )
Jogurt wymieszać z cacao, dodać słodzik, aromat (kropelkę ...nie przesadzić) i dobrze wymieszać...
osobno rozpuścić żelatynę z wodą goracą jak lekko przestygnie (wazne by nie był to wrzątek)... dodać do musu jogurtowego ...dobrze wymieszać ....

Przelać do filiżanek- pucharków i wstawić do lodówki...

Ja udekorowałam jeszcze startą białą dietetyczną czekoladą bez cukru (bez problemu dostepna do kupienia w markecie).
Można też ozdobić np płatkami migdałów

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Bardzo dobre robilam będąć na sb spróbujcie
Stary 2013-05-30, 14:51   #3401
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Hej pieknoty

Melduje sie ze zyje

Zagladam wlasnie zeby zobaczyc co u Was,widze ze mamy nowego panicza na watku ho hooo

bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 14:56   #3402
dzaga1989
Zakorzenienie

Mielnus, to gratuluję zlecenia. Jej, projekt hotelu. Bardzo ciekawe! Nam czasami na hotelarstwie takie cuda wianki pokazywali że o jaa Podobnie z restauracjami.
I Ty masz zrobić cały projekt od fundamentów, czy tylko zaaranżować już zaprojektowany budynek?
A co do żarcia w restauracji - gdzieś czytałam że zawsze można powiedzieć że jest się uczulonym na to i na to albo ma się nietolerancję tego czy tamtego Nie pamiętam tylko gdzie ja to wyczytałam. Ale dobry trik moim zdaniem gdy jest się na diecie

Heroine, a dziękuję Fuksa miałam z tą 5 bo wcale się dużo nie uczyłam - same wiecie.
Fajnie że dziś się wyrwiecie gdzieś. Ja mam dziś jakiś dzień na nie, najchętniej wszamałabym coś smacznego - kawałek ciastka, czekolady albo loda. Ale nawet mi się wychodzić nie chce bo pogoda nie zachęca :/

Pipsonku, zdrówka zatem życzę
Kochana a jakie miałaś objawy? Bo ja czasami rano budzę się z tak przeszywającym bólem brzucha że masakra. Rzadko mi się to zdarza ale jednak. W ogóle powinnam porobić badania znowu bo to nigdy nie wiadomo.

Japanication, po pierwsze, nie jesteśmy kulturystkami. Po drugie, powtórzę się, dla nas się liczą małe kroki. Jeśli któraś pisze że schudła pół kg i dla niej to sukces to my ten sukces doceniamy i cieszymy się razem z nią. I po trzecie, to nie forum KFD więc nie oczekuj od nas takiego samego podejścia jak od facetów (czy nawet lasek) z KFD.

Madzia, jesteś chodzącym przykładem i to jakim Fiu fiu
A mi ten Big Milk nugatowy w ogóle nie podszedł a taaak się na niego napaliłam. Dziś mam ogromną ochotę na jakiegoś dobrego loda, właśnie najchętniej z Lidla lub Biedronki, ale dziś zamknięte Zostaje mi osiedlowy ale tam też spory wybór

Zośka, cześć Imprezy i picie mówisz. Kurde, ja na imprezie byłam tysiąc lat temu (takiej większej) więc nawet Ci zazdraszczam. Jednak od czasu do czasu poszłabym na jakąś.

Ja już po I i II śniad, posprawdzałam testy 3 grup do pracy, ogarnęłam komputer, bo przeinstalowywałam system i się wykąpałam (Party + świeczki zapachowe + płyn o zapachu gofrów i karmelu + maska bananowa) Teraz wyskubię brwi a potem nie wiem Taki wiatr wieje że aż wychodzić się nie chce :/ Kurde co za pogoda :/
Stary 2013-05-30, 16:22   #3403
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko witaj skarbula chyba Cię wywołałam, bo właśnie jadłam loda w białej czekoladzie i pomyślałam o Tobie, że dawno się nie odzywałaś wchodzę, pacze a tu post od Ciebie jak miło
No i okropnie Ci dziękuję za komplementa odnośnie avka

Dżaguś dziękuję ja to wszystkie lody uwielbiam a big milki to już w ogóle pyszny jest tez big milk w czekoladzie toffi
A ja przed chwilką zjadłam oskara jagodowego w białej czekoladzie :mniam też pyszny
a w ogóle to sorki, że piszę do Ciebie Dżaga, a nie Paula, ale jakoś mi tak pasuje ten nick do Ciebie a imię Paula źle mi się kojarzy :/ mam nadzieję, że się nie gniewasz
Stary 2013-05-30, 16:40   #3404
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
ja dziś robię makaron z sosem cztery sery i brokułem uwielbiam to
Aaaale pycha, też to uwielbiam Ale rzadko robię jednak ^^

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Czym ??? lodem czy piwem ^^
noo i proszę ładnie z nami pisać, bo brakuje nam Ciebie

noo reklamowali go w tv, nugatowy i mnie zawsze kusił, a nigdzie nie widziałam, a wczoraj w Lidlu wpadł mi w łapki
Lodem kusisz, lodem ja piwa ostatnio mam pod dostatkiem Muszę detox zrobić

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Hej pieknoty

Melduje sie ze zyje

Zagladam wlasnie zeby zobaczyc co u Was,widze ze mamy nowego panicza na watku ho hooo

Hehe...w końcu i Ty do nas zawitałaś wreszcie !!!!!

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Nooo tak, jak ja jestem to oczywiście nikogo nie ma

Stary 2013-05-30, 16:44   #3405
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko witaj skarbula chyba Cię wywołałam, bo właśnie jadłam loda w białej czekoladzie i pomyślałam o Tobie, że dawno się nie odzywałaś wchodzę, pacze a tu post od Ciebie jak miło
No i okropnie Ci dziękuję za komplementa odnośnie avka
Hej myszkooo

O prosze to moze jakas telepatia Co w tym jest

Jezu avatar normalnie megaaaaaaaaaaaa jestem w szoku, zawsze mialas boska figure ale ta odsłona jest jak marzenie poprostu, 8 cud swiata

Cytat:

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Hehe...w końcu i Ty do nas zawitałaś wreszcie !!!!!

-
Hej lalko

Pewnie ze zawitałam, inaczej byc nie mogło
Stary 2013-05-30, 16:46   #3406
zooska
Zakorzenienie

To prawda.... Meeedzik ma mega zayebisty brzusio!!!!! normalnie każda by taki chciała mieć

Stary 2013-05-30, 17:07   #3407
Margot85
Wtajemniczenie

Dziś jest dobry dzień by w końcu wsiąść się w garść po dniach leniwości na froncie dieta i ćwiczenia bo po co czekać do 1 czerwca jak już dziś do ćwiczeń wrócić mogę Total fitnes i odkładane prasowanie za mną
Pełny wachlarz zabiegów pielęgnacyjnych także i czuję się lżej

Na czerwiec postanowienia mam aż 3: zero impulsywnych, zbędnych zakupów kosmetycznych "na chomika" tylko niezbędne i konieczne produkty. Zero kupowania słodyczy "na chomika" , u mnie nie ma racji bytu "coś" na potem bo znika od razu, w czerwcu wracam do małych porcji słodyczy ale sama ich kupować nie będę A trzecie postanowienie to przynajmniej co drugi dzień 30min gimnastyki - chciałbym codziennie total fitnes ale, że już wiem, że dwa dni w miesiącu spędzę w pociągu a ślub się też szykuje i pewnie inne dni "bezczasu" to stawiam sobie realne postanowienie, w którym ewentualnie mogę przekroczyć normę

pipson to choroba wrzodowa okazała się takim szczęściem w nieszczęściu mam nadzieje, że wszystko jest jak na najlepszej drodze i , że wracasz do diety i ćwiczeń niedługo

zooska a w avaku jest Twój jeż czy jakiś "obcy"?

Tak myślę cały dzień gdzie Wy mieszkacie, że u Was zimno i pada a tu po 16 i u mnie zimno się zrobiło i wieje a było od rana tak cieplutko

Edytowane przez Margot85
Czas edycji: 2013-05-30 o 17:09
Margot85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 17:15   #3408
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska hehe tak myślałam, że o loda chodzi, ale wiesz ... wolałam się upewnić
Czekoladko weźźźź bo się zaczerwieniłam aż dziękuję, strasznie miło jest mi czytać takie komplementy ale z tym 8 cudem świata, to już Cie troszku poniosło
ZOska Tyy kochana, a twojemu brzuszkowi to niby czego brakuje przecież obie wiemy, że jest cud malina dzięki Słońce

Boshe jaka ja się zamulona czuję :/ zjadłam 2 kawałki strucli z Biedronki i tego loda i normalnie mam dość :/ blee... nie chce mi się już nic jeść :/ ale jakąś kolację później wciągnę

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Margotku trzymam kciuki za Twoje cele na pewno uda Ci się je osiągnąć jak wszystkie wcześniejsze
I mnie zmotywowałaś biorę się zaraz za kręcenie hula hop i ściski agrafką
Stary 2013-05-30, 17:20   #3409
zooska
Zakorzenienie

Margot Jaka motywacja No no...ładnie Niedługo będziesz lacha
Ach, a jeż jest obcy^^

Stary 2013-05-30, 17:27   #3410
Margot85
Wtajemniczenie

Dosyć mam marudzenia, od narzekania jeszcze nikt nie schudł

meeedzik , zooska mam ochotę na jeszcze kilka straconych cm do wakacji
Stary 2013-05-30, 18:05   #3411
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko weźźźź bo się zaczerwieniłam aż dziękuję, strasznie miło jest mi czytać takie komplementy ale z tym 8 cudem świata, to już Cie troszku poniosło
Wiesz tutaj nawet nie trzeba koloryzowac

Cytat:
Dosyć mam marudzenia, od narzekania jeszcze nikt nie schudł
Swiete słowa Z tego co widze w podpisie to piekny spadek zaliczony

A ja powiem Wam ze mam nadal kosmiczne problemy z noga
Co mnie cały czas doluje i bardzo ogranicza
Długo by opowiadac bo historia jest długa, poczatki znacie a finał wciaz przedemna wiec nie bede tym zanudzac, miejmy nadzieje ze wszytsko sie ułozy

Ale jest dobra wiadomosc, jestem odciazona nareszcie jezeli chodzi o prace, wiec z pewnoscia czesciej bede zagladac

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2013-05-30 o 18:09
Stary 2013-05-30, 18:18   #3412
heroine86
Zakorzenienie

Siema siema

Wróciłam od teściów... najedzona bo nażarta to byłaby przesada nie no, jakoś umiem teraz mówić sobie stop. I jak już nie mogę to nie jem placka po węgiersku (który był pyyyysznościowy ) nie dojadłam do końca, bo zwyczajnie nie chciałam przegiąć, jak wiedziałam, że jeszcze będą lody, owoce i ciasto lody zjadłam, trochę owocków dziubnęłam, ale ciasta nie dałam rady ale czuję się spoko, nie jest mi ciężko więc okej w dodatku był spacerek, teraz wizyta w toalecie () także loooz
No i zdążyliśmy wrócić przed samą ulewą rany jak u mnie leje normalnie oberwanie chmury w dodatku zaczyna grzmieć

Cytat:
A co tu dużo gadać Nie ma o czym Tylko mi się znowu picie i imprezowanie włączyło
Ej Młoda, Ty tak nie szalej z tym alko chociaż imprezowanie Ci się należy po ostatnim poście
Stary 2013-05-30, 18:19   #3413
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tą odżywkę oleo trzymam w zależności od tego ile mam czasu nieraz spłukuje od razu, po nałożeniu i przeczesaniu włosów palcami, nieraz trzymam 5-15 minut, a czasem nakładam pod czepek foliowy i czapkę to nawet godzinę z tym siedzę moje włosy kochają tą odżywkę
Tylko uważaj, bo może Cie obciążyć i będziesz miała przyklapnięte włosy, musisz sama zrobić rozeznanie jak wolą Twoje włoski moje jest ciężko obciążyć i zrobić im kuku
Jak Ci spasuje to rozejrzyj się za nią następnym razem w Kauflandzie, ponoć można ją dorwać za 6 zł z hakiem

Ja też oglądałam je na targu za 55zł były też koralowe/brzoskwiniowe (?) tez bardzo ładne, ale nie kupiłam, bo mam jakoś 15 par spodni nie licząc leginsów więc myślę, że obejdę się bez nich z resztą pogoda nie rozpieszcza, nie ma pięknej wiosny, żeby można było w nich długo pochodzić, tak sobie to tłumaczę

Zazdraszczam, że możesz chodzić w takich szpilach mój Tz jest wyższy ode mnie o 10 cm więc max na taki obcas mogę sobie pozwolić a jak uczeszę koczka na skarpecie to już w ogóle robię się wysoka więc sama bym się głupio czuła wtedy dlatego tylko do nich wzdycham, ale jam będę miała jakiś większy przypływ gotówki to sobie je zakupię i będę je zakładać, jak sama będę gdzieś szła albo po domu hahaha

Co do obiadku to uwielbiam placka po węgiersku ja dziś robię makaron z sosem cztery sery i brokułem uwielbiam to
Ja trzymałam 15 minut. Włosy są takie, że chodzę i się po nich macam teściowa do mnie: ale Ci się włosy błyszczą i naprawdę się błyszczą! A jakie gładziutkie (<---LOVE ) noooo booooskie najlepsza odżywka jaką kiedykolwiek miałam, namber łan na mojej liście nie obciążyła mi włosów, a u mnie o to nie trudno.
Po 6 z groszami mówisz? ja za nią dałam 10 zł, a w Rossmanie jest po 11 muszę się rozejrzeć w tym Kauflandzie.

O rany, ile Ty masz spodni ja mam 3 pary na krzyż a chodzę cały czas praktycznie w jednych dżinsach a teraz to spódniczki wolę :P przydałyby mi się właśnie spodnie jakieś :P ale tak jak mówisz, ze względów praktycznych może lepiej jakieś uniwersalne kolory, bo ta pogoda jakaś taka beznadziejna w tym roku, że ile razy ja założę takie wiosenne spodnie ;/

Wiesz warunki by chodzić w takich szpilach mam, ale pozostaje kwestia wygody i utrzymania równowagi ja jak idę gdzieś sama to absolutnie nie zakładam niczego co ma powyżej 5cm obcas inaczej utrata równowagi i zderzenie z podłożem gwarantowane wyższe tylko wtedy jak mam podpórkę, czyli TŻ-ta wtedy mam pewność, że się nie wypier.dzielę

O, Twój obiadek też bym zjadła

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2013-05-30 o 18:20
Stary 2013-05-30, 18:22   #3414
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie też paskudnie i zimno :/
U mnie cały dzień było pięknie, słonecznie, wręcz upalnie, a teraz straaasznie zimno, leje i ciemno jak nie powiem gdzie piękna wiosna

Cytat:
Ja TV nie oglądałam od 3 miesięcy prawie także nie jestem na bieżąco lubię testować nowe smaki więc pewnie się skuszę na dniach :P

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Hej pieknoty

Melduje sie ze zyje
No siemaaaaaaaaaaaaaa zastanawiałam się gdzie Ty wsiąkłaś widziałam, że udzielałaś się na wątku SB, a nas opuściłaś powiedz, że wracasz i nas już nie zostawisz jak tam to SB, ciągniesz dalej? Jak efekty?

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Heroine, a dziękuję Fuksa miałam z tą 5 bo wcale się dużo nie uczyłam - same wiecie.
Fajnie że dziś się wyrwiecie gdzieś. Ja mam dziś jakiś dzień na nie, najchętniej wszamałabym coś smacznego - kawałek ciastka, czekolady albo loda. Ale nawet mi się wychodzić nie chce bo pogoda nie zachęca :/
Tak to już jest :P ja też jak się mało przykładałam to najlepsze wyniki miałam
No super spędziliśmy czas, pojedliśmy dobrych rzeczy, pośmialiśmy się fajnie było a pogoda paskudna...

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Ja już po I i II śniad, posprawdzałam testy 3 grup do pracy, ogarnęłam komputer, bo przeinstalowywałam system i się wykąpałam (Party + świeczki zapachowe + płyn o zapachu gofrów i karmelu + maska bananowa) Teraz wyskubię brwi a potem nie wiem
Wooow jakie SPA ja na weekendzie sobie takie zafunduję

Cytat:
Na czerwiec postanowienia mam aż 3: zero impulsywnych, zbędnych zakupów kosmetycznych "na chomika" tylko niezbędne i konieczne produkty. Zero kupowania słodyczy "na chomika" , u mnie nie ma racji bytu "coś" na potem bo znika od razu, w czerwcu wracam do małych porcji słodyczy ale sama ich kupować nie będę A trzecie postanowienie to przynajmniej co drugi dzień 30min gimnastyki - chciałbym codziennie total fitnes ale, że już wiem, że dwa dni w miesiącu spędzę w pociągu a ślub się też szykuje i pewnie inne dni "bezczasu" to stawiam sobie realne postanowienie, w którym ewentualnie mogę przekroczyć normę
Margotku, trzymam mocno za Twoje postanowienia na pewno dasz radę, będziemy Cię wspierać

Cytat:
ale z tym 8 cudem świata, to już Cie troszku poniosło
Wcale tu nikogo nie poniosło bo to najprawdziwsza prawda Madziu brzusio masz cudowny
Stary 2013-05-30, 18:36   #3415
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No siemaaaaaaaaaaaaaa zastanawiałam się gdzie Ty wsiąkłaś widziałam, że udzielałaś się na wątku SB, a nas opuściłaś powiedz, że wracasz i nas już nie zostawisz jak tam to SB, ciągniesz dalej? Jak efekty?
Oj tak, bylam kiedys bardzo dawno na sb, jakos w 2008 roku, wtedy nie mialam z waga zadnych problemow, ale moj akt desperacji siegnał do takiego momentu ze uznalam ze warto odswiezyc pamiec i przypomniec sobie tamtejsze zasady, nota bene zdrowych i wedlug mnie bardzo rozsadnych. Znam sie z kilkoma dziewczynami z watku od lat, ale bron boze nie nazywajmy tego udzielaniem Ciagne SB i ciagnac zmiarzam bo mi bardzo odpowiada, wprowadzam jeszcze inne modyfikacje, teraz akurat musze sie skupic na duzej podazy wapnia ze wzgledow zdrowotnych
O Was nigdy nie zapomnialam i jak same juz wiecie zawsze powracam
Tylko ostatnio mam zbyt duze przerwy

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

I ogolnie duzo sie pozmieniało ale nie powiem Wam wszytskiego tak odrazu, bo to byłby dla Was za duzy szooook
Stary 2013-05-30, 19:25   #3416
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko jeszcze raz dziękuję
aaa no i mów tu szybko co się pozmieniało a nie nam tu jakieś raty wprowadzasz haha my się nastawiamy na szok

Heroine niezmiernie mnie cieszy to, że odżywka Ci służy dla mnie jest KWC odżywek jakie kiedykolwiek miałam robi mi wow z włosami, daje mega wygładzenie, miękkość i blask bardzo lubię kombinuję z nią na różne sposoby, ostatnio używam jej nawet jako odżywkę bez spłukiwania, 1cm wyciskam na rękę i rozsmarowuję na łapkach i na długość tez działa świetnie, zero problemów z rozczesywaniem włosów, ale trochę obawiam się, że zrobi mi przyklap, bo to za pięknie by było gdyby taka wielofunkcyjna była

Oo widzę, że spotkanie u teściów udane to super i jakie pyszności pojadłaś
Hehe co do butów to w sumie racja też czuję się bezpieczniej jak mam Tż u boku
A no trochę mi się nazbierało tych gaci większość to dżinsy, wiesz jak to schudłam i zaczęłam szaleć ale teraz czas się opamiętać
No i Tobie dziękuję za te miłe słowa
Stary 2013-05-30, 19:40   #3417
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko jeszcze raz dziękuję
aaa no i mów tu szybko co się pozmieniało a nie nam tu jakieś raty wprowadzasz haha my się nastawiamy na szok

Heroine niezmiernie mnie cieszy to, że odżywka Ci służy dla mnie jest KWC odżywek jakie kiedykolwiek miałam robi mi wow z włosami, daje mega wygładzenie, miękkość i blask bardzo lubię kombinuję z nią na różne sposoby, ostatnio używam jej nawet jako odżywkę bez spłukiwania, 1cm wyciskam na rękę i rozsmarowuję na łapkach i na długość tez działa świetnie, zero problemów z rozczesywaniem włosów, ale trochę obawiam się, że zrobi mi przyklap, bo to za pięknie by było gdyby taka wielofunkcyjna była

Oo widzę, że spotkanie u teściów udane to super i jakie pyszności pojadłaś
Hehe co do butów to w sumie racja też czuję się bezpieczniej jak mam Tż u boku
A no trochę mi się nazbierało tych gaci większość to dżinsy, wiesz jak to schudłam i zaczęłam szaleć ale teraz czas się opamiętać
No i Tobie dziękuję za te miłe słowa
a coz to za odzywka?

No troche sie pozmieniało... Ale narazie wole nie mowic o tym publicznie
Stary 2013-05-30, 21:30   #3418
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko garnier fructis oleo jak dla mnie super
to może chociaż na pw mogę liczyć, bom ja ciekawskie babsko jest
Stary 2013-05-30, 21:51   #3419
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko garnier fructis oleo jak dla mnie super
to może chociaż na pw mogę liczyć, bom ja ciekawskie babsko jest
Musze koniecznie wyprobowac
Bedzie nastepna do kolekcji
Stary 2013-05-30, 22:06   #3420
zooska
Zakorzenienie

Wiedziałyście, że tuńczyki są ogromne..... Matko normalnie większe od nas!!!!!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości