Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-30, 20:51   #4381
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Ana i na czym wkońcu stanęło?

wczoraj mialam balkon party z moim laskami siedzialysmy do 2 na balkonie w kocyku i gadalysmy..
Na tym, ze wszystkiego przebiega normalnie właśnie tworzę sprawozdanie
o właśnie przy okazji... jak robiłam kursy, szkolenia w zeszłym roku to mogę je wpisać czy nie bardzo?

Fajne takie balkon party zawsze lubiłam siedzieć nocą na balkonie i gadać a czym się grzałyście?

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ana, Magda teraz zobaczymy się we wrześniu
oby szybko Ci zleciało

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czeszko melduje ze zyje...niestety w szpitalu...we wtorek badali mnie 3h, myslalam ze padne,ale przynajmniej wszystko przebadali...szyjka miala 2,7...mam lezec i moge wstawac tylko siku i pod prysznic...na razie mnie obserwuja i robia ktg 3 * dziennie...
leż i pachnij!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 21:11   #4382
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Madzia wlasnie nie wiem kiedy zaczela sie skracac...ostatnio jak mialam mierzona to miala 4 cm ale za chiny nie wiem czy to bylo 5 tyg temu czy wczesniej... W pon mialam 3,2 a we wt juz tylko 2,7 ale nie wiem czy sie skrocila czy po prostu inny sprzet, lekarz itd...w sr namierzyli 2,8 ale to chyba tez nie oznacza ze urosla

sliwenka tv za darmo ale niestety nie ma wifi ogolnodostepnego -wlaczylam se na komorce no i za kazdy dzien pobytu w szpitalu ponizej 28 dni placi sie 10 euro...ale przynajmniej jedzenie dobre
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 07:28   #4383
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Wróciłam!

Chociaż tak naprawdę mi smutno Jeszcze w życiu się tak nie uryczałam przy pożegnaniu jak dzisiaj
Wyjazd udał się w 100% Pogoda rewelacyjna!!! Jak na Irlandię, aż dziwnie Lot w obie strony bez żadnego problemu, Marcelina zafascynowana widokiem za oknem samolotu Ze zmieniającym się cisnieniem nie miała problemu. Lotnisko we Wrocku mega dziwne pod względem swoich procedur, najchętniej rozebraliby nas do majtek Miliard razy sprawdzali dokumenty i karty pokładowe Oczywiście musiałam próbować Marcelutkowe picie, czy przypadkiem nie trucizna I burdel przy puszczaniu pasażerów na płytę lotniska. W Dublinie totalny luz, ale nachodzić się trzeba
Sama Irlandia, Dublin...hmmm niewątpliwie jest zielono Ludzie przemili, tylko cholera jeżdżą po złej stronie drogi Nie liczę ile razy wpadłabym pod samochód albo wsiadła do luasa jadącego w złą stronę No i cóż... inne życie, jakieś łatwiejsze, spokojniejsze
Dziś mieliśmy jeszcze w planach wizytę w zoo, ale pogoda popsuła nam szyki Nic straconego, pojedziemy innym razem

Nie dałam rady nadrobić, póki co idę spać
cieszę sie, że już jesteś
Super, że podróż ok i że mieliście tak świetne wakacje!

Tulę i do września szybko zleci, zobaczysz!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
obudziłam się dzis z cholernym bólem gardła, nic innego mi nie jest tylko to gardło. mam nadzieje, ze szybko przejdzie.

Wstałam dzis wczesnie, juz 2 prania zrobione, zmywarka wstawiona, kuchnia obgarnieta i po mału się szykuje, bo na 13ta jestem umówiona na grilla mam nadzieje, ze się troszkę opalę.
jak gardło?

i co? grill się udał?

Cytat:
wczoraj mialam balkon party z moim laskami siedzialysmy do 2 na balkonie w kocyku i gadalysmy..
czad!!!

Cytat:
czeszko melduje ze zyje...niestety w szpitalu...we wtorek badali mnie 3h, myslalam ze padne,ale przynajmniej wszystko przebadali...szyjka miala 2,7...mam lezec i moge wstawac tylko siku i pod prysznic...na razie mnie obserwuja i robia ktg 3 * dziennie...
Trzymaj sie tam dzielnie!
Odpoczywaj i leż jak trzeba. Dla Bartusia wszystko!

Aniczko ale lecicie z budową! Super!!!

Witajcie,

W środę poszliśmy na imprezę. Wróciliśmy grubo po 4... już było jasno Ale super było Za to wczoraj był dzień lenistwa. Oprócz jedzenia i siedzenia i leżenia nie zrobiliśmy kompletnie nic! Ale fakt, że pogoda była też nie najlepsza.

Dzisiaj jestem w pracy. Ale mam nadzieje, że ogarnę się do 12:00 i rozpocznę weekend

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 07:32   #4384
ktosia86
Zakorzenienie

Hej

Guciu Trzymam kciuki, żeby udało się wyjść o 12! No i super, że troszkę poleniuchowałaś
Stary 2013-05-31, 09:34   #4385
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

hallo
wiec wiem juz ze na weekend na pewno nie wyjde do domu, dzisiaj zmierza szyjke i jesli bedzie ok bede mogla probowac wstawac najpierw na 15 min, potem na 30 szalenstwo.... ktg niczego niepokojacego nie pokazuje
Stary 2013-05-31, 09:45   #4386
baja_86
Zakorzenienie

Cześć
Mam dziś wolneza to w poniedziałek będę siedzieć w pracy cały dzień

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
o właśnie przy okazji... jak robiłam kursy, szkolenia w zeszłym roku to mogę je wpisać czy nie bardzo?
nie możesz, liczy się to co zrobiłaś od września do końca maja niestety
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 10:00   #4387
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Guciu Trzymam kciuki, żeby udało się wyjść o 12! No i super, że troszkę poleniuchowałaś
jest dość spora szansa... jeśli tylko kolega się ogarnie i prześle mi rzeczy na które czekam. A właśnie poszedł sobie do sklepu

Cytat:
hallo
wiec wiem juz ze na weekend na pewno nie wyjde do domu, dzisiaj zmierza szyjke i jesli bedzie ok bede mogla probowac wstawac najpierw na 15 min, potem na 30 szalenstwo.... ktg niczego niepokojacego nie pokazuje
Ty tam nie szalej za bardzo! Słuchaj się lekarzy i trzymaj się!

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć

ale masz fajnie!!! A poniedziałkiem na rzie się nie przejmuj, ciesz się urlopem

Stary 2013-05-31, 11:27   #4388
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć

Bez sensu czyli tamte formalnie już do niczego nie potrzebne ;/

Na kursie babka mówiła, że można na rozmowie o nich powiedzieć, ale właśnie nie wiedziałam czy można wpisać w sprawozdanie...

---

Hej! Wróciłam z pracy. Jestem niewyspana poszłam spać po 24 a wstałam po 4 do tego od 4 już dręczył mnie kaszel

Jutro wesele dopiero co o buty Was pytałam.... a tu taka pogoda, że ja nadal nie wiem jakie ubrać... w tej sytuacji to ja nie wiem czy pasują sandały bo chyba w grę wchodzą rajty...

A do tego egzaminy, zaliczenia, sprawozdanie, obrona Przestaje nad tym panować...

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2013-05-31 o 11:28
Stary 2013-05-31, 11:30   #4389
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

Na kursie babka mówiła, że można na rozmowie o nich powiedzieć, ale właśnie nie wiedziałam czy można wpisać w sprawozdanie...

Hej! Wróciłam z pracy. Jestem niewyspana poszłam spać po 24 a wstałam po 4 do tego od 4 już dręczył mnie kaszel

Jutro wesele dopiero co o buty Was pytałam.... a tu taka pogoda, że ja nadal nie wiem jakie ubrać... w tej sytuacji to ja nie wiem czy pasują sandały bo chyba w grę wchodzą rajty...

A do tego egzaminy, zaliczenia, sprawozdanie, obrona Przestaje nad tym panować...
a jak Ci doradzałam kozaki, to się wielce śmiałaś

Do kościoła możesz ubrać te pełne i wtedy rajstopy, a na sali możesz zdjąć rajstopy i ubrać sandałki. Na sali na pewno będzie ciepło, a ta sukienka zdecydowanie lepiej wygląda do tych sandałków

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Idę sobie. Kolega do teraz mi nic nie przesłał. Dłużej czekać nie będę

Udanego weekendu!!!

Stary 2013-05-31, 11:43   #4390
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba to szybko ci się skracała, nie dziwię się, ze leżysz. Oby teraz było lepiej.
Gucia udanego weekendu.
Ana co do butów to Gucia dobrze prawi

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 11:45   #4391
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
a jak Ci doradzałam kozaki, to się wielce śmiałaś

Do kościoła możesz ubrać te pełne i wtedy rajstopy, a na sali możesz zdjąć rajstopy i ubrać sandałki. Na sali na pewno będzie ciepło, a ta sukienka zdecydowanie lepiej wygląda do tych sandałków
No śmiałam jeszcze tylko patrzeć jak gucia czarownica śnieg wyczaruje

A poważnie to jest jakaś myśl... chyba tak zrobię a w razie w do sandałów mogą być rajstopy czy nie bardzo??
Stary 2013-05-31, 12:24   #4392
kliwia
Zakorzenienie

ana jakbys wystapila w kaloszach to nikt by sie nie smial.

wlasnieu mnie byla szybka ulewa z gradem zdazylam wrocic z garazu i lunelo mi po drodze, gdybbym nie biegla troche to bym nie zdazyla i cala mokra byla. z majtkami nawet haha

jutro idziemy z zuzka do kina
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 14:41   #4393
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

po dzisiejszym badaniu szyjka ma 3 cm moge powoli wstawac na krotkie spacerki
Stary 2013-05-31, 15:13   #4394
ktosia86
Zakorzenienie

Samba to bardzo dobre wieści!

Guciu mam nadzieję, że zdążyłaś do 12 i już masz weekend pełną gębą
Stary 2013-05-31, 15:44   #4395
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

Fajne takie balkon party zawsze lubiłam siedzieć nocą na balkonie i gadać a czym się grzałyście?
czyli tak jak myslalam.. dla mnie skoro mialas przerwe w l4 to logiczne jest ze to nie jest ciągla nieobecnosc
a ja sie grzalam somerbsy, a laski truskawkówką

Cytat:
Madzia wlasnie nie wiem kiedy zaczela sie skracac...ostatnio jak mialam mierzona to miala 4 cm ale za chiny nie wiem czy to bylo 5 tyg temu czy wczesniej... W pon mialam 3,2 a we wt juz tylko 2,7 ale nie wiem czy sie skrocila czy po prostu inny sprzet, lekarz itd...w sr namierzyli 2,8 ale to chyba tez nie oznacza ze urosla
szybko ci się skróciła... leż..

Cytat:
W środę poszliśmy na imprezę. Wróciliśmy grubo po 4... już było jasno Ale super było Za to wczoraj był dzień lenistwa. Oprócz jedzenia i siedzenia i leżenia nie zrobiliśmy kompletnie nic! Ale fakt, że pogoda była też nie najlepsza.
pieknie!!!
Stary 2013-05-31, 16:07   #4396
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

sliwenka tv za darmo ale niestety nie ma wifi ogolnodostepnego -wlaczylam se na komorce no i za kazdy dzien pobytu w szpitalu ponizej 28 dni placi sie 10 euro...ale przynajmniej jedzenie dobre
nawet nie wiedziałam że się płaci za pobyta TŻ ciocia w DE pracuje w szpitalu, po porodzie jak leżałam jedzenie było dobre ale mało
Cytat:

---

u mnie słońceu madzi zapewne też oby słońce było jutro i wesele się udało

Cytat:
po dzisiejszym badaniu szyjka ma 3 cm moge powoli wstawac na krotkie spacerki

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

ktosia jak Marcelina reagowała na jedzenie w UK?albo piła wodę przegotowaną?bo chcieliśmy lecieć kiedyś do brata , ale się boję trochę o Karo

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 18:42   #4397
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ana jakbys wystapila w kaloszach to nikt by sie nie smial.
haha

Cytat:
czyli tak jak myslalam.. dla mnie skoro mialas przerwe w l4 to logiczne jest ze to nie jest ciągla nieobecnosc
a ja sie grzalam somerbsy, a laski truskawkówką
Niestety opinie były rozbieżne, ale ja kieruję się to z UM w końcu to on sprawuje nadzór

truskawkówka brzmi fajnie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
u mnie słońceu madzi zapewne też oby słońce było jutro i wesele się udało
U nas niby słońce, ale nie jest jakoś bardzo ciepło... No w południe 20 stopni, ale biorąc pod uwagę moje przeziębienie to nie jest ciepło

Do przejechania mamy kawałek jakieś 120 km więc wszystko się może zdarzyć
Stary 2013-05-31, 20:44   #4398
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba super, nawet nie sądziłam, że może się wydłużać.

Stary 2013-05-31, 21:26   #4399
india83
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje, że reszta ciązy bedzie przebiegała bezstresowo. A skoro lekarze każa leżeć to trzeba się dostosować

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
dziś na spacerku znalazłam 4ro i 5cio listną koniczynkę tylko nie wiem czy to się liczy bo takich było tam z 15 sztuk jedno miejsce, gdzie rosło zmutowane No ale nic, zerwałam i suszy się w książce

najgorsze to czekanie... najważniejsze, że wszystko jest ok
a pewnie, że się liczy. tylko trzeba w to szczescie uwierzyć

Cytat:
cieszę sie, że już jesteś
Super, że podróż ok i że mieliście tak świetne wakacje!

Tulę i do września szybko zleci, zobaczysz!

jak gardło?

i co? grill się udał?

czad!!!

Trzymaj sie tam dzielnie!
Odpoczywaj i leż jak trzeba. Dla Bartusia wszystko!

Aniczko ale lecicie z budową! Super!!!

Witajcie,

Dzisiaj jestem w pracy. Ale mam nadzieje, że ogarnę się do 12:00 i rozpocznę weekend
gardło boli, doszedł jeszcze katar ;/ i drapanie w gardle z suchym kaszlem, ale bardzo sporadycznym. Niestety takie objawy sa dla mnie złym poczatkiem.

Grill super, był mi potrzebny. Z koleżanką postanowilysmy w sierpniu wybrac się do Krakowa (obydwie nigdy tam nie byłyśmy)

wasz wypad tez super

weekend na studiach, ale już się umówiłam z jedna kumpelą z Ostródy zreszta, ze po zajeciach na zakupy, obiad, pozniej wieczorekim piwko - fajnie byłoby z grupą, ale mam mało zintegrowaną i ona przyjezdza do mnie na noc. w ndz od nowa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 21:29   #4400
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India zdrówka życzę. Fajnie, że grill się udał. A jak tam męzowi się wiedzie?

Stary 2013-06-01, 07:17   #4401
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny tez nie wiedzialam ze moze sie wydluzyc ale widac moze...tzn do 4 cm to sie pewnie nie wydluzy juz ale najwazniejsze zeby sie nie skracala... No poki co leze grzecznie w szpitalu a jak mnie wypuszcza to bede sie starala w domu oszczedzac...napisalam wypowiedzenie z kursu niemieckiego bo nie dam rady pewnie juz chodzic a szkoda placic...

india szczerze to ja juz przestalam wierzyc w bezstresowa ciaze w moim przypadku bo odkad zaszlam to co chwila cos...mam tylko nadzieje ze Bartus bedzie zdrowy po tych wszystkich przebojach i ze urodzi sie w terminie...jakos te 3 miechy trzeba jeszcze przezyc...mysle ze jak cos to w sierpniu bede mogla juz w miare normalnie sie ruszac bo porod w 35-36 tc chyba juz nie jest tragedia wiec trzeba przezyc jakos 10 tyg
Stary 2013-06-01, 08:48   #4402
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
(...)ktosia jak Marcelina reagowała na jedzenie w UK?albo piła wodę przegotowaną?bo chcieliśmy lecieć kiedyś do brata , ale się boję trochę o Karo
Śliweńko Irlandia nie należy do UK Północna tak, a my byliśmy w Republice
Jedzenie jest takie jak u nas, mnóstwo polskich sklepów. A woda, no cóż ma inny smak, pewnie bardziej chlorowana niż w moim mieście, chociaż smakiem przypominała mi wodę z Poznania Nic młodej nie było. Nawet dużo większa wilgotność powietrza nie zrobiła na niej wrażenia
Kiedy byście chcieli lecieć? Bo jak jakoś niedługo to proponuję zdążyć przed 2 urodzinami Karoli, bo wtedy płacicie stałą kwotę a nie jak za dorosłego z podatkami itp.

Hej!

Wszystkim Dzieciom małym i dużym - wszystkiego najlepszego!!!!
Stary 2013-06-01, 08:55   #4403
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
weekend na studiach, ale już się umówiłam z jedna kumpelą z Ostródy zreszta, ze po zajeciach na zakupy, obiad, pozniej wieczorekim piwko - fajnie byłoby z grupą, ale mam mało zintegrowaną i ona przyjezdza do mnie na noc. w ndz od nowa
no i jak pieknie..
Ostroda kojarzy mi sie z mega wielkim festiwalem reggae chetnie bym tam pojechala

Cytat:
dzieki dziewczyny tez nie wiedzialam ze moze sie wydluzyc ale widac moze...tzn do 4 cm to sie pewnie nie wydluzy juz ale najwazniejsze zeby sie nie skracala... No poki co leze grzecznie w szpitalu a jak mnie wypuszcza to bede sie starala w domu oszczedzac...napisalam wypowiedzenie z kursu niemieckiego bo nie dam rady pewnie juz chodzic a szkoda placic...

india szczerze to ja juz przestalam wierzyc w bezstresowa ciaze w moim przypadku bo odkad zaszlam to co chwila cos...mam tylko nadzieje ze Bartus bedzie zdrowy po tych wszystkich przebojach i ze urodzi sie w terminie...jakos te 3 miechy trzeba jeszcze przezyc...mysle ze jak cos to w sierpniu bede mogla juz w miare normalnie sie ruszac bo porod w 35-36 tc chyba juz nie jest tragedia wiec trzeba przezyc jakos 10 tyg
doczytalam ze jest lepiej to brawo!!!!! super mam nadzieje ze powolutku bedzie coraz lepiej '

Cytat:
dołączam sie do życzen najlepszego duzi i mali
Stary 2013-06-01, 09:09   #4404
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

wrocilam z ktg i gadalam z polska polozna...wiec tak ten lej co mi sie wytworzyl od srodka jest trudniej wykryc ale jest spowodowany zbyt duzym naciskiem ze strony rosnacego dziecka i dlatego dzieki lezeniu i odpoczynkowi syt moze wrocic do normy...natomiast jak szyjka zaczyna sie od zewnatrz skracac to latwiej to wykryc ale tez trudniej powstrzymac...tu sie stosuje te wszystkie krazki itd...trzeba odpoczywac i wierzyc ze bedzie dobrze
Stary 2013-06-01, 09:23   #4405
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Kochane Dzieci Duże i Małe-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WASZEGO (naszego ) ŚWIĘTA

Samba- super, że jest lepiej!!!

Agatek ja ostyatnio znalazłam 2 czterolistne i 1 pięcio
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 10:00   #4406
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 10:49   #4407
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Ja również dołączam się do życzeń

Stary 2013-06-01, 11:08   #4408
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 11:14   #4409
martucha84
Zakorzenienie

a ja ide piec z mlodym tarte z bananami i budyniem
Stary 2013-06-01, 11:46   #4410
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Śliweńko Irlandia nie należy do UK Północna tak, a my byliśmy w Republice
Jedzenie jest takie jak u nas, mnóstwo polskich sklepów. A woda, no cóż ma inny smak, pewnie bardziej chlorowana niż w moim mieście, chociaż smakiem przypominała mi wodę z Poznania Nic młodej nie było. Nawet dużo większa wilgotność powietrza nie zrobiła na niej wrażenia
Kiedy byście chcieli lecieć? Bo jak jakoś niedługo to proponuję zdążyć przed 2 urodzinami Karoli, bo wtedy płacicie stałą kwotę a nie jak za dorosłego z podatkami itp.

Hej!

zapomniałam że wy w Irlandii chcieliśmy w tym roku, ale brat nas wyprzedził i leci do drugiego brata ale za rok albo dwa będziemy lecieć na komunię bo ja chrzestna

Cytat:
wrocilam z ktg i gadalam z polska polozna...wiec tak ten lej co mi sie wytworzyl od srodka jest trudniej wykryc ale jest spowodowany zbyt duzym naciskiem ze strony rosnacego dziecka i dlatego dzieki lezeniu i odpoczynkowi syt moze wrocic do normy...natomiast jak szyjka zaczyna sie od zewnatrz skracac to latwiej to wykryc ale tez trudniej powstrzymac...tu sie stosuje te wszystkie krazki itd...trzeba odpoczywac i wierzyc ze bedzie dobrze
będzie dobrze koleżanka miała w dwóch ciążach krążek, wyjęli, a tu cisza wywoływali jej bo zero skurczów

Cytat:
a ja ide piec z mlodym tarte z bananami i budyniem

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości