|
|
#601 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
Cytat:
)))To może rzeczywiście coś z lilou z jakimś grawerem specjalnie dla Niej... B zaprosił mnie dzisiaj do kina
Edytowane przez margueri Czas edycji: 2013-05-30 o 12:29 |
||
|
|
|
#602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja kupuję u mojej kosmetyczki wszystko
|
||
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też syf, ale ja sprzatać zamiaru nie mam. Ten co z nami mieszka nawet nie raczy tyłka ruszyć żeby posprzątać, a tyle już mieszka. Aż mu uwagę zwróciłam że co to ja jestem, że dslaczego nie sprzata. Przyjechała ta dziewczyna do niego i też nie posprzątał, a taki niby z niego czyścioch jest. Ciekawe w którym miejscu. Robili grila w poniedziałek i oczywiście w domu nie posprzatane bo po co, goście poszli naczynia umyli nie posprzątane bo po co. I tak jest brudno, wczoraj stwierdził że posprząta w sobotę jak ta jego pojedzie co za . A ja naopowiadałam że to oni robią grila i że to oni powinni posprzatać . Już niedługo i go nie będzie uffCapriola zobaczysz jak czas szybciutko zleci i się doczekasz tż-ta. Ale jakie będzie za to przywitanie . Ja sobie nie wyobrażam gdy M. pojedzie po O. chodź na 5 dni tylko jedzie, ale już tyle się nie rozstawaliśmy. Chodź wcześniej i na 2 czy 2 i pół miesiąca heh.
|
|
#604 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
lody ![]() na pewno Bandi sa w drogeriach Hebe
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Wam pomaga krem z Bandi a mnie uczula
![]() Dzień wolny a pogoda cudna - cały czas pada. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę pogody, u nas od jutra ma być ciepełko. Ale się ciesze moze wkońcu się poopolam troszkę. ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
za rozmiar 38, choć zupełnie nie wiem jaki wcześniej nosiłaś. Ale wygląda na to że sporo schudłaś więc suuuper![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Marg kciukam za mamę ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- [QUOTE=patuska18;4106929 Dzień wolny a pogoda cudna - cały czas pada. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Dlatego też uważam że warto najpierw przetestować produkt zanim zakupi się go w pełnowartościowym opakowaniu.
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
najpiękniejszy prezent jaki mogłabym sobie wyobrazić
pamiątka na zawsze, bo często ją zakładam ![]() polecam serdecznie! potem we wrześniu jak byłam świadkiem dostałam długopis - też piękny prezent https://www.google.pl/search?q=d%C5%...ml%3B462%3B680 Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2013-05-30 o 13:20 |
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bałabym się, że zgubię, jakbym taki dostała
|
|
|
|
|
#609 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
i to bez różnicy czy chlopak czy dziewczyna. Szlak może trafić...Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#610 |
|
MBZ♥
|
Caprioszku też bym była za lilou
![]() Grape przejrzyj stronę z kocykami lamilou są piękne, milutkie, bogate wzornictwo-na pewno kupię Roszpunce większy i dodatkowo bambusowe okrycie a do tego mają sprzedaż wysyłkową.Naj za rozmiarFrezyjko ![]() zmykam na seans filmowy z Mężem |
|
|
|
#611 | ||
|
Zakorzenienie
|
Haj fajf... Cytat:
Cytat:
Chyba tak będzie najlepiej (mam nadzieje że Carmelinda się nie obrazi, że odgapię pomysł? )A co z grawerem? Myślałam o dacie ślubu a jednej strony a "dziękuję" z drugiej...ale to chyba słabe jest...hmm?
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
czarna, współczuję mieszkania z syfiarzem
a ma już jakąś konkretną datę na wyprowadzkę?byou, to te kocyki a. muchy? ładne są capri uważam, że lilou to super pomysł i taki grawer bardzo by mi się spodobal![]() pati, niezmiennie polecam ślimaka nawet przebarwienia znikają dosłownie z dnia na dzień a jak dam ślimaka z serum z wit. c (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html), to jest bosko marg trzymam kciuki za mamę
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2013-05-30 o 16:00 |
|
|
|
#613 | |
|
Zadomowienie
|
Ogarnęłam mieszkanie, uporządkowałam ciuszki, mam spokój do następnego sprzątania
mierzyłam dzisiaj spodnie sprzed ok 2 lat, wisiały jak na haczyku, podobało mi się to Dziewczyny dziękuje za kciuki, martwię się o mamę, bo to może być pierdółłka albo coś bardzo poważnego...wierzę, że będzie dobrze! Cytat:
Idę papiery ogarnąć z pracy...
|
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie carmelka z jednej strony dała "Dziękuję" - całkiem adekwatne do sytuacji w jakiej chcesz podziękować a z drugiej "BFF" - i tu też całkiem adekwatne, bo nie wyobrażam sobie żeby jej nie było i carmel zapewne też nie ![]() wygraweruj dziękuję, a z drugiej strony wcale nie musi coś być.... |
|
|
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Zazdrośnice, część 67.
Picz gdzie kupowałaś ślimaka i to serum? Czyżby all? Ślimak też działa na trądzik (rozszerzone pory, czarne wągry)?
Po tych problemach z Bandi jestem ostrożna co do nowych kosmetyków... By a co ciekawego będziecie oglądać? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz do knajpki ze znajomymi ja oczywiście nie piję alkoholu mooooże się szarpnę na virgin mojito, bo jest tam genialne, ale w taką pogodę to prędzej skosztowałabym virgin grzańca ciekawe, czy warszawianki zauważą różnicę we mnie to już pojutrze |
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Muszę pojechać blogiem ![]() Ale beznadziejny dzień... K. pojechał dziś w Afrykę, ja jestem cała wysypana, bo wróciłam do picia pokrzywy, muszę znaleźć mieszkanie sobie, ojcu, zrobić ojcu pranie, pokończyć masę rzeczy, nie mam kasy na nic, bo masa wydatków, w domu wojny, motocyklowe rozkminy mnie krzywią i się zastanawiam, czy nie sprzedać moto, chociaż nie wyobrażam sobie nie jeździć, wczoraj tak z niczego zrobiliśmy 350 km... Nie wiem, w ogóle tak się wszystko chrzani teraz ![]() K. musiał zwolnić mieszkanie nad domem i zaproponował, żebyśmy razem wynajęli - dwupokojowe, żeby nie było, że się pokłócimy i coś tam, tylko żebyśmy bardziej wynajmowali jako współlokatorzy. A ja nie ukrywam, że wolę z nim niż z jakąś pokręconą studentką, więc się zastanawiam teraz. Na wynajęcie kawalerki mnie nie stać, bo to 2/3 mojej wypłaty, a ja wciąż wiszę kasę mamie. I byliśmy wczoraj u Matta, stoi już grobowiec gotowy. I się popłakałam, tęsknię za nim na PDP w Rzeszowie też jakoś spokojnie bez niego i drętwo.
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2013-05-30 o 17:29 |
|
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.
Cytat:
u mnie zwęził pory i zmniejszał wągry |
|
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
jozia
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym zamieszkała z K. zawsze to dużo taniej i raźniej.
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
|
|
#622 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Masz rację![]() Józia, tulę mocno ![]() ![]()
|
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Józia - pomału rozwiążesz wszystkie problemy
![]() Capri - my też planujemy bransoletki z grawerem dla świadków i dla przyjaciółki która pomaga nam bardzo przy organizacji. A dla rodziców zostajecie przy koszach? my chyba też je weźmiemy, bo z racji mojej skomplikowanej sytuacji rodzinnej nic innego raczej się nie da. Zresztą chyba nie będziemy dziękować na weselu, żeby nie prowokowac losu ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Jutro idziemy zamawiać obrączki ale nie możemy się na gawer zdecydować. A Wy jakie macie/planujecie?
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do rodziców to nie mam pojęcia...jeśli nie wymyslimy nic lepszego to pewnie będa kosze...
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, jeśli nie macie dość jeszcze moich ślubnych marudzeń, to wrzucam kolejne pytanie ![]() Co myślicie o takich kieliszkach dla pary młodej? chciałabym żeby się wyróżniały (na wyposażeniu sali są obrzydliwe kieliszki, moi rodzice cierpią bardzo z tego powodu był nawet pomysl żeby kupic ladne do wina, ale to za drogi interes na tyle osób...)ale nie podobają mi się takie typowo 'weselne" ze wstążeczkami czy cyrkoniami...![]() Ja będe piła białe wino, tż raczej nie chce, ale w takich do wina to chyba może spokojnie wodę pic, prawda? ![]() Druga opcja to do szampana, ale te do wina są chyba bardziej praktyczne i wykorzystamy je potem
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście jako męska bransoletka
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
zależy co kto lubi
![]() My świadkowi chyba damy Jacka
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to bym chciala Love Knots Flutes od Very Wang
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż cena pewnie też
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

za mamę

mam taki syf, że nawet perfekcyjna pani domu nie podjęła by się współpracy ze mną
. Już niedługo i go nie będzie uff
. Ja sobie nie wyobrażam gdy M. pojedzie po O. chodź na 5 dni tylko jedzie, ale już tyle się nie rozstawaliśmy. Chodź wcześniej i na 2 czy 2 i pół miesiąca heh.

za rozmiar 38, choć zupełnie nie wiem jaki wcześniej nosiłaś. Ale wygląda na to że sporo schudłaś więc suuuper

)
a jak dam ślimaka z serum z wit. c (
Masz rację